|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
Pri tylko tyle??? Przecież jak na tydzień, zaledwie 7 dni to fajny wynik. Chudnijmy zdrowo i z głową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
privativ - a po co się dalej odchudzać jak już masz idealne wymiary?
#2463 |
Zakorzenienie
|
Dlatego tak ja o zdjęcie mecze, bo cos mi sie zdaje ze tu juz sie nie ma z czego odchudzac koleżanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Ahcak hehe dzieki za pomysł z mleczkiem jestes genialna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa tak btw jak tam egzaminy ![]() PriVativ ja tez schudłam 2,5 kg xD tyle ze z innej wagi wyjsciowej ;P bo wazyłam 65 a teraz prawie 62 ![]() ![]() ![]() ![]() Centymetr w dłoń i biust bez zmian jak bylo tak jest 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CarmelaSoprano nie zaczynaj od poniedziałkuu ;P poniedziałek złym dniem nna zaczynanie jest zacznij od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej plażowiczki
![]() Ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam omletem z łososiem wędzonym i górą surówki, a jeśli chodzi o przedłużanie I fazy to jest strasznie dziwna sprawa, bo np. w książcej o tej jest napisane na pocżatku jadłospisu dla fazy II :"Utrata masy ciała następuje nieco wolniej niż w fazie ścisłej, toteż niektórzy wolą kontynuować Fazę 1 nawet po upływie 2 tygodni. Jeśli jesteś pewien, że potrafisz wytrwać jeszcze przez tydzień lub dwa, zrób to. Jednak pamiętaj, że ze względu na dość ograniczony wybór pokarmów Faza 1 nie jest dietą długofalową" ("Dieta South Beach" Artur Agatston, str. 193) Więc jak widać Fazę 1, można przedłużać, jeżeli się ma silną wolę ![]() A tak poza tym chyba jeszcze raz przeczytam sobie tę książkę, i jak coś mądrego znajdę to wkleję ( o ile chcecie) pozdrawiam i ściskam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
Kupuję łososia sałatkowego wędzonego na zimno,
kroję na drobne kawałki, pół cebulki dymki kroję w piórka, wrzucam wszystko na patelnię z oliwą z oliwek podsmażam i zalewam rozbełtanymi dwoma jajkami pod koniec smażenia przykrywam patelnią, żeby jajko się ścięło i gotowe ![]() lepsza wersja jest z oliwkami ale nie chciało mi się dzisiaj ich kroić łososia używam niewiele i uwaga, po podgrzaniu jego smak jest bardzo intensywny i słony dlatego jajek nie solić a żeby nie zemdliło dobra jest góra surówki potrawa dobra na solidne śniadanie lub obiad polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Dzisiaj wkleje zdjecie obiecane bo wczoraj cały wieczor i cała noc nie mialam prądu:[ masakra tzn cała moja ulica prądu nie miała i internetu niebyło a potem moj komp sie rozładował komorka i zostałam na wieczor bez niczego przy swieczce:[ Dzis wkleje mam zrobione z wczoraj i moze jakies lepsze dzis zrobie. JejuWczoraj z nudów tak intensywnie cwiczyłam ze szok
![]() ![]() ![]()
#2471 |
Zakorzenienie
|
to ja. Planowałam wczorajsze łamanie diety- 80 urodziny dziadka, kreacje wieczorowe, dobre jedzonko tańce- było fantastycznie. Ale tak się nawęglowodanowałam
![]() ![]() Za to wszyscy mi mówili, że wyszczuplałam a Tz powiedział, ze na sali są tylko dwie piekne kobiety- ja i moja mama Z ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Dlatego tak ja o zdjęcie mecze, bo cos mi sie zdaje ze tu juz sie nie ma z czego odchudzac koleżanka
mam mam z czego ![]() ![]()
![]() Edytowane przez PriVativ Czas edycji: 2008-01-28 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
o matko laska toż ty jesteś chuda
![]() nie masz się z czego odchudzać! ![]()
#2474 |
Zadomowienie
|
spojzalas pewnie na te ostatnie zdjecie. Fakt tam wyszlam szczuplo i moze tak wygladam w spodniach ktore sa luzne. Ale jak kupie obcisle to bede wygladac jak na wczesniejszych zdjeciach. Co do brzucha zastrzezen niemam ale te uda nie uwazasz ze jak na taka wage i wzrost (terax) wygladaja za bardzo ubite>>??? Czxy to mozliwe ze sa umiesnione??dlategpo takie?? Ja juz sama niewiem...
#2475 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam wszystkie zdjęcia.
uważam że uda masz ok, w ogóle wyglądasz super. Poza tym z moich wieloletnich bojów z odchudzaniem (odchudzałam się wiele razy, zawsze skutecznie, ale nigdy nie utrzymałam wagi) wiem, że sa rzeczy, których nie załatwisz dietą. nie da się schudnać w jednym miejscu. Jeżeli schudniesz 2 cm w udach, schudniesz też w obwodzie brzucha i proporcja zostanie taka sama ![]() samam ma figurę klepsydry, która dobrze wygląda tylko w wadze 60 kg ( przy twoim wzroście) bo poniżej tej wagi zamienia sie w gruszkę- i też tracę proporcje. po prostu- możesz robić ćwiczenia wysmuklające uda, bo dieta nic Ci już nie da. Najwyżej wyjda Ci na wierzch żebra (niezbyt to estetyczne)
#2476 |
Rozeznanie
|
PriVativ ślicznie wyglądasz, nie musisz niczego zmieniać, wiele bym dała by mieć taka figurę, Bravo za wytrwanie do takiego wręcz ideału
![]() A ja po tygodniu II fazy bez zmian, wiedziałam, że na drugiej sie wolniej chudnie, ale nic a nic? Tylko owoc jeden dodałam chlip chlip może jak się skończą trudne dni to poleci cosik! Milusiej Niedzieli ![]()
#2477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ahcak, poczekaj, aż skonczy się okres i dopiero się zważ,okres zawsze troche zawyża wage ![]() PriVativ, zgadzam się z dziewczynami- nie masz już naprawde z czego sie odchudzac.Teraz już tylko ćwiczenia na nogi,jeśli uważasz ze wciaz są nie takie jak trzeba-choć moim zdaniem masz swietna figure ![]()
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Pri niezla sztuka z Ciebie
![]() Serio uda sa ok, brzucha i wałeczków ja wcale nie widze czego chciec wiecej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Pri toż to Ty sie nie masz z czego odchudzaccc
![]() ![]() ![]() dzisiaj mija kolejny dzien wczoraj była impreza wiec i grzeszki byly to juz taki 2 dzien wiec przedłuzam 1 faze o tydzien ![]() jak tam sie 3macie dziewczyny?? ![]() ![]() Pozdrawiam 3mam kciukii ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
ja mam przerwe w diecie ( zaplanowaną) jutro zaczynam od początku
![]()
#2481 |
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie
w sumie herbata, kawa itp. sa w SB zabronione, a czy moge pic herbatki ziolowe np. z pokrzwy czy rumianku? chyba chodzi o kofeine przecież, wiec tak na zdrowy ropzsadek byloby ok... ale chce sie upewnic :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
Unlaced wydaje mi sie aczkolwiek pewna na 100% nie jestem (niech mnie ktos poprawi jak moowie zle) ze nie mozna tylko kawy z kofeina i herbaty z teiną a w rumianku chyba teiny nie ma? chyba ze jest ;P Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
Kawa i herbata dopuszczalna w diecie sb - mam dobre źródło książkę
![]() PriVativ, ale z Ciebie ciacho!! Musisz nam koniecznie opisać ze szczegółami jak to osiągnęłaś - będziesz moim guru ![]() a jeśli chodzi o nogi to jest taka Twoja uroda ![]() Pochwalę się i Wam powiem, że dziś na obiad jadłam krewetki (niestety koktajlowe) w sosie curry ze świerzum imbirem i czosnkiem pycho! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
WITAM,no ja od jutra wchodze w faze II,ale rano sie zwaze i powiem ile zjechalam.Powiedzcie mi przed i po @ jest inna waga czy po juz jest w normie.Ja jestem wlasnie po wiec nie wiem czy jutro bedzie waga ta normalna.
Ogolnie to od 3 dni,podjadam dziennie po 2-3 ciasteczka korzenne,ale na szczescie sie juz skonczyly ![]() ![]() dzis na sniadanko,pasta jajeczna na szynce,obiad-piers z grila z grecka, kolacja-bigos i zielona.Przekaski,-slonecznik z ciasteczkami korzennymi ![]()
#2485 |
Rozeznanie
|
Rany boskie, od 19 mnie tu nie było i nawał postów do nadrobienia
![]() Ja spoko , schudłam 2 kg a to już sukces... niestety ... jeszcze nigdy tak źle sie nie czułam na tej diecie, może to skutek obniżenia węglowodanów, może oczyszczania się organizmu... jednak czuję się źle, jestem słaba, mam kłopoty z koncentracją, jestem senna... pocieszam się myślą że za kilka dni to przejdzie jednak teraz przeniesienie ręki z klawiatury na myszkę "piętro" wyżej jest lekkim wysiłkiem. Nigdy tak źle nie znosiłam pierwszej fazy, no ale cóż te skutki uboczne sa opisane w książce więc pozostaje wierzyć że to minie. Oby bo w czwartek studniówka ![]() Ogólnie rzecz biorąc jestem z siebie dumna.... na dzień babci u ŻADNEJ babci nie zjadłam nic słodkiego, za to sałatke z pomidorów zielonego ogórka sałaty i szczypiorku polanego jogurtem naturalnym wcinałam jak opętana ![]() Dziś byłam z mamą na kawie u jej siostry a ta mnie szantażowała że jak nie zjem jej ciasta to się obrazi... wkurzające ale nie zjadłam. A na obiad był McDonald's xD .... i sałatka grecka + gorąca duża herbata ![]() za to mama zaliczyła frytki i kurczaczki ![]() Idę się myć może poczuję się lepiej... buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
guleczek,a jestes pewna ze to sa skutki uboczne diety? Bo od kilku dni jest ciezkie i zmienne cisnienie i duzo ludzi jest wlasnie sennych,bez sił i checi do zycia.Sama to wlasnie przechodzilam ,jak nigdy w ciagu dnia musialam sie polozyc bo zle sie czulam.Na poczatku myslalam ze to przez diete,ale kilku moich znajomych ktorzy nie sa na SB tak samo sie czuli.Zycze wytrwalosci i trzymaj sie dzielnie
![]() Ide poczytac ksiazke bo ktos wspominal na forum,ze faze I mozna przeciagnac do 4 tyg i chce dokladnie sie upewnic bo do soboty musze wygladac szczupło,,,
#2487 |
Rozeznanie
|
![]()
aaa zapomniałam się przyznać do strasznego south beach'owego grzechu
rano zjadłam 3 krówki ![]() od dawna miałam na nie ochotę i się w końcu złamałam a jutro jest mój ostatni dzień 1 fazy a do tego mam imprezkę pracową i mam zamiar pić alkohol ![]() więc 1 fazę chyba niestety przedłużę (zobaczę po wyniku na wadze we wtorek rano) a już się cieszyłam na świerze soki wyciskane przez tż-ta ![]() buuu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Raczkowanie
|
doczytalam ze faktycznie mialyscie racje,3tyg najdluzej mozna ciagnac Ifaze i zalecaja przejsc na II.hmmm,,takze od wtorku IIfaza
![]() A mam pytanko,przypuscmy ze w Ifazie nie schudlam tyle ile chcialam,przeszlam na II faze,pozniej na III i nadal nie zjechalam tyle ile chcialam,Co wtedy? Moge po IIIfazie po tych umowynych 2tyg tej fazy wrocic na I i zjechac do upragnionej wagi? Jak sadzicie????
#2489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Życzę wszystkim szybkiego przejścia na trójeczkę ![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
AHCAK-dzieki za wytlumaczenie.Jutro 3 tydz mija fazy I i wydaje mi sie ze nie schudlam za duzo,chociaz jestem po @ i nie wiem czy przez to czuje sie jakas taka napuchnieta.Od razu po @ wraca normalna waga? Pytalam wczesniej juz o to ,ale nikt mi nie odpowiedzial.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.