|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
ale wymęczyłam dziś wieczorem mojego Kochasia porwałam Gada do tańca... powygłupialiśmy się... I chyba udało mi się spalic kebab który wcześniej zjadłam.A teraz sobie uświadomiłam, że nie zrobiłam czegoś bardzo ważnego w pracy Nie mam pojęcia co teraz zrobić.. To była bardzo ważna sprawa...
|
#2462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, kama, wiem - niestety akurat w Twoich okolicach nikogo nie polecę
![]() Cytat:
czasem już mi polskich słów brakuje, nawet jak mnie coś wkurzy to po ang. przeklinam Cytat:
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak na chwilke tu
![]() ale mnie ubawilyscie z tym BARDZO dobrze.. cos tam dukam ![]() ale zgadzam sie z misiaczkiem, ze korespondencja duzo daje no i native speaker niezastapiony zmykam, zeby kolacji nie przypalic!! ![]() jutro pobudka 6:30 dlaczeeeegooo no nic, mykam |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, a można Ci jakoś pomóc?
Możesz powiedzieć czego nie zrobiłaś? Bo byłoby łatwiej zaradzić może.
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, iiiii..... to bardzo spokojna pora żeby wstać, ja codziennie o 5.50
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wysłałam po prostu waznego maila z informacją dotyczącą jutrzejszego dnia...
Przez to moga być problemy... Wysłałam teraz tego maila do info-punktu centrum handlowego, mimo że powinnam do dyrekcji... No ale lepszy rydz niz nic ![]() Ech
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też kiedyś tak miałam, że aż dzwoniłam do kierowniczki w sobotę rano, co teraz mam zrobić. Powiedziała, że mam wypoczywać a w poniedziałek się tym zajmiemy. Będzie dobrze
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc weekend mam tylko dla siebie i zamierzam go spędzić, może malo ambitnie ale jak dla mnie bosko, czyli - praca, psy, wizaż i martini z wisienkami ![]() jeżżżuu jak Ci fajnie, też bym chciała mieć gdzieś tam domek w zaciszu, gdzie mogłabym uciec przed światem i słuchać swoich myśli i warczenia świerszczy ![]() właśnie farbuję odrosty! standardowo popielaty blond ![]() (ale nie jak babuszka czy gołąb nie nie nie )
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale może będzie ok, w każdym razie będę trzymać kciuki, żeby się rozeszło po kościach.Rany, jak dobrze, że już weekend...
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
witam lasencje
jej ale żeście popisały no no a więc tak misiaczku ja wcale tak duzo nie zarabiam , tylko jak nie musze w domu nic płacić na studia to sam o rodzice mi płacą i takie tam to dlatego od czasu do czasu coś odłoże ![]() ka.si obyś miała swoje furki domek i.... czego tylko chcesz bo nprawde ciężko pracujesz biedna ![]() ines1985 nie przejmuj sie napewno bedzie wszystko w porządku ![]() a ja własni się wykapałam i zaraz lece spać , wpadłam na chwile zobaczyc co i jak hihi jadłam nie dużo nic słodkiego jakos mnie nie ciągneło i jest super oki żegnam i lece spać bo jutro szkoła na mnie czekam buziam
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa dziękuję, dziękuję ja również mam nadzieję, ale ważne aby mieć cel w życiu i do niego dążyć. ale nie po trupach ... nagrywam TŻtowi płyty CD na wyjazd aby sobie swoją szajbkę wspominal jak bedzie pokonywał 3000 km
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, nie przejmuj się.
Wszystko da się odkręcić. Poza tym człowiek jest istotą marną i popełnia błędy. Także czasem tylko my sami jesteśmy wobec siebie tacy kategoryczni, a inni nie. Wszystko będzie dobrze, śpij spokojnie ![]() Odremontowałam sie ![]() Zaraz zmykam spać tylko przejrzę jeszcze stronkę Zary. Dobranoc
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam zarę, mają łby Ci ludzie
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
a wszystkie te pilingi maski i kremy
![]() Raz na tydzień sie za to biorę bo na więcej nie ma czasu. Ta bridżit dżons miała rację: kobieta to jedno wielkie cmentarzysko komórek, skórek które trzeba ścierać, zdzierać... czy jakoś tam to szło
|
#2475 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale muszę odreagować jakoś moje psychiczne zmęczenie po całym tygodniu. I tak np jutro w planach mamy wynoszenie mebli z sypialni, a potem będziemy wymyślać jak ją odremontować... Więc pewnie kilka następnych tygodni lub miesięcy będziemy bawić się z TŻ w murarzy, tynkarzy, malarzy... Fajnie będzie - tylko musimy jeszcze ustalić jaką sypialnię chcemy ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o wydatki to właśnie u mnie jest ten klops, że utrzymuje się sama - wynajmujemy z TŻ mieszkanie, do tego dochodzą jakieś rachunki, życie... I zdaję sobie sprawę, że chwilowo nie mam co liczyć na jakieś super oszczędności, ale niech no tylko zrobię uprawnienia Ja już się żegnam moje miłe panie. Rankiem zmykamy z TŻ na wieś I kolorowych oczywiście
|
|
#2476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pod ostrza peeling kawowy, maseczka z ogórków balsam (serum) z eveline - wyszczuplający i zapachowe świeczki, muzyka w stylu - chill out i oczekiwanie na TŻ-ta, czyli dłuuugi weekend do wtorkuCytat:
buźka papapapapaa ![]() edit: zmykam, czas się żegnać z TŻtem, wyjeżdza za 11h papapapa DOBRANOC
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja właśnie zmykam do szkoły ale pocieszam się że mam tylko do 18 zajęcia buziaczki miłego dzionka
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja właśnie wstałam I oczywiście już mój brat się musiał dowalić, że nie wyszłam rano z psem... No po prostu tak mnie wkurzył... Bardzo rzadko mi się zdarza, że nawet w weekend mogę sobie dłużej pospać. Jak juz przyjdzie taki dzień, to śpię do 9 a on już nie może tego przeżyć. Dodam, ze sam tydzień temu rzucił pracę i cały dzień siedzi w domu przed TV i nic poza tym go nie interesuje. Nie będe mówić ile ma lat, bo to wstyd... Ale pokłóciliśmy się trochę teraz i szczerze mówiąc od razu mi lepiej... Pare rzeczy mi lezało na sercu a nie chciałam z nimi wyskakiwac tak ni z gruchy ni z pietruchy (w ogóle ze sobą nie rozmawiamy). Zjem sobie teraz śniadanko i też idę się odremontować .
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bratem się nie przejmuj, na pewno mu się należało![]() Misiaczku - lektorem i tłumaczem jestem, ale teraz bardziej w stronę tego drugiego na szczęście
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, rodzinka ![]() Naprawdę tak bardzo bym chciała się wyprowadzić...
|
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i te jej wieczne wysiłki zmierzające do skłócenia wszystkich ze wszystkimi... makabra. W chwili obecnej np. z nikim nie rozmawia, bo jest obrażona na mnie, mamę, dziadka i wujka jednocześnie .Ja właśnie mieszkam sama, tzn. teraz chwilowo szukam sobie znów kawalerki do wynajęcia, no i jest fajnie, ale za mamą to jednak tęsknię chociaż jak mieszkałyśmy razem, kłóciłyśmy się na okrągło
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa a dlaczego to bylo do weekendu? no bo mam sporo pracy zwiazana z uczelnia a do tego bede wiecej w domu- a tu niewesola atmosfera...kara86 nie przekonasz mnie chocbys byla sex bomba- no chyba ze masz 150 wzrostu to zwracam honor, wg mnie kobieta powinna miec biust pupe i bioderka no ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie, dlatego niech nikt nie bierze tego do siebie i nie mam nic do takich kobietektak w ogole to witam
|
|
#2483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć kobietki
![]() czy ktoś tu wirtualnie rozsiewał zarazki, bo chyba się załapałam a dzisiaj imprezka, muszę się podleczyć do wieczora no tak wiem coś o tym... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez już odrosty mam tragiczne, muszę się w końcu do frycka wybrać Cytat:
w tym wieku to już trzeba bardziej dbać o skórę
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-10-06 o 11:43 |
|||||
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Ines wspolczuje przejsc z bratem
![]() wpadlam na okienko do domu i moge tu posiedziec do 13 pierwszy wyklad z metodologii z logika wcale nie byl taki straszny )i wracam do szkoly na moje pierwsze seminarium ![]() i dowiedzialam sie,ze dzis nie ma ostatniego wykladu wiec zamiast do 21 , mam zajecia do 18:30 wiec jestem cala happy tyle tylko ze sie wczoraj ooooostro scielam z podrzutkiem, byl po prostu podly dla mnie, nawet nie chce mi sie gadac. ale jeszcze bedzie przepraszał ![]() no, to sie wygadałam ![]() kama odpowiedzialam Ci wczoraj bardzo zdawkowo, bo sie spieszylam ogolnie ja sie ucze angielskiego od 4 roku zycia, od poczatku mi ten jezyk po prostu 'podpasowal'. chodzilam na rozne kursy, bylam na obozie (ktory duzo mi dał, bo otworzylam sie na rozmowe z ludzmi, przestalam sie wstydzic. szczegol ze bylo to w hiszpanii gdzie 90% spoleczenstwa ani be ani me in english ). I bardzo wiele dał mi kontakt z osoba z ktora nie da sie porozumiec inaczej niz po angielsku. wiadomo o kogo chodzi ![]() nie ma taryfy ulgowej, musze kombinowac zeby cos opisac jesli nie znam slowa, caly czas ucze sie nowych slow, tata czasem mnie poprawi jesli chodzi o gramatyke. A ja takze czytajac jego maile duzo sie ucze. czytalam tez ladnych kilka ksiazek po angielsku, ogladam filmy, slucham muzyki. to wszystko wbrew pozorom pomaga np uczyc sie takich codziennych zwrotow. niektore rzeczy sama sie zastanawiam skad znam, bo nigdy sie ich nie uczylam. same weszly do glowy ![]() takze to w skrocie moje porady dotyczące nauki.aha i zeby nie bylo, wcale taka swietna nie jestem. kuleją strasznie u mnie condicionale, nigdy nie wiem ktorego czasu uzyc, jeszcze ten 0 i I to ok , ale dalsze to juz myle. i czasu czasem nie wiem ktorego uzyc ![]() grunt zeby sie dogadac, probowac, mowic z bledami ale mowic. powinnas znalesc sobie jakiegos pen frienda koniecznie |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
no to kama szukamy frienda
![]() tylko jak???
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz to wcale nie jest trudne
![]() nawet nie trzeba miec pen frienda, wystaczy chocby na wizazu wejsc na to multi culti, pogadac na forum, wiadomo ze tu nie zaczniemy po angielsku nawijac, ale tam to jest zupelnie normalne a to juz cos.i jestem pewna, ze tam sa chetni to pisania PW in english ![]() a jak nie, to fora internetowe, a nawet tak prymitywny sposob jak czat dla obcokrajowcow i już kiedys wlasnie na czacie poznalam kolesia ktory bardzo chetnie ze mna mailowal , gadal na gg itd. ![]() Ines jak remoncik? |
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja Ci Navi strasznie zazdroszcze tego angielskiego . Chciałabym jakiś język znac tak dobrze... Byłam bliska mówienia dobrze po hiszpańsku, ale po maturze zawaliłam sprawę - straciłam kontakt z tym językiem. ![]() Jestem na siebie strasznie zła... edit: a własnie, ja przed maturą wchodziłam na czaty hiszpańskie ![]() A remoncik... Słabo, jak zwykle kąpiel była za gorąca i mało w niej nie padłam
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coz, nawet najlepszym zdarzaja sie wpadki ![]() Slonce, ale gdyby nie moj tata to ja tez bym ledwo dukała. te 8 miesiecy znajomosci to byl taki remont dla mojego angielskiego ze nie masz pojecia. przed matura bylam moge powiedziec, ze naprawde dobra , na maturze bez zajakniecia zdalam ustną czesc i dostalam 6. a im dalej od matury tym... lepiej nie mowic ![]() jak pierwszy raz rozmawialam z tata przez telefon po miesiacu od znalezienia go to myslalam ze autentycznie sie spale ze wstydu. fakt, ze to byly ogromne emocje, ale ja po prostu zapominalam jezyka.. i dopiero dzieki niemu poznalam go na nowo. inaczej nie wiem czy zmobilizowalabym sie zeby cos w tym kierunku zrobic , taka prawda ![]() ale co pocieszające, jak widzisz jesli masz dobre podstawy(a Ty z hiszpanskiego na pewno je masz) to nie jest juz tak trudno jak wtedy kiedy uczysz sie od poczatku. to wszystko wraca samo. ale fakt, potrzeba praktyki, duuuuzo praktyki... |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tamten tez mnie troche 'podrywal' a we flircie trzeba szybko reagowac, wiec tym lepsza praktyka to byla no i te dlugie maile-wiadomo ![]() a jeszcze hiszpanski taki romantico jezyk goracych kochankow hiu hiu ![]() tez zawsze robie za gorącą moj wax sie miewa wtedy swietnie, ja troche gorzej ![]() buu za 15 min musze wyjsc
|
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ważne czy mam okres czy też nie, kolor zawsze wyjdzie idealny ![]() Cytat:
jjjjeeee szjabko no to się cieszę, że masz dobry humor, trzeba myśleć pozytywnie ! a co ! a podrzutkiem się nie przejmuj! wiesz mój TŻ powiedział (wyjechał już do UK) cytuje: "przekaż tym twoim koleżankom z wizażu, żeby się już nie odchudzały bo wszystkie macie piękne ciała! faceci to lubią! a juz na pewno większość" no no no - a temu co się stało, aha i się mnie dopytywał czy aby na pewno umieściałam tą wypowiedz na wizażu tak więc kobiety ! lody dla wszystkich
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

ale wymęczyłam dziś wieczorem mojego Kochasia
porwałam Gada do tańca... powygłupialiśmy się... I chyba udało mi się spalic kebab który wcześniej zjadłam.

W tej chwili są tam już 3 autka, a jak kiedyś dojdzie moje i TŻ-a to chyba będę musiała pomyśleć o wielopoziomowym 

no ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie, dlatego niech nikt nie bierze tego do siebie i nie mam nic do takich kobietek
moje wypocinki
,