![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
KomEwo - rozumiem ![]() Gdyby wam się obiło o uszy, że wasi znajomi, rodzina chcą przygarnąć kotka, to proszę dajcie znać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Ogladalismy wczoraj z moim mieszkania. Nawet jedno na zywca, na zdjeciach prezentowalo sie rewelacyjnie, mieszkanie w odremontowanym starym mlynie czy cus. Wielki okna itp.
105 tysiecy £. Weszlismy tam - owszem - zrobione cudnie. Swietna kuchnia otwarta na salon, ladnie zrobiona malenka lazienka... Z tym, ze tak male to bylo, ze poprostu zalamka. Rzeczy musielibysmy chyba trzymac u sasiada. A facet byl tak nachalny 'zarezerwujcie juz' bo schodza jak na pniu. Taaaa, przy recesji. Wyszlismy zniesmaczeni. A wieczorkiem impreza, sama poszlam, bylam grzeczna - ale doslownie caly wieczor wkrewial mnie jeden koles. Ja tancze z kumpela a on co raz PALUCHEM na mnie wskazuje do swoich kumpli, jeden po jednym i wysyla ich do mnie, zeby ze mna 'pogadali' Wystawilam mu w koncu dwa palce bo juz nie moglam. Jeden z tych kolesi nawet podszedl i 'przepraszam za kumpla, mam na imie...' na 'ok, mam na imie...' a on ' milo cie poznac masz ochote sie pocalowac?' musialam mu powiedziec 'Szczerosc'. A moja kolezanka znow wspiela sie na wyzyny bycia uroczym - stoimy w kolejce do klubu, podeszli do kolejki znajomi. Jeden z nich mowi do niej -ale masz plaszcz wygladasz jak ET tylko roweru Ci brakuje.. Na co ona nie odpowiedziala nic bo wyczekala momentu. Ten sam koles wyciaga z kieszeni batonik czekoladowy, rozpuszczony, rozmemlany. Moja kolezanka odwraca sie i uroczo rzecze 'A ty gdzies to trzymal? w dupie?' W sumie nic niby ale ja sie prawie posikalam a jemu mowe na dobre 10 sekund odjelo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
BAN stały
|
Żebyś wiedział - historia, o jakich zazwyczaj się czyta.
Cytat:
Mnie się to nie mieści w głowie. Podejrzewałam coś od jakiegoś czasu. Przedwczoraj postawiłam go pod ścianą i chciałam ostatecznie wyjaśnić wszelkie niedopowiedzenia między nami, bo nie mam zamiaru dawać z siebie robić idiotki - nadal się zapierał, że najważniejsze mi powiedział, że mnie kocha i reszta się nie liczy, że jeśli chcę, żebyśmy byli razem, to będziemy, że dramatyzuję, że wymyślam sobie problemy, sratatata, że chce, żeby wszystko było po staremu i żebym nie strzelała fochów. Zapewniał, że wszystko mi powiedział - ostatni raz wczoraj o 23:30. Próbowałam sobie to wszystko wytłumaczyć na różne sposoby. Ale spełnił się najczarniejszy scenariusz w momencie, gdy dzis w nocy dostałam smsy, o treści m.in. "Widzę, że tu romansik kwitnie" i "Czy Artur się z tobą całuje i bzyka?" Rano z nią rozmawiałam. Dziwnie spokojna była. "No tak, Artur ma żonę i dziecko. Dobrze, że pani zadzwoniła. Przepraszam w jego imieniu". I tyle. Znów wszystko się rozsypało w drobny mak. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-02-01 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
BAN stały
|
Tak normalnie to tylko 7 km ale on studiuje w Wawie i ciąg dlaszy braku kontaktu.
Nic chyba...tylko mogę czekać...ja się zaczynam powoli domyslac czemu sie nie odzywa... no tak...mnie az brzuch boli jak pomysle o ostatnim egzaminie Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Zapuściłam się na Osmoz.com i jestem wygłupiona. Jeden z moich ulubionych Lutensów Five O Clock au Gingembre to ich zdaniem męski zapach
![]() ![]()
#2467 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Wg mnie to unisex,dla faceta też może byc... wczoraj szukałam tobacco vanille- i tez męskie
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-01 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Mamy brąz w szczypiorniaku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2470 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Chergui jest męskie, ale Cedre już unisex, a Miel de Bois męskie.....chyba sami to dzielą wedle uznania...
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Jak minął weekend - ja miałam przesrane bo spędziłam go w pracy. Wszystkim przechodzącym przez sesję współczuję i pocieszająco powiem że chyba niedługo będzie już po- prawda? Ja miałam w zeszłym tygodniu egzamin z 5 lat studiów
![]() ![]() Melk rety w głowie się nie mieści. Mam nadzieję że jego też ktoś w życiu tak oszuka i zawiedzie.
#2472 |
Zakorzenienie
|
Melk- trzymaj się dzielnie
![]() Nie zaglądałam dość długo do baru, ale dziś wpadłam pochwalić się wczorajszymi zakupami. Nabyłam bowiem: monitor LCD (wreszcie!!), lodówkę, kuchenkę, piekarnik, okap oraz pralkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() to sie nazywa zakupy!!! A jaką kuchenkę i piekarnik kupiłaś? bo ja musze kuchenkę zmienic i się rozglądam....już rok i się rozejrzeć nie mogę... ![]()
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Płytę gazową kupiłam Ariston, a piekarnik Samsung. W ten weekend w Media Markt była wielka wyprzedaż i ceny rzeczywiście atrakcyjne, więc szkoda było nie kupić, skoro i tak w końcu trzeba to mieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Tych zapachow Etro nie znam, ale Chergui, Miel de Bois i Cedre uwielbiam i choć te dwa pierwsze nie są zapachami ktore mozna by zakwalifikować bez wahania jako damskie, to nie odważylabym się powiedzieć, że sa one męskie. Uniseks, OK, ale męskie?
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2477 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
never say no to panda
|
szlag mnie zaraz trafi... przejęli mi właśnie konto allegro (już 2 kur...cze raz) i dodatkowo jeszcze konto mailowe
![]() jak ja dorwę tych skurczybyków to im nogi z dupska powyrywam!
![]() |
#2479 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
"Oni" czyli kto?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
never say no to panda
|
jakbym wiedziała, to już by dyndali powieszeni za jajca na najbliższej latarnii :/ jakieś wuje wielkie
przepraszam, ale jestem makabrycznie wkurzona ![]()
![]() |
#2481 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyli hakerzy śc....wa jedne
![]() Biedactwo ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i dziewczyny kuchenne-jedni pytanie-tylko sie nie smiejcie- to teraz sie kupuje osobno płyte i piekarnik czy o co chodzi? ![]() Cytat:
ale jak to?? ze co??? nic nie kapuje i jestem przerażona! O CO CHODZI? ![]()
![]() |
#2483 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
never say no to panda
|
normalnie
przyszedł mail o potwierdzeniu zmiany hasła z allegro przyszedł mail o zmianie hasła spanikowana próbowałam zalogować się na allegro - dupa blada coś mnie oświeciło i sprobowałam zalogować się na pocztę przez stronę o2 (normalnie używam komunikatora jako klienta poczty) - dupa blada i taki z tego wniosek, że jak się jest głupim jak ja, to sie nie ma ani konta allegro, ani konta mailowego (które się miało od 6 lat) idę się powiesić na żyrandolu ![]()
![]() |
#2485 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale to straszne jest...normalnie jakby Cię okradli albo napadli ![]() ja nawet nie wiedziałam że coś takiego może się zdarzyc..... można się jakoś ustrzec przed czymś takim?
![]() |
#2486 |
never say no to panda
|
normalnie kur... od kilku dni mi się wszystkie nieszczęścia nawarstwiały i coraz gorzej było, a dziś to już przegięcie.
nie lubie płakać, ale beczę jak głupia ![]() a można się ustrzec, słuchając chuopa i instalując antyviry i firewalle
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabb ![]() ![]() W sytuacji, kiedy ta staruszka jest niezdolna do odwoływania darowizn i podpisywania różnych papierów, chyba już nic się nie da zrobić, ale ja bym chyba sobie ulżyła, mówiąc dobitnie takiej dziewoi, co o niej myślę. ![]() Cbr, o szlag ![]() ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-02-01 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cholercia,ja też mam konto na o2 ![]() No i chyba tylko właściciel danego konta może pojąć decyzję,że zmienia hasło-tak mi się wydaje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2490 | ||
never say no to panda
|
tak, ale za pierwszym razem nie wyciągnęłam widać odpowiedniej lekcji i życie mi dało po dupsku po raz drugi
Cytat:
![]() i owszem, ale jak sie kutas (sorry) jeden włamie na moje konto, to z poziomu konta może zmienić hasło, a następnie potwierdzić przez pocztę, na którą też się włamie :/ Cytat:
natomiast najbardziej mi żal o2, bo się przywiązałam, wszyscy znali ten adres... a tu dupsko... przepadło raczej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.