Mamusie majowe 2018 cz. 9 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-27, 08:54   #2461
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja przed ciążą dużo schudłam, najpierw ćwiczyłam w domu z MelB, potem doszedł orbitrek, bieżnia i fitness. Nie wiem jak będzie z maluszkiem, ale koleżanka którą widziałam w weekend 3 miesiące po porodzie ma -18 kg po prostu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Ty masz szpital w domu to jasne że nie będzie sterylnie i obiady gotowe. Ja nie robię nic a obiadów nie ma

A ta koleżanka ćwiczyła ? Czy tak po prostu taka jej uroda ? Bo znam takie przypadki i zazdroszczę im z całego serca ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 08:59   #2462
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Niud, za usg. Bedzie dobrze
Nat, zazdroszcze kondycji ale u mnie to pewnie tez swoje robi brak kondycji przed porodem
Kobietki, ktore biora zelazo - mam brac 1 tabletke rano i jedno wieczorem. W ulotce napisane, ze herbata moze utrudniac wchlanianie i lepiej zachowac 2h odstepu stosujecie sie do tego?

ja godzine do śniadania , wstaje czasami jak na siku, biore szklanka wody i ide spać i śniadanie jem, staram się,zeby 1h był odstęp

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Gratuluję donoszonej ciąży, nic tylko rodzić

Lady, may - mocne kciuki za Wasze wizyty.

No niestety cukrzycą i ja jestem obciążona bo babcia miała. Po porodzie podłóg, a potem i tak dieta ( z małymi grzeszkami ) i w końcu ćwiczenia.

ja to dopiero mam obstawę cukrzycową, jedna babcia, druga, i ojciec
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:00   #2463
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
A ta koleżanka ćwiczyła ? Czy tak po prostu taka jej uroda ? Bo znam takie przypadki i zazdroszczę im z całego serca ...

No właśnie też się podekscytowałam tymi kilkunastoma kg 3 m-ce po :O
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:00   #2464
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8249136 1]Wiem, wiem nie zazdroszczę

Tylko jak wywali cukier w kosmos to do szpitala jechać nie trzeba i kroić na cito

A puchata bez zmian czyli chyba dobrze, jak nic się z tym strupkiem nie dzieje. Gonią jak wariatki ostatnio, bo nowe meble więc hurra plac zabaw i gdzieś ten pazur musiał się zaplątać

Grosze też mam niemoc i obiady takie jemy, że wstyd się przyznawać

Kompletnie mi ta końcówka nie idzie, właśnie sobie przypomniałam że pościel wyprałam i leży mokra w pralce już chyba z pół godziny [/QUOTE]

No tak to racja z tym krojeniem ... wszystkie te dolegliwości ciążowe są niestety niefajne - jedne mogą mieć natychmiastowe konsekwencje a inne znowu po czasie i to tez jest średnie ... mam nadzieje ze to wszystko nie narobi jakichś szkód i wszystko się ułoży tak jak powinno

Czy Ty pamiętasz o mnie? Tak się delikatnie przypominam

wczoraj popołudniu mi tak wywaliło cukier ze pierwszy raz taki wynik widziałam na oczy - i od razu dwie szklanki wody spod ogórków / dwie szklanki wody z cytryna - No nie pytaj jak się po tym czułam - walczyłam dzielnie żeby tego nie zwrócić 🤢🤮

Stary 2018-03-27, 09:00   #2465
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Znowu się obudziłam ze swędzeniem rąk

Lady, May i Niud kciuki za wizyty

Ja biorę na czczo, rano zaraz jak wstanę, potem dopiero idę myć buzię, mierzyć cukier i robić śniadanie. Za tyle czasu raczej się już rozpuści ten tardyferon, a herbatę do śniadania pije normalnie

eee i u mnie dzisiaj to samo, myślałam,ze oszaleje z tym swedzeniem ;/
Stary 2018-03-27, 09:02   #2466
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
No tak to racja z tym krojeniem ... wszystkie te dolegliwości ciążowe są niestety niefajne - jedne mogą mieć natychmiastowe konsekwencje a inne znowu po czasie i to tez jest średnie ... mam nadzieje ze to wszystko nie narobi jakichś szkód i wszystko się ułoży tak jak powinno

wczoraj popołudniu mi tak wywaliło cukier ze pierwszy raz taki wynik widziałam na oczy - i od razu dwie szklanki wody spod ogórków / dwie szklanki wody z cytryna - No nie pytaj jak się po tym czułam - walczyłam dzielnie żeby tego nie zwrócić 🤢🤮

Aż tak Ci wywaliło? Współczuję. Mieszanka wybuchowa.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:04   #2467
Ladymama85
Zakorzenienie

Niud , may kciuki za wizyty

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Chyba tez tak musze robic ze przed albo po sniadaniu/kolacji, bo gin mi powiedziala ze do sniadania i do kolacji mam brac a nie wiedzialam ze ta herbata moze wplynac jakos.

jakaś niepoważna ona jest,ze każe Ci żelazo brać do sniadania czy kolacji... a powiedziała Ci chociaż co masz jeść? bo jest trochę produktów, co blokuje wchłanianie żelaza....oświeciła Cię?
Stary 2018-03-27, 09:04   #2468
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Niud ja też kciuki, bo przegapiłam!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:05   #2469
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez bym chciała zachować pewne przyzwyczajenia z tej cc ale kto wie jak będzie ... i ćwiczenia tez mi się marzą tylko ja ...nienawidzę ćwiczeń fizycznych... Eh

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Będzie dobrze

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

tule mocno mocno

Ja najbardziej lubię (w sumie uwielbiam) jeździć na rowerze. Ciekawe czy w tym roku uda mi się chociaż raz wyskoczyć. W zeszle wakacje robiliśmy praktycznie co weekend min. 40 km...
Z bąbelem też w czasie drzemek na YouTube jakieś Mel B, Chodakowska, czy tam inna fit Anka. Nie kocham tych ćwiczeń ale po człowiek czuje się super Nie ma zmiłuj, coś muszę robić bo ja bez ćwiczeń tyje jedząc powietrze... Ja teraz tyje a jestem na diecie przecież...

Cytat:
Ja po pierwszej ciąży ćwiczyłam w domu na stepie i później trochę ćwiczeń w parterze ze tak powiem aaaallleeee jak mi Syn nie chciał spać nawet na 20min to nie miałam kiedy - a jak mąż wracał to ja do garów - obiadki i inne pie.rdo.lety i o ćwiczeniach mogłam zapomnieć ... teraz lepiej nie będzie niestety ...

Będzie lepiej bo od września starszak pójdzie do przedszkola i będziesz mogła się skupić na sobie i Lence

Stokrotka ja od wczoraj 28j i nadal 💩
Jeszcze tż został dziś w domu żebym mogła iść do lekarza, a dziś maja jakiś ważny dzień migracji... Także do lekarzy i pędem do domu, żeby mógł iść do pracy.

Ok, spadam odezwę się jak wrócę do domu i sytuacja będzie opanowana.

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:05   #2470
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Wszystko jest dobrze Teraz tylko cieszyć się wolnością od SPA.

Ja też niby jadę po konkrety, ale pierdółki oczywiście muszą być.
Ja skarpetki czy inne duperelki trzymam w organizerach na buty, obcięłam górę, żeby mieć lepszy dostęp

Córcia pięknie rośnie, ale teraz dbaj o Was i wypoczywaj.

Jak są objawy brzuszkowe to nie ma zmiłuj, leżeć i odpoczywać!

Jednak wirusisko synka dopadło. Dużo zdrówka dla niego.
ooo i to się nazywa porządek
Stary 2018-03-27, 09:05   #2471
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Aż tak Ci wywaliło? Współczuję. Mieszanka wybuchowa.

Wczoraj nie jadłam regularnie i niestety to mnie zgubiło - na szybko zjadłam kilka kopytek ( żywcem zapomniałam ze tam przecież większość mąka pszenna ) i po godzinie cukier 175 po prostu myślałam ze się przewroce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-03-27, 09:11   #2472
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś już też pisała, że od 34 tc rozpoczętego. Ja dostałam e-mail wczoraj (33+3)

Pierwszy raz o czymś takim słyszę Za to u mnie od października kategoryczny zakaz odwiedzin do końca kwietnia - wstępnie Nawet dla tatusia dziecka, to dopiero przeginka. Synu trzymaj się dzielnie do maja i mam nadzieję, że wtedy zniosą.

St0kr0tka
O jaki już duży synuś. Ty jesteś moja "terminówka", więc sobie zawsze mogę wyobrazić ile mój synuś teraz waży, czyli w czwartek 2,5 kg będzie miał na pewno No i pięknie, że już główką do dołu. Troszkę będzie męczące, że musisz jeździć na to ktg, ale czego się nie robi dla synusia
no ojciec powinien być,. a z resztą to się zgadzam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Ja przed ciążą dużo schudłam, najpierw ćwiczyłam w domu z MelB, potem doszedł orbitrek, bieżnia i fitness. Nie wiem jak będzie z maluszkiem, ale koleżanka którą widziałam w weekend 3 miesiące po porodzie ma -18 kg po prostu

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Ty masz szpital w domu to jasne że nie będzie sterylnie i obiady gotowe. Ja nie robię nic a obiadów nie ma

u mnie znowu po porodzie, tak trzymają hormony że ciężko mi schudnąć, dopiero gdzieś rok i wtedy już idzie ładnie, ale ja nawet tą kreche na brzuchu mam długo, wiec hormonalnie wszystko

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:

aż tak mówisz? ale co Ty coś słodkiego zjadłąś, czy o co w tym chodzi?
Stary 2018-03-27, 09:13   #2473
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj nie jadłam regularnie i niestety to mnie zgubiło - na szybko zjadłam kilka kopytek ( żywcem zapomniałam ze tam przecież większość mąka pszenna ) i po godzinie cukier 175 po prostu myślałam ze się przewroce

Przez tą chorobę to z.regularnoscia też mam problem, wczoraj jak mialam jeść to mlody spał wtulony we mnie, ja bez możliwości ruszenia.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:15   #2474
Ladymama85
Zakorzenienie

Ja chciałam się pożalić....nie wiem co dzisiaj ze mna się dzieje... miałam TSarszaka prowadzić do przedszkola, ale ledwo podniosłam się z łóżka bez sił dzwoniłam do męża i podjechał na chwile i go podwiózł, w nocy pół nie spałam, wieczorem padłam na majdanach na początku już, jak się obudziłam to ręce tak popuchnięte ze nie było szans,zeby je zacisnąć w pięść, i strasznie mnie rano swędziały, ze myślałam,ze oszaleje, od razu ciśnieniomierz, a tam 100/70 co dla mnie bardzo niskie , ręce pod kran, ale żołądek mnie boli , no normalnie wegetacja ciążowa

jeszcze do tego taki wewnętrzny niepokój, pewnie przed wizytą ale strasznie niepewnie się czuje, dobrze że młodszy jeszcze śpi, to ide się położę jeszcze
Stary 2018-03-27, 09:15   #2475
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
no ojciec powinien być,. a z resztą to się zgadzam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

u mnie znowu po porodzie, tak trzymają hormony że ciężko mi schudnąć, dopiero gdzieś rok i wtedy już idzie ładnie, ale ja nawet tą kreche na brzuchu mam długo, wiec hormonalnie wszystko

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

aż tak mówisz? ale co Ty coś słodkiego zjadłąś, czy o co w tym chodzi?

Eh ... No nie słodkie właśnie - słodkie mi nie wybija ponad normę - wyp.ierd.zielilo mi po kilku kopytkach ...
szkoda gadać ...

Stary 2018-03-27, 09:15   #2476
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Zaciskam zaciskam .. choćby nie wiem co ❤️

I to rozumiem

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:16   #2477
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Uuu, oby jednak jak najszybciej udało się naprawić! Ja bez auta to jak bez ręki. Każde z nas ma swój, ale jak się któreś popsuje to wiadomo, że tż musi mieć czym dojechać do pracy i wtedy ja jestem bez.
Niestety... mechanicy obdzwonieni i najszybciej środa, czw lub piątek PO świętach...
A auto potrzebne we wtorek na wizytę pojechać, śr-pt szpital 40km od domu to wiadomo Mąż chciałby mnie zawieźć, przywieźć, odwiedzić... dobrze, że do pracy może dojść na piechotę, tylko musi wcześniej z domu wyjść...

Koniec końców chyba przyjedzie mój brat lawetą 200km z domu rodzinnego i wezmą tego naszego grata a zostawią nam swoje sprawne, bo brat mechanik także naprawi na spokojnie i na pewno nas nie oszuka... Żałuję w takich chwilach, że nie mieszkam bliżej rodziców

Też kiedyś mieliśmy dwa auta, ale jedno sprzedaliśmy bo żywcem nie było nam porzebne. Jedno mogło kilka miesięcy stać nieruszane to nie było sensu trzymać...
Cytat:
Kochana to ile tak z ciekawości? Przebiłaś moje 200?;>
EDIT: doczytałam, 175 jeszcze nie tak źle ale po kilku kopytkach to mamy podobnie - powącham makaron "biały" i już ponad normę

Edytowane przez skorpio87
Czas edycji: 2018-03-27 o 09:22
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:16   #2478
Ladymama85
Zakorzenienie

A i rwa kulszowa.zapomnialam dodac,ze promieniuje mi na caly posladek,noge i do gory na plecy ze nie moge siedziec

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-03-27, 09:17   #2479
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez may_mummy Pokaż wiadomość
Dzień dobry wam ale ponuro dziś.

To kupujecie sobie prezenty na Wielkanoc? Nie wiedziałam, że tak się robi 😁 tzn w moim rejonie nie ma czegoś takiego 😁

Oj a teraz przed świętami to chyba warsztaty zawalone 😔
Dzięki za kciuki 😚

Może wy się orientujecie bardziej w kwestii cukrzycy - moja babcia ma cukrzycę od ponad 20 lat jakoś i my z siostrą też czekamy aż nas to dopadnie, natomiast na początku ciąży gdy wypisywałam choroby genetyczne w rodzinie i powiedziałam, że u babci cukrzyca się uaktywniła po 50stce to lekarz mi powiedział że nie ma w tym kierunku zagrożenia bo jej cukrzyca jest nabyta a nie wrodzona. Orientujecie się czy faktycznie nie ma się czym aż tak martwić? Cukrzycy ciążowej nie mam...

Na fb w grupie majowych mam, w której jestem już 4 dziewczyny urodziły 😁😁 to dopiero masakra.

😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Na czwarte piętro? 😁 ja na moje drugie mam już powoli zadyszkę

Komódka super

Groszek udanych zakupów ❤

Ja w międzyczasie wcinam śniadanie - ostatnio pochłaniam dżemy, gdzie raczej jadłam je może raz na rok albo nawet dwa a na 10:30 wizyta i pierwsze KTG 😁
Dzięki dziewczyny za kciuki

Prezenty to za dużo powiedziane, ale jakieś tam drobne upominki sobie kupujemy.
Też czasami dostaję zadyszki po wejściu na drugie piętro

Cytat:
O kurde to średnio z tym ktg - u mnie nie było tak często z tego co pamietam ... i teraz się zastanawiam czy to twoja lekarka wrażliwa i tak sprawdza czy to mój lekarz beznadziejnie luzacko podchodzi do tematu ...
Moja diablo mówiła ze do 30j to jest mało insuliny - dobrze ze masz wizytę już tuż tuż - a tak swoją droga to niezle Ci wywindowało te cukry tak nagle - chodzi mi o te na czczo oczywiście ...

Wydaje mi się, że to kwestia mojej lekarki (ona powiedziała, że jak powyżej 20j insuliny to już wcześniej ktg zaleca) - pisałam z dziewczyną która ma termin na 14.05 i tez bierze 30j już, ale chodzi do tej drugiej gin u nas w szpitalu i jej nic nie mówiła o tym ktg. U nas w standardzie jest ktg od 37+1 co drugi dzień i później kolejny tydzień codziennie.
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-03-27, 09:21   #2480
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja robiłam program z jakiejś strony więc ćwiczenia powtarzały mi się owszem, ale jakieś 2 razy w tygodniu no i zdecydowanie wolę Mel niż plastikową Chodakowską bez kropli potu na czole

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8249136 1]
Grosze też mam niemoc i obiady takie jemy, że wstyd się przyznawać
Kompletnie mi ta końcówka nie idzie, właśnie sobie przypomniałam że pościel wyprałam i leży mokra w pralce już chyba z pół godziny [/QUOTE]

No to jeden wózek z ciężarnymi zapełniamy ostatni obiad był u nas w niedzielę bo poszliśmy do teściów wczoraj jadłam kanapki

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-27, 09:21   #2481
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chciałam się pożalić....nie wiem co dzisiaj ze mna się dzieje... miałam TSarszaka prowadzić do przedszkola, ale ledwo podniosłam się z łóżka bez sił dzwoniłam do męża i podjechał na chwile i go podwiózł, w nocy pół nie spałam, wieczorem padłam na majdanach na początku już, jak się obudziłam to ręce tak popuchnięte ze nie było szans,zeby je zacisnąć w pięść, i strasznie mnie rano swędziały, ze myślałam,ze oszaleje, od razu ciśnieniomierz, a tam 100/70 co dla mnie bardzo niskie , ręce pod kran, ale żołądek mnie boli , no normalnie wegetacja ciążowa

jeszcze do tego taki wewnętrzny niepokój, pewnie przed wizytą ale strasznie niepewnie się czuje, dobrze że młodszy jeszcze śpi, to ide się położę jeszcze

Biedna ... No wszystkich dopadają takie stany na tej końcówce .. już bliżej niż dalej dobrze ze masz dzisiaj wizytę - oby Cię gin uspokoił
A takiego uczucia niepokoju to nie cierpię wiec domyślam się jak się czujesz .. ☹️

Stary 2018-03-27, 09:22   #2482
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Niud , may kciuki za wizyty

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

jakaś niepoważna ona jest,ze każe Ci żelazo brać do sniadania czy kolacji... a powiedziała Ci chociaż co masz jeść? bo jest trochę produktów, co blokuje wchłanianie żelaza....oświeciła Cię?
Powiedziała tylko, że najlepiej popijać czymś kwaśnym i unikać nabiału bo utrudnia wchłanianie (pytałam dokładnie jak powiedziała "do" śniadania i kolacji czy to ma być przed, w trakcie czy po posiłku, bo nigdy żelaza nie brałam to dostałam odp, że bez różnicy )

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja najbardziej lubię (w sumie uwielbiam) jeździć na rowerze. Ciekawe czy w tym roku uda mi się chociaż raz wyskoczyć. W zeszle wakacje robiliśmy praktycznie co weekend min. 40 km...
Z bąbelem też w czasie drzemek na YouTube jakieś Mel B, Chodakowska, czy tam inna fit Anka. Nie kocham tych ćwiczeń ale po człowiek czuje się super Nie ma zmiłuj, coś muszę robić bo ja bez ćwiczeń tyje jedząc powietrze... Ja teraz tyje a jestem na diecie przecież...

Będzie lepiej bo od września starszak pójdzie do przedszkola i będziesz mogła się skupić na sobie i Lence

Stokrotka ja od wczoraj 28j i nadal 💩
Jeszcze tż został dziś w domu żebym mogła iść do lekarza, a dziś maja jakiś ważny dzień migracji... Także do lekarzy i pędem do domu, żeby mógł iść do pracy.

Ok, spadam odezwę się jak wrócę do domu i sytuacja będzie opanowana.

Mi w ciągu 1,5 mca z 6 czy 8j na 32 juz skoczyla insulina... a w ciagu dnia jak Twoje cukry? Ja mam o tyle dobrze, że chociaż te po posiłku jakoś się trzymają. Ostatnio miałam po śniadaniu 146, ale to taki jednorazowy wyskok. Dziś np. po śniadaniu 98. Nic z tego nie rozumiem.
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:23   #2483
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie ćwiczy. Gania tylko za dwulatką i karmi piersią cały czas

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
No właśnie też się podekscytowałam tymi kilkunastoma kg 3 m-ce po :O
To by było piękne 😍

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-27, 09:24   #2484
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-27, 09:24   #2485
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
Niestety... mechanicy obdzwonieni i najszybciej środa, czw lub piątek PO świętach...
A auto potrzebne we wtorek na wizytę pojechać, śr-pt szpital 40km od domu to wiadomo Mąż chciałby mnie zawieźć, przywieźć, odwiedzić... dobrze, że do pracy może dojść na piechotę, tylko musi wcześniej z domu wyjść...

Koniec końców chyba przyjedzie mój brat lawetą 200km z domu rodzinnego i wezmą tego naszego grata a zostawią nam swoje sprawne, bo brat mechanik także naprawi na spokojnie i na pewno nas nie oszuka... Żałuję w takich chwilach, że nie mieszkam bliżej rodziców

Też kiedyś mieliśmy dwa auta, ale jedno sprzedaliśmy bo żywcem nie było nam porzebne. Jedno mogło kilka miesięcy stać nieruszane to nie było sensu trzymać...

Kochana to ile tak z ciekawości? Przebiłaś moje 200?;>
EDIT: doczytałam, 175 jeszcze nie tak źle ale po kilku kopytkach to mamy podobnie - powącham makaron "biały" i już ponad normę

Nie nie - 175 - ale to i tak bliżej twojego wyniku niż normy gdyby to była góra żarcia to bym zrozumiała - ale ze kilka kopytek ? ☹️ 🤮

Stary 2018-03-27, 09:27   #2486
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie krechy i ronda brak, one na każdym etapie mogą się pojawić?

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-27, 09:27   #2487
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nooo minjiz wystarczylby 36 tc , a takkk to dla.mnie.najgorszy czas w.kazdej ciazy ,32-36 bo juz jest strasznie.ujowo.z.samopoc zuciem, a.jeszcze za wczesnie by rodzic i sie.boje.najbardziej,bomw iem ze.juz akcje.jakies.mozna wywolac,a z.drugiej strony jiz swiadomosc ze dzieciaczki juz duze, i jakby cos.sie zaczelo, to juz dadza.sobie rade

Stary 2018-03-27, 09:28   #2488
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam program z jakiejś strony więc ćwiczenia powtarzały mi się owszem, ale jakieś 2 razy w tygodniu no i zdecydowanie wolę Mel niż plastikową Chodakowską bez kropli potu na czole

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

No to jeden wózek z ciężarnymi zapełniamy ostatni obiad był u nas w niedzielę bo poszliśmy do teściów wczoraj jadłam kanapki

Ja Chodakowskiej i jej „dasz rade...” i „ uwierz w siebie „ nie jestem w stanie przebrnąć - nie mogę jej słuchać jakby z każdym ruchem dostawała orgazm ...

Stary 2018-03-27, 09:28   #2489
_groooszek_
Zakorzenienie

Lady

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-27, 09:28   #2490
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie krechy i ronda brak, one na każdym etapie mogą się pojawić?

Chyba juz bys miala.jakbys.miala.miec, bo ja jiz dawno.mam u mnie.tez inaczej bo.ja.mam.ciemna karnacje,wiec to hormonalnie.nawet po.ciazy dostaje plam na twarzy, gdzies mi ta gospodarka.szwankuje pewnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości