|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
... mojej córci robiono USG jamy brzusznej i na czczo miała być od 2 w nocy... ok. 22 karmiłam ją ostatni raz , USG było o 10 następnego dnia i jeszcze jej coś tam wyszło ( że niby nie na czczo ) lekarz zabił mnie wzrokiem i dał do zrozumienia, że łżę jak pies... Kurczę -dziecko na mleku matki bez jedzenia (i picia, bo nic innego wtedy nie dostawała) przez 12 godzin - jak ja to przetrwałam ?! |
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy u Was tez poczta tak sie opoznia?
Wlasnie dzisiaj moja skrzynka, zostala ZAPCHANA przesylkami z ostatnich 3 tygodni. Miesieczniki, ktore prenumeruje, sa w stanie oplakanym; powyginane i poprzedzierane Pytam, bo nie wiem czy to moj listonosz jakis leniwy czy to ogolne pocztowe problemy. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-11-20 o 20:53 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Mskładaczku - ja czekam ( a właściwie czekamy - ja i przychodnia, w której pobierali mi krew) już jedenaście dni na wyniki, które mają przyjść pocztą
Szału można dostać. Wprawdzie przysłali fax z wynikami bezpośrednio do przychodni, ale sam fakt jest po prostuu... wkurzający. Nie zdziwię się jak oryginał nigdy nie przyjdzie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdyby listonosz byl leniwy nic by nie przyniosl tak jak moj - awizo to wszystko na co go stac ![]() moja mama biega po moje przesylki, zeby ich nie zawrocili zanim bede je mogla sama odebrac. plus jest taki, ze paczki przychodza niezniszczone
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sapkowe natomiast bliskie mi są Smoki i Czarownice, Nie muszę pewnie wspominać, że Feniksy są obok Elfów i Smoków moimi ukochanymi. Krasnoludy uważam za godne szacunku i podziwu. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-20 o 21:20 |
|
|
|
|
#2436 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mnie Krasnoludy bliższe sa tolkienowskie, Elfy zaś wolałabym Sapkowe. Tolkienowske Elfy są tak idealne, że aż nie do zniesienia. ![]() Słowo się rzekło - dziesiąta się zbliża - idę spać. Dobranoc.
|
|
#2437 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, dzieki - nie będe się wyrazac, z kim, przyjmijmy, że z osobnikiem wyjatkowo odrazajacym i aspołecznym
![]() I nie, zaplecza kuchenno-socjalnego nie posiadamy, częśc biurowa jest na tyle mała, że oddzielne pomieszczenie miesci fax, serwer, lodówke, mikrofalówkę,zlew i parę innych rzeczy. Okna nie ma. I niestety, wszelkie wyziewy idą na resztę "biura obsługi klienta" i efekt jest gorszy niz w kuchni Mc Donalda.... Tak żeście mnie zasugerowali tym piciem, ze też sobie polałam. Pół butelki. Zmywacza do paznokci na środek biurka A ze biurko czym prędzej czyściłam Pronto, to atmosfera w sypialni jest taka, że powiesiłby siekierę - a może nawet i ten wiedźmiński miecz W każdym razie dobrze, ze nijakiego absztyfikanta pod ręką nie mam, bo ducha by niechybnie wyzionął
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zadomowienie
|
jeśli tylko nie jest to spontaniczność pt. "wskoczmy w ciuchach do jeziora" albo "kochanie, jedziemy pod namiot! jutro!"
to bardzo spoko ![]() Cytat:
![]() ale dobrze, że się podoba muszę się pożalić jeszcze wczoraj się chwaliłam prezentem od TŻ, a dziś okazuje się że jesteśmy w poważnym dołku finansowym, przez nieporozumienie w terminach płatności w mojej pracy...wychodzi na to, że będziemy musieli zapłacić czynsz za dwa miesiące na raz i dochodzą wydatki na prezenty i zwyczajnie brakuje nam pieniędzy...![]() odetchniemy chyba dopiero pod koniec stycznia. ciężko mieszkać samemu dobrze chociaż, że jesteśmy tu razem.
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kattarino! zawsze chciałam mieć męża majsterkowicza, a mam intelektualistę-romantyka
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlugo szukalam kogos takiego, kto imponowalby mi i potrafil naprawde wiele, nie wstydzac sie romantyzmu i wrazliwosci oraz majac w sobie ogien i sex appeal . Do tego to prawdziwy Przyjaciel, na dobre i zle W tym wzgledzie uwazam sie za fuksiare
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-20 o 22:36 |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natasha mam nadzieje ze bedzie dobrze sama od dwoch dni wmawiam sobie ze pieniadze to nie wszystko, wazne ze sie ma tego Kogos
|
|
|
|
|
#2444 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale po wsypaniu kakała do kubka okazało się, że mleka niet ![]() Cytat:
![]() I to jak! ![]() Dobranoc, wyśpij się porządnie ![]() Cytat:
I tak siedzicie w tych kuchennych smrodach, biedaki Chociaż osobnikowi X to pewnie wszystko jedno, albo i przyjemnie nawet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Co za pogoda, ja już wysiadam...
|
|||||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, zaczynam być od nowa chora
![]() Wkurza mnie to - idę po mleko z czosnkiem i miodem ... brrrrrrr ... i tez wskakuję do łózia Jutro więcej posiedzę może, bo odbieram dzień wolny Mam długi weekend ![]() buziaki ewryłan |
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko wypite, wszystko zjedzone
![]() Dobranoc, pchły na noc
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2448 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak z opóźnieniem...
Glamourous, gratuluję Sabb współczuję, zwłaszcza synkowi - musi tęsknić za szczurasem ale jestem pewna, że ogonek miał u Was dobre życie. A w kwestii poczty - u mnie nie najgorzej. Nie łamią sobie nóg w szaleńczym pośpiechu ale pół biedy.
|
|
#2450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to się chwali ![]() Gryxiu - piękny avatar, swoją drogą.
|
|
#2451 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2452 |
|
BAN stały
|
Kurcze...
napisalam dlugasnego posta i sie skasowal![]() Wy pijecie piwko i wino a ja zajad pomidorowa Amino ze smietanka do kawy i Maggi uwielbiem, lepsza zupke tylko babcia robiSabb, bardzo przykro mi z poodu szczurka Kiedys bylam przy moim psie, ktory umieral bo zostal zatruty a lekarze nie mogli nic juz dla niej zrobic to straszny smutny moment gdy odchodzi, jakby nie patrzec, czlonek rodziny.Pochwale sie, ze na odwuky perfumowym wytrwalam miesiac i 21 dni a od 1 stycznia mam liste zakupow dluga jak caly ten watek Dobrze ze swieta blisko, bo mam nadzieje, na kilka buteleczek
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wspaniałe połaczenie, naprawdę I żałuję, że mieszkasz tak daleko, bo bardzo chciałabym Cię poznać osobiście ![]() Tak nawiasem mówiąc, czy w Szwecji też znany jest brunost, czy ten serek jest wyłącznie norweskim przysmakiem? ----------- Sabbath, przykro mi z powodu szczurka ![]() Wyśpij się i trzymaj się zdrowo, pamiętaj, że w sobotę wyjeżdżasz
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany, jak zimno! Nie załozyłam żakietu pod płaszcz, ino sweterek, i teraz się dogrzewam kawą i piecykiem, bo mi palce do klawiatury przymarzają
najgorsze jest dla mnie to połączenie: zimno + wilgotno + wieje brrr!
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu ma już być mróz Powiem Wam, że moja ulubiona pogoda zimowa to taka, jak była u nas wczoraj: stosunkowo ciepło i deszczowo Dziwna jestem, wiem, ale nie znoszę wręcz chorobliwie śniegu i mrozu, brr.
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
BAN stały
|
Kontrowersyjnie, a gdzież tam...sama esencja wyrafinowanego smaku...
![]() bardzo lubię tą reklamę, ma w sobie to "coś" i nie jest wulgarna. Cytat:
W weekend podobno zawieje i zamiecie śnieżne...
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zimno jak nie wiem, co i do tego pada śnieg z deszczem. Dowlokłam się do domu, zrobiłam wieeeeeeeelki kubek kawy i zaraz ruszam na pocztę.
Przyszły dziś moje wyniki krwii w końcu - z błędem. Tzn. laboratorium wykonało badanie na nie ten hormon, który był na rachunku Noż krew człowieka zalewa. Teraz muszę czekać na określony dzień cyklu, żeby badanie powtórzyć. Dobrze, że nie muszę drugi raz płacić bo bym chyba rozniosła kogoś na miejscuGryx - przyłączam się do "ochów" i "achów" nad avatarem. Pamiętam jak pojawiła się ta reklama - tyle koło niej szumu było, a ja nie odbierałam jej jako kontrowersyjnej ( że Sophie naga?). Dla mnie ta reklama jest inna niż wszystkie, intrygująca, niepokojąca ale i fascynująca.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-21 o 10:54 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim! Szczesliwego piatku dla tych dla ktorych to ostatni dzien pracy/ szkoly przed weekendem
no wlasnei widze ze wszyscy oblicza avtarkowe zmieniaja i powiem szczerze ze tez mnie wczoraj naszlo zeby sobie swoja wlasna twarz wstawic ale cholerka cos sie nie zaladowalo- czy te zdjecia trzeba jakos sformatowac- zmniejszyc format czy cosik takiego? u mnie temperatura konstans irlandzka czyli jak przez okolo 10 miesiecy w rolu 12 stopni i wieje i mokro ale nic to jade do polski to sie bede tarzac w sniegu tez musze pomyslec o jakis bucikach cieplych i czapce...ale mam ten problem - w kazdym nakryciu glowy wygladam- w zaleznosci- glupio, debilnie, idiotycznie, starobabsko albo jak pol d. zzza krzaka...jakas nieczapkowa mam twarz i glowe w ogole
|
|
|
|
#2459 |
|
BAN stały
|
U mnie tez chyba zimno jest. Ale naszczescie nie sprawdze tego bo grzeje sie w lozku z kubkiem herbatki i kufrem na probasy
Zaraz co potestuje Udalo mi sie wczoraj kupic prezent dla TZ na Mikolajki, teraz musze mu wybrac cos na Gwiazdke. Na swieta mam tylko prezent dla mamy. Chociaz mam to zle slowo, bo ten prezent leci, leci i doleciec jakos nie moze
|
|
|
|
#2460 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Glamourous, jak próbujesz załadować zdjęcie to pokazuje Ci jakiej wielkości może byc - max 30kB
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

, ale o zdolnosci manualne i zamilowanie do rzemiosla, jakie cechuje mojego utalentowanego malzonka
A ze biurko czym prędzej czyściłam Pronto, to atmosfera w sypialni jest taka, że powiesiłby siekierę - a może nawet i ten wiedźmiński miecz
W każdym razie dobrze, ze nijakiego absztyfikanta pod ręką nie mam, bo ducha by niechybnie wyzionął
to bardzo spoko
, boje sie ze ktos bedzie rozczarowany)
dobrze chociaż, że jesteśmy tu razem.

współczuję, zwłaszcza synkowi - musi tęsknić za szczurasem