|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Cytat:
Ja egzaminu strasznie się boję ![]() Cytat:
Aż nie wiem co napisać...Cytat:
Ja ostatnio ćwiczę parkowanie masakra.... No nic jakoś sie nauczę chyba ![]() ps Smaczej kapustki życzę
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bylam wczoraj w Biedronce, a Lidlu, wiec kupilam sobie wiesniaka tlustego pilosa i chudego linessy i teraz wlasnie wymieszalam oba i jest pycha. Plus znalazlam wczoraj w domu papryke konserwowa bez cukru
i dodalam do wiesniaka. Szkoda tylko, ze nie pamietam skad ja mam, bo jest pyszna.![]() No chyba, ze cukier sie kryje pod nazwa "przyprawy"..
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-06 o 14:25 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
p.s Mój dzisiejszy obiadek pierś w sosie maślakowym z sałatką
![]()
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
eeeeeeeeeeeee.....
no ja Cie prosze, głodna jestem jak wilk a jeszcze pół godziny musze w pracy wytrzymać, potem zakupy, ide dzis na solarium wiec obiadek pewnie koło 17 zjem oczywiście wklejaj te smakowite zdjęcia bo to inspirujące, ale może po 15 <- oczywiscie żartuje
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
pysia pycha to wyglada!
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
Pysiam
![]() prosze o przepis w watku z przepisami SB |
|
|
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
Pysiamn te twoje zdjecia :padam: przypomnialas mi ze mam w sloiczkach marynowane grzybki
beda do obiadu.
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Nieee no nieeee tez mam grzybki w domu, ale w zalewie takiej octowej i na bank jest tam cukier...
ALe zjem zjem kiedys... chociaz troche. Zajadam pistacje, co by za bardzo do obiadokolacji nie zglodniec ![]() Paooolka tez nie wiem, co napisac, czemu on Tobie wypomina jedzenie???Nie kumam???
|
|
#2439 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() , heheh, te wyprowadzki i burze, i też skonczyl sie slubem w tym roku , tyle ze we wrezsniu, i jakos po slubie jest zdecydowanie zdecydowanie fajniej, chociaz dwa miesiace przed powaznei rozwazalam pozamiatanie tego w pierony![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kochaniutka, jak ja uwielbiam Te Twoje foty ja dzisiaj bede szukac kapuste włoska
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zjadłam zupę cebulowa z serem żółtym
|
#2441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wolałabym zeby odrazu mowil co mu lezy na sercu a nie tak wszystko naraz odrazu w czasie kłótni. teraz sobie mysle ze za kazdym razem jak cos jem to moj TZ sobie mysli - ale ona duzo ja, albo ze jestem gruba porazka
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cos tu nie halo jak dla mnie. Co do zwiazkow - my jestesmy razem 9 lat, malzenstwem z poltorarocznym stazem i dorobkiem w postaci dwoch synow, z czego starszy 1 stycznia skonczy 3 lata, i tez bylo burzliwie
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
no niby tak, sama mam mieszane uczucia. 5 wrzesnia wychodze za maż. kocham go chociaz mi przykro. w kłotni mowi sie różnie rzeczy. mysle ze to bardziej to zadziałało. taka mam nadzieje. chociaz ja nstaram sie zawsze mowic to co mysle zeby pozniej w takich momentach nie wylewac wszystkiego naraz.
pysiamn tez chodze na prawko. w przyszłym tyg zapisuje sie na egzam.
israel boycott ... www.viva-palestyna.pl Jestem Twoją klątwą i przekleństwem niedokończoną przyjemnością przegryziona wargą do krwi poszukuje zapachów: Serge Lutens Edytowane przez paooolka23 Czas edycji: 2008-11-06 o 17:00 |
|
|
|
#2445 |
|
Konto usunięte
|
Ja juz po obiedzie, sama w domu
No Bazyla nie licze :PEdit - przepis na chleb juz jest na blogu
Edytowane przez 1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb Czas edycji: 2008-11-06 o 17:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moja ulubiona.tylko ja dodaje spazone pomidory i ew troszke koncentratu.ale i tak nie wychodzi mi taka pyszna jak wuja![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9610460]Dziewczyny dołączam do Was jeśli można już kiedyś stosowałam SB i na I fazie zleciało 2kg, zobaczymy ile tym razem. Weszłam dziś rano specjalnie na wagę i pokazała 55. Marzy mi się jeszcze 5 kilo (jak na razie )[/quote]witaj Cytat:
![]() a ja dzisiaj slicznie z dietka ]moj jadlospis: 1-omlet z 2 jaj i lyzki siemienia +plat sledzia w occie 2-kanapka z serem[niestety pelnostlustym;/bo innego nie posiadalam] 3-plat sledzia 2 ogorki kiszone pol wiesniaka[oparlam sie pysznym pierogom i ogorkowej] 4-3 lyzki jog natur z lyzeczka kakao 5-/dopiero bedzie/pol wiesniaka z kawalkiem pomidorka i cebulka chyba niezle co? a moze mi ktoras podpowiedziec jak przyzadzic kostki sojowe?bo kiedys kupilam i o nich zapomnialam heh.na opakowaniu jest napisane ze mozna wrzucic do bulionu zeby nasiaklo.ale zastanawialam sie czy moznaby z tego zrobic zupe do wody wrzucic kilka kostek i do tego jakas kapusta.jak myslicie wyszlo by?nigdy nie jadlam soji wiec nawet nie wiem jak to smakuje dlatego nie wiem jak poloczyc
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
Nie pomoge Ci Morelko bo nigdy nie jadlam takiego czegoś, chociaż ostatnio w poszukiwaniach białka zastanaiwałam się nad granulatem sojowym
|
|
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
|
Jadlam przed chwila mozzarelle z 2 pomidorami i octem balsamicznym i sie wcale nie najadlam
![]() Chyba zrobie sobie cos jeszcze z makreli, jajek itp. Czy kostka sojowa to to samo co Tofu?
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-06 o 18:56 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
nie, nie to samo. Tofu to cos ala ser
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ah, przepraszzam, że nie wpadłam wczoraj i dzisiaj, ale trzeba było się za naukę wziąć, bo tyle do zaliczenia, a ja siedzę i nic nie robię. ![]() Domi buziaki ![]() ![]() i w ogóle dla wszystkich buziole, miłego wieczorka!
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Dziękuje Wam kochane za miłe słowa co do fotek p.s Pierwsze słyszę o kostkach sojowych nigdy nie widziałam, no ale ostatnio w sklepie poznaje nowe produrky wczoraj widziałam nawet krówki sojowe
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygladaja jak takie zbite trociny
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie bo mają cukier Ale mąz się skusił twierdzi że są obrzydliwie słodkie
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-06 o 20:13 |
|
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
I zjadlam jeszcze makrele i jajka, a teraz wcinam znowu ciacho.
I znowu mnie cos w klatce piersiowej po prawej stronie boli.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-06 o 20:25 |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj kupilam sobie mleko 0% tak zeby zobaczyc jak smakuje i ku mojemu zdziwieniu jest strasznie slodkie
jednak najlepsze jest 0,5%oczywiscie dam znac czy "trociny"sa zjadliwe hehe
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczamy Ci te ciacho trzeba sobie jakoś ulzyc w cierpieniu ![]() Cytat:
![]() A co trocinek to będziemy czekac na relację
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Morelko kotleciki sojowe/ kostki moczysz w bulionie lub gotujesz kilka minut, potem odcedzasz, odciskasz i panierujesz i smazysz tak jak zwykle kotlety
kostki mozesz uzywac do gulaszy zamaist mieska np do leczo ogolnie bardzo lubie![]() ja z lenistwa jem takie odcisniete, bez panierki i smazenia, przed dieta uzywalam do tego sosow obiadowych(pieczeniowych) Pycha ![]() Cykada granulatu nie polecam - przynajmniej mi nie podchodzi. mozna potraktowac go tak jak mieso mielone ooo moze zrobie od niego jeszcze jedno podejscie.... moze do spagetti ![]() Ja juz jestem po obiado-kolacji, nie wyszlo toto takie jak mialo pysznie wyjsc... koniec koncow byl mus z groszku, kalafior i pomidor. no nie wyszlo. No coz, nastepnym razem bedzie lepiej ![]() Wlasnie powarczalam troche na TZ nie chcial mi pojedynczego totolotka kupic ale tak ogolnie to nie bardzo wiem o co chodzi od 2 dni jak go tylko widze to mi rogi rosna moze to przez te glupie tabsy dobrze ze to juz ostatni cyklpaoolka bidulko, dobrze cie rozumiem. moj ex tez mi robil podobne wymowki i jedna karczemna awanture o to ze nie mam figury modelki... no comment. .... wszyscy liczyli ze w te wakacje (co teraz byly) wreszcie sie hajtniemy... ale zapytalam sie co bedzie potem skoro takie jaja sie juz teraz dzieja?? ...ponad rok temu rozstalismy sie po prawie 3 latach zwiazku... nie zaluje.Tak prawde mowiac to przy/po tym rozstaniu zawiodlam sie na nim najbardziej Paollka, bynajmniej do niczego cie nie namawiam
Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-11-06 o 21:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

na szczescie mam to juz za soba 

(hmmm 9 dzień) waga stoi a ja wczoraj pokłóciłam sie z moim TŻ. wyliczył mi wszystko co jadłam przez ost tydzień i powiedział ze mysle tylko o jedzeniu. strasznie ponizające to było dla mnie. po czym poszedł do sklepu i kupił sobie czekolade
tragedia.
Aż nie wiem co napisać...
masakra.... No nic jakoś sie nauczę 

<- oczywiscie żartuje 

już kiedyś stosowałam SB i na I fazie zleciało 2kg, zobaczymy ile tym razem. Weszłam dziś rano specjalnie na wagę i pokazała 55. Marzy mi się jeszcze 5 kilo (jak na razie
do wody wrzucic kilka kostek i do tego jakas kapusta.jak myslicie wyszlo by?
nie chcial mi pojedynczego totolotka kupic
dobrze ze to juz ostatni cykl