|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Fruity to pewnie nerwobol
Ja juz po kolacji znowu byly jajka ale tym razem z tunczykiem, natka, selerem naciowym, porem, ogorkiem i ogorkiem korniszonem. Do tego salatka z pekinskiej i fety oraz dwie kanapki z razowca z serem zoltym odtluszczonym. A teraz kawa Juz nie moge sie doczekac jutrzejszego masazubo ledwie chodze Dzis dzien uplynal mi na przesadzaniu kwiatow i sprzataniu. Praktycznie zapomnialam o jedzeniu. Niestety odbilo sie to podwojna porcja sorbety malinowo-truskawkowego 0,1% z Lidla. pysiamn Jeszcze maslaki zbierasz??? Ja w zeszlym tygodniu bylam ostatni raz na grzybach ale juz gaski, opienki, borowiki i podgrzybki zbieralam. Grzybami nie mozna sie przejesc. Caly miesiac jem i sosy i duszone i zupe i jeszcze mi smaku narobilas
|
|
|
|
#2462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet nie odebrałam tego w ten sposób. musiałam sie wyzalic, dzieki ze wysłuchałyście. musze jeszcze nad nim popracować. mam jeszcze troche czasu.jeju ciezko mi bez słodyczy :9 nie moge wytrzymac, najgorsze są wieczory. jak wy sobie z tym radzicie? moja I faza to porażka, przedłuże ja o tydzień. a moze poprostu przerwac i zaczac za jakis czas od nowa?
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor. Kurde wyszykowalam sie na basen na 21.00 i bylam pewna, ze dzis piatek, a tu czwartek i rezerwacja
![]() Jutro sie zbiore i pojde wczesniej, bo wieczorem chcemy sie spotkac ze znajomymi i wykorzystac wieczor bez dzieci, bo moja mama przyjechala ![]() U mnie na obiadokolacje kalafior zapiekany z serem mniami, zostalo na jutro na II śniadanie.Na obiad szykuje falafel, tyle, ze z grochu, mhmm nigdy nie robilam i nie jadlam... jestem ciekawa jak bedzie smakowac
|
|
#2464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Paoolka zjedz jogurt ze slodzkiem, albo z cynamonem. Mi na szczescie slodyczy po kopenhaskiej jeszcze sie nie chce, i oby tak zostalo
NO i zawsze zostaje kostka gorzkiej czekolady
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
dbry wieczor dziewczynki
ale zescie naskrobaly.jak zawsze zreszta ![]() dzis mialam pracowity dzien-razem z tata tzta probowalismy zamontowac spowrotem silnik do pralki.boze ale sie umeczylismy.3 h wyjete z zyciorysu he he. pysiamn oczywiscie dzis byl Twoj kurczaczek i musze powiedziec,ze byl to jeden z najlepszych kurakow jakie jadlam.ze tez wczesniej nie wpadlam zeby tak kurze cycki przyrzadzic ![]() kobitki macie jakies pomysly co zrobic z suszonych grzybow??? co do tzta paooolka moze powiedz mu wprost,ze sobie nie zyczysz by Cie tak traktowal i ze Ci smutno gdy slyszysz tak gorzkie slowa z jego ust???wydaje mi sie,ze lepiej wyjasnic sytuacje niz samemu sie z tym gryzc. |
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór wszystkim!
Pysiamn do końca 1 fazy jeszcze 8 dni. Muszę się jednak pochwalić osiągnięciem. Otóż nie wytrzymałam i weszłam na wagę i pokazała 3 kg mniej! Szok normalnie przeżyłam, myślałam, że jednak może ewentualnie kilo ale trzy? Jej ale mnie to podbudowało! ![]() Mój Tż stwierdził, że może jednak warto na tą dietę przejść ![]() A mój jadłospis wyglądał dziś tak: ś: twarożek 0% z dodatkiem jogurtu natura i rzodkiewkami 2ś: sałatka z sałaty lodowej, tuńczyka, kila plasterków fety 0%, pomidora o: dorsz zapiekany na ruszcie z bakłażanem i "papierowym serem z ryk" k: orzeszki pistacjowe sztuk tylko 10. Niestety czyściłam wczoraj i dziś framugę drzwi z wiekowego lakieru i boli mnie gardło. Chyba nawdychałam się za dużo pyłu. Mam nadzieje, że to nie przeziębienie. Jednak na wszelki wypadek biorę rutinoscorbin i kupiłam halset na gardło, bez cukru oczywiście
|
|
#2468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baaaaaaa, można dodać do sosów do zupy do kapustki ![]() Cytat:
Cytat:
**&********************** * ja już 3ci dzień z rzędu zajadam wieczorami czekoladę tą bez cukru coś mnie opętało, caly dzień ładnie a wieczorem ![]() Chyba o kilka dni przedłuże I faze
|
|
#2469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze ten Twój to, sorry ale na 100% chcesz za niego wyjść? Przepraszam, ale jak mój by mi takie tematy wywalał to dostał by już dawno po głowie! Nie do pomyślenia! Jak on cię traktuje! Aż brak słów... Pysiamn, ten kotlecik z grzybkami... aż się głodna zrobiłam!
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aj z tymi grzeszkami. Za mną cały czas chodzą te ciasteczka orkiszowe o których wcześniej wspominałam. Dobrze że moja siostra i Tż się już z nimi uporali... ![]() Jej już 23:15 ach ten Dr House! A rano trzeba wstać... Dobrej nocki życzę wszystkim Plażowiczkom! Pa
Edytowane przez Elfik333 Czas edycji: 2008-11-06 o 23:16 |
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
pysiamn co jutro na obiad szykujesz???ja pomyslu nie mam
a bardzo kaloryczna ta bezcukrowa czekoladka???za mna tez od paru dni lakocie chodza,czyzby okres??? Elfik wielkie gratulacje domyslam sie jak sie musialas ucieszyc
|
|
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki z rańca
zjadam śmieciową sałatke (zmieszane to co było "dozwolone" w lodówce) i pije kawke ale Wy musicie tych ważych TŻtów to naprostowac! jakby mój mi cos takiego powiedział paooolka to chyba bym udusiła ![]() mój mi conajwyżej gada, ze jak nie przestane sie odchudzac to on mnie udusi bo jeszcze strace pupe i biust sałatki tez mi wszystkie wyjada, i masło orzechowe tez (ale tego nie jem - bleeee) i wogóle on mnie wspiera we wszystkim, nigdy nie powiedział mi niczego poniżającego, nawet w kłótni i chyba właśnie tak powinno byc...poza tym dzis wlazłam na uwage (ustaliłam sobie piątek za dzien ważenia) i tam tam tararararam 75,1 kg tylko dzis ide na osiemnastke do kuzynki, a jej mama zawsze tyle dobroci narobi i alkohol w ten weekend mi sie zdarzy no ale cóż... czasem trzeba
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie wcianam sniadaniowego omleta hmm pycha
stanełam dzis na wadze i zero efektu. poczekam jeszcze tydz na I fazie i zobacze. jakby co przejde na miesiąc na 1000kcal i wroce do SB bo ogolnie mi odpowiada. a moze ta dieta jest nie dla mnie? moze musze czuc jakis terror? hmm cholerka nie wiem na 9 mam rozmowe w sprawie pracy ale chyba na nia nie dojde z powodu mojego kolana, wczoraj zwijałam sie z bolu a usg dopiero w poniedziałek mam nadzieje ze zdaze zdac prawko zanim mi cos z tym kolanem porobią bo poem tylko kule mnie czekaja wczoraj nie zjadłam nic słodkiego, dzis tez mam zamiar sie tego trzymac. w week szkoła, zobaczymy miłego dnia wszystkim zycze
|
#2474 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() Ja juz po sniadaniu w pracy stukam w klawiature ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie marzy tylko rozgrzewające winko ![]() Cytat:
Czesc natalaplo milego dnia |
|||
|
|
|
#2475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
za mną właśnie od jakiegoś czasu chodzi zupa cebulowa
I pewnie już dawno bym ją zrobiła, gdyby nie to, że w domu poza mną nikt jej nie lubi, a dla samej siebie jakoś mi się nie chce.No ale może w przyszłym tygodniu - tylko te grzanki - może z chleba razowego zrobię albo żytniego![]() Cytat:
), tyle tylko, że trzeba potrawy naprawdę dobrze doprawić, bo soja sama z siebie jest bez smaku taka jakaś mdła. [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9616631]nie, nie to samo. Tofu to cos ala ser [/quote]Ja się jakoś nie mogę przemóc, żeby jeść tofu. Kiedyś, dawno temu, kupiłam- no i wydawało mi się, że było dobre. Ale albo mi się wydawało, albo tak mi się smak zmienił. Ilekroć zdarza mi się kupić tofu, próbuję tylko, a reszta ląduje w koszu na śmieci bleee Cytat:
Ja kupowałam kiedyś Łaciate 0% i smakowało normalnie- tzn było paskudne, rozwodnione (jak chyba każde mleko odtłuszczonepaooolka23może Twój TŻ ma poprostu taki sposób na motywowanie Cię? ![]() A co do diety- bądź cierpliwa, jedz regularnie (5 posiłków) a efekty na pewno wkrótce się pojawią Pysiamn Elfik333 gratuluję spadku kg ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9621645] Nie za zimno paparak na lody?? Mi sie marzy tylko rozgrzewające winko [/quote]jak w mieszkaniu/kawiarni ciepło to ja mogę lody jeść o każdej porze roku. Co nie znaczy, że nie wypiłabym też dobrego grzańca . I może nawet bym sobie zrobiła, tylko się zastanawiam jak będzie smakować ze słodzikiem![]() Jadę dziś do domku
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę mówić tak gardło załatwiłam nie mogę wypić herbaty z cytryna i miodem
![]() nie wiem co zjeść na śniadanie prócz jajek w jakiejkolwiek postaci...
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
Effa
niezle sie zakrecilas a tak swoja droga to wkurzajace jest kiedy zachodzisz na basen a tm rezerwacja calego obiektu dla firmy, a we wodzie 1 gora 3 osoby ![]() Ja znow sie w srode wazylam w ciuchach i o 16, tuz po obiedzie, waga pokazala tyle samo ale za to ile cm mi spadlo w sumie po ciuchach juz to troche widac jeszce 2-3 tygodnie i nowe spodnie bede musiala kupowac w srode(12) podam wam wyniki z tej srody co byla(5) - czyli z pierwszego dnia Fazy 1, a w nastepna srode(19) zakoncze 1 Faze i tez beda wyniki zobaczymy co to bedzie ![]() Dziewuszki jak mi sie kozaki(buty, chociaz grzyby tylko ja sie nie moge w zadnych zasunac bo sa za szerokie ja to w ogole mam takie nogi, ze jak mam buty kupowac to chora jestem rozmiar 41, szeroka stopa, bardzo wysokie podbicie i grube łydki Idac na kompromis kupilam przed 1 listopada botki do kostki - boskie po prostu bo na pudelku pisalo 200zl, ale TZ sie uparl ze mam skorzane buty kupic i ze on mi dolozy i w ogole... a buty ze byly boskie, to sie poswiecilam, odmowilam sobie kilku przyjemnosci i zdecydowalam ze je biore. Przy kasie pani mnie jeszcze na paste naciagnela(a ze faktycznie nie mialam) na ktora z ciezkim sercem sie zgodzilam... ciach ciach skanerem i pani mowi "razem 149zl" nawet nie wiecie jaka szczesliwa bylam przecenili je rano tylko jeszcze na pudelko nie nakleili nowej ceny a ja sie jeszcze glupia upominalam ze na pudelku 200zl pisze Tak mnie naszlo z tymi butami bo dzis w tramwaju widzialam dziewczyne o podobnej co ja figurze i miala kozaki do kolan fajnie wygladala mam nadzieje ze jak schudne to nie ma bata lydki tez mi wyzgrabnieja i moze w koncu w nagrode bede mogla sobie takie kofffbojki sprawic juz nie wspomne o tym ze mama ostatnio upolowala buty do jazdy konnej za 5euro, stopa mi do nich weszla a cholewka zatrzymala sie przed lydka ![]() a co do mojego dietkowania to sprawa wyglada nastepująco: Ś- 3 male jajka na szpinaku z czosnkiem bez tluszczu i pol pomidora ![]() 2Ś- ser bialy (1/2 kostki) polany aktvia sliwkowa ![]() O- kalafior z mieskiem i e sosem bolognese, i pomidorkiem ![]() K- ser bialy(reszta) z czyms... to juz jak u babci bede i jeszcze nie wiem... Dziewczyny kupilam ostatnio genialny szpinak w Tesco na wage(4,49zl/kg), brykiet szpinakowy jest genialny nie jest tak zmielony jak te wszystkie pakowane zakochalam sie
Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-11-07 o 10:01 |
|
|
|
#2478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś będą gołąbki
Jak mama mi je wczoraj zrobiła i przywiezie Dałam jej instrukcje, co ma być a czego nie ![]() Cytat:
![]() A kaloryczność w 100g 499kcal cała czekolada to niby 80g ![]() Więc jak sięraczę 1 kosteczką to chyba nie taki wielki grzech Nie ma to jak sięoszukiwać![]() No ale się zwazyłam i mimo to że się ją odbjadałam kilka dni to na wadze naszczęsie tego nie widać ![]() Cytat:
Mężczyzna powinien wspierać kobietę w jej poczynaniach i vive versa ![]() Mój mąż bardzo mi pomaga w odchudzaniu, wspiera, wymysla potrawy , kupuje dodatki którę mogę jest itp. Ale on jest naprawdękochany, wczoraj po raz kolejny mnie zaskoczył... Nasz synek urodził się 6.10. 2007 r i od tej daty zawsze co miesiąc 6go dostawałam bukiet kwiatów z podziękowaniami za SYNKA....wczoraj minał roczek i jeden miesiąc , a ja dostałam kolejny bukiet...sądziłam że będą tylko do roczku ![]() No ale nie śmię kręcić nosem ciesze się bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
Sałatkę, serwk wiejski z warzywami, rybkę np. tuńczyka, sardynki... Djana gratuluję zakupowych łowów Ja też zawsze mam problem z kupnem kozaczków, naszczęsię w zeszłą zime kupiłam sobie i w tą jeszcze się nadadzą...a marzą mi się takie dłuższe...może jak schudne; / ?p.s i tradycyjnie kawusia z rana dziś klasycznie ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-07 o 10:21 Powód: do djana |
||||
|
|
|
#2479 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale teraz bym chyba spróbowała. jest pare przepisów na cin cin na pysznie brzmiące marynaty do tofu ![]() Cytat:
![]() Za to za niedlugo musze znow kupić fruktozę i mąkę przenna 2000 Ale to przy najblizszej wizycie w KRK Cytat:
![]() Apropo szpinaku, przypomniala mi sie Majka323, gdzie jesteś dziwczynko ![]() ----- W ogóle muszę się pochwalić Dzis rano przymierzylam spodnie, ktore kupiłam w sierpniu 2007 i wiecie co - weszłam![]() Prawda, wtedy to bylam kosciotrup ![]() Niepotrzebnie tak sie ich bałam
|
|||
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Tofu jest blee
![]() nie lubie za to szpinak uwielbiam, ale tylko jak jest pysznie zrobiony... mało kogo szpinak mi smakuje a sama tez nie potrafie zrobic idealnie, nicierpie tez papki szpinakowej, tylko liście... jak ide do mamy i ona mi robi sandacza na szpinaku w sosie jogurtowym to jem, jem, jem, jem i jem ale to tylko ona potrafi ![]() własnie zjadłam pomidorki cherry, chyba z dziesięć, pół ogórka świezego i plaster szynki i najdałam sie i popijam swoją zakazana herbatke! mniam mniam chyba sie zmusze i narobie sobie pierwszofazowych gołąbków w weekend, pomroże i bedzie co jeść w przyszłym tyg smaka mi zrobiłyście wy baby nęcące jedne pysiamn - Twoja kawa jak zwykle powala
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
widze , ze Dietka zaczyna dzialac na coraz to wieksza liczbe Uczestniczek tak sobie przejrzalam moj jadlospis i poki co jestem z tego tygodnia zadowolona, prawie w ogole grzechow slodyczowych, wszystko zgodnie z zasadami, w weekend nigdzie nie jedziemy bo mamy maly remoncik, wiec mysle ze obedzie sie bez pokus lodowe mam pusta , bede musiala znow udac sie na zakupy, jakos przy tej dietce, szybciej mi wszystko z lodowki schodzi![]() moj mąz juz chyba nauczyl sie "moich produktów" choc nie ma pojecia o SB, bo dzisiaj naszykował mi sniadanko: serek feta, papryka, pomidor, jajeczko i troszke swojskiej szyneczki, niezly jest co nie? a wlasnie PYSIAM, Twoj tez jest Mega Romantyczne, ach te kwiaty
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
ja na drugie snidanie zjem jogurt naturalny z migdałami
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny mialam dzien przerwy na wizazu, spowodowany, porzadkami komputera( delikatnie mówiąc
)widzę, że wątek nam w stronę tżtów poszedł trochę i w diecie wspierajak się jeszcze nie odchudzałam to skubaniec mi ciastka kupował, bo mówił, że ja się tak słodko cieszę na ciastka (niestety to prawda kocham słodycze chociaz na SB mi ich jakoś strasznie nie brakuje a teraz Was chciałam przestrzec! miałam wczoraj okropną historię, do której z penością przyczyniła się dieta niskowęglowodanowa ![]() wczoraj z mężem pojechaliśmy na łyżwy (12 km, w jedną stronę ) na rowerach, strasznie wiało, więc się trochę umęczyłam (mąż, chociaż zapalony rowerzysta, też narzekał ), przez cały dzień z węglowych posiłków jadłam: grejpfruta, batonik fitness, panierkę z ryby w postaci siemia lnianego i przed wyjsciem wciagnełam drugi batonik - bedac swiadoma,że potrzebuję węgli przed wysiłkiem (reszta w posiłakch, to sery, ryby, i sałata) niestety chyba to było za mało ![]() na łyżwach bylismy ok 1,5 h (w tym czasie zrobilam sobie ok 7 minutową przerwę - tak było fajnie), ale strasznie sie zmachałam, potem opiłam się wody, co chyba jednak nie było dobrym pomysłem (chyba sobie nawet trochę zaszkodziłam) no i wrocilismy na rowerach, w sumie ponad 3h porządnego wysiłku, jak zlazłam z roweru, powiedzialam mężowi, że dawno się tak nie wymęczyłam, byłam padnięta, ale w znakomitym nastroju! pacnełam plackiem na krzesle i siedzialam - po ok 15 minutach zrobilo mi się słabo!, a po 30 minutach niedobrze -- kursowałam od łóżka do wc, zrobiło mi się strasznie zimno, zjadłam kawalek banana, próbowałam pić jakieś witaminy rozpuszczalne, żeby tylko uzupełnic elektrolity, no, ale nic nie pomagało, mąż już mnie na pogotowie na kroplówke chciał zawozić... cóż, w końcu zwymiotowałam (chyba pierwszy raz od 10 lat), potem się trochę lepiej pczułam, wiec zjadłam znowu kawałek banana, i dopiłam witaminy, a potem poleciałam do łożka, bo znowu zaczeło mi się robić słabo, potem jeszcze z godzinkę nie mogłam zasnąć, było mi zimno ![]() no! więc dziewczyny piszę ku przestrodze, dieta czy nie! izotonik pijemy przy dużym, wysiłku ja się wczoraj ubawiłam na łyżwach i rowerze, ale bez umiaru! przyszło mi potem cierpieć, a dzisiaj mąż mi zabronił na rower włazic ![]() teraz jestem mądra po fakcie, 3 raz w życiu zrobiło mi się słabo, po wysiłku fizycznym, ale pierwszy raz tak ciężko to zniosłam a przyczyny: brak węgli, rozpuszczenie elektrolitów, opijając się wody przez co doprowadziłam, do braku sodu, potasu i innych skarbów w organzmie jak chcecie uprawiać sport i jesteście na sb! to batoni kzbożowy nie wystarzczy (przynajmniej przy długotrwałym wysilku ) i koneicznie zaopatrzcie się w izotonik, (my na łyżwy pojechaliśmy na 20 więc w domu byliśmy przed 23, wszystkie sklepy pozamykane)a dzisiaj lepiej mi chociaz oslabiona jestem, rozpoczęłam dzien owsianką ![]() buziaki milego dnia życzę |
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja dzisiaj
![]() Jeny juz piatek, to moze dzis uda mi sie z tym basenem ![]() Oczywiscie nie wytrzymalam i weszlam dzis rano na wage i... po dwoch dniach SB 0,5 kg mniej ![]() Dzis sniadanko - kanapeczki - na papryce twarozek chudy z warzywkami. II sniadanie wczorajszy kalafior, a na obiad duszona papryka z pieczarkami i cebulka plus falafle - przygotowane sa, tylko usmazyc trzeba ![]() Djana jak ja Ciebie rozumiem - moje nogi sa moim najslabszym, zeby nie powiedziec, najgorszym punktem... I z kozakami tez mam problem, zeby w lydce je zapiac... no ale moze teraz cos sie zmieni ![]() Milego dnia
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje
ja aktualnie mam tylko jedne spodnie (kupione niedawno), które są dobre. Pozostałe mi spadają/prawie spadają i wogóle jakieś takie workowate i duże są![]() ![]() )[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9622351]Ja po porównaniu slodzika i fruktozy zdecydowanie wybieram to drugie. Nie ma takiego chemicznego smaku i nie mam po niej napadów wilczego glodu na slodkie, co zdarzalo mi sie gdy regularnie stosowalam do potraw slodzik, ktory kupiłam. Chyba skonczy sie na tym ze go wyleje [/quote]dobrze, że wspomniałaś o fruktozie, bo zapomniałam, że coś takiego istnieje
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cykada ten szpinak jest mrozony, na dziale z mrozonkami na wage. A w Lidlu widzialam kiedys, ale taki blady strasznie byl i okropnie drogi (chyba 4zl za 25-30 dag). Moze jak sie naumiem pysznie przyzadzac to sie zrujnuje
A ja szpinak zaczelam jesc miesiac temu u mnie w rodzinie nikt takich rzeczy nie jada :d jak mamie kiedys o szpinaku wspomniala to zapytala czy to to samo co szczaw (a ze mieszkamy na wsi kolo ogromnej laki, to mamy swiezy, ale wyglada ZUPELNIE(gorzej) inaczej niz ten sklepowy ) Ale ucze sie go przyzadzac no i chyba nie wychodzi mi najgorzej skoro mi smakuje ![]() A niedawno na imprezie integracyjnej z pracy jadlam barzylijskie nalesniki ze szpinakiem ![]() Asiol ale sie bidulu wycierpialas mam nadzieje ze bedzie lepiej. Ja po odstawieniu wegli(ponad miesiac temu) momentalnie nie mialam potasu i mnie okropne skurcze lydek w nocy lub nad ranem lapaly, po prostu masakra. Ale teraz juz si eto unormowalo, na poczatku wspomagalam sie potasem z magnezem z apteki, a teraz nawet nie musze ![]() edit: Cytat:
![]() mam dokladnie tak samo 1 para ktora tyram TZ wciaz cos marudzi ze musimy 2 pare kupic... ale zmieniam temat i narazie udaje mi sie tego uniknac ale chyba doszedl do podobnego wniosku ze jak mi troche spadnie to kupimy bo ostatnio nie marudzi Za to ja mam troche spodni z chudszych czasow wciaz mam nadzieje ze kiedys jeszcze w nie wejde
Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-11-07 o 11:41 |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A spodnie chudsze tez mam - czekaja w szafie na lepsze czasyNatalaplo o Elfik wielkie gratulacje - toz to czysta motywacja dla mnie, zeby trwac w plazowaniu. Ja nie wiem, ale do szpinaku no nijak nie moge sie przemoc, jadlam juz na tyle sposobow przyrzadzony i niestety, fanka nie zostalam...
|
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluje Wam spadku wagi!
Swietne uczucie prawda?pysia cudownego meza masz Ja dzisiaj tez weszlam na wage, mam dostac @ dzisiaj lub w nastepnych 2-3dniach, i w sumie chcialam sie dobic za to moje obzeranie, a tez pokazala mi 0,5kg mniej. Noc mialam fatalna, wzielam w koncu 1 tabletke ziolowa na spanie, bo bym chyba wykorkowala. A teraz pije pyszne espresso z duza iloscia spienionego mleka. Mniam. Od razu humor lepszy. A zaraz zrobie sobie w koncu owsianke z mlekiem i wisniami.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-07 o 12:06 |
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
jeju jaka ja mam dzis migrene, poprostu umieram. wzielam juz 3 tabl. wypiłam mocna kawe i nic. dalej boli i mdli. nawet na jedzenie nie mam ochoty
|
#2490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj bidulko, rozumiem Cie bo po mamusi tez odziedziczyłam te wredne migreny ja musze swoje wyleżeć, wtedy przechodzi; ale zjesc cos musisz bo od pustego żołądka głowy potrafi mocniej boleć
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

znowu byly jajka ale tym razem z tunczykiem, natka, selerem naciowym, porem, ogorkiem i ogorkiem korniszonem. Do tego salatka z pekinskiej i fety oraz dwie kanapki z razowca z serem zoltym odtluszczonym. A teraz kawa

Pycha 

nie chcial mi pojedynczego totolotka kupic
dobrze ze to juz ostatni cykl
...ponad rok temu rozstalismy sie po prawie 3 latach zwiazku... nie zaluje.

i chyba właśnie tak powinno byc...
rozmiar 41, szeroka stopa, bardzo wysokie podbicie i grube łydki

mam nadzieje ze bedzie lepiej. Ja po odstawieniu wegli(ponad miesiac temu) momentalnie nie mialam potasu i mnie okropne skurcze lydek w nocy lub nad ranem lapaly, po prostu masakra. Ale teraz juz si eto unormowalo, na poczatku wspomagalam sie potasem z magnezem z apteki, a teraz nawet nie musze