Dobry fryzjer w Warszawie - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 10:49   #2461
chocolatebaby
Przyczajenie

Dot.: Dobry fryzjer w Warszawie

Bardzo proszę o numer telefonu do salonu Fresco na targowej 18
Pilne
chocolatebaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 13:28   #2462
zonawymarzona
Rozeznanie

Dafra -Warszawa ul. Grzybowska

Siema...Siemka...Siemanko ...
Czy ktoras z Was slyszala moze o salonie Dafra w Warszawie na Grzybowskiej?
W googlach zbyt wiele nie znalazlam, a ciekawia mnie opinie...
zonawymarzona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 21:02   #2463
kasiaszcz
Przyczajenie

Witam Dziewczyny! Chciałabym polecić naprawdę świetną fryzjerkę na Żoliborzu w Warszawie - Panią Beatkę - ul. Żeromskiego 64 (wejście od ul. Przybyszewskiego) - tel. (22) 834 18 50. Kobitka jest naprawdę rewelacyjna i sprawdzona. Zna się na rzeczy, potrafi dobrze doradzić, a przy tym, co teraz jest rzadkością, cena jest przystępna. Naprawdę polecam, nie zawiedziecie się!
kasiaszcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 07:07   #2464
Aureli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chocolatebaby Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o numer telefonu do salonu Fresco na targowej 18
Pilne
niestety nie mam numeru telefonu do salonu ja nie dzwonilam, tylko od razu poszlam i usiadlam na fotel

i dbam
o siebie
* jem codziennie jeden owoc i jedno warzywo
* robię brzuszki

* piję pokrzywę
Aureli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 11:39   #2465
blueania
Zakorzenienie

Dzwonilam do Freehair,ale wolne terminy mieli dopiero po 20 lipca
Wiec znow umowilam sie w MilekDesign,tym razem ide do Martyny.Wizyte mam za tydzien. Moze ktos u niej byl i mozecie cos napisac jak bylo?
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 17:22   #2466
kreska333
Raczkowanie

ja idę do Martyny w piątek-farba plus cięcie. Mam nadzieję , ze wyjdę zadowolona.Chociaż cena za farbowanie mnie nieco przeraża...
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 19:02   #2467
martulaka
Przyczajenie

czytałam te wszystkie dobre opinie o FRESCO na targowej 18 i postanowiłam się tam wybrać dzisiaj około 11 weszłam zapytałam o farbę i strzyżenie pani z chęcią dobrała farbę (która baaaaaaardzo mi się podoba a nie miałam pomysłu na kolor ) po 40 min oczekiwania po zmyciu ukazał się kolor-śliczny ale to dopiero połowa bo strzyżenie w tym było najważniejsze miałam klapnięte włosy bez życia nie mogłam nigdy ich ułożyć pani ania bo tak ma na imię szefowa salonu zapytała jak strzyżemy? nie miałam pomysłu więc powiedziałam "tak żeby było dobrze" scieniowała mi włoski zrobiła świetną grzywkę bałam się bo nigdy jej nie nosiłam powiedziałam o swoich obawach że mogą sie nie układać wiec pani ania zaproponowała że je tylko wysuszy bez modelowania i wtedy się okaże zgodziłam się. fryzura była świetna wyszłam bardzo zadwolona ale pomyślałam ''fryzjerce zawsze ladnie się układają a w domu koszmar" jak tylko wróciłam do domu umyłam włosy i wysuszyłam i nagle WOW!!!!!!!!!!! udało się nadal są jak po wyj ściu od fryzjerą !!! znalazłam swojego fryzjera a raczej fryzjerkę NAPRAWĘ POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! WARTO I CENA OK
martulaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 20:44   #2468
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreska333 Pokaż wiadomość
ja idę do Martyny w piątek-farba plus cięcie. Mam nadzieję , ze wyjdę zadowolona.Chociaż cena za farbowanie mnie nieco przeraża...
Czekam na Twoja relacje
Ostatnio bylam u Andrzeja i za farbowanie + strzyzenie zaplacilam 230,a na stronie jest napisane,ze farba+ strzyzenie u Martyny i Kasi jest tansze (przy moich wlosach wychodzi jakies 210 zł).
Stary 2010-06-09, 20:57   #2469
kreska333
Raczkowanie

dam znać
tak się motałam z terminem, az mi Kasia ucieka na urlop.
Stary 2010-06-10, 09:38   #2470
blueania
Zakorzenienie

Tez chcialam isc do Kasi,ale idzie niestety na urlop...no nic zobaczymy jak bedzie u Martyny
Stary 2010-06-10, 09:53   #2471
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Ja z kolei jutro idę do p. Pawła na strzyżenie. To będzie mój debiut u niego, bo do tej pory chodziłam do p. Iwony, Kasi J. i Martyny Aż się boję
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 11:36   #2472
martea
Przyczajenie

Fresco

Mam pytanie do zadowolonych klientek Fresco. Jakiej firmy farb się tam używa?
martea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 18:59   #2473
kreska333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Ja z kolei jutro idę do p. Pawła na strzyżenie. To będzie mój debiut u niego, bo do tej pory chodziłam do p. Iwony, Kasi J. i Martyny Aż się boję

a z Martyny byłaś zadowolona?
Stary 2010-06-10, 19:32   #2474
fafeleczek
BAN stały

Dot.: Fresco

Cytat:
Napisane przez martea Pokaż wiadomość
Mam pytanie do zadowolonych klientek Fresco. Jakiej firmy farb się tam używa?
co do farb we FRESCO to Matrix i loreal chyba
fafeleczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 19:49   #2475
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
a z Martyny byłaś zadowolona?
Tak, to było tylko podcięcie, więc nic szczególnego, ale widać było, że bardzo się starała i do tego bardzo sympatyczna dziewczyna. Także mogę polecić Widzę, że Ty chodziłaś do Kasi - myślę, że dużej różnicy nie zauważysz, chociaż Kasia wydawała się lepiej zorientowana w pielęgnacji włosów (doradzanie) i zaproponowała mi różne produkty, dając darmowe próbki. Martyna nie - ale przecież chodziło głównie o cięcie
Stary 2010-06-11, 07:52   #2476
effate
Przyczajenie

Cytat:
dam znać
tak się motałam z terminem, az mi Kasia ucieka na urlop.
wiecie kiedy Kasia wraca z urlopu?
effate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 16:46   #2477
xx Maya xx
Rozeznanie

Ja serdecznie polecam Salon z Pasją przy ul. Kochanowskiego 47. Byłam tam dziś i wyszłam baaardzo zadowolona. Piękny balejaż i super cięcie. Byłam u p. Marzenki.

xx Maya xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 21:20   #2478
kreska333
Raczkowanie

Kasi nie bedzie do konca czerwca.

Teraz do rzeczy...To był mój najgorszy fryzjerski dzień w życiu. Nie wiedziałam , ze jestem zdolna poryczeć się wsród tylu obcych ludzi.

Moja wizyta w salonie trwała 4 godziny.
Ale od początku. Martyna nie potrafiła zaproponować mi koloru. Przyniosła próbnik, zaczełam pytać (miałam wrazenie , ze własciwie nie odpowiedziała na żadne moje pytanie), nie doradzała- stała jak pień.
Farbowanie...Mycie. szok- kurczak wielkanocny. Martyna próbowała zniwelować odcień fioletową płukanką/szamponem (nie pamietam dokładnie, bo wpadłam w rozpacz).Zawołała Kasię, bo nie wiedziała co robić (Kasia miała dzisiaj zapisanych klientów)- zapadła decyzja o nałożeniu srodka utleniającego...

I tu kolejna panika- moje włosy są baaardzo cienkie, nie farbowałam ich od pół roku , bo wczesniej były spalone od utleniaczy... I wiecie co? W POŁOWIE NAKŁADANIA STWIERDZIŁA, ZE MA INNEGO KLIENTA I ZAWOŁAŁA UCZENNICĘ -która podeszła i stwierdziła, ze woli tego nie robić !!! Siedziałam i ryczałam mysląc o tym, czy jak zrzucę w końcu te złotka (przedłuzała czas) to zostanie mi chociaż kępka włosów...

Umyła mi głowę (nałożyła to filetowe coś ) i chciała strzyc. Poprosiłam tylko o przyciecie tyłu-chciałam jak najszybciej wyjsc... Oczywiśćie cena jak w cenniku.

Głowa mnie pali. Nie mogę patrzec na ten tleniony kolor.

Moja noga raczej nie przekroczy już progu milek design.
Stary 2010-06-12, 09:39   #2479
an.ka
Zadomowienie

kreska333 - okropna sytuacja, współczuję A właściciel nie zareagował? Może nie powinnaś była płacić za coś takiego?
edit: Widzę, że opisałaś sytuację na ich stronie internetowej. Może przynajmniej zwrot pieniędzy Ci zaproponują za nieudane farbowanie, a może coś się jeszcze da zrobić z włosami... A ta akcja z innym klientem to rzeczywiście przesada.

Edytowane przez an.ka
Czas edycji: 2010-06-12 o 09:46
Stary 2010-06-12, 09:57   #2480
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

kreska333 - nie zapłaciłabym!! Ale lecą w kulki!
Mają mnóstwo klientów i już im to ryba

Ja też nie polecam.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 14:29   #2481
lena_magda
Przyczajenie

GG do lena_magda

no to ja też wam cos opowiem
fryzjer na ogrodowej, KatRen,
scinal wlosy moj TŻ, ktory w odroznieniu ode mnie ma piekne wlosy, gleboki kolor, grube lsniace i w ogóle marzenie fryzjerek. Do rzeczy, juz w czasie sciecia wydawało mi sie ze z tylu jakies takie łyse placki widac, ale siedzialam daleko, wiec sie nie odzywalam, bo moze to tylko takie zludzenie. Kiedy pani skonczyla podchodzi do mnie TŻ- grzywka na prosto, jak od garnka- zaden pierwszokomunijny dzieciak by sie takiej nie powstydzil- a z tylu? nierowno, raz dluzej raz krocej, jakies placi powycinane, pytam sie co to jest- oczywiscie grzecznie. cyt.:"czy mogę Panią Prosić, mam wątpliwości co do tego tyłu"
- a bo to taki ksztalt czaszki
-ale, to chyba trzeba tak zrobic zeby nie bylo widac kosci spod wlosow
- to sie nie da moge tylko krocej.
powiedzcie mi dziewczyny dlaczego tak jest, ze zawsze ale to zawsze za zla fryzure odpowiada glowa klienta: zle wlosy, cienkie, nie ukladaja sie, a w tym wypadku moj TŻ ma zly ksztalt czaszki [sic!]
ja to sie juz przyzwyczailam, ze zazwyczaj slysze: z pani wlosow???? taka fryzura?!??!?ale zeby mojego chlopca pieknowlosego tak skrzywdzic.

omijajcie- ladnie wyglada ten salon z zewnatrz a w srodku standard. no i oczywiscie cena nieadekwatna do efektu. nie polecam!!!!!!!!1

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

chcoiazbym nie wiem ile razy edytowala pogrubiony tekst nie da sie usunac, moze tak ma byc ze info o KateRen ma byc widoczne

Edytowane przez lena_magda
Czas edycji: 2010-06-12 o 14:28 Powód: pogrubiony tekst
lena_magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 15:11   #2482
kreska333
Raczkowanie

3 razy podrywałam się do wyjscia,ale i tak byłam spozniona do pracy (bardzo spozniona), nie chciałam wyjsc z kurczakiem na głowie...ściecia odmówiłam (poza podcięciem tyłu), byłam w totalnej rozsypce.

bardzo załuję ze zapłaciłam. nawet się nie odezwałam, nie ochrzaniłam, chciałam jak najszybciej wyjsc.

niestety-na głowie mam tlenione kłaki plus żółtawe prześwity.

kupiłam sobie szampon "fioletowy", bede się odmaczać. no i regenerować przez kolejne pół roku po utlenianiu...

NIE POLECAM !!!
Stary 2010-06-12, 19:58   #2483
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Kasi nie bedzie do konca czerwca.

Teraz do rzeczy...To był mój najgorszy fryzjerski dzień w życiu. Nie wiedziałam , ze jestem zdolna poryczeć się wsród tylu obcych ludzi.

Moja wizyta w salonie trwała 4 godziny.
Ale od początku. Martyna nie potrafiła zaproponować mi koloru. Przyniosła próbnik, zaczełam pytać (miałam wrazenie , ze własciwie nie odpowiedziała na żadne moje pytanie), nie doradzała- stała jak pień.
Farbowanie...Mycie. szok- kurczak wielkanocny. Martyna próbowała zniwelować odcień fioletową płukanką/szamponem (nie pamietam dokładnie, bo wpadłam w rozpacz).Zawołała Kasię, bo nie wiedziała co robić (Kasia miała dzisiaj zapisanych klientów)- zapadła decyzja o nałożeniu srodka utleniającego...

I tu kolejna panika- moje włosy są baaardzo cienkie, nie farbowałam ich od pół roku , bo wczesniej były spalone od utleniaczy... I wiecie co? W POŁOWIE NAKŁADANIA STWIERDZIŁA, ZE MA INNEGO KLIENTA I ZAWOŁAŁA UCZENNICĘ -która podeszła i stwierdziła, ze woli tego nie robić !!! Siedziałam i ryczałam mysląc o tym, czy jak zrzucę w końcu te złotka (przedłuzała czas) to zostanie mi chociaż kępka włosów...

Umyła mi głowę (nałożyła to filetowe coś ) i chciała strzyc. Poprosiłam tylko o przyciecie tyłu-chciałam jak najszybciej wyjsc... Oczywiśćie cena jak w cenniku.

Głowa mnie pali. Nie mogę patrzec na ten tleniony kolor.

Moja noga raczej nie przekroczy już progu milek design.
przerazilas mnie tym bardziej,ze planuje odswiezyc blond... chyba jednak odwolam wizyte i zapisze sie do kogos innego
wspolczuje Ci bardzo takiej sytuacji....i jak nie bac sie wizyty u fryzjera

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 20:38   #2484
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

Cytat:
3 razy podrywałam się do wyjscia,ale i tak byłam spozniona do pracy (bardzo spozniona), nie chciałam wyjsc z kurczakiem na głowie...ściecia odmówiłam (poza podcięciem tyłu), byłam w totalnej rozsypce.

bardzo załuję ze zapłaciłam. nawet się nie odezwałam, nie ochrzaniłam, chciałam jak najszybciej wyjsc.

kupiłam sobie szampon "fioletowy", bede się odmaczać. no i regenerować przez kolejne pół roku po utlenianiu...

NIE POLECAM !!!
bardzo współczuje.
kilka razy byłam w milku ale u Darka i własnie się zastanawiałam czy nie pójść na farbowanie do kogoś innego z tego salonu ze względu na cenę. Teraz to chyba sobie odpuszczę.
Może macie dziewczyny kogoś sprawdzonego jeśli chodzi o drastyczną zmianę koloru - z bardzo jasnego blondu na ciemny brąz.

Rozważałam właśnie Milka i Krzysztofa na Krasińskiego. Może same miałyście taką dużą metamorfozę i możecie kogoś polecić? Najlepiej jakby nie był zbyt drogi bo z blondu kolor się szybko wypłukuje więc musiałabym kilka razy powtarzać farbowanie.

Aparatka:
góra 27.06.2014

Edytowane przez niezapomnijkaa09
Czas edycji: 2010-06-12 o 20:39
niezapomnijkaa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 21:03   #2485
kreska333
Raczkowanie

kiedyś przechodziłam taką przemianę- z blondu na brąz- uwaga na zielony połysk po dwóch tygodniach własciwie z brazu niewiele zostało.

jesli to ma byc taka drastyczna zmiana, to może "zostaw" sobie kilka pasemek jasnych- nie bedzie takiego szoku wizualnego.oczywiście to kwestia gustu.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
przerazilas mnie tym bardziej,ze planuje odswiezyc blond... chyba jednak odwolam wizyte i zapisze sie do kogos innego
wspolczuje Ci bardzo takiej sytuacji....i jak nie bac sie wizyty u fryzjera
zrobisz jak uwazasz, ale ja niestety nie mogę polecić Martyny...
Stary 2010-06-12, 21:21   #2486
94f483c9eca2c603752ca4794686f87e80e1e683_6085f47210bee
Konto usunięte

Poszukuję, a właściwie moja mama fryzjera - kolor + cięcie "na wczoraj". Fajnie by było gdyby to był ktoś kto przyjmuje na Ursynowie. Możecie kogoś polecić ?
94f483c9eca2c603752ca4794686f87e80e1e683_6085f47210bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 21:49   #2487
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

Cytat:
kiedyś przechodziłam taką przemianę- z blondu na brąz- uwaga na zielony połysk po dwóch tygodniach własciwie z brazu niewiele zostało.

jesli to ma byc taka drastyczna zmiana, to może "zostaw" sobie kilka pasemek jasnych- nie bedzie takiego szoku wizualnego.oczywiście to kwestia gustu.
właśnie chciałam mieć jeden kolor na całości. teraz mam jasny blond z ciemnymi pasemkami (balejaż) ale jest ich niewiele.
próbowałam znaleźć na tym wątku jakieś namiary ale głównie dziewczyny oczekują dobrego cięcia a mi właśnie zależy na koloryzacji.
Moja fryzjerka (taka osiedlowa) jest dobra ale boję się, ze jak się sobie nie będę podobać to będę myśleć, ze to jej wina a jak pójdę do jakiegoś dobrego fryzjera to przynajmniej będę miała pewność, ze zrobił to jak najlepiej wiem, że nie zawsze tak to działa ale będę spokojniejsza
tak więc bardzo proszę o jakiekolwiek namiary na sprawdzonego "kolorystę"

Aparatka:
góra 27.06.2014
Stary 2010-06-12, 22:37   #2488
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
właśnie chciałam mieć jeden kolor na całości. teraz mam jasny blond z ciemnymi pasemkami (balejaż) ale jest ich niewiele.
próbowałam znaleźć na tym wątku jakieś namiary ale głównie dziewczyny oczekują dobrego cięcia a mi właśnie zależy na koloryzacji.
Moja fryzjerka (taka osiedlowa) jest dobra ale boję się, ze jak się sobie nie będę podobać to będę myśleć, ze to jej wina a jak pójdę do jakiegoś dobrego fryzjera to przynajmniej będę miała pewność, ze zrobił to jak najlepiej wiem, że nie zawsze tak to działa ale będę spokojniejsza
tak więc bardzo proszę o jakiekolwiek namiary na sprawdzonego "kolorystę"
Wydaje Ci się Ci "dobrzy fryzjerzy" często robią na odwal się. A osiedlowe fryzjerki przynajmniej dbają o klientów.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 23:21   #2489
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

właśnie napisałam, ze jestem świadoma, ze nie zawsze idzie to w parze niestety. to może faktycznie zaufam tej mojej fryzjerce jeśli nie znajdę nikogo poleconego.

Aparatka:
góra 27.06.2014
Stary 2010-06-13, 09:09   #2490
blueania
Zakorzenienie

Cytat:

NIE POLECAM !!!
Ile zaplacilas za ta "przyjemnosc" ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości