Formuła 1 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-07, 22:13   #2461
nat92
Zadomowienie

GG do nat92
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Śliczne są nie? To enjoy Ale jak widzę, już jednego skradłaś dla siebie
Pienkny
Nie będę się bawić w skromność, wieć potwierdzam - PIĘKNY

Cytat:
Ja też tak obstawiam, straaaasznie bym chciała, i tak coś właśnie mam przeczucie, że to będzie dobry wyścig A jak my dwie już tak uważamy to to musi coś oznaczać!
Taaak! Ham na ścianie i Kubek w pięknym stylu odnosi swoje pierwsze zwycięstwo!

Cytat:
przeczytałam portale forumowe
ja przed wyścigiem nic nie czytam, a potem po wyścigu to jest dopiero sesyja z oglądaniem konferencji czytaniem wszystkiego co wpadnie w łape i różnych sensacji, bo sobie uświadamiam, że to jest too
Moi rodzice dziwnie się na mnie patrzą, jak siedzę przed komputerem i odświeżam jedną stronę co 2 min

Cytat:
A ja kupiłam se dziś buty
Pokaż

Cytat:
Moja mama natomiast uwielbia piłkę nożną dopóki nie musi jej oglądać No i zawsze jak mój tato wraca lekko nabrzdyngolony z meczu to ma żal do piłkarzy, że znów go upili
Jeszcze jakieś poczucie winy będą mieć(piłkarze) jak Twoja mama będzie im zarzucać upijanie ludzi

Cytat:
tak reasumując, to chyba każda z nas na wątku została kiedyś "porzucona". i jak dobrze wiedzieć, że dajemy sobie z tym radę i żyjemy
Nikt przed moim przyjściem na świat nie powiedział, że życie będzie tak cholernie niewdzięczne

Jak na razie: Portugalia - Turcja 1:0

Ale żeśmy wszystkie zdenerwowane po kwalifikacjach Może ta nasza złość przeniesie się na jutrzejszy wynik?
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 08:26   #2462
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

tak reasumując, to chyba każda z nas na wątku została kiedyś "porzucona". i jak dobrze wiedzieć, że dajemy sobie z tym radę i żyjemy
dokładnie tak

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
aaa, niech mnie ktoś rozjedzie bolidem !

kupiłam sobie 3 pary butów wydając 450 zł

oczywiście planowałam kupić bluzkę
jak sie bawić to sie bawić a jakie to buty

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
Dziewczyny co racja to racja prawdziwych przyjaciół poznaje się w bidzie. !
Przykład mój i Kasi tzn - ja się nigdy od niej nie odczepie
fajnie

widze po ostatnich komentarzach że złe na Hamiltona jesteście
cóż, no tak bywa ja kwalifikacji nie oglądałam bo nie miałam gdzie więc mecze u mnie leciały cholernie mi szkoda Freia ze Szwajcarii, jak widziałam jego łzy to aż coś mi sie robiło no i do tego przegrali na szczęście Portugalia wygrała za którą byłam całym sercem to tyle z meczowych nowinek
wyścigu dziś też nie pooglądam bo nie mam tego polsatu jakoś przeboleje ten jeden wyścig, mam nadzieje że już za dwa tygodnie będzie normalnie
a no i wróciła mi miłość do futbolu te emocje, to wszystko
Stary 2008-06-08, 11:12   #2463
MusicIsMyPassion
Rozeznanie

Arrow Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Głupi ma szczęście ale to się skończy jutro, będzie na ścianie na 100%!!! Musi być!!!
Racja Oglądałam powtórkę o 23:40 i rzeczywiście tak mało zabrakło do szczęścia, aby Kubica startował z PP

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
dokładnie tak

jak sie bawić to sie bawić

fajnie

cóż, no tak bywa ja kwalifikacji nie oglądałam bo nie miałam gdzie więc mecze u mnie leciały cholernie mi szkoda Freia ze Szwajcarii, jak widziałam jego łzy to aż coś mi sie robiło no i do tego przegrali na szczęście Portugalia wygrała za którą byłam całym sercem to tyle z meczowych nowinek
wyścigu dziś też nie pooglądam bo nie mam tego polsatu jakoś przeboleje ten jeden wyścig, mam nadzieje że już za dwa tygodnie będzie normalnie
A mogło być 3:0, dla Portugalii, gdyby sędzia uznał bramkę z pierwszej połowy
A w temacie meczu, który dzisiaj będzie Niemcy: Polska, śniło mi się, że wygramy 2:0 ;D jak wygramy 1:0 też będzie dobrze, aby utrzeć nosa tym co w naszych chłopaków nie wierzą

Mogę wam tylko pozazdrościć ja to dopiero przechodzę. Moja qmpela poznała w klubie w którym trenuje chłopaka. Cały czas tylko słyszałam jaki on fajny i wogóle. OK dziewczyna się zakochała to co mam mówić cieszę się z jej szczęścia. Tak się stało, że zostali parą. Co się okazało jej chłopak miał 2 laczki na semestr i zamiast się uczyć, aby to poprawić umawiali się dalej z poprawy dostał laka, więc nauczyciel dał mu jeszcze jedną szansę, żeby go wyciągnąć. OK zdał na 2. A moja przyjaciółka, która mierzyła wysoko, no cóż zmieniła się. Zmieniła się totalnie od ubioru po charakter. Zero czasu na sql na wypady z nami. Coraz częściej chodzi na blałki, szczęście w nieszczęściu, że spotykają się od połowy drugiego semestru bo nie wiem co by było. Zobaczymy co będzie po wakacjach, ale coś słabo to widzę.
Stary 2008-06-08, 12:04   #2464
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie generalnie jest tak : W listopadzie zerwał ze mną Wiesiek ( pamiętacie go ) a z Anką Darek, kumpel Wieśka. Na początku same z Anką sie spotykałyśmy, jakoś to było, ale tak naprawde zaczęły sie studia bo październik to był taki luz dla pierwszego roku i ja miałam mniej czasu. U Anki tez sie zaczęły studia, do tego śnieg, zima i trudno było gdzieś wyjść. Anka znalazła sobie na jakimś portalu randkowym starszego faceta i zaczęli sie spotykać. Ja po Wieśku miałam dość więc zostawałam w domu, nie chciałam też im przeszkadzać. Później były święta, wolne ja chciałam sie spotkać, ale Anka była zajęta tym gościem i sylwestra już spędziłyśmy osobno - ja w domu a ona oczywiście z nim. No i później już nic sie nie zmieniło. troche mi żal że tak to sie skończyło bo byłyśmy z Anką nierozłączne, całe wakacje dzień w dzień razem a teraz nawet ze sobą nie gadamy. Zawsze ważniejszy był Marcin, a ja zeszłam w cień. Nie buntuje sie kto wie jak przeciwko niej bo jeśli wybrała faceta to ja nie będe jej stawać na drodze do szczęścia, przeboleje. Ale ona była moją najbliższą przyjaciółką... Przez cały czas aż tak bardzo tego nie odczuwałam, pomyślałam że może to i lepiej, wezme sie za nauke, będe miała więcej czasu na oglądanie wyścigów, itp. ale tak naprawde to przestało mnie już cieszyć Tak samo sukces nie cieszy kiedy nie ma sie z nim kim podzielić a już nie wspomne jak jest ciężko kiedy pojawią sie problemy i nie ma z kim o tym porozmawiać No ale tłumacze to sobie tak, że dzięki temu będe silniejsza... Generalnie to wiem że przjaciele są albo ich nie ma, tak samo jak z miłością ... Na studiach jest na szczęście troszke inaczej, co prawda moja grupa liczy tylko 10 osób ale z każdym sie jakoś dogaduje, najbliższe mi dwie osoby, to dziewczyna z którą jeżdze autobusem, taka bardzo bliska koleżanka, ale ona ma swoją paczke, od niedawna chłopaka. A druga osoba to chłopak z którym siedze, świetny kumpel, dzięki niemu częściej sie uśmiecham i zapominam o samotności ale wiadomo, on też ma swój świat, swoich przyjaciół a pozatmy to facet więc nie o wszystkim z nim moge porozmawiać tak jak z dziewczyną Chociaż to on uświadomił mi że za bardzo panikuje i sie wszystkim przejmuje i dzięki niemu zaczęłam to troszke zmieniać Kto wie jak bardzo nie przejmuje sie tą samotnością, wierze że spotkam jeszcze w życiu kogoś naprawde wartosciowego, tylko czasem sie robi smutno jak nie ma z kim porozmawiać
Lunciak, Lunciak, będzie dobrze.

Cytat:
czytałam rano o Kuszczaku strasznie mi go szkoda po wpadce mundialowej mógłby wszystkim pokazać na ile go stać
Jedyne co mnie pociesza, to to, że zamiast Kuszczaka zagra Kowalewski. Czyli jak dla mnie nr 2 w reprezentacji, po Kuszczaku. Fabiański jest dla mnie jakiś taki... obcy.

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
Dziewczyny co racja to racja prawdziwych przyjaciół poznaje się w bidzie. !
Przykład mój i Kasi tzn - ja się nigdy od niej nie odczepie
Oj ja biedna. Oj ja nieszczęśliwa.

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Przynajmniej Czesi wygrali
Przynajmniej Portugalia wygrała.

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Głupi ma szczęście ale to się skończy jutro, będzie na ścianie na 100%!!! Musi być!!!
Hamilton jest fajny chłop. Tylko trochę za często wygrywa.

Cytat:
Napisane przez MusicIsMyPassion Pokaż wiadomość
Mogę wam tylko pozazdrościć ja to dopiero przechodzę. Moja qmpela poznała w klubie w którym trenuje chłopaka. Cały czas tylko słyszałam jaki on fajny i wogóle. OK dziewczyna się zakochała to co mam mówić cieszę się z jej szczęścia. Tak się stało, że zostali parą. Co się okazało jej chłopak miał 2 laczki na semestr i zamiast się uczyć, aby to poprawić umawiali się dalej z poprawy dostał laka, więc nauczyciel dał mu jeszcze jedną szansę, żeby go wyciągnąć. OK zdał na 2. A moja przyjaciółka, która mierzyła wysoko, no cóż zmieniła się. Zmieniła się totalnie od ubioru po charakter. Zero czasu na sql na wypady z nami. Coraz częściej chodzi na blałki, szczęście w nieszczęściu, że spotykają się od połowy drugiego semestru bo nie wiem co by było. Zobaczymy co będzie po wakacjach, ale coś słabo to widzę.
A próbowałaś z nią o tym pogadać? Ja bym raz pogadała, wyjaśniła, zaoferowała pomoc, a jak ją odrzuci to bym ją zostawiła - niech sie stacza.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 12:15   #2465
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Racja Oglądałam powtórkę o 23:40 i rzeczywiście tak mało zabrakło do szczęścia, aby Kubica startował z PP

A w temacie meczu, który dzisiaj będzie Niemcy: Polska, śniło mi się, że wygramy 2:0 ;D jak wygramy 1:0 też będzie dobrze, aby utrzeć nosa tym co w naszych chłopaków nie wierzą
Wstyd się przyznać, ale nie mam dobrych przeczuć przed meczem Jak przegrają, to zwalcie na mnie.

Cytat:
Moja koleżanka też miała to samo. Zakochała się i od tej pory jedzie na samych 2. Nie utrzymuję z nią kontaktu, ale podobno jest coraz gorzej - papierosy, narkotyki i te sprawy... Cóż.. Jej wybór

Cytat:

Będziemy się cieszyć jak Hamilton wyląduje na ścianie mistrzów

Na necie też można oglądać Albo jak masz niemiecki RTL to też tam leci Ostatecznie na f1.com jest live timing - podstawa kibica

Szwajcarii mi nie szkoda i tak nie wyjdą z grupy, mam nadzieję, że kontuzja nie jest na tyle poważna, żeby wykluczyć Freia na dłuższą metę. Cieszę się, że Czesi wygrali, mecz Turcja - Portugalia był mi obojętny. Dzisiaj strach się bać przed tym co nas czeka, jutro też będzie ciekawie - 2 mecze w grupie śmierci!

Widzisz Lunka, tak jest zawsze Stara miłość nie rdzewieje
Stary 2008-06-08, 12:34   #2466
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

oj tak, gdyby nie ten offsajd ale co sie odwlecze to nie uciecze
ja tam w naszych wierze, nie obstawiam żadnego wyniku, poprostu kibicuje i całym sercem jestem z nimi
yh, ciężka sprawa ... ale na pocieszenie moge powiedzieć że prędzej czy później dziewczyna otworzy oczy, może nie będzie dla niej za późno

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Lunciak, Lunciak, będzie dobrze.

Jedyne co mnie pociesza, to to, że zamiast Kuszczaka zagra Kowalewski. Czyli jak dla mnie nr 2 w reprezentacji, po Kuszczaku. Fabiański jest dla mnie jakiś taki... obcy.

oby
a ja wole właśnie Fabiana bo Kowalewski to dla mnie troche taki przyciężki kibol

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość

Będziemy się cieszyć jak Hamilton wyląduje na ścianie mistrzów

Na necie też można oglądać Albo jak masz niemiecki RTL to też tam leci Ostatecznie na f1.com jest live timing - podstawa kibica

Szwajcarii mi nie szkoda i tak nie wyjdą z grupy, mam nadzieję, że kontuzja nie jest na tyle poważna, żeby wykluczyć Freia na dłuższą metę. Cieszę się, że Czesi wygrali, mecz Turcja - Portugalia był mi obojętny. Dzisiaj strach się bać przed tym co nas czeka, jutro też będzie ciekawie - 2 mecze w grupie śmierci!

Widzisz Lunka, tak jest zawsze Stara miłość nie rdzewieje
a co to za ściana
hm ale wtedy jest mecz, pozatym nie dadzą mi oglądać o tej porze bo fakty są ważniejsze to pewnie nagram wyścig i jutro oglądne
a mi właśnie szkoda Szwajcarii bo w końcu organizują to EURO i tak szybko mieliby odpaść ?

łoj tak, święta prawda
Stary 2008-06-08, 13:00   #2467
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
oj tak, gdyby nie ten offsajd ale co sie odwlecze to nie uciecze
ja tam w naszych wierze, nie obstawiam żadnego wyniku, poprostu kibicuje i całym sercem jestem z nimi
yh, ciężka sprawa ... ale na pocieszenie moge powiedzieć że prędzej czy później dziewczyna otworzy oczy, może nie będzie dla niej za późno

oby
a ja wole właśnie Fabiana bo Kowalewski to dla mnie troche taki przyciężki kibol

a co to za ściana
hm ale wtedy jest mecz, pozatym nie dadzą mi oglądać o tej porze bo fakty są ważniejsze to pewnie nagram wyścig i jutro oglądne
a mi właśnie szkoda Szwajcarii bo w końcu organizują to EURO i tak szybko mieliby odpaść ?

łoj tak, święta prawda
Heh, a ja się wczoraj 20 min zastanawiałąm o co chodzi z tym offsajdem

Ściana mistrzów to ta ostatnia, gdzie się wyjeżdża na prostą startową.

30 min po północy będzie retransmisja. Poza tym jak mówiłam, jest jeszcze internet

Od początku było wiadomo, że nie zawojują EURO. Ich gra różni się znacznie poziomem od innych, chociaż wczoraj nie było tego widać aż tak bardzo, ale to był w końcu pierwszy mecz, to nic nadzwyczajnego.
Stary 2008-06-08, 19:34   #2468
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Hahahahaha.. Nie moge
Stary 2008-06-08, 19:35   #2469
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ja jak kiedyś się ucieszyłam, że Hamilton wylecial z toru, to zaraz Kubica miał awarię bolidu. Więc sie nie cieszę, współczuję Hamiltonowi

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 19:37   #2470
*angel1710**
Zadomowienie

oglądam na jakieś dojczowskiej stacji przez SC, przez 12 okrazen mieli reklamy !!! blagam niech ktos mi powie co się stało, ze Haidfelda prowadzi bo poznaje bolid tyle, że kask nie ten

pokazali powtorke, Hamilton walnął w Kimiego, ale dlaczego w takim razie nie prowadzi Kubek ?

*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 19:39   #2471
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Robert był na tankowaniu, a częśc kierowców jeszcze nie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2008-06-08, 19:41   #2472
*angel1710**
Zadomowienie

Matko znow maja reklamy, moja najlepsza strona z wyscigami na zywo nie działa

dzięki Aggie, juz rozumiem. mialam zle przeczucia co do wyscigu i takie same mam do meczu jak dzisiaj Nick wygra a potem niemieccy piłkarze to chyba cala noc nie przespie
Stary 2008-06-08, 19:51   #2473
*angel1710**
Zadomowienie

to wyprzedzenie było piękne oby tak łatwo było strzelić Niemcom.

ej nie chce nic zapeszać, odpukam se we włosy jakby coś pomogło
Stary 2008-06-08, 19:52   #2474
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ale jestem zla... az musialam przerwac ogladanie ;[ k****!!! Heidfeld chyba jedzie na 1pitstop a Kubica musi jeszcze raz zjechac! Grrr... Zaraz nie wytrzymam ;[ Jak Heidfeld skonczy wyscig na 1szym miejscu to nie wiem co zrobie... I co z tego, ze Ham sutknal w Kimasa jak Kubica i tak nie ma pewnego 1szego miejsca... ;/ Ehhh
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:03   #2475
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

No, Glock wreszcie zjechal, szkoda że nie wcześniej. Kurczę, mam nadzieję, że Heidfeld będzie się wlekł i opóżniał tych, co jada za nim. Ale też się zeźliłam

Stary 2008-06-08, 20:06   #2476
candace1
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaa
Kubica Pierwszy!!!:j upi:
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:14   #2477
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Dziewczyny, powiedzcie, że Kubica odjechał od Heidfelda na tyle, że nie ma szans, aby ten go dogonił...

Stary 2008-06-08, 20:27   #2478
candace1
Zakorzenienie

Ja czuję, że on wygra.
Jest już taaaak blisko.

Nie może przegrać, no!!!
Stary 2008-06-08, 20:31   #2479
frauhelga
Ordnung muss sein!

Kuuuuuuuuuuuuuuubeeeeeeee eeeeeeeeeek biaaaaaaaaaaaaaaloooooooo oooooooo czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerwo ooooooooooony!!!!!!

a zaraz dokopiemy ziemniaczanym ludkom!

lece na watek o pilce!
frauhelga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:33   #2480
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ja skaczę jak nerwowy królik po Forum i nawet odebrałam męzowi resztkę piwa, coby za chwile chlapnąc do dna... ale ciii...

Stary 2008-06-08, 20:35   #2481
Golden Brunette
Raczkowanie

Będzie Pierwszy!! pięęękny wyścig !
Golden Brunette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:37   #2482
frauhelga
Ordnung muss sein!

Kuuubek,Kubeeeeeeeeeeeeee k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedz kurna Robek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-06-08, 20:40   #2483
candace1
Zakorzenienie

Jeeeeeeeeeeeeeeesssssssss ssssssssttttttttttttttttt
Pppppppppiiiieeeeeeeerrrr rrrrrrrrwwwwwwwwwssssssss sssszzzzzzzzzzzzyyyyyyyyy yyyyy
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

: jupi::j upi::ju pi::jup i::jupi : : jupi::j upi:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 20:42   #2484
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Siedze i zalewam się łzami Pięknie Robert!
Stary 2008-06-08, 20:43   #2485
thougful-girl
Zadomowienie

I jest liderem w klasyfikacji generalnej!
Teraz niech jeszcze nasi piłkarze wygrają z Niemcami.

thougful-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:45   #2486
Flofferek
Zakorzenienie

aaaa super ale jestem hepi, dal czadu Robercik

ciekawe jak sie nasi w pile zaprezentuja
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 20:46   #2487
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Z ręką na sercu bedę słuchać Mazurka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 20:49   #2488
frauhelga
Ordnung muss sein!

ha ha kurna ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz zjesc placki ziemniaczane!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Stary 2008-06-08, 20:52   #2489
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Kubek !!!!!!!!!!:ju pi:
Stary 2008-06-08, 20:55   #2490
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thougful-girl Pokaż wiadomość
I jest liderem w klasyfikacji generalnej!
Teraz niech jeszcze nasi piłkarze wygrają z Niemcami.

mam nadzieję że wezmą przykład i wygrają!
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości