![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Dziewczyny przychodzę z pracy i co ? 2 strony do czytania
![]() My z TŻ-em za rok szukamy mieszkania, a po ślubie w miarę możliwości chcemy wybudować domek ![]() ![]() ![]() Muszę w końcu zrobić porządne zdjęcie pierścionka i Wam pokazać :P Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
#2462 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam z aqua aerobiku i zrobiłam dzisiaj już 14 dzień a6w
![]() ![]() ![]() ![]() bolą mnie mięśnie brzucha ![]() a co do mieszkania, to kiedyś mówiła moja teściowa, że się sprzeda to mieszkanie co jest i kupi dwa mniejsze. potem jednak przystało na zamianę małego mieszkanka na 3 pokoje ![]() ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-06 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
nicolaaa - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ma.ko - i jak udały się zakupy ? sonek - nasz zespół jest 3 osobowy. Pani J.- wokal, Pan G. - instrumenty klawiszowe i wokal oraz Pan R. - saksofon, puzon, instrumenty klawiszowe i wokal. Bardzo się ciesze, że jest saksofon ![]() ![]() ivona84 - jakiś czas przed zaręczynami chodziliśmy po różnych salonach oglądać pierścionki i TŻ trochę się wypytywał to pokazywałam mu te co mi sie podobają - głównie białe złoto, bo żółte mi się nie podoba, ale obrączki będą albo mieszane albo żółte tradycyjnie - , ale już nawet nie pamiętam czy ten, który mam był tam wtedy. Wiem za to, że jak pojechałam z rodzicami na wakacje to TŻ poprzynosił sobie różne katalogi i w pracy (bo w domu nikt nic nie wiedział) oglądał. A na wypadek gdyby wybrał za duży/mały to po powrocie z Turcji załatwił, że można go było wymienić, ale na szczęście nie było to potrzebne, bo trafił z rozmiarem ![]() isabele - to miał obstawę Twój TŻ ![]() honolinka, ivona84 - niezłe historie z TŻ-ami ![]() Stysik - fajny avatar ![]() ![]() ![]() kopikos - na pewno coś wybierzecie, troszkę cierpliwości, a może my Ci pomożemy ? XxXJuSstiii - gratulacje! ![]() ![]() Cytat:
![]() Wytrwałości w ćwiczeniu ![]() --- Witajcie ![]() Podczytuję Was od rana, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby odpisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-06 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Witam w piękny piątkowy
![]() ![]() Ma.ko chyba dla twoego TŻ to coś z wysokim filtrem jak spieka się na raczka. A co do firmy to dobre są kosmetyki z Ambre Solaire, ale te tańsze też są w porządku - może AA, żeby nie uczulało ![]() Gratuluj udanych zakupów ![]() Co do zespołu to chętnie pomogę, ale szkoda, że nie jesteśmy z tego samego regionu, bo wtedy łatwiej byłoby pomóc. Ale jak będziesz miała jakieś wątpliwosci jaki wybrać to pisz - na pewno wszystkie chetnie pomożemy ![]() Kopikos na pokonanie lenia użyj wyobraźni - jak będziesz się czuła jak tu i ówdzie będzie mniej tłuszczyku, ale najbardziej motywuje to jak TŻ powie Ci "Schudłaś Kochanie ![]() Ja narazie ćwiczę tylko a6w, bo na nic innego nie mam ochoty, ale po weekendzie z TŻ chcemy coś jeszcze zacząć. I trochę oboje schudliśmy - pomaga strasznie nie jedzenie kolacji ![]() JennyAniolek - gratuluję udanego zakupu auta i z tego co piszesz to kolor auta mamy podobny ![]() I jak podpiszesz umowę to pochwal się jaka datę w końcu ustaliliście ![]() A co do mieszkania po ślubie to chyba póki co zostaniemy w wynajętym mieszkaniu albo uda się kupić własne albo zacząć budowę domu, ale to marzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
tinusia musisz, musisz hihi.
niunia też kiedyś myślałam o aquaaerobicu, ale u mnie nie ma basenu krytego a na otwartym nie ma zadnych zajęć, musiałabym dojeżdżać ehh. Jak mięśnie brzucha bolą, to znaczy że dobrze pracowały ![]() Jenny udały się udały, ale pisałam wcześniej co kupiłam hihi. A i gratuluję zakupu autka ![]() ivona dzięki : Z AA ja nie mogę używać, bo wszystko mnie uczula więc opewnie kosmetyki do opalania też heh. Niestety u mnie jest mały wybór i nigdzie nie widziałam Ambre Solaire, więc chyba będę musiała kupić Lirene lub Dax (bo te są na pewno), ale dziękuję. Myśę, że Tż wystarczy SPF 20 na początek a później to może 6? Dziś rano oglądałam opgodę, nad morzem zapowiadają ładną przez kolejnych 7-8 dni. Oby taka była hihi. Co do zespołu to na pewno się zgłoszę jak już coś zdecydujemy. Ja wczoraj troszkę poćwycziłam na stepperze, na twisterze, zrobiłam brzuszki i 8 minut legs ![]() A teraz lecę do pracy bo mama koleżanki skracała mi spodnie, później trzeba sie spakować ia na 14 mam paznokcie ![]() Dziś w nocy wyjeżdżam. o matko jak ja wytrzymam bez Was tydzień ![]()
#2467 |
Rozeznanie
|
kopikos sprytnie ten twój TŻ wykombinował z pierścionkiem
![]() mój chciał mnie zaciągnąć do jubilera ale powiedzialam ![]() ![]() a co do wspólnego mieszkania to ja też nie mieszkam z TŻ więc nie masz się co smucić ale właśnie z tego względu zdecydowaliśmy się wziąć ślub w 2010 roku, żeby w końcu być razem i na swoim ![]() co do ćwiczeń to też trudno mi się zebrać ale jak już skończę ćwiczyć to czuję się wspaniale bo mam świadomość że robię coś dobrego dla siebie i swojego ciała. a poza tym ma.ko podała poważny argument zwalczający każdego lenia ![]() Stysik gratuluję ![]() ja niestety trochę zdołowana bo liczyłam że będę miała staż - w końcu wymęczyli mnie tam godzinę przy jakiś różnych testach i nic. aż troszkę się dziwię bo poza mną była jeszcze jedna osoba ale nie wiem nawet czy na to samo miejsce - może nawet tamta osoba normalnie o pracę sie starałą a nie o staż. no i mam teraz takiego doła ![]() honolinka ja swój pierścionek tez przerzucę na lewą rękę, w każdym bądź razie na pewno nie powędruje w kąt tylko dalej będę się nim chwalic całemu światu ![]() JennyAniolek co do kamerzysty to my wiedzieliśmy że chcemy na 100%, ale szczerze powiem że nie oczekiwałam cudów ale jak zobaczyłam jego film i tą jakośc obrazu to naprawdę się cieszę. poza tym wybierz sie 14 lutego 2010 na targi do spodka to wtedy też na pewno zdobędziesz ulotki od kamerzystów i fotografów i często dołączają rabaty ![]() bardzo fajny skład zespołu i instrumentów ![]() ![]() gratuluje zakupu autka - kolor super, ja też jak z tata kupowalismy auto to zwrocilam najpierw uwage na kolor (przesliczny bardzo czerwony samochodzik) a teraz to się juz znam jaki powinien mieć silnik, przbieg na rok i inne ![]() ma.ko to ja życzę udanych wakacji no i na pewno będziesz miała co czytac jak wrócisz ![]() No a ja wstałam wyspana ![]() ![]() ![]()
#2468 | ||
Lena
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra lecę do pracy! Bo jeszcze jedno spóźnienie i mi sie kończą wymówki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko - udanego wypoczynku
![]() ![]() Nicola - rozchmurz się ![]() ![]() I pociesz się, ze chociaż się dziś wyspałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Raczkowanie
|
Jenny gratuluję autka. My tez się teraz za jakimś rozglądamy, bo aktualnym TŻ-owym juz strach jeździć, a niestety codziennie musi dojeżdżać do pracy 30 km
Cytat:
![]() A TŻ mi nie pomaga- cieszy się że nie tylko jemu się oponka na brzuszku zrobiła ![]() Kolejny tydzień spędzisz na czytaniu i nadrabianiu zaległości wizażowych ![]() ![]() nicolaaa może pozwól TŻ-owi zabrać się na dłuższe wakacje - jak wrócisz będziesz szczęśliwa i wypoczęta, a wtedy na pewno łatwiej będzie szukać pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Kopikos ja wiem jaka to władza, ale cieszę się, że się kończy i zapowiada się ładny weekend
![]() ![]() A Twój TŻ zamiast się śmiać niech sam się za siebie weźmie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść Diewczynki
![]() ma.ko - udanego wypoczynku!! Pewnie będziesz miała niezłą lekturę po powrocie ![]() nicolaaa - tak jak reszta 3mam kciuki! Ułozy się i tego Ci życzę!! JennyAniolek - nie trzymaj nas w niepewności, pochwal się co to za autko ![]() Stysik - gratki! ps. ja mam dylemat odnośnie pracy....w przyszłym tyg może się wyjaśni... Robiłam wczoraj trochę a6w i już wiem że to nie dla mnie. Z przyczyn zdrowotnych troszkę, troszkę bardziej z leniwych ![]() ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Na prawdę sie boję zaglądać tu po powrocie hehe.
nicola bidulka a Ciebie. Qrcze jednak z pracą nie jest tak lekko jakby się mogło wydawać. A może kopikos ma racje? Zaczniesz na wszystko inaczej patrzeć i samo się jakoś ułoży, praca sama wleci w ręce. Zobaczysz. kopikos mój Tż się śmieje z mojej oponki, ale on tez dobrze swój brzuch utuczył ostatnio hehe. nawet zaczął ćwiczyć, ale przeszło mu jescze szybciej niż zawsze mi. elunka mam tak samo z a6w. mogę zaczynać tysiąc razy a i tak nigdy nie skończę. Nudzą mnie te ćwiczenia i tym samym sie zniechęcam. Chyba zostanę przytradycyjnych brzuszkach. Co mam chwilę to podczytuję Was, ale to już chyba ostatni raz dzisiaj. Trzeba się w końcu wziąć za pakowanie. Ach jak ja sie nie lubie pakować To gdybym się już nie pojawiła dzisiaj, tożyczę miłego weekendu i tygodnia. Buziaki i piszcie w granicach rozsądku, żebym się nie zgubiła w czytaniu za tydzień hehe. buziaki ![]()
#2474 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Jak ja Was nadrobię dziewczyny, tyle od wczoraj napisałyście, że nie wiem czy wszystko zdołam nadrobić ![]() elunka88 dla mnie także a6w jest nie do przejścia. Na razie nie mam motywacji, bo mój TŻ jest strasznie chudy i nam chodzi o to , żeby duuuzżo przytył. A ja sama takie ćwiczenia ![]() ![]() ![]() ivona84 o urlopie ja także marzę ![]() ![]() kopikos my także chcemy kupić auto, już zaczęliśmy gromadzić na ten cel pieniążki, ale niestety chyba bez małego kredytu się nie obejdzie ![]() ![]() Mustique to mamy bardzo podobna sytuację ![]() ![]() nicolaaa bardzo fajnie sobie Twój TŻ wymyślił z tym wyjazdem ![]() ![]() ![]() ma.ko jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu. Będziemy trzymać kciuki, żeby sie Wam pogoda udała ![]() ![]() JennyAniolek gratuluję zakupu auta. Pochwal się jaki model kupiliście, bo kolor jest rzeczywiście sliczny ![]() niunia32 fajnie sobie Twoja teściowa wymyśliła z tym mieszkaniem. Masz bardzo fajną teściową ![]() ![]() My się jeszcze nad mieszkaniem po ślubie nie zastanawialiśmy tak bardzo. Ale u nas to sprawa jest bardzo skomplikowana, bo na razie nie wiemy czy zostać tu gdzie jesteśmy czy przeprowadzić się do innego miasta, bliżej domu ![]()
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2476 |
Konto usunięte
|
Dzień doberek wszystkim kobietkom
![]() Ja dzisiaj zostałam prawie sama na włościach,bo mama z bratem pojechali na wypoczynek ![]() ![]() W ogóle podziwiam to wasze ćwiczenie:P. Sama się muszę wziąć a taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce ![]() ma.ko ale będziesz miała nadrabiania ![]() nicolaa mnie się na środkowy palec nie zmieści ten pierścionek i dlatego przerzucam go na lewą rękę ![]() kopikos ja tak samo dostałam oponeczkę:P. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
To pilnuj Honolinko taty pilnuj
![]() A z cwiczeniami to Ci powiem, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Konto usunięte
|
ivona84 to masz dobrze,że TŻ Cię motywuje,bo mój mówi,że według niego jest wszystko ok i nie powinnam nic zrzucać-normalnie zero wsparcia:P.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
A mój to mi przeszkadza żebym nie ćwiczyła. Zresztą jak jest przy mnie to wolę poleżeć przy nim niż się pocić
![]()
#2480 |
Wtajemniczenie
|
honolinka właśnie zajrzałam w Twój suwaczek i sie okazało ,że dziś masz diabelską liczbę dni do ślubu
![]()
#2481 |
Konto usunięte
|
isabele właśnie wiem:P. Miałam właśnie pisać;p! Mam nadzieję,że ten dzień się szybko skończy,bo aż mnie to przeraża:P. TŻ mówi,że dziś się nie spotykamy,bo się jeszcze pokłócimy;D;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Eeeeeeeeeeeeee tam bzdura
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Konto usunięte
|
Oby ten czas szybciej płynął,nie ivona84
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Nio ale Ty będziesz szybciej żonką ode mnie
![]() ![]() Ale jutro Mes będzie już Żonką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Konto usunięte
|
Zazdroszczę mes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, ciekawe jak tam mes, pewnie stresik jest.Mam nadzieje, że zda nam tutaj relację z przebiegu tego pięknego dnia. Pogoda zapowiada się jej piękna
![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
Rano widziałam, że była przez chwilę na wątku. Nic nie napisała, bo pewnie nie miała zbytnio dużo czasu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Jeden poranek i już tyle do nadrobienia
![]() ma.ko udanego wyjazdu ![]() niunia32 musiałaś fajnie wyglądać na tym aerobiku ![]() ![]() JennyAniolek ![]() ![]() ![]() A jedziemy do naszego kochanego Zakopanego ![]() P.S. Fajny avatar ![]() ![]() nicolaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Mustique ![]() ![]() elunka88, isabele to jesteśmy już w trójkę bo mój Tż to waży tylko kilka kg więcej ode mnie mimo, że jest 10 cm wyższy ![]() oj ja tez zazdroszczę Mes i będę trzymać kciuki żeby im się wszystko jutro udało ![]() W ogóle fajnie dziewczyny, ze się za mną cieszycie z tej pracy ![]() ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-07 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Stysik a kiedy zaczynasz?? wybacz, być może już to pisałaś, ale nie ogarniam wszystkich postów
![]()
#2490 |
Raczkowanie
|
Ale dużo piszecie
![]() JennyAniołek gratuluje zakupu auta ![]() ma.ko zazdroszczę ci tej motywacji do ćwiczeń ![]() ![]() ![]() nicolaaa jedź na wakacje, wypoczniesz, nabierzesz sił itp i na pewno znajdziesz prace ![]() ![]() ![]() honolinka trzeba było tate tez wysłac na wakacje zeby sobie odpoczał Wczoraj była u mnie koleżanka i chyba pół naszego roku obgadałyśmy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.