![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
a ja tam jamajeczke rozumiem... ale powinna sie sluchac madrej izulki i byc twwrda jak ona
![]() a ja sobie na youtubie slucham nelly furtado.. i humor mi sie polepsza! http://www.youtube.com/watch?v=4wod0...elated&search=
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
prawda ze to wspaniale tak kogos znac.. czuc sie tak przy kims swobodnie .. niesamowite ![]() ![]() qrcze a tego z kolei najbardziej sie boje..ze pozna sobie wlasnie taka mila dziewczynke, ktora nie bedzie mu smedzic o kompleksach, o tym ze smutno sie jezdzi autobusem a potem mu powie ze jest glupek bo przekracza linie na chodnikku...bo ja taki zlosnik straszny jestem i nerwus ze malo jest takich ludzi a potem mi glupio i mam wyrzuty... i wiem ze jest mnostwo takich dobrych dziewczyn a on jest wciaz na nie narazony ![]() ![]() ahh..te eksy-sreksy nasze ![]()
![]() |
#2463 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No dlaczego taka niedobra jesteś, co? ![]() ![]() Cytat:
Powiem tylko - fajnie ![]() No i przede wszystkim czas... Ty przemyślisz, on się zastanowi... Ale tak naprawdę to nie wiesz do czego on jest zdolny, czego pragnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
Izaluka wiem, że gdybym zdecydowała się wyjśc z inicjatywą (bo w końcu ja zerwałam) to najprawdopodobniej zeszlibyśmy się( wiem co ja czuję i znam jego), ale po tym co mówił widzę, że nie zmienił sie na tyle, żeby gwarantowało to powodzenie NAS, ja sie niestety też zmieniłam i pewnych rzeczy nadal nie byłabym w stanie zaakceptować (a u nas sprawa rozbijała się juz o małżeństwo). Po co kolejny raz przerabiać ten sam scenariusz?! Kurcze gdybyśmy umieli się przyjaźnic byłoby rewelacyjnie, ale w takiej sytuacji od przyjaźni do czegoś innego jest cienka granica.
A wogóle to jestem wściekła na ludzi,że takie pierdoły wygadują. Jestem emocjonalnie rozchwiana strasznie, potrzebuję chyba wyczyszecznia pamięci i sfery uczuć żeby zacząć cos wreszcie jak człowiek.Szkoda,że tak nie można wszystko byloby takie łatwe, a teraz jest jedne wielki galimatias. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
BAN stały
|
no tak, wreszcie jakis mezczyzna o mnie zabiegal, a ja co - taka okazje zmarnowalam
![]() ![]() ![]() niech go Brukselka wykastruje, moze isc jako pierwszy w ramach eksperymentu, jak sie operacja nie uda, no coz przeboleje... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
No własnie Martinko przez 5 lat było tyle obiecanek cacanek z jego strony, że ciężko mi uwierzyć w jego nagłą przemianę, a to co ludzie wygadują to normalnie grrrrrrr On sam nie był na tyle przebiegły, żeby budować obraz nowego siebie jaki wielokrotnie mi obiecywał. Kurcze jednak chyba ludzie sie nie zmieniaja i trzeba znaleźć dla siebie odpowiedni model, bo to o docieraniu się i zmienianiu z miłości to bajeczki. A to były dla mnie za powazne sprawy,żebym zmieniła do nich podejście, ogólnie rzecz biorąc chodziło o jego nieodpowiedzialność i problemy z alko, a to nie są jakies pikusie.
Taka mam w tej chwili myślawkę, że rozłupałam i zjadłam orzecha włoskiego .... zębami- pytanie za punktów jak to zrobiłam i przy tym moje uzębienie jeszcze jest w całości? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
BAN stały
|
Cytat:
a co do problemow - to widze ze to kurcze powazna sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie sie wydaje, że po prostu ten jego brat i kumpel powiedzieli jemu,że jestem ogólnie pozytywnie nastawiona do życia i ludzi dlatego to spotkanie wyniknęło. On mnie chciał wybadać co się u mnie dzieje i czy nie zmieniłam zdania co do naszego bycia/niebycia razem i zasugerowac, że on wciąż byłby za. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Iza apropo gości z Poznania w tym pubie co pracujesz, to obciach na maksa dla mojego miasta. Ogólnie podobno w innych miastach mówią o Poznaniakach, że łatwo nas "rozpoznać" skąd jesteśmy bo ponoć tylko laski z Poznania i w Poznaniu chodzą na imprezy klubowe w spódniczkach mini, często falbaniastych (styl plastic is fantastic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Wtajemniczenie
|
a ja jade zaraz do aquarium na karaoke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
kastrejszyn olłejs, wlasnie obejrzalam kolejny odcinek " ja wam pkaze" podoba mi sie piosenka na koncu...ehhh............. .
zrobie tak jeszcze raz: ehhh..................... ..... moze zagadam do eksia?
#2472 |
Zakorzenienie
|
Głowa juz prawie wcale nie boli
![]() Zaraz mykam spać. Branoc wam wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mnie cos trafi... po co to robie, po co z nim rozmawiam ![]() probowalam dojsc do niego... kiedy on w pewnym momencie wylecial z tekstem, czy moge mu sprawdzic tytul piosenki jakiejs na stronie... ![]() ze ja mam cierpliwosc CZEMU ![]() ![]() Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-20 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
ten koles ma najbardziej nasraane w glowie z wszystkich naszych eksow, powinnas bez ogrodek mu wtykrzyczec to w okienko gg, ze jest draniem , ze nic go nie obchodzi ze jest pieprzonym egoista dbajacym tylko o siebie... dupek.. powinnas mu wszystko powiedziec co lezy na watrobie .. i dodac ze nie ma prawa meic jkaich kolwiek do ciebie pretensji, ze teraz ma cie sluchac i sie przymknac... strasznie mnie denerwuje ten twoj eks co on sobie nie mysli!
#2475 |
Raczkowanie
|
sama nie wiem, on sadzi ze zawsze ja mu mowilam co on ma robic, to teraz on mi chce pokazac ze moze robic co chce... ale to juz jest przesada.
teraz przesadnie chce mi pokazac co to on nie ejst a ja nie potrafie nie rozmawiac z nim... ba! sama probuje zabiegac o rozmowy - ale staram sie by byly milsze,a kiedy mu cos nie po nosie to sie zachowuje jak dziecko ktore nie dostalo zabawki. Czemu ja nie umiem byc stanowcza ![]() Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-20 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do zmian.... cóż.... mnie eks tyle razy obiecywal rozne zmiany, eh. Niestety ludzie sie nie zmieniaja. Moga sie bardzo starac i na poczatku widac ta ich wielka duchowa przemiane, a potem sie okazuje ze prawda jest zupelnie inna. Ja bylam przekonana ze tamten juz-nie-moj zmienil sie swego czasu o 180st po czym pod koniec slyszalam dokladnie te same teksty, jak wtedy gdy pierwszy raz postepowal tak samo. Gdy zauwazylam pierwsze zwiastuny wlasciwie juz wiedzialam jak to sie skonczy. Troche to przykre, ale ludzie nabieraja doswiadczen latami, maja przyzwyczajenia, wyuczone codziennoscia. Nie da sie tego zmienic z dnia na dzien, nawet jesli zycie porzadnie go skopie. Przynajmniej ja mam takie doswiadczenia... Sweet nie obraz sie, ale ten koles jest jakis upośledzony emocjonalnie:/ w ogole, jesli to nie wscibskie - ale po co z nim o dzieciach rozmawiasz? dla kolesia wazniejszy tytul piosenki niz taki temat ![]() wez go kopnij i wywal z ava bo mnie irytuje ze taki dÓpek a ty sie nim przejmujesz ![]() ![]() w ogole Wy jestescie razem czy nie? mnie sie wydaje ze on jest coraz bardziej chamski zebys mu dala spokoj....typowe dla facetow - sami nie powiedza odczep sie ale stana sie tak nieznosni ze po dlugich meczarniach same im wreszcie to mowimy. i oni maja spokoj bo zrzucili wszystko na dziewczyne:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
BAN stały
|
gwendoly wydaje mi sie ze duzo wyjdzie z czasem, tzn czy bedziecie miec kontakt, czy jemu bedzie zalezec bardziej, jak to bedzie wygladalo.
niby tutaj ty zerwalas, ale to on powinien sie wykazac ze mu zalezy i jest gotowy na zmiany i dojrzalosc. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
BAN stały
|
Cytat:
znam taki przypadek z zycia.... znajomi mieli kryzys w zwiazku, generalnie chodzilo o to ze dziewczyna byla bardzo zazdrosna i zaborcza (i to jak !!) on mial jej dosc ale powiedzial ze sam z nia nie zerwie bo sie na to nie zdobedzie ![]() troche to trwalo, ale dodam sie przezwyciezyli kryzys i nadal sa razem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Dla przykładu. Bramka z mojej pracy stoi też w Poznaniu w Shamrocku. Jakiś gościu ostatnio w czwartek się zaczął rzucać na ochronę. Został sprany i wywalony. Jego dziewczyna określona przez tych moich znajomych z pracy ''typowa poznańska penera'' zaczęła się rzucać, niby w obronie chłopaka. Została wyciągnięta za kłaki i jeszcze kopa w tyłek na pożegnanie dostała od bramki. Akurat całe zajście obserwował policjant po cywilnemu i wezwał kolegów. Ochrona była ''czysta'', a tamten chłopak i jego dziewczyna mają nie małe kłopoty za wszczynanie bójki itd. ![]() W ogóle Shamrock nie cieszy się jakąś super opinią. Zależy co kto lubi w muzyce. Tam DJ jest fatalny, gra typowo za kasę - idziesz, prosisz o byle jaką piosenkę, płacisz i on gra. Z tego co wiem akurat tam uczęszczają małolaty w kiecach wielkości topów na biust no i ten plastic fantastic. ![]() I tak uważam, że kobietki w WLKP. przeszły rewolucję i coraz mniej Barbi, solara, tipsiki, róż, a coraz więcej babek mających swój styl i świadomość własnej wartości. BTW. W całej Polsce są takie ''poznańskie penery''. Ale Wielkopolanki są też wyjątkowo zaczepne i waleczne. Przerażają mnie tylko 15,16-latki wyglądające jak 25-latki :/ No masakra. Nie wiem po co się na takie kreują... Mi wczoraj dano 19 lat ![]() A nie fałszujesz? ![]() ![]() Cytat:
Sweet to jakiś debil. Spuść go w kiblu. U mnie koleś już by był od początku stracony za to co Ci napisał odnośnie ciąży. Porażka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jedne pary sa ze soba bo facetowi sie nie chcialo zerwac (tchorze) (a dziewczyna do dzis nic nie wie) inne pary rozstaly sie oczywiscie za sprawa dziewczyny po dlugich a ciezkich meczarniach - zazwyczaj wlasnie kobiet, bo tamci faceci juz dawno spisali ten zwiazek na straty, odpuscili sobie i zachowywali sie w najgorszy mozliwy sposob byle tylko dziewczyna zrobila ten ostatni krok...no i oczywiscie doskonale sie przy tym bawiac :/ dla mnie to bardzo przykre i powoli tak patrzac na swiat odechciewa mi sie jakichkolwiek zwiazkow.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to mam odebrac, on mowi ze chce rozmawiac, ze chce poprawy ale niby jeszcze chce czasu... ale nie wiem tak naprawde na co... przed chwila chyba mnie cos rozbudzilo ze zaczal naprawde myslec tylko o sobie... (rozmowa) ide spac, sama nie potrafie ocenic juz nic obiektywnie, musze to przespac i przemyslec, czy jestem w stanie chociazby rozmawiac z osoba ktora traktuje mnie tak jakbym byla rzecza i jakbym nei czula nic...zupelnie nic... moj blad, tylko nie wiem jeszcze gdzie. Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-20 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatecznie po rozstaniu coś tam wspomniał, że co - miałem się taki stać? Że już w ogóle bym go znienawidziła i byłby nikim w moich oczach... Chyba jeszcze mu wtedy zależało na dobrej opinii, pfff ![]() I co? Był wspaniałomyślny, bo miał odwagę zerwać? ![]() Miej odwagę naprawiać, zmieniać, próbować, a nie niszczyć. I absolutnie nie musiał się stawać świnią, bym poczuła zniesmaczenie i odrazę do jego zachowania... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
eh... mnie sie juz dzis wszystkiego odechcialo
![]() normalnie kazdy jest taki sam oprocz mojego tatusia oczywiscie :p i w ogole kiedys to chyba jacys inni faceci byli Sweet "Nie wiem jak to mam odebrac, on mowi ze chce rozmawiac, ze chce poprawy ale niby jeszcze chce czasu... " ja nie wiem, czy my o innym facecie rozmawiamy? Ta rozmowa wyzej................ ![]() trzymaj sie i zapomnij o nim jak najszybciej, jestes sliczna i madra dziewczyna i znajdziesz cudownego faceta szybciej niz myslisz! |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedy moja mama mi wspomina swojego 1 chlopaka... ktory biegl za pociagiem z ptysiami dla niej, aby na droge miala jakies SLODKIE ZAJECIE i nie oczekiwal nawet buziaka za to, poprostu chcial z nia rozmawiac i spedzac czas i patrze na perspektywe dzisiejsza... (wiem ze kiedys tez pewno i byli tacy jacy nijacy chlopcy) to mnie przeraza to wszystko, wszystko przemija co najpiekniejsze, a ja dalej mam resztki sil by walczyc, tylko o co, to bez sensu chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem o co chcesz walczyc....
bo facet reprezentuje taki poziom ze nic tylko walczyc z nim ![]() ale to Twoja decyzja i Twoje zycie |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Napisane przez kasia5558
mnie sie wydaje ze on jest coraz bardziej chamski zebys mu dala spokoj....typowe dla facetow - sami nie powiedza odczep sie ale stana sie tak nieznosni ze po dlugich meczarniach same im wreszcie to mowimy. i oni maja spokoj bo zrzucili wszystko na dziewczyne:/ tak o tym nie myslalam natomiast moze to jest jakas zasada w tym wariactwie, moze rzeczywiscie jest jakis powod dla ktorego oni w jednej chwili, w jeden dzien zmieniaja sie z naszych tż w podlych drani, mowia i robia rzeczy o ktore bysmy ich nigdy nie podejzewaly..usprawedliwi ajac ze moze sie zezloscili albo z glupoty..ale z dnia na dzien wcale nie przechodzi ta glupota a oni brna w to bez zadnego poczucia winy, zalu czy chociazby zwyczajenej przyzwoitosci! bardzo chcialabym wierzyc ze naprawde jest wytlumacznie na zachowanie d. (juz nie terazniejsze bo teraz to ja jestem dla niego nikim..ale przed paroma miesiacami... kiedy moglam sie ludzic ze przeciez cokolwiek chociazby nitka symaptii po tym wszystkim powinna nas laczyc..ale QRWA NIE!); albo ex jamajki ktory udaje dobrego pana bo odzywa sie raz na 4 dni z pytanem "jak sie czujesz po tym jak po raz kolejny zlamalem ci serce", no i nie mowiac o slawnym P. ktorego nie stac nawet na "dziekuje za zyczenia- szkoda ze nie byly pisane zlota nitka w zlotej komorce, bo przeciaz ktos taki jak ja nie powinien znizac sie do zwyklych smiertelnikow" PFFFFFFFFFFFFFFFF........ .......... naprawde chce wierzyc ze oni nie sa tak bezndziejnie glupi, ze jest jakies "cos" wciaz przez nas przeoczne! co do rozmowy sweet-ki: Cytat:
![]() OLEJ TYPA, ZERWIJ WSZELKIE KONTAKTY... bo moze w to nie wierzysz ale to jest dran nad dranie............prosze posluchaj nas............... moze jka mu wreszcie ciebie zabraknie ...kiedy poczuje sie bez ciebie samotny... to sam sie ocknie..ale watpie zeby sie zmienil!! u-c-i-e-k-a-j od takiej milosci ![]() ![]() ![]() ![]() * szczerzw mowiac powinnas sie cieszyc ze nie masz dziecka z takim dupkiem, ja osobiscie nie chcialabym miec takiego ojca... pozatym watpie zeby on sie wogole sprawdzil w tej roli bo jkaos nie wierze ze by z wami zostal.... przepraszam ze tak go wyzywam i zle o nim mowie bo napewno to dla ciebie przykre... ale to nie jest dobry facet!!
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Bry z pracy!
![]() Brzusio mnie dzisiaj boli bardzo ![]() Iza co do Shamrocka, to tam kiedyś był klub Galaxy, zmieniła się tylka nazwa, ludzie się nie zmienili. Podobno to był kiedyś klub gdzie chodziło dużo ludzi z PP, ale to raczej w tygodniu, bo w weekendy z tego co wiem, to tam penerstwo przyłazi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powoli zaczynam trzezwiec chyba z tej milosci albo poprostu jestem wykonczona. Bo nawet nie potrafie trzezwo myslec, jestem zaspana i w ogole - wykonczona sytuacja z nim, prowadzi rozmoiwy do polnocy, ja do 2 rozmyslam i spie 4h ... to bez sensu takie meczenie sie... nie wiem w jakim celu, zeby jemu bylo dobrze? aby sie mial na kim wyrzyc przez te kilka godzin rozmow. Nie powiem - brakuje mi jego, brakuje mi jego DAWNEGO. Bo to naprawde wspanialy czlowiek, ale to co teraz soba przedstawia - to odmiennosc, nie jest zdecydowany juz, nie potrafi sie juz poswiecic, nie potrafi podjac sam decyzji, jest mu wszystko obojetne... i to niby kobiety sie zmieniaja ![]() ![]() jak uslysze kiedys slowo ze ja jestem zmienna to wysmieje ta osobe ![]() Uciekam ![]() ![]() Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-20 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
sweetmelongirl naprawdę chciałabyś mieć dziecko z tak zmiennym i przede wszystkim humorzastym facetem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Jak tak czytam to wierzyc mi sie nie chce, że faceci to takie świnie. ![]() eksio,ma opis- nie pamietam kiedy miał opis ":/" ciekawe o co chodzi... co jest nie tak? Camila mnie też brzuch dzisiaj boli, to chyba zbliżający się okres..dlatego takie huśtawki nastrójw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.