|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
nie wiem jakim jestes sledzikiem, czy w oleju czy w occie, ale uwielbiam wszystkie i zaraz Cie zjem
![]()
#2462 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Aguśka
![]() Rozwaliłaś mnie z tym d3 ![]() Ja podaje co dzień po kropelce ale zapytam teraz pediatry o to i wydrukuje jej Twoje wyliczenia ![]() ![]() ![]() Tyle że ja cycowa, ale Mały kaszki na modyfikowanym je Ursulla kochana ja z 2 dzieci sama ![]() Chyba mam grzeczne dzieci jednak ![]() Sudocrem jest wysuszający, więc przy Twojej suchej skórce to ![]() A próbowałaś natłuszcza alantanem, linomagiem? Lub bepanthenem ![]() Puder też mi się nie widzi przy suchej skórce. WIęc ja radzę zmienić kosmetyki, kupić oilatum do kąpieli lub emolium a do dupki coś z w.w. ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() Nie proponuj takich ekscesów więc ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() To wgraj i dawaj podszkole się, bo moje już wsyzstkie załatwiłam i podpowiedz jeszcze co byś chciała bo ja mam zaćmienie i brak pomysłów ![]()
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-10-18 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak soie pomyślałam teraz, może tu o mocz chodzi ![]() Jakiś posiew moczu zrobić tyle że ja nie wiem jak tam u was w UK ![]() Biedne te nasze mamcie na emigracji ![]()
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedne to nie jesteśmy,no może troszeczkę,ale same zgotowałyśmy sobie ten los ![]() ![]() Dobranoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mozesz jej pokazac te wyliczenia, powinny byc dobre, bo maz to chemik wiec raczej nie powinien sie pomylic ![]() Nie wiem czy dobrze myslimy z tztem, troche zglupielismy.. ![]() no ale zawsze mozna zapytac ![]() co do moich propozycji, nadal aktualna, ja tez jestem wyposzczona, bo dawno mnie tz nie bral ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- malutka do naas zaraz napisze ![]() ale to sledzenie zarazliwe... ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Dziewczyny co myslicie o feromonach w perfumach? uzywala ktoras z Was? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Malutka nas olała
![]() Agusia ale ja dokarmiam Małego kaszką na modyfikowanym więc to wszystko zmienia ![]() Pokaże jej i dam sobie ręke obciąc ze zaniemówi ![]() Feromonów nie używałam nigdy no a teraz to nawet nie mam po co ![]() Ale wypróbuj i daj znać a nuż się przyda ![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie jak dokarmiasz, to juz wyglada to inaczej ![]() ja tez pokaze mojej jak kiedys bede i ciekawe jaka minke bedzie miala ![]() jak kiedys moj tz zapytal o to czy do szczepionek dodaja rtec to nie bardzo wiedziala co powiedziec...moj tz akurat sie tym interesuje bo i z zawodu i z zamilowania chemik ![]() ![]() ja to nie moge mu podskakiwac, bo jaka bombe mi moze podrzucic do sniadania hehe co do feromonow, sprawdz. na all ale drogie cholerstwo... pozostaje bielizna z panienskiego z potargana ponczocha ![]() a wiesz co jeszcze znalazlam na all....szalik na peniska ![]()
![]() |
#2470 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Normalnie dzisiaj sobie nieźle pospaliśmy, jedzonko o północy, potem przed 7 i spanko jeszcze do 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to należą się Tobie duże ![]() już jestem ![]() nie olałam Was ![]() Illbana ![]() Ewelain współczuję bólu ![]() Aljaka ślicznie Piotruś wyglądał i gratuluję ładnie przespanej nocki ![]() Ursull witaj razem ze śliczną córeczką ![]() Anulka wiesz mi nie Tobie pierwszej to się zdarzyło ![]() Gossik ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
malutka
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- uciekam spac, dobranoc ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My już po porannej kupie ![]() A co wy tak dlugo śpicie ![]() Malutka mnie pobiła ![]() ![]()
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I np dobowe zapotrzebowanie na kwas foliowy to 0,2mg, u kobiet w ciazy 0,4mg. Ja bralam z zalecenia lekarza 1,2mg ze wzgledu na poprzednie poronienia. A moja kolezanka brala az 5mg., Uwazam, ze nic dziecku nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakusia, ![]() Carolajna, witaj ![]() ![]() Ursull, mj Aleks jest o dzień starszy od Milenki i w życiu całej nocy nie przespał...Ostatnio już i tak był lepiej bo przeważnie budził się koło 1, 3 i 7 ale to dosłownie kilka nocy. Wcześniej częściej a dziś to w ogóle przesadził ![]() Aguśka, no widzisz, Fifiemu niedobór D na pewno nie grozi ![]() ![]() ![]() Małgosia, cudna ta fotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() Nie wyspałam się dzisiaj. Guzik budził się częściej niż zwykle. Może faktycznie, teraz kiedy zaczął się sezon grzewczy, częściej chce mu się pić. ![]() Iwcia dens - Szymonek słodziutki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusia - oj, to drogi ten fotelik. No ale też racja - posłuży długo. Ja się nadal rozglądam - raczej coś tańszego kupimy. My z Guzikiem w ogóle rzadko gdzieś jeździmy, a to dlatego że mamy wszędzie blisko, a poza tym ja jestem kierowcą niepraktykującym ![]() ![]() ![]() Blondynkapoznan - śliczne te buciki ![]() Gosik - przybij piątkę ![]() ![]() Malutka - ojej, to myślisz, że Dawidek rozumie, że ten buziak to taki buziak na "do widzenia" ![]() ![]() ![]() Ursull - witaj ![]() ![]() Rumiankowa - piękny avatar ![]() Pakusiu - no ja widzę, że moja oblubienica jest też świetna gospodynią ![]() ![]() ![]() ![]() Carolajna - dawaj pyska - toż to nowy tydzień przed nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Ania, tylko 10%???
![]() ![]() Illbana, to miło że nie byłam sama tej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Mam coś dla Agusi
![]() Niestety zdjęcie było słabej jakości i efekt taki SE ![]() Nie wiem czy nie dostane ![]() za wklejenie ale co tam ![]() i wszystkim pysk ![]() ![]()
#2479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, cudeńko mam a nie zdjęcie! Cytat:
![]() A mój synek, po raz pierwszy od urodzenia wstał tylko raz w nocy ![]() ![]() Mam masę roboty w domu, i mi się nie chce. Zaraz chyba jednak będę musiała wziąć dupkę w troki i doprowadzać chałpinkę do stanu dla mnie odpowiedniego. Bo mój tż twierdzi, że jest normalnie, jak w każdym normalnym domu z dzieckiem, a ja twierdzę że jest brudno i tyle! Podobno przesadzam. ![]() Byliśmy wczoraj u znajomych, i były dwie bezdzietne pary w moim wieku i tak się zachwycali Tosiuniem że szok. Chyba sami zaczną się starać bo się pozakochiwali w moim cudaczku. ![]() Ach - i od jutra zaczynam dietę Turbo... A co lepsze, tż będzie ze mną "ucztował"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Wtajemniczenie
|
Jestem!
![]() Narazie nic wam nie odpisuje bo jakas nie w sosie jestem...i glodna... Noc u nas podobna do statnich czyli nienajgorsza pobudka o 4 i o 8 spiew mojej dzieciny dobiegajacy z lozeczka mnie obudzil... ...a dziewczynki...fajne ze te zdjecia przerobione...
#2482 |
Zakorzenienie
|
A zdjęcie masz
![]() nie masz ![]() to co się rzucasz ![]() Daj ![]()
#2483 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Ja nie przecze ze witaminy sztuczne sa gorzej wchlaniane, wiadomo najlepiej sie wchlaniaja te z pokarmow. Akurat przedawkowanie jakichkolwiek witamin wiaze sie wieloma powiklaniami a przy wit D jest to m.in. zbyt szybkie zarastanie ciemniaczka co wiaze sie z powiklaniami neurologicznymi. Nie chce sie klocic, ale z tego co czytam, wszedzie pisze ze jesli dziecko otrzymuje mleko modyfikowane nie powinno dostawac tej witaminy bo juz w 500ml ma wystrarczajaca jej ilosc, jaka dziecko potrzebuje w ciagu doby. Dlatego zaczelismy sie zastanawiac z mezem, czy jest rzeczywiscie potrzeba podawania tej witaminy dodatkowo. ![]() Cytat:
Napisz pozniej co pediatra powiedziala o dziaselkach ![]() Wspolczuje nocki ![]() Cytat:
![]() Nio drogi ten fotelik i szczena mi opadla jak zobaczylam, bo myslalam ze najdrosze sa gdzies za ok 600 zl...no ale chcemy zeby juz mu starczyl na dluzej ![]()
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
Jestm na serwisie ofertami pracy, i chyba nie jedna tam siedzę bo tak muli że szkoda gadać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przesliczne! ale mi zrobilas niespodzianke ![]() oj chyba Cie wymasuje za to ![]() piekne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauwaz, ze w suplementach niektorych witamin jest nawet 200% czy 300% i jakos zyjemy. Ale ja juz sie nie bede wtracac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
![]() Synek znowu nam ładnie przespał całą noc, obudził się na jedzonko o północy i przed 8 ![]() ![]() ![]() no właśnie ![]() a co ![]() ![]() prześliczne te fotki Ci wychodzą ![]() czy ja też mogłabym poprosić o coś takiego ![]() a jak tam domowe przedszkole ![]() Cytat:
![]() trzymam ![]() Cytat:
![]() ad. 2 wygląda na to, że tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ooo ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Ja szykuje sie do lekarza bo piata noc moje dziecko juz plakalo
![]() Wszystkie te objawy pasuja zarowno do zabkowania jak i do zapalenia ucha. A o zapalenie ucha latwo po chorobie (2 tygodnie temu Julka byla na antybiotyku). Martwie sie, musze isc do lekarza ![]() Ja osobiscie nie lubie takich zdjec z dziecmi na kwiatach, lisciach i tym podobne. Ale odkad sie nauczylam kolorowac to nie moge sie powstrzymac i wszystko przerabiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Aniu to sa tylko nasze przemyslenia, nie uwazam ze mam racje, jednak zapytam przy nast wizycie ![]()
![]() |
#2490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie komentarz na NK? Aguska, opuszczasz sie ![]() ![]() Ide do lekarza, pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.