Plotkowy dla porzuconych - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-23, 13:25   #2431
gwendolyn
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych

Taaa tylko on ma dziewczyne teraz z tego co wiem, poza tym ja nie wiem czy ten mój obecny żal i tęsknota za nim nie wynika z mojego ogólnego życiowego dołka, nie chcę go skrzywdzic i siebie, boję się, że może mi sie zmienić albo boję się że diagnoza Madź i Kasi może być prawdziwa. Ale pojadę porozmawiac, w końcu to jest osoba, która zna mnie najlepiej na świecie i jakooś to pozwoli moje uczuica lepiej zdiagnozować,ale nie chcę robić takich akcji jak eksio Jamaiki n.p., no ale w końcu jestem kobietą i jestem dorosła i odpowiedzialna, przynajmniej tak mi się wydaje.
Ostatnio widzieliśmy się w marcu albo kwietniu, potem nie, żeby sie nie ranić. Ja byłam stanowcza i odrzucałam wszystkie propozycje spotkania, chociaż w kontakcie byliśmy sporadycznym. A teraz kiedy mam problemy polecę na to spotkanie, troszke to słabe.
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 13:27   #2432
Camilla
Zakorzenienie

gwendolyn jeśli czujesz się na siłach to idź na spotkanie. Nie wiadomo co nim kieruje, że chce się z Tobą widzieć. Cięzka decyzja. Gdyby się do mnie eks odezwał i poprosił o spotkanie, to odruchowo pewnie bym odmówiła, chociaż nie wiem czy bym sie nie zastanawiała czy jednak iść i się spotkać. Z jednej strony kierowałby mną strach, że rany znowu się otworzą, z drugiej byłabym ciekawa. Kurde, czasami brakuje mi tego sukinsyna (sorry za wyrażenie się), nic na to nie poradze. Niby byliśmy ze sobą dośc krótko, ale to że mieszkaliśmy razem sprawia, ze mam wrażenie iż bylismy razem znacznie dłużej
Podświadomie marze o tym, żeby jakiś facet we mnie się zakochał i mocno o mnie zabiegał. Brakuje mi adorowania i zabiegania o moje względy. No, ale warunek musi być taki, że ja tez poczuje, że to jest właśnie facet dla mnie. Póki co bida z nydzą

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 13:32   #2433
brukselka
Zadomowienie

kto kaze ci sie z nim wiazac..to tylko spotkanie.. zobaczysz ze podniesie cie na duchu!
Stary 2007-09-23, 13:37   #2434
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Kasiu o powrocie nie ma mowy, on sobie poskładał wszystko, po co się mam mu w to pakować? Zerwałam i mam za swoje teraz, kurcze ale boli mnie świadomość, że mogłam się tak pomylić do niego (jemu to idzie na plus,że potrafił się zmienić) Była to osoba, którą tak kochalam, on strasznie zabiegał o to,żebym dała mu kolejną szansę,żebyśmy jeszcze spróbowali, a już wtedy przestałam w niego wierzyć, a może tamten raz byłby inny. Czasem wkurza mnie to,że jestem tak zasadnicza i uparta jak kozioł... Niestety wtedy było wtedy, a teraz cóż musze patrzeć do przodu i teraz odcierpieć swój błąd, jeśli to był błąd.
Cinżko mi dziś, oczywiście wobec wszystkich robię dobrą minę do złej gry i nikt nie wie co czuje teraz, jemu szczerze życzyłam żeby sobie wszystko ułożył i fajnie,że mu sie układa, tylko do cholery dlaczego nie zmądrzal jak bylismy jeszcze razem?!Sorki,że się tak rozpisałam, ale mi ulżylo troszke przez to.
Gwen jasne ze idz!!
Moze sobie nie ulozyl zycia jeszcze bez Ciebie? Moze zrobil sie taki dobry, poprawil sie i kobieta ktora ma na to nie zasluguje - a on to widzi?
a moze a moze...
moze chce tylko pogadac
idz i sie przekonaj!!
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 13:38   #2435
gwendolyn
Rozeznanie

Nie o wiązanie chodzi Bruksel, tylko o robienie komuś nadzieji w końcu to ja zerwałam,potem nie zgadzałam się na spotkania (bo bawłam się,że wymiękne i wrócimy do siebie i to co mnie wkurzało znów będzie sie powtarzać), ale w sumie to on w końcu wyszedł z inicjatywą, więc czym ja się przejmuję. Czizas jaki mam mętlik w głowie dzisiaj. A oboje kiedyś byliśmy zgodni,ze sama przyjaźń to by nam nigdy nie wyszła....
Stary 2007-09-23, 13:39   #2436
kasia5558
Wtajemniczenie

jak na moj gust to nie proponowalby spotkania kobiecie ktora :
a. zerwala z nim
b. uparcie odmawiala spotkan
c. nie odzywala sie pierwsza (tak sie domyslam )
jesli nie bylby bardzo uparty i czegos konkretnego chcial....
bo pogadac ot tak sobie to mozna na gg....
a spotkanie w 4 oczy to co innego!

pytanie tylko czego Ty tak naprawde chcesz....chociaz nie zaszkodzi sie spotkac i przekonac, czy naprawde zmienil sie na plus.

EDIT: kolega mi wlasnie napisal smsa ze widzial 4 malolaty EMO lansujace sie w BIALYM KABRIOLECIE!!
omg
Stary 2007-09-23, 13:45   #2437
brukselka
Zadomowienie

hehe..zaleje nas fala EMO!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 13:55   #2438
gwendolyn
Rozeznanie

Nie odzywałam sie pierwsza, po prostu pewnie rozmawiał ze swoim bratem i mówili, że sie spotkalismy na imprezie. Ja przez te pół roku tam nie byłam, żeby przypadkiem nie spotkać kogoś z jego znajomych i traf chciał,że tam akurat wtedy był jego brat i przyjaciel i sptkalismy się dosłownie w wejściu do klubu ( w którym bawi sie pare tysięcy ludzi).
Może pomyslał,że przeszedł mój upór i możemy sie teraz normalnie kumplować, sama nie wiem, w każdym razie wstrzelił sie doskonale.
Zmykam.
U nas Kasiu to nie było standardowe zerwanie, rozstalismy się, ale nie w atmosferze kłótni, poza tym bylismy ze soba 5 lat, a znamy się jeszcze dłużej, więc może stąd to nietypowe zachowanie (ja na jego miejscu też tak bym nie postapiła, ja w takiej sytuacji nie chciałabym siebie znać, obojetnei czy miałam powody do zerwania czy nie)
Stary 2007-09-23, 15:47   #2439
Izaluka
BAN stały

Heeelooooo Wróciłam Kamilo, nie zaglądałam w sobotę, bo ja weekend spędzam cały poza domem i nie mam dostępu do netu.

Jestem wykończona To był super weekend Pierwszy raz sama stanęłam za barem i o dziwo sobie poradziłam. A tak się bałam...
Poznaję coraz więcej osób pracujących ze mną, no i coraz lepszy kontakt mamy
Trochę się napracowałam, więc czuję zmęczenie.

Ten weekend był wesoły Ludzie są niemożliwi Było bardzo pozytywnie i potem postaram się przytoczyć różne ''akcje''.

BTW.
Okazuje się, że pracuję z moim poprzednim eksem! Jestem w tym większym szoku, że mamy dobry kontakt! Oczywiście żadnych emocji wobec niego nie czuję, on ma od roku dziewczynę (2 lata temu z nim zerwałam dosyć okrutnie, on błagał o powrót, ucięłam kontakt). A teraz fajnie nam się gada i cieszę się, że niejako mi ''wybaczył'' i zapomniał o przeszłości. Wierzę, że kumpelstwo z Exem jest możliwe. Bez spoufalania oczywiście, jednak nie jest drętwo. To jeden z pozytywów tego weekendu.

Przez cały weekend ani przez sekundę w mojej głowie nie było P. Aż sama się sobie dziwię! Jest chyba coraz lepiej...

A Wy widzę się tu chyba w piątek strasznie dolinowałyście

Astro cieszę się, że ten M. jest taki cudny Wiem, co teraz czujesz Aż mi się chce wspomnieć czas, kiedy z P. się tak umawiałam... Już bardziej z sentymentem, jednak jakiś smutek nadal jest. Ale trudno!

Jamaico fajnie, że to spotkanie klasowe tak przebiegło Mam nadzieję, że masz racje odnośnie snów - czytać na odwrót? Śniłam się jednej wizażance, nie było to zbyt pozytywne. To dotyczy mojej bliskiej przyszłości. Zaczynam się bać. Ale nie dam się, choćby się miało spełnić.

Martinko
zgadzam się z dziewczynami. Coś niepokojącego jest w waszych relacjach. Ale nic Ci nie napiszę. Sama do końca bym nie wiedziała, jak się zachować, co jest słuszne, co nie przyczyni się już do łez... Chyba dystans i czas to magiczne słowa

Gewn było już to spotkano? Poszłaś? To wesele było w ten weekend?

Kasiu, Bruksel, Kamila, Sweetmelongirl, Veiovis, Madź
Tęskniłam

Dialog barowy:
- Co podać?
- Na początek poproszę Ciebie!
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 15:58   #2440
Veiovis
Zakorzenienie

Izaluka ;*
Ja tez utrzymuje nawet normalny kontakt z dawnym eksiem. Nawet wyjątkowo dobrze mi się z nim gada... Mimo wszystko kiedyś znał mnie bardzo dobrze i ta swoboda mi została.

I poprosimy więcej tekstów zza baru :P

Ja jak stałam jako hostessa też miewałam różne teksty...
Jeden to podszedł do mnie i takim erotycznym szeptem powiedział: jagiellonska 3/4 ... dzisiaj wieczorem, chcesZ?(ulice zapamiętałam, numer nie :P). Inni kupowali mi gazety, ciasteczka z wróżbą itd...

A jutro umówiłam sie na randewuuuu :P
Z nieznajomym z internetu... Zobaczymy co to będzie :P
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 16:16   #2441
kasia5558
Wtajemniczenie

Łaaaa Iza wróciła
najbardziej światowa kobieta sposrod nas opowiadaj, bo praca za barem jest chyba bardzo ciekawa i to na pewno zrodlo nieustannych wrazen
a ile komplementow mozna zebrac przy okazji
poznali ulubiona barmanke po zmianie koloru?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 16:19   #2442
martinka_m
BAN stały

Iza fajnie ze masz ta prace, widac ze dobrze na ciebie wplywa, zawsze jestes taka radosna jak wracasz mimo zmeczenia poznajesz nowych ludzi, cos sie dzieje a co do twojego eksa z ktorym pracujesz, to wydaje mi sie z mozna sie kumplowac ale pod warunkiem ze juz nic oprocz zwyklej przyjazni sie nie czuje. dobrze ze wam sie tak uklada, bo ciezko by bylo wam razem pracowac gdyby jakies urazy pozostaly.

Powiem ci szczerze ze myslalam,ze na mnie nakrzyczysz za ta cala sprawe z moim eksem bo tez mi juz kiedys mowilas ze to nie do konca wyglada tak jak powinno, i wy wszytskie to wiecie i ja tez. tylko ze wlasnie sama nie wiem co bedzie lepsze, zarowno brak zupelnego kontaktu jak i to ze majac kontak nie zawsze odezwie sie kiedy bym sobie tego zyczyla bedzie mnie smucil... na razie chce to pociagnac, zobaczyc co wyjdzie, ale wlasnie przede wszytskim nauczyc sie dystansu do calej tej sprawy.

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
A jutro umówiłam sie na randewuuuu :P
Z nieznajomym z internetu... Zobaczymy co to będzie :P
powiedz nam cos wiecej o nim....
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 16:34   #2443
Izaluka
BAN stały

Veiovis no proszę Nie boisz się? Fajnie, trzeba randkować, póki jesteśmy poginiami

Musi mnie olśnić odnośnie tych tekstów...

- Ile kosztuje piwo lane?
- 5 zł
- Coooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo? (tutaj gościu wydarł się tak niemożliwie, z tonu głosu można było wyczytać, że za drogo i jakby miał pretensje do mnie, że taka cena)
Zrobiłam głupią minę... A on po chwili dodaje z uśmiechem i takim miłym głosem:
- No jak tak tanio, to dwa poproszę

Ale musiałybyście słyszeć ten dialog Nawet kumpela z obsługi go zapamiętała, bo tak śmiesznie to wyszło No i moja konsternacja na twarzy Bezcenne...

Podchodzi łysy ćwok w skórze z takim stałym klientem... Prosi o wódkę. Tłumaczy mi to tak zawile, że nie wiem czego baran chce. Podaje mu. Niezadowolony. I ten jego tekst:
''Zacznij myśleć i skup się!''
Pffffffffffffffffff!!! Nie wiedziałam, że tak głośno umiem się śmiać. Ironia w moich oczach mówiła chyba wszystko.

Proszę go o zapłatę. Wyjmuje stówę, niby mi daje, ale cofa i chowa.
- Łe tam. nie płacę. Za drogo.
- Poproszę 44 zł
- Nie płacę...
- Taaak?
- No nie mam ochoty.
- Taaak? Jesteś tego pewien? (pewność mojego głosu)
W tym momencie zwraca się do kumpla: ''Zobacz, już bramkę chce wołać! Ja pierd***''
- A coś Ty sobie myślał...?

Wiara jest ogólnie często bezczelna. Ktoś to ma kasę myśli, że jest panem świata i mam czas na uprawianie demagogii czy płaci czy nie...

Były też jakieś ćwoki z Poznania, które próbowały mnie szkolić, jak ma wyglądać cytrynka podana w 50 ml wódki. Pierwszy raz z takim czymś się spotkałam.
- Bo wiesz, ja jestem z Poznania.
- No i co z tego?
- Byłaś kiedyś w Poznaniu? Tak tam wszędzie podają.
- Tutaj nie Poznań, a Śxxx, nie wymyślaj

Ogólnie staram się być miła dla ludzi, ale mam powiedziane, by się kompletnie nie przejmować cwaniakami, idiotami i innymi klinicznymi przypadkami.

- Przepraszam, ale nie mam jak wydać 50 groszy. Mogę być dłużna?
- Nie, no nie wiem jak to zrobisz, ale chce te pieniądze.
- Nie bądź śmieszny...

Koleś poszedł jak zmyty. Często brakuje drobnych w barze. Ja rozumiem, gdyby to była 1,2 zł, ale 50 groszy Niektórym jak nie mam wydać 5 zł drobnymi, to kiwają ręką i idą...

Nie klasyfikuję wszystkich łysoli jako debili. Wczoraj obsługiwałam tak miłego gościa. Fajne drinki zamówił, wszystko mu ładnie, sprawnie podałam. Zapłacił - ''Reszta dla Ciebie'' (dodam, że to nie była mała reszta). Niestety my mamy zakaz brania napiwków. Wszystko wrzucam do kasy na ewentualne straty, dzięki temu nigdy nic z wypłaty nie mamy potrącane.

- Co podać?
- Okład z młodych piersi raz!
Kopara mi opadła, żadnych wyciętych bluzek

Wiele komplementów też usłyszałam. Ponoć mam ''piękne oczy'' Super atmosfera była Wypiłam masę drinków energetycznych oraz resztkę kamikadze Położyłam się spać o 6 rano i leżałam jak mutant z otwartymi oczami. Napoje energetyczne dają kopa Nie mogłam długo zasnąć...

C.d.n.
Stary 2007-09-23, 16:34   #2444
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
powiedz nam cos wiecej o nim....
Lepiej opowiem jak wrócę, albo i nie wrócę :P
Tzn umówiłam się z nim na 17... Mam podobne podejscie jak Kamila ostatnio, tzn isć, spotkac się i na tym koniec ;]

Iza, muahahahhaha
Taka robota, mimo że robota, to cieszy
Stary 2007-09-23, 16:45   #2445
_Jamaica
Wtajemniczenie

zaraz do niego napisze...
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 16:48   #2446
Veiovis
Zakorzenienie

Jamaica!
Opanuj się kobieto!
Znowu chcesz zaczynać wszystko od nowa? Nigdy nie zapomnisz ot tak. Będzie wracał, ale to nie znaczy, że masz od razu się poddawać! Już tak daleko zaszłaś ostatnio!
Szast prast po tyłku!
Stary 2007-09-23, 16:51   #2447
_Jamaica
Wtajemniczenie

wiecie, bo ja sie boję, boję się ze on o mnie zapomni
nie napisałam, ale mnie strasznie korci, bo to że zerwalismy kontakt 'na niepisanej' umowie, to moja zasługa. to ja tego chciałam. nie on.
Stary 2007-09-23, 16:56   #2448
Veiovis
Zakorzenienie

Ale po co teraz chcesz utrzymywać kontakt?
Co innego gdyby był Ci obojętny...
Sama sobie robisz krzywdę moim zdaniem. I nie warto dla niego.
Stary 2007-09-23, 16:58   #2449
Izaluka
BAN stały

Gdyby tego nie chciał sam by Ci napisał.

''Dziś Tobie na złość
Przemalowałam włosy
I jeszcze trochę schudnę
I zacznę malować oczy

Dziś zdjęłam ze ściany
Twoje zdjęcie bardzo powoli
Patrzenie na pustą ścianę
prawie wcale nie boli...

Jeszcze parę dni
A cała się zmienię
Aby Ci pokazać
Że umiem żyć BEZ CIEBIE''

To o mnie Włosy przemalowane, oczy mocniej maluje, zdjęcie ze ściany out

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 17:02   #2450
_Jamaica
Wtajemniczenie

mielismy kontakt, on napisał mi na gg. co tam u mnie itp. a ja po 10 minutach (kiedy był juz niedostepny)odpisałam mu 'wszystko dobrze'.
Nawet głupi wiedziałby ze nie bardzo mam ochote na rozmowy z nim. więc zamilknął..
Stary 2007-09-23, 17:06   #2451
brukselka
Zadomowienie

znam to o okladzie hehehhe... mnie to smieszy

jamajecZka co mam male jajeczka:P
Stary 2007-09-23, 17:09   #2452
sweetmelongirl
Raczkowanie

cos mnie tu dzis ominelo? widze pewne rozterki u Pań

barowe teksty poprawily mi humor niektorzy ludzie potrafia byc baaaardzo dziwni.

Ja wczoraj do polnocy rozmawialam z eksiem...jak mi go brakuje, chyba jestem glupia.
Oczywiscie oberwalo mi sie za to od ojca ktory to widzial... ze chyba mam za malo rozumku, nie chcac zerwac kontaktu calkowicie.
Ale co poradzic, serce nie sluga,a rozumku chyba sie nie ma :P
powiedzial ze sam nie wie czy chce od nowa zaczac i musi sie zastanowic, zyczenie milych snow i calus podniosl mnie na duchu... ale na ile ? jakies chyba mam zludne marzenia, chcialabym abysmy mogli juz byc razem znow i sprobowac mieszkac...samym, wiem ze bylo by inaczej. A moze sie oklamuje ;/ ;/ po tym co mi nagadal, potrafie sie odzywac bez urazy - dziwne.

Astro, az mi sie policzki rumienia jak czytam jak Ci dobrze, chcialabym napisac ze to dobrze ze tak sie dzieje i w ogole... ale napisze - ze to wspaniale

Veiovis
a wiesz chociaz czy ten nieznajomy jest przystojniacki?

Btw nie wiem czy sie dzisiaj witalam yyy... HELLO
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 17:10   #2453
_Jamaica
Wtajemniczenie

Brukseleczka co ma cycki jak beczka
ps.ide ogladac 'sadyste'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 17:14   #2454
Veiovis
Zakorzenienie

Wasze rymy mnie powalaja :P

Cytat:
Napisane przez sweetmelongirl Pokaż wiadomość

Veiovis
a wiesz chociaz czy ten nieznajomy jest przystojniacki?
Na zdjęciach całkiem, całkiem, ale na żywo się okaże

A ja ostatnio słucham sobie erotycznej piosenki o poniższym tekście :P

Wchodzę w ciebie
jak wilgoć
w porowatość ziemi.
Spalam ciebie
jak płomień białe ciało świecy.
Wyparuję jak wilgoć.
Zgaśniesz tak jak świeca.
Zsuniemy się w zmęczenie,
jak w głąb wody
kamień.

Gdy zamknę oczy - widzę jaśniej,
bo funkcję wzroku przejął dotyk.
Zanurzam się w twe wrzące wnętrze.
Cały erotyk.
Cały erotyk.
Stary 2007-09-23, 17:19   #2455
Camilla
Zakorzenienie

Hej hej
Głowa mi przez cały dzień pęka i znowu faszeruję się kolejnym antybiotykiem, tym razem na cerę. Powinnam skończyc go w czwartek, czyli w dniu wyjazdu. Dobrze, bo biorąc go nie mogłabym sie na słońce wystawiać Walizkę juz mam, ale mi sie nie chce szykować ciuchów, jutro zaczne zastanawiać się co by tu ze sobą zabarac .

Iza, ale Ty masz wrażenia w pracy. Ale cóż tak to jest jak sie pracuje z ludźmi. Dobrze, że to sie pozytywnie na Tobie odbija. Tak trzymaj dalej. A okład z młodych piersi, niezły tekst...Od razu mi sie skojarzył z moim eks Tak sobie popatrzyłam na wykropkowana nazwe miasta w którym pracujesz i mi pasuje jedna nazwa. Tam mieszka dobry kolega mojego eks, więc może to on Ci walnął ten tekst (nie zdziwiłabym się)

Jamaica, masz zakaz kontaktów z eksiem Iza ma rację, jakby chciał to by sam sie odezwał mimo Twoich protestów. Niech ta rana w końcu sie zagoi, bo inaczej ciągle będziesz cierpieć .

Kurde ale jestem zmulona, chyba szybko pójde dzisiaj spać.

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 17:24   #2456
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Na zdjęciach całkiem, całkiem, ale na żywo się okaże
No tak,
nigdy nie zapomne jak siostra mojego niedoszlego-przyszlego-meza opowiedziala mi jak on ze 4latka temu, rozmawial z jakas dziewczyna na gg i poprosila go o spotkanie - on poprosil o zdjecia wtedy...aby jakos stwierdzic czy sie oplaca spotkac (wzrokowiec) no i taka blondyneczka, w zasadzie pokazala sie tylko do polowy ale calkiem calkiem foty, duze oczka jasne, wlosy zadbane, buzka tez niczego sobie... wiec stwierdzil ze sie spotkaja bo nawet taka rozmowna byla.
Ale kiedy podeszlo do niego... no coz czlowiek to napewno byl, nie mowie ze kazdy ma byc piekny, ale ona to ponoc nie nalezala do takich osob z okresleniem chociazby LADNA
gabarytowa, i w ogole nie byla podobna do siebie, kiedy spytal dlaczego wyslala mu jakies takie ladne zdjecia, skad je wziela... to powiedziala ze jej znajomy bawi sie retuszem zdjec i jej bardzo dbrze to wykonal

biedny stwierdzil ze nie bedzie sie juz sugerowal zdjeciami pokazywanym w internecie

po co ludzie tak robia... dobrze ze wiekszosc facetow nie ma pociagu do takich retuszy
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 17:26   #2457
brukselka
Zadomowienie

jamajeczka co ma trwala ondulacje na stopeczkach ( no co.. teraz jest wszystko mozliwe)

, nie polecam sadyste..predzej usniesz niz poczujesz dreszczyk emocji, chcoiaz nie przecze moze z 3 sceny byly ok, ale ten film trwa krocej niz m jak milosc z kulisami!!!!

1/10 calkowite dno! film bez pomyslu, 0 wyobrazni, oklepana fabula dla nizbyt lotnych! DNO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 17:33   #2458
Izaluka
BAN stały

Veiovis fajny erotyk

Oj Jamaico bo Ty sama też nie wiesz czego chcesz!!!
Ma być kontakt to pisz do niego. Chcesz milczenia to nie odzywaj się, nawet jak on pisze. Wierz mi - zrozumie przesłanie.
Rozumiem Cię. Też mi tak było ciężko. Milczałam twardo, ale miałam taką ochotę napisać, odezwać się. Tak bardzo chciałam tego kontaktu. I kiedy miałam taką możliwość (np. podziękować mu za urodzinowe życzenia i zapytać o piwo, o którym sam pisał) - zamilkłam. Już nie miałam ochoty. Już nie chcę tego wspónego piwa. Nie pijam z fałszywymi ludźmi. A kiedy ja odezwałam się niedawno na GG on to zwyczajnie olał... Sytuacja jest jasna. Nie zależy mi na takim człowieku. Ktoś kto mnie tak traktuje nie istnieje.
A przecież P. prawie nic mi nie zrobił... Odszedł. Tylko lub aż. Tym bardziej dziwię się Tobie, że 'latasz' tak za Exem po tym wszystkim... Rozumiem smutek, żal, samotność, chęć przytulenia się... Mam tylko wrażenie, że zostałaś trochę z tyłu, w tej drugiej fazie. Targają Tobą jeszcze wielkie emocje, raz jest super, a za chwilę dno. Gdyby to było co parę dni - ok. Ale zmienia Ci się nastrój z godziny na godzinę. Wszystko kręci się w okół Exa nadal... Jesteś szczęśliwa tak sama ze sobą? Czy nadal tego nie odkryłaś?

- Jedno piwo i numer telefonu do Ciebie poproszę
(Ten tekst też jest dosyć powszechny, ale pierwszy raz wczoraj usłyszałam.)

W ogóle wczoraj jakiś koleś zaczął mnie zagadywać. Coś o tym czy na siłownię chodzę Przez 15 minut co chwilę mnie wołał, chciał gadać. Prosił o szansę, byśmy się poznali gdzie indziej. Że jest pijany i na pewno nie robi dobrego wrażenie (jak on to zgadł?). Prosił o numer telefonu, pytał sie gdzie mieszkam, gdzie mnie można spotkać. On prosi, on błaga, on mnie odnajdzie Nie muszę dodawać, że spuściłam go w kibelku?

Ogólnie koleś z twarzy na +, potem zobaczyłam jak jest ubrany całościowo to jeszcze większy plus. Nawet buty miał fajne, a mam na tym punkcie świra
Ale nie... No nie i już. Moje współpracownice były posikane ''Wytrwały był"
Za mało.

I mimo, że zdarzają się głupie teksty to jest świetnie. Dobra odskocznia.
Kamila domyślałam się, że się skapniesz To nawet nie jest tak daleko od Poznania.

A gdzie nasza Julka? Co z tym gościem?
Stary 2007-09-23, 17:35   #2459
martinka_m
BAN stały

buhahaha pamietacie tego "donjuana" z fotki, ktorego zablokowalam na gg ?? napisal do mnie dzis z innego numeru

donjuan
czesc marta czemu jestes taka
donjuan
bez slowa ludzi blokowac'
donjuan
na gg

przyznaje, to nie bylo zbyt mile....ale co mialam zrobic, nie odpisywalam mu przez tydzien, kiedy on pisal do mnie po kilka razy dziennie... myslalam ze sie sam domysli.... teraz oczywisnie nie mam zamiaru sie odzywac.
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 17:55   #2460
gwendolyn
Rozeznanie

Byłam na "spotkaniu" w końcu poszliśmy na zakupy bo oboje mielismy później to w planach, on szukał butków i spodni, ja bluzki i do mycia buźki żelu, było świetnie (co jest dziwne bo kiedy bylismy parą zakupy wspólne nam średnio wychodziły) klimat kumpelski z podtekstami czasem - w końcu znamy się jak łyse konie, aczkolwiek zaczęlismy oboje troszke smęcić pod koniec. Czuję, że gdybym zdecydowała się wrócić bylibyśmy ze sobą tylko pytanie na jak długo? Kocham go jeszcze, ale my razem to jest mieszanka wybuchowa, z tego co on mówił niewiele się zmieniło z rzeczy o które mieliśmy tyle spięć, okazało się, że jednak ciekawe rzeczy wygadują "życzliwi ludzie". Brakowało mi strasznie rozmów z nim (to chyba jedyna osoba której moge powiedziec totalnie wszystko), żartów itd, ale oboje nie umiemy przejść na ton pozbawiony minionych uczuć, nie chcę mu rozwalać tego co ma teraz, to jakaś miła, spokojna dziewczyna, a nie taki uparty nerwus jak ja.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości