![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() Dlatego dr Jarlinski bo wiem , ze on nie lubi zbyt duzych zelek robic , mnie chodzi o cos pomiedzy naturalnym i srednim . Wzrost 170 cm, waga pomiedzy 60 a 63 kg w zaleznosci od jedzenia i ilosci treningow, Pod biustem 1 raz jak sie miezylam 78 ale jak tak ciasno to 73(nic z tego nie rozumiem ![]() ![]() horo - takie zebym mogla sobie kupic sexi topik ![]() ![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-10-28 o 07:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze miec tylko jakas baze od ktorej moge startowac z rozmiarem,zeby mi tam doktorek za malo nie wepchal ![]() Jesli chodzi o wzrost to zawsze mi pomagal w sporcie , ale ta waga ....... normalnie z zazdroscia patrze na Wasze wymiary ![]()
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
horo - w pierwszej lini musi byc wygodnie i wszystko musi do siebie pasowac . Bede kozystac z Twojego doswiadczenia i zmieze jeszcze 375
![]()
#2466 |
BAN stały
|
No teraz to się zmartwiłam... skoro Jarliński nie lubi robić dużych, to jak mnie zobaczy pewnie nie da więcej niż 300 ml, choć ja bym chciała 350, żeby nie mieć db, bo mam wrażenie że dziewczynom z takimi piersiami jak moje właśnie db się robi. A poza tym jak robić to konkret, żeby każdy zauważał
![]() Niemkiewicza już się trochę obawiam, bo przeczytałam kilka niepochlebnych opinii o nim no i w galerii rzeczywiście sporo jest biustów pod pachami. Do tego czytałam wypowiedzi wielu dziewczyn że on się spóźnia godzinę na konsultacje i nie pamięta przypadków, a jakoś nie chcę być produktem taśmowym, nie za taką kasę. Ciekawe czy jak się uprę i Jarlińskiemu powiem że chcę o 50 ml większe niż mi zaproponuje (co by nie zaproponował to ja podbijam o 50 ml ![]() ![]() Gadałam już z moim TŻ i jak usłyszał koszt operacji to zrobił coś w rodzaju "pffff" ![]() Czyli się zapisuję no, najwyżej będziemy wcinać chleb ze smalcem ![]() Pysia, ty jesteś wysoka i masz jakieś 10 cm więcej pod biustem ode mnie, myślę że 350 może wyglądać na tyle naturalnie, że potem będzie ci szkoda że nie brałaś więcej. U ciebie to bym się na 400 decydowała. Wcale to nie będzie za dużo. Wystarczy spojrzeć na biust listopadowej, ma wymiary prawie identyczne jak moje i 430 wygląda na niej akurat, jak ulał. Nie żałuj sobie, jeśli weźmiesz okrągłe to czy to będzie 50 ml więcej czy mniej, to już nie sprawi ci różnicy w sporcie. Nalej sobie kieliszek do wódki 50 ml i zobacz jak to jest mało. Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2009-10-28 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Jestem wdzieczna za Twoje (Wasze ) rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie z tego powodu prosze o Wasze opinie ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc pysia, po 3,5 woreczka ryzu na pierś i sprawdzaj ![]() Pysia... dokładnie przeczytałam tego starego maila... masz najpierw wymierzyć ten ryż na mililitry - czyli do ka żdego woreczka wsypać taką ilosć ryzu, ktora odpowiada pojemnosći 350 ml i wtedy zapakuj to w stanik ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-28 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z doktorkiem mam kontakt tel. i mysle , ze jak mu okreslisz co Cie interesuje to nie bedzie robil problemu tylko musisz twardo stac przy swoim ![]() Zapisz sie na wizyte a potem zdecyduj sama czy to ten dr czy moze jednak inny ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzcie trochę poprawkę na implanty anatomiczne i okrągle ![]() ![]() ![]() I jeszcze to, czy karmiłyście ![]()
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Ja bede miala okragle , w moim przypadku anatomiczne nie wchodza w gre ![]() ![]() Ja karmilam piersia , ale nie dlugo jakies 20 dni , to bylo juz tak dawno , ze dokladnie nie pamietam . Po okresie ciazy moje piersi wygladaly strasznie , naciagnieta skora , przody poszly strasznie w dol ,rozstepy jak sobie przypomne to mi sie zle robi ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-10-28 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już bym leżała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
święte słowa ![]() Gdybym uparła się na okrągłe, których i tak nie wywalczyłabym ( ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daga - jakie masz dokładnie wymiary - waga, wzrost, obwód pod, obwód w biuście? Czy kamiłaś? Czy piersi są symetryczne? Najlepiej będzie jak zamieścisz tu fotkę - będzie nam łatwiej podpowiedzieć ![]() Powiem ci tak: jak dr się na coś uprze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Pysia - po przeanalizowaniu twojej fotki wzięłabym 375m
Dzieki Listopadowa ![]() Czyli chyba negocjacie zaczne od 350 zobaczymy co na to doktorek ![]() ![]() ![]() horo - 3,5 woreczka one sa ogromniaste ![]() ![]() Tylko ja mam asymetrie wiec w jednym bedzie wiecej niz w drugim ![]() czy co ![]() Jakie znaczenie ma karmienie piersia ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-10-28 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Pysia... dokładnie przeczytałam tego starego maila... masz najpierw wymierzyć ten ryż na mililitry - czyli do ka żdego woreczka wsypać taką ilosć ryzu, ktora odpowiada pojemnosći 350 ml i wtedy zapakuj to w stanik
![]() ![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Pysia - jest u ciebie ta asymetria - lewa pierś większa (zdjęcie nie jest lustrzanym odbiciem?)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Kusi mnie taka operacja... wreszcie mężuś miałby na co popatrzeć i co złapać
![]() pewnie powinnam juz zaczac zbierac, z tego co sie orientuje to koszt ok 15 tys. ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Pewnie , ze powiem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Dobra dziewczyny zmykam ![]() ![]() Mam nadzieje , ze moje dzieciaki mnie dzisiaj nie wykoncza ![]()
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koszt zabiegu (w zależności od rodzaju i marki impl. oraz kliniki) to od. ok. 10tys. do nawet 19tys. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
BAN stały
|
Dziewczyny jak się mierzy podstawę piersi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
BAN stały
|
nie jest to łatwe, bo nie wiadomo w sumie gdzie jest początek a gdzie koniec, ale jak sobie spłaszczę pierś, to zaznaczają się wtedy brzegi jakby i tu mi wychodzi 12 albo 13 cm... mogę też źle mierzyć...
wpadłam w jakąś obsesję dosłownie, bo w domu chlewik, praca leży odłogiem, nic się nie uczę na kolokwium, tylko czytam o cyckach jak oszalała i się zamartwiam żeby mi za małych nie włożyli... a przecież najważniejsze jest żeby były równe i żeby nie było db, muszę sobie to wbić do głowy wreszcie... ![]() acha i oglądałam trochę fotek, muszę powiedzieć że nie jest wcale aż tak super kiedy piersi są bardzo blisko siebie... mnie się nawet podobają takie oddalone (ale nie pod pachima rzecz jasna), tak samo jak lubię gdy jest mocniej zaznaczony fałd podpiersiowy, czy ja mam jakiś dziwny gust? ![]() cyckowa obsesja mnie dopadła, już o niczym innym nie potrafię myśleć, nawet przestałam bać się operacji - jak czytam ile dziewczyn to sobie robi, wygląda na to że zrobienie sobie biustu jest tak popularne jak tipsy albo zagęszczanie rzęs, nawet zabieg trwa krócej ![]() No i właśnie jeszcze jedno - zauważyłam że po operacji brodawki optycznie się powiększają, pytanie tylko czy jest to jedynie wrażenie ich wypchnięcia poprzez opuchliznę, czy rozciągają się na stałe? No i zastanawiam się czy nie zacząć smarować piersi czymś na rozstępy dla kobiet w ciąży, żeby uelastycznić skórę, w końcu mam zamiar wepchać sobie ile się da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
B-52,
nie spłaszczaj piersi przy mierzeniu ![]() musisz mieryć tak jak stoisz, bo spłaszczona automatycznie będzie szersza, nawet o 3 cm ![]()
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-28 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
BAN stały
|
kurcze chyba muszę zostawić mierzenie doktorkowi bo nie bardzo wiem gdzie mam zacząć mierzenie
![]() ![]() może nawet na dzisiaj się z JJ umówię bo czytałam że można wpadać do niego w poniedziałki środy i piatki 16-20 bez wcześniejszego umawiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na 2 tyg. przed op. zaczęłam smarować piersi kremem przeciwrozstępowym - tak na wszelki wypadek ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
własnie wróciłam z Poznania, Dr.powiedzial na dzien dobry, ze jak na tydzien po op.szybko chodze i wogóle ohh ahh.. zbadal piersi, sciagnal opatrunek, i stwierdzil, ze gdyby byl mlody to.....taa podrywac mu sie zachcialo. Z tego wszystkiego zapomnialam go zapytac czy moge juz spac na plecach? i wiecie co jeszcze? mam niedosyt..kurza twarz, nie urosną mi wiele juz nawet miseczka C pozostanie buuuuu
Apeluje do tych co chca wziac 325 !!!! wezcie 350 a nawet jak sie da to 375 !!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.