|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Cześć Ślicznotki
![]() Beatko, ale ten czas leci!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Hej Iwonko
![]() Dziękuję za zdjęcie kotka, ja nie bardzo lubię koty ale ten jest super ![]() A jaki filuterny w tej apaszce ![]() Dor to nie terapia szokowa tylko wykorzystanie weny ![]() Taki pociąg do prac domowych to mi się niestety rzadko trafia, więc muszę wykorzystać ![]() A z powrotem do pracy to nie mam na szczęsie większych problemów.
#2463 |
Zakorzenienie
|
No, kot jest cuuuuudny
![]()
#2464 |
Rzabbocop
|
Oo przegapiłam imprezę
![]() Lide ![]() ![]() zaraz mnie coś trafi ![]() Midi chyba przepracowana jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
No i nie ma nikogo
![]()
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem
![]()
#2467 |
Zakorzenienie
|
i ja przelotem
![]() dziś wyznaczyłam sobie cel: uporządkować kuchnię, mam nadzieję, ze skończę przed północą ![]() Beatko ja też tak mam z tą porządkową weną ![]() ![]() i choć aktualnie zapału brak, to muszę uporać sie z tym bałaganem, bo od jutra to powinnam kuchcić ![]() ![]()
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko, dasz radę
![]() A ja miałam pierwszy miły dzień od daaaawna ![]() ![]()
#2469 |
Raczkowanie
|
Hej
![]()
#2470 |
Zakorzenienie
|
Cze
![]() E, cieszę się ![]() miłego dnia Rusałki! ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laleczki
![]() Gadmarko napewno wszystko Ci się uda ![]() Ja miałam wczoraj bardzo porządną wenę ![]() ![]() Ewuniu podziel się z nami radością - co Cię miłego spotkało ? ![]()
#2472 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznotki!
![]() Super! ![]()
#2473 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czas chyba na drugą kawę.
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Ja już wypiłam drugą kawkę i zjadam drugą jagodziankę
![]() Ja staram się sprzątać systematycznie , ale wolę jak mam wenę bo tak z przymusu to nie lubie ![]()
#2475 |
Zakorzenienie
|
Bea, nie mogę tak na forum
![]()
#2476 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Lide wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Bea fajnie że wróciłaś ![]() U mnie zamieszanie, blok będą docieplać, nie mogę korzystać z balkonu. Wczoraj wywiozłam wszystkie roślinki do mamy. No i jeszcze ścianki przy balkonie mają mi wymienić. Och roboty będę miała.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Ja przelotem, miłego dnia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Cześć Milgryfku
![]() Jak znajdę kabel do aparatu to prześlę Wam fotki ![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
ja co prawda wysłałam na NK,ale całusów nigdy za wiele
![]() wszystkiego co NAJ...! ![]() ![]() Bea-szukaj kabelka szukaj ![]() i sprzatam wszystko jednocześnie(w międzyczasie wynajduję sobie tysiąc innych miejsc i rzeczy do sprzatnięcia ![]() dlatego jest to często ciąg trzydniowy ![]() E-cieszę się,że w końcu słoneczny dzień Cię spotkał ![]() a powiedz ślicznotko ile Ty już schudłaś,jak w stare ciuchy się mieścisz? Rzabbko-weź no skrzycz małża ![]() ![]() Milgryfku-trochę Ci nabałaganią ![]() Gadmarko-robota widzę wrze,a chrzciny w sobotę czy niedzielę? my jesteśmy teraz u rodziców,więc byczymy się całymi dniami na dworze-trawa,basenik,jezioro,las upał straszny,ale w takich warunkach da się znieść ciekawe jak tam Brewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Annuś, 14-15
![]() ![]()
#2481 |
Rzabbocop
|
Na małża nie będę krzyczeć bo zagoniony w pracy i jak wraca to ledwo na oczy widzi
a ja też cały czas coś robię, tylko do sprzątania weny nie mam ![]() wczoraj i przedwczoraj w ramach aerobów malowałam pokój w którym ma mieszkać teściowa nie żeby tak bezinteresownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
![]() Miałam, a jakże, ale moje imieny od lat nie są przez nikogo obchodzone i najczęściej sobie o nich przypominam po czasie ![]() Ale okazję do świętowania będę miała jutro, bo są małża urodziny ![]() Postanowiłam (poza zasadniczym prezentem) kupić mu kilka butelek różnych ciekawych piw i cichcem podrzucić w lodówce - no i miałam spekatkularne wejście, bo mi się kapsel w jednej butelce poluzował, więc wpadłam z cieknącą siatą w koszyku na rowerze i piwem lejącym się po nogach, całe mieszkanie nam teraz pachnie. A z niespodzianki nici, wszystko się wydało i w dodatku pewnie skonsumujemy prezent przed urodzinami ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dzięki, kochana, i tak się obśliniłam. A bakłażany się z innymi warzywami piekły w brytfance straaasznie długo, ale smaczne są ![]() Następnym razem spróbuję chyba tak, jak radzisz ![]() Rzabbko, właśnie chyba przepracowana to nawet nie jestem, tylko znużona tym, że jakoś efektów mojej pracy nie widać. Jak się w domu umyje okna, to one są (przynajmniej przez chwilę) czyste, a w biurze to jest tak, że dłubiesz do upadłego, a różnicy nie ma żadnej. I trochę mnie to czasem złości, mam poczucie marnowania czasu, poza tym zero szans na wyższe zarobki, a są one bardzo mizernie przeciętne ![]() Ale OK, już nie smęcę ![]()
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Rusałki moje a gdzie Wy wieczorkiem przebywacie
![]() ![]() Iwonko byłam sobie dziś w Tatuum pooglądać ubranka i rzeczywiście, całkiem do rzeczy . Będę tam częsciej zaglądać, bo mi się bardzo niektóre rzeczy z jesiennej kolekcji spodobały. Dziś nic nie kupiłam ![]() ![]() Za to 2 litry Grycanów nabyłam ![]() Midi ale Ty chyba masz ciekawą pracę? Jakoś mi się z podróżami kojarzysz, Bruksela chyba i takie tam ![]()
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie - ok, ale czy tak powinno wyglądać życie kobiety przed 40-stką?? ![]() Eeech, szkoda gadać, złapałam doła, widzę tylko ciemne strony, chociaż pewnie w rzeczywistości nie jest tak najgorzej. Pustki tu, sezon urlopowy widać ![]() Ja wczoraj (z tej chandry ![]() ![]() Aha, podobno Grycany w sklepach pojawiły się w wersji chałwowej ![]() ![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Midi ja właśnie dziś kupiłam chałwowe i są rzeczywiście chałwowe
![]() Bardzo smaczne ale dla mnie debest są czekoladowe ![]() Midi doła jakieś chwyciłaś i tyle ![]() Mam nadziję, że Ci szybko minie ![]() Rzabbko a czemu pokój dla teściowej malujesz, ona tam u Was na stałe zagości ![]() ![]() Nie ma Was to ide do łożka, tylko jeszcze firanke powieszę bo u mnie weny ciąg dalszy ![]() Edit: Chyba mi wenę szlag trafił bo urwałam karnisz i sie wkurzyłam ![]() A tak wogóle to musze się Wam poskarżyć, że mnie pech niesamowity spotkał i nie wygrałam 35 milionów ![]() ![]()
#2486 |
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() a miałam taaaaakie plany ![]() Bea-a jak to zrobiłaś? ![]() może czas na nowy karnisz? ![]() Rzabbko-no właśnie-teściowa się do Was przenosi? Midi-dołek najlepiej się zakopuje Grycanem ![]() ![]() ja dzisiaj też jadłam Grycana Malagę-pyszny tylko taaaaki słodki ![]() mnie jakoś mdli po lodach-może za rzadko jem ![]() ![]() ale od niedzieli codziennie coś słodkiego od jutra koniec,bo znowu mi bebzol wywaliło wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Ewcia - nieźle Ci kilogramy poleciały
![]() Znaczy się ja jestem po trzydziestce, a Ty juz przed 40-stką? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
#2489 |
Zakorzenienie
|
Czść
![]() urlopy, urlopy, urlopy..... od trzech dni zapełniamy jedną stronę ![]() wiecie, znów jestem blondynką, niestety farba była tak agresywna i mózg mi przemalowała i robię taaakie kuchy, o które nawet bym siebie nie podejrzewała ![]()
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Bea mnie też ten pechowy wirus dorwał i nie wygrałam ![]() U mnie w pracy podobnie jak u Midi. Nie jest źle ale mam takie odczucie że stoję sobie w miejscu i że zostanę tu na zawsze, a to moja pierwsza praca. Próbuję coś zmienić ale też mi nie wychodzi.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.