![]() |
#2431 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
Taaa tylko on ma dziewczyne teraz z tego co wiem, poza tym ja nie wiem czy ten mój obecny żal i tęsknota za nim nie wynika z mojego ogólnego życiowego dołka, nie chcę go skrzywdzic i siebie, boję się, że może mi sie zmienić albo boję się że diagnoza Madź i Kasi może być prawdziwa. Ale pojadę porozmawiac, w końcu to jest osoba, która zna mnie najlepiej na świecie i jakooś to pozwoli moje uczuica lepiej zdiagnozować,ale nie chcę robić takich akcji jak eksio Jamaiki n.p., no ale w końcu jestem kobietą i jestem dorosła i odpowiedzialna, przynajmniej tak mi się wydaje.
Ostatnio widzieliśmy się w marcu albo kwietniu, potem nie, żeby sie nie ranić. Ja byłam stanowcza i odrzucałam wszystkie propozycje spotkania, chociaż w kontakcie byliśmy sporadycznym. A teraz kiedy mam problemy polecę na to spotkanie, troszke to słabe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
gwendolyn jeśli czujesz się na siłach to idź na spotkanie. Nie wiadomo co nim kieruje, że chce się z Tobą widzieć. Cięzka decyzja. Gdyby się do mnie eks odezwał i poprosił o spotkanie, to odruchowo pewnie bym odmówiła, chociaż nie wiem czy bym sie nie zastanawiała czy jednak iść i się spotkać. Z jednej strony kierowałby mną strach, że rany znowu się otworzą, z drugiej byłabym ciekawa. Kurde, czasami brakuje mi tego sukinsyna (sorry za wyrażenie się), nic na to nie poradze. Niby byliśmy ze sobą dośc krótko, ale to że mieszkaliśmy razem sprawia, ze mam wrażenie iż bylismy razem znacznie dłużej
![]() Podświadomie marze o tym, żeby jakiś facet we mnie się zakochał i mocno o mnie zabiegał. Brakuje mi adorowania i zabiegania o moje względy. No, ale warunek musi być taki, że ja tez poczuje, że to jest właśnie facet dla mnie. Póki co bida z nydzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
kto kaze ci sie z nim wiazac..to tylko spotkanie.. zobaczysz ze podniesie cie na duchu!
#2434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze sobie nie ulozyl zycia jeszcze bez Ciebie? Moze zrobil sie taki dobry, poprawil sie i kobieta ktora ma na to nie zasluguje - a on to widzi? a moze a moze... moze chce tylko pogadac idz i sie przekonaj!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Rozeznanie
|
Nie o wiązanie chodzi Bruksel, tylko o robienie komuś nadzieji w końcu to ja zerwałam,potem nie zgadzałam się na spotkania (bo bawłam się,że wymiękne i wrócimy do siebie i to co mnie wkurzało znów będzie sie powtarzać), ale w sumie to on w końcu wyszedł z inicjatywą, więc czym ja się przejmuję. Czizas jaki mam mętlik w głowie dzisiaj. A oboje kiedyś byliśmy zgodni,ze sama przyjaźń to by nam nigdy nie wyszła....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Wtajemniczenie
|
jak na moj gust to nie proponowalby spotkania kobiecie ktora :
a. zerwala z nim b. uparcie odmawiala spotkan c. nie odzywala sie pierwsza (tak sie domyslam ![]() jesli nie bylby bardzo uparty i czegos konkretnego chcial.... bo pogadac ot tak sobie to mozna na gg.... a spotkanie w 4 oczy to co innego! pytanie tylko czego Ty tak naprawde chcesz....chociaz nie zaszkodzi sie spotkac i przekonac, czy naprawde zmienil sie na plus. EDIT: kolega mi wlasnie napisal smsa ze widzial 4 malolaty EMO lansujace sie w BIALYM KABRIOLECIE!! omg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zadomowienie
|
hehe..zaleje nas fala EMO!
#2438 |
Rozeznanie
|
Nie odzywałam sie pierwsza, po prostu pewnie rozmawiał ze swoim bratem i mówili, że sie spotkalismy na imprezie. Ja przez te pół roku tam nie byłam, żeby przypadkiem nie spotkać kogoś z jego znajomych i traf chciał,że tam akurat wtedy był jego brat i przyjaciel i sptkalismy się dosłownie w wejściu do klubu ( w którym bawi sie pare tysięcy ludzi).
Może pomyslał,że przeszedł mój upór i możemy sie teraz normalnie kumplować, sama nie wiem, w każdym razie wstrzelił sie doskonale. Zmykam. U nas Kasiu to nie było standardowe zerwanie, rozstalismy się, ale nie w atmosferze kłótni, poza tym bylismy ze soba 5 lat, a znamy się jeszcze dłużej, więc może stąd to nietypowe zachowanie (ja na jego miejscu też tak bym nie postapiła, ja w takiej sytuacji nie chciałabym siebie znać, obojetnei czy miałam powody do zerwania czy nie) |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
BAN stały
|
Heeelooooo
![]() ![]() Jestem wykończona ![]() ![]() Poznaję coraz więcej osób pracujących ze mną, no i coraz lepszy kontakt mamy ![]() Trochę się napracowałam, więc czuję zmęczenie. Ten weekend był wesoły ![]() ![]() BTW. Okazuje się, że pracuję z moim poprzednim eksem! ![]() Przez cały weekend ani przez sekundę w mojej głowie nie było P. ![]() A Wy widzę się tu chyba w piątek strasznie dolinowałyście ![]() Astro ![]() ![]() ![]() Jamaico ![]() ![]() ![]() Martinko ![]() ![]() Gewn ![]() ![]() Kasiu, Bruksel, Kamila, Sweetmelongirl, Veiovis, Madź ![]() Tęskniłam ![]() Dialog barowy: - Co podać? - Na początek poproszę Ciebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Izaluka ;*
Ja tez utrzymuje nawet normalny kontakt z dawnym eksiem. Nawet wyjątkowo dobrze mi się z nim gada... Mimo wszystko kiedyś znał mnie bardzo dobrze i ta swoboda mi została. I poprosimy więcej tekstów zza baru :P Ja jak stałam jako hostessa też miewałam różne teksty... Jeden to podszedł do mnie i takim erotycznym szeptem powiedział: jagiellonska 3/4 ... dzisiaj wieczorem, chcesZ?(ulice zapamiętałam, numer nie :P). Inni kupowali mi gazety, ciasteczka z wróżbą itd... A jutro umówiłam sie na randewuuuu :P Z nieznajomym z internetu... Zobaczymy co to będzie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Wtajemniczenie
|
Łaaaa Iza wróciła
![]() ![]() najbardziej światowa kobieta sposrod nas ![]() ![]() a ile komplementow mozna zebrac przy okazji ![]() poznali ulubiona barmanke po zmianie koloru? |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
BAN stały
|
Iza
![]() ![]() ![]() Powiem ci szczerze ze myslalam,ze na mnie nakrzyczysz za ta cala sprawe z moim eksem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
BAN stały
|
Veiovis no proszę
![]() ![]() ![]() Musi mnie olśnić odnośnie tych tekstów... - Ile kosztuje piwo lane? - 5 zł - Coooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo? (tutaj gościu wydarł się tak niemożliwie, z tonu głosu można było wyczytać, że za drogo i jakby miał pretensje do mnie, że taka cena) Zrobiłam głupią minę... A on po chwili dodaje z uśmiechem i takim miłym głosem: - No jak tak tanio, to dwa poproszę ![]() Ale musiałybyście słyszeć ten dialog ![]() ![]() ![]() Podchodzi łysy ćwok w skórze z takim stałym klientem... Prosi o wódkę. Tłumaczy mi to tak zawile, że nie wiem czego baran chce. Podaje mu. Niezadowolony. I ten jego tekst: ''Zacznij myśleć i skup się!'' Pffffffffffffffffff!!! Nie wiedziałam, że tak głośno umiem się śmiać. Ironia w moich oczach mówiła chyba wszystko. Proszę go o zapłatę. Wyjmuje stówę, niby mi daje, ale cofa i chowa. - Łe tam. nie płacę. Za drogo. - Poproszę 44 zł - Nie płacę... - Taaak? - No nie mam ochoty. - Taaak? Jesteś tego pewien? ![]() W tym momencie zwraca się do kumpla: ''Zobacz, już bramkę chce wołać! Ja pierd***'' - A coś Ty sobie myślał...? Wiara jest ogólnie często bezczelna. Ktoś to ma kasę myśli, że jest panem świata i mam czas na uprawianie demagogii czy płaci czy nie... Były też jakieś ćwoki z Poznania, które próbowały mnie szkolić, jak ma wyglądać cytrynka podana w 50 ml wódki. Pierwszy raz z takim czymś się spotkałam. - Bo wiesz, ja jestem z Poznania. - No i co z tego? ![]() - Byłaś kiedyś w Poznaniu? Tak tam wszędzie podają. - Tutaj nie Poznań, a Śxxx, nie wymyślaj ![]() Ogólnie staram się być miła dla ludzi, ale mam powiedziane, by się kompletnie nie przejmować cwaniakami, idiotami i innymi klinicznymi przypadkami. - Przepraszam, ale nie mam jak wydać 50 groszy. Mogę być dłużna? - Nie, no nie wiem jak to zrobisz, ale chce te pieniądze. - Nie bądź śmieszny... ![]() ![]() Nie klasyfikuję wszystkich łysoli jako debili. Wczoraj obsługiwałam tak miłego gościa. Fajne drinki zamówił, wszystko mu ładnie, sprawnie podałam. Zapłacił - ''Reszta dla Ciebie'' (dodam, że to nie była mała reszta). Niestety my mamy zakaz brania napiwków. Wszystko wrzucam do kasy na ewentualne straty, dzięki temu nigdy nic z wypłaty nie mamy potrącane. - Co podać? - Okład z młodych piersi raz! ![]() ![]() ![]() Wiele komplementów też usłyszałam. Ponoć mam ''piękne oczy'' ![]() ![]() ![]() ![]() C.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Wtajemniczenie
|
zaraz do niego napisze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Jamaica!
Opanuj się kobieto! Znowu chcesz zaczynać wszystko od nowa? Nigdy nie zapomnisz ot tak. Będzie wracał, ale to nie znaczy, że masz od razu się poddawać! Już tak daleko zaszłaś ostatnio! Szast prast po tyłku! |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Wtajemniczenie
|
wiecie, bo ja sie boję, boję się ze on o mnie zapomni
![]() nie napisałam, ale mnie strasznie korci, bo to że zerwalismy kontakt 'na niepisanej' umowie, to moja zasługa. to ja tego chciałam. nie on. |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Ale po co teraz chcesz utrzymywać kontakt?
Co innego gdyby był Ci obojętny... Sama sobie robisz krzywdę moim zdaniem. I nie warto dla niego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
BAN stały
|
Gdyby tego nie chciał sam by Ci napisał.
''Dziś Tobie na złość Przemalowałam włosy I jeszcze trochę schudnę I zacznę malować oczy Dziś zdjęłam ze ściany Twoje zdjęcie bardzo powoli Patrzenie na pustą ścianę prawie wcale nie boli... Jeszcze parę dni A cała się zmienię Aby Ci pokazać Że umiem żyć BEZ CIEBIE'' To o mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Wtajemniczenie
|
mielismy kontakt, on napisał mi na gg. co tam u mnie itp. a ja po 10 minutach (kiedy był juz niedostepny)odpisałam mu 'wszystko dobrze'.
Nawet głupi wiedziałby ze nie bardzo mam ochote na rozmowy z nim. więc zamilknął.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
znam to o okladzie
![]() ![]() ![]() ![]() jamajecZka co mam male jajeczka:P
#2452 |
Raczkowanie
|
cos mnie tu dzis ominelo? widze pewne rozterki u Pań
![]() barowe teksty poprawily mi humor ![]() Ja wczoraj do polnocy rozmawialam z eksiem...jak mi go brakuje, chyba jestem glupia. Oczywiscie oberwalo mi sie za to od ojca ktory to widzial... ze chyba mam za malo rozumku, nie chcac zerwac kontaktu calkowicie. Ale co poradzic, serce nie sluga,a rozumku chyba sie nie ma :P powiedzial ze sam nie wie czy chce od nowa zaczac i musi sie zastanowic, zyczenie milych snow i calus podniosl mnie na duchu... ale na ile ? jakies chyba mam zludne marzenia, chcialabym abysmy mogli juz byc razem znow i sprobowac mieszkac...samym, wiem ze bylo by inaczej. A moze sie oklamuje ;/ ;/ po tym co mi nagadal, potrafie sie odzywac bez urazy - dziwne. Astro, az mi sie policzki rumienia jak czytam ![]() ![]() Veiovis a wiesz chociaz czy ten nieznajomy jest przystojniacki? ![]() Btw nie wiem czy sie dzisiaj witalam yyy... HELLO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Wtajemniczenie
|
Brukseleczka co ma cycki jak beczka
![]() ps.ide ogladac 'sadyste' ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Wasze rymy mnie powalaja :P
Cytat:
![]() A ja ostatnio słucham sobie erotycznej piosenki o poniższym tekście :P Wchodzę w ciebie jak wilgoć w porowatość ziemi. Spalam ciebie jak płomień białe ciało świecy. Wyparuję jak wilgoć. Zgaśniesz tak jak świeca. Zsuniemy się w zmęczenie, jak w głąb wody kamień. Gdy zamknę oczy - widzę jaśniej, bo funkcję wzroku przejął dotyk. Zanurzam się w twe wrzące wnętrze. Cały erotyk. Cały erotyk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Głowa mi przez cały dzień pęka i znowu faszeruję się kolejnym antybiotykiem, tym razem na cerę. Powinnam skończyc go w czwartek, czyli w dniu wyjazdu. Dobrze, bo biorąc go nie mogłabym sie na słońce wystawiać ![]() ![]() Iza, ale Ty masz wrażenia w pracy. Ale cóż tak to jest jak sie pracuje z ludźmi. Dobrze, że to sie pozytywnie na Tobie odbija. Tak trzymaj dalej. A okład z młodych piersi, niezły tekst... ![]() ![]() ![]() Jamaica, masz zakaz kontaktów z eksiem ![]() ![]() Kurde ale jestem zmulona, chyba szybko pójde dzisiaj spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
No tak,
nigdy nie zapomne jak siostra mojego niedoszlego-przyszlego-meza opowiedziala mi jak on ze 4latka temu ![]() ![]() ![]() Ale kiedy podeszlo do niego... no coz czlowiek to napewno byl, nie mowie ze kazdy ma byc piekny, ale ona to ponoc nie nalezala do takich osob z okresleniem chociazby LADNA ![]() gabarytowa, i w ogole nie byla podobna do siebie, kiedy spytal dlaczego wyslala mu jakies takie ladne zdjecia, skad je wziela... to powiedziala ze jej znajomy bawi sie retuszem zdjec i jej bardzo dbrze to wykonal ![]() biedny stwierdzil ze nie bedzie sie juz sugerowal zdjeciami pokazywanym w internecie ![]() po co ludzie tak robia... dobrze ze wiekszosc facetow nie ma pociagu do takich retuszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
jamajeczka co ma trwala ondulacje na stopeczkach ( no co.. teraz jest wszystko mozliwe)
, nie polecam sadyste..predzej usniesz niz poczujesz dreszczyk emocji, chcoiaz nie przecze moze z 3 sceny byly ok, ale ten film trwa krocej niz m jak milosc z kulisami!!!! 1/10 calkowite dno! film bez pomyslu, 0 wyobrazni, oklepana fabula dla nizbyt lotnych! DNO
![]() |
#2458 |
BAN stały
|
Veiovis fajny erotyk
![]() Oj Jamaico bo Ty sama też nie wiesz czego chcesz!!! Ma być kontakt to pisz do niego. Chcesz milczenia to nie odzywaj się, nawet jak on pisze. Wierz mi - zrozumie przesłanie. Rozumiem Cię. Też mi tak było ciężko. Milczałam twardo, ale miałam taką ochotę napisać, odezwać się. Tak bardzo chciałam tego kontaktu. I kiedy miałam taką możliwość (np. podziękować mu za urodzinowe życzenia i zapytać o piwo, o którym sam pisał) - zamilkłam. Już nie miałam ochoty. Już nie chcę tego wspónego piwa. Nie pijam z fałszywymi ludźmi. A kiedy ja odezwałam się niedawno na GG on to zwyczajnie olał... Sytuacja jest jasna. Nie zależy mi na takim człowieku. Ktoś kto mnie tak traktuje nie istnieje. A przecież P. prawie nic mi nie zrobił... Odszedł. Tylko lub aż. Tym bardziej dziwię się Tobie, że 'latasz' tak za Exem po tym wszystkim... Rozumiem smutek, żal, samotność, chęć przytulenia się... Mam tylko wrażenie, że zostałaś trochę z tyłu, w tej drugiej fazie. Targają Tobą jeszcze wielkie emocje, raz jest super, a za chwilę dno. Gdyby to było co parę dni - ok. Ale zmienia Ci się nastrój z godziny na godzinę. Wszystko kręci się w okół Exa nadal... Jesteś szczęśliwa tak sama ze sobą? Czy nadal tego nie odkryłaś? - Jedno piwo i numer telefonu do Ciebie poproszę ![]() (Ten tekst też jest dosyć powszechny, ale pierwszy raz wczoraj usłyszałam.) ![]() W ogóle wczoraj jakiś koleś zaczął mnie zagadywać. Coś o tym czy na siłownię chodzę ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie koleś z twarzy na +, potem zobaczyłam jak jest ubrany całościowo to jeszcze większy plus. Nawet buty miał fajne, a mam na tym punkcie świra ![]() Ale nie... No nie i już. Moje współpracownice były posikane ''Wytrwały był" ![]() Za mało. I mimo, że zdarzają się głupie teksty to jest świetnie. Dobra odskocznia. Kamila domyślałam się, że się skapniesz ![]() A gdzie nasza Julka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
BAN stały
|
buhahaha pamietacie tego "donjuana" z fotki, ktorego zablokowalam na gg ?? napisal do mnie dzis z innego numeru
![]() donjuan czesc marta czemu jestes taka donjuan bez slowa ludzi blokowac' donjuan na gg przyznaje, to nie bylo zbyt mile....ale co mialam zrobic, nie odpisywalam mu przez tydzien, kiedy on pisal do mnie po kilka razy dziennie... myslalam ze sie sam domysli.... teraz oczywisnie nie mam zamiaru sie odzywac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Rozeznanie
|
Byłam na "spotkaniu" w końcu poszliśmy na zakupy bo oboje mielismy później to w planach, on szukał butków i spodni, ja bluzki i do mycia buźki żelu, było świetnie (co jest dziwne bo kiedy bylismy parą zakupy wspólne nam średnio wychodziły) klimat kumpelski z podtekstami czasem - w końcu znamy się jak łyse konie, aczkolwiek zaczęlismy oboje troszke smęcić pod koniec. Czuję, że gdybym zdecydowała się wrócić bylibyśmy ze sobą tylko pytanie na jak długo? Kocham go jeszcze, ale my razem to jest mieszanka wybuchowa, z tego co on mówił niewiele się zmieniło z rzeczy o które mieliśmy tyle spięć, okazało się, że jednak ciekawe rzeczy wygadują "życzliwi ludzie". Brakowało mi strasznie rozmów z nim (to chyba jedyna osoba której moge powiedziec totalnie wszystko), żartów itd, ale oboje nie umiemy przejść na ton pozbawiony minionych uczuć, nie chcę mu rozwalać tego co ma teraz, to jakaś miła, spokojna dziewczyna, a nie taki uparty nerwus jak ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.