|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część V
zobacz ze mam maly biust ... ;/ lubie jego tylko w staniku
albo jak zmarzne i leze : :P o wlasnie CZekoladko ja kupilam sobie ostatnio kozaczki czarne zamszowe do kolan fason jest taki sam jak tych panterek ) uwielbiam je ![]() ![]()
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1226753179
![]() kocham takie! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1226753179 a tu fajnie wygladalas i masz takie zgrabniutkie nogi...
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
hahahahaha Kiiiciiia no gdyby nie ten brzuch i paszcza
:P to mogloby byc hahahaahhaha a za buciki dalam Eghm 49 zł ![]() ![]() : <3 Allegro
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzę na zajęcia z instruktorem sama sobie ułożyłam zestaw i trzymam sie jego jesli chodzi o kondycje ... podobno koleżanki mówia ze trzeba mieć końska aby ze mna ćwiczyc wszystkie jak dotychczas odpadały po 45 min
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
aaaaaaaallllllllleeeeeeee eee figura normalnie wow! a buty cudowne i jeszcze ta cena
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja bym wzięła białe ![]() Tyteczka, same fajne buty masz naprawde. Ale i tak najbardziej podobają mi się te różowe Edytowane przez LilyHoney Czas edycji: 2008-11-15 o 14:19 |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm no to musze tam zajrzec kiedys miedzy zajeciami, ja tez nie cwicze z instruktorem, ale na kazdej silowni troche sie sprzet rozni i chcialam zeby mi pokazal jak sie zmienia obciazenie ustawia program na biezni itp a on jak z jakims fochem,a wkoncu od tego tam jest... uhuh to chyba nie zla figurke masz co? a jak dlugo juz cwczysz i ile razy w tyg? pewnie bys mnie zmotywowala swoimi efektami
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ty masz fantazje tu nos zly,cycki zle ,brzuch zly,paszcza
teza calosc daje fajny efekt ![]() Ale wiesz co masz podobna budowe jak ja, tez mam taki odstajacy brzuch no i kojarzy mi sie to z taka figura dziecka...ale ja nie mam takich nog gdzie za 49 ?KlatkaNaPtaszka zeby mi sie 45min chcialo cwiczyc a przy Tobie odpadaja.. niezla musisz miec kondycje..i figure
|
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
no chyba sobie jaja robicie !!
:ROTF: mam opone jak od ciagnika ![]() hehehe dokladnie tak jak napisalas jak dziekco taki bebenek... ale za to czasmai oszukuje wypinambrzuch ile wlezie i staje w kolejce do kas dla ciezarnych :P hehehehehehenapisalam <3 allegro :P na allegro kochanie kupilam a fajntazje mam.... ![]() ![]() ![]() oj MAMMMMMM ale Erotyczne hehehehehe
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-11-15 o 14:27 |
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzeszyłabym gdybym narzekała mam 162cm waże 50 kg w biuscie mam 94 w talii 67 w biodrach 89 prawie idealna klepsydra do tego moj ulubiony odstający jak u murzynki okrągły tyłeczek Jesli chodzi o kondycje to róznie bywa pracuje w za biurkiem czasami nawet 12-16 godzin dziennie więc nie zawsze mam czas na siłownie ale jak mam tylko wolna chcwile to potrafie nawet 3 godziny machac hantelkami
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
o Boze Klatka noooo nieee !! powiedz ze Ci sie nie chce cwiczyc
bo az mi glupio ze taki len jestem
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge tego powiedzieć uwielbiam ruch uwielbiam silownie nawet jak wracam po 20 z pracy a jeszcze trzymam się na nogach to lece na siłownie. Tylko dwa są powowdy aby nie pójśc nie mam czasu bo jestem cały dzień w pracy albo zmęczenie prawie ,że konanie po całym dniu pracy :P
Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-15 o 14:44 |
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam juz troche oponke;/
i tez jestem len;/ KlatkaNaPtaszka ja Cie powinnam spotkac,Ty bys pokazala co umiesz i mi by bylo glupio i moze bym cos ze soba zrobila:P |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
bycie fanka stylu AG zobowiązuje nas do czegos AG to cos wiecej
nie powinnysmy tylko pisac ze tez bysmy chcialy tak wyglądać, ale zabrac sie do roboty i wszystko zrobic aby tak wyglądac
|
|
|
|
#2475 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale...no wlasnie musze powiedziec ze od jutra bo dzisiaj nie bede miec juz czasu niestety-i jesli nie bedzie mi sie chcialo bede cofac na ta strone i czytac to co napisalas:P Zobaczymy moze w koncu sie uda;P |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ćwiczeniom i życiu na wysokich obrotach schudłam 10 kilo i mam cudowna talie
wybaczcie, ale nie mogę się na nią napatrzeć, jest taka w sam raz, jak dla mnie idealne wciecie :P
|
|
|
|
#2478 |
|
BAN stały
|
amen.
tytka.. opone jak od ciagnika.. zabilas mnie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
tyteczka !!
jakie nogi maj gad ![]() a te kozaki mi sieeee meeeeeeeeeeega podobaja, jakie wpisalas slowa kluczowe ?o te w panterke chodzi rzecz jasna:p |
|
|
|
#2480 |
|
BAN stały
|
olusia te w panterke to tyteczkowa zdobycz nie do zdobycia
|
|
|
|
#2481 |
|
BAN stały
|
dziewczyny sory że nie na temat,ale powiedzcie mi..czy ja jestem jakaś dziwna ???
zaplanowałam 2tyg. wczasy z tż, na luty. miejsce wybrane,oferta też.. i od dzisiaj do mnie "fajnie by było jakby jeszcze X z nami poleciał (jego kolega),x by bardzo chciał "! i po prostu mnie zamurowało! tym bardziej że nie jedziemy tam po to aby na maksa imprezować, uprawiać sporty..tylko odpocząć i leniuchować na plaży. on do mnie że jestem samolubna ! rozumiem jeszcze gdyby ten kolega miał dziewczynę ! ale on jest zupełnie sam..i nie będzie można go zostawić samemu przecież,bo nie będzie miał z kim spędzać czasu. zawsze będzie nas trzech ! to tak jakby on zaplanował wyjazd dla nas dwoje i ja palnęła że chce koleżanke ze sobą! i taka beznadziejna sytuacja sie teraz stworzyła, kolega wie i jest chętny !! tż stwierdza że jestem samolubna ! a ja nie mam zamiaru wydawać tylu pieniędzy po to żeby się tam z nimi denerwować..bo wiecie jak to jest z dwoma facetami na plaży!!!mimo że tego kolesia lubie, ale ja naprawdę chciałam spędzić ten czas tylko z tż szczerze,czy moja postawa jest jakaś nienormalna ??? ale jestem zła
|
|
|
|
#2482 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też bym się na maksa wkurzyła, gdyby Tż mi wyciął taki numer. Albo wczasy we dwoje, lbo grupowe szaleństwo. A może on się boi spędzenia 2 tyg. tylko we dwoje? Mój też miał kiedys takie myśli, twierdził, że się znudzimy sobą. Na szczęście wyrósł już z tego
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
te w pantereke sa czasami na allegro
![]() a nie pamietam jakos mi wpadly w lapki to byla pojedyncza sztuka aukcja ![]() w panterke oczywiscie chodze chodze chodze i w sumiejeszcze nikt sienie doczepil... kurde mialabyc na 16 u siosty ehh a mam do niej 25 minut autobusem ;// ![]() lece dzisiaj na spotkanko z nasza wizazanka :P
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie juz najfajniejsze zdjecia AG wydrukowalam i sobie wsadze do portfela, ustawilam sobie tapete z figura jaka chce miec i ma mnie to zmotywowac do cwiczen i dbania o siebie
jak na razie nie jest zle z moimi cwiczeniami ale czuje ze niedlugo zapal mi sie skonczy ehhh nie moze!! musze juz teraz zaczac pracowac nad figura zeby w zdrowym tempie miec fajna AG figurke na lato a nie jak zawsze zaczynac cwiczyc jak sie cieplo zacznie robic wrrr nienawidze mojego lenia!! chce ktos? oddam w dobre rece i jeszcze moge nawet doplacic hihih lil coco to calkowicie normalna Twoja reakcja i pogadaj na spokojnie z TZ moze on sobie nie zdaje sprawy jak to bedzie w 3 wygladac.. a z drugiej strony to dziwie sie ze ten jego kumpel chce z wami jechac.... ja bym sie nigdy nie zdecydowala na takie cos, kilka razy mi sie zdarzylo byc na imprezie z przyjaciolka i jej chlopakiem w trojke gdzie to jest o 100 razy lepsza sytuacja niz wspolne 2 tygodniowe wczasy a czulam sie okropnie jak 15 kolo u wozu i obiecalam sobie z nigdy wiecej... |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zaproś jakąś koleżanke aby było do pary a tak poważnie to ja bym strzeliła niezłego focha i niech ten przedstawiciel płci brzydkiej jechałby ze swoim kumplem na wakacje.Tak to jest z tymi facetami, nic nie poradzimy ze maja problemy z myśleniem. Spróbuj użyć kobiecych wdzięków może przekonasz go do swojej opcji wakacji ;p Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-15 o 15:52 |
|
|
|
|
#2487 |
|
BAN stały
|
lil dziwne to z jego strony moim zdaniem.. jak moj TZ pchal sie nieraz ze swoimi kolegami W NASZE ZYCIE to zawsze powod byl taki ze szczerze mowiac nudzil sie ze mna i potrzebowal dodatkowych bodzcow..
pamietam jak w to lato bylo.. non stop oni nam towarzyszyli.. jak zawszze sami wychodzilismy i to bylo ok (oczywiscie ze znajomymi tez, ale mam na mysli ze jak znajomych nie bylo to we dwoje tez szlismy na impreze czy do pubu gdzies i tragedii nie bylo) tak wtedy nie miescilo mu sie to w glowie, bylo nudno zawsze, zdazrzylo raz sie tak ze mi powiedzial ze albo jego kolega idzie z nami albo on pojdzie beze mnie... Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-11-15 o 15:57 |
|
|
|
#2488 |
|
BAN stały
|
mam bardzo AG problem.. nie umiem kotletow mielonych zrobic bo zawsze mi sie rozlaza na patelni przy smazeniu :/ nie wiecie czemu??
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=nanaaaaa87;9727264]ja sobie juz najfajniejsze zdjecia AG wydrukowalam i sobie wsadze do portfela, ustawilam sobie tapete z figura jaka chce miec i ma mnie to zmotywowac do cwiczen i dbania o siebie
jak na razie nie jest zle z moimi cwiczeniami ale czuje ze niedlugo zapal mi sie skonczy ehhh nie moze!! musze juz teraz zaczac pracowac nad figura zeby w zdrowym tempie miec fajna AG figurke na lato a nie jak zawsze zaczynac cwiczyc jak sie cieplo zacznie robic wrrr nienawidze mojego lenia!! chce ktos? oddam w dobre rece i jeszcze moge nawet doplacic hihih służę pomocą poszłabys pare razy ze mna to niezły wycisk bym Ci dała
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Dodajesz bułke tartą ewentualnie zwyklą ale wcześniej namoczona, jajko?
Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-15 o 16:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

albo jak zmarzne i leze
fason jest taki sam jak tych panterek
) uwielbiam je 
})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

normalnie wow!
tez

?
szczerze,czy moja postawa jest jakaś nienormalna ??? ale jestem zła