Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 07:04   #2461
pysia222
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
pysia,
TY masz ładną wyjścóweczkę a to juz ogromny plus
A konkretniej z wymiarami - wzrost, waga, pod biustem?
i oczywiście jaki chcesz oiągnąć efekt?? Czy duże, czy średnie, czy bardziej naturalne?
Jesli chodzi o wielkosc zelek to nie moga mi w sporcie przeszkadzac , ale chce zeby tez byly widoczne no i sexi.
Dlatego dr Jarlinski bo wiem , ze on nie lubi zbyt duzych zelek robic , mnie chodzi o cos pomiedzy naturalnym i srednim .
Wzrost 170 cm, waga pomiedzy 60 a 63 kg w zaleznosci od jedzenia i ilosci treningow, Pod biustem 1 raz jak sie miezylam 78 ale jak tak ciasno to 73(nic z tego nie rozumiem ) 83,5 w biuscie 20 cm miedzy brodawkami . Jesli oczywiscie wszystko dobrze zmiezylam
horo - takie zebym mogla sobie kupic sexi topik takie zeby miescily sie w biustonosz sportowy i zeby mi nie odstawal ostatnio jak miezylam miseczke B to mialam tam luz a A nie bylo wiec nie wiem jakby wygladal

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-10-28 o 07:24
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 07:47   #2462
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o wielkosc zelek to nie moga mi w sporcie przeszkadzac , ale chce zeby tez byly widoczne no i sexi.
Dlatego dr Jarlinski bo wiem , ze on nie lubi zbyt duzych zelek robic , mnie chodzi o cos pomiedzy naturalnym i srednim .
Wzrost 170 cm, waga pomiedzy 60 a 63 kg w zaleznosci od jedzenia i ilosci treningow, Pod biustem 1 raz jak sie miezylam 78 ale jak tak ciasno to 73(nic z tego nie rozumiem ) 83,5 w biuscie 20 cm miedzy brodawkami . Jesli oczywiscie wszystko dobrze zmiezylam
horo - takie zebym mogla sobie kupic sexi topik takie zeby miescily sie w biustonosz sportowy i zeby mi nie odstawal ostatnio jak miezylam miseczke B to mialam tam luz a A nie bylo wiec nie wiem jakby wygladal
Masz 20 cm miedzy piersiami, czyli jakiejś strasznie dużej szerokości nie potrzebujesz ale Twoj wzrost... moznaby poszaleć z rozmiarkiem Tak, zeby nie zabić ogromnością i żeby było wygodnie w sporcie, to stawialabym na ok. 350-375 a moze trochę więcej... mniej wygodnie, ale znacznie pokaźniej

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 08:01   #2463
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Masz 20 cm miedzy piersiami, czyli jakiejś strasznie dużej szerokości nie potrzebujesz ale Twoj wzrost... moznaby poszaleć z rozmiarkiem Tak, zeby nie zabić ogromnością i żeby było wygodnie w sporcie, to stawialabym na ok. 350-375 a moze trochę więcej... mniej wygodnie, ale znacznie pokaźniej
Ja osobiscie zastanawialam sie miedzy 325 a 350 chyba bede chciala 350 ( bardziej 350), zobaczymy tez jak to bedzie podczas przymiarki wygladac mysle, ze wtedy sie wszystko wyjasni .
Musze miec tylko jakas baze od ktorej moge startowac z rozmiarem,zeby mi tam doktorek za malo nie wepchal
Jesli chodzi o wzrost to zawsze mi pomagal w sporcie , ale ta waga ....... normalnie z zazdroscia patrze na Wasze wymiary
Stary 2009-10-28, 08:09   #2464
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja osobiscie zastanawialam sie miedzy 325 a 350 chyba bede chciala 350 ( bardziej 350), zobaczymy tez jak to bedzie podczas przymiarki wygladac mysle, ze wtedy sie wszystko wyjasni .
Musze miec tylko jakas baze od ktorej moge startowac z rozmiarem,zeby mi tam doktorek za malo nie wepchal
Jesli chodzi o wzrost to zawsze mi pomagal w sporcie , ale ta waga ....... normalnie z zazdroscia patrze na Wasze wymiary
To jak juz sie wahasz czy 325 cz350, to... 350 ponizej nie schodź

Stary 2009-10-28, 08:12   #2465
pysia222
Zakorzenienie

horo - w pierwszej lini musi byc wygodnie i wszystko musi do siebie pasowac . Bede kozystac z Twojego doswiadczenia i zmieze jeszcze 375 , ale raczej nic wiekszego nie wchodzi w gre .
Stary 2009-10-28, 08:15   #2466
B-52
BAN stały

No teraz to się zmartwiłam... skoro Jarliński nie lubi robić dużych, to jak mnie zobaczy pewnie nie da więcej niż 300 ml, choć ja bym chciała 350, żeby nie mieć db, bo mam wrażenie że dziewczynom z takimi piersiami jak moje właśnie db się robi. A poza tym jak robić to konkret, żeby każdy zauważał
Niemkiewicza już się trochę obawiam, bo przeczytałam kilka niepochlebnych opinii o nim no i w galerii rzeczywiście sporo jest biustów pod pachami. Do tego czytałam wypowiedzi wielu dziewczyn że on się spóźnia godzinę na konsultacje i nie pamięta przypadków, a jakoś nie chcę być produktem taśmowym, nie za taką kasę.
Ciekawe czy jak się uprę i Jarlińskiemu powiem że chcę o 50 ml większe niż mi zaproponuje (co by nie zaproponował to ja podbijam o 50 ml ) to się w końcu zgodzi czy mje pogoni? jak na razie widziałam o nim same dobre opinie, więc jeśli wiem czego chcę to się chłopaka przekona...
Gadałam już z moim TŻ i jak usłyszał koszt operacji to zrobił coś w rodzaju "pffff"
Czyli się zapisuję no, najwyżej będziemy wcinać chleb ze smalcem
Pysia, ty jesteś wysoka i masz jakieś 10 cm więcej pod biustem ode mnie, myślę że 350 może wyglądać na tyle naturalnie, że potem będzie ci szkoda że nie brałaś więcej. U ciebie to bym się na 400 decydowała. Wcale to nie będzie za dużo. Wystarczy spojrzeć na biust listopadowej, ma wymiary prawie identyczne jak moje i 430 wygląda na niej akurat, jak ulał. Nie żałuj sobie, jeśli weźmiesz okrągłe to czy to będzie 50 ml więcej czy mniej, to już nie sprawi ci różnicy w sporcie. Nalej sobie kieliszek do wódki 50 ml i zobacz jak to jest mało.

Edytowane przez B-52
Czas edycji: 2009-10-28 o 08:21
B-52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 08:20   #2467
pysia222
Zakorzenienie

Jestem wdzieczna za Twoje (Wasze ) rady , gdyz miedzy przymiarka a operacja bedzie pare godzin roznicy , wiec duzo czasu na zastanowienie nie zostanie . Dlatego kazda wskazowka jest na wage zlota a czas leci i do op. jeszcze 33 dni
Wlasnie z tego powodu prosze o Wasze opinie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 08:25   #2468
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
..coz za szczescie,ze jestem wyjatkiem
..i chwała dr za to
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 08:26   #2469
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Jestem wdzieczna za Twoje (Wasze ) rady , gdyz miedzy przymiarka a operacja bedzie pare godzin roznicy , wiec duzo czasu na zastanowienie nie zostanie . Dlatego kazda wskazowka jest na wage zlota a czas leci i do op. jeszcze 33 dni
Wlasnie z tego powodu prosze o Wasze opinie
Pamiętam , jak przed op... Pani z recepcji poradzila mi, zeby w woreczki napypać ryzu tyle gram, ile ml przewidujemy implant i wlożyć to do stanika sportowego... wlaśnie taki biust otrzymamy
Więc pysia,
po 3,5 woreczka ryzu na pierś i sprawdzaj
Pysia... dokładnie przeczytałam tego starego maila... masz najpierw wymierzyć ten ryż na mililitry - czyli do ka żdego woreczka wsypać taką ilosć ryzu, ktora odpowiada pojemnosći 350 ml i wtedy zapakuj to w stanik

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-28 o 08:59
Stary 2009-10-28, 08:27   #2470
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez B-52 Pokaż wiadomość
No teraz to się zmartwiłam... skoro Jarliński nie lubi robić dużych, to jak mnie zobaczy pewnie nie da więcej niż 300 ml, choć ja bym chciała 350, żeby nie mieć db, bo mam wrażenie że dziewczynom z takimi piersiami jak moje właśnie db się robi. A poza tym jak robić to konkret, żeby każdy zauważał
Niemkiewicza już się trochę obawiam, bo przeczytałam kilka niepochlebnych opinii o nim no i w galerii rzeczywiście sporo jest biustów pod pachami. Do tego czytałam wypowiedzi wielu dziewczyn że on się spóźnia godzinę na konsultacje i nie pamięta przypadków, a jakoś nie chcę być produktem taśmowym, nie za taką kasę.
Ciekawe czy jak się uprę i Jarlińskiemu powiem że chcę o 50 ml większe niż mi zaproponuje (co by nie zaproponował to ja podbijam o 50 ml ) to się w końcu zgodzi czy mje pogoni? jak na razie widziałam o nim same dobre opinie, więc jeśli wiem czego chcę to się chłopaka przekona...
Gadałam już z moim TŻ i jak usłyszał koszt operacji to zrobił coś w rodzaju "pffff"
Czyli się zapisuję no, najwyżej będziemy wcinać chleb ze smalcem
Pysia, ty jesteś wysoka i masz jakieś 10 cm więcej pod biustem ode mnie, myślę że 350 może wyglądać na tyle naturalnie, że potem będzie ci szkoda że nie brałaś więcej. U ciebie to bym się na 400 decydowała. Wcale to nie będzie za dużo. Wystarczy spojrzeć na biust listopadowej, ma wymiary prawie identyczne jak moje i 430 wygląda na niej akurat, jak ulał. Nie żałuj sobie, jeśli weźmiesz okrągłe to czy to będzie 50 ml więcej czy mniej, to już nie sprawi ci różnicy w sporcie. Nalej sobie kieliszek do wódki 50 ml i zobacz jak to jest mało.

Ja z doktorkiem mam kontakt tel. i mysle , ze jak mu okreslisz co Cie interesuje to nie bedzie robil problemu tylko musisz twardo stac przy swoim
Zapisz sie na wizyte a potem zdecyduj sama czy to ten dr czy moze jednak inny
Stary 2009-10-28, 08:30   #2471
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Wystarczy spojrzeć na biust listopadowej, ma wymiary prawie identyczne jak moje i 430 wygląda na niej akurat, jak ulał.
Dziewczyny,
bierzcie trochę poprawkę na implanty anatomiczne i okrągle Gdyby Listopadowa uparla się na okrągle, to pewnie 430 cc nie wchodziłoby w grę więc rodzaj implantu też ma znaczenie przy doborze wielkosci
I jeszcze to, czy karmiłyście

Stary 2009-10-28, 08:33   #2472
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam , jak przed op... Pani z recepcji poradzila mi, zeby w woreczki napypać ryzu tyle gram, ile ml przewidujemy implant i wlożyć to do stanika sportowego... wlaśnie taki biust otrzymamy
Więc pysia,
po 3,5 woreczka ryzu na pierś i sprawdzaj
horo - bardzo , ale to bardzo dziekuje , za rady ciesze sie , ze trafilam na to forum .

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Ja bede miala okragle , w moim przypadku anatomiczne nie wchodza w gre mimo, ze mi sie ardzo podobaja
Ja karmilam piersia , ale nie dlugo jakies 20 dni , to bylo juz tak dawno , ze dokladnie nie pamietam . Po okresie ciazy moje piersi wygladaly strasznie , naciagnieta skora , przody poszly strasznie w dol ,rozstepy jak sobie przypomne to mi sie zle robi

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-10-28 o 08:38
Stary 2009-10-28, 08:50   #2473
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy jak się uprę i Jarlińskiemu powiem że chcę o 50 ml większe niż mi zaproponuje (co by nie zaproponował to ja podbijam o 50 ml ) to się w końcu zgodzi czy mje pogoni? Czyli się zapisuję no, najwyżej będziemy wcinać chleb ze smalcem
Myślę, że te 50ml zdziałasz - zresztą to nie do końca prawda, że dr tylko 300 wkłada

Cytat:
Pysia, ty jesteś wysoka i masz jakieś 10 cm więcej pod biustem ode mnie, myślę że 350 może wyglądać na tyle naturalnie, że potem będzie ci szkoda że nie brałaś więcej.
Pysia - po przeanalizowaniu twojej fotki wzięłabym 375ml

Cytat:
Wystarczy spojrzeć na biust listopadowej, ma wymiary prawie identyczne jak moje i 430 wygląda na niej akurat, jak ulał.
Dziękuję B-52, ale z początku bałam się, że będą za duże

Cytat:
Nalej sobie kieliszek do wódki 50 ml i zobacz jak to jest mało.
Ja już bym leżała

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Dziewczyny,
bierzcie trochę poprawkę na implanty anatomiczne i okrągle Gdyby Listopadowa uparla się na okrągle, to pewnie 430 cc nie wchodziłoby w grę więc rodzaj implantu też ma znaczenie przy doborze wielkosci
I jeszcze to, czy karmiłyście
Horo,
święte słowa.
Gdybym uparła się na okrągłe, których i tak nie wywalczyłabym () to dostałabym max 350cc (ze względu na sylwetkę, budowę klatki piersiowej, wyjściówkę itp.)

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Czy wiecie jak sie ma CZekoladowa Sowa po operacji? Z tego co wdzę na forum jeszcze jej nie było... Ktoś ma z nią bardziej prywatny kontakt? Ja jedynie gg ale tam też cisza.... Interesuję się ponieważ 24 mam op u dr Skwiercz. Doktor zaproponowała 325 Hp . Zastanawiam się nad 350 , ale czy to nie będzie za dużi i czy nie lepij zaufać w tej kwestii Pani dr? hmmm... Jak myślicie?
Z Sówką mam kontakt telefoniczny. Jak już pisałam to dzielna dziewczyna i, mimo bólu, świetnie sobie daje radę. Dzisiaj wychodzi z kliniki i pewnie odezwie się tu na forum dzisiaj wieczorkiem (jeszcze musi dojechać do domku), albo jutro.

Daga - jakie masz dokładnie wymiary - waga, wzrost, obwód pod, obwód w biuście? Czy kamiłaś? Czy piersi są symetryczne?
Najlepiej będzie jak zamieścisz tu fotkę - będzie nam łatwiej podpowiedzieć.
Powiem ci tak: jak dr się na coś uprze, to ciężko ją przekonać. Ale kobieta ma doskonałe oko i fantastycznie dobiera rozmiar żelek. Niemniej jednak ta różnica to tylko 25ml - więc myślę, że twoja prośba mogłaby przejść
Stary 2009-10-28, 08:56   #2474
pysia222
Zakorzenienie

Pysia - po przeanalizowaniu twojej fotki wzięłabym 375m

Dzieki Listopadowa

Czyli chyba negocjacie zaczne od 350 zobaczymy co na to doktorek Mnie tak po glowie chodzi 350 okragly , profil wysoki , ale jeszcze zobaczymy Teraz to juz sama nie wiem

horo - 3,5 woreczka one sa ogromniaste ( oczywiscie moim zdaniem ) normalnie topik bedzie slicznie wygladal
Tylko ja mam asymetrie wiec w jednym bedzie wiecej niz w drugim
czy co
Jakie znaczenie ma karmienie piersia ja karmilam tylko kilkanascie dni a moje przody wygladaly tragicznie .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-10-28 o 09:00
Stary 2009-10-28, 08:59   #2475
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Pysia... dokładnie przeczytałam tego starego maila... masz najpierw wymierzyć ten ryż na mililitry - czyli do ka żdego woreczka wsypać taką ilosć ryzu, ktora odpowiada pojemnosći 350 ml i wtedy zapakuj to w stanik - to będzie dokładniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 09:07   #2476
listopadowa80
Zakorzenienie

No właśnie Pysia - jest u ciebie ta asymetria - lewa pierś większa (zdjęcie nie jest lustrzanym odbiciem?). Może być np. taka opcja: do mniejszej piersi wmontować 375cc, do większej 350cc. Tyle, że do dr powinien ocenić stopień asymetrii i zaproponować najlepsze rozwiązanie.
Stary 2009-10-28, 09:12   #2477
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
No właśnie Pysia - jest u ciebie ta asymetria - lewa pierś większa (zdjęcie nie jest lustrzanym odbiciem?). Może być np. taka opcja: do mniejszej piersi wmontować 375cc, do większej 350cc. Tyle, że do dr powinien ocenić stopień asymetrii i zaproponować najlepsze rozwiązanie.
Ta fotke robil moj maz . Podobnie jak Ty powiedzial doktore , tylko on narazie nie powiedzial co chce tam wmontowac
Stary 2009-10-28, 09:18   #2478
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ta fotke robil moj maz . Podobnie jak Ty powiedzial doktore , tylko on narazie nie powiedzial co chce tam wmontowac
jakby nie byl pewien, to sama mu powiedz co ma wmontować

Stary 2009-10-28, 09:20   #2479
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Kusi mnie taka operacja... wreszcie mężuś miałby na co popatrzeć i co złapać ale on mnie odwodzi od tego pomysłu hehe
pewnie powinnam juz zaczac zbierac, z tego co sie orientuje to koszt ok 15 tys.

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 09:28   #2480
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
jakby nie byl pewien, to sama mu powiedz co ma wmontować
Pewnie , ze powiem przeciez przechodze odpowiednie szkolenie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Dobra dziewczyny zmykam . Musze jeszcze troche domek ogarnac i na trening lece a pozniej mam zajecia w szkole .
Mam nadzieje , ze moje dzieciaki mnie dzisiaj nie wykoncza
Stary 2009-10-28, 09:59   #2481
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
Kusi mnie taka operacja... wreszcie mężuś miałby na co popatrzeć i co złapać ale on mnie odwodzi od tego pomysłu hehe
pewnie powinnam juz zaczac zbierac, z tego co sie orientuje to koszt ok 15 tys.
Z reguły nasi partnerzy twierdzili, że taka op. jest zupełnie niepotrzebna

Koszt zabiegu (w zależności od rodzaju i marki impl. oraz kliniki) to od. ok. 10tys. do nawet 19tys. I jakość wykonanego zabiegu nie zawsze idzie w parze z ceną

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Pewnie , ze powiem przeciez przechodze odpowiednie szkolenie
Stary 2009-10-28, 10:11   #2482
B-52
BAN stały

Dziewczyny jak się mierzy podstawę piersi?
Stary 2009-10-28, 10:21   #2483
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak się mierzy podstawę piersi?
Zmierz średnicę piersi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 10:45   #2484
B-52
BAN stały

Cytat:
Zmierz średnicę piersi
nie jest to łatwe, bo nie wiadomo w sumie gdzie jest początek a gdzie koniec, ale jak sobie spłaszczę pierś, to zaznaczają się wtedy brzegi jakby i tu mi wychodzi 12 albo 13 cm... mogę też źle mierzyć...
wpadłam w jakąś obsesję dosłownie, bo w domu chlewik, praca leży odłogiem, nic się nie uczę na kolokwium, tylko czytam o cyckach jak oszalała i się zamartwiam żeby mi za małych nie włożyli... a przecież najważniejsze jest żeby były równe i żeby nie było db, muszę sobie to wbić do głowy wreszcie...
acha i oglądałam trochę fotek, muszę powiedzieć że nie jest wcale aż tak super kiedy piersi są bardzo blisko siebie... mnie się nawet podobają takie oddalone (ale nie pod pachima rzecz jasna), tak samo jak lubię gdy jest mocniej zaznaczony fałd podpiersiowy, czy ja mam jakiś dziwny gust? a z prac Jarlińskiego z jego strony intrnetowej nie podobały mi się tylko dwie pary żelków, a u niemkiewicza nie podoba mi się bardzo dużo - przy czym wyjściówki takiej jak moja nie mogę znaleźć ani u jenego ani drugiego.
cyckowa obsesja mnie dopadła, już o niczym innym nie potrafię myśleć, nawet przestałam bać się operacji - jak czytam ile dziewczyn to sobie robi, wygląda na to że zrobienie sobie biustu jest tak popularne jak tipsy albo zagęszczanie rzęs, nawet zabieg trwa krócej
No i właśnie jeszcze jedno - zauważyłam że po operacji brodawki optycznie się powiększają, pytanie tylko czy jest to jedynie wrażenie ich wypchnięcia poprzez opuchliznę, czy rozciągają się na stałe?
No i zastanawiam się czy nie zacząć smarować piersi czymś na rozstępy dla kobiet w ciąży, żeby uelastycznić skórę, w końcu mam zamiar wepchać sobie ile się da
Stary 2009-10-28, 10:49   #2485
horo
Zakorzenienie

GG do horo

B-52,
nie spłaszczaj piersi przy mierzeniu
musisz mieryć tak jak stoisz, bo spłaszczona automatycznie będzie szersza, nawet o 3 cm

Stary 2009-10-28, 11:04   #2486
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest to łatwe, bo nie wiadomo w sumie gdzie jest początek a gdzie koniec, ale jak sobie spłaszczę pierś, to zaznaczają się wtedy brzegi jakby i tu mi wychodzi 12 albo 13 cm... mogę też źle mierzyć...
Najprawdopodobniej dobrze zmierzyłaś, choć jak napisała Horo mocno spłaszczać piersi nie możesz. Ale jak widziałam twoją fotkę to możesz mieć te 12-13 cm. Ja miałam mniejsze piersi a ich średnica wynosiła 12,5 cm. Ja mierzyłam w ten sposób: stojąc zaznaczyłam długopisem przyśrodkowy brzeg piersi i brzeg boczny, wzięłam miarkę i zmierzyłam tę odległość

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-28 o 11:09
Stary 2009-10-28, 11:10   #2487
B-52
BAN stały

kurcze chyba muszę zostawić mierzenie doktorkowi bo nie bardzo wiem gdzie mam zacząć mierzenie najwyraźniej niewiele wiem o swoich własnych cyckach, że już nie wspomnę o skandalicznej pomyłce w stanikach, powinni w szkole uczyć takiej wiedzy, zamiast wciskać kity o naturalnych metodach planowania rodziny
może nawet na dzisiaj się z JJ umówię bo czytałam że można wpadać do niego w poniedziałki środy i piatki 16-20 bez wcześniejszego umawiania
Stary 2009-10-28, 11:18   #2488
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie jeszcze jedno - zauważyłam że po operacji brodawki optycznie się powiększają, pytanie tylko czy jest to jedynie wrażenie ich wypchnięcia poprzez opuchliznę, czy rozciągają się na stałe?
No i zastanawiam się czy nie zacząć smarować piersi czymś na rozstępy dla kobiet w ciąży, żeby uelastycznić skórę, w końcu mam zamiar wepchać sobie ile się da
U mnie op po. brodawki faktycznie się optycznie powiększyły i tak już zostały - i dobrze, bo przed miałam malutkie. Przy czym mam wmontowane całkiem spore implanty

Na 2 tyg. przed op. zaczęłam smarować piersi kremem przeciwrozstępowym - tak na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
kurcze chyba muszę zostawić mierzenie doktorkowi bo nie bardzo wiem gdzie mam zacząć mierzenie najwyraźniej niewiele wiem o swoich własnych cyckach, że już nie wspomnę o skandalicznej pomyłce w stanikach, powinni w szkole uczyć takiej wiedzy, zamiast wciskać kity o naturalnych metodach planowania rodziny

Cytat:
może nawet na dzisiaj się z JJ umówię bo czytałam że można wpadać do niego w poniedziałki środy i piatki 16-20 bez wcześniejszego umawiania
Bardzo dobry pomysł - konsultacja nie zaszkodzi
Stary 2009-10-28, 11:31   #2489
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Najprawdopodobniej dobrze zmierzyłaś, choć jak napisała Horo mocno spłaszczać piersi nie możesz. Ale jak widziałam twoją fotkę to możesz mieć te 12-13 cm. Ja miałam mniejsze piersi a ich średnica wynosiła 12,5 cm. Ja mierzyłam w ten sposób: stojąc zaznaczyłam długopisem przyśrodkowy brzeg piersi i brzeg boczny, wzięłam miarkę i zmierzyłam tę odległość
Przed op moja pierś miała 14 cm szerokości mierzona tak normalnie a jak spłaszczyłam, to ok.17 cm.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Wybierz sie koniecznie sama jestem ciekawa co dr zaproponuje Tobie przy takiej wąziutkiej, drobniutkiej klatce

Stary 2009-10-28, 13:53   #2490
agnes281
Wtajemniczenie

własnie wróciłam z Poznania, Dr.powiedzial na dzien dobry, ze jak na tydzien po op.szybko chodze i wogóle ohh ahh.. zbadal piersi, sciagnal opatrunek, i stwierdzil, ze gdyby byl mlody to.....taa podrywac mu sie zachcialo. Z tego wszystkiego zapomnialam go zapytac czy moge juz spac na plecach? i wiecie co jeszcze? mam niedosyt..kurza twarz, nie urosną mi wiele juz nawet miseczka C pozostanie buuuuu
Apeluje do tych co chca wziac 325 !!!!
wezcie 350 a nawet jak sie da to 375 !!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości