Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 22:53   #2461
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Diamenty mi się nie podobają.
hehe mamy zupelnie rozne gusta zapachowe
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 22:56   #2462
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
hehe mamy zupelnie rozne gusta zapachowe
Na to wychodzi.

Właśnie przeczytałam Twoją recenzję błota Logony i przypomniałam sobie, że dzisiaj mój wieczorek z błockiem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:07   #2463
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Też fakt, a to limitowanka, to gdzie ja na żywo zobaczę...
Na All jest jakby co używka, ale fota mocno kiepska.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Byłam w tym karfurze, obkupiłam sie w 2 szampony, 2 zapasowe żele pod prysznic Palmolive (a tak dobrze mi szło z odwykiem żelowym ), płyn Cleanica, zielonego garniera pod oczy , do demakijazu oczu też zielony garnier i piling do twarzy też zielony garnier atyperspirant Dove stojący na głowie. A zmywaczy Essence nadal brak
Toś naciągnęła mamuśkę
Dove i mnie kusi, ale bez opinii nie kupię, więc już wiem, kogo będę męczyć Ale i tak zanim Ty się za niego weźmiesz i porządnie wypróbujesz, to pewnie ja zdążę kupić Nivejkę Fresh Energy.

Cytat:
Czy jakiś smackersowy znawca może polecić mi którąś z serii w szczególności, czy tzw. wariacje i klasyczne smackersy są równie fajne?
Ciężko cokolwiek polecać, bo praktycznie każda seria jest inna, a jeszcze każdy co innego lubi. Mnie pasują Ice Creamies najbardziej, ale tych w SP nie dostaniesz. Próbowałam też Skittles, Starburst, Originals, Vanilla Creams, Coca-Cola, Jellies i jeszcze kupę limitowanek i w sumie co smak to opinia. Najlepiej się kieruj własnymi upodobaniami smakowo-zapachowymi, bo te serie, które dostaniesz w SP są fajne. No może poza Jellies, ta jest jakaś dziwna, no ale ja galaretek nie lubię, więc to też ma znaczenie. Weź Skittles albo Original, no chyba, że masz ochotę na Coca-Colę lub Fantę, to którąś z tych.

Cytat:
No, przeczytałam KWC, Hosenka nie recenzowała. Ale wiem, że Snow chwali klasyki, a Mag Ice Creamies. Nie wiem sama, coś sobie kupię, chociaż nie wiem, czy te wściekle kolorowe opakowania mnie nie obrzydzą. Ciężkie życie estetki.
Hosenka poganiała ze zgłoszeniami, a teraz jej się oceniać nie chce, ładnie. Chyba jej się należy
Snow też lubi Ice Creamies Klasyki też chwaliła, to fakt.

Właśnie popełniłam kolejny zakup, ale tym razem nie kosmetyczny, a bieliźniany Stwierdziłam, że i tak przydałyby mi się jakieś nowe biustonosze - na granatowy Panache Inferno Navy chorowałam od dawna (do cienia będzie mi pasował jak go w końcu kupię), do tego jakiś w miarę cielisty też mi potrzebny, to dorzuciłam Flirtelle Delight Nude, bo Brastop kusił zniżką 5f, jeśli się zamówi na ponad 20f, no to się dałam skusić.
Możecie mnie pochwalić, W końcu równie dobrze mogłyby to być jakieś cienie czy puder czy cuś
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:08   #2464
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przeczytałam Twoją recenzję błota Logony i przypomniałam sobie, że dzisiaj mój wieczorek z błockiem.
ja mam taki wieczorek codziennie bardzo nie lubie tej chwili ale od kiedy mam pedzelek, nakladam blocka mniej, to i mniej smierdzi zwracam honor maseczce nuxe, przy logonie ona pachnie
Stary 2008-03-05, 23:11   #2465
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ciężko cokolwiek polecać, bo praktycznie każda seria jest inna, a jeszcze każdy co innego lubi. Mnie pasują Ice Creamies najbardziej, ale tych w SP nie dostaniesz. Próbowałam też Skittles, Starburst, Originals, Vanilla Creams, Coca-Cola, Jellies i jeszcze kupę limitowanek i w sumie co smak to opinia. Najlepiej się kieruj własnymi upodobaniami smakowo-zapachowymi, bo te serie, które dostaniesz w SP są fajne. No może poza Jellies, ta jest jakaś dziwna, no ale ja galaretek nie lubię, więc to też ma znaczenie. Weź Skittles albo Original, no chyba, że masz ochotę na Coca-Colę lub Fantę, to którąś z tych.
Zobaczę, co jest i będę wybierać. Fanta brzmi fajnie.

Cytat:
ja mam taki wieczorek codziennie bardzo nie lubie tej chwili ale od kiedy mam pedzelek, nakladam blocka mniej, to i mniej smierdzi zwracam honor maseczce nuxe, przy logonie ona pachnie
Ja używam co drugi dzień. Uf, idę, dla urody trzeba pocierpieć.

Dobranoc Paniom.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 23:15   #2466
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
A pakosta chyba przoduje w nielubieniu tuszy generalnie lubianych w tym wątku (np. Virtuose czy HI )
Hehe a coś w tym faktycznie jest, ciekawe czemu?

Cytat:
Mokre: 125g masła, jajko, szklanka mleka
Suche: 2 szklanki mąki, 3/4 szklanki cukru, 2 płaskie łyżeczki cukru waniliowego, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli

Rozpuszczasz masło, dolewasz do niego mleko i rozbełtane jajko.
Suche mieszasz, łączysz z mokrym, mieszasz ponownie i voila
Muszę sięw końcu zabrać za pieczenie, co z mnie na NK jak nie umiem muffinków zrobić

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

Ja w takim razie przyłączam się do pakostowej opozycji. Nie lubię tuszów Clinique! Virtuose po testach też odpadł.
A jakie tusze lubisz

Cytat:

A ja polecam iRiver Sama mam T10, ale on już ciężki do dostania, bo wycofany z produkcji. Kupowałam go w MP3 Store na miejscu w Krakowie, ale w cenach i modelach można się zorientować w ich sklepie internetowym. No i mają tam też fajne forum, pomocne przy zakupie
Ja mam iRiviera T60 również z MP3Store, również dzięki forum Bardzo zadowolona jestem, tylko musze koło słuchawek jakiś lepsiejszych pochodzić.
Cytat:

Doszły moje mini Superbalmy, ale na razie jeszcze dużo powiedzieć o nich nie mogę, bo to, co nałożyłam na usta już zjadłam ze śniadaniem
W ogóle zdziwiła mnie ich konsystencja, są takie jakby nabąbelkowane / rozwarstwione ale po zdjęciach Organzzy i evitki widzę, że ich podobnie. Pełnowymiarowe też tak mają
Do mnie też doszły, nie są rozwarstwione tylko jakby... poszarpane? Dziewczyny a mam pytanie - jak Wy rozróżniacie ich kolory? Dla mnie efekt na ustach był identyczny w przypadku 3 z 5 kolorów

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
0306 idealnie biały lub idealnie czarny (ale matowe, nie wiem czy o takie Ci chodzi) są Bell Satin Matt Tak samo idealnie czarny, równie matowy, jest pojedynczy H&M nr 19, z wysokopółkowców nie mam pojęcia
A ten HM jest dobry? Ostatnio macałam go, strasznie smolista czerń, ale jak na oku?

Cytat:
jak tam odwyk Kochane? ja mam silna potrzebe kupienia czegos pojde do amrketu i nakupuje jedzenia a drogerie/perfumerie bede omijac...
Ja, o dziwo, nie mam żadnych potrzeb zakupowych.
Ale narazie chroniona jestem przez zakupy z końcówki lutego, które dopiero co odebrałam (superbalmy, podkład i etiaxil) - jeszcze się nimi nie nacieszyłam

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
a mnie nie ciagnie do maczków nigdy ich nie testowałam, nie przyciągały mnie.. co jest w nich takiego nazwyczajnego?
Zwyczajne, perłowe mazidło o kiepsko dobranych kolorach - IMO
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
proszę mnie chwalic. Miałam łyknąc maczki dwa ale się oparłam
Aga brawo

Cytat:
Ja mam coś strasznego na twarzy: jest cały czas sucha, ale tak wewnętrznie, na jednym policzku i brodzie "wyskoczyła" mi przepiękna mapka krostek, które nie chcę się zagoić. Pod podkładem zdarza mi się, ze skóra mi się błyszczy, a nigdy w życiu nie miałam z tym problemów. To chyba wiosenne przesilenie, tak mi szkodzi.

Za to widze poprawę na dekolcie i plecach. Wstrętne błotko Logony i balsam nawilżający działają cuda. Tzn. jak na razie, bo mam nadzieję, ze nie zatrzymam się na tym etapie i dalej będzie coraz lepiej, aż do czystej skóry na plecach.
Moja twarz to jeden wielki pryszcz - niestety to kwestia iejsca pracy, stresu i odstawienia tabl. Wyglądam fatalnie

Cytat:
ja sie nakrecilam na diamenty od armaniego ale kupie dopiero w bezclowce
A a marzę o Givenchy Absolutely i zamierzam nabyć w kwietniu, jak tylko na Tru dojrzę.

-------

Dziewczyny, mam jakąś masakrę w pracy Poszło hasło o planowanych redukcjach i ja, jako nowa, mam niewielkie szanse się utrzymać Do tego mam konflikt z szefem - po prostu ku....lasa nie znoszę. Na rzęsach staję, żeby dać radę, ale już nie wiem co robić... Sama nie wiem, czy warto tyle stresu i zmartwień dla zachowania posady, zwłaszcza kiedy jestem na 4 roku i mieszkam z rodzicami.

Najchetniej bym gdzieś wyjechała, uciekła

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:20   #2467
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam jakąś masakrę w pracy Poszło hasło o planowanych redukcjach i ja, jako nowa, mam niewielkie szanse się utrzymać Do tego mam konflikt z szefem - po prostu ku....lasa nie znoszę. Na rzęsach staję, żeby dać radę, ale już nie wiem co robić... Sama nie wiem, czy warto tyle stresu i zmartwień dla zachowania posady, zwłaszcza kiedy jestem na 4 roku i mieszkam z rodzicami.

tez tak mialam w poprzedniej robocie. bylam akwizytorka, ile sie nachodzic musialam to moje a szefostwo ciagle niezadowolone. a ludzi do pracy nie mieli, w koncu sama odeszlam, bo ilez mozna znosic takie cos.
pakosto Tobie zalezalo na tej pracy, prawda? tylko zastanow sie, czy kiedys sie to na Tobie nie odbije...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 23:45   #2468
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Kurde, a myślalam, że tylko ja tak mam, a reszta kocha te paczulę. Ona jest straszna po prostu.
Czy jest jakaś niepaczulowa Logona?

I nie wystarczy nią myć buźki, trzeba ileś-tam trzymać na sobie?

Cytat:
Zobaczę, co jest i będę wybierać. Fanta brzmi fajnie.
Fanty są fajne i są różne na dodatek - ananasowa, brzoskwiniowa, cytrynowa, grejfrutowa, wiśniowa i jakąś jeszcze kiedyś widzialam, ale już nie pamiętam...
Stary 2008-03-06, 01:39   #2469
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę sięw końcu zabrać za pieczenie, co z mnie na NK jak nie umiem muffinków zrobić
Otóż to
Chociaż ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że umiesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. One są banalne.

Cytat:
Ja mam iRiviera T60 również z MP3Store, również dzięki forum Bardzo zadowolona jestem, tylko musze koło słuchawek jakiś lepsiejszych pochodzić.
O tak, słuchawki dodawane do odtwarzacza są kiepskie. Ja po lekturze forum sklepu kupiłam sobie korki Philips She 9500 i różnica jest bardzo duża. Mam takie jak na fotce, tylko moje są bordowe (a wg sprzedawcy miały być fioletowe, ale już rabanu nie robiłam o to). Generalnie słuchawki polecam, z czasem grają coraz lepiej, bo na początku to jakieś takie dziwne mi się wydały. No ale one podobno muszą się "wygrzać". Jak dla mnie mają trochę za mało basów, bo brakuje mi tego dołu w mocniejszych kawałkach, ale przynajmniej wszystko wyraźnie, selektywnie słychać. W tych oryginalnych słuchawkach to był jeden wielki bełkot jednak.

Cytat:
Do mnie też doszły, nie są rozwarstwione tylko jakby... poszarpane? Dziewczyny a mam pytanie - jak Wy rozróżniacie ich kolory? Dla mnie efekt na ustach był identyczny w przypadku 3 z 5 kolorów
Ja jeszcze nie rozróżniam, bo póki co tylko Rootbeer używam. Może jutro padnie na coś innego.

Cytat:
Najchetniej bym gdzieś wyjechała, uciekła [/quote]
Współczuję Ciężka sprawa. Musisz rozważyć wszelkie za i przeciw. Fajna praca to fajna sprawa, ale niefajny szef, to nawet fajną pracę obrzydzi...

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Kurde, a myślalam, że tylko ja tak mam, a reszta kocha te paczulę. Ona jest straszna po prostu.

No i wydało się. Wszystkie LavaErde Patchouli chwalą, a teraz wychodzi na to, że to smrodek nie do zniesienia. Tak jak Virtuose - niby świetny, ale jednak za suchy, za delikatny efekt itepe, itede

Cytat:
Fanty są fajne i są różne na dodatek - ananasowa, brzoskwiniowa, cytrynowa, grejfrutowa, wiśniowa i jakąś jeszcze kiedyś widzialam, ale już nie pamiętam...
Z tego, co wiem, Fanty są tylko: pomarańczowe, truskawkowe, winogronowe i ananasowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SHE-9500--.JPG (36,2 KB, 14 załadowań)
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 07:38   #2470
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie nie wiem, czy sa. jest biala glinka, ale tej jeszcze nie probowalam

ja logone trzymam na twarzy jak maseczke. nie wyobrazam sobie myc nia, cala umywalke mialabym dopaprana a jak potrzymam ja na twarzy 20 minut to wyciaga absolutnie wszystko
Cytat:
No i wydało się. Wszystkie LavaErde Patchouli chwalą, a teraz wychodzi na to, że to smrodek nie do zniesienia. Tak jak Virtuose - niby świetny, ale jednak za suchy, za delikatny efekt itepe, itede
poki pomaga to bede tego smroda na twarz nakladac my tu nie narzekamy na efekty a na ten koszmarny zapach
Stary 2008-03-06, 08:12   #2471
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Czy jakiś smackersowy znawca może polecić mi którąś z serii w szczególności, czy tzw. wariacje i klasyczne smackersy są równie fajne?
Sporo ich miałam częśc to tez limitowanki, napiszę co pamiętam

Ja najbardziej lubię z klasycznych Cotton Candy, Kiwi, Strawberry Banana i Tropical Punch.
Nie polecam Strawberry. Watermelon (wysuszył mnie) i Wildberry (chyba), te sa mocno średnie.

Bardzo lubię też serię Ice Creamis, dziś wystawiłam im recenzje. Vanilla Creams też są ok, ale gorsze od Ice.
Bardzo pasował mi też Starburst Tropical Fruits - Strawberry Banana. Pozostałe dwa - Mango Melon i Royal Berry Punch - też sa niczego sobie.

Nie znosze M&M's

Cytat:
Snow też lubi Ice Creamies Klasyki też chwaliła, to fakt.

Cytat:

Muffinki nie moga nie wyjść, sa banalne, a jednoczesnie przepyszne, no i tyle możliwości...

Współczuję sytuacji w pracy Tak jak pisała ziz, chyba najlepiej przeanalizowac wszystkie za i przeciw, chociaż to chyba szkoda tylu nerwów i zdrowia, chociaz z drugiej strony pamiętam, że bardzo zależało Ci na tej pracy....

Ja czasami się zastanawiałam nad zmianą mojej pracy, ale atmosferę mam naprawdę dobrą, fajnych znajomych, na moich dwóch szefów narzekac nie mogę, a gdzieś indziej nigdy nie wiem, na co trafię... Atmosfera jest b. ważna.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 08:15   #2472
agnieska
Zakorzenienie

O przepraszam, mi zapach Lavaerde się podoba
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 08:19   #2473
snowqueen
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać, ze wczoraj doszło do mnie po 1,5l szamponu i odżywki Sleek Look. Miałam spory kłopot, by umieścić to w łazience, niby znałam pojemność, ale nie wyobrażałam sobie, że to będą AŻ takie wielkie butle

Chcę sobie kupić całą serię Redness Solutions No, może poza tym produktem do mycia twarzy...
Stary 2008-03-06, 08:21   #2474
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
O przepraszam, mi zapach Lavaerde się podoba
to jestes chyba wyjatkiem
Stary 2008-03-06, 08:51   #2475
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Musisz się zastanowić, czy warto się tak męczyć w złej atmosferze dla posady. Przecież na tej jednej możliwości pracy świat się nie kończy.

Cytat:
Ja nie mówiłam, że błoto jest super. Mówiłam, że widzę efekty, ale przykrość używania jest taka, że nie wiem, czy an tej tubce się nie skończy.

Cytat:
ja logone trzymam na twarzy jak maseczke. nie wyobrazam sobie myc nia, cala umywalke mialabym dopaprana a jak potrzymam ja na twarzy 20 minut to wyciaga absolutnie wszystko
Trzymasz to 20 minut? Twardziel z Ciebie. Ja na dekolcie i plecach wytrzymuję z błotkiem maks. 5 minut, bo później wysycha i skóra mnie swędzi. Po zmyciu skórę mam czerwoną i bardzo wysuszoną. Jutro spróbuję użyc tego produktu "do mycia", bez trzymania na skórze.

Snow, Mag, Annmarie, dzięki za recenzje smackersów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 08:55   #2476
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymasz to 20 minut? Twardziel z Ciebie. Ja na dekolcie i plecach wytrzymuję z błotkiem maks. 5 minut, bo później wysycha i skóra mnie swędzi. Po zmyciu skórę mam czerwoną i bardzo wysuszoną. Jutro spróbuję użyc tego produktu "do mycia", bez trzymania na skórze.
z pryskaniem termalka daje rade ja po zmyciu mam gladka i jasna skore - dlatego cierpie [no i siedze przy otwartym oknie - prawie, jakby smrodku nie bylo ]
Stary 2008-03-06, 09:15   #2477
Estella
Zakorzenienie

Jest jeszcze biała Lavaerde http://apmp.natura.xip.pl/product_in...roducts_id/309

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 09:16   #2478
snowqueen
Zakorzenienie

Ooo, lubię zapach kwiatu lotosu
Stary 2008-03-06, 09:34   #2479
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
A ten HM jest dobry? Ostatnio macałam go, strasznie smolista czerń, ale jak na oku?
jest super przynajmniej do kresek. faktycznie smolista czerń, ale nie próbowałam go używać normalnie na całej powiece, tylko kreski nim robie, czasem wychodzą bardziej wyraziste niż kredką (ale to też zależy od pędzelka)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 09:42   #2480
zizou
Zakorzenienie

ja zamiast zyc dniem dzisiejszym to zyje juz lipcem trafilam na forum o bulgarii i sobie czytam... o cenach, o jedzeniu, o zwiedzaniu ja juz chce lipiec
Stary 2008-03-06, 10:08   #2481
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ja żyję Egiptem

W Bułgarii ceny jedzenia itp. to raj Tyle drinków ile się tam opiłam i ile dobrych rzeczy jadłam za grosze, to chyba jeszcze nigdy wcześniej ani później się nie zdarzyło
Przynajmniej tak było 2 lata temu
I pogoda też była fantastyczna
Stary 2008-03-06, 10:10   #2482
majade
Zakorzenienie

Snow, czy Ty nie szukałaś przypadkiem Tropical Punch Escady??
Jest na allegro:
http://allegro.pl/item324754492_esca...yginalna_.html
Nie bij

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 10:12   #2483
snowqueen
Zakorzenienie

majade o jezusie

Dziękuję Ci za info, kurcze, musze to przemyślęc, nie mam za bardzo kasy teraz, ale tak tęsknię za tym zapachem! Jesteś kochana, że pamiętałaś o mnie

PS. Czy poprawiła się sytuacja u Ciebie na poczcie? U mnie jest już praktycznie w normie, priorytety mam po 4-5 dniach
Stary 2008-03-06, 10:13   #2484
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ziz ja żyję Egiptem

W Bułgarii ceny jedzenia itp. to raj Tyle drinków ile się tam opiłam i ile dobrych rzeczy jadłam za grosze, to chyba jeszcze nigdy wcześniej ani później się nie zdarzyło
Przynajmniej tak było 2 lata temu
I pogoda też była fantastyczna
az mi sie micha smieje jak to wszystko czytam aj, nie moge sie doczekac... jeszcze tylko [] cztery miesiace. snow gdzie bylas? w jakiej miejscowosci?
Stary 2008-03-06, 10:14   #2485
majade
Zakorzenienie

Droga ta escada ale taniej nie będzie
Nic już nie zamawiam do siebie pocztą, biorę wszystko na Rodziców

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 10:20   #2486
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
az mi sie micha smieje jak to wszystko czytam aj, nie moge sie doczekac... jeszcze tylko [] cztery miesiace. snow gdzie bylas? w jakiej miejscowosci?
Pewnie, że tylko

Ja byłam w Rawdzie koło Nessebaru, w rejonie Słonecznego Brzegu. Do tych dwóch miejscowości spacerowaliśmy często, albo jeździliśmy busem, a nasza miała tą zaletę, że była nieduża i przez to dużo tańsza, niż np. Słoneczny Brzeg A tam w razie chęci można było dostać się bez problemu

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość

Droga ta escada ale taniej nie będzie
Nic już nie zamawiam do siebie pocztą, biorę wszystko na Rodziców
Droga, fakt, ale ech, tak mi tęskno za tymi tropikami. Przemyślę
Stary 2008-03-06, 10:25   #2487
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam w Rawdzie koło Nessebaru, w rejonie Słonecznego Brzegu. Do tych dwóch miejscowości spacerowaliśmy często, albo jeździliśmy busem, a nasza miała tą zaletę, że była nieduża i przez to dużo tańsza, niż np. Słoneczny Brzeg A tam w razie chęci można było dostać się bez problemu
ja pierwotnie mialam jechac do zlotych piaskow ale jedziemy do pomorie tez mniejsze niz ZP czy SB - podobno bardziej klimatyczne zobaczymy. ja juz zbieram informacje i w lipcu nikt mnie nie zagnie, ha uwielbiam to - cala radosc przedwakacyjna to wlasnie to dlubanie w necie i w przewodnikach
Stary 2008-03-06, 10:30   #2488
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Współczuję Ciężka sprawa. Musisz rozważyć wszelkie za i przeciw. Fajna praca to fajna sprawa, ale niefajny szef, to nawet fajną pracę obrzydzi...
Atmosfera to podstawa. Dzisiaj wiem, że lepiej iść tam, gdzie trochę mniej płacą, ale atmosfera jest ok.
Męczylam się rok - szlam super zmotywowana, chętna do pracy, pełna pomyslów. Odchodzilam jako ktoś zupełnie zdemotywowany (szef byl straszny), a do kolegów z bylej pracy zaglądam czasem - jak wiem, że jego nie ma...
Oprócz demotywacji - doszly kwestie zdrowotne - bóle żołądka (z czasem nerwica), totalne obniżenie poczucia własnej wartości jako pracownika. Wiele się nauczyłam, ale nie wiem czy cena nie byla zbyt wysoka...

Cytat:
Z tego, co wiem, Fanty są tylko: pomarańczowe, truskawkowe, winogronowe i ananasowe
O, to winogronowej nie widzialam. Grejfrutowa na pewno byla - przywiozlam ją z USA.
Ale chyba rzeczywiście - nie brzoskwiniowa, a pomarańczowa, a wiśniowa... to może Coke byla (ją też mialam - stąd pamiętam - strasznie sztuczny zapach byl ).
Zakręcilam...

Cytat:
Nie znosze M&M's
Ja smokowo i zapachowo lubię, ale jden wysuszyl mnie tak, że kolejne puścilam w świat../
Stary 2008-03-06, 10:34   #2489
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierwotnie mialam jechac do zlotych piaskow ale jedziemy do pomorie tez mniejsze niz ZP czy SB - podobno bardziej klimatyczne zobaczymy. ja juz zbieram informacje i w lipcu nikt mnie nie zagnie, ha uwielbiam to - cala radosc przedwakacyjna to wlasnie to dlubanie w necie i w przewodnikach
Kojarze tą miejscowość, czytałam o niej Uważam, że takie mniejsze miejscowości czasami są lepsze właśnie pod względem cenowym i klimatycznym, a jak się jedzie w miłym towarzystwie, to nudzić się nie sposób.
SB to same hotele, takie sztuczne, a te mniejsze to jednak normalne miasteczka w których ludzie żyją i ja się tam fajnie czułam

Też lubię dłubanie Ja szperam o Egipcie, ale chyba za wiele nie pozwiedzam z moją chorobą lokomocyjną
Stary 2008-03-06, 10:39   #2490
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Kojarze tą miejscowość, czytałam o niej Uważam, że takie mniejsze miejscowości czasami są lepsze właśnie pod względem cenowym i klimatycznym, a jak się jedzie w miłym towarzystwie, to nudzić się nie sposób.
SB to same hotele, takie sztuczne, a te mniejsze to jednak normalne miasteczka w których ludzie żyją i ja się tam fajnie czułam

Też lubię dłubanie Ja szperam o Egipcie, ale chyba za wiele nie pozwiedzam z moją chorobą lokomocyjną
mnie czeka 30godzinna podroz autokarem przez bodajze rumunie wiec bedzie to podroz pelna wrazen ale tez i widokow [w rumunii bylam na wymianie uczniowskiej, w siedmiogrodzie - cudo nie zapomne tego nigdy] a jak nie przez rumunie to przez serbie a tam tez jest pieknie no i jedziemy z przyjaciolmi, bedzie wesolo

bardzo chcialabym pojechac do stambulu, mam andzieje ze namowie chlopa na to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości