Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 11:21   #2461
miphuhiz
Zakorzenienie

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Moja historia chyba tez happy endu mieć nie bedzie... jak zobaczyłam dzisiaj rano jego opis 'Kochac jak ktos nie kocha ,nie kochac jak ktos kocha ,zaje**** fajnie' to zadzwoniłam. Próbowałam przynajmniej, ale dostałam tylko sms'a ze mozemy sie jutro spotkac a teraz on śpi... Cóż... chyba wiadomo czego bedzie dotyczyc jutrzejsze spotkanie
Ja nie rozumiem dlaczego wlasciwie Twoj chlopak z Toba zerwal. Bo przez pare dni mialas zly humor Mi sie wydaje, ze on juz wczesniej mial jakies watpliwosci, bo nie wierze, ze z powodu parodniowego PMS kochajacy facet zrywa ze swoja dziewczyna (gdyby tak bylo, to moj chlopak musialby ze mna zrywac co miesiac )
Stary 2007-07-04, 11:37   #2462
brukselka
Zadomowienie

oh..juleczko ma... a ja mysle..ze on jest poprostu dawidowo-mesko-glupi!!!

nie ma teraz znaczenia czy sie kochaliscie czy nie, stalo sie i nic tego nie zmieni..natomiast uwazam ze nie powinnas sie z nim teraz kontaktowac.. to bzdura ze jest mu dobrze jak jest, gdyby tak bylo to nie chcialby cie calowac czy spedzac z toba noc... on potrzebuje czasu i musi dostrzec ze traci cos waznego.. cos co mu sie w zyciu nie powtorzy...on musi ŻAŁOWAĆ .. musi wiedziec ze drugiej takiej jak ty nie spotka.. ze mogl cie miec a to zaprzepascil....

alez mnie zlosc bierze na tych dawidkow..grrrgggrrhhhhhh hhhh... a ja za swoim tak strasznie tesknie.. i nawet z nim nie moge rozmawiac...
Stary 2007-07-04, 12:05   #2463
martinka_m
BAN stały

shewa mi sie wydaje ze on sie po prostu w tym wszytskim pogubil ... pogubil sie w zyciu ... tyle zlych rzeczy rzucilo sie na niego na raz, komis, prawko, klotnie z toba, pretensje od wszytkich... z tego te depresyjne mysli, zwatpienie... moim zdaniem on potrzebuje czasu... widac, ze twoje slowa go nie przekonuja. moze jak minie ten najgorszy okres, to on zrozumie - dziwne jednak ze w takiej chwili nie szuka kontaktu z bliska mu osoba... (ale zapewne to przez te klotnie...) ... tylko ze co z tego jak zrozumie to za jakis czas, jak np. (tfu tfu) sie rozstaniecie... to nie na tym polega
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 12:10   #2464
shewa
Zakorzenienie

Ja już nic z tego nie rozumiem Zawsze byłam przy nim i on dobrze o tym wiedział. Owszem ostatnio troche sie sprzeczaliśmy ale jak z nim o tym rozmawiałam to niby było dobrze. Dlaczego on mi nie powiedział skoro mial wątpliwości wcześniej ??!! Wtedy mogłabym coś zrobić
Mam nadzieje ze do jutrzejszego spotkania dojdzie bo przynajmniej bede cos wiedziec, spróbuje go jakoś przekonać, że to przejściowy kryzys i ze musimy to przetrwac... bo musimy Na dodatek za pare dni ma egzamin ... prawko, w moje urodziny akurat Ja tak bardzo chciałabym mu teraz pomóc, ale on tego nie chce, i tego tez nie rozumiem... i chyba nigdy nie zrozumiem.

Jezu jak ja sie boje jutra!!!
shewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 13:48   #2465
Klariska
Wtajemniczenie

A mi sie wydaje ze on po prostu chce Ci oszczedzic zmartwien i sobie tych klotni. Nie boj sie spotkania. Powiedz mu ze razem dacie rade przez to przejsc, wazne ze bedziecie ze soba i bedziecie sie wspierac. Niektorzy po prostu tak uciekaja od zmartwien. Ja tak uciekalam, nie chcialam nikogo widziec, chcialam jak najmniej problemow robic. Jednak na szczescie mam mojego Jelenia, ktory mnie wspieral,pomimo moich fochow.

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 14:24   #2466
shewa
Zakorzenienie

Cały czas staram sie wierzyć, że bedzie dobrze, że to przejściowe. Tylko jak jest tak jak myśle, czyli że on mnie już nie kocha to zbyt duzo zrobic nie bede mogła
Przecież to ja zawsze byłam przy nim, ja zawsze w niego wierzyłam, nawet wtedy gdy chodziło o jakąś inną dziewczyne to potrafiłam go pocieszać. A teraz jak musiał w szkole wszystko pozaliczać tez nikt w niego nie wierzył, nawet własna matka, a ja wierzyłam. Ja juz nic nie rozumiem. Nie rozumiem jak można przekreślić związek i rok bycia ze sobą ze wzgledu na jeden słabszy tydzien...
Dzieki dziewczyny, ze mnie teraz wspieracie. To pomaga
Stary 2007-07-04, 14:28   #2467
Izaluka
BAN stały

Żeby nie było za różowo po słowach Klariski...

Możliwe, że jutro usłyszysz najgorsze... Przygotuj się na to wewnętrznie. Ale nie myśl o tym i nie zastanawiaj się. Idąc na spotkanie wyobraź sobie jakbyś chciała żeby wyglądało... Ale pamiętaj - scenariusz pisze życie i możliwe jest rozczarowanie.
Trochę pesymizmu nie zaszkodzi - będziesz miała z czego się potem cieszyć pewnie

Miejmy tylko nadzieję, że chłopak ma chwilowe zaćmienie odnośnie Ciebie i całego swojego życia.
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 14:45   #2468
shewa
Zakorzenienie

Oj u mnie to troche pesymizmu nie jest tylko cała masa
Po prostu nie wiem, jak juz jest wiadome, że on mnie nie kocha to co ja moge zrobić, wierzyć jedynie, że jak mnie zobaczy to go olśni. Albo, że to przejściowe. Zresztą... niewiadomo czy mu sie czasem do jutra coś nie odwidzi i całe spotkanie odwoła Ale wtedy to juz chyba bez zapowiedzi pojade bo nie wytrzymam tej niepewności. Ja już sobie całą formułke przygotowałam co ja mu powiem, jak sie zachowam. A i tak nic sie nie klei, wiem tylko jedno że wrazie co musze jakoś powstrzymywać łzy...
Stary 2007-07-04, 14:54   #2469
Izaluka
BAN stały

Nawet jeśli usłyszysz to co najgorsze po prostu odejdź. Z godnością. Zobaczysz, że gdy miną Jego problemy uświadomi sobie też jak wiele stracił...

Mam tylko nadzieję, że nie zrobi tego głupstwa. Problemy Go nie usprawiedliwiają, ale nie zarzucaj Mu tego...

Eh... Bardzo Ci współczuję. Wiem co czujesz. Gdy nie wiadomo o co chodzi, co Cię czeka z Jego strony... Też tak czekałam. Żałuję, że dałam Mu czas na myślenie. Wymyślił to czego najmniej chciałam...
Stary 2007-07-04, 14:59   #2470
shewa
Zakorzenienie

Nie zamierzam sie z nim kłócić ani błagać żeby mnie nie zostawiaj, swoją wartość akurat znam, zrobie to co ostatnim razem. Powiem co czuje i co myśle o naszym związku. Tyle...
Chociaz pewnie znając mnie jesli uslysze najgorsze rozrycze sie i powiem ze przeciez powiedzial ze da mi szanse a teraz tego nie robi. Własnie, powiedzial ze da mi szanse, a teraz po prostu co... nie kocha? Ja nie wiem jak można kogoś przestać kochać w ciągu paru dni.

Izaluka -> czytałam Twoją historie i zastanawiałam sie jak facet moze sie tak zachowywać, wtedy jeszcze cieszyłam sie ze mój jest inny, ciekawe czy sie pomyliłam...
Stary 2007-07-04, 15:14   #2471
Izaluka
BAN stały

No faceci to dziwne maszyny

Też nie wiem jak można się tak nagle odmyślić... Odkochać. Heh. Widać można.

Chociaż uważam tak:
"...nikt kto mówi Ci że był Twoim przyjacielem ale Wasza przyjaźń minęła nigdy nim nie był,
nikt kto mówi że kocha aż w końcu przestaje nigdy nie kochał naprawdę..."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 15:24   #2472
shewa
Zakorzenienie

Też racja, bo jak sie kogoś naprawdę kocha to sie nie przestaje. Jak sobie dzisiaj przypomniałam te wszystkie chwile, wszystkie słowa, listy, kartki... to po prostu nie moge uwierzyc Jeszcze 2 tygodnie temu koleżanka z klasy przesyłała mi z nim rozmowe, w której mówił że w ogien by za mną skoczył. A ona powiedziała że chciałaby, żeby ktoś ją kiedyś tak kochał. Chyba jej powiem, że wcale by nie chciała

Facetów nijak zrozumieć, chociaż z drugiej strony, czy oni nas rozumieją ?
Stary 2007-07-04, 15:37   #2473
Klariska
Wtajemniczenie

Izaluka napisala:
Cytat:
Też tak czekałam. Żałuję, że dałam Mu czas na myślenie. Wymyślił to czego najmniej chciałam...
Nie nalezy czekac(to najgorsze co mozna zrobic), nalezy ciagle byc obok, zwlaszcza w trudnych chwilach, pocieszac, pisac smsy chcby w proznie. Trzeba zapewniac ze razem da sie rade i mozna przenosic gory.

Stary 2007-07-04, 15:47   #2474
shewa
Zakorzenienie

Chyba, że wcale nie ma żadnych trudnych chwil, a drugiej osobie po prostu sie... odwidziało.
Eh boje sie tylu rzeczy, tłumaczenia wszystkiego, bo oczywiście moja mama bedzie musiała za mną chodzić żeby wszystko wiedzieć. A ja nie mam ochoty z nią o tym rozmawiać, nie chce po raz kolejny usłyszeć, że jak zwykle miała racje...
A jak znowu zaczną sie problemy z jedzeniem to ja nie wiem Chociaz juz sie zaczynają...
Stary 2007-07-04, 15:53   #2475
Klariska
Wtajemniczenie

shewa skoro sobie nie radzisz z problemami to moze isc do psychologa powinnas? Pomoze Ci z dystansem spojrzec na to wszystko.

Stary 2007-07-04, 16:00   #2476
shewa
Zakorzenienie

Jak sobie nie poradze to pewnie pójde.
Teraz już mam głupie myśli, że moze o inna chodzi
Stary 2007-07-04, 16:02   #2477
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Klarisa napisala:

Nie nalezy czekac(to najgorsze co mozna zrobic), nalezy ciagle byc obok, zwlaszcza w trudnych chwilach, pocieszac, pisac smsy chcby w proznie. Trzeba zapewniac ze razem da sie rade i mozna przenosic gory.
Kota też można zagłaskać.

Musi być złoty środek, bo szaleć też nie ma co z narzucaniem (bo tak to jest wtedy odbierane.)
Stary 2007-07-04, 17:46   #2478
_Magda
BAN stały

Julka,przeraziłaś mnie tym co napisałas,bo pamiętam przepowiednie wróżki jak u niej byłaś w Polsce...
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 17:47   #2479
brukselka
Zadomowienie

no ja sie normalnie wqrwie..nie to ze czekalam na kolesia 2h zeby mu dac pismo pod ktorym sie podpisal..to jeszcze nie zdalam tego egzaminu o ktorym wiedzialm ze nie zdalam ale jednak!!!
wnerwia mnie to..wnerwia mnie ten wydzial ..przestane sie uczyc i pewnie bede wychodzic na tym na 4 jak reszta ktora obrala walsnie takie 100-diowanie...i kiedy tak wracam do domu zla.. bo ta sesja miala mi "wyjsc " fenomenalnie (takie upieczetowanie ze jest juz dobrze,,,)..to..

co widze..kolesia punka i dziewczyne w dredach trzymajacych sie za rece..tak jakja i dawidek kiedys ..(tylko ze my bylismy ladniejsi); i nie tak normalnie ale tak palcami specieni byli...no i zaraz mi sie wszystko przypomnialo..PIEPRZONE ZBUNTOWANE GOWNIARZE .. .... za 24 dni minie rok a ja co??? nadal becze jak nienormalna..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 17:51   #2480
Izaluka
BAN stały

Brukselko...
Stary 2007-07-04, 18:01   #2481
shewa
Zakorzenienie

Brukselko
Mi sie teraz przypomniało, że za 3 dni beda 2 lata od tego jak sie poznaliśmy Czuje sie coraz gorzej, nie wiem co mam myśleć. Nawet sie nie odezwał co i jak do spotkania wiec pewnie skonczy sie na sms lub gg A wtedy juz nic nie bede mogla zrobic
Stary 2007-07-04, 18:10   #2482
brukselka
Zadomowienie

zle to sie bedziesz czuc jak cie zostawi... wiec nie kracz.. bo sobie wykraczesz i dopiero bedzie klops... jakos sie ulozy jesli cie kocha..a jestescie z soba chyba wystarczajaco dlugo ze o tym nie trzeba cie przekonywac co kolwiek on bredzi..

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Brukselko...
nie ma brukselko! jest wielki zal... i zaplakanie...to juz naprawde nie jest normalne, jkabym trafila na to forum zanim on mnie zostawil i przeczytalabym swoje posty to chyba sprzedalabym sobie milion500 besztow, ze jka mozna sie tak uzalac nad soba, jak mozna przestac wierzyc w milosc, jka mozna wszystko zawalic, jka mozna po takim czasie wciaz i wciaz dla kogos kto nie chce miec z toba nic wspolnego... a mimo wszytsko w takie dni jak ten..kiedy ide..i widze calkiem obcych ludzi.. chce mi sie plakac... i nie rozumiem dlaczego wlasnie mnie to spotkalo!
Stary 2007-07-04, 18:42   #2483
julka:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Julka,przeraziłaś mnie tym co napisałas,bo pamiętam przepowiednie wróżki jak u niej byłaś w Polsce...
wlasnie wiem...boje sie tego troche...(
no ale powiedziala tez,ze on od razu nie rzuci mi sie w ramiona...ze bede musiala czekac...a jesli bede to...to sie uda... zobaczymy....jak na razie mam tego wszystkiego dosyc...nie bede sie z nim kontaktowac... zadzwonil przedwczoraj...ale chyba tylko po to zeby sie zapytac czy wzielam ta druga tabletke.ehh....niech zaluje...chcialabym mu pokazac ze potrafie to przejsc ,ze moge miec kogos lepszego...ale z drugiej strony jak to zrobie to moze sie utwierdzic ze ja go nie kocham tak jak mi sie wydaje...ze jestem taka jak inne...ze zaraz sobie kogos znajde i nie bede sie szanowac.. rany! co ja mam robic???? nie bede do niego ani dzwonic ani pisac...niech sam to pierwszy zrobi..ale raz bede musiala i mam nadzieje ze szybko..tzn dam mu znac jak dostane okres...wtedy jzu nie bede znaczyc dla niego nic...bo dostanie to czego chce....zreszta juz dostal...!!!!!!
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 18:43   #2484
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
zle to sie bedziesz czuc jak cie zostawi... wiec nie kracz.. bo sobie wykraczesz i dopiero bedzie klops... jakos sie ulozy jesli cie kocha..a jestescie z soba chyba wystarczajaco dlugo ze o tym nie trzeba cie przekonywac co kolwiek on bredzi..

Dziękuje Ci za te słowa Rzeczywiscie przekonywac mnie nie trzeba bylo, az do teraz. Ale juz ja go jutro przekonam Jakoś po kąpieli mi wola walki wrocila. Przecież tak z dnia na dzien nie można, to nawet nie ten typ człowieka... Oczywiscie druga mozliwosc tez przyjmuje do siebie... ale w koncu nadzieja umiera ostatnia
Oj zmienny humor dzisiaj mam zmienny...
Stary 2007-07-04, 18:59   #2485
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez julka:) Pokaż wiadomość
wlasnie wiem...boje sie tego troche...(
no ale powiedziala tez,ze on od razu nie rzuci mi sie w ramiona...ze bede musiala czekac...a jesli bede to...to sie uda... zobaczymy....jak na razie mam tego wszystkiego dosyc...nie bede sie z nim kontaktowac... zadzwonil przedwczoraj...ale chyba tylko po to zeby sie zapytac czy wzielam ta druga tabletke.ehh....niech zaluje...chcialabym mu pokazac ze potrafie to przejsc ,ze moge miec kogos lepszego...ale z drugiej strony jak to zrobie to moze sie utwierdzic ze ja go nie kocham tak jak mi sie wydaje...ze jestem taka jak inne...ze zaraz sobie kogos znajde i nie bede sie szanowac.. rany! co ja mam robic???? nie bede do niego ani dzwonic ani pisac...niech sam to pierwszy zrobi..ale raz bede musiala i mam nadzieje ze szybko..tzn dam mu znac jak dostane okres...wtedy jzu nie bede znaczyc dla niego nic...bo dostanie to czego chce....zreszta juz dostal...!!!!!!
Oj Julka
Wkurza mnie ten Twój DNie powinnas iść z nim do łóżka,bo on na to liczył,wiedział,ze go kochasz i wykorzystał CIę.Nie jest to fajny facet.AS jeśli zakochasz się szczęśliwie i będziesz z kimś to nawet jak on w swojej głupocie coś powie,że się nie szanujesz to wtedy powinnas mu przygadać tak ostro...Że
jestes z nikmś kto w przeciwieństwie do niego szanuje Ciebie i nie wykorzystuje...
Stary 2007-07-04, 19:06   #2486
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Julka
Wkurza mnie ten Twój DNie powinnas iść z nim do łóżka,bo on na to liczył,wiedział,ze go kochasz i wykorzystał CIę.Nie jest to fajny facet.AS jeśli zakochasz się szczęśliwie i będziesz z kimś to nawet jak on w swojej głupocie coś powie,że się nie szanujesz to wtedy powinnas mu przygadać tak ostro...Że
jestes z nikmś kto w przeciwieństwie do niego szanuje Ciebie i nie wykorzystuje...
co wiecej to sie bedzie jeszcze zdarzac.Nie bedziecie miec czasu rozmawiac ale ekhmmm owszem.Juz 1 krok do sexu bez zobowiazan i teraz z górki.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 19:07   #2487
julka:)
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Julka
masz racje...jakos sobie z tym poradze....ale najbardziej nie cierpie tego...ze nienawidziec go nie potrafie..>
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 19:12   #2488
bess
Zakorzenienie

Ego rozdmuchalas mu do rozmiarów wielkiego balona ,tym ze przyjechalas bez uprzedzenia ,wczesniejsza rozmowa telefoniczna,wyznaniem,ty m sexem,pan i wladca
Nic juz teraz nie rób,niech on ma czas sobie pomyslec,zatesknic za Toba a nie ze sexem.Nie powtarzaj juz tego błędu,bo tym go nie przekonasz.
Co ma byc to bedzie
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 19:17   #2489
Izaluka
BAN stały

Absolutnie Go nie informuj kiedy dostaniesz okres. Po co? Jeśli będzie sie nadal martwił - zadzwoni. Jeśli nie - masz jasny dowód jak Cię potraktował. Przecierpisz, ale los bywa przwrotny... Zobaczysz! A właściwie On zobaczy...
Stary 2007-07-04, 19:23   #2490
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Absolutnie Go nie informuj kiedy dostaniesz okres. Po co? Jeśli będzie sie nadal martwił - zadzwoni. Jeśli nie - masz jasny dowód jak Cię potraktował. Przecierpisz, ale los bywa przwrotny... Zobaczysz! A właściwie On zobaczy...

Zgadzam się całkowicie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości