![]() |
#2461 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. III
Wszyscy mówicie tylko czy to boli , jakie kolory gumek i takie tam dyrdymały. Ja mam podstawowe pytanie :CZY APARAT NAPRAWDĘ DZIAŁA????????????????:co nfused:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Kokon pro
|
ostatni post na poprzedniej stronie i sama zobacz, w ogole co to za pytanie niby czemu mialby nie dzialac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Przyczajenie
|
Czyli każą wadę zgryzu da się wyleczyc ? Ja prawdopodobnie będę miała wkrótce aparat i zastanawiam się czy efekty leczenia będą widoczne i kiedy? Może znacie jakieś fajne strony ze zdjęciami przed i po?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hjaniezdawałąm sobie sprawy z tego jakei są krzywe dopóki nie zaczęłam robić im akich zdjęć:P w końc widzę ,ze zaczęły się prostować ![]() ![]() Cytat:
Nie działa, nosimy tak dla picu .no i pieniędzy mamy za dużo to sobie instalujemy druty na zębach i nei tylko;]
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to czy Twoją wadę da się wyleczyć i ile to będzie trwało, to Ci forum nie odpowie, tylko LEKARZ ![]() zagotowałam się ![]() kocimiętka: full respect. Ząbki rewelacja. ![]()
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() rzeczywiście głupie to pytanie... ![]()
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
grazie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
heh pytanie nie ma co...popatrz na wszytskie gwiazdy hollywood, one wszytskie nosily druty za młodu, teraz to maja przyyklejone snieznobiale;] z reszta nie musisz patrzec na hollyood-przegladnij zdjecia/blogi/filmy na youtube..
aparat dziala dziala !!!! a ja pozanosilam cv do wszystkich szkolw sasiednim miescnie-straszna kiszka ...eh ![]() ![]()
#2469 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie. Oczywiście to moje pytanie było trochę prowokacyjne. Teraz wierzę, że to działa i przejrzę dokładnie forum aby poglądac sobie efekty. Mam nadzieję , że wkrótce do Was dołączę.POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kocimiętko gratuluję rezultatów ![]()
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
aha, to tak wygląda to twoje cudo kocimietka
![]() Swoją drogą niezłe efekty w prostowaniu ![]()
![]() |
#2472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kocimietka ty mialas czworki wyrwane? i jeszcze cos? bo naliczylam do 6-stki ;> a gdzie 7-mka? ![]() ![]() ![]() ![]() (a tak wogole mam do Ciebie pytanie, wybieramy sie ze znajomymi na LS w piatek do Łodzi, nie orientujesz sie gdzie mozna by przenocowac? w miare tanio :P myslalam o jakism akademiku ;> tylko ktory ![]() a ja dzis bylam z tym zamkiem.. orto przykleil i wiecie co, teraz cos strasznie mnie boli ten zab;/ mam nadzieje ze to dlatego ze sie prostuje a nie jakas prochnica ... odpukac... , a no i orto idzie na urlop zmiana luku miala byc teraz a bedzie po jego urlopie <swietnie> ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
szwedka nie martw się, przynajmniej częśc wakacji bez bólu będziesz miała
![]() ![]() orto też człowiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Przyczajenie
|
Gonia! Super postęp.Jedynki masz już prawie ok. Ja mam podobną wadę i będę miec aparat.Miałam wątpliwości , ale po tych Twoich zdjęciach , to już jestem na 100% pewna co zrobic. Fajnie są te zdjęcia w których widac taki postęp.POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
kocimietka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
no ja jak spotykam ludzi którzy nie widzieli mnie jeszcze w aparacie, starych znajomych, to tez oczy robią, łał jakie masz super ząbki
![]() ![]() a stare zdjęcia sprzed aparatu gdzie szczerzę zęby chyba powywalam ![]() ![]() ![]() a jak ściągnę aparat to się na sesję zdjęciową umówię jakąś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
A to moje zęby po wczorajszym tournee między orto a dentystką ;P Było czyszczenie zębów, plomba nawet jedna i takie oto piękne przeplatanki mam
![]()
#2478 |
Raczkowanie
|
laseczki, wiem, ze gdzies w tym wątku było o jakichś maściach/kremach na obdarte dziąła i policzki przez aparat,ale nie mam czasu znow wszystkiego czytac,bo umre z bolu ;( od wczoraj nosze aparat
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Maricken jakbym widziała swój - cały metalowy. Też jest fajowy
![]() ![]() a jak sie błyszczy ![]() mojito18 może zwykły sachol Ci pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba ci nie pomogę,bo ja nie jestem z Łodzi...Ale akademik dobry pomysł, poszukaj telefonów w necie. ![]() Cytat:
![]() ![]() wytapetuje sobei pokój"przed/po" ![]() Ale tego,że one są takei krzywe u mnei wcale ni było widac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
aluchelek,przypomniało mi się,że wczoraj czytałam co jest dobre na pleśniawki...a że czytałam to w gazecie dla przyszłych rodziców więc tam napisali,że lekarz może przepisać Nystatynę ,ale że dobry jest też roztwór gencjany chyba z wodą rozmieszany,ale nie wiem w jakich.no ale taki roztwór to może zabarwić zęby albo gumki może...więc lepiej u lekarza pierwszego kontaktu poprosić o jakąś receptę albo w aptece może coś sprzedadzą bez recepty??
mojito poobklejaj te części aparatu które Cię obcierają i pozwól rankom się zagoić ![]() ![]() ![]() ![]() a jak na razie to między dwójką a kłem robi mi się przerwa...jak na razie to jest już prawie 1 mm(tak na oko ![]()
#2482 |
Raczkowanie
|
Hello wszystkim!
![]() Dawno nie pisałam! U mnie mija 4 m-c od założenia aparatu, efekty dość widoczne, ząbki na górze ładnie się schowały do tyłu (miałam wysunięte obydwie jedynki na górze do przodu), za to dolne 1 i 2 się jakoś poprzekrzywiały i porobiły się szpary ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich!!! ![]() Ps. w załączeniu foty zęboli ...
#2483 |
Przyczajenie
|
Siemka Wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie zastanawiaj się dłużej i zakładaj od razu aparacik, bo to na prawdę super sprawa! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (co do noclegow, w akademiku niezle sobie licze 67 zl za dobe ![]() ![]() Maricken , Isis1, slicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
miałam kiedys aparat przez 1,5 roku
![]() miałam taka wade ze jedynka jedna wchodziła mi na druga. zostały mi wyrwane 2 zeby, ze zrobic miejsce zebom madrosci. aparat miałam rowniez na dole, bo dolna szczeke miałam cofnieta troszke. juz od 6 lat nie nosze aparatu ![]() ![]() po sciagnieciu dostałam rowniez wyciagany aparat, który nosiłam przez miesiac (niby jeszcze nie kazali mi go przestac nosic, ale juz nie nosze) mnie sie zeby nie skrzywiły, alee znam takie przypadki, ze po sciagnieciu aparatu, jezeli ktos nie nosi wyciaganego aparatu to zeby wracaja do swojego poprzedniego stanu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Przyczajenie
|
Prosze dziewczyny odpisze mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Przyczajenie
|
natj dzieki. Domyślam sie ze zapewne na te pytania sa odpowiedzi w tych trzech watkach ale tyle jest tych stron tego wątka że zanim znajde odp na te pytania co chce to zeszło by troche.. myslałam że ktos mi pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
dziewczeta a isis1 jaki ma rodzaj aparatu? bo to chyba nie jest ten zwykły, metalowy...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.