Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 13:03   #2431
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Wesele powiadasz??? Ja nic jeszcze nie wiem. A jedne zaręczyny były juz dawno i wesela jak nie było tak nie ma.
Nicky dostałam zapytanie o DJ bo zdecydowali sie ustalić date ślubu. Zapytanie oczywiscie od A. więc chyba jednak cos będzie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No ja też za bardzo nie rozumiem o co chodzi - te posty tak trochę są wyrwane z kontekstu

Jodie dzięki za namiar na tego perfumiarza
Szybko przesyłkę miałaś ?
Miss.Hot zamówiłam w piątek wieczorem , we wtorek kurier był u mnie wysyła kurierem bardzo tanio - pobranie 16 zł, wpłata na konto 12
Stary 2009-02-04, 13:05   #2432
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Miss.Hot zamówiłam w piątek wieczorem , we wtorek kurier był u mnie wysyła kurierem bardzo tanio - pobranie 16 zł, wpłata na konto 12
No to rzeczywiście tanio i szybko

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:11   #2433
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość

Jakiegoś lenia mam od kilku dni, nie wiem czy to ta zmiana pogody, czy jeszcze resztki osłabienia po długiej grypie. Teraz to się boję, żeby nastęnej infekcji nie złapać, przy tej odwilży. Znajmoy z Warszawy ostatnio mówił, ze tam ludzie po kilka razy na grypę chorują, wyleczą się, zaraząją od kolejnej chorej osoby i od nowa.
Anadun trzymaj się cieplutko, ja też mam lenia może to na jakieś zmiany pogody ...
Nie poszłam do pracy tylko mam pracę zdalnie w domciu dzisiaj - wystawiam faktury, ale idzie mi to jak krew z nosa taki nie chciej mi się włączył

Cytat:
Napisane przez edytusia
no na innym wątku o relacjach z teściami umieściłam problem z którym walczę od wczoraj i tylko chciałam żeby ktoś tam zajrzał jak może i coś poradził...
eh teście - lekarz zabronił mi się stresować więc wolę nawet nie myśleć na ten temat bo mogłabym pisać w nieskończoność

Apropo marzedowna się coś nie pojawiała ciekawe jak u niej z teściami czy się poprawiło

Cytat:
Napisane przez sija
A ja właśnie nie wiem jaki kupić, bo w marcu to jeszcze może być niezła zima. Byłam dziś jeszcze w jednej aptece i był akurat ten Sopelek - faktycznie jest od 6 miesiąca no i okazało się, że ma w składzie wodę. Babka w aptece mówiła, że często te informacje od którego miesiąca to są na wyrost, bo takie są przepisy i że normalnie kupują Sopelka i dla noworodków zgłupieć można
A leń to chyba wszystkich ostatnio ogarnia - ale to chyba wina braku słońca
sija nie słuchaj aptekarzy, bo ludzie są różni i czasami chcą coś na siłę wcisnąć - mi kiedyś bardzo miły Pan Aptekarz chciał wcisnąć zamiast "Biofer Folik" zwykły "folik" bo wg niego to to samo - a 1 to żelazo a2 to kwas foliowy ... jak chcesz to jutro jak będę w Drogerii Natura to się rozejrzę czy coś jest na zimę, bo tam mają kremy dla dzidziusiów to jakby co napiszę jak coś wypatrzę ... bo mi na kwiecień mam nadzieję że nie będzie trzeba zimowego kremu, no chyba że młody postanowi się wcześniej wydostać

Cytat:
Napisane przez tola3804
Cześć Dziewczyny! Mam doła. Wpadłam tylko napisać, że byłam dziś zważyć Mikiego. I dupa! Nic nie przybrał od tygodnia. Waży dokładnie tyle samo. Do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!
a co na to lekarz mówi ? ja się jeszcze nie znam ale może dzieci tak mają że waga w miejscu a potem raptownie podskoczy, nie martw się napewno będzie dobrze
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:49   #2434
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość

ojoj, ale nie martw się, ząbek po kanałowym już nie powinien boleć - miałam kiedyś identyczną przygodę i to był jedyny ząb, który był robiony bez znieczulenia
no wiem niby, ale i tak się martwię trochę...
na szczęście mnie teraz nic nie boli, wiec myslę, że i przy robieniu nie bedzie - a w piątek mam wizytę u dentysty, ale po prostu chodzenie do dentysty nie nalezy do moich ulubionych rozrywek...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:01   #2435
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
no wiem niby, ale i tak się martwię trochę...
na szczęście mnie teraz nic nie boli, wiec myslę, że i przy robieniu nie bedzie - a w piątek mam wizytę u dentysty, ale po prostu chodzenie do dentysty nie nalezy do moich ulubionych rozrywek...
mi dentysta jest całkowicie obojętny! a jak będzie bolało to poprosisz o znieczulenie i po sprawie

a pan S. ma grype żołądkową
Stary 2009-02-04, 14:35   #2436
marzedowna
Raczkowanie

Kochane!

Ja tylko na chwilkę, nawet nie czytam co napisałyście bo jakoś nie mam nastroju!
U nas niestety nie najlepiej! Okazało sie, po wizycie u lekarza i usg, że obok dzidziusia mam krwiaka! co prawda usłyszałam ze jest nie duży ale muszę do 4 tygodni leżeć! Nawet chciał mnie skierować od razu na patologie ciąży ale zdecydowałam sie na leżenie w domu, bo gdzie lepiej wypocznę jak nie w domku!

No i w środę kolejna wizyta, zobaczymy co się dzieje....

trzymajcie kciuki
marzedowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:41   #2437
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość
Kochane!

Ja tylko na chwilkę, nawet nie czytam co napisałyście bo jakoś nie mam nastroju!
U nas niestety nie najlepiej! Okazało sie, po wizycie u lekarza i usg, że obok dzidziusia mam krwiaka! co prawda usłyszałam ze jest nie duży ale muszę do 4 tygodni leżeć! Nawet chciał mnie skierować od razu na patologie ciąży ale zdecydowałam sie na leżenie w domu, bo gdzie lepiej wypocznę jak nie w domku!

trzymajcie kciuki
marzedowna będzie dobrze ! a my trzymamy za Ciebie i Maleństwo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 14:41   #2438
martuko
Wtajemniczenie

marzedowna, to rudalbn Cie wywołala.
Leż grzecznie i odpoczywaj. Krwiaki się wchlaniają, bądź dobrej myśli.

ide sie pakowac dziewczyny, skończe książke, bo mnie wessala to wreszcie za coś sie wezme...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:45   #2439
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

marzedowna, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

do Jolinka: jak wasz maluszek??? gratulujemy wam oboje))

Ja się dowiedziałam, że moja młodsza siostra (rodzona) jest w ciąży. Jestem w szoku jeszcze. Na Wielkanoc ślub. Jest 5 lat młodsza ode mnie i tak mnie wyprzedziła Musimy się też chyba postarać...
Stary 2009-02-04, 14:53   #2440
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
sija nie słuchaj aptekarzy, bo ludzie są różni i czasami chcą coś na siłę wcisnąć - mi kiedyś bardzo miły Pan Aptekarz chciał wcisnąć zamiast "Biofer Folik" zwykły "folik" bo wg niego to to samo - a 1 to żelazo a2 to kwas foliowy ... jak chcesz to jutro jak będę w Drogerii Natura to się rozejrzę czy coś jest na zimę, bo tam mają kremy dla dzidziusiów to jakby co napiszę jak coś wypatrzę ... bo mi na kwiecień mam nadzieję że nie będzie trzeba zimowego kremu, no chyba że młody postanowi się wcześniej wydostać
Pokiwałam głową na to co aptekarka mówiła, ale kremu nie kupiłam jeszcze się zastanawiam. A nie rób sobie kłopotu, jutro się wybieram uzupełnić do końca zakupy i mam kilka drogerii i aptek po drodze więc na pewno coś kupie

Cytat:
a pan S. ma grype żołądkową
Ojoj to zdrówka życzę, a Ty uważaj na siebie, żebyś się nie zaraziła.

Czy ktoś wie, kiedy w końcu przyjdzie porządny mróz i wybije te wszystkie choróbska ??????

Cytat:

trzymajcie kciuki
będzie dobrze, fajnie, że masz możliwość leżenia w domu a nie w szpitalu

Tola nie poddawaj się

Dla zainteresewanych: w realu mają być pampersy za 43.95 i Lovela do kolorów 1,8kg za 15,95 od 5 do 18 lutego

Edytowane przez sija
Czas edycji: 2009-02-04 o 14:57 Powód: dopisek
sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:00   #2441
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Annabel jeśli chodzi o Moto-Start to Ci nie pomogę, mój brat nie pamieta z kim jeżdziło mu się najlepiej a polecany przeze mnie Darek ma swoją szkołę
A już i tak nie trzeba, bo zapisałam się do szkoły, którą mi poleciła SELKA i właśnie za chwilę zmykam na pierwsze zajęcia

Martuko
, a Ty mojego numeru telefonu to nie masz, że musisz mnie na forum ścigać?
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 15:06   #2442
jodie
Zakorzenienie

znowu nakupiłam na allegro - tym razem sally hansen - różne dziwne wynalazki
Stary 2009-02-04, 15:07   #2443
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
annabel, szkoda że juz uciekląś, myślalam,że gdzies Cię dorwę bo szczerze mówiąc potrzebuję lektury na długie podróże pociągiem pójde sobie chyba kupić drugi tom Rozlewiska - kolezanka mi pożyczyła i przez kilka ostatnich dnmi trudno mnie było oderwać... To będzie chyba w sam raz...
jedziemy do tego Wroclawia jutro rano ale na razie jesteśmy w proszku. ,( tzn jutro do Poznania do koleżanki i w sobotę dalej )Jakaś taka rozmemlana jestem, nic mi sie nie chce. Mam nadzieję że tam chociaż dobra pogoda będzie i nie wrócą mi ciężkie wspomniania z ubiegłorocznych ferii
Kupiłaś już tą ksiazkę? Bo warto wiedzieć, że tam są niby 3 tomy, ale Dom to część główna, Miłość to jej kontynuacja a Powroty to powrót do historii wcześniejszych niż te z Domu. Piszę, bo moja siostra była rozczarowana jak kupiła Powroty licząc na dlasze losy głównej bohaterki Domu, a tu lipa
Udanego wyjazdu i owocnego wypoczynku życzę

Cytat:
A ja właśnie nie wiem jaki kupić, bo w marcu to jeszcze może być niezła zima. Byłam dziś jeszcze w jednej aptece i był akurat ten Sopelek - faktycznie jest od 6 miesiąca no i okazało się, że ma w składzie wodę. Babka w aptece mówiła, że często te informacje od którego miesiąca to są na wyrost, bo takie są przepisy i że normalnie kupują Sopelka i dla noworodków zgłupieć można
A leń to chyba wszystkich ostatnio ogarnia - ale to chyba wina braku słońca
Ja bym chyba szukała takiego bez wody, skoro można takie kupić. Sama na razie myślę

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Mam doła. Wpadłam tylko napisać, że byłam dziś zważyć Mikiego. I dupa! Nic nie przybrał od tygodnia. Waży dokładnie tyle samo. Do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!
NIc nie przybrał, ale jakoś mieści się w normach na swój wiek? Może za bardzo się przejmujesz Podobno stres bardzo wpływa na laktację, więc nie warto się tak przejmowac

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Anadun trzymaj się cieplutko, ja też mam lenia może to na jakieś zmiany pogody ...
Nie poszłam do pracy tylko mam pracę zdalnie w domciu dzisiaj - wystawiam faktury, ale idzie mi to jak krew z nosa taki nie chciej mi się włączył
Cytat:
Kochane!
trzymajcie kciuki
Zyczę, żeby szybko się wchłonął

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ja się dowiedziałam, że moja młodsza siostra (rodzona) jest w ciąży. Jestem w szoku jeszcze. Na Wielkanoc ślub. Jest 5 lat młodsza ode mnie i tak mnie wyprzedziła Musimy się też chyba postarać...
Już ich chyba nie dogonicie
Stary 2009-02-04, 16:09   #2444
jodie
Zakorzenienie

Miss.Hot Ty kiedyś zamawiałaś bieliznę na odległość, chyba na święta, mozesz napisac mi czy jesteś zadowolona i z jakiej strony zamawiałaś?
Stary 2009-02-04, 16:35   #2445
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo

Cytat:
ide sie pakowac dziewczyny, skończe książke, bo mnie wessala to wreszcie za coś sie wezme...
Martuko miłego wypoczynku

Cytat:
Czy ktoś wie, kiedy w końcu przyjdzie porządny mróz i wybije te wszystkie choróbska ??????
Podobno teraz jeszcze przez 2 tygodnie ma być odwilż

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
A już i tak nie trzeba, bo zapisałam się do szkoły, którą mi poleciła SELKA i właśnie za chwilę zmykam na pierwsze zajęcia
No to powodzenia

Cytat:
Miss.Hot Ty kiedyś zamawiałaś bieliznę na odległość, chyba na święta, mozesz napisac mi czy jesteś zadowolona i z jakiej strony zamawiałaś?
To był ten sklep http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 16:38   #2446
SELKA*
Zakorzenienie

Witam cieplutko laseczki
U mnie choroba powoli mija, całe szczęście to nie grypa a zwykłe przeziębienie i domowe sposoby jakoś działają. Ale przy kichaniu cały brzuch mnie boli i nie jest wtedy za wesoło
A tak poza tym to mam doła, mega doła. Już nie wytrzymuję psychicznie zamknięta przez cały dzień w czterech ścianach. Od ciągłego czytania pieką mnie oczy a co innego można robić leżąc cały dzień w łóżku A jak tylko trochę więcej pochodzę, czyli jak dla mnie przez cały dzień ze 100 kroków to strasznie boli mnie brzuch Sorki,że się żalę ale strasznie mi ciężko...

Postaram się troszkę odpowiedzieć na Wasze posty. Ale mam zaległości, nie pisałam ze 2 dni a tu tyle do nadrobienia

Cytat:
Ja też ich polecam Film naprawdę swietny, a panowie bardzo mili Z tego co wiem to SELKA tez ma film od nich i też jest zadowolona...
Dokładnie, polecam i to bardzo. Tylko u nas film kręcił i potem montował Radek, współpracownik p. Pliszko.

Cytat:
Napisane przez Edytusia Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak teraz mówię ale please dziewczyny dzis przez ten temat w nocy spać niemogłam na wątku o relacjach z teściami opisałam problem, ale tam nikogo niema. Bądźcie tak dobre i pomóżcie bo siedzę w pracy i rozmyślam az mnie głowa boli. Będę wdzięczna jeśli mi odpiszecie co sądzicie na ten temat.
Szczerze mówiąc nie rozumiem tego posta Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać na dany temat, to zwyczajnie w świecie wchodzi na dany wątek i tam się udziela. A tak wyskoczyłaś z tym, jak nie przymierzając Filip z konopi.

Cytat:
annabel, szkoda że juz uciekląś, myślalam,że gdzies Cię dorwę bo szczerze mówiąc potrzebuję lektury na długie podróże pociągiem pójde sobie chyba kupić drugi tom Rozlewiska - kolezanka mi pożyczyła i przez kilka ostatnich dnmi trudno mnie było oderwać... To będzie chyba w sam raz...
Niby to nie do mnie ale bardzo polecam Rozlewisko- wszystkie 3 części. Takie czydało, saga rodzinna. Troszkę przypomina mi Jeżycjadę Musierowicz dla bardziej dojrzałych czytelników

Cytat:
Biedactwo Niestety nie znam się na żywieniu maluszków i nie jestem w stanie pomóc.

Cytat:
Kochane!

trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki. I pamiętaj- jak najmniej stresu. Będzie oki. Ja leżę już ponad miesiąc a poród w czerwcu, jest ciężko ale dla maleństwa warto

Cytat:
Daj znać jak pierwsza lekcja, ciekawa jestem bardzo Wszystkie książki już przeczytałam, czeka na kolejną dostawę- mam nadzieję,że spotkamy się po feriach

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
Kupiłaś już tą ksiazkę? Bo warto wiedzieć, że tam są niby 3 tomy, ale Dom to część główna, Miłość to jej kontynuacja a Powroty to powrót do historii wcześniejszych niż te z Domu. Piszę, bo moja siostra była rozczarowana jak kupiła Powroty licząc na dlasze losy głównej bohaterki Domu, a tu lipa
A moim zdaniem to jest właśnie zaleta Rozlewiska

Edytowane przez SELKA*
Czas edycji: 2009-02-04 o 16:41
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 16:39   #2447
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
zadowolona??
Stary 2009-02-04, 16:42   #2448
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
zadowolona??

Stary 2009-02-04, 16:48   #2449
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Witam cieplutko laseczki
U mnie choroba powoli mija, całe szczęście to nie grypa a zwykłe przeziębienie i domowe sposoby jakoś działają. Ale przy kichaniu cały brzuch mnie boli i nie jest wtedy za wesoło
A tak poza tym to mam doła, mega doła. Już nie wytrzymuję psychicznie zamknięta przez cały dzień w czterech ścianach. Od ciągłego czytania pieką mnie oczy a co innego można robić leżąc cały dzień w łóżku A jak tylko trochę więcej pochodzę, czyli jak dla mnie przez cały dzień ze 100 kroków to strasznie boli mnie brzuch Sorki,że się żalę ale strasznie mi ciężko...
Selka maluszek Ci wszystko wynagrodzi

Cytat:
dzięki , a czy któraś z Was zamawiała na www.intymna.pl ?
Stary 2009-02-04, 17:39   #2450
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej
u mnie dalej lipnny nastroj... do tego malza m rozlozylo a jutro ma sluzbe! goraczka i kaszel a do tego mamusia latajaca kolo niego jakby byl jakims maluszkiem i ato lekarstewko a to herbatka a to deserek za zimny to nie jedz albo go poloze na kaloryferku!(ja kupilam sonate-ze sklepu, z lodowki)

Martuko-udanego wypoczynku!
Jodie ja na najczesciej kupuje z Lupo - szybko i na wyprzedazy nie jest strasznie drogo!
Tola-juz mialas probke ze jak sie stresujesz to masz mniej pokarku, wyluzowalas troszke i bylo lepiej! wiec nie stresuj sie! najwazniejsze ze Miki nie traci na wadze! a moze rzeczywiscie tak jest ze najpier troche stoi w miejscu zeby pozniej przybrac wiecej! NIE STRESUJ SIE TAK!!!!
Selka- na zmiane ksiazka,tv i wizaz a moze znajdz sobie jakies hobby jak np. robienie biuzterii albo czegos tam innego albo wymyslaj aranzacje pokoju dla maluszka a jak cos to mozemy sie wprosic na kawki/herbatki i plotki
Marzedowna- bedzie dobrze! lez i odpoczywaj a krwiak napewno sie wchlonie!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:53   #2451
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Witam cieplutko laseczki

Postaram się troszkę odpowiedzieć na Wasze posty. Ale mam zaległości, nie pisałam ze 2 dni a tu tyle do nadrobienia

kochana, nie podddawaj sie zlym nastojom, pamiętaj o dzidzi. a może ksiązkę napisz? serio- o tym jak sobie radzic z taką sytuacja, że ci wizaz pomaga

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:59   #2452
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
witam,
to tak na poczatek dobre wiesci ode mnie ZALICZYLAM FIZYKE, normalnie jeszcze jestem w szoku i ciesze sie nie zmiernie, a miala to byc moja zmora, ale juz sobie poszla

sija bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadeczku z serduchem

miss hot jak tam , kochana kurujesz sie

buziaki dla wszystkich

bandola milej lektury, a moze Krzys faktycznie potrzebowal dnia z mamusia
Gratuluję!!!!

Hej Krzysiowi lepiej a ja jestem mega niewyspana, wstawałam do niego w nocy 6-7 razy w tym 3 na jedzenie. Jeszcze ma jakąś wysypkę, kij wie co, uczulenie czy jakies choróbsko?
Cytat:
A co lekarz ci poradził, dokarmiać czy jeszcze próbować? Gdzies słyszałam, że na rozbujanie laktacji jest tzw.48h z dzieckiem non stop i karmienie przez ten czas non stop , ciągłe przystawianie do cycka. Ale wtedy musi być ktoś w domu aby zrobił ci coś do jedzenia i zajął się rzeczami domowymi.

Cytat:
Fajnie, cieszę się, ze się jednak zdecydowałaś.

A ja dzisiaj posprzeczałam się bardzo łagodnie mówiąc z moim dyrem, tak mi podniósł ciśnienie, że kłapnęłam mu drzwiami. Jak ja nie trawię tego człowieka

A ja tatuaż robiłam w takiej bramie koło kina Wyzwolenie, nawet nie wiem czy jeszcze istnieje a było to gdzieś 14 lat temu
Stary 2009-02-04, 20:13   #2453
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję!!!!

Hej Krzysiowi lepiej a ja jestem mega niewyspana, wstawałam do niego w nocy 6-7 razy w tym 3 na jedzenie. Jeszcze ma jakąś wysypkę, kij wie co, uczulenie czy jakies choróbsko?
http://www.babyboom.pl/rodzina/zdrowie/trzydniowka.html

Może to to?

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:19   #2454
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
marzedowna, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

do Jolinka: jak wasz maluszek??? gratulujemy wam oboje))

Dziękujemy serdecznie no i może w końcu pojawicie się u nas??? co???

Cytat:

Dla zainteresewanych: w realu mają być pampersy za 43.95 i Lovela do kolorów 1,8kg za 15,95 od 5 do 18 lutego
Dzięki za informacjęTeraz takie są dla mnie najcenniejsze

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:20   #2455
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Z tego co się orientuję to przez 3 dni jest temperatura, którą trudno zbić, dlatego trzydniówka a Krzyś miał tylko 1 dzień ale ta wysypka mnie zastanowiła, może jednak uczulenie. Ale dzięki Ostrowczanka za zainteresowanie, zmotywuje mnie aby poczytać coś o wysypkach, bo teraz przeglądałam oferty pracy, znalazłam jakieś 2 ale takie sobie.
Stary 2009-02-04, 20:22   #2456
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Nie zawsze to jest 3 dni, może być i 1. Mój brat (jest dużo młodszy więc pamiętam) miał temperaturę tylko 2 dni z tego co pamiętam.

Stary 2009-02-04, 20:35   #2457
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Nie zawsze to jest 3 dni, może być i 1. Mój brat (jest dużo młodszy więc pamiętam) miał temperaturę tylko 2 dni z tego co pamiętam.
No tak ale on jak na dziecko miał tylko 38,1 st. a z opisu wynika od 39 i że wysypka na buzi, brzuszku, on ma oprócz buzi i kończyn. Czytam różne artykuły i co opinia to taka teoria. A jak to była trzydniówka to jakas expresowa.
Chyba sie przyzwyczaiłam, że mój Krzys jakis taki mało uczuleniowy, zapodam mu jutro wapno i zobaczę czy znika.
Stary 2009-02-04, 20:39   #2458
Ostrowczanka
Zakorzenienie

A to faktycznie trochę za niska - Sylwek miał prawie 40 i widział robaki na ścianach .

Stary 2009-02-04, 20:46   #2459
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Dzięki za informacjęTeraz takie są dla mnie najcenniejsze
polecam się na przyszłość

mam już ustawioną komodę, musi się tylko troche powietrzyć zanim zacznę układać ciuszki

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:48   #2460
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
polecam się na przyszłość

mam już ustawioną komodę, musi się tylko troche powietrzyć zanim zacznę układać ciuszki
Hej Sija no u Ciebie to odliczanie do godziny zero.

A tak na marginesie ładny brzunio

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości