![]() |
#2461 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Warszawie
Bardzo proszę o numer telefonu do salonu Fresco na targowej 18
![]() Pilne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
Dafra -Warszawa ul. Grzybowska
Siema...Siemka...Siemanko ...
Czy ktoras z Was slyszala moze o salonie Dafra w Warszawie na Grzybowskiej? W googlach zbyt wiele nie znalazlam, a ciekawia mnie opinie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny! Chciałabym polecić naprawdę świetną fryzjerkę na Żoliborzu w Warszawie - Panią Beatkę - ul. Żeromskiego 64 (wejście od ul. Przybyszewskiego) - tel. (22) 834 18 50. Kobitka jest naprawdę rewelacyjna i sprawdzona. Zna się na rzeczy, potrafi dobrze doradzić, a przy tym, co teraz jest rzadkością, cena jest przystępna. Naprawdę polecam, nie zawiedziecie się!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Dzwonilam do Freehair,ale wolne terminy mieli dopiero po 20 lipca
![]() Wiec znow umowilam sie w MilekDesign,tym razem ide do Martyny.Wizyte mam za tydzien. Moze ktos u niej byl i mozecie cos napisac jak bylo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
ja idę do Martyny w piątek-farba plus cięcie. Mam nadzieję , ze wyjdę zadowolona.Chociaż cena za farbowanie mnie nieco przeraża...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Przyczajenie
|
czytałam te wszystkie dobre opinie o FRESCO na targowej 18 i postanowiłam się tam wybrać dzisiaj około 11 weszłam zapytałam o farbę i strzyżenie pani z chęcią dobrała farbę (która baaaaaaardzo mi się podoba a nie miałam pomysłu na kolor ) po 40 min oczekiwania po zmyciu ukazał się kolor-śliczny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio bylam u Andrzeja i za farbowanie + strzyzenie zaplacilam 230,a na stronie jest napisane,ze farba+ strzyzenie u Martyny i Kasi jest tansze (przy moich wlosach wychodzi jakies 210 zł). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
dam znać
![]() tak się motałam z terminem, az mi Kasia ucieka na urlop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Tez chcialam isc do Kasi,ale idzie niestety na urlop...no nic zobaczymy jak bedzie u Martyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Przyczajenie
|
Fresco
Mam pytanie do zadowolonych klientek Fresco. Jakiej firmy farb się tam używa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
BAN stały
|
Dot.: Fresco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Tak, to było tylko podcięcie, więc nic szczególnego, ale widać było, że bardzo się starała i do tego bardzo sympatyczna dziewczyna. Także mogę polecić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
Ja serdecznie polecam Salon z Pasją przy ul. Kochanowskiego 47.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2478 |
Raczkowanie
|
Kasi nie bedzie do konca czerwca.
Teraz do rzeczy...To był mój najgorszy fryzjerski dzień w życiu. Nie wiedziałam , ze jestem zdolna poryczeć się wsród tylu obcych ludzi. Moja wizyta w salonie trwała 4 godziny. Ale od początku. Martyna nie potrafiła zaproponować mi koloru. Przyniosła próbnik, zaczełam pytać (miałam wrazenie , ze własciwie nie odpowiedziała na żadne moje pytanie), nie doradzała- stała jak pień. Farbowanie...Mycie. szok- kurczak wielkanocny. Martyna próbowała zniwelować odcień fioletową płukanką/szamponem (nie pamietam dokładnie, bo wpadłam w rozpacz).Zawołała Kasię, bo nie wiedziała co robić (Kasia miała dzisiaj zapisanych klientów)- zapadła decyzja o nałożeniu srodka utleniającego... I tu kolejna panika- moje włosy są baaardzo cienkie, nie farbowałam ich od pół roku , bo wczesniej były spalone od utleniaczy... I wiecie co? W POŁOWIE NAKŁADANIA STWIERDZIŁA, ZE MA INNEGO KLIENTA I ZAWOŁAŁA UCZENNICĘ -która podeszła i stwierdziła, ze woli tego nie robić !!! Siedziałam i ryczałam mysląc o tym, czy jak zrzucę w końcu te złotka (przedłuzała czas) to zostanie mi chociaż kępka włosów... Umyła mi głowę (nałożyła to filetowe coś ) i chciała strzyc. Poprosiłam tylko o przyciecie tyłu-chciałam jak najszybciej wyjsc... Oczywiśćie cena jak w cenniku. Głowa mnie pali. Nie mogę patrzec na ten tleniony kolor. Moja noga raczej nie przekroczy już progu milek design. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
kreska333 - okropna sytuacja, współczuję
![]() edit: Widzę, że opisałaś sytuację na ich stronie internetowej. Może przynajmniej zwrot pieniędzy Ci zaproponują za nieudane farbowanie, a może coś się jeszcze da zrobić z włosami... A ta akcja z innym klientem to rzeczywiście przesada. Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2010-06-12 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
kreska333 - nie zapłaciłabym!! Ale lecą w kulki!
Mają mnóstwo klientów i już im to ryba ![]() Ja też nie polecam.
![]() |
![]() |
#2481 |
Przyczajenie
|
no to ja też wam cos opowiem
fryzjer na ogrodowej, KatRen, scinal wlosy moj TŻ, ktory w odroznieniu ode mnie ma piekne wlosy, gleboki kolor, grube lsniace i w ogóle marzenie fryzjerek. Do rzeczy, juz w czasie sciecia wydawało mi sie ze z tylu jakies takie łyse placki widac, ale siedzialam daleko, wiec sie nie odzywalam, bo moze to tylko takie zludzenie. Kiedy pani skonczyla podchodzi do mnie TŻ- grzywka na prosto, jak od garnka- zaden pierwszokomunijny dzieciak by sie takiej nie powstydzil- a z tylu? nierowno, raz dluzej raz krocej, jakies placi powycinane, pytam sie co to jest- oczywiscie grzecznie. cyt.:"czy mogę Panią Prosić, mam wątpliwości co do tego tyłu" - a bo to taki ksztalt czaszki -ale, to chyba trzeba tak zrobic zeby nie bylo widac kosci spod wlosow - to sie nie da moge tylko krocej. powiedzcie mi dziewczyny dlaczego tak jest, ze zawsze ale to zawsze za zla fryzure odpowiada glowa klienta: zle wlosy, cienkie, nie ukladaja sie, a w tym wypadku moj TŻ ma zly ksztalt czaszki [sic!] ja to sie juz przyzwyczailam, ze zazwyczaj slysze: z pani wlosow???? taka fryzura?!??!?ale zeby mojego chlopca pieknowlosego tak skrzywdzic. omijajcie- ladnie wyglada ten salon z zewnatrz a w srodku standard. no i oczywiscie cena nieadekwatna do efektu. nie polecam!!!!!!!!1 ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- chcoiazbym nie wiem ile razy edytowala pogrubiony tekst nie da sie usunac, moze tak ma byc ze info o KateRen ma byc widoczne ![]() Edytowane przez lena_magda Czas edycji: 2010-06-12 o 14:28 Powód: pogrubiony tekst |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
3 razy podrywałam się do wyjscia,ale i tak byłam spozniona do pracy (bardzo spozniona), nie chciałam wyjsc z kurczakiem na głowie...ściecia odmówiłam (poza podcięciem tyłu), byłam w totalnej rozsypce.
bardzo załuję ze zapłaciłam. nawet się nie odezwałam, nie ochrzaniłam, chciałam jak najszybciej wyjsc. niestety-na głowie mam tlenione kłaki plus żółtawe prześwity. kupiłam sobie szampon "fioletowy", bede się odmaczać. no i regenerować przez kolejne pół roku po utlenianiu... NIE POLECAM !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje Ci bardzo takiej sytuacji....i jak nie bac sie wizyty u fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kilka razy byłam w milku ale u Darka i własnie się zastanawiałam czy nie pójść na farbowanie do kogoś innego z tego salonu ze względu na cenę. Teraz to chyba sobie odpuszczę. Może macie dziewczyny kogoś sprawdzonego jeśli chodzi o drastyczną zmianę koloru - z bardzo jasnego blondu na ciemny brąz. Rozważałam właśnie Milka i Krzysztofa na Krasińskiego. Może same miałyście taką dużą metamorfozę i możecie kogoś polecić? Najlepiej jakby nie był zbyt drogi bo z blondu kolor się szybko wypłukuje więc musiałabym kilka razy powtarzać farbowanie.
![]() ![]() ![]() 21.04.2014 szczęśliwa mama Antosia ![]() ![]() ![]() Aparatka: góra 27.06.2014 Edytowane przez niezapomnijkaa09 Czas edycji: 2010-06-12 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
kiedyś przechodziłam taką przemianę- z blondu na brąz- uwaga na zielony połysk
![]() jesli to ma byc taka drastyczna zmiana, to może "zostaw" sobie kilka pasemek jasnych- nie bedzie takiego szoku wizualnego.oczywiście to kwestia gustu. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- zrobisz jak uwazasz, ale ja niestety nie mogę polecić Martyny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Konto usunięte
|
Poszukuję, a właściwie moja mama fryzjera - kolor + cięcie "na wczoraj". Fajnie by było gdyby to był ktoś kto przyjmuje na Ursynowie. Możecie kogoś polecić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
próbowałam znaleźć na tym wątku jakieś namiary ale głównie dziewczyny oczekują dobrego cięcia a mi właśnie zależy na koloryzacji. Moja fryzjerka (taka osiedlowa) jest dobra ale boję się, ze jak się sobie nie będę podobać to będę myśleć, ze to jej wina a jak pójdę do jakiegoś dobrego fryzjera to przynajmniej będę miała pewność, ze zrobił to jak najlepiej ![]() ![]() tak więc bardzo proszę o jakiekolwiek namiary na sprawdzonego "kolorystę" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Rozeznanie
|
właśnie napisałam, ze jestem świadoma, ze nie zawsze idzie to w parze
![]()
![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.