|
|
#2461 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
Tak, wiosennie, słoneczni, cieszmy się, bo z idzie ochłodzenie. ----------- Ania już nie pamiętam, raz to się zdarzyło wiele lat temu. No, ale to zniszczenie na własne życzenie, głupota, nieuwaga, nie szanowanie mienia swojego, czy cudzego ![]() ---------- Dobrego dnia . Mam robotę. |
|
|
|
|
#2463 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#2464 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Moje bratki też już (raczej) zahartowane. Nie będę ich do domu, przed mrozami, zabierała. One bardzo źle to wynoszenie/wnoszenie znosiły. Sporo kwiatków łamałam.
|
|
|
|
|
#2465 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#2466 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Kicham... Znów coś przyszło wraz ze słonecznymi dniami.
Adi Uważaj .Smutno mi ale i się cieszę. Nasza kicia odeszła... Już jest wolna... Tak szybko wszystko się rozegrało. Może nawet i dobrze, że nie złapaliśmy tego wcześniej, bo byśmy się łudzili, że da się coś z tym zrobić, jak się nie da... Dostawała przeciwbólowe i nawet sobie łaziła, dużo spała... Nie wiem gdzie się urodziła i co się stało, że krzyczała do nas w poszukiwaniu domu te 5 lat temu, ale odeszła jako kot, który ma dom i kochających ją ludzi. |
|
|
|
|
#2467 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Wracając do domu zrobiłam sobie wyliczankę - co mnie cieszy?
- cieszy mnie, że jest słoneczna pogoda, - na pewno, że jest już czwartek a jutro piątek, - cieszyłam się, że skończyłam pracę i mam już wolne, - cieszy mnie, że żyję w pokoju, - cudownie, że mam pracę. A Was co dzisiaj ucieszyło? |
|
|
|
|
#2468 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
smutno... przytulam Cię serdecznie... daliście JEJ kochający dom i piękne spokojne życie... ❤️ |
|
|
|
|
#2469 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Co mnie ucieszyło dzisiaj? Nie wiem, muszę zebrać myśli.
|
|
|
|
|
#2470 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
Rękowa i nogami broniłam się przed Instagramem. Ale pod wpływem pewnego filmu i jako pewien eksperyment zarejestrowałam się na nim. Eksperyment się toczy, ale powiem Wam, że jak się mu tak z lekka przyglądam to on ma spore podobieństwo do Garnka. Sporo filmików jest, mnie interesują głównie zdjęcia i jak byście chciały, to w pewien sposób, można odtworzyć Garnek. Jest inaczej, ale... - dzielę się swoją obserwacją. (9) Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-04-03 o 15:47 |
|
|
|
|
#2471 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Więc tak, dzisiaj ucieszło mnie, że:
-Mania czuje się lepiej -kupiłam jej śliczny kubeczek -jest słoneczna i ciepła wiosna -będąc w Rossmannie odważyłam się i zapłaciłam (bez niczyjej pomocy) w kasie samoobsługowej Nowy (taki mocno wiosenny) kubeczek Mani: Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2025-04-03 o 15:58 |
|
|
|
|
#2472 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
ten insta znam tylko ze słyszenia. Nigdy na nim nie byłam. |
|
|
|
|
#2473 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
O jaki śliczny
w motylki. Ostatnio oglądam film koreański, romansidło, głównym motywem są motyle. Obejrzałam już ostatni odcinek, bo tak naplątali, że zaczęło mnie to męczyć i musiałam sprawdzić, czy na pewno kończy się odpowiednio do moich oczekiwań . Nie chcę żadnych ukrytych dramatów.
Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-04-03 o 16:08 |
|
|
|
|
#2474 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Piąteczek
Dobrego dnia Wam życzę Może rzeczywiście najlepszym dniem tygodnia jest czwartek, bo po nim jest piątek? Chociaż ,,głowa" od razu nadała, że jednak woli piątek Dziś króciutko... oby Sporo nauczycieli choruje... |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi
Dobrego dnia dobrze, że króciutko, to może jeszczeze słoneczkiem się spotkasz, bąbel zimna nadchodzi. My od trzech dni nie grzejemy w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Adusia śliczny kubeczek ![]() Cieszę się, że Mania wraca do zdrowia |
|
|
|
|
#2476 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć Cyferko
, jeszcze jestem... dzisiaj później i krótko U mnie kolejny słoneczny dzień i bardzo ciepły. Jest ogromna różnica w temperaturze, teraz koło 4, a potem ma być 21. Nie wiadomo jak się ubrać. Dobrze, że z MM autkiem jeżdżę to nie muszę dreptać. Termosik...
|
|
|
|
|
#2477 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2479 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cześć Cyferuś...!!
Tak, wszędzie mówią, że nadciąga lodowate powietrze. Mania dużo mniej kaszle, więc chcemy wykorzystać jeszcze ciepły dzień i pójdziemy sobie na spacer. O ile nic się nie zmieni, to do domu własnego wrócę w sobotę, jakoś tak wieczorem. |
|
|
|
|
#2480 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
(7)
☕☕☕☕☕☕☕ |
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2482 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Byłyśmy na spacerze. Świat pięknieje. Drzewa kwitną, tawniki już zielone.
Mówisz Cyfereńko, że już wieczorem chłód. Wielka szkoda. |
|
|
|
|
#2483 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Czekam na czajnik z wodą aby napić się herbatki. Jest ,,poranna herbatka,, , bywa ,,popołudniowa herbatka", a ja mam też herbatkę ,,po pracy"
Zerkam na pogodynkę, to od przyszłej niedzieli ma się ocieplać. Mam 15 na plusie. Minusowe mam tylko przez 3 dni, to tak jakby teraz miało być ,,trzech ogrodników". W zeszłym roku też tak było. |
|
|
|
|
#2484 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#2485 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Tak, tak
Smakuje wybornie
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Emmi, przykro mi z powodu koteczka Adusia, jak dobrze że Mania juz czuje się lepiej. Więc jutro wracasz do domku? Cyferko, jak tam klienci? Dopisali dzisiaj? |
|
|
|
|
#2487 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Annorl
. Koteczka miała na tyle silne leki przeciwbólowe, że nie bolało ją. Dziwnie pusto jest bez niej... a przecież wokół nas tyle zwierząt...
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2489 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Wczorajszy dzień mocno różni się od dzisiejszego, a raptem dzieli go kilka godzin. Wczoraj bardzo ciepło, dziś ledwo co na plusie. Ma być tylko 7 *C. Pochmurno. Chociaż mogłoby słonko zostać.
U mnie rozkwieciły się mirabelki. Ich biel przepięknie komponuje się z zółciutkimi forsycjami. Jakbym mieszkała w jakiejś pisance ![]() ![]() Milka gdzie przepadłaś?Lenifa Hop! hop!---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- hahahahaha ![]() Tak długo wybierałam, że Cyferko wyprzedziłaś mnie |
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
Dzisiejszej nocy śniły mi się wszystkie nasze koty. Emmi cudne kubeczki. U mnie to szybka decyzja tym razem, co rusz ktośprzychodzi. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2025-04-05 o 08:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Uważaj .

w motylki. Ostatnio oglądam film koreański, romansidło, głównym motywem są motyle. Obejrzałam już ostatni odcinek, bo tak naplątali, że zaczęło mnie to męczyć i musiałam sprawdzić, czy na pewno kończy się odpowiednio do moich oczekiwań 

. Koteczka miała na tyle silne leki przeciwbólowe, że nie bolało ją. Dziwnie pusto jest bez niej... a przecież wokół nas tyle zwierząt...