|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Kiedyś w biodrach miałam 88cm nawet po ciązy a teraz mam 93cm przy 164 cm po ok 2 m-cach ćwiczeń i przysiadów itd itd ....zeszło 2 cm...walka z celulitem od jakiś 4 tyg i jest rewelacja...od tygodnia smaruję się czerwonym evelainem 3d i działa natychmiastowo...mam jeszcze troszkę pod pupą i na górze ud ale to już nic w porównaniu z tym co było....
#2462 |
BAN stały
|
A ja, jako że dzisiaj poniedziałek ( a co tam że Dzień Dziecka :P) i jestem świeżo po maturach to postanowiłam, że od dzisiaj biorę się za siebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
ja kupuje to w aptece na allegro .. zawsze mam od nich paragon z apteki i zawsze tam kupuje bo jest taniej i na jedno wychodzi .. poszukaj na allegro czegoś w twoim mieście i odbierz osobiście w aptece jak tak nie ufasz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
nie mogę uwierzyć mam coraz mniejszy C.... na pupie kidys miałam dołek teraz go nie ma
![]() Na dzień dzisiejszy: codziennie orbitrek od 40-60 minut zdrowe odżywianie staram się cla teraz mam żel garniera nie wiem czy to ma związek : biorę cynk, magnez , drożdże piwne skrzyp i pokrzywę masuje podczas nakładania żelu Mam udokumentowaną zmianę: ściskane najmocniej jak się da Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-06-03 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
BAN stały
|
A czy Wy tez tak macie jak ja ze rano prawie w ogole cellulitu nie widac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
No i jak tam wasza walka, dziewczyny? Ja od 1 czerwca codziennie biegam tak z 2-3godzinki...Na początku umierałam bo ciągle kolka,ale teraz biegne i nawet nie mam prawie przerw..Mięśnie WSZYSTKIE pięką cholernie ale mam nadzieje,że do sezonu plażowego ujędrnię pupę, bo są jakieś zbędne fadełki [od dobroci ] no i pan C. zawitał...
#2468 |
Zakorzenienie
|
od stycznia a ćwiczenia od dwóch miesięcy bo miałam maturę i musiałam w ćwiczeniach przerwę zrobić bo nie miałam siły ... orbitreka mam już półtora roku
teraz z dosłownie każdym dniem coraz mniej ... za tydzień zrobię kolejne foty .. wy też powinnyście dokumentować ![]() stworzyłam wątek : urządzenia i inne gadżety na cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post12594952 popatrzcie może czegoś używaliście lub znacie coś czego tam jeszcze nie ma .. prosimy o opinie Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-06-03 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
A ja niestety nie widzę poprawy, pan C nie znika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
Paulinkooo, od początku się z Tobą mocno utożsamiam... obie jesteśmy małe gruszeczki i w ogóle podobne. Ale pupy zazdroszczę!
Powiem Ci, że mimo że Twoja mama ma inną figurę, to może być genetyka. Mojej rodzicielce wszystko idzie w brzuch i biust, natomiast mi w pośladki i uda, chociaż pielęgnujemy ciało w ten sam sposób, mamy tą samą dietę itd. I wiesz co? Zauważyłam niedawno, że wszystkie kobiety od strony ojca, szczególnie moja babcia, mają właśnie figury gruszki. Nawet skłonności do cellu, dużych łydek tak samo jak ja - wszystko się idealnie zgadza! Także nie dziedziczyłam bezpośrednio po mamie, geny jakby 'przeskoczyły' jedno pokolenie, ale to jednak sprawa rodziny ; ) zazdroszczę pupy raz jeszcze, chociaż sama mam dość odstająca - zawsze byłam z niej dumna, ale teraz mnie tak zmotywowałaś że mam ochotę jeszcze poćwiczyć ![]() Dziewczyny jestem głupia (a to ci dopiero... nowość). Dawno tu nie pisałam, ale jakjieś 2-3 miesiące temu chwaliłam się że C bardzo szybko prawie zniknał. Niestety spoczęłam na laurach, a dziad oczywiście nie ruszany zaczyna powoli powracać. Teraz moja pupa i uda to znowu pobojowisko, szczególnie że ostatnio gwałtownie schudłam... I co? za 23 dni mam wakacje nad jeziorem. Przecież ja nie mogę w takim stanie załozyć stroju ![]() Także dzisiaj do 16 wesoło grzeszyłam, ale potem Tamilee i masaż poszły w ruch. Od jutra pełna mobilizacja, bo inaczej będę sobie potem pluć w brodę ![]() Zostało 23 dni, to trochę ponad 3 tygodnie. Dam radę poprawić stan, zobaczycie! : )
#2472 |
Zakorzenienie
|
Jestem po małej sesji ud, pupy i kolan- straszny widok!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Witam, czy któraś z was stosowała żel z firmy CLARINS właśnie na celllit, słyszałam,że jest skuteczny, ale chciałabym sie jeszcze was poradzic w tej sprawie, zwłaszcza, że on do najtańszych nie nalezy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
witam, postanowiłam napisac
![]() ![]() ![]() ![]() i sory za OT ![]()
#2475 |
Raczkowanie
|
kochanna możesz opisać te swoje ćwiczenia?
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do pyt,ja przede wszystkim nie noszę sukienek ![]() ![]() np mam sukienke na lato do przed kolan i fajnie mój tyłek w niej wygląda ![]() a co do problemów to ja mam ale ze spodniami niestety ![]() ![]()
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
hmm ja akurat ze spodniami problemów nie mam
![]()
#2478 |
Konto usunięte
|
Witajcie Wojowniczki
![]() Piłam inneov'a cały miesiąc (2 opakowania trusawkowe), ale do tego dieta ta sama ( czyli brak diety,jestem wybitnie ciastkożerna ;p),nie ćwiczyłam i bez smarowania się balsamami - melduję, że jakichkolwiek efektów BRAK. Piłam b. regularnie co 12 h prawie co do minuty, ale nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;12606063]Witajcie Wojowniczki
![]() Piłam inneov'a cały miesiąc (2 opakowania trusawkowe), ale do tego dieta ta sama ( czyli brak diety,jestem wybitnie ciastkożerna ;p),nie ćwiczyłam i bez smarowania się balsamami - melduję, że jakichkolwiek efektów BRAK. Piłam b. regularnie co 12 h prawie co do minuty, ale nic ![]() Fajnie by było żeby tak samo znikało jak się samo robi. Mnie pogrążyły właśnie słodycze i ciasteczka! A, i mleko! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
na pana C. potrzebny jest atak ze wszystkich stron ... jednostronny rzadko daje efekt
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post12594952 kup sobie gąbkę syrenkę wiem ze wiele dziewczyn poleca ... na samym dole jest pokazana radze odstawić słodycze i gazowane bo to największa zguba |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Przyczajenie
|
Ja słyszałam że bardzo dobre jest aquaareobik na nieprzyjaciela Pana C. Czy któraś z Was stosowała??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
BAN stały
|
Moja mama mi polecila szorowac sie na sucho rekawica z sizalu przed prysznicem. Podobno dobre na poprawe krazenia i cellulit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co biorą Inneov - dajcie spokój, szkoda pieniędzy. Gdyby to było takie proste (nic nie robić tylko pić sobie jakieś specyfiki) to ten wątek by nie istniał bo żadna z nas nie miałaby z tym problemu. Taki sam schemat jest u odchudzających się amerykanów; "Can I just take a pill instead?". Nie ma osiągnięć w żadnej dziedzinie bez wysiłku.
Chcecie efektów? Postarajcie się wyeliminować przynajmniej niektóre przyczyny, a za to co Wam urosło na pupie zabierzcie się mechanicznie, masażami i ćwiczeniami. Ja na moją kurację wydałam dokładnie 3zł, bo tyle kosztuje Syrenka. Nie miałam żadnej specjalnej oliwki, kremu, tylko ulubiony żel pod prysznic i mocno nawilzający balsam. A dopóki się nie zapuściłam i nie zaczęłam żreć fastfoodów przed TV (no fajnie), to mój cellulit znikał w tempie ekspresowym. Jedyne co robiłam, to nie jadłam kupnych słodyczy, piłam więcej wody, robiłam kilka przysiadów jak sobie przypomniałam i przy wieczornym prysznicu 5-7 minut masażu ostrą gabką. Wydaje się niedużo, co? Bo to nie jest dużo, wystarczy utrzymać systematyczność. A ja bym się nie zdziwiła gdyby ten inneov wcale nikomu nie pomagał, wiecie, obiecuje takie ładne rzeczy i kosztuje wystarczająco dużo, żeby się producent utrzymał nawet jeśli każda klientka zrezygnuje po 1 albo 2 opakowaniach. W ogóle pewnie jest napisane że dla efektów trzeba go stosować przez jakiś okres czasu i z tego wychodzi kilka pudełek, nie?
#2485 |
Przyczajenie
|
Nom, zaleca sie stosowac kuracje 3 miesieczna, czyli 6 opakowan. Ja chyba jednak zrezygnuje z niego, chociaż duzej ilości osób pomógl :/ jestem juz w polowie prawie kuracji, a nie wiele widze rezultatow... Moze faktycznie szkoda kasy... Ale masuje sie bankami i syrenka, smaruje balsamami i dalej nic...Czemu?? Moze mi ktos doradzi? Czy tylko ja mam taki problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
A długo miałaś cellulit zanim zaczęłaś się nim zajmować? Może (kiedyś?) piłaś dużo kawy, może bardzo przetworzona zywność, obcisłe spodnie? Tabletki anty to tez zabójstwo dla pupy niestety
![]()
#2487 |
Przyczajenie
|
mam 24 lata, i 55 kg przy 172 cm...nie jestem gruba, ale uparł sie na mnie ten pan C jak cholera :/ masuje sie juz od pól roku conajmniej...i wczesniej nie zauwazyłam ze az taki stan osiagnał... Kawy nie pije duzo, czasem jedną dziennie, ale niestety mam siędzącą prace-pól dnia bez ruchu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
vauka to myślę że ta syrenka plus Evelinki powinny świetnie zadziałać. Ja mam serum Eveline, dokupię syrenkę (już miałam do niej 1 podejście, niestety zdzierała mi całą skórę do krwi, ale z tego co widziałam jest w różnych wersjach) i peeling Eveline (są delikatne do codziennego stosowania jak żel p/p) i zobaczymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Przyczajenie
|
cwicze 2 razy w tyg.-aerobik, i czasem jeszcze na leg magic... Jem prawie codziennie jogurty albo serki, moze to ma jakis negatywny wpływ? pije wody duzo i czuje sie czasem jakby ta woda zatrzymywala sie w organizmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.