![]() |
#2461 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już pisałam, że banan mi dzisiaj życie uratował. Zobaczymy tylko jak kolejne noce ![]() ![]() Kupiliśmy wózek ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
No kulturka niezla
![]() Ja uwielbialam spac na brzuchu i nawet etraz mam tendecje to przewracania sie na brzuch ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Zebra No właśnie, te ręce
![]() ![]() Asiulka z tym spaniem na brzuchu to już niedługo i zobaczysz, że w ogóle się nie da ![]() majkela12 oglądałam wózeczek na mamusiowym, bardzo fajny ![]() ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-19 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
no własnie
![]() ![]() majkela pokaz wózek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
No to nie będę niestety oryginalna i zakupiliśmy x-landera xa- full opcja kolor zielony. Już długo za mną chodził- mimo że tz uparł się na tako
Z tego co piszą to jest w super stanie- zobaczymy jak nam przywiozą ![]() http://www.allegro.pl/item765330914_...1_gratis y.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
Właśnie straciłam humor
![]() Poleciałam z informacją (że kupiliśmy wózek, wczoraj wyprawkę na allegro) do mojej rodzicielki i ona właśnie podcięła mi skrzydełka ![]() Że po co tak wcześnie, macie jeszcze 2 miesiące, po co tyle kupować. Za moich czasów to ja leżałam w szpitalu a rodzina robiła zakupy i decydowała co kupić. Po co wam tyle i tak nie zużyjecie wszystkiego. Po co dziecku mata ....... i tak dalej. A ja ![]() ![]() ![]() ![]() I tak zastanawiałam się przez chwilę, czy rzeczywiście przesadzamy. Najgorsze jest to że oglądając- listy wyprawki. Nic nie mamy nadprogramowo oprócz tej zasranej maty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Majkela śliczny ten wózek
![]() Sweet Delights dokładnie... budzę się to mnie bolą ramiona, bark albo ręce W końcu sobie wziełam prysznic i mam włosy normalne, bo ostatnio zauważyłam, że moje włosy się szybciej przetłuszczają... no trudno:P Majkela nie myśl o tym ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Na 4
![]() Najgorsze w tym, ze mama dała nam kasę na wózek: 1500zł. Więc zaszaleliśmy ![]() Jakbym wiedziała, że usłyszę taki tekst jak dzisiaj- wcale byśmy tych pieniędzy nie wzięli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli tak czujesz, że wolałabyś nie mieć tej kasy od niej a macie z czego- to jej oddajcie- może coś do niej dotrze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
No nie mogę, zostawić was na dwa dni i pięć stron do nadrobienia
![]() Majkela nie martw się, bardzo dobrze, że kupujecie razem. Mnie przyjemnośc kupowania wózka niestety ominęła. Zostawiliśmy kupno wózka na sam koniec i mała postanowiła wykluć się wcześniej. Na szczęście wcześniej wspólnie wybraliśmy jaki dokładnie chcemy, więc dla tżta kupienie go, to była formalność, ale mnie było smutno, że nie mogę być z nim. Poza tym zadzwonił facet dzisiaj, że przyznali nam kredyt na domek. ![]() A do szpitala, to muszę tylko dokupić wkładki laktacyjne i jakieś kapciuszki, bo tamtych koszul po porodzie to właściwie nie używałam. U mnie w szpitalu jest taki zwyczaj, że się jest bez majtek, żeby się wszystko szybciej goiło. Na początku sobie tego nie wyobrażałam, ale później, to nie wyobrażałam sobie zakładać tam czegokolwiek.
#2472 |
Zadomowienie
|
majkela12 popieram i zgadzam się z tym co napisała zebra to wasze dziecko i wasze zakupy, a kase zawsze możecie oddać. I nikt nie ma prawa dyrygować Tobą,czemu kupiłaś to a czemu tamto. W czasach kiedy nasze matki robiły wyprawki to po prostu gówno było za przeproszeniem więc nie miały ze dużo do wybierania i kompletowania, a teraz każda jedna się rozpływa: " teraz to tak dobrze, tyle wszystkiego, takie wygodne etc.'' Nie wykorzystasz, czegoś będziesz miec w nadmiarze to Twój problem, ma być tak jak Ty chcesz i Twoje dziecko ma mieć wszystko to co uważasz dla niego za niezbędne i najlepsze. I nic nikomu do tego, nawet naszym matkom czy babciom. Teraz to my stajemy w roli matki i to jest nasz czas. Uszy do góry
![]() ![]()
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic nie było to i wyboru nie było za wielkiego to mogli dawać rodzinie kupowac. ja teraz nigdy bym nie odmówiła sobie takiej przyjemności ![]() puma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Pumcia gratuluję kredytu
![]() a mnie babcia odwiedziła i przyjechała z kawałem ciasta jabłkowo vrzoskwiniowego kruchego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Chyba nie powiem o tym tz, bo jeszcze zmieni zdanie o teściowej. Ona wcale nie jest taka zła-może miała zły dzień ![]() To jest przykre, człowiek góry by przenosił, chwalił się światu- a tu nie można ![]() ![]() A jak u Was wygląda sytuacja???? co na wasze wyprawki mówią rodziny???? Musiałam zjeść czekoladę, bo mnie z nerwów nosiło. W nagrodę młody kopie jak oszalały ![]() puma- gratki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Wygladają fajnie, ale ja bym miała problem wybrać rozmiar
![]() http://www.allegro.pl/item772854935_...szt_tanio.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Wtajemniczenie
|
majkela moja mama mówiłą to samo co twoja ale ja sie tym nie przejmuje a jak chce sie pochwalić czymś to przyjaciółce albo wam
![]() zebra jak ty jestes kluska to ja jestem pyza bo wieksza ![]() rogaliki mi wyszły pyyysznee. ide do biedronki po jeszcze jedno ciasto francuskie bo zrobiłam 8 duzych a to pzrecies tylko dla mnie starczy ![]() ja tez myslałam o tych z belli ale nie wiem czy jie beda za małe albo mało chłonne? nie znam sie na tym? ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Tej firmy nie znam. Ja podkłady zamówiłam belli za 3,30zł. I w ogóle całą kosmetyczną wyprawkę
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4222926 Płaci się tylko raz za wysyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Czytałam,że są ok a przecież to tylko na pobyt w szpitalu... wziełabym na wszelki wypadek 3 paczki tak myślę... bo potem można spokojnie(również z belli) te normalne podpaski duże nocne. Wogóle polecane są dla kobiet po porodzie bo przepuszczają powietrze.
A to jakieś z pudełka rogaliki? znaczy się to ciasto do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
I chyba macie rację- tak trzeba. Będziemy się cieszyć między sobą
![]() Ja właśnie zamówiłam 2 paczki. Też słyszałam, że są dobre. A w domu to pewnie podpaski. Kurcze już nie pamiętam jak podpaski wyglądają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Kurde aż mi słabo na myśl, że już nie tak długo i znów tzreba bedzie co miesiąc krwawić w pampersach
![]() Teraz za to nie rozstaję się z wkładkami- jakoś ta wydzielina się lubi pojawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
No dobrze że są wkładki, bo wiecznie w gaciach mokro
![]() Kurcze, też wam się włosy szybko przetłuszczają ![]() ![]() ![]() ![]() No i mam mega odrosty, a przecież farbowałam na początku września. A myślałam że następne farbowanie, będę robić na święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Majkela nie przejmuj sie
![]() wy dziewczyny chociaz macie wozkiw domu badz zamowione... ja mam tylko wybrany i dostane go dopiero po porodzie ![]() ![]() jedyne co sie wkurzam to slowa mojego taty ze on nie widzi mnie w roli matki i sie zastanawia jak sobie poradze... wkurzam sie wtedy starsznie... ogolnie pierwszy raz przesolilam mizerie ![]() ![]() ja czekam az mi przyjdzie sterylizator i podgrzewacz ![]() co do podpasek jeszcze sie nie zastanawialam.. ale eraz wlasnie musze skoczyc po wkladki bo wlasnie tez zaczynam miec ciagle mokro :P co do wlosow to ja mam straszny lupiez... straaaaaaaszny masakra poporstu a wlosy moge myc co 3 dni i jest ok ![]() ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-10-19 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
Ja też się czaję, żeby kupić te z belli, ale jakoś cięzko mi to idzie ogólnie, wolę chyba jeszcze odpychac od siebie TE myśli o TYM i jakoś tak ciągle przekładam, a w sumie też już powinnam zamówić bo TO coraz bliżej
![]() A tak poza tym to czekam na moją komodę ![]() Łeb też mi się przetłuszcza strasznie, a jeśli chodzi o golenie...kiedyś codziennie pod prysznicem, teraz co drugi/trzeci dzień, jak zaczynają kłuć włoski, bo nie mam siły się gimnastykować. Najgorzej mi idzie wiecie z czym...bo nie widzę jej, a do lusterka barkuje mi trzeciej łapki więc wszystko odbywa się na czuja. Dobrze, że ostatnim razem jak się goliłam przez gin Tż wparował do łazienki, bo poszłabym na wizytę z baaardzo oryginalnym fryzem coś a'la rozjechany jeż ![]() I w gaciach też mi się wszystko...poci? nie wiem, używam wkładek a i tak zmieniam w ciągu dnia pare razy bieliznę, bo mam wrażenie, że jest niefajna.
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-19 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Ale teraz tu cisza
![]() Sweet jak tam oczekiwanie na komode?? Ja teraz ogladam sad ![]() i wpierdzielam przesolona mizerie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy pędzicie
![]()
#2488 |
Zadomowienie
|
A no cisza
![]() Ja oglądałam rozmowy w tłoku ![]() ![]() Nudzi mi się, a to nie dobra oznaka. Bo jak mi się nudzi to jem. Właśnie pochłaniam chipsy ![]() I tak sobie myślę co by tu na ząbek rzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie sad lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.