Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-08, 16:11   #2431
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Mam taką nadzieję, acz narazie się nie zanosi ;P Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial?

Wiecie co? Staczam się do tej pory czytałam wszystkie letkury ( :P ) bo chcę zdawać polskie rozszerzony. A teraz czytam jakieś denne streszczenie ludzie bezdomnych.

pilnie poszukuję motywacji.
No przestań Ty tak gadać bo kopa dostaniesz Jaka brzydka ? Ci chłopacy są ślepi a nie Ty brzydka Zobaczysz, jeszcze na jakiegoś super kolesia trafisz, mówię Ci zaskoczy Cię to jak nie wiem

A wiesz, że ja też Może czytać wszystkich, to nie czytałam ale zawsze się starałam, a teraz w ogóle do lektur nie sięgam. Książki takie młodzieżowe to czytam, ale te szkolne książki to mnie przerażają. I ja dalszy kierunek też chcę wybierać głównie z polskim Trzeba się wziąć do roboty pani Moderator xD

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale okropna pogoda...
Ja dziś zrobiłam sobie "wagary", a tak serio to idę później do lekarza, a dziś i tak miało nie być duzo osób w szkole więc...

Udanego dnia
A u mnie słonko świeci dzisiaj
Wagarowiczka jedna :P ładnie tu wykręcać się pójściem do lekarza ? :P Przyznaj się pewnie jakiś sprawdzian miałaś nie no coś Ty żartuję

A ja właśnie wróciłam od okulisty i będę musiała nosić okulary
Mam wadę -1 i -1,5 [omg] nie wyjdę w nich nigdzie, nie wyobrażam sobie siebie w okularach ;P

Miłego dnia babeczki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 16:15   #2432
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

W ogole wczoraj mama wpadła na pomysl, abym pojechala z TZ-em na 2 miesiące zagranicę, do pracy, zarobić sobie na studia Po głebokiem analizie stwierdziłam, że to wcale nie jest takie głupie.
to bardzo dobry pomysł osobiście nie byłam ale pewnie sama też się kiedyś skuszę nie na stałe oczywiście ale na wakacje to tak w sam raz
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Ewcia, widze zapowiada ci sie dluugi dzien jesli Cie to pocieszy to ja dzis,jutro i w srode mam nadgodziny do ok.20.00 koniec roku podatkowego i tyle roboty,ze szok..Ale postanowilam,ze w piatek nie pojde za to
oj Kochana nie pociesza mnie to że Ty znowu masz tyle roboty bo ja to się lenię głównie wiec trochę dyscypliny mi się przyda a Ty się męczysz na co dzień

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ciekawe, ciekawe nigdy nie zgadnę
ale mam solidne wytlumaczenie - kolezanka organizuje jakies konferencje i dzieki moim grafikom wyjade na konferencyjna wycieczke
faktycznie wytłumaczenie super (ale podejrzewam ze każde byłoby dobre )

Cytat:
btw. mam nadzieje ze bedziesz miala fajna ekipe w pracy w nocy
a dziękuję okej było, nie narzekam

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Hej
Daje znać, że żyję. Chociaz ledwo ledwo. Mam obustronne zapalenie uszu. Leże jestem na antybiotyczkach sterydzikach itp. A i tak pozatym nic nie słyszę. Chyba, że ktoś krzyczy.

Poczytam was jak wrócę do Kielc bo nadal siedze w domu.
zapalenie uszu zdrowiej szybciutko

Cytat:
Jutro jadę na wycieckę w góry (klasowa wycieczka). Oj, będzie się działo Szkoda tylko, ze mam coś z biodrem ;( Przejde 200 m i mnie boli Do chirurga musze iśc bo co... eh..
mam nadzieję zę bawisz się dobrze a do lekarza idź koniecznie, lepiej nawet na zimne dmuchać
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
a mój Wizaż ciągle zepsuty ;(((((((((( Pozdrawiam Was wszystkie mocno i mam nadzieję, że już lada dzień będę mogła tu normalnie pisać. Nie wiem co się dzieje, nigdy jeszcze aż tak długo nie świrowało Wizażysko wstrętne :/// Buuuuuuuuuzi ogromniaste ;********
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak to możliwe ze wszystkim chodzi a Tobie nie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny
U mnie póki co git,teraz mam cały kwiecień zawalony sprawdzianami,dosłownie zawalony.Jakoś się z nich 'grzebię' ale już widzę te moje oceny na świadectwie.Jutro idę poprawiać kartkówkę z matmy,wiec 3majcie za mnie kciuki.Marzę tylko o pięknej pogodzie jeszcze
co do pięknej pogody to chyba się życzenie spełniło a jutro ma być jeszcze ładniej
i jak poszła matma?

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Mam taką nadzieję, acz narazie się nie zanosi ;P Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial?
ale głupoty gadasz na pewno niedługo się ktoś pojawi i to w najmniej spodziewanym momencie
Cytat:

ja wstalam wlasnie,zrobilam kawke i polozylam sie na 10 min jesczez zanim sie zaczne zbierac. Strasznie zmeczona jestem a dzis znowu ok 21 wroce..

Cytat:

Ale okropna pogoda...
Ja dziś zrobiłam sobie "wagary", a tak serio to idę później do lekarza, a dziś i tak miało nie być duzo osób w szkole więc...
oj Ty wagarowiczko

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
o :O ale tu cicho
dopiero co wróciłam do domu było świetnie i bardzo mi ten wczorajszy wypad poprawił humor. jeszcze teraz jest taka ładna pogoda gdyby nie to, że czeka mnie referat z geografii i wstanie o 5:45 jutro to byłabym przeszczęśliwa
najważniejsze że wczorajszy dzień udany

Wczorajszy maraton nie pozwolił mi na dorwanie się do kompa Byłam na tej inwentaryzacji, nawet nie tak źle było nie czułam się zmęczona, ale jako po ponad 24 godzinach bez snu się o godzinie przed 8 rano rzuciłam do łóżeczka to zasnęłam chyba w 5 sekund później jeszcze sen mój przerwała pani z tamtej drugiej agencji pracy, bo miałam dziś mieć jeszcze ulotki ale zostały odwołane i dzwoniła do mnie z propozycją nowych zleceń, ale przez sen to nie za bardzo się z nią dogadałam dlatego jak wstałam to się zebrałam i pojechałam do agencji i mam już nową umowę szkoda że nei w Katowicach bo nie musiałabym dojeżdżać ale narzekać nie mogę

zjem obiadek i zabieram sie za naukę bo w czwartek kolos z psychologii a jeszcze do notatek nawet nie zajrzałam

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 18:06   #2433
madame_apple
Zadomowienie

SASASASASASA
Poszłam po rozum do głowy i uruchomiłam IE zamiast Firefoxa i co? - i chodzi wszystko pieknie Moja radosc nie zna granic
Że też wcześniej na to nie wpadłam...
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Gujanko jak optymizmem zawiało - fajny avatar
mi tez avatar się baaaardz podoba - Twoje dzieło czy ściągnięty skądś?
Cytat:
Dziewczyny, u mnie wlasnie spadł snieg!
u Ciebie to w ogóle jakieś masakry się dzieją, szybkiej wiosny życzę
Cytat:
U mnie póki co git,teraz mam cały kwiecień zawalony sprawdzianami,dosłownie zawalony.Jakoś się z nich 'grzebię' ale już widzę te moje oceny na świadectwie.Jutro idę poprawiać kartkówkę z matmy,wiec 3majcie za mnie kciuki.Marzę tylko o pięknej pogodzie jeszcze
3mam kciuki za matme

Ech, ja też marzę o pięknej pogodzie - ta teraźniejsza mnie tylko dobija - wracam do domu-jem-spię-jem-śpię Niedługo zamienię się w niedzwiedzia albo co
Cytat:
ojejej,mam nadzieje,ze szybko sie naprawi i bedziesz mogla pisac. Lubie czytac Twoje posty

Cytat:
ja wlasnie wrocilam po 12 h w pracy.. Oczy mi od kompa wysiadaja a glowe mam jakby byla z olowiu..Weszlam jakies 30 min temu,wykapalm sie,zjadlam kawlek kurczaka i sie wlasnie polozylam..

jutro to samo..Padam
trzymaj się dziś mocno! Do piątku coraz bliżej, a skoro piątek wolny to czwartek jest jak zazwyczaj piątek, a więc jeszcze bliżej Pokręciłam, ale wiesz o co chodzi
Cytat:
Dzien dobry!
a ja dzisiaj uciekam w góry Wracam jutro wieczorem, tak więc trzymajcie się kochane ;*
ale Ci dobrze, ja też chcę w góry!
Miłego wycieczkowania
Cytat:
Lepiej poczekac na gruba rybe spokojnie niz zadowalac sie plotkami
o to to - moja filozofia
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wczorajszy maraton nie pozwolił mi na dorwanie się do kompa Byłam na tej inwentaryzacji, nawet nie tak źle było nie czułam się zmęczona, ale jako po ponad 24 godzinach bez snu się o godzinie przed 8 rano rzuciłam do łóżeczka to zasnęłam chyba w 5 sekund później jeszcze sen mój przerwała pani z tamtej drugiej agencji pracy, bo miałam dziś mieć jeszcze ulotki ale zostały odwołane i dzwoniła do mnie z propozycją nowych zleceń, ale przez sen to nie za bardzo się z nią dogadałam dlatego jak wstałam to się zebrałam i pojechałam do agencji i mam już nową umowę szkoda że nei w Katowicach bo nie musiałabym dojeżdżać ale narzekać nie mogę
ależ Ty aktywną kobietą jesteś ostatnimi czasy i przedsiębiorczą Fajnie masz z tym biurem pracy, że dzwonią do Ciebie z nowymi ofertami
Aż mi wstyd, że sama nic nie robię, ale chyba poczekam, aż mi się część przedmiotów pokończy (za 2-3tygodnie) i wtedy już nie ma bata - do praaaacyyyy
Cytat:
zjem obiadek i zabieram sie za naukę bo w czwartek kolos z psychologii a jeszcze do notatek nawet nie zajrzałam
kochana, plotkary będą za Ciebie ostro kciukować to żadne zaglądanie do notatek nie jest potrzebne (joke)
malinko - współczuję choróbska, kuruj się

A w ogóle, hen dawno temu była mowa o suchych rękach - moje też są dramatycznie wysuszone po pierwsze dlatego, że sporo zmywam (choć płyn z aloesem), po drugie dlatego, że generalnie ma suchą skórę, po trzecie w końcu z powodu przemrożenia, które miało miejsce 2 lata temu. Suche, czerwone, pękające i w ogóle wstyd. No i w sytuacjach kryzysowych stosuję tą nieszczęsną śmierdzącą maść tranową. A na codzień nie rozstaję się z Neutrogeną do rąk - fajnie natłuszcza i likwiduje uczucie pieczenia tak częste przy suchej skórze

Poza tym u mnie od początku tygodnia masakra jakaś - wczoraj jak wyszłam z domu o 6:20 to wróciłam po 17, totalnie nie do życia. Dziś już lepiej - wyszłam koło 8 Na szczęście taki mam plan, że początej tygodnia jest zdecydowanie najgorszy. Powiem Wam jedno - bez wagarów ciężko.... Jeszcze teraz biorę codziennie te antyhistaminy, a one strasznie zamulają i spać się chce - dziś zasnęłam w kolejce i gdyby nie miły Pan, który mnie obudził pewnie bym dojechała do Słupska

Dobra, kończę już swoj przydługi wywód. Buziaki dla Was i miłego popołudnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 18:27   #2434
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A u mnie słonko świeci dzisiaj
Wagarowiczka jedna :P ładnie tu wykręcać się pójściem do lekarza ?:P Przyznaj się pewnie jakiś sprawdzian miałaś nie no coś Ty żartuję

A ja właśnie wróciłam od okulisty i będę musiała nosić okulary
Mam wadę -1 i -1,5 [omg] nie wyjdę w nich nigdzie, nie wyobrażam sobie siebie w okularach ;P
nie no u lekarza byłam na serio
A co do wady, to mam bardzo podobną.. Wspólczuje tych okularów, ale to nie taka zła sprawa
(Btw. Ewelciu czy ja mam Cię w n-k ?? )

Cytat:
oj Ty wagarowiczko
Czasem trzeba

Cytat:
Ojej biedna tyle czasu bez snu Fajnie, że podpisałaś umowę, zawsze to jakaś kasa

Cytat:
SASASASASASA
Poszłam po rozum do głowy i uruchomiłam IE zamiast Firefoxa i co? - i chodzi wszystko pieknie Moja radosc nie zna granic
Brawo Nareszcie !

Cytat:
Poza tym u mnie od początku tygodnia masakra jakaś - wczoraj jak wyszłam z domu o 6:20 to wróciłam po 17, totalnie nie do życia. Dziś już lepiej - wyszłam koło 8 Na szczęście taki mam plan, że początej tygodnia jest zdecydowanie najgorszy. Powiem Wam jedno - bez wagarów ciężko.... Jeszcze teraz biorę codziennie te antyhistaminy, a one strasznie zamulają i spać się chce - dziś zasnęłam w kolejce i gdyby nie miły Pan, który mnie obudził pewnie bym dojechała do Słupska
Śpioszek Masz racje, początek tygodnia zawsze najgorszy jest Potem już z górki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 18:50   #2435
asiek14
Zakorzenienie

jabłuszko - nareszcie

ja sie powinnam w końcu zabrac do tej geografii

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 19:25   #2436
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

nefre udanej wycieczki, ja tez ostatnio bylam z klasa w gorach i rzucalismy sie sniegiem
iza wiosenna uwierz mi ze czasami lepiej dlugo czekac na tego odpowiedniego kandydata niz chodzic z byle kim. Jak sie na cos dlugo czeka to sie to naprawde docenia i szanuje. Nie warto szarpac sobie nerwow z jakim palantem tylko po to zeby kogos miec. Wiem z wlasnego doswiadczenia, no ale bylam mloda i glupia
ewelcia twoja wada wzroku wcale nie jest duza! Ja mam o wiele wieksza. A poza tym okulary sa modne jest tyle roznych wzorow ja kocham wybierac oprawki to tak przyjemne jak kupowanie ciuchow A poza tym sa jeszcze soczewki (ktore zresza sama tez nosze)

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:00   #2437
agness51
Zakorzenienie

Witam,właśnie wróciłam ze szkoły a pogoda straszliwa prawie cały dzień padało,od wczoraj nie ma słońca
Wczoraj nie zajrzałam,bo miałam zabiegany dzień,no i wieczorem musiałam się uczyć z biologii,a zasnęłam przed książką właśnie zjadłam kolację,ale jestem strasznie zmęczona,więc zaraz padnę ...

Miłego wieczorku Słoneczka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:05   #2438
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

a ja ciagle w pracy...

mam nadzieje,ze za godzine skoncze..co nie zmienia faktu,ze w domu bede ok 21... odezwe sie jutro bo dzis nie dam rady.

buziaki robaczki
Stary 2008-04-08, 20:06   #2439
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Śpioszek Masz racje, początek tygodnia zawsze najgorszy jest Potem już z górki
dokładnie, oby do piątku
Cytat:
jabłuszko - nareszcie

Cytat:
ja sie powinnam w końcu zabrac do tej geografii
zabieeeeeraaaaaj się, razzzzzz-dwa!!!
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
iza wiosenna uwierz mi ze czasami lepiej dlugo czekac na tego odpowiedniego kandydata niz chodzic z byle kim. Jak sie na cos dlugo czeka to sie to naprawde docenia i szanuje. Nie warto szarpac sobie nerwow z jakim palantem tylko po to zeby kogos miec.
mądrze gada, dać jej wódki (jak pisała swego czasu CinnaMoon...)
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,właśnie wróciłam ze szkoły a pogoda straszliwa prawie cały dzień padało,od wczoraj nie ma słońca
Wczoraj nie zajrzałam,bo miałam zabiegany dzień,no i wieczorem musiałam się uczyć z biologii,a zasnęłam przed książką właśnie zjadłam kolację,ale jestem strasznie zmęczona,więc zaraz padnę ...

Miłego wieczorku Słoneczka
nie padaj zaraz tylko kładź się spać!
DOPIERO wrocilas ze szkoly? Rany, czemu macie lekcje do takiej zwyrodniałej godziny?

agolku - trzymaj się, już bliżej niż dalej do końca więc dobrze jest!

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:08   #2440
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - Musiałam zostać jeszcze po zajęciach
A w sumie już nawet trochę odpoczęłam,dobrze,że nie mam nic na jutro,jedynie się spakuję i luz .
A zmęczona jestem,bo ciężko do godziny 19 żyć na samych kanapkach,jednak lubię mieć choć jeden ciepły posiłek

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-08, 22:44   #2441
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
SASASASASASA
noooo, nareszcie
a co ten firefox taki niedobry dla Ciebie? ja mojego liska kocham
Cytat:
też właśnie miałam pochwalić nowy avatar piękny

Cytat:
ależ Ty aktywną kobietą jesteś ostatnimi czasy i przedsiębiorczą Fajnie masz z tym biurem pracy, że dzwonią do Ciebie z nowymi ofertami
Aż mi wstyd, że sama nic nie robię, ale chyba poczekam, aż mi się część przedmiotów pokończy (za 2-3tygodnie) i wtedy już nie ma bata - do praaaacyyyy
masz dużo zajęć to nie masz się co wstydzić ze nie pracujesz, niby gdzie byś miała tą prace jeszcze wcisnąć a czemu Ci się niektóre przedmioty kończą
Cytat:
kochana, plotkary będą za Ciebie ostro kciukować to żadne zaglądanie do notatek nie jest potrzebne (joke)
to będzie konieczne bo jak na razie to ciągle zajrzałam

Cytat:

Jeszcze teraz biorę codziennie te antyhistaminy, a one strasznie zamulają i spać się chce - dziś zasnęłam w kolejce i gdyby nie miły Pan, który mnie obudził pewnie bym dojechała do Słupska

Cytat:

Ojej biedna tyle czasu bez snu Fajnie, że podpisałaś umowę, zawsze to jakaś kasa
dałam radę, jestem wprawiona w niespaniu
ano fajnie, już myślę na co by tu wydać jak zarobię

Cytat:
Jabłuszko - Musiałam zostać jeszcze po zajęciach
A w sumie już nawet trochę odpoczęłam,dobrze,że nie mam nic na jutro,jedynie się spakuję i luz .
A zmęczona jestem,bo ciężko do godziny 19 żyć na samych kanapkach,jednak lubię mieć choć jeden ciepły posiłek
to teraz sobie odpocznij porządnie

wracam do książek jak mi się nie chce

dobrej nocki Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-08, 23:18   #2442
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
też właśnie miałam pochwalić nowy avatar piękny

Dzięki Dziewczynki Kwiatek był w sumie gotowy, ale nieco go przerobiłam z innego obrazka i pokolorowałam po swojemu Kolorków, kolorków trzeba mi lalala

Cytat:

u Ciebie to w ogóle jakieś masakry się dzieją, szybkiej wiosny życzę
co to był za dzień dzis... :1wsciekl y
ale zawsze sa jakies plusy-TŻ przynajmniej miał wolne i posiedzielismy sobie u niego w domku (akurat u niego prąd był - nie wiem jakim cudem ). ale nim sie wogole znalezlismy to byla masakra (komorki tez nie dzialaly ).

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 23:28   #2443
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
No nie napisałam kartkówki z matmy,bo pani nie było znowu,jestem wkurzona bo jak nigdy byłam wykuta na blachę.
Pogoda dzisiaj była całkiem,całkiem słonko świeciło,ale dość zimno.
A jutro idę świadkować na bierzmowanie a przed jeszcze do fryzjera na baleyage,jak widzicie mnie w platynie i słonecznym blondzie?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 06:37   #2444
asiek14
Zakorzenienie

Lolciu - ja cie widzę swietnie
zbieram sie na wf - na którym nie ćwicze, ale musze pokazać zwolnienie
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 06:48   #2445
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lolciu moim zdaniem będzie Ci bardzo ładnie

Wpadłam się przywitać i lece zrobić śniadanie

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-09, 07:02   #2446
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Witajcie

Ale pochmurno A wczoraj była pogoda- marzenie. Mam nadzieje, że się rozpogodzi

Karolinko taki blondzik to moje marzenie - pytanie czy Twoje włosy oprócz męczenia ich prostownicą również o tym marzą

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 08:50   #2447
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry wszystkim,

cos tu cichutko ostatnio

ja wlasnie wstaje, wczoraj znowu pozno wrocilam i poszlam spac od razu. Jestem bardzo zmeczona..a dzis to samo sie zapowiada..ehh..

mileog dnia laleczki
Stary 2008-04-09, 08:58   #2448
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zajrzałam do Was,bo nie idę na pierwsze lekcje,muszę iść do lekarza,potem chyba zdążę na 2lekcje i do muzeum z klasą idziemy,oglądać ptaki a potem muszę jechać na miasto jeszcze z przyjaciółką i sis,bo mamy zamiar wybrać się na 'Nie kłam kochanie' i trzeba kupić bilety

Miłego dnia kochane

Stary 2008-04-09, 09:48   #2449
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Lolciu - ja cie widzę swietnie
Cytat:
Lolciu moim zdaniem będzie Ci bardzo ładnie
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Karolinko taki blondzik to moje marzenie - pytanie czy Twoje włosy oprócz męczenia ich prostownicą również o tym marzą
Dzięki dziewczyny,jednak chyba się zdecyduje,mam wizytę dzisiaj na 13,nie idę do szkoły bo moja klasa pojechała do teatru,a ja nie jechałam,bo już to widziałam dam radę spokojnie iść do fryzjera i przygotować się do tego bierzmowania.
Emilko trudne pytanie lepiej ich nie pytam,bo nici wyjdą z moich planów

Cytat:

ja wlasnie wstaje, wczoraj znowu pozno wrocilam i poszlam spac od razu. Jestem bardzo zmeczona..a dzis to samo sie zapowiada..ehh..
doskonale Cię rozumiem,w przyszłym tygodniu mam 8sprawdzianów i 4 kartkówki
Cytat:

Miłego dnia kochane
Wzajemnie

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-09, 09:50   #2450
agness51
Zakorzenienie

LoLciu - Pokaż się potem w nowej fryzurce, na pewno będzie Ci ślicznie .

Stary 2008-04-09, 10:00   #2451
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
LoLciu - Pokaż się potem w nowej fryzurce, na pewno będzie Ci ślicznie .
No mam nadzieję,że nie wrócę zapłakana.
Mojemu Tż-etowi wszywam,że idę się farbować na rudo i On biedny w to wierzy,od tygodnia błaga mnie żebym tego nie robiła,nawet powiedział,że sobie kolczyka w brwi zrobi,albo kupi soczewki w 2różnych kolorach będzie miał niespodziankę ale kurczę tak mi się ładny rubin albo kasztan marzy jednak dla mnie to trochę za ciemne.

Iza co do tych facetów,to dziewczyny mają rację,lepiej poczekać na grubą rybę swojego Tż-eta poznałam zupełnie niespodziewanie, w ogóle nie chciałam się z nim spotkać[stare plotkary pewnie pamiętają ] a jak wróciłam to byłam PEWNA ,że nic z tego nie będzie,ubzdurałam sobie,że gdzie tam On taki stary pewnie traktuje mnie jak młodszą siostry iii do tego jeszcze taki przystojny

A zapomniałam Wam powiedzieć o czymś przezabawnym dla Was,a strasznym dla mnie.Wczoraj zszywałam tacie koszulkę i nagle zaczęło mnie trochę serce kłuć,pewnie jakaś kolka jak zawsze i wiecie co? ubzdurałam sobie,że połknęłam igłę i że zaraz pewnie mi się coś stanie! miałam nasrane w portkach straszny hipochondryk ze mnie

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2008-04-09 o 10:06 Powód: bo:D
Stary 2008-04-09, 10:14   #2452
agness51
Zakorzenienie

LoLcia - Też myślałam,że mi ciemne włosy nie będą pasowały,no a teraz wszyscy mówią,że mi w takich lepiej
Z tym, że ja naturalne mam trochę ciemniejsze od Twoich

A z tą igłą to mnie powaliłaś ^^

Stary 2008-04-09, 10:19   #2453
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
LoLcia - Też myślałam,że mi ciemne włosy nie będą pasowały,no a teraz wszyscy mówią,że mi w takich lepiej
Z tym, że ja naturalne mam trochę ciemniejsze od Twoich
Ja już też miałam ciemniejsze refleksy i absolutnie brzydko wyglądałam

Cytat:
A z tą igłą to mnie powaliłaś ^^

Tże-t oglądał w pokoju mecz,przyszłam do niego taka wystraszona a On się mnie pyta 'Co Ci jest?' a ja 'Boże połknęłam igłe chyba!' a On do mnie'Jak połknęłaś igłe?! po co ją do buzi wkładałaś?!' a ja do niego'No nie wkładałam,nie połknęłam jej,ale tak mi się wydaje,że połknęłam'
Mango gdziekolwiek jesteś powiedz,że też masz takie akcje nie chcę być sama z tym

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-09, 10:23   #2454
agness51
Zakorzenienie

LoLcia - Ojjj ^^ blondynka

Stary 2008-04-09, 10:25   #2455
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
hehe

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-09, 11:17   #2456
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już też miałam ciemniejsze refleksy i absolutnie brzydko wyglądałam

Tże-t oglądał w pokoju mecz,przyszłam do niego taka wystraszona a On się mnie pyta 'Co Ci jest?' a ja 'Boże połknęłam igłe chyba!' a On do mnie'Jak połknęłaś igłe?! po co ją do buzi wkładałaś?!' a ja do niego'No nie wkładałam,nie połknęłam jej,ale tak mi się wydaje,że połknęłam'
Mango gdziekolwiek jesteś powiedz,że też masz takie akcje nie chcę być sama z tym
Jesli Cie to pocieszy, to ja tez mam rozne dziwne fazy.. Np. kiedys raz w zyciu musialam brac antybiotyk no i TŻ wieczorem pyta czy wzielam, a ja mowie ze nie pamietam. "jak to nie pamietasz?" a ja mowie "na pewno planowalam wziac i wzielam opakowanie i wyjelam tabletke ale czy polknelam nie pamietam, nie pamietam czynnosci polykania" no i uznalam ze chyba nie wzielam skoro nie pamietam i ze moze zgubilam gdzies ta tabletke i TŻ przeszukiwał kołdrę i łozko, czy sie gdzies nie zapodziala

ale szaro za oknem no ale mam "robote" w domu

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 11:24   #2457
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli Cie to pocieszy, to ja tez mam rozne dziwne fazy.. Np. kiedys raz w zyciu musialam brac antybiotyk no i TŻ wieczorem pyta czy wzielam, a ja mowie ze nie pamietam. "jak to nie pamietasz?" a ja mowie "na pewno planowalam wziac i wzielam opakowanie i wyjelam tabletke ale czy polknelam nie pamietam, nie pamietam czynnosci polykania" no i uznalam ze chyba nie wzielam skoro nie pamietam i ze moze zgubilam gdzies ta tabletke i TŻ przeszukiwał kołdrę i łozko, czy sie gdzies nie zapodziala

ale szaro za oknem no ale mam "robote" w domu
Uff,kamień z serca

Moja sąsiadka zmarła,znowu rak

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-04-09, 12:08   #2458
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cześć.
Ze mną trochę lepiej chorobowo, ale psychicznie leżę ryczę w poduszkę Nienawidze bezsilności Nienawidzę tego, że powinnam siedzieć w Kielcach a jestem w domu.
Nie mam siły płakać. Dzisiaj powinnam się cieszyć, bo 2 ważnych facetów ma dzisiaj urodziny, a siedzę i płaczę. Psiapsióła, którą znam 18 lat, wychowaliśmy się od dziecka od piaskownicy miała wypadek i jest w b.cięzkim stanie

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 13:02   #2459
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Cześć.
Ze mną trochę lepiej chorobowo, ale psychicznie leżę ryczę w poduszkę Nienawidze bezsilności Nienawidzę tego, że powinnam siedzieć w Kielcach a jestem w domu.
Nie mam siły płakać. Dzisiaj powinnam się cieszyć, bo 2 ważnych facetów ma dzisiaj urodziny, a siedzę i płaczę. Psiapsióła, którą znam 18 lat, wychowaliśmy się od dziecka od piaskownicy miała wypadek i jest w b.cięzkim stanie
mam nadzieję, że wszystko się jednak ułoży...

A ja już w domu. Mam dziś sprawe do załatwienia po 14 na mieście, dlatego zaraz zjem "obiad" i za jakiś czas wybywam...
Jutro kolejny spr. ze słówek z francuskiego, a ja nic nie umiem jeszcze masakra

Miłego dnia Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-04-09, 13:58   #2460
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

jaki śliczny i ciepły dziś dzień

Karolinko - udanej fryzurki na pewno będzie ślicznie. Jeśli chodzi o igłę to mogę napisać tylko tyle:
Gujanko - z opisu Twojej wczorajszej sytuacji mogę w końcu wydedukować gdzie dokładnie mieszkasz do "roboty"
Agolku - abyś dziś też przetrwała jeszcze
Malinko - nie wiem jak Cię pocieszyć Kochana popłacz sobie jak tego potrzebujesz może to najlepszym będzie teraz rozwiązaniem.... oby jak najszybciej wszystko się ułożyło i z Twoim zdrówkiem i ze zdrowiem koleżanki

rano byłam na stretchingu później na zajęciach i oto jestem w domku już zaraz wybywam na miasto spotkać się z kumpelą, powinnam się uczyć ale słońce świeci coś czuję że pięknie zawalę ten test jutrzejszy... no ale cóż, z własnej głupoty wyłącznie, trza było się wcześniej zabrać za naukę jeszcze angielski mam dziś i też test będziemy pisać dobrze że na angielskim znam się lepiej niż na psychologii

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości