Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 21:04   #2461
tinussia90
Raczkowanie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Dziewczyny przychodzę z pracy i co ? 2 strony do czytania nie nadążam przy moim braku czasu :P

My z TŻ-em za rok szukamy mieszkania, a po ślubie w miarę możliwości chcemy wybudować domek Aktualnie mieszkamy razem tymczasowo na stancji, bo chcemy chociaz wakacje razem spędzić no i pracować. Ja się cieszę, że jest jak jest choć znów od października będziemy widzieć się tylko w weekendy

Muszę w końcu zrobić porządne zdjęcie pierścionka i Wam pokazać :P

Pozdrawiam Was serdecznie

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
tinussia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 21:40   #2462
niunia32
Zakorzenienie

ja właśnie wróciłam z aqua aerobiku i zrobiłam dzisiaj już 14 dzień a6w a co do aqua to miałam dzisiaj zajefajny strój mianowicie ćwiczyłam w majteczkach i bluzeczce, bo moja mama zapomniała wziąć mi strój, a ja zapomniałam go naszykować hehe a wszystkie babki z naszej paczki mówiły, że mam ćwiczyć, więc ćwiczyłam

bolą mnie mięśnie brzucha

a co do mieszkania, to kiedyś mówiła moja teściowa, że się sprzeda to mieszkanie co jest i kupi dwa mniejsze. potem jednak przystało na zamianę małego mieszkanka na 3 pokoje i ta opcja mi się baaardzo podoba

Dobranoc

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2009-08-06 o 22:38
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 23:17   #2463
JennyAniolek
Zakorzenienie

nicolaaa - dziękuję bardzo fajne mają te filmiki. Na początku nie chcieliśmy kamerzysty, ale teraz się nad tym zastanawiam. A nocki Ci współczuje Kibiców można jeszcze jakoś znieść, bo mecze chyba tak często się nie odbywają, ale ten sąsiad to chyba jakiś psychol

ma.ko - i jak udały się zakupy ?

sonek - nasz zespół jest 3 osobowy. Pani J.- wokal, Pan G. - instrumenty klawiszowe i wokal oraz Pan R. - saksofon, puzon, instrumenty klawiszowe i wokal. Bardzo się ciesze, że jest saksofon , a zespół polecony i sprawdzony w kwietniu na weselu... A co do cen to np. w tym roku biorą 1800zł, w przyszłym 2400zł, a na 2011 - 2700zł - ale warto wydać te pieniądze ... Historia z zaręczynami piękna!

ivona84 - jakiś czas przed zaręczynami chodziliśmy po różnych salonach oglądać pierścionki i TŻ trochę się wypytywał to pokazywałam mu te co mi sie podobają - głównie białe złoto, bo żółte mi się nie podoba, ale obrączki będą albo mieszane albo żółte tradycyjnie - , ale już nawet nie pamiętam czy ten, który mam był tam wtedy. Wiem za to, że jak pojechałam z rodzicami na wakacje to TŻ poprzynosił sobie różne katalogi i w pracy (bo w domu nikt nic nie wiedział) oglądał. A na wypadek gdyby wybrał za duży/mały to po powrocie z Turcji załatwił, że można go było wymienić, ale na szczęście nie było to potrzebne, bo trafił z rozmiarem

isabele - to miał obstawę Twój TŻ

honolinka, ivona84 - niezłe historie z TŻ-ami

Stysik - fajny avatar i już dziś Ci życzę udanego i miłego odpoczynku a gdzie się wybieracie ? oraz gratuluję znalezienia pracy

kopikos - na pewno coś wybierzecie, troszkę cierpliwości, a może my Ci pomożemy ?

XxXJuSstiii - gratulacje! widzę, że mamy podobny staż z TŻ-ami

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Zgadzam się - pierścionki cudne....ciekawe kiedy ja będę nosić taki ...Ja w nocy wtorek/sroda prawei nie spałam. TŻ miał wypadek...!
Na pewno już niedługo ... Dobrze, że Twojemu TŻ-owi nic poważnego się nie stało.
Wytrwałości w ćwiczeniu

---

Witajcie
Podczytuję Was od rana, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby odpisać ... Wszystkie mamy śliczne pierścionki ... My po ślubie prawdopodobnie będziemy przez jakiś czas mieszkać z moimi rodzicami u mnie na pokoju, albo mamy taką cichą nadzieję, że firma się rozkręci to chcielibyśmy wynająć jakieś mieszkanko w Krakowie - uwielbiam te miasto! ... Zaraz zmykam spać, bo jutro-dziś na 7 do pracy, a po południu jedziemy na salę podpisać umowę! Za to dziś TŻ miał wolny dzień i pojechaliśmy zobaczyć auto... No i kupiliśmy nasze pierwsze autko , jest śliczna teraz tylko przegląd, zarejestrować i możemy śmigać a kolor też ładny: ni to fiolet ni granat Dobranoc!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-08-06 o 23:19
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 06:42   #2464
niunia32
Zakorzenienie

Jenny co to macie za zespół??
gratuluję zakupu samochodu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 06:51   #2465
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Witam w piękny piątkowy poranek

Ma.ko chyba dla twoego TŻ to coś z wysokim filtrem jak spieka się na raczka. A co do firmy to dobre są kosmetyki z Ambre Solaire, ale te tańsze też są w porządku - może AA, żeby nie uczulało
Gratuluj udanych zakupów
Co do zespołu to chętnie pomogę, ale szkoda, że nie jesteśmy z tego samego regionu, bo wtedy łatwiej byłoby pomóc. Ale jak będziesz miała jakieś wątpliwosci jaki wybrać to pisz - na pewno wszystkie chetnie pomożemy

Kopikos na pokonanie lenia użyj wyobraźni - jak będziesz się czuła jak tu i ówdzie będzie mniej tłuszczyku, ale najbardziej motywuje to jak TŻ powie Ci "Schudłaś Kochanie "
Ja narazie ćwiczę tylko a6w, bo na nic innego nie mam ochoty, ale po weekendzie z TŻ chcemy coś jeszcze zacząć. I trochę oboje schudliśmy - pomaga strasznie nie jedzenie kolacji

JennyAniolek - gratuluję udanego zakupu auta i z tego co piszesz to kolor auta mamy podobny A model jaki?
I jak podpiszesz umowę to pochwal się jaka datę w końcu ustaliliście

A co do mieszkania po ślubie to chyba póki co zostaniemy w wynajętym mieszkaniu albo uda się kupić własne albo zacząć budowę domu, ale to marzenia

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 07:46   #2466
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

tinusia musisz, musisz hihi.

niunia też kiedyś myślałam o aquaaerobicu, ale u mnie nie ma basenu krytego a na otwartym nie ma zadnych zajęć, musiałabym dojeżdżać ehh. Jak mięśnie brzucha bolą, to znaczy że dobrze pracowały

Jenny udały się udały, ale pisałam wcześniej co kupiłam hihi. A i gratuluję zakupu autka

ivona dzięki : Z AA ja nie mogę używać, bo wszystko mnie uczula więc opewnie kosmetyki do opalania też heh. Niestety u mnie jest mały wybór i nigdzie nie widziałam Ambre Solaire, więc chyba będę musiała kupić Lirene lub Dax (bo te są na pewno), ale dziękuję. Myśę, że Tż wystarczy SPF 20 na początek a później to może 6?
Dziś rano oglądałam opgodę, nad morzem zapowiadają ładną przez kolejnych 7-8 dni. Oby taka była hihi. Co do zespołu to na pewno się zgłoszę jak już coś zdecydujemy.

Ja wczoraj troszkę poćwycziłam na stepperze, na twisterze, zrobiłam brzuszki i 8 minut legs

A teraz lecę do pracy bo mama koleżanki skracała mi spodnie, później trzeba sie spakować ia na 14 mam paznokcie A jak trzeba ładnie wyglądać hehe.

Dziś w nocy wyjeżdżam. o matko jak ja wytrzymam bez Was tydzień

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 07:58   #2467
nicolaaa
Rozeznanie

kopikos sprytnie ten twój TŻ wykombinował z pierścionkiem trzeba przyznać że umir zrobić niespodziankę

mój chciał mnie zaciągnąć do jubilera ale powiedzialam i musiał sam wybrać i bardzo się z tego cieszę

a co do wspólnego mieszkania to ja też nie mieszkam z TŻ więc nie masz się co smucić ale właśnie z tego względu zdecydowaliśmy się wziąć ślub w 2010 roku, żeby w końcu być razem i na swoim

co do ćwiczeń to też trudno mi się zebrać ale jak już skończę ćwiczyć to czuję się wspaniale bo mam świadomość że robię coś dobrego dla siebie i swojego ciała. a poza tym ma.ko podała poważny argument zwalczający każdego lenia

Stysik gratuluję

ja niestety trochę zdołowana bo liczyłam że będę miała staż - w końcu wymęczyli mnie tam godzinę przy jakiś różnych testach i nic. aż troszkę się dziwię bo poza mną była jeszcze jedna osoba ale nie wiem nawet czy na to samo miejsce - może nawet tamta osoba normalnie o pracę sie starałą a nie o staż. no i mam teraz takiego doła - ale wybieram się dziś zanieść CV i w poniedziałek dokończę.

honolinka ja swój pierścionek tez przerzucę na lewą rękę, w każdym bądź razie na pewno nie powędruje w kąt tylko dalej będę się nim chwalic całemu światu

JennyAniolek co do kamerzysty to my wiedzieliśmy że chcemy na 100%, ale szczerze powiem że nie oczekiwałam cudów ale jak zobaczyłam jego film i tą jakośc obrazu to naprawdę się cieszę. poza tym wybierz sie 14 lutego 2010 na targi do spodka to wtedy też na pewno zdobędziesz ulotki od kamerzystów i fotografów i często dołączają rabaty więc jeśli ci się nie spieszy z wyborem kamerzysty to możesz właśnie na targach poszukać

bardzo fajny skład zespołu i instrumentów my z TŻ też uznaliśmy że na zespół pieniędzy żalować nie będziemy ale z tych droższych naprawde nic nas nie powaliło na kolana

gratuluje zakupu autka - kolor super, ja też jak z tata kupowalismy auto to zwrocilam najpierw uwage na kolor (przesliczny bardzo czerwony samochodzik) a teraz to się juz znam jaki powinien mieć silnik, przbieg na rok i inne

ma.ko to ja życzę udanych wakacji no i na pewno będziesz miała co czytac jak wrócisz

No a ja wstałam wyspana ale za humor mi dziś nie dopisuje przez tą głupią pracę. Jeszcze TŻ wymyślił że po weselu pojedziemy na 2 tygodnie wakacji to mu wytłumaczyłam że nie chcę jechać na tak długo bo jak wrócimy będzie już wrzesień a ja wciąż bez pracy ale cóż, widać że ja cały czas mam pod górkę. nie wiem dlaczego ten los nie może być łaskawszy. no to się wyżaliłam

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 08:01   #2468
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
niunia32 a ty masz śliczny pierścionek kopikos też
byłam ostatnio na weselu, ale jakoś zapomniałam posłuchać zespołu dzisiaj mi się przypomniała tzn. chyba dobrze grali bo dużo tańczyliśmy

A ja mam taką nowinę, że szok dostałam maila, że zostałam przyjęta do pracy zaczynam jak wrócę z wakacji
gratulację...!!!!! napewno szybko sie zaklimatyzujesz i nawet nie poczujesz że pravca i szkoła....

Cytat:
Napisane przez kopikos Pokaż wiadomość
Mi smutno nie będzie Będziemy mieszkać u mnie w domku - całe piętro będzie nasze. W przyszłym roku mamy zamiar powolutku zacząć tam remont.
A Wy myślałyście już gdzie będziecie mieszkac po ślubie?
my mieszkamy już jakiś czas razem. z małymi przerwami. na razie jest fajnie. choć i wielkie zgrzyty były. bardzo ciężko utemperować i od nowa "wychować" po swojemu swojego mężczyznę! . na szczęście teściowa (przyszła) mieszka baaaardzo daleko od nas i sie, nie wtrącała za bardzo i nie wtrąca. Po ślubie nie wiemy dokładnie gdzie zamieszkamy. bo i u moich rodziców, i u Jego rodziców mamy do dyspozycji kącik w domku rodzinnym. Ale jak zwykle to się będzie rozbijało o pracę. Bo to będzie zależało od tego gdzie będziemy pracować. Czy nadal tutaj czy może gdzie indziej. Wiadomo praca najważniesza. na razie dobrze nam tutaj i nie chcemy tego zmieniać.

Dobra lecę do pracy! Bo jeszcze jedno spóźnienie i mi sie kończą wymówki!
Stary 2009-08-07, 08:04   #2469
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ma.ko - udanego wypoczynku Oj damy Ci do poczytania damy

Nicola - rozchmurz się Z pracą się ułoży - zobaczysz
I pociesz się, ze chociaż się dziś wyspałaś

64 => 55
Stary 2009-08-07, 08:21   #2470
kopikos
Raczkowanie

Jenny gratuluję autka. My tez się teraz za jakimś rozglądamy, bo aktualnym TŻ-owym juz strach jeździć, a niestety codziennie musi dojeżdżać do pracy 30 km

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Witam w piękny piątkowy poranek

Kopikos na pokonanie lenia użyj wyobraźni - jak będziesz się czuła jak tu i ówdzie będzie mniej tłuszczyku, ale najbardziej motywuje to jak TŻ powie Ci "Schudłaś Kochanie "
Ostatni dzień władzy
A TŻ mi nie pomaga- cieszy się że nie tylko jemu się oponka na brzuszku zrobiła

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dziś w nocy wyjeżdżam. o matko jak ja wytrzymam bez Was tydzień

Kolejny tydzień spędzisz na czytaniu i nadrabianiu zaległości wizażowych

nicolaaa może pozwól TŻ-owi zabrać się na dłuższe wakacje - jak wrócisz będziesz szczęśliwa i wypoczęta, a wtedy na pewno łatwiej będzie szukać pracy.
Stary 2009-08-07, 08:30   #2471
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Kopikos ja wiem jaka to władza, ale cieszę się, że się kończy i zapowiada się ładny weekend Muszę się na jakiś urlop wybrać, bo sie wykończę
A Twój TŻ zamiast się śmiać niech sam się za siebie weźmie Albo sama daj mu prztyczka w nos - niech się przekona jak to miło się jak ktoś się z Ciebie nasmiewa

64 => 55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 08:36   #2472
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Czeeeeeeść Diewczynki Mam nadzieję że humorki dopisują przed weekendem.
ma.ko - udanego wypoczynku!! Pewnie będziesz miała niezłą lekturę po powrocie

nicolaaa - tak jak reszta 3mam kciuki! Ułozy się i tego Ci życzę!!

JennyAniolek - nie trzymaj nas w niepewności, pochwal się co to za autko

Stysik - gratki! ps. ja mam dylemat odnośnie pracy....w przyszłym tyg może się wyjaśni...

Robiłam wczoraj trochę a6w i już wiem że to nie dla mnie. Z przyczyn zdrowotnych troszkę, troszkę bardziej z leniwych

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 08:54   #2473
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Na prawdę sie boję zaglądać tu po powrocie hehe.

nicola bidulka a Ciebie. Qrcze jednak z pracą nie jest tak lekko jakby się mogło wydawać. A może kopikos ma racje? Zaczniesz na wszystko inaczej patrzeć i samo się jakoś ułoży, praca sama wleci w ręce. Zobaczysz.

kopikos mój Tż się śmieje z mojej oponki, ale on tez dobrze swój brzuch utuczył ostatnio hehe. nawet zaczął ćwiczyć, ale przeszło mu jescze szybciej niż zawsze mi.

elunka mam tak samo z a6w. mogę zaczynać tysiąc razy a i tak nigdy nie skończę. Nudzą mnie te ćwiczenia i tym samym sie zniechęcam. Chyba zostanę przytradycyjnych brzuszkach.

Co mam chwilę to podczytuję Was, ale to już chyba ostatni raz dzisiaj. Trzeba się w końcu wziąć za pakowanie. Ach jak ja sie nie lubie pakować

To gdybym się już nie pojawiła dzisiaj, tożyczę miłego weekendu i tygodnia. Buziaki i piszcie w granicach rozsądku, żebym się nie zgubiła w czytaniu za tydzień hehe.
buziaki Już za wami tęsknię.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 09:02   #2474
isabele
Wtajemniczenie

Dzień doberek Dzień zapowiada się bardzo ładny

Jak ja Was nadrobię dziewczyny, tyle od wczoraj napisałyście, że nie wiem czy wszystko zdołam nadrobić

elunka88 dla mnie także a6w jest nie do przejścia. Na razie nie mam motywacji, bo mój TŻ jest strasznie chudy i nam chodzi o to , żeby duuuzżo przytył. A ja sama takie ćwiczenia, za duży leń ze mnie Ale jak tylko z wakacji wrócą nasi współlokatorzy to już na pewno chłopaków mi się uda namówić Ale to dopiero od października.

ivona84 o urlopie ja także marzę Ale pomimo tego, że na urlop idę to poświęcę go najpierw na przyjazd rodziny mojego TŻ, wesele kuzynki TŻ i pisanie pracy mgr. A dziś pogoda jest super, może weekend też taki będzie to można wykorzystać i ten krótki czas i zrobić sobie krótką wycieczkę z TŻ za miasto Od razu więcej sił do pracy będzie w pon.

kopikos my także chcemy kupić auto, już zaczęliśmy gromadzić na ten cel pieniążki, ale niestety chyba bez małego kredytu się nie obejdzie Rzeczywiście Twój TŻ to bardzo użytkuje to Wasze auto, takie codzienne dojazdy to duże obciążenie musi być. I dla auta i dl Twojego TŻ

Mustique to mamy bardzo podobna sytuację My z TŻ tez mieszkamy razem, baaaaaardzo daleko, zarówno od mojej przyszłej teściowej jak i jego przyszłej teściowej i nikt nam się w nic nie wtrąca. Tak nas trochę rozpieścili rodzice

nicolaaa bardzo fajnie sobie Twój TŻ wymyślił z tym wyjazdem Pracę na pewno znajdziesz, prędzej czy później A takie pierwsze dni po ślubie sś bezcenne

ma.ko jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu. Będziemy trzymać kciuki, żeby sie Wam pogoda udała No i podziwiam, że taka wytrwała jesteś w tych ćwiczeniach
JennyAniolek gratuluję zakupu auta. Pochwal się jaki model kupiliście, bo kolor jest rzeczywiście sliczny

niunia32 fajnie sobie Twoja teściowa wymyśliła z tym mieszkaniem. Masz bardzo fajną teściową Oby taka zawsze była A z tym aqua aerobiku musiałaś super wyglądać. I bardzo fajnie, że Cię namówiły wszystkie koleżanki, które z Tobą ćwiczą. A jesteś zadowolona z efektów tego aqua aerobiku??

My się jeszcze nad mieszkaniem po ślubie nie zastanawialiśmy tak bardzo. Ale u nas to sprawa jest bardzo skomplikowana, bo na razie nie wiemy czy zostać tu gdzie jesteśmy czy przeprowadzić się do innego miasta, bliżej domu

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 09:14   #2475
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Na prawdę sie boję zaglądać tu po powrocie hehe.

elunka mam tak samo z a6w. mogę zaczynać tysiąc razy a i tak nigdy nie skończę. Nudzą mnie te ćwiczenia i tym samym sie zniechęcam. Chyba zostanę przytradycyjnych brzuszkach.

To gdybym się już nie pojawiła dzisiaj, tożyczę miłego weekendu i tygodnia. Buziaki i piszcie w granicach rozsądku, żebym się nie zgubiła w czytaniu za tydzień hehe.
buziaki Już za wami tęsknię.
Ja zostanę przy ćwiceniu nr 3 i 4 z a6w bo mi się spodobały. natomiast 5 i 6 jest absolutnie nie wskazane przy moich bólach kręgosłupa. A w ogóle to odpocznij troszkę za mnie, bo ja nie mam co marzyć o urlopie....

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dzień doberek Dzień zapowiada się bardzo ładny

elunka88 dla mnie także a6w jest nie do przejścia. Na razie nie mam motywacji, bo mój TŻ jest strasznie chudy i nam chodzi o to , żeby duuuzżo przytył. A ja sama takie ćwiczenia, za duży leń ze mnie Ale jak tylko z wakacji wrócą nasi współlokatorzy to już na pewno chłopaków mi się uda namówić Ale to dopiero od października.
Ładny dzionek, ładny Jesteśmy dwie, mój TŻ też chuuudy. On ma w pasie chyba tyle co ja Ja bym wolała sama ćwiczyć ale....no właśnie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-07, 09:45   #2476
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień doberek wszystkim kobietkom!
Ja dzisiaj zostałam prawie sama na włościach,bo mama z bratem pojechali na wypoczynek. Do pilnowania został mi tatuś.
W ogóle podziwiam to wasze ćwiczenie:P. Sama się muszę wziąć a taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce!
ma.ko ale będziesz miała nadrabiania.
nicolaa mnie się na środkowy palec nie zmieści ten pierścionek i dlatego przerzucam go na lewą rękę
kopikos ja tak samo dostałam oponeczkę:P.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 09:59   #2477
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

To pilnuj Honolinko taty pilnuj
A z cwiczeniami to Ci powiem, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce , ale mnie TŻ motywuje

64 => 55
Stary 2009-08-07, 10:02   #2478
Konto usunięte

ivona84 to masz dobrze,że TŻ Cię motywuje,bo mój mówi,że według niego jest wszystko ok i nie powinnam nic zrzucać-normalnie zero wsparcia:P.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 10:04   #2479
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A mój to mi przeszkadza żebym nie ćwiczyła. Zresztą jak jest przy mnie to wolę poleżeć przy nim niż się pocić

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 10:05   #2480
isabele
Wtajemniczenie

honolinka właśnie zajrzałam w Twój suwaczek i sie okazało ,że dziś masz diabelską liczbę dni do ślubu

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-08-07, 10:08   #2481
Konto usunięte

isabele właśnie wiem:P. Miałam właśnie pisać;p! Mam nadzieję,że ten dzień się szybko skończy,bo aż mnie to przeraża:P. TŻ mówi,że dziś się nie spotykamy,bo się jeszcze pokłócimy;D;P
Stary 2009-08-07, 10:11   #2482
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Eeeeeeeeeeeeee tam bzdura A mnie czeka taki dzień za 2 tygodnie I chyba się na ten dzień wyprowadzę

64 => 55
Stary 2009-08-07, 10:20   #2483
Konto usunięte

Oby ten czas szybciej płynął,nie ivona84?
Stary 2009-08-07, 10:23   #2484
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Nio ale Ty będziesz szybciej żonką ode mnie A najpierwsza będzie Kkama - ale jej dobrze
Ale jutro Mes będzie już Żonką

64 => 55
Stary 2009-08-07, 10:24   #2485
Konto usunięte

Zazdroszczę mes . Gdzie tam jeszcze do tego 2011 roku
Stary 2009-08-07, 10:36   #2486
isabele
Wtajemniczenie

No właśnie, ciekawe jak tam mes, pewnie stresik jest.Mam nadzieje, że zda nam tutaj relację z przebiegu tego pięknego dnia. Pogoda zapowiada się jej piękna

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-08-07, 10:41   #2487
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Rano widziałam, że była przez chwilę na wątku. Nic nie napisała, bo pewnie nie miała zbytnio dużo czasu

64 => 55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 10:42   #2488
Stysik
Zakorzenienie

Jeden poranek i już tyle do nadrobienia

ma.ko
udanego wyjazdu

niunia32 musiałaś fajnie wyglądać na tym aerobiku ale najważniejsze, że nie zrezygnowałaś

JennyAniolek i gratuluję zakupu autka wiem jak ciężko coś dobrego wybrać
A jedziemy do naszego kochanego Zakopanego
P.S. Fajny avatar taki wakacyjny

nicolaaa , przemyśl jeszcze raz sprawę tego wyjazdu, bo potem urlop będziesz musiała brać... chociaż na tydzień i z nową energią będziesz szukać pracy chyba że wcześniej coś znajdziesz

Mustique elunka88

elunka88, isabele to jesteśmy już w trójkę bo mój Tż to waży tylko kilka kg więcej ode mnie mimo, że jest 10 cm wyższy

oj ja tez zazdroszczę Mes i będę trzymać kciuki żeby im się wszystko jutro udało

W ogóle fajnie dziewczyny, ze się za mną cieszycie z tej pracy

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-08-07 o 10:43
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 10:54   #2489
isabele
Wtajemniczenie

Stysik a kiedy zaczynasz?? wybacz, być może już to pisałaś, ale nie ogarniam wszystkich postów

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-08-07, 10:57   #2490
hecate5
Raczkowanie

Ale dużo piszecie ciężko nadarzyć.

JennyAniołek gratuluje zakupu auta wiem ze to nie latwa sprawa

ma.ko zazdroszczę ci tej motywacji do ćwiczeńzaczełam a6w i skończyłam na 10 dniu. Teraz zaczełam ćwiczyć na orbitreku ale ciekawa jestem ile to potrwa jak znam siebie niedługo. Oczywiście życzę udanych wakacji i świetnej pogody nam morzem

nicolaaa jedź na wakacje, wypoczniesz, nabierzesz sił itp i na pewno znajdziesz prace fajnie ze sie wyspałaś hihi ja nie bardzo bo do 2 oglądałam Chirurgów na kompie a rano mi mucha wleciała i spac nie dała

honolinka trzeba było tate tez wysłac na wakacje zeby sobie odpoczał

Wczoraj była u mnie koleżanka i chyba pół naszego roku obgadałyśmy niezłe ploty przyniosła hihih Dziewczyny musicie mi pomoc bo na tz nie ma co liczyc musze wziac sprawy w swoje rece Która sale wybrać tą : http://www.srebrnagora.home.pl/galeriaw.html czy tą:http://www.margerita.pl/index2.html . Plisssss wyraźcie swoje zdanie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości