|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
hihihihihi. Mileog dnia kochana ![]() hello laleczki, ja wlasnie jem lunch, jeszcze 7 h przede mna... O rany, w zyciu tyle nie pracowalam.. ![]() sciskam was wszystkie i kazda z osobna
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu - czyje bierzmowanie? Bo chyba nie twoje?
A z tą igłą no cóż... jak to mój tata mówi "różnych ma Bozia lokatorów" ![]() Malinko - ![]() jaka piękna jest teraz pogoda a na poprawę humoru jeszcze tylko 45 minut dodatkowego angielskiego. i mama zrobiła obiad co sie nie za często zdarza. cierpię na deficyt książek... i nieważne że na przeczytanie czeka jeszcze kilka
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, później zdam relacje, bo teraz padam
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakie książki czytasz ? I jakie masz upatrzone ? ![]() U mnie też ładna pogoda jest słoneczko nie świeci, ale jest dosyć ciepło i wolę taką pogodę niż deszcz ![]() Dostałam dzisiaj 1 z matematyki ![]() Jutro idę na korki, bo nie chcę 2 na koniec z matmy, trzeba się wziąć za siebie [na koniec roku, ale trudno] lepiej późno niż wcale ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ktoras z was jakos sie spomaga w odchudzaniu wlasnie wrocilam z wczasow 5 kilo do przodu i nie wiem co robic dieta nic nie daje teraz a mysle o zakupie suplementu jakieogos...
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie cierpie geometri ale brył jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że żadne słowa w takiej chwili nie pocieszą ale staraj się myśleć optymistycznieLola pochwal się co tam na głowie zmajstrowałaś ![]() |
|
|
|
|
#2469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podejrzewam, że jak już zrobi to cos pycha Z Ciebie to 'mol książkowy' normalnie Zazdroszcze [p.s. mogłabys przeczytac za mnie 'Lalke' ? ]Cytat:
![]() Czuje się ściśnieta ![]() Cytat:
napewno sie poprawisz .P.A.D.A.M. Mam dość, jestem tak zmęczona dzisiejszy łażeniem po mieście, że masakra... Nogi mnie masakrycznie bolą i mam wrażenie, że czy tego chciałam czy nie to spaliłam wszystkie zjedzone kalorie od rana do teraz Jutro spr. z francuza, a mnie az odrzuca na sama mysl. Serio nie mam siły Cos tam sie poucze, ale na efekty nie licze. Mowi się trudno... ![]() ![]() ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
![]() Dawno mnie tutaj nie było ![]() Przyznam szczerze,że na jakiś czas ukracam internet (który raz z kolei to postanawiam ),al l przez nadciągające widmo matur. Zaczynam mieć stracha,co do swego stanu wiedzy i co nieco wypada powtórzyć. W samej szkole już półmetek,aczkolwiek niektórym nauczycielom odbiło Matematyczka przez złe zachowanie kilku osób zrobiła nam na złość skomplikowany sprawdzian z brył obrotowych. Może jedna osoba na 31 otrzyma tróję...==' Z innych psorowie nawet się nie pałają żeby cokolwiek zrobić więc luz. Od kilku dni bawię się we wpisywanie w starszawe pamiętniki koleżanek ^_^ Pogoda,niskie ciśnienie oczywiście zwala z nóg,nic tylko spać i pić hektolitry kawy Bym zapomniała się 'pochwalić' strajk nauczycieli przypada akurat 27maja w dzień mojej ustnej z anglika ![]() Generalnie to dobrze,wolałabym zdawać ją tydzień wcześniej....Huh,czas znikać sprzed czeluści kompa. Udanego wieczora życzę |
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiady mamy może jakieś górnolotne nie są ale zawsze to jakaś odmiana. mama nie gotuje bo chodzi na popołudnia do pracy.teraz jest chora i siedzi na L4 ![]() zanim poszłam na angielski przyszła babcia i dała mi wcześniejszy prezent na bierzmowanie bo chyba sie na nim nie pojawi... chociaż jakaś szansa na to jeszcze jest ![]() |
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Schizm - 27 maja? Moja ustna z polskiego
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz usiadłam do kompa
![]() Ale dzień pozytywny,lekarza załatwiłam,choć z małymi utrudnieniami,ale szkoda pisać ... byłam na lodach,kupiłam bilety do kina,i jestem ![]() Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie nasza Lolcia i jej nowe kłaczki?
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam - Przezylam
dobry wieczor, niedawno wrocilam, padam na twarz, nalalam sobie kieliszek winka, TZ robi pizze i bedziemy grali na playstation. Matko jak mi tego brakowalo.. nie wiem jak sie zbiore do tej cholernej pracy jutro..sciskam was aniolki
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
hej ho
![]() Ewuś, część przedmiotów skończy się trochę wcześniej bo to 15-godzinówki, które normalnie powinny być co dwa tygodnie. Ugadaliśmy jednak, że będą co tydzień i szybciej koniec ![]() Lolciu zapodaj tu fotkę nam ![]() tamo - znam ten ból, też mnie wszystko boli od łażenia po mieście i ogólnie PA-DA-KA!!! agolku, dasz radę - jeszcze tylko jutro i wolne będzie! ![]() malinko... ![]() Także nie pokomentuję dużo chyba bo umieram ze zmęczenia... Zaraz kładę się spać bo jutro znów pobudka o 5! Dajcie mi weekend! I ładną pogodę, bo to co działo się u nas dziś po południu zakrawa na skandal - jak już schism pisała, nic tylko spać i pić hektolitry kawy! Generalnie udany dzień miałam, ale wyczerpujący... ![]() Miłego wieczoru kochane
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
(tak tylko chciałam dać znać, że jeszcze żyje )
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Już wiem troszkę wiecej. Podobno nie jest zbyt dobrze, ale jest ok. Stan ciężki, ale stabilny. Nikogo do niej nie wpuszczają. Rodzinę góra na 10 minut. Podłączona do aparatury. Cały czas w śpiączce farmakologicznej. Budzi się, dostaje "kopa" i dalej spać. Jest po operacji, w poniedziałek kolejna. A w piątek ma urodziny.... Dzięki za wsparcie dziewczyny
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem,jestem
![]() A to moje kłaczki
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
świetny kolor
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
jej ale śliczne
na prawdę bardzo ładny kolorek
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŚLICZNY ![]()
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
też jestem bardzo zadowolona,co nie zmienia faktu,że marzę o rudym .Dziwna sytuacja dzisiaj na bierzmowaniu spotkała jedną dziewczynę,otóż stała Ona zaraz przed moją kuzynką i biskup spytał ją o życiorys jej patrona,dziewczyna wszystko powiedziała,a On do niej z tekstem 'idź i naucz się kultury!" byłam zbulwersowana,co On chciał od biednej dziewczyny?!
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Rudy
Kobiecie nie da się dogodzić![]() No dziwna sytuacja z tym biskupem - jak by nic nie powiedziała było by źle, jak powiedziała jest źle Kto by za nimi (duchownymi) trafił
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
moja głowa i oczy
![]() nie ma jak sobie zostawić naukę na ostatnią chwilę i jeszcze oczywiście nie potrafić sobie odpuścić oglądania YCD ![]() Agolku - dziękuję za codzienne baciki i kopniaki ![]() Lolcia - śliczne włoski ![]() Jabłuszko - fajnie u Was to wymyślili.. ![]() Malinko - przytulam jeszcze raz musi być dobrze ...zerknę jeszcze trochę do notatek i idę spać.. 6 i tak mnie zabije dobrze że chociaż nadeszła wiosna ![]() dobrej nocy Kochane
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
a ja wstałam wcześniej, aby dnia nie tracić - zbyt pieknie tam jest Dzisiaj odpuszczam sobie szkołe, idę do lekarza, zanieśc PIT i zdjęcia zrobić do dokumentów Ahhh... JUż czuję wakacje, a tutaj matura coraz bliżej
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() A mi od rana wizaż szwakował ![]() Zaraz lece do szkoły i na 1 lekcji kartkówka ![]() Lolcia ładny kolorek Miłego dnia
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja też już wstałam,a przede mną wielkie zadanie Popołudniu iśc na spacer z moim M. ciężkie zadanie mnie czeka bo to jest facet który lubi jeżdzić samochodem a na nóżkach to już ciężko,no cóż taki typ
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

później na zajęciach i oto jestem w domku już
jeszcze angielski mam dziś i też test będziemy pisać
dobrze że na angielskim znam się lepiej niż na psychologii 

i nieważne że na przeczytanie czeka jeszcze kilka
I jakie masz upatrzone ?
słoneczko nie świeci, ale jest dosyć ciepło i wolę taką pogodę niż deszcz