|
|
#2461 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
[QUOTE=Mirelkaaa;17975699 aaa a sky blue to nie jest do maskowania zaczerwienien nie wiem do konca do czego ale u mnie to nr 1 na zaczerwienienia ale co z tego jak jestem na minta skazana...[/QUOTE]A może spróbuj pokombinować ze zwykłym korektorem, np. weź część teho co ostatnio zamawiałyćmy, dokup niebieski pigment -ultramarynę i kombinuj dodając pomalutku i mieszając.
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wielkie dzięki za te rady
iii mogę się pochwalić, że umiem kręcić hula hopem! co prawda czasem spada, ale nie tak często ![]() Estelle mnie silikony nie przeszkadzają
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się tak zastanawiam czy wziąć którąś z tych masek?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ka-frutta.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...pair-balm.html Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-18 o 19:40 |
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiesz co, byłam w Naturze i patrzyłam ten podkład sensique najjaśniejszy - za ciemny się wydaje więc na razie nie kupiłam. Wzięłam ze sobą ten stary Oriflame, który miał super jaśniutki kolorek i jak porównuje to wszystko cholera za ciemne jest Za to kupiłam sobie w kamieniu (tez sensique) matujący, jakiś kompaktowy czy cuś - i o dziwo nie najjaśniejszy, przymierzałam do mojego w kamieniu i ten najjaśniejszy jakiś strasznie żółty był, więc wzięłam odcień ciemniejszy - taki bardziej w różowy wpadający, zobaczymy, jak będzie zły to kupię ten jaśniejszy - jak stracę 5 zł to chyba nie zbiednieję... bardzo ![]() Cytat:
tym bardziej, że jak kogoś poproszę do siebie to akurat okazuje się, że lokata mu się skończyła a ja głupia miałam nadzieje, ze on z pożyczką ![]() Poza tym dla wielu ludzi (w tym dla mnie) kasa to jest kasa a nie miejsce do załatwiania pożyczek Niestety nie ![]() Też nad tym myślałam, zastanawiałam się czy to można jakoś w ustawieniach zmienić ale niestety - za każdym razem muszę zmieniać kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i stwierdziła, ze my to się możemy od razu zamknąć bo jak oni tam dają takie warunki to aż dziwne, ze ktoś jeszcze do nas przychodzi.O, a zastanawialam sie czy go sobie nie nabyc, tym bardziej, ze jest transparentny podobno - tylko same próbki na allegro widziałam. |
|||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to organizatorki tez za kazdym razem muszą kolor zmieniac... ![]() jesli chodzi o Polskie sklepy to puder ryżowy masz na kolorowca.com |
|
|
|
|
#2467 | |||
|
|
Cytat:
Bo te skłądowo słabe, a tamta dobra Cytat:
Dla porównania - noszę nr 02 z Sensique, myslę, że kolorystycznie mi w miarę pasuje. Cytat:
PS. Zepsułam gniazdo USB w służowym lapku
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie biorę żadnej ![]() psujo
|
|
|
|
|
#2469 |
|
|
Ale mam jeszcze dwa inne porty
Kup se Joannę z miodem
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
usb jak minerałów nigdy za dużo
a miałam też, trochę za lekka była ![]() moze jak będe miec trochę kasy to kupię tą sephorową teraz muszę zrobic zapas biosilków chi ![]() a i ten olej tamanu jest cudowny nie zapycha a ładnie nawilza, jak nałoże go na noc to rano minerałki od razu lepiej leżą w kwietniu zamawiam większe opakowanie i jeszcze olej ze słodkich migdałów nawilzają jak żaden krem ![]() tamanu to mój kwc
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ich zapytaj?Poszukam tego pudru, jak tylko będę w moim nowym mieszkanku z lapkiem W sobotę pracujemy nad łazienką więc może go zabiorę i ponetuję się trochę ![]() Cytat:
), chociaż myślę, żeby kupić na próbę, w końcu to "tylko" (kolejne) 5zł ![]() W mojej Naturze było ostatnio przemeblowanie i widziałam, że ustawili całą szafę Bell, tzn kosmetyków jeszcze nie było ale ciekawa jestem co tam będzie, kiedyś Bell miała całkiem niezłe rzeczy i cenowo też całkiem całkiem ![]() Chciałam jeszcze do Schleckera wejść ale akurat było zamknięte, a byłam pewna, że do 18 jest. Chyba, że się nie utrzymało i zlokwidowali ![]() Zdolniacha ![]() O, ja kupię, dawno nie miałam Kusi mnie jeszcze ta z rumiankiem - tej nigdy nie miałam ![]() Mirelka, właśnie obejrzałam 13ty odcinek trzeciego sezonu Plotkary ![]() |
||
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja czekam juz 3 miesiące na kolejne odcinki i ok lecę delaje oglądac film na TVN, bo fajny
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
|
Cytat:
A na podkład ten BB Cream kładę. On to w ogóle wszystko jest - nawilża, wybiela, robi za podkład, antyzmarszczkowy, regulujący i jeszcze ma filtr SPF 25 ![]() Tyle, że błyszczy się po nałożeniu, ale do tego właśnie puderek mam i ewentualnie potem jeszcze absorbentka. Bo mi takie coś wypadło z tego gniazda. Jak to się zrobiło? Nie wiem ![]() Ja też oglądam
|
|
|
#2474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to mamy wiosnę ! Śnieg znika w zawrotnym tempie i jakoś tak cieplej. Tylko to błocko ... No cóż, nie można mieć wszystkiego. Cytat:
A tak jak ze wszystkim : "przesadzanie jest dobre tylko w ogrodnictwie". Cytat:
Cytat:
Od pewnego czasu na BBC Entertainment powtarzany jest serial "Czarna Żmija". Jak oglądam w tym serialu "Dr Housa" - to sama nie wiem, w którym wcieleniu jest lepszy. Muszę dzisiaj do miasta, bo w lodówce ino światło mam. Zastanawiam się : jak przebrnę przez błoto . Oj przydałyby się "hunterki" jakoweś. Przydały ... Pozdrawiam. |
|||
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przegapiłam ten moment ![]() podobał Ci się film? ![]() Cytat:
a no duzo razy była o tym mowa na dietetyce jak dziewczyny jadły same białak zeby kalorii mniej było ![]() a wklepałam sobie dzisiaj ten kremik ![]() na poczatku stoczyłam z nim wojne, bo się otworzyc nie chciał ![]() ale masz siłę w rękach, ze go tak zakręciłas ![]() jak juz odniosłam zwycięstwo to zaszczycił mnie swoim zapachem i ładnie się wchłonął
|
||
|
|
|
#2476 | |
|
|
Cytat:
Nie wiem, jak to się stało z tą rudą, bo w międzyczasie dużo rzeczy robiłam a film to tak w tle raczej leciał, nie zwracalam za bardzo na niego uwagi
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyy
ile Was tak mniej więcej kosztują te minerały?
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później obczaje to kolory i jeszcze jakieś próbki zamówie ![]() [QUOTE='Estelle';17981484]PS. Zepsułam gniazdo USB w służowym lapku A ja ładowarke od laptopa no i zostało mi teraz 48min dobrze, ze niedługo wychodze to dam tacie od naprawy![]() [QUOTE=Mirelkaaa;17984012]usb jak minerałów nigdy za dużo a miałam też, trochę za lekka była ![]() moze jak będe miec trochę kasy to kupię tą sephorową teraz muszę zrobic zapas biosilków chi ![]() a i ten olej tamanu jest cudowny nie zapycha a ładnie nawilza, jak nałoże go na noc to rano minerałki od razu lepiej leżą w kwietniu zamawiam większe opakowanie i jeszcze olej ze słodkich migdałów nawilzają jak żaden krem ![]() tamanu to mój kwc [/QUOTE]Nie kuś tym olejem ![]() [QUOTE=Mirelkaaa;17985361]moze zapytam jak nie zapomnę ![]() a ja czekam juz 3 miesiące na kolejne odcinki i ok lecę delaje oglądac film na TVN, bo fajny [/QUOTE]Też oglądałam [QUOTE=Mirelkaaa;17989592]ooo jak oglądałas to może powiesz mi jakim cudem ta ruda wtedy niby wyszła od niego z domu skoro nie wyszła, bo on ją zabił? ![]() przegapiłam ten moment ![]() podobał Ci się film? ![]() a no duzo razy była o tym mowa na dietetyce jak dziewczyny jadły same białak zeby kalorii mniej było ![]() a wklepałam sobie dzisiaj ten kremik ![]() na poczatku stoczyłam z nim wojne, bo się otworzyc nie chciał ![]() ale masz siłę w rękach, ze go tak zakręciłas ![]() jak juz odniosłam zwycięstwo to zaszczycił mnie swoim zapachem i ładnie się wchłonął [/QUOTE]Ja też nie wiem, bo było widać tylko samochód jak odjeżdza, może ten facet odjechał, zeby zmylić tego chłopaka ![]() [QUOTE=ImmortalLover;17996 953]Dziewczynyyy ile Was tak mniej więcej kosztują te minerały? [/QUOTE]Zależy co i ile potrzebujesz Ale np. podkład razem z wysyłką kosztuje ok 25zł plus jeszcze wysyłka od organizatorki [jeśli zamawiasz na 'wspólnych zakupach'] jakieś 6zł---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Coś się z cytowaniem popsuło
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałoby mi się właśnie coś do maskowania przebarwień i syfków
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
za dużo
![]() Cytat:
![]() tez pomyslałam,z e to ten facet odjechał,a le co ten chłopak się nie skapł, ze ta ruda nagle się 2 razy grubsza zrobiła ![]() no podkład 25 zł, ale bez dobrego pędzla to minerałki to juz nie te minerałki to plus pędzel 20złjak się ma problem z trądzikiem to jeszcze korektor, na poczatek moze byc podkład w formule intensive,ale jeszcze dobry pędzelek zeby się zakryc +15zł i jak się ktos swieci to jeszcze primer: moze jeszcze jakis matujacy puder wykanczajacy o różach nie wspomnę ale to jest wydatek jeden na długo, ok pół roku ![]() no chyba, ze się wpadnie tak jak ja ![]() to 1000zł przez 3-4 miesiące i ciągle za mało ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- taki prosty i pospolity, pdoobny do 1000 innych ale warty obejrzenia |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakby nie było to naciągane jest
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Właśnie zabieram się za mycie okien ![]() A od czego masz internet? ![]() Cytat:
Ale stwierdziłam, że można go nakładać dopiero wtedy kiedy krem już całkowicie się wchłonął (bo inaczej okropnie to wygląda i widać, że jest na twarzy) a ja nie mam tyle czasu, żeby czekać I wydaje mi się, że nie będzie zbyt dobry jak będzie ciepło... Może kupię też ten rozświetlający ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Rzuciłam w cholerę to mycie okien - najpierw trzeba je porządnie wyskrobać z resztek farby i innego świństwa, które zostało po malarzach i w ogóle nie chce zejść ![]() Asiu, weszłam na stronę tej fundacji, o której mi pisałaś, poczytałam niektóre historie o zwierzakach i normalnie łzy ciurkiem
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka- matko ;o
chyba jednak wstrzymam się z tymi minerałami ^^
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Mi do upiększenia buźki wystarczy jeden podkład, tusz do rzęs i czasem kredka brązowa lub czarna do oczu
|
#2485 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hello
![]() a propos plotkary, zniknelam na kilka dni bo w koncu doczekalam sie 2 sezonu na dvd, tz mi zakupil i mialam maraton, stad ta cisza ![]() Cytat:
tak wlasnie sie zdziwilam przepisujac sklad, ze w masce perfuma wyzej niz wsio inne, ale okazuje sie, ze przy stosowaniu odzywka rzeczywiscie lepsza od maski ![]() w kazdym badz razie moje chwilowe kwc Cytat:
![]() moje wlosy tez cos na nuxa zaczely sie buntowac. kiedys dzialal swietnie, ostatnio tak jakbym nie uzywala szamponu wiec podkradam tz ten co mu kupilamco do bs, odzywka ok, ale nistety wlosy mi sie przyzwyczaily do niej rowniez, szampon mialam raz i o ile pamietam lepszy niz nuxe (pod tym katem 'obciazania', nie zauwazylam takich efektow), ale ma swoj mankament: opakowanie ale maja tez dobre strony, w bs mozesz kupic miniaturki ich produktow coby potestowac, zarowno odzywek jak i szamponow. ja tak poznalam jakis chyba z oliwek czy czegos, nablyszczajacy, jak dla mnie najlepszy szampon bs ![]() Cytat:
w zlotych tarasach mam wszystko w jednym miejscu to jakby ci do bs nie po drodze bylo nadal to moge wziac tez jakies miniaturki od nich i wyslac hurtem pytasz o szampony thann? kurczaki, ten ktory mialam zostawilam w sopocie wiec skladu nie przepisze ) i juz. jest tez inna opcja: napisac do nich maila, podejzewam, ze dadza rade wyslac takowy sklad, postaram sie jeszcze pogrzebac w necie i poszukac![]() ugh, a ja dopiero wczoraj skonczylam 2 sezon... ![]() Cytat:
dzis musze sobie pin przypomniec to sprawdze czy mi juz karte kredytowa odblokowali, jak tak to zamierzam w edm zamowienie zlozyc ![]() a wiecie ile tam za przesylke sie placi? ok, ide... umyc wlosy
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja zaczęłam oglądać to też jakby mnie nie było - przykuta do komputera ![]() Kiedyś podczas oglądania One Tree Hill złapałam się nagle na tym, że leci 9 odcinek pod rząd
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wlasnie uwielbiam robic takie maratony z serialami na dvd, tylko wtedy jestem na 2,3 dni z zycia wyjetano ale jestem w szoku, 2 sezon lepszy niz 1 ![]() na oth tez mialam 'faze', ale jakos wypadlam z gry... o, moze ty mi powiesz, ktoras seria konczyla sie tym jak ten blondyn oswiadczyl sie, wiesz moze ktorej? bo na tej serii wlasnie skonczylam...
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do OTH Lucas oświadczył się Peyton, wzięli ślub i nawet mają dziecko ![]() Tzn w jeden odcinek skończył się tak, że napisał do jednej (nie było wiadomo do której), że będzie czekał na lotnisku i potem było pokazane, że to Peyton ![]() Niestety w 7 sezonie (który właśnie zaczęłam, tzn dopiero kilka pierwszych odcinków obejrzałam) już ich nie ma a szkoda bo ich lubiłam najbardziej. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-20 o 14:14 |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oooo, i bardzo dobrze, uwielbialam peyton! czyli moja ukochana para w koncu razem (chociaz... uwielbialam peyton i jake'a (tak on sie zwal? ten z dzieckiem) ale chyba juz potem go nie bylo)ale jak to juz ich nie ma? pospojleruj mi troche co sie dalej dzialo
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Pogoda_...87#Fabu.C5.82a W takim razie Ty skończyłaś na piątym Też się cieszyłam, że Lucas i Peyton są razem chociaż w późniejszych odcinkach bardzo polubiłam Brooke |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

nie wiem do konca do czego ale u mnie to nr 1 na zaczerwienienia

i że to nie Twoja wina, że ludzie są oszczędne i kredytów brać nie chcą 

. Ja Ci to mówię : fanka Kallosa ! Już od paru dobrych miesięcy nie stosuję, bo w pewnym momencie zaczęło robić się tragicznie. Ale tak jak już Asia pisała : u każdego "przyzwyczajenie" przebiega inaczej. "Marchewki" spróbuj !

Może ich zapytaj?