![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
wlasnie, trzeba juz powoli zaczac myslec o prezentach
![]() Eenax nasza to skarb prawdziwy dziewczeta i chlopcy ![]() ![]() Margot- dzieki ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-21 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]()
#2463 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
...uczeń na lekcji geografii
" lawa zbiera się w ognisku wulkanu, unosi się do góry jego kominem i gdy wzrasta ciśnienie następuje erekcja wulkanu"
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-11-21 o 10:54 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
BAN stały
|
Ja co roku myslalam na ostatnia chwile, wiec w tym roku rozsadnie, juz w listopadzie magazynuje prezenty
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam już tylko na 2 przesyłki. Cytat:
Cytat:
Ja już mam prezenty 1 dla mamy, 1 dla ojca, Mikołajki u mnie w domu nie są obchodzone, ale oprócz świąt czekają mnie imieniny ojca i zaraz po Nowym Roku urodziny mamy, pomysłów na kolejne prezenty brak. Brat nieprezentowy, od jakiegoś czasu nie ofiaruje i nie chce żeby jemu dawać prezenty, zasada ta tyczy się tylko domowników, jego wybór. Kiepski mam humor, głowa boli. Słucham non stop Within Temptetion - Bittersweet, małą przerwa od Memories. Poproszę już wiosnę.
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
..ależ zachodzi ![]()
#2467 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
BAN stały
|
Dobre z tą erekcją
![]() u mnie śniegiem wieje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah ja z lekcji geografii zapamietalam teksty typu- chlop to prototyp, a prototypy rzadko sa udane ![]() albo : jak sie nazywa gora na ktorej sami faceci mieszkaja? no Barania Gora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
BAN stały
|
Cytat:
Twoja poczta dziala idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tych ghostow jest kilka innych, ten wersja klasyczna - nie wiem mam nadzieje ze Ci sie spodoba, a jak nie to pusc dalej w swiat ![]() ale mam nadzieje ze moze jednak go polubisz ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-21 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moja babcia, zwolenniczka roz sie do niego dobrala, wiec jakby co to jej go kiedys dam, albo znajde inna Wizazanke, ktora chcialaby sie z nim zaprzyjaznic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
...a na historii (klasa maturalna
![]() - ... wydarzenia te miały miejsce w trzeciej połowie XIX wieku...
#2477 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I w ogóle to wściekły jestem i wkurzony ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-11-21 o 12:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
ach no kazdemu zdarza sie palnac...przeszukiwalam swoje folderki bo mi gdzies ostatnio mama- nauczycielka wyslalaautentyczne teksty z wypracowan
![]() ![]() Gryksiu- glowa w gore, rozumiem sytuacje bo tez niefortunnie akurat w grudniu sie zegnam z praca...moze jednak sw. Mikolaj istnieje i nam cos podrzuci albo tez innym w naszym imieniu ![]() a moze jeszcze sie cosik znajdzie Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-21 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
BAN stały
|
Cytat:
O ludzie "tuszę" a cóż to była za epoka..Kate Moss? Ona ma świetną figurę..ale jak sobie przypomnę jeszcze 6 lat temu, to faktycznie...odchudzałam sie namiętnie jako nastolatka i osoby starsze też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Przepraszam, że znowu nie w temacie, ale chciałam zapytać, czy nie wiecie gdzie można znaleźć informacje na temat tego, kto powinien udzielić pierwszej pomocy w razie kolizji/wypadku? Byłabym wdzięczna za info |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |||
BAN stały
|
Fuj... Gryxiu wstydz sie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To klasyczny Ghost, ten w jasno niebieskiej butelce. Cytat:
Kazdy kto jest w stanie/umie to zrobic. Nie wazne chyba kto, ale z tego co wiem, osoba, ktora potrafi ma taki obowiazek. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-21 o 13:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nawet spać nie mogę, bo ciągle kaszlę, jak tylko wlezę pod kołdrę. Wyglądam tak, że aż strach się ludziom pokazać. Ale do Wawy i tak pojadę. najwyżej zdechnę potem... Nie, no nie mogę zdechnąć. Za tydzień koncert, za dwa konwent, za trzy duża impreza... Cytat:
Cytat:
![]() Pudło było wielkie, bo moje dziecko musiało ją sowicie zaopatrzyć na tę podróż - dostała świeże trocinki, ziarenka na zapas, winogronko świeże, dropsika i ulubionego chpisa bananowego. Czy to już podpada pod kult zmarłych? ![]() ![]() No w każdym razie takie zabiegi pozwalają się psychicznie uporać ze stratą więc nie przeszkadzałam. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Taka moja obrazoburcza opinia - proszę rzucać pomidorami - kamienie bolą. ![]() ![]() edit: Znacznie bardziej podoba mi się to zdjęcie:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-21 o 14:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabbath, kuruj się, nie choruj i napisz mi na PW albo sms-a, o której się Ciebie spodziewać w stolycy to się dostosuję pociągowo. Uciekam do Sephory poszaleć, miłego popołudnia Wszystkim ![]() Czy to nie jest to samo zdjęcie, tylko w avku Gryksia w ujęciu pionowym, a wklejone przec Ciebie - poziomym? Czy moze mi się ślepota pogłębia.... ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-11-21 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Sabb- wlasnie doczytalam o Slonince
![]() Cytat:
A Ivo wzruszajacy, czule dziecko. Margot- powodzenia na zakupach ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-21 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Ale nie o to pytam. Czy policja, czy strony?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
BAN stały
|
Ale na miejscu wupadku? Jesli tak to strony, bo policja przyjezdza potem. Czekajac na policje mozna by doprowadzic do smierci czy groznych powiklan.
Gdy chodzilam na kurs pierwszej pomocy, BHP, w szkole i na teorii z prawka, zawsze uczyli mnie, ze osoba, ktora potrafi ma taki obowiazek. Oczywiscie, jesli np. ma watpliwosci, albo swiadomosc, ze moze zrobic cos zle, to nie ma prawa sie do tego zabierac bo moze pogorszyc. Ale mysle, ze nawet po lekcjach PO kazdy wie jak to zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Nie po moich w liceum niestety.
Na studiach jednak miałam Pierwszą pomoc, wszystko dokładnie wyjaśnione, ćwiczenia praktyczne, co jakiś czas dla samej siebie powtarzam sobie ile, jak, co, w jakiej sytuacji. To były jedne z bardziej ciekawych ćwiczeń na studiach. Niestety liceum nic a nic nas nie nauczyło, dobór nauczyciela nie był właściwy. Chociaż mieliśmy zastępstwo na 2 lekacjach i w ciągu tych dwóch lekcji coś tam mieliśmy z pierwszej pomocy.
![]() |
#2489 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do mojego nauczyciela od PO jako osoby, to tez wiele "ale" bym miala. Naszczescie akurat tej rzeczy potrafil nas nauczyc. Moze to tez kwestia przygotowania, mielismy filmy z instrukcjami, Mala Kasie, Srednia Krysie i Duza Marysie, na ktorych cwiczylismy. Ja nauczylam sie wtedy wiele, ale mialam tez szanse glebszego wbicia sobie do glowy co i jak, bo gdy bylam wolontariuszka przeszlam kilka kursow, a potem na prawku. Mysle, ze to jedna z tych rzeczy, ktore kazdy powinien umiec perfekcyjnie. Z drugiej strony, nie wiem jakbym zareagowala widzac zakrwawiona osobe z oderanym kawalkiem twarzy, czy cala w wymiocinach, ktorej trzeba zrobic sztuczne oddychanie. Teoretycznie wiem co robic, ale psychicznej reakcji nie jestem w stanie przewidziec. Zreszta jak kazdy. Pamietam, ze gdy ogladalam jeden z takich filmow, ktore akurat byly nam puszczane za zgoda rodzicow, bo byly bardzo drastyczne, jeden z mezczyzn poszkodowanych w wypadku, zwymiotowal drugiemu, ktory go ratowal, a ten drugi zaczal sie wtedy dusic bo sie zachlysnal... Dlatego, ze w tych ciezszych przypadkach poza umiejetnosciami, trzeba miec nerwy ze stali. A swoja droga Blue, kiedys w watku o Princess pisalas, ze chcialabys poznac. Moge podeslac Ci probaska chetnie ![]() ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-21 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.