Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 08:28   #2461
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Czesc Kochaniutkie witam was w ten piekny sloneczny poranek
Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ja chyba w końcu znalazłam swoje wymarzone butki jesio nie kupiłam bo chce w sobotę na tandecie popatrzeć za jakimiś "jednorazowymi" bo te dość drogie są, ale ze skóry.
sliczne bucisze
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
U nas też krucho z kasą ale chcemy gdzieś jechać na 3 lub 4 dni i myślałam o Ciechocinku jak w necie oglądałam pokoje to nie są drogie a miasto naprawde piękne i te dywany kwiatowe i tężnie super to chyba nas drogo nie wyniesie a najważniejsze jest to żeby po tym całym zamieszaniu ślubnym i tych nerwach związanych z przygotowaniami żebyśmy gdzieś odpoczeli i nacieszyli sie tą chwilą i bardzo mi sie Ciechocinek podoba a Wy co o tym myślicie?? byłyście tam kiedyś? czy może polecicie mi jakieś inne miejsce??
ja bylam w Ciechocinku jesli chodzi o pensjonacik to polecam pensjonat "krystynka" - niedrogi (chyba 50zl/os) fajny, schludny, TV w pokoiku, radyjko, mala lodoweczka, czajnik elektryczny, kubeczki, prysznic - reczniki i nawet szlafroki maly balkonik. Bardzo fajne miejsce. Maja tez na miejscu kuchnie, wiec mozna sie u nich stolowac-sniadania, obiadki itp. Robia tez rozne zabiegi zdrowotno-pielegnacyjne - jakies kapiele, borowiny, sauna itp. jak my bylismy - w styczniu - to byla promocja, ze jeden zabieg dla kazdej osoby gratis, dostalismy tez na dzien dobry po takiej malej paczuszce - torebka ekologiczna plocienna na zakupy, podkladki pod kubeczki, smycz na klucze i takie tam. Szkoda tylko ze bylismy tam w te straszne mrozy i zima to miasteczko ma sredni urok ale wiosna czy latem moze to nie glupi pomysl .... ja natomiast mysle o Kazimierzu albo po prostu zakopanem
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:48   #2462
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

My jak narazie nic nie planujemy, bo nie wiemy dokładnie jeszcze ile nas wyniesie te wesele, bo nie mamy jeszcze całe wódki i napoi no i TŻ nie ma granituru i jeszcze transport... Także wszystko się okaże po weselu, ale na pewno byśmy chcieli wyskoczyć na weekend chociaż gdzieś, a w przyszłym roku to już na pewno pojedziemy gdzieś zagranice
Ja byłam dzisiaj w urzędzie pracy, bo miałam termin do zgłoszenia (jako bezrobotna) i babka powiedziała mi, że następny termin na złoszenie to 30 czerwiec, ale od razu jej wyjaśniłam, że nie moge tego dnia i zmieniła datę. Zawsze mogłam w sukni ślubnej jechać do urzędu hehe mieliby tam ubaw
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:57   #2463
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
jesli moge coś doradzić to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będą materiały buirowe, przybory szkolne niż maskotki. Rozumiem, że chcecie je zawieźć do DD? Wiem, że w niektórych DD nie przyjmują maskotek, bo mają ich za wiele. Za to materiałami bardzo potrzebnymi są wszelkie kredki, zeszyty itd.
Popieram takie pomysły, bo świadczą o tym, że młodzi mają dobre serce i chcą komuś sprawić radość, jakoś pomóc.
O ile to rzeczywiście płynie z ich serca a nie z panującej mody
My właśnie chcemy przybory szkolne zamiast kwiatów Tylko, że zawieziemy je potem do naszego księdza a on odda potrzebującym dzieciom z naszej parafii . zawsze w sierpniu jest zbiórka takich rzeczy w naszym Kościele .

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)bede trzymac kciuki zeby poszlo po waszej mysli i udala sie Portugalia a co do Wojtasa to fakt potraktowal nas komplementarnie cudnie
(...)
Bardzo byśmy chcieli, ale teraz praktycznie praca magisterska przysłania mi cały świat... (no może jeszcze przymierzanie obrączki po kryjomu)

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ale jestem Matoł. Przelewałam tydzień temu Tżtowi pieniądze na zaproszenia. I dziś mi mówi, że ich nie dostał ... Sprawdzam i się okazało, że zamiast wpisać numer jego konta to wpisałam numer Lucasa gdzie spłacam raty za laptopa. Mało tego... w tytule przelewu wpisałam "Za miłość Twą" a w odbiorcy "Kotek Mamrotek". I co teraz iść do Lucasa i się z tego Mamrotka tłumaczyć? Ale wstyd...
Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, odnośnie pomyłek to kiedyś miałam lepszą wpadkę Byłam w pracy, w adresach w poczcie służbowej miałam przyjaciołke z którą sobie często wysyłałam maile w czasie pracy. Kiedyś się pyta, co będziemy robić z Tz wieczorem? Więc odpisałam że jakaś miła kolacyjka, przytulaskowanie, a może coś więcej... i wysłałam. Tyle że nie do niej Tylko do jakiegoś doktorka z uczelni z Krakowie Był tak miły, że nawet odpisal "Witam. Mhhh, ten mail chyba nie był skierowany do mnie prawda???" Myślalam że się zapadnę pod ziemię Teraz wykasowałam już wszystkie prywatne adresy z poczty służbowej

Taka historyjka, na miły początek dnia
Oj, kobietki, niełze hisorie... Justynka, nie martw się, pewnie nie raz juz im się zdarzyły takie rzeczy .
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:58   #2464
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
i od razu powoli żegnam, bo na 11 lece do pracy i nawet nie wiem do której dzis pracuje ech... To juz jutro jest weekend wcale mnie nie pociesza i generalnie mam wszytskiego dosc

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:05   #2465
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Bardzo byśmy chcieli, ale teraz praktycznie praca magisterska przysłania mi cały świat... (no może jeszcze przymierzanie obrączki po kryjomu)

.
A ja mam dziewczyny 6 stron i ani drgnie dalej. Zero chęci, determinacji na pisanie pracy... Co z tym robić? A JEST JUŻ TAK PÓŹNO
Stary 2009-04-03, 09:10   #2466
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Witajcie dziewczynki
Nie było mnie tu trochę, ale mam natłok zajęć, zreszta pisałam już o tym do Martuchy
No, ale widze, że poza nią, nikt tu za mna nie tęskni

Dziś musiałam tu zajrzeć, bo mijają dokładnie 2 lata mojego pobytu na wątku
Nie pytajcie kiedy to zleciało

Z nowości: odebraliśmy juz obrączki . Zrobili je miesiąc przed wyznaczonym terminem Sa piekne, mierzyliśmy je cały dzień
piekne obraczki !!
ja tesknilam choc mnie tez nie bylo

cudne kochana
bedziesz blyszczec

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja to chyba będę miała z Was najtańsze obrączki bo te, które mi się podobają kosztują niecałe 900 zł za pare, bo chyba zdecydujemy się na mieszane złoto te bardziej mi się podobają. Jeszcze tylko musze je pokazać mojemu TŻ, bo sama byłam oglądać i jak się mu spodobają to po świętach jedziemy zamawiać. Teraz niestety nie ma za bardzo czasu, bo mój TŻ prze świętami zawsze ma dużo pracy i siedzi w pracy do późnych godz.
my mamy tez za ok 900zł

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

A ja od października, odkąd nie chodzę na fitness, przytyłam 6 kg... Ale już chodzę i niedługo będzie dobrze
no ja mysle ze schudne ale ciezko znowu jest sie przestawic
zwlaszcza jak ladna pogoda
tz zabiera za miasto i kupujemy pizze

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
hejdziewczyny pewnie mnie nie pamiętacie już.... tak dawno tu nie byłam.... a mi został już tylko miesiąc do ślubu
ja pamietam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Samba di Janeiro - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !! :wink o:

Samba wszystkiego naj

a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę
8 kwietnia zaczynam
Stary 2009-04-03, 09:19   #2467
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
cudne kochana
bedziesz blyszczec

a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę
8 kwietnia zaczynam
dzięki

no to GRATULUJE !!!!
gdzie opowiadaj
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 09:21   #2468
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
piekne obraczki !!
ja tesknilam choc mnie tez nie bylo

a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę

8 kwietnia zaczynam
GRATULACJE - OPOWIADAJ
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-03, 09:23   #2469
dekoderka
Raczkowanie

Ale mam fajny dzień dzisiaj
Zrobiłam sobie dzisiaj dzień lenia w pracy Siedzę w necie Szukam bucików do ślubu-jedne znalazłam-strasznie mi się podobają tylko podeszwa chyba nie za bardzo W sensie beżowa

Strippi GRATULUJĘ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg refdaaedf.jpg (43,1 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:25
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:29   #2470
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam sobie dzisiaj dzień lenia w pracy Siedzę w necie Szukam bucików do ślubu-jedne znalazłam-strasznie mi się podobają tylko podeszwa chyba nie za bardzo W sensie beżowa

Strippi GRATULUJĘ
sa bardzo fajne - troche przypominaja mi moje slubne a mnie ta bezowa podeszwa wcale nie razi, ja tez mam taka o:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0385.jpg (141,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0382.jpg (142,4 KB, 21 załadowań)
Stary 2009-04-03, 09:29   #2471
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

Strippi GRATULUJĘ
fajne te buciki
a nie boisz się że mogą ci spadać z nogi podczas tańca, bo ja kiedys miałam takie butki podobne na wesele u koleżanki i dobrze że miałam w samochodzie drugie bo w tych nie dało się tańczyć, owszem były wygodne ale do tańca sie nie nadawały.
Ja tez mam beżową podeszwę i jakos mi to nie przeszkadza , chociaz na początku też myslałam żeby była biała, ale w sumie kto to będzie sie przyglądał , skoro nawet mi ich widać przez sukienkę nie będzie

Maggie1983 śliczne te butki i widzę że masz na kostę zapinane, to dobrze

a ty masz ecri sukienkę ?

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:31

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 09:33   #2472
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
fajne te buciki
a nie boisz się że mogą ci spadać z nogi podczas tańca, bo ja kiedys miałam takie butki podobne na wesele u koleżanki i dobrze że miałam w samochodzie drugie bo w tych nie dało się tańczyć, owszem były wygodne ale do tańca sie nie nadawały.
Ja tez mam beżową podeszwę i jakos mi to nie przeszkadza , chociaz na początku też myslałam żeby była biała, ale w sumie kto to będzie sie przyglądał , skoro nawet mi ich widać przez sukienkę nie będzie
dokladnie, przeciez prawie nie widac butow ja tylko mysle, zeby moze bezowego fleczka tylko zmienic na bialego
ja tez nie chcialam butow bez paska nad kostka bo to optycznie skraca i tak juz krotka noge, ale dziewczyny mnie przekonaly, ze z paskiem chyba lepiej sie sprawdza przy hulankach i swawolach

Kasiaher - suknia jest smietankowa tak jak butki

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:34
Stary 2009-04-03, 09:37   #2473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zmykam do pracy powoli papa

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:41   #2474
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
sa bardzo fajne - troche przypominaja mi moje slubne a mnie ta bezowa podeszwa wcale nie razi, ja tez mam taka o:
Śliczne buciki

Macie racje dziewczyny Pewnie będą mi spadały z nóżek-a raczej kopytek bo noszę 40 Poza tym nie zauważyłam że mają okrągłe noski Muszą być lekko wydłużone. Szukam dalej Muszę też pomyśleć o jakiejś bieliźnie pod sukienkę. Normalny stanik odpada, bo dekold na plecach w kształcie literki V a do tego ramiączka niezbyt grube w sukience?
Macie jakiś pomysł?
Stary 2009-04-03, 09:41   #2475
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Witam wszystkie kochane Panny Mlode bardzo serdecznie

Po pierwsze dziękuję Wam wszystkim za życzenia

Po drugie tlumacze się z mojej dluuuugiej nieobecnosci... No wiec... pisalam Wam ostatnio, ze siadl nam net i ta firma z ktorej mielismy neta nic nie zamierzala z tym zrobic, wiec tz sie wkurzyl i rozwiazal umowe z ta firma...wtedy bylam prawie 3 tygodnie bez neta... podpisalismy umowe z 2 firma - przez tydzien super wszystko dzialalo a nagle trach i po necie... przez prawie tydzien znow go nie bylo, ja juz wkurzona na maxa co dzien tam dzwonilam a te babki mnie wkurzaly bo najpierw przez 3 dni to w ogole nie wierzyly ze sie zepsulo, a przez kolejne sciemnialy ze jutro... no ale w koncu jest net, ale dla mojego uzaleznienia to byla katorga bo nawet w pracy nie moge sobie posiedziec na necie bo mam prawie wszystkie strony zablokowane.... Az strach sie bac ile pewnie mam nadrabiania hmmmm...

Wczoraj mialam urodzinki i moj Tż, teściu i siostra Tżta to oszaleli normalnie.... Dostalam od Tżta zestaw do robienia paznokci...lampe Uv i różne pierdółki do ozdabiania, zele itd (jak ktos ma jakies stronki jak tego uzywac to poprosze o linki heheh , od tescia dostalam wypasiona suszarke do wlosow (przyda sie bardzo bo nie mialam swojej ) a od siostry Tżta blender... Oszaleli normalnie ale wszystko sie przyda

Wybralismy przez ten czas z Tżtem też obrączki tylko te co mierzylismy to mialy 4 brylanciki i byly jeszcze ladniejsze jeszcze ich nie zamowilismy...bedziemy robic na wzor u zlotnika... ale normalnie sie zakochalam i poczulam ze to te heheh... tylko nie moge sobie przypomniec czy mierzylismy takie blyszczace czy matowe... ale tz twierdzi ze te... dodatkowo idealnie prezentowaly sie z moim pierscionkiem zareczynowym (choc nie mam manii ze musza pasowac)

Mam jeszcze pytanko do dziewczyn z okolic Katowic itd gdzie tu mozna kupic jakies butki slubne, bo normalnie szukam i szukam i nic... na domiar zlego ta moja kieca nie jest ani biala ani ecrue i buty ecrue sa za ciemne a biale za jasne... ale z dwojga zlego biale chyba lepiej pasuja...

Nareszcie piekna pogoda az chce sie zyc

Strippi co to za praca??

Pozdrawiam wszystkie z Was i biore sie za nadrabianie... mam nadzieje ze choc po czesci uda mi sie nadgonic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nasze obrączki.jpg (16,2 KB, 39 załadowań)
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:54   #2476
AgatkaL
Wtajemniczenie

Mam pytanko...dzisiaj jedziemy zamawiac obrączki, czy cała kwote płaci się od razu, czy daje sie zaliczkę i płatność przy odbiorze???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:56   #2477
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dzięki

no to GRATULUJE !!!!
gdzie opowiadaj

Cytat:

Strippi GRATULUJĘ
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Strippi co to za praca??

a więc to praca w media expert
bardzo się im spodobałam

jestem na dziale z suszarkami, lokówkami takimi babskimi duperelkami
Stary 2009-04-03, 10:01   #2478
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
a więc to praca w media expert
bardzo się im spodobałam

jestem na dziale z suszarkami, lokówkami takimi babskimi duperelkami
no i super
a pieniążki odpowiednie
Stary 2009-04-03, 10:03   #2479
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne buciki

Macie racje dziewczyny Pewnie będą mi spadały z nóżek-a raczej kopytek bo noszę 40 Poza tym nie zauważyłam że mają okrągłe noski Muszą być lekko wydłużone. Szukam dalej Muszę też pomyśleć o jakiejś bieliźnie pod sukienkę. Normalny stanik odpada, bo dekold na plecach w kształcie literki V a do tego ramiączka niezbyt grube w sukience?
Macie jakiś pomysł?
dziekuje-one mi sie tez strasznie podobaja a zastanawialas sie nad takim stanikiem silikonowym ktory sie "przykleja" do biustu ?
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mam pytanko...dzisiaj jedziemy zamawiac obrączki, czy cała kwote płaci się od razu, czy daje sie zaliczkę i płatność przy odbiorze???
wydaje mi sie ze jesli zamawiasz to zaliczka, a jak juz kupujesz to calosc
Stary 2009-04-03, 10:05   #2480
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no i super
a pieniążki odpowiednie
odpowiednie
Stary 2009-04-03, 10:14   #2481
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje-one mi sie tez strasznie podobaja a zastanawialas sie nad takim stanikiem silikonowym ktory sie "przykleja" do biustu ?

wydaje mi sie ze jesli zamawiasz to zaliczka, a jak juz kupujesz to calosc
jeśli chodzi o stanik silikonowy-to masz na myśli same miseczki silikonowe? Czytałam że niezbyt praktyczne, bo gdy jest ciepło to lubią się odklejać...

Agatka
gdy zamawiasz obrączki płacisz tylko zaliczkę ( my płaciliśmy 100zł) a gdy odbierasz to cała resztę
Kupiłaś już buty?
Stary 2009-04-03, 10:21   #2482
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz extra te buty hehehe

strippi gratuluję

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 10:23   #2483
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:

Agatka
gdy zamawiasz obrączki płacisz tylko zaliczkę ( my płaciliśmy 100zł) a gdy odbierasz to cała resztę
Kupiłaś już buty?
Jedziemy dzisiaj do Warszawy zamawiać te obrączki i przy okazji odwiedze KDT - może znajde jakieś buciki , bo narazie jeszcze nic nie upatrzyłam.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 10:51   #2484
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

strippi gratuluję
dziękować
Stary 2009-04-03, 11:19   #2485
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o stanik silikonowy-to masz na myśli same miseczki silikonowe? Czytałam że niezbyt praktyczne, bo gdy jest ciepło to lubią się odklejać...

Agatka
Kupiłaś już buty?
tak, te miseczki, ale sa ponoc ich rozne wersje - rowniez z paskiem, ramiaczkami itp. Ja tez mam taki, ale jeszcze go nie wyprobowalam jakos sie boje ze mi nagle takie silikony wyleca

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ale masz extra te buty hehehe

strippi gratuluję
no nie prawie takie ladne jak Twoje
Stary 2009-04-03, 11:30   #2486
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
tak, te miseczki, ale sa ponoc ich rozne wersje - rowniez z paskiem, ramiaczkami itp. Ja tez mam taki, ale jeszcze go nie wyprobowalam jakos sie boje ze mi nagle takie silikony wyleca

no nie prawie takie ladne jak Twoje
a gdzie je można kupić? Coś w necie?
Stary 2009-04-03, 11:44   #2487
gold-fish
Zakorzenienie

Kurcze... od rana mam tyle pracy z papierami. A tu piątek i słonko za oknem

dzisiaj jeszcze spędzę na kursie kilka godzin po pracy i cały weekend...

Macie jakieś stronki na których jest duży wybór tekstów na zaproszenia? ....
wczoraj szukałam i one non stop sie powtarzają... (te teksty) oklepane i nic mi się nie podoba

Chcę też dzisiaj zamówić wstażeczki do zaproszeń i zastanawiam się czy mozna połączyć wstążeczkę satynową ze wstażeczką szyfonową? Kolor zaproszeń mam jasnozłoty i myslę nad wstążeczkami róż i ecru? Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie2.jpg (41,4 KB, 10 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 11:47   #2488
ania20m
Wtajemniczenie

Ale tutaj spokojnie dzisiaj

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 11:51   #2489
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ale ostatnio się czuje jak mały chodzący smietniczek. Wszystko co spotkam na drodze zjadam i Dzis bedzie tak samo, napewno

ps. dziewczyny kupujecie wkłądki do zaproszeń?? takie, ze np. nie chcecie kwiatów a kupony totka?? bo ja bede chciała takie cos miec

edit:
a co wy dziewczyny tak poscicie jesli chodzi o sex?? juz 2 osoba pisze, ze ma post
Nie robiliśmy dodatkowych wkładek, wierszyk napisaliśmy na zaproszeniu

A co do postu, to my już od ok 3mcy pościmy. Przede wszystkim, żeby być przezornym, nie chcemy żadnej wpadki przed ślubem, a po drugie jak troszkę będziemy na "głodzie" to lepsza będzie noc poślubna A za 2 tygodnie jedziemy w góry i chyba nie damy rady tak bez...haha

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczynki co z wami?? A co na to wasi tż?? Chyba nie są zachwyceni
To nasza wspólna decyzja

Cytat:
Z nowości: odebraliśmy juz obrączki . Zrobili je miesiąc przed wyznaczonym terminem Sa piekne, mierzyliśmy je cały dzień
Śliczne obrączki

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
no bo jest wszystko zaltwione. ALe za sale nie wplacalismy zaliczki a na zespol mysle, ze ktos bylby chetny. Pytanie czy znalezlibysmy na 1 sierpnia w reastauracji wolny termin i czy chcieliby obsluzyc ok 15 osob podajac tylko jedno danie...
Jest nie za ciekawa relacja miedzy rodzinami to raz a dwa ojciec TZ go wkurzyl i sie zastanawiamy czy na zlosc nie zrobic. TZ powiedzial mu, ze sie zastanwiamy nad uroczystoscia tylko. Na co ojciec TZ powiedzial, ze musimy robic duze, bo trzeba tyle ludzi pozapraszac. TZ zatkalo, bo to nasze wesele i to my z wlasnej kieszeni bedziemy placic. Ale dla niego nie honor by wesele bylo skromne i na pare osob... Do tego kazal nam brac wszystkie 7 dan i do tego stol wiejski.... Taaa, a my po slubie mamy to wszystko wywalic? Od niego kasy nie chcemy, bo bedzie sie wchrzanial jak to juz i teraz robi...
Dziwna sytuacja, ale moim zdaniem powinniście robić tak jak Wy chcecie i jak sobie wymarzyliście. Jeśli ustaliliście wspólnie, że robicie duże wesele to szkoda by było z niego zrezygnować, tylko dlatego, żeby zrobić komuś na złość. To będzie Wasz dzień, a wtrącającym sie rodzicom możecie przygadać, że to wasza sprawa, bo wy płacicie i niech się niewtrącają.

Cytat:
Dziweczyny mam pytamie!: a co z podróżą poślubną???
Jedziecie gdzieś?? gdzie?? na ile dni?? opowiadajcie!
My chyba polecimy do Egiptu na 2 tyg.

Cytat:
a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę
8 kwietnia zaczynam
GRATULACJE!!

Wczoraj kupiłam sobie pończoszki do ślubu, najcieńsze jakie były z koronką na silikonie Z mojej garderoby zostały mi tylko buty do kupienia, a TŻ jeszcze nic nie ma
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:07   #2490
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie, zastanawiam się nad bukietem ślubnym... i ubzdurałam sobie, ze chciałam bym z czerwonych/bordowych róż, a jestem blondynką i wszędzie piszę, że blondynce nie pasuje...

Cytat:
Hejka dziewczęta
Bardzo ciekawa historia mi sie czasem zdaża pomylić numery jak wysyłam smsy bo tż jest u mnie pierwszy w spisie i czasem jak pisze z kumpelą to zdaża mi sie z rozpędu i przyzwyczajenia wysłać do niego

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Dziweczyny mam pytamie!: a co z podróżą poślubną???
Jedziecie gdzieś?? gdzie?? na ile dni?? opowiadajcie!
Mam to samo

Cytat:
kupując suknie dostałam gratis wyjazd do karpacza na tydzień, musielibyśmy tylko wykupić posiłki o dojechac sami areszta nas nie interesuje , ale jeszcze się zastanowimy nad tym
Kasiu, a gdzie Ty mieszkasz? (albo raczej, gdzie zamawiałaś suknię?) bo ja w jednym salonie też miałam taką propozycję

Cytat:

a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę
8 kwietnia zaczynam
Gratulacje!! a ja nie mogę nic znaleźć... na jedno miejsce średnio 50 osób...

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Nam zostało PÓŁ ROKU !!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości