|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
ale 20zł za 1gb to dużo
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy jakiej jakości jest ten pendrive... ale nie wydaje mi się, żeby był super, jak by był renomowanej firmy to by to napisali... a wydaje mi się, że płacimy te 20 zł za kryształki
![]() Pewnie się skuszę, ale jako pen na nic istotnego, w sam raz na uczelnię, gdzie każdy komp jest zawirusowany, przynajmniej moje ważne pendrivy nie będą zagrożone
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
przez tydzień nie pisałem ![]() Jestem wściekły na Avon i Na kompa1.Dostałem paczkę z katalogu 13 nikogo nie było w domu to ten kurier powalony zostawił ją na parterze ;/ na szczęście nic nie znikło 2.żona straciła dostęp do strefy konsultantki bo miała awarie kompa . nie wie co robić dzwoniła do warszawy na avon non stop i cały czas mówią że nie udzielają takiej informacji a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.Nie wiemy co robić może wy coś poradzicie pozdrawiam |
|
|
|
#2464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Jak chcesz ,to podaj swój numer konsultancki i hasło dostępu a ja podam Ci dokladną sumę ,a nawet ją skopiuje
|
||
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie co do tuszu do rzęs Marimekko z oferty netto. doszly mnie sluchy, ze jest to Super Shock tylko w innym opakowaniu.. muszę kupic caly komplet kosmetykow do akademika i chcialam troche przyoszczedzic na tuszu w tym miesiacu...warto go kupic?
|
|
|
|
#2466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Napiczcie prosze cos o tej torbie i portfelu Donatella,chcem ja zakupic ale nie wiem czy ona jest bardzo swiecąca i jak wyglada ten portfel w środku i czy to jest taki kolor siwy ?? |
|
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam pytanie ;D Bo klientka sie niecierpliwi, co sądzicie o tym preparacie do maskowania siwiejących włosów? ona ma jakiśtam brąz i chce sobie nim troche rozjaznic lub przyciemnic włosy. Zeby nie były matowe. cos jakby pasemka czy cos ;D takie delikatne. nadaje sie? widac go wogóle na włosach czy raczej nie? Dziewuszki prosze was o odpowiedz ;**
|
|
|
|
#2469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;/ |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
W każdym musisz mieć te 250
Dziękuję za odpowiedź. W regulaminie jest napisane : 1.Brak wymaganej kwoty sprzedaży powoduje utratę prawa do nagrody w danym katalogu. Ja to rozumiem tak, że mogę w 14 kat mieć mniejsze zamówienie i wtedy nie dostanę bransoletki, ale jak w 15 będę miała to moge kupić pen driva. No chyba tak to trzeba rozumieć, co Wy na to? |
|
|
|
#2472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-09-26 o 15:27 |
||
|
|
|
#2473 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama to testowała Po nałożeniu na włosy jakiś tam efekt jest ale stwierdziła ze to jest bardziej taki "bajer". ?Jeśli ktos chce zatuszować siwe włosy to nich lepiej zainwestuje w dobrą farbę.No ale spróbować też zawsze można ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat: Napisane przez emza mam pytanie co do tuszu do rzęs Marimekko z oferty netto. doszly mnie sluchy, ze jest to Super Shock tylko w innym opakowaniu.. muszę kupic caly komplet kosmetykow do akademika i chcialam troche przyoszczedzic na tuszu w tym miesiacu...warto go kupic? Cytat:
Świetna wiadomość Nie wiedziałam że to ten sam tusz, a wiem że Super Shock jest bardzo fajny
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-09-26 o 16:15 |
||
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mnie śmieszy, że oni to traktują jak nobilitację" dla KK, które złożą zamówienie na kwotę co najmniej 250 zł (...)" Czyli co? wg mnie powinnam miec materiały za darmo, skoro nabijam im kasę, a nie w ramach prezentu oni mi przyślą coś na siłe i jeszcze każą płacić. Co to to nie. Niech sie oduczą. I wczesniej pytają czy chcemy. (bo część pewnie tak i im się przyda) Pozdrawiam.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak byłam w Naturze i coś tam kupowałam z mamą to pani do nas przy kasie mówi "przy zakupie powyżej 20zł można kupić zmywacz do paznokci za 1 gr, czy chcą panie?". I tak powinno być w Avonie. Przy zamówieniu za 250zł mogę coś chcieć za 1zł czy tam inną kwotę, ale nie powinno się tego narzucać.
|
|
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Hejka! Jestem dziś trochę w nastroju bojowym a to dlatego, że....interes Avonowski mi się rozkręca, mam coraz więcej klientek oraz coraz większe zamówienia oraz zarobki. Co z tego, kiedy dużo z tej kasy muszę wydać na próbki bo każda klientka chce przez droższym zakupem to przetestować... wychodzi na to, że im więcej zarobię tym więcej muszę wydać na probki. Trzeba coś z tym zrobić. Może zaczniemy protestować i domagać się swych praw jako Konsultantki.
Poza tym skoro dają ten przewodnik czy inne tam świstki za 1 zł( niechciane) to powinni za darmo dołaczyć do tego kilka próbek...![]() Obywatelki, trzeba radykalnych zmian w tym systemie !!!
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do osób używających mineralnego pudry, czy nadaje się do cery mieszanej ? Kolory mają w sobie trochę odcienia różowego? Bo nie chcę być świnką |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie wczoraj go dostalam i mam odcien medium beige ale w opakowaniu strasznie ciemny wyglada ciekawe jak bedzie na buzi jutro przetestuje to najyzej dam znac a mam cere sucha i tez jestem ciekawa jak to sie bedzie trzymac do tej pory uzywalam fluidow w kremie
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
muszę wam powiedzieć moje spostrzeżenie co do faktury. hmm jak sprawdzam na swoim koncie w internecie wartość w danach finansowych to mam tam normalną kwotę taka jaka powinna być a jak mi przysyła papierkowy blankiet to tam ma zawsze o 5 zl więcej i zauważyłam to ze na wcześniejszych mam tak samo zawsze robiłam przelew to nie zawracałam na to uwagi az do teraz !!aha i dodam ze nie mam żadnych zaległości z płatnościami. ![]() A wy macie może tak samo czy tylko ja hmm...
|
|
|
|
#2481 |
|
Przyczajenie
|
mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie, od niedawna jestem w avonie i jeszcze mało wiem ; )
Nie miałam czasu złożyc zamówienia na ostatni termin w katalogu 13/2009. -Czy mogę jeszcze jakoś złożyc zamówienie oprócz przesyłki płatnej..? -Czy mogę w katalogu 13 ot tak sobie nic nie zamówic, a potem poczytac katalog online i zamówic 'coś', aby dostac katalogi 14/2009..? Można tak..? KONIECZNIE Proszę o pomoc! z góry dziękuje : ) |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
portfel średniawy-szkoda, że nie ma przegródki na zdjęcia-z tego co mi się wydaje |
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze nie wiemy co robić a oms nas olewa
pomocy ;(nie mamy nr konsultanta warszawa mówi nie udzielamy takich info ;/ a faktury wszystkie wyrzuciłem ;( Edytowane przez luki14 Czas edycji: 2009-09-26 o 23:35 Powód: . |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie A albo B
![]() CzekoladowaFantazjo: Powinnaś mieć możliwość złożenia na COK, ale nie wiem za bardzo jak to się odbywa, do u mnie nawet COKu nie ma Co do drugiego pytania - możesz.
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2487 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo na fakturach i na koncie w internecie. Zawsze to sprawdzam i jest ok ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Nie musisz zamawiać z każdego katalogu. Ja zamawiam co 2 - 3 katalog i wszystko gra, tylko wtedy katalog przychodzi pocztą - sam katalog, bez oferty netto i HT, jednak wg. mnie dość późno. Ale dzieki wizażowi ja znam już i katalog i wszelkie inne oferty więc i tak teń "pocztowy" katalog Avonu nie jest mi potrzebny.---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny dały Ci już tyle rad skąd pozyskać swój nr i jak dostać się na swoje konto, a tu ciągle jakaś przeszkoda. Zdaje mi sie że na tych kartonach które odbieramy z kosmetykami są takie naklejki z imieniem, nazwiskiem i adresem i chyba tam też jest nr konsultanta... Może masz gdzieś jeszcze taki kartonik, chyba że wyrzuciłeś... Zdaje mi się, że także na umowie jest wpisany Twój nr. Myślę że umowę napewno masz ![]() Następnym razem zachowaj faktury, chociaż na jakiś czas, w tych materiałach przy fakturze są często umieszczone różne informacje odnoszące się do błędów w katalogach itp. Warto się z tym zapoznać żeby potem nie było niemiłych niespodzianek. Rozumiem, że nr konsultanta nie pamiętasz
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swój nr pamiętam
Pomimo że mam go zapamiętanego na kompie. Mam go chyba też w telefonie gdzieś zapisanego albo gdzieś indziej-nie pamiętam. Poza tym dziwne, że wyrzucasz od razu wszystkie faktury, kartony, umowę i generalnie wszystko? Dowód wpłaty albo nr konta na który przelałeś pieniądze?
|
|
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
Myłam właśnie teraz włosy, a że muszę je rozczesywać na mokro, co sprawia mi bardzo duży ból i kłopot, użyłam sprayu ułatwiającego rozczesywanie włosów dla dzieci z Kidsa.
Rewelacja. Spray jest w postacji leciutkiej mgiełki, przy rozpylaniu pachnie arbuzem a potem marcepanem, no i włosy faktycznie o wiele szybciej i łatwiej rozczesały się z 20 minut zrobiłam to w 5. A wiec serdecznie polecam. |
|
|
|
#2490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wystarczy, że w K15 złożysz zamówienie na 250 zł i masz prawo do zakupu pendriva. 1. W każdym katalogu, wymienionym w punkcie III.1. po osiągnięciu wymaganych kwot Konsultantka nabywa prawo do nagrody, wymienionej w punkcie V. 2. Brak wymaganej kwoty sprzedaży powoduje utratę prawa do nagrody w danym katalogu. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

to jakiś tragiczny musi być ten pen 
ale 20zł za 1gb to dużo

na Avon i Na kompa
a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.

Niech sie oduczą. I wczesniej pytają czy chcemy. (bo część pewnie tak i im się przyda) Pozdrawiam.

!!!
więcej i zauważyłam to ze na wcześniejszych mam tak samo zawsze robiłam przelew to nie zawracałam na to uwagi az do teraz !!