Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 12:44   #2461
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
4 Gb za 19 zł to jakiś tragiczny musi być ten pen
Dla mnie normalna cena pena 4 gb to min. 60 zł - za dobrego pena oczywiście dodam, gdzie nie boję się, że za chwilę stracę dane

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

W każdym musisz mieć te 250
prawie ale 20zł za 1gb to dużo
Stary 2009-09-26, 12:52   #2462
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
prawie ale 20zł za 1gb to dużo
To zależy jakiej jakości jest ten pendrive... ale nie wydaje mi się, żeby był super, jak by był renomowanej firmy to by to napisali... a wydaje mi się, że płacimy te 20 zł za kryształki

Pewnie się skuszę, ale jako pen na nic istotnego, w sam raz na uczelnię, gdzie każdy komp jest zawirusowany, przynajmniej moje ważne pendrivy nie będą zagrożone
Stary 2009-09-26, 13:39   #2463
luki14
Raczkowanie

GG do luki14 Send a message via Skype™ to luki14
Angry Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Witam dziewczyny

przez tydzień nie pisałem

Jestem wściekły na Avon i Na kompa

1.Dostałem paczkę z katalogu 13 nikogo nie było w domu to ten kurier powalony zostawił ją na parterze ;/
na szczęście nic nie znikło
2.żona straciła dostęp do strefy konsultantki bo miała awarie kompa . nie wie co robić
dzwoniła do warszawy na avon non stop i cały czas mówią że nie udzielają takiej informacji a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.

Nie wiemy co robić może wy coś poradzicie

pozdrawiam
luki14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:58   #2464
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SCARLETT09 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi kobiety czy żeby kupić pen driva z katalogu 15 to muszę mieć zamówienie na 250 zł w kat 13, 14 i 15, czy tylko w 15 wystarczy. Niby nigdzie nie pisze, że musi być ciągłość tylko o poszczególnych katalogach osobno.
Pisze, w Plikach do pobrania n a Twoim koncie konsultanckim , chyba 3 lub czwarta pozycja....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez luki14 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

przez tydzień nie pisałem

Jestem wściekły na Avon i Na kompa

1.Dostałem paczkę z katalogu 13 nikogo nie było w domu to ten kurier powalony zostawił ją na parterze ;/
na szczęście nic nie znikło
2.żona straciła dostęp do strefy konsultantki bo miała awarie kompa . nie wie co robić
dzwoniła do warszawy na avon non stop i cały czas mówią że nie udzielają takiej informacji a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.

Nie wiemy co robić może wy coś poradzicie

pozdrawiam
Na swoje konto konsultanckie mozesz wejsc z każdego kompa, nawet z jakiejkolwiek kafejki internetowe.
Jak chcesz ,to podaj swój numer konsultancki i hasło dostępu a ja podam Ci dokladną sumę ,a nawet ją skopiuje
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:03   #2465
emza
Rozeznanie

mam pytanie co do tuszu do rzęs Marimekko z oferty netto. doszly mnie sluchy, ze jest to Super Shock tylko w innym opakowaniu.. muszę kupic caly komplet kosmetykow do akademika i chcialam troche przyoszczedzic na tuszu w tym miesiacu...warto go kupic?
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:07   #2466
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
mam pytanie co do tuszu do rzęs Marimekko z oferty netto. doszly mnie sluchy, ze jest to Super Shock tylko w innym opakowaniu.. muszę kupic caly komplet kosmetykow do akademika i chcialam troche przyoszczedzic na tuszu w tym miesiacu...warto go kupic?
Uważam, że jest dobry, polecam go wszystkim, tak ,to ten sam tusz ,tylko w przebraniu
Stary 2009-09-26, 14:07   #2467
margolcia0108
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Napiczcie prosze cos o tej torbie i portfelu Donatella,chcem ja zakupic ale nie wiem czy ona jest bardzo swiecąca i jak wyglada ten portfel w środku i czy to jest taki kolor siwy ??
margolcia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 14:25   #2468
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

ponawiam pytanie ;D Bo klientka sie niecierpliwi, co sądzicie o tym preparacie do maskowania siwiejących włosów? ona ma jakiśtam brąz i chce sobie nim troche rozjaznic lub przyciemnic włosy. Zeby nie były matowe. cos jakby pasemka czy cos ;D takie delikatne. nadaje sie? widac go wogóle na włosach czy raczej nie? Dziewuszki prosze was o odpowiedz ;**
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:03   #2469
luki14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Pisze, w Plikach do pobrania n a Twoim koncie konsultanckim , chyba 3 lub czwarta pozycja....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Na swoje konto konsultanckie mozesz wejsc z każdego kompa, nawet z jakiejkolwiek kafejki internetowe.
Jak chcesz ,to podaj swój numer konsultancki i hasło dostępu a ja podam Ci dokladną sumę ,a nawet ją skopiuje
Oto chodzi że nie pamiętamy numeru konsultanta a hasło pamiętamy
;/
Stary 2009-09-26, 15:15   #2470
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
;/
numer personalny znajduje w prawym górnym rogu się na tych kartkach, które dostaje się z fakturą- może masz jakąś poprzednią
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:18   #2471
SCARLETT09
Raczkowanie

W każdym musisz mieć te 250 [/QUOTE]

Dziękuję za odpowiedź.

W regulaminie jest napisane : 1.Brak wymaganej kwoty sprzedaży powoduje utratę prawa do nagrody w danym katalogu.

Ja to rozumiem tak, że mogę w 14 kat mieć mniejsze zamówienie i wtedy nie dostanę bransoletki, ale jak w 15 będę miała to moge kupić pen driva. No chyba tak to trzeba rozumieć, co Wy na to?
SCARLETT09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 15:22   #2472
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
;/
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
numer personalny znajduje w prawym górnym rogu się na tych kartkach, które dostaje się z fakturą- może masz jakąś poprzednią
Zrób tak jak radzi patusia22, a jeśli masz faktury elektroniczne, to możesz jeszcze w COK poprosić o sprawdzenie po nazwisku numeru personalnego
Cytat:
(...) Ja to rozumiem tak, że mogę w 14 kat mieć mniejsze zamówienie i wtedy nie dostanę bransoletki, ale jak w 15 będę miała to moge kupić pen driva. No chyba tak to trzeba rozumieć, co Wy na to?
Na Twoim miejscu napisałabym ze strefy pytanie w tej sprawie i to nie raz, bo co odpowiadający, to inna interpretacja

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2009-09-26 o 15:27
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:14   #2473
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxPaulinkqxxx Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie ;D Bo klientka sie niecierpliwi, co sądzicie o tym preparacie do maskowania siwiejących włosów? ona ma jakiśtam brąz i chce sobie nim troche rozjaznic lub przyciemnic włosy. Zeby nie były matowe. cos jakby pasemka czy cos ;D takie delikatne. nadaje sie? widac go wogóle na włosach czy raczej nie? Dziewuszki prosze was o odpowiedz ;**

Moja mama to testowała Po nałożeniu na włosy jakiś tam efekt jest ale stwierdziła ze to jest bardziej taki "bajer". ?Jeśli ktos chce zatuszować siwe włosy to nich lepiej zainwestuje w dobrą farbę.
No ale spróbować też zawsze można

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez emza

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Uważam, że jest dobry, polecam go wszystkim, tak ,to ten sam tusz ,tylko w przebraniu

Świetna wiadomość Nie wiedziałam że to ten sam tusz, a wiem że Super Shock jest bardzo fajny

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne

Edytowane przez Australia
Czas edycji: 2009-09-26 o 16:15
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:16   #2474
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Napisałam do nich maila o tym przewodniku, zrobili tak jak z kartą kolorów. Tu złotówka, tam złotówka i zarobią miliony . Ciekawe co mi odpiszą. Swoją droga tak sobie dzisiaj pomyślałam, że próbki powinny być za darmo. W ich interesie jest, żeby konsultanki miały wysoką sprzedaż, a to jeszcze my musimy wydawać często po 4,90 za próbki ;/
Też napiszę.Bo znów dostanę niepotrzebna mi rzecz.
Najbardziej mnie śmieszy, że oni to traktują jak nobilitację" dla KK, które złożą zamówienie na kwotę co najmniej 250 zł (...)" Czyli co? wg mnie powinnam miec materiały za darmo, skoro nabijam im kasę, a nie w ramach prezentu oni mi przyślą coś na siłe i jeszcze każą płacić. Co to to nie.Niech sie oduczą. I wczesniej pytają czy chcemy. (bo część pewnie tak i im się przyda) Pozdrawiam.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:30   #2475
taka jedna
Zakorzenienie

Ostatnio jak byłam w Naturze i coś tam kupowałam z mamą to pani do nas przy kasie mówi "przy zakupie powyżej 20zł można kupić zmywacz do paznokci za 1 gr, czy chcą panie?". I tak powinno być w Avonie. Przy zamówieniu za 250zł mogę coś chcieć za 1zł czy tam inną kwotę, ale nie powinno się tego narzucać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:27   #2476
Innesia
Raczkowanie

Hejka! Jestem dziś trochę w nastroju bojowym a to dlatego, że....interes Avonowski mi się rozkręca, mam coraz więcej klientek oraz coraz większe zamówienia oraz zarobki. Co z tego, kiedy dużo z tej kasy muszę wydać na próbki bo każda klientka chce przez droższym zakupem to przetestować... wychodzi na to, że im więcej zarobię tym więcej muszę wydać na probki. Trzeba coś z tym zrobić. Może zaczniemy protestować i domagać się swych praw jako Konsultantki. Poza tym skoro dają ten przewodnik czy inne tam świstki za 1 zł( niechciane) to powinni za darmo dołaczyć do tego kilka próbek...

Obywatelki, trzeba radykalnych zmian w tym systemie!!!
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:52   #2477
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Hejka! Jestem dziś trochę w nastroju bojowym a to dlatego, że....interes Avonowski mi się rozkręca, mam coraz więcej klientek oraz coraz większe zamówienia oraz zarobki. Co z tego, kiedy dużo z tej kasy muszę wydać na próbki bo każda klientka chce przez droższym zakupem to przetestować... wychodzi na to, że im więcej zarobię tym więcej muszę wydać na probki. Trzeba coś z tym zrobić. Może zaczniemy protestować i domagać się swych praw jako Konsultantki. Poza tym skoro dają ten przewodnik czy inne tam świstki za 1 zł( niechciane) to powinni za darmo dołaczyć do tego kilka próbek...

Też jestem za tym aby próbki były darmowe albo przynajmniej 0,50gr za 5 szt. Te 4,90zł to jest za dużo, bo zazwyczaj kupujemy więcej. Do tego torebki, próbki innych kosmetyków i zbiera się niezła sumka

Mam pytanie do osób używających mineralnego pudry, czy nadaje się do cery mieszanej ? Kolory mają w sobie trochę odcienia różowego? Bo nie chcę być świnką
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:57   #2478
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Też jestem za tym aby próbki były darmowe albo przynajmniej 0,50gr za 5 szt. Te 4,90zł to jest za dużo, bo zazwyczaj kupujemy więcej. Do tego torebki, próbki innych kosmetyków i zbiera się niezła sumka

Mam pytanie do osób używających mineralnego pudry, czy nadaje się do cery mieszanej ? Kolory mają w sobie trochę odcienia różowego? Bo nie chcę być świnką
u mnie probki kosztuja 0,90 euro za 5 szt

wlasnie wczoraj go dostalam i mam odcien medium beige ale w opakowaniu strasznie ciemny wyglada ciekawe jak bedzie na buzi jutro przetestuje to najyzej dam znac a mam cere sucha i tez jestem ciekawa jak to sie bedzie trzymac do tej pory uzywalam fluidow w kremie
Stary 2009-09-26, 22:22   #2479
bleki00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość

1000 razy wolałabym kupić 5 szt próbek za 1zł, niż płacić tyle za ten głupi przewodnik, czy inne tego typu rzeczy za które chcąc nie chcąc jesteśmy zmuszone płacić
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 22:49   #2480
sssSywluSsss
Raczkowanie

hej dziewczyny muszę wam powiedzieć moje spostrzeżenie co do faktury. hmm jak sprawdzam na swoim koncie w internecie wartość w danach finansowych to mam tam normalną kwotę taka jaka powinna być a jak mi przysyła papierkowy blankiet to tam ma zawsze o 5 zl więcej i zauważyłam to ze na wcześniejszych mam tak samo zawsze robiłam przelew to nie zawracałam na to uwagi az do teraz !!
aha i dodam ze nie mam żadnych zaległości z płatnościami.
A wy macie może tak samo czy tylko ja hmm...
sssSywluSsss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 23:05   #2481
Czekoladowafantazja
Przyczajenie

mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie, od niedawna jestem w avonie i jeszcze mało wiem ; )

Nie miałam czasu złożyc zamówienia na ostatni termin w katalogu 13/2009.
-Czy mogę jeszcze jakoś złożyc zamówienie oprócz przesyłki płatnej..?
-Czy mogę w katalogu 13 ot tak sobie nic nie zamówic, a potem poczytac katalog online i zamówic 'coś', aby dostac katalogi 14/2009..? Można tak..?
KONIECZNIE Proszę o pomoc!
z góry dziękuje : )
Czekoladowafantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 23:06   #2482
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Napisane przez margolcia0108 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Napiczcie prosze cos o tej torbie i portfelu Donatella,chcem ja zakupic ale nie wiem czy ona jest bardzo swiecąca i jak wyglada ten portfel w środku i czy to jest taki kolor siwy ??
moja klientka ją zamawiała- ale zwróciła niestety- nie wpadła jej w oko...świeci się i to bardzo- kolor taki szary-powiedziałabym, że taki mysi:P
portfel średniawy-szkoda, że nie ma przegródki na zdjęcia-z tego co mi się wydaje
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 23:31   #2483
luki14
Raczkowanie

Angry Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Kurcze nie wiemy co robić a oms nas olewa pomocy ;(

nie mamy nr konsultanta
warszawa mówi nie udzielamy takich info ;/

a faktury wszystkie wyrzuciłem ;(

Edytowane przez luki14
Czas edycji: 2009-09-26 o 23:35 Powód: .
Stary 2009-09-26, 23:37   #2484
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowafantazja Pokaż wiadomość
do którego dnia wysyłkowego należysz, że już nie masz możliwości zamówienia w III terminie kat.13??
Stary 2009-09-26, 23:39   #2485
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Pewnie A albo B
CzekoladowaFantazjo: Powinnaś mieć możliwość złożenia na COK, ale nie wiem za bardzo jak to się odbywa, do u mnie nawet COKu nie ma Co do drugiego pytania - możesz.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 23:46   #2486
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

nie mamy nr konsultanta

a choćby jakiś odcinek przelewu czy wpłaty dokonany na konto Avonu??8 końcowych cyfr to numer personalny
Stary 2009-09-27, 09:25   #2487
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sssSywluSsss Pokaż wiadomość
hej dziewczyny muszę wam powiedzieć moje spostrzeżenie co do faktury. hmm jak sprawdzam na swoim koncie w internecie wartość w danach finansowych to mam tam normalną kwotę taka jaka powinna być a jak mi przysyła papierkowy blankiet to tam ma zawsze o 5 zl więcej i zauważyłam to ze na wcześniejszych mam tak samo zawsze robiłam przelew to nie zawracałam na to uwagi az do teraz !!
aha i dodam ze nie mam żadnych zaległości z płatnościami.
A wy macie może tak samo czy tylko ja hmm...

Ja mam tak samo na fakturach i na koncie w internecie. Zawsze to sprawdzam i jest ok

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowafantazja Pokaż wiadomość
-Czy mogę jeszcze jakoś złożyc zamówienie oprócz przesyłki płatnej..?
-Czy mogę w katalogu 13 ot tak sobie nic nie zamówic, a potem poczytac katalog online i zamówic 'coś', aby dostac katalogi 14/2009..? Można tak..?
KONIECZNIE Proszę o pomoc!
z góry dziękuje : )
Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale ja jeszcze mogę robić zamówienia na katalog 13 przez internet.
Nie musisz zamawiać z każdego katalogu. Ja zamawiam co 2 - 3 katalog i wszystko gra, tylko wtedy katalog przychodzi pocztą - sam katalog, bez oferty netto i HT, jednak wg. mnie dość późno. Ale dzieki wizażowi ja znam już i katalog i wszelkie inne oferty więc i tak teń "pocztowy" katalog Avonu nie jest mi potrzebny.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
nie mamy nr konsultanta
Przepraszam za kąśliwą uwagę ale czytając Twoje posty...
Dziewczyny dały Ci już tyle rad skąd pozyskać swój nr i jak dostać się na swoje konto, a tu ciągle jakaś przeszkoda. Zdaje mi sie że na tych kartonach które odbieramy z kosmetykami są takie naklejki z imieniem, nazwiskiem i adresem i chyba tam też jest nr konsultanta... Może masz gdzieś jeszcze taki kartonik, chyba że wyrzuciłeś... Zdaje mi się, że także na umowie jest wpisany Twój nr.
Myślę że umowę napewno masz
Następnym razem zachowaj faktury, chociaż na jakiś czas, w tych materiałach przy fakturze są często umieszczone różne informacje odnoszące się do błędów w katalogach itp. Warto się z tym zapoznać żeby potem nie było niemiłych niespodzianek.
Rozumiem, że nr konsultanta nie pamiętasz ja tez swojego nie pamiętam, ale zdaje sobie sprawę z tego, że jesli nie pamietam, a bedzie mi on potrzebny to bedzie problem. Dlatego gdy dostaniesz następną fakturę, na kartce w górnym rogu małą czcioną jest wydrukowany ten nr. Wytnij sobie ten paseczek i np włuż do portfela, bedziesz go mial zawsze przy sobie i po kłopocie

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 09:35   #2488
taka jedna
Zakorzenienie

Ja swój nr pamiętam Pomimo że mam go zapamiętanego na kompie. Mam go chyba też w telefonie gdzieś zapisanego albo gdzieś indziej-nie pamiętam. Poza tym dziwne, że wyrzucasz od razu wszystkie faktury, kartony, umowę i generalnie wszystko? Dowód wpłaty albo nr konta na który przelałeś pieniądze?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 10:36   #2489
LadyBird6
Wtajemniczenie

Myłam właśnie teraz włosy, a że muszę je rozczesywać na mokro, co sprawia mi bardzo duży ból i kłopot, użyłam sprayu ułatwiającego rozczesywanie włosów dla dzieci z Kidsa.
Rewelacja.
Spray jest w postacji leciutkiej mgiełki, przy rozpylaniu pachnie arbuzem a potem marcepanem, no i włosy faktycznie o wiele szybciej i łatwiej rozczesały się z 20 minut zrobiłam to w 5.
A wiec serdecznie polecam.
Stary 2009-09-27, 11:14   #2490
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

Cytat:
Powiedzcie mi kobiety czy żeby kupić pen driva z katalogu 15 to muszę mieć zamówienie na 250 zł w kat 13, 14 i 15, czy tylko w 15 wystarczy. Niby nigdzie nie pisze, że musi być ciągłość tylko o poszczególnych katalogach osobno.
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź.

W regulaminie jest napisane : 1.Brak wymaganej kwoty sprzedaży powoduje utratę prawa do nagrody w danym katalogu.

Ja to rozumiem tak, że mogę w 14 kat mieć mniejsze zamówienie i wtedy nie dostanę bransoletki, ale jak w 15 będę miała to moge kupić pen driva. No chyba tak to trzeba rozumieć, co Wy na to?
Dobrze rozumiesz
Wystarczy, że w K15 złożysz zamówienie na 250 zł i masz prawo do zakupu pendriva.
1. W każdym katalogu, wymienionym w punkcie III.1. po osiągnięciu wymaganych kwot Konsultantka nabywa prawo do nagrody, wymienionej w punkcie V.
2. Brak wymaganej kwoty sprzedaży powoduje utratę prawa do nagrody w danym katalogu.
SylwiaAVONn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości