Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 21:07   #2461
sija
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Hej Sija no u Ciebie to odliczanie do godziny zero.

A tak na marginesie ładny brzunio
Nie strasz, dziś kolejna na porodówkę pojechała ale u mnie na szczęście żadnych oznak jeszcze nie widać A brzunio dziękuje za pochwały

Zmykam spać, bo zaraz mi mąż prąd wyłączy hihi

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:19   #2462
bandola18
Zadomowienie

No i ja też idę spać. Krzysiowi pojawiają sie next zęby więc nocka moze być pełna wrażeń. Pa!
Stary 2009-02-04, 22:31   #2463
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Nie strasz, dziś kolejna na porodówkę pojechała ale u mnie na szczęście żadnych oznak jeszcze nie widać A brzunio dziękuje za pochwały
A gdzie tą fotkę można zobaczyć

Dobranoc

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:11   #2464
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Miss.hot, Ostrowczanka - dzięki za namiary - porosze o więcej - niech dziewcznyna ma wybór

Martynka - biedactwo, ale za to będziesz miała wiecej czasu na spotkania z nami
a to prawda moze w koncu sie do Selki wybiore , odwiedzic i poznac przy okazji, no i Bandola sie dopominala o kawke, a ja fakt nie daleko mieszkam wiec czemu nie,
a moze tak wspolnie sie jakos zmowic na pogaduchy???????? ???

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
martynka, gratulacje! Nie takie zmory straszne jak się wydaje zanim sie z nimi walki nie stoczy

wiem i dzieki no i milego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Mam doła. Wpadłam tylko napisać, że byłam dziś zważyć Mikiego. I dupa! Nic nie przybrał od tygodnia. Waży dokładnie tyle samo. Do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!
a co lekarz powiedzial ,moze to nie swiadczy o niczym , poprostu taki tydzien, napewno bedzie oki, zreszta na zdjeciu nie zauwazylam, aby Miki jakis wyglodzony tudziez niedokarmiony , sliczny duzy chlopczyk jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość
Kochane!

Ja tylko na chwilkę, nawet nie czytam co napisałyście bo jakoś nie mam nastroju!
U nas niestety nie najlepiej! Okazało sie, po wizycie u lekarza i usg, że obok dzidziusia mam krwiaka! co prawda usłyszałam ze jest nie duży ale muszę do 4 tygodni leżeć! Nawet chciał mnie skierować od razu na patologie ciąży ale zdecydowałam sie na leżenie w domu, bo gdzie lepiej wypocznę jak nie w domku!

No i w środę kolejna wizyta, zobaczymy co się dzieje....

trzymajcie kciuki
trzymaj sie kochana , bedzie dobrze, musi byc
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 05:22   #2465
sija
Zadomowienie

No i koniec spania na dziś, wstawać śpiochy ja już nie śpię od ponad godziny

Cytat:
No i ja też idę spać. Krzysiowi pojawiają sie next zęby więc nocka moze być pełna wrażeń. Pa!
ooo to ile Krzyś ma już ząbków?

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
A gdzie tą fotkę można zobaczyć

Dobranoc
a tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post10794092

Malpka a Ty gdzie się podziewasz? Jak się nie zameldujesz w poczekalni to zaraz dziewczyny zaczną się zastanawiać czy i Ciebie na porodówce nie szukać Widziałaś wczorajsze nowiny?

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:09   #2466
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Helołek!
Pola niezły pomysł z tym tatuażem. Ja sama nie mam ale moje siostra uwialebia i ma. Tatuowała sie w Valhali (nie wiem czy dobrze napisałam) na Chopina, a tatuaż ma na stopie i karku.
Właśnie tam sie wybieram

Dzień dobry tak w ogóle. Śpiąca jestem potwornie ( kurczę nie przyzwyczajona do codziennego wstawania wczesnego...)
Aha, Sija, pracuję w ING. A brzuszek piękny
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:36   #2467
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

hej dziewczynki, a mnie dziś źle miałam okropny sen śniło mi sie, że mi wypadł ząb, a w zasadzie go wyrwałam, ale krew się polała... to niedobry sen i teraz mnie męczy... nie lubię takich dni.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 07:22   #2468
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
śliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, a mnie dziś źle miałam okropny sen śniło mi sie, że mi wypadł ząb, a w zasadzie go wyrwałam, ale krew się polała... to niedobry sen i teraz mnie męczy... nie lubię takich dni.
Indygo głowa do góry, nie wolno się takimi rzeczami martwić

Dziś mój ostatni dzień na zwolnieniu
Właściwie to już się dobrze czuję i jutro pomykam do pracy

Stary 2009-02-05, 07:31   #2469
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Kochane!

Ja tylko na chwilkę, nawet nie czytam co napisałyście bo jakoś nie mam nastroju!
U nas niestety nie najlepiej! Okazało sie, po wizycie u lekarza i usg, że obok dzidziusia mam krwiaka! co prawda usłyszałam ze jest nie duży ale muszę do 4 tygodni leżeć! Nawet chciał mnie skierować od razu na patologie ciąży ale zdecydowałam sie na leżenie w domu, bo gdzie lepiej wypocznę jak nie w domku!

trzymajcie kciuki
trzymamy a Ty tymczasem odpoczywaj i bądź dobrej mysli

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ide sie pakowac dziewczyny, skończe książke, bo mnie wessala to wreszcie za coś sie wezme...
udanego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Witam cieplutko laseczki
U mnie choroba powoli mija, całe szczęście to nie grypa a zwykłe przeziębienie i domowe sposoby jakoś działają. Ale przy kichaniu cały brzuch mnie boli i nie jest wtedy za wesoło
A tak poza tym to mam doła, mega doła. Już nie wytrzymuję psychicznie zamknięta przez cały dzień w czterech ścianach. Od ciągłego czytania pieką mnie oczy a co innego można robić leżąc cały dzień w łóżku A jak tylko trochę więcej pochodzę, czyli jak dla mnie przez cały dzień ze 100 kroków to strasznie boli mnie brzuch Sorki,że się żalę ale strasznie mi ciężko...

jeśli lubisz gry typu escape to polecam http://www.gry.pl/gry/submachine/submachine.html wciągnęły mnie na kilka dni w pracy

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Jodie ja na najczesciej kupuje z Lupo - szybko i na wyprzedazy nie jest strasznie drogo!
Jodie - również polecam Lupo, warto zaglądać do działy wyprzedaże i najtaniej. A jeśli interesuje Cie coś na noc to ja jestem zadowolonaz www.dkaren.pl

Cytat:
to tylko sen, nie rozpamiętuj go . Zaraz pewnie zaczniesz coś robić w domu i przestaniesz o nim myśleć.
Stary 2009-02-05, 07:35   #2470
Malpka
Zakorzenienie

Hej byłam wczoraj u dentysty i mi zatruł zeba i mam przyjsc za 2 tyg no ale przynajmniej nie boli i juz moge pic

Tola nie martw sie mojej siostry ciotecznej córeczka zaczeła strasznie spadać na wadze jak miała jakiś miesiąc ale potem wszystko wróciło do normy i teraz ładnie tyje jak trzeba, a że Miki nie traci wagi to może nie będzie źle

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
no wiem niby, ale i tak się martwię trochę...
na szczęście mnie teraz nic nie boli, wiec myslę, że i przy robieniu nie bedzie - a w piątek mam wizytę u dentysty, ale po prostu chodzenie do dentysty nie nalezy do moich ulubionych rozrywek...
no dentysta to chyba nie jest niczyja ulubiona rozrywka

Cytat:
Kochane!

trzymajcie kciuki
nie martw sie będzie dobrze jesteśmy z Tobą
Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
A już i tak nie trzeba, bo zapisałam się do szkoły, którą mi poleciła SELKA i właśnie za chwilę zmykam na pierwsze zajęcia
no to szerokiej drogi na pierwszej lekcji

Cytat:
Witam cieplutko laseczki
U mnie choroba powoli mija, całe szczęście to nie grypa a zwykłe przeziębienie i domowe sposoby jakoś działają. Ale przy kichaniu cały brzuch mnie boli i nie jest wtedy za wesoło
A tak poza tym to mam doła, mega doła. Już nie wytrzymuję psychicznie zamknięta przez cały dzień w czterech ścianach. Od ciągłego czytania pieką mnie oczy a co innego można robić leżąc cały dzień w łóżku A jak tylko trochę więcej pochodzę, czyli jak dla mnie przez cały dzień ze 100 kroków to strasznie boli mnie brzuch Sorki,że się żalę ale strasznie mi ciężko...
żal sie ile wlezie jeśli ci to pomaga ja bym cie chetnie odwiedziła zeby ci sie nie nudziło no ale jeszcze jakiś katarem mi został a po co mam ci dodatkowo jakies choróbso sprowadzać, no ale jak bede zdrowa to i ja sie pisze na spotkanko

Cytat:
Z tego co się orientuję to przez 3 dni jest temperatura, którą trudno zbić, dlatego trzydniówka a Krzyś miał tylko 1 dzień ale ta wysypka mnie zastanowiła, może jednak uczulenie. Ale dzięki Ostrowczanka za zainteresowanie, zmotywuje mnie aby poczytać coś o wysypkach, bo teraz przeglądałam oferty pracy, znalazłam jakieś 2 ale takie sobie.
no to teraz kciukasy za nową lepszą pracę no i za zdrówko dla Krzysia

Cytat:
polecam się na przyszłość

mam już ustawioną komodę, musi się tylko troche powietrzyć zanim zacznę układać ciuszki
a fotka komody gdzie czy na poczekalnie wrzuciłaś

Cytat:
Malpka a Ty gdzie się podziewasz? Jak się nie zameldujesz w poczekalni to zaraz dziewczyny zaczną się zastanawiać czy i Ciebie na porodówce nie szukać Widziałaś wczorajsze nowiny?
oj wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć na kompa nawet bo najpierw dentysta a potem byłam w Swidniku i na zakupach itp a dziś już nadrabiam ale z przywiązania najpierw tutaj zaglądam

Cytat:
miejmy nadzieje ze to był tylko zły sen
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:28   #2471
nicky_1981
Rozeznanie

Dzień dobry! Ja już w pracy, ale żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce.
Zapisalismy sie z małżonkiem na fitness - w koncu. Ja na aerobic, Ł na siłownie.
A w sobote jade do gin zobaczyć moje pęcherzyki po CLO.

Sija
, no, no. Nie jedna dziewczyna za taka figure pod koniec ciązy dałaby sie zabić. Super brzuszek!

Marzędowna nie martw sie, wszystko musi sie ułożyć. Dziecko jest najważniejsze.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:30   #2472
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

TOLA - z córciamojej siostry teżtak było, zaczęło sie gdy miała ok. 2 mies. moja siostra załamana była, że mała nie przybiera - po wnikliwej obserwacji okazało się, że Mała ma skazę białkową- mleko się nie trawiło, to i nie rosła. objaw dodatkowy to czerwona, szosrtkawa wysypka na policzkach, no i płacz.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:31   #2473
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
a dzisiaj ja sie czuję do dupy
boli mnie głowa i zatoki, i normalnie zaraz sie popłaczę, bo mnie tu wszystko w pracy wkurza....

p.s. załuję, że w ogóle do pracy przychodziłam, bo przecież milion rzeczy do zrobienia....

Edytowane przez ruda3d
Czas edycji: 2009-02-05 o 08:34
ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:43   #2474
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
boli mnie głowa i zatoki, i normalnie zaraz sie popłaczę, bo mnie tu wszystko w pracy wkurza....

A mi się w sumie chce już do pracy

Biorę się za pisanie mgr

Stary 2009-02-05, 08:53   #2475
martynka81
Rozeznanie

dzien dobry,

Sija superasny brzusio a tak wogole to macie niezle tempo na marcowkach , zwazajac na to ze dopiero luty.....ile wam sie dziewczyn rozpakowalo???

Miss hot iesze sie ze juz lepiej sie czujesz, to moze w przyszlym tygodniu razem sie do selki wybierzemy , jak nie bedzie miala nic przeciwko

Ruda a ty zamiast do pracy to leczyc sie powinnas, bo cie calkiem rozlozy, mam nadzieje ze przetrwasz ten dzien

a tak swoja droga to wszyscy dookola choruja.....straszny ten wirus niech juz sobie idzie.....

Indygo staraj sie nie myslec o tym snie czasem poprostu czlowiek zmeczony jest i takei zle rzeczy sie snia....bedzie dobrze , glowa do gory

no to ide dalej meza pakowac i siebie , bo sie do rodzicow przenosze od tesciow......

zapomnialam sie z Nicky przywitac , no to witam sie
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 08:59   #2476
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Miss hot iesze sie ze juz lepiej sie czujesz, to moze w przyszlym tygodniu razem sie do selki wybierzemy , jak nie bedzie miala nic przeciwko
No spoko, też mam nadzieję na odwiedziny Selki w przyszłym tygodniu
Możemy się jakoś razem umówić Marta

Stary 2009-02-05, 09:16   #2477
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Kochane!

trzymajcie kciuki
Musi być dobrze

Cytat:
A już i tak nie trzeba, bo zapisałam się do szkoły, którą mi poleciła SELKA i właśnie za chwilę zmykam na pierwsze zajęcia

Martuko
, a Ty mojego numeru telefonu to nie masz, że musisz mnie na forum ścigać?
I jak się podobało?? Pewnie po jazdach będziesz mogła powiedzieć coś więcej. No i mamy kolejną zaletę forum - można się do czegoś zmotywować

Cytat:
Witam cieplutko laseczki
Selka, już połowa za Tobą. A dla maluszka wszystko zniesiesz A propo zabijania czasu - moja znajoma leżała kiedyś dosyć długo przykuta do łóżka. Miała tętniaka, nie wolno jej było wstawać, nawet czytac nie mogła, więc postanowiła brać udział w konkursach radiowych. Do tego stopnia ją to wciągnęło, że była już w radiu dobrze znana, no i parę nagród wpadło - m.in. kilkanascie zegarków (miała prezenty dla całej rodzinki), a nawet wycieczka do Egiptu (tylko tyle, że ze względu na chorobę nie pojechała).

Cytat:
Gratuluję!!!!

Hej Krzysiowi lepiej a ja jestem mega niewyspana, wstawałam do niego w nocy 6-7 razy w tym 3 na jedzenie. Jeszcze ma jakąś wysypkę, kij wie co, uczulenie czy jakies choróbsko?
A ja dzisiaj posprzeczałam się bardzo łagodnie mówiąc z moim dyrem, tak mi podniósł ciśnienie, że kłapnęłam mu drzwiami. Jak ja nie trawię tego człowieka
Bandola, pewnie Krzyś byl szczepiony, ale wiem, że coraz więcej dzieci choruje teraz na ospę - siostrzenicę na same ferie rozłożyło. Ale mam nadzieję, że juz dobrze wszystko
A z dyrem, to napewno łagodnie nie było

Cytat:

Indygo głowa do góry, nie wolno się takimi rzeczami martwić
Super, czyli zaczynamy pożegnanie wizażowych choróbsk

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość

Jodie - również polecam Lupo, warto zaglądać do działy wyprzedaże i najtaniej. A jeśli interesuje Cie coś na noc to ja jestem zadowolonaz www.dkaren.pl
Ja tez jestem zadowolona z nocnej koszulki Lupo. Ale np. staniki Lupo jak dla mnie odpadają. Kupiłam raz i więcej się nie skuszę. Nie przepuszcza powietrza i szlag mnie trafia po kilku godzinach noszenia. Ale może akurat trafiłam na taki materiał

Cytat:

p.s. załuję, że w ogóle do pracy przychodziłam, bo przecież milion rzeczy do zrobienia....
oj ja tez się zbieram od rana i jakoś nie mogę dotrzeć. A akurat dziś mam mnóstwo roboty w laboratorium i pewnie wrócę z bolącym kręgosłupem:/ Ale muszę się w końcu zmobilizować
Wczoraj znów sobie odpuściłam, bo mąż miał nieplanowane wolne w pracy i stwierdziliśmy, że pozałatwiamy różne sprawy. Przy okazji kupiliśmy pralkę Nawet zaciągnęłam go do ciucha, po jakieś ubranka dla maleństwa. Udało się upolować parę ładnych rzeczy. No i zaskoczył mnie wczoraj mąż - zrobił obiadek. Wróciliśmy późno więc chciałam na szybko upiec kurczaka, ale K. mnie wyręczył i zrobił po swojemu, w jakimś wymyślonym przez siebie sosie z majonezu, pomidorów, musztardy, chrzanu i nie wiem co tam jeszcze dodał ale był pyszny. Faceci maja śmieszne pomysły kulinarne. Do surówki z marchwi dodał bananaAle tez mi smakowała Ech, mógłby częściej mieć wolne.

Miss.hot ja tez jestem chetna na odwiedziny u Selki
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:24   #2478
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
No i zaskoczył mnie wczoraj mąż - zrobił obiadek. Wróciliśmy późno więc chciałam na szybko upiec kurczaka, ale K. mnie wyręczył i zrobił po swojemu, w jakimś wymyślonym przez siebie sosie z majonezu, pomidorów, musztardy, chrzanu i nie wiem co tam jeszcze dodał ale był pyszny. Faceci maja śmieszne pomysły kulinarne. Do surówki z marchwi dodał bananaAle tez mi smakowała Ech, mógłby częściej mieć wolne.
Wow super
Szkoda, że mój jest taki mało "kuchenny"

Cytat:
Miss.hot ja tez jestem chetna na odwiedziny u Selki
Spoko, spoko, możemy jechać we 3 - będzie raźniej i przyjemniej
TYlko niech Selka się wypowie czy chce taki tłum u siebie

Stary 2009-02-05, 09:28   #2479
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Spoko, spoko, możemy jechać we 3 - będzie raźniej i przyjemniej
też o tym pomyślałam.
w razie czego poczekam w kolejce
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:42   #2480
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no to szerokiej drogi na pierwszej lekcji
Dziekuję, ale to były zajęcia teoretyczne-pierwsze jazdy dopiero po 20 lutego, więc na razie nie musicie sie chować A wczoraj miałąm tylko wykład z pierwszej pomocy i badania lekarskie.
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:04   #2481
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Dziękujemy serdecznie no i może w końcu pojawicie się u nas??? co???
zjawimy się, zjawimy!
Stary 2009-02-05, 10:19   #2482
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry,

Sija superasny brzusio a tak wogole to macie niezle tempo na marcowkach , zwazajac na to ze dopiero luty.....ile wam sie dziewczyn rozpakowalo???
nie do mnie pytanie ale juz trzy urodziły
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:05   #2483
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Cytat:
Kochana nie przejmuj się, sny są albo odbiciem naszej rzeczywistości albo wręcz jej przeciwieństwem lub tylko fantazją A propos dziwnych snów i innych przygód nocnych to jestem w tym specem Dużo by opowiadać ale na pewno ktoś, kto spędza ze mną noc ma zapewnionych mnóstwo atrakcji Począwszy od rozmów, śpiewania nawet w obcych językach, przeraźliwych krzyków aż po zabijanie wyimaginowanych pająków pod poduszką, itp.

Cytat:
Super Powodzenia i wytrwałości w pisaniu pracy.

Cytat:

Biedactwo

Cytat:
Selka się wypowiada na TAK Zapraszam wszystkie chętne, może nas być dziki tłum Tylko lojalnie uprzedzam,ze mam w domu taką istotkę, która uwielbia pieszczoty i na pewno nie da Wam spokoju

Sija śliczny brzusio
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:15   #2484
jodie
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Cytat:
śliczny brzusio, a jaka Ty zgrabniutka jesteś

Cytat:
indygo to tylko zły sen, nie przejmuj się !

Cytat:

Miss.Hot Ty to normalnie mnie rozbrajasz zamiast się wygrzać do końca , ehh , tak jak pan S.

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość

dzieki za linka, zobacze LUPO, nie miałam nigdy bielizny z tej firmy

A jak Twoje wyniki??

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ja już w pracy, ale żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce.
Zapisalismy sie z małżonkiem na fitness - w koncu. Ja na aerobic, Ł na siłownie.
A w sobote jade do gin zobaczyć moje pęcherzyki po CLO.
Dzień dobry!

Cytat:

do domu marsz!! a nie choroby roznosisz! lezeć i sie wygrzać!

Cytat:
dzien dobry,
a tak swoja droga to wszyscy dookola choruja.....straszny ten wirus niech juz sobie idzie.....
dzień dobry! masz racje ten wirus jest okropny , przez niego nasz wyjazd nad morze jest narazie nieaktualny, może w następny poniedziałek się uda

Cytat:
Dziekuję, ale to były zajęcia teoretyczne-pierwsze jazdy dopiero po 20 lutego, więc na razie nie musicie sie chować A wczoraj miałąm tylko wykład z pierwszej pomocy i badania lekarskie.
daj znac kiedy masz jazdy

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
nie do mnie pytanie ale juz trzy urodziły
szalecie dziewczynki, szalejecie!!

SELKA a na kiedy TY masz termin , umknęło mi to gdzieś

a w Rze dziś strajki - centrum stoi podobno - tragedia jakaś.
a ja leżę w łóżeczku

a tak poza tym to zauważyłam dużo dziewczyn z lubelskich panien na watkach dzieciaczkowych a do nas nie zaglądaja meldować się tu szybciutko!!

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:17
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:18   #2485
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

Kochana nie przejmuj się, sny są albo odbiciem naszej rzeczywistości albo wręcz jej przeciwieństwem lub tylko fantazją A propos dziwnych snów i innych przygód nocnych to jestem w tym specem Dużo by opowiadać ale na pewno ktoś, kto spędza ze mną noc ma zapewnionych mnóstwo atrakcji Począwszy od rozmów, śpiewania nawet w obcych językach, przeraźliwych krzyków aż po zabijanie wyimaginowanych pająków pod poduszką, itp.
Wow to rzeczywiście niezłe atrakcje zapewniasz

Cytat:
Super Powodzenia i wytrwałości w pisaniu pracy.
Tiaa napisałam jakieś kilka stron i nagle stwierdziłam, że muszę zjeść i tysiąc innych rzeczy dla siebie już szykuję

Cytat:
Selka się wypowiada na TAK Zapraszam wszystkie chętne, może nas być dziki tłum Tylko lojalnie uprzedzam,ze mam w domu taką istotkę, która uwielbia pieszczoty i na pewno nie da Wam spokoju
Spoko, spoko ja lubię bardzo takie istotki
A konkretny dzień ustalimy w przyszłym tygodniu - w końcu nasze spotkanie musi dojść do skutku

Stary 2009-02-05, 11:32   #2486
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
SELKA a na kiedy TY masz termin , umknęło mi to gdzieś
W połowie czerwca

Cytat:
Tiaa napisałam jakieś kilka stron i nagle stwierdziłam, że muszę zjeść i tysiąc innych rzeczy dla siebie już szykuję

Spoko, spoko ja lubię bardzo takie istotki
A konkretny dzień ustalimy w przyszłym tygodniu - w końcu nasze spotkanie musi dojść do skutku
Niestety mam dokładnie to samo, zawsze przecież trzeba zrobić przerwę na kawkę, malowanie paznokci, jedzenie a nawet sprzątanie Od poniedziałku miałam zacząć się uczyć ale jakoś nie mogę się zebrać, zaczynam więc od następnego Tylko u mnie jest jeden problem, najlepiej uczę się chodząc po mieszkaniu i powtarzając na głos a teraz z łażenia nici, więc nie wiem jak to będzie z nauką
Stary 2009-02-05, 11:47   #2487
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dobra idę z netu już na poważnie

Założyłam sobie, że dziś muszę mailem wysłać I rozdział promotorce - więc trzeba się brać za pisanie (I rozdział ma 3 podpunkty, mam 2 czyli jeszcze cały 1 muszę spłodzić )

Stary 2009-02-05, 11:51   #2488
SELKA*
Zakorzenienie

Stary 2009-02-05, 12:12   #2489
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Witajcie kochane,ciakwe czy ktoś mnie jeszcze pamięta,już półtora roku minęło od mojego ślubua dziś noszę pod serduszkiem nasze pierwsze maleństwo, z niektórymi to nawet na wątku mam kwietniowych jestem,prawda małpka?Postaram się podczytać co u Was.pozdrawiam wszystkie ciepło,miłego dnia
Po pierwszej stronie widze że niektóre się spodziewają a niektóre już mają maleństwa,gratulacje

Edytowane przez szczęśliwa_82
Czas edycji: 2009-02-05 o 12:14
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:15   #2490
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry laseczki
Twój mąż chyba się nie wysypia :P

Cytat:
Musi być dobrze

Ja tez jestem zadowolona z nocnej koszulki Lupo. Ale np. staniki Lupo jak dla mnie odpadają. Kupiłam raz i więcej się nie skuszę. Nie przepuszcza powietrza i szlag mnie trafia po kilku godzinach noszenia. Ale może akurat trafiłam na taki materiał
Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
dzieki za linka, zobacze LUPO, nie miałam nigdy bielizny z tej firmy

A jak Twoje wyniki??
Ja o stanikach nic nie mogę powiedzieć bo ani ja ani siostra (a raczej nasze biusty ) nie nadajemy się do Lupo. Ale figi czy stringi uwielbiamy

Co do wyników to nie powtarzałam. Zapalenie oskrzeli tak mnie męczyło ze od niedzieli brałam antybiotyk. A że jestem przewrażliwiona na punkcie swoich wyników to nie chciałam ich powtarzać biorąc leki, bo oczywiście jakby wynik był inny to zastanawiałabym się czy to nie wpływ antybiotyku. Pojadę w poniedziałek z tamtym sprzed leków, trudno.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości