|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
No tak...nikt sie do mnie nie odezwal
![]() ![]() skoro wszystkie placza to ja tez a co... tz mi wyszedl do braciszka pic piwko i ogladac filmy niech sie pocaluje w ![]() on taki romantyczny jest... zato kapiel z Filemonkiem byla romantyczna..mam zdjecia ale nie pokaze bo jestem cala naga ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Carolajna sliczny ten komplecik ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-17 o 22:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa
![]() Ty promocyjny babolku ![]() Się żegnam bo stado dzieci jedzie ![]() Trzymajcie kciuki za me nerwy ![]() Poczekam chwile coby mi Agusia pokazała ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-17 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
nie popiescilas mnie to nie pokaze
![]()
#2374 |
Zakorzenienie
|
tanie skarpetki letnie dla Nas
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=784673972 ja zamówię dla Tż i małemu u tego sprzedawcy rajstopki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dzisiaj samopoczucie już lepiej, chociaż w pracy raz miałam łzy w oczach jak rozmawiałam z koleżankami ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() lej ją ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Carolajna to ja Ci życzę dużo siły w opiece nad taką gromadką ![]() Didi ![]() ![]() Pakusia ![]() ![]() ![]() Iskierka my spacerówki używamy od jakiś niecałych 3 miesięcy
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Agusia pieszczę i całuje
![]() ![]() Malutka mnie bić? taką małą i bezbronną, matkę 2 dzieci ![]() Ciesze się że samopoczucie się polepsza ![]() Dzieciaczki przyjechały uśpione już ![]() Mamunia je rozebrała i śpiochają sobie ładnie ![]() Blondi dzięki za linka ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-17 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki moje
![]() My już po pierwszej porannej butli mleka ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- No proszę jak wam się dobrze śpi, jakbyście dzieci nie miały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() STO LAT DLA ZUZI, PATRYCJI, ALEKSA i dla mojej synowej GOSIEŃKI!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz ide karmic mojego potworka... zajrze pozniej tylko nie piszcie duzo!!!
#2379 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() 100 LAT i BUZIAKÓW 100 dla ZUZI, GOSI, ALEKSA i PATRYCJI!!! U nas spokojnie, jakby kto pytał.![]() ![]() ![]() Marika – no właśnie byliśmy w Rybniku- w Focusie. Trzeba by jeszcze o Plazę zahaczyć (tam jest 5-10-15?) Mnie się te sklepy wszystkie mieszają i zaraz w takim centrum oczopląsu dostaję. ![]() ![]() Malutka - ![]() Pakusiu – czadowe to krzesełko, no i jak Kubuś już pięknie siedzi ![]() ![]() ![]() Michaela – gratuluję miłej ![]() ![]() ![]() Agusia – o jeżu, to się czujesz, jakbyś … z teściową mieszkała. ![]() Czekoladko, Gosik – ja smarowałam maścią bephanten rano i tak cały dzień Huba sobie z tym funkcjonował (problematyczne i nie wiem, czy dobre, ale podziałało). Bephanten mocno natłuszcza, więc ta skorupa sama zaczęła odchodzić płatami. Po umyciu włosków delikatnie wyczesywałam i rano znowu to samo. Czekoladko – myślę, że u nas ta ciemieniucha wyskoczyła właśnie po użyciu żelu do ciała i włosów z Hippa. Aljaka – ![]() ![]() Cinusiowa - dzięki za info o promocjach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla solenizantów!!!
![]() Pogoda taka że nawet manszów szkoda na dwór dzisiaj gonić ![]() Wymyślam dzieciaczkom zabawy właśnie jak na razie poszłam na łatwiznę i włączyłam bajki ![]() No i o tyle u mnie ![]() Illbana Marika chyba są dni że każda z nas tak czuje ![]() I nawet ja mimo że pyska dre żeby mnie nikt nie pominął ![]() Illbana koniecznie się pochwal efektami ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-18 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no u nas to samo... musze mu chyba jakas pelerynke kupic ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() za pozno ![]() trza bylo brac jak dawali ![]() Cytat:
![]() a moj tz mnie denerwuje, bo mowi duzo na swoja mame ze jest taka czy owaka a jest taki sam skurczybyk jak ona ![]() odnosnie fotelika...po pierwsze chcemy juz zamowic taki od 9 do 36 kg, zeby starczyl na dluzej. W testach dobrze wypadaja jakis Kiddy pro life i kiddy comfort pro czy jakos tak ale drogi jeden i drugi fotelik bo ok 1000 zl. Ale wiesz, wczoraj w sklepie ogladalismy innej firmy Concord (tez maja dobre wyniki testow) to od 9-18 kg tez kosztowaly ok 1000 zl wiec bardziej sie oplaca ten Kiddy, tylko musimy zmierzyc wysokosc czy nam wejdzie do auta ![]() ![]() A jeszcze dodam ze fotelik ten do 9kg mialam tak beznadziejny ze tylko wiele nerwow stracilam na zapinaniu go i budka skladala sie strasznie glosno. Dostalam go od brata wiec nie wybrzydzalam ale zalowalam pozniej ze nie kupilam innego.
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-18 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zadomowienie
|
Ale dzis spokoj u nas, dziewuchy spia albo sie miziaja
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aguska ja tez lubie nagie, ja tez ![]() ![]() Z cinusiowej rzeczywiscie sledz okazyjny i promocyjny ![]() ![]()
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-10-18 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie śledź...! To mi się źle kojarzy... I flądra też lepiej nie ![]() Lubię dorsza ![]() ![]() Ewentualnie makrela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Wtajemniczenie
|
Aleks dziekuje za zyczonka
![]() tak wczoraj o tym pamietałam a dzis Pakusia pierwszymi zyczeniami mi przypomniala... Illbana piszesz ze czasami czujesz sie niezauwazona...chyba kazdej z nas sie to czasami zdarzy bo tyle nas tu... ja tez tak czasami mam... ![]() Kurcze dzis moj solenizant obudzil sie o 8 wiec trza bylo sie tez obudzic... tz spal a my sobie cichutko baraszkowalismy... po 9 aleks zasnal , ja myslałam ze na chwile wiec nie kladalam sie juz tylko umyslam sie u i ubralam. Okazalo sie ze moi Panowie spia do teraz ... ![]() ![]() a pozniej on wyspany przez pol nocy oglada filmy a ja nie moge zasnac przy telewizorze... oj... ...wlasnie aleksio sie obudzil...wiec tatus do niego wstal... U mnie od rana słonce... A w Polsce ma sie zrobic cieplutko... Dzisiaj niedziela wiec bedzie tu spokojniej... Wczoraj dostalam od kolezanki poltora reklamowki ciuszkow po jej synku i wszystko doslownie na teraz nie wiem czy zdarze to wszystko zalozyc... Carolajna jak sobie radzisz przedszkolanko?
![]() |
#2386 | |||||||
Rozeznanie
|
czesc czolem
![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio zapomnialam Vili odpisac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pokaz fotke w bieliznie ![]() i zapodaj przepis na rafaello ![]() ![]() Cytat:
![]() pochwal sie niespodzianka ![]() e mi tez czasem ale tak to jest jak sie tu rzadziej zaglada, ale ja Cie widze kochana bo Ty zawsze skrupulatnie wszystkim odpisujesz i chyba nikogo nie pomijasz ![]() ![]() a u nas nie ma 5 10 15 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
fajnie ze tak malo osob wchodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mell te ieluszki huggies tak wygladaja http://www.pieluszki.pl/categories/cat_id/110 i u nas sa w cerfurze nie zwrocilam uwagi czy gdzies jeszcze bo tam glownie robie zakupki Agusia pokaz sie ![]() ![]() Aljaka ![]() ![]() dziekuje Wam za odp odnoscnie kombinezonkow ![]() STO LAT ZUZIU GOSIU PATRYCJO I ALEKSIE a maly mi dzis wstal z krostkami i teraz zagwozdka od czego??
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-10-18 o 11:09 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
powiewam że mnie przeraża cena tych fotelików.My chyba kupimy ten Maxi Cosi Priori
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=764938670 ja już ost mówiłam. nie wiem jak ludzie mogą kupować takie fotelik niby bezpieczne ale jakoś trudno mi uwierzyć ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=764547680 bezpieczeństwo najważniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do tamtego to co Cię przekonuje...? Cena bezpieczniejsza, bo 5 razy droższy...? ![]() Tak pytam, bo nie zauważyłam żebyś przy wyborze fotelika coś wspominała o zaglądaniu do testów bezpieczeństwa ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-18 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj masz testy tego fotelika http://fotelik.info/pl/testy/maxi%20...aco/index.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiem ze ten drugi fotelik mi sie podoba... nie rozumiem czemu dziwisz sie ze ludzie takie kupuja... nie kazdy ma pieniadze zeby kupic fotelik za 400 zl... ja szczerze powiem ze moglabym kupic za 400 ale po co? tak jak mowi ciniusiowa... jak rabniesz w drzewo z duza predkoscia to zaden fotelik cie nie ochroni.... wyglada calkiem solidnie... grunt to ostroznie jezdzic a nie kupowac foteliki za 400-1000 zl ![]() bardzo czesto placi sie za "marke" a nie za produkt... ja znam wiele produktow ktore nie sa "znane" i drogie a sa lepsze od tych markowych... wiec pieniedzy w bloto nie wyrzuce zeby szpanowac ze mam orginalny fotelik czy cos innego... jak to w reklamie dosi bylo "jesli nie widac roznicy to po co przeplacac?" mi sie podoba ten drugi i dzieki za linka ![]() moze go kupie jak w pl bede ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
pod koniec listopada jade do pl i chetnie bym kupila taki fotlik.... fajnie wyglada i jest podobny do tego cosi a tanszy o wiele... tu nie ma fajnych fotelikow... jakies takie badziewiarskie albo po 300 e... to ja dziekuje
![]() |
#2391 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dziewczyny na wstępie, ja się nie żale że mi nie odp. ale jakos juz od dawna mialam takie wrażenie i wreszcie je napisałam, koniec tematu. A więc Tż kupił mi ladniutką koszulkę nocną czarną, róże w zębach i bita smietanka, stwierdził że chciał sie zrewanżowac za oststni weekend kiedy był padnięty, więc ja na to jak na lato, było milo ![]() ![]() Ja w PEPCO kupiłam super pajacyki na zameczek za 7,99 bardzo fajne z GERBERA ![]() Mell - nie ma się co smucic, może jest tak dlatego że nie zaglądam tu tak często jak większośc, chociaz ostatnio sie starałam ![]() ![]() ![]() Cassandra - niespodzianka bardzo mila ![]() ![]() Aguśka - i myślisz że dzidek byłby lepsza niania? no mi sie za każdym razem serce kroi jak nawet na krótki czas zostawiam niunia u rodziców, ale niestety jak mus to mus. Buciki kochana kosztowaly mnie 29zł. i tez nigdy nie miałam butów w takim kolorku ale się pokusiłam. anulka anulka - nie użalam nie użalam, a twarda jestem tylko czasami ![]() aljaka - oj to dobrze że Ali się polepszyło, że żadne dziadostwo jej nie dopadło. He he no czasem tak jest że maluchy nie chca leżec a sa takie że spokojnie 6 miesięcy uleżą w gondoli. O proszę oni przeszli dalej ten kwartet prawda? Hehe trzeba tam koniecznie chłopów posłac ![]() Carolajna - ja włas nie nie dałam kaszki jeszcze na noc, tylko w dzień i wątpie żeby ona wydłuzyla sen w naszym wypadku. U mnie sąsiadka ma ten sam problem, bo mała nie chce jej tknąc flaszki a ma ich juz ładna kolekcję. Piekna koszulaaa ![]() cinusiowa - też myślałam nad tym krzesełkiem do karmienia ale chyba zostane przy tym http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=765831311. Rajstopki z krówka sa supper ale u mnie zabrakło ![]() gosikk_s - a jak wam idzie teraz usypianie mysi? dalej zasypia na łapkach? No u nas tez są takie drzemki ale raz 2 a raz potrafi 30z minut i niczego nie można sobie zaplanowac. no czasem ma sie wrażenie że jest się niewidocznym ![]() pakusia - a masz w tym krzesełku jakąś regulację siedziska? np. półleżącą? czy nic nie da się zrobic. superzabula - o jak fajnie że wam sie udał wypad na basen, a byłas z Tż czy sama? bo ja sama bym się chyba nie pozbierała. Wiem że ty zauważasz moje pościki ![]() Reszta wieczorkiem bo musze zrobic obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
Dla anulka-anulka
74 http://www.allegro.pl/item786515547_...6_12m_roz.html http://www.allegro.pl/item774620123_..._promocja.html http://www.allegro.pl/item785810268_...w_rozm_74.html http://www.allegro.pl/item767732562_...o_9_00_zl.html http://www.allegro.pl/item772080938_...y_74_80cm.html 80 http://www.allegro.pl/item769997025_...szt_80_cm.html http://www.allegro.pl/item767732552_...o_9_00_zl.html http://www.allegro.pl/item776735692_...jego_tate.html http://www.allegro.pl/item785765789_...rekawkiem.html http://www.allegro.pl/item776730045_...a_mamunie.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
blondynka ja tu się muszę zgodzić z cinusiowa i pakusią...nie będę rozwijać tematu
![]() marika jaka koszula ![]() ![]() Małgosia dostałaś zdjecia? i jak? spadam do przedszkola ![]()
#2394 |
Zadomowienie
|
hej
ze mna wczoraj bylo nieciekawie o maly wlos a bym wyladowala na pogotowiu..strasznie nerki mnie bolaly myslalam ze znowu dostalam ataku kolki nerkowej( pierwszy dostalam jak bylam w ciazy 26 tydzien) ale na szczescie troszke przeszlo choc nadal mnie troche boli ![]()
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2396 |
Wtajemniczenie
|
Mell 100 buziaków dla Aleksia
![]() ![]() ![]() moj maz tez zawsze spi a ja od rana z małym a pozniej dziwi sie ze przy filmach wieczorem zasypiam ![]() ![]() Pakusia ale super krzeselko ![]() ja znalazlam taki fotelik http://www.allegro.pl/item786167455_...6k_gratis.html w testach wyszedl jako tako i nie jest najdrozszy... moze nad takim sie zastanowie ten co ma Cinusiowa fajny ale on do mało kg jest wiec za chwile bedzie trzeba nowy... Agusia tak tez mialam przeczucie ![]() ![]() ja lubie nagie zdjecia ![]() Marika Ja Cie zauwazam ![]() ![]() mam nadzieje ze z ta szkola sie wyjasni... najgorzej jak pozniej bedziecie musieli wszystko odrabiac to masz murowane od rana do wieczora w szkole... ja zaczynam w piatek zobaczymy co to bedzie. Maz fajne niespodzianki Ci robi ![]() Blondynka tak bezpieczenstwo jest najwazniejsze, w sumie mozna jezdzic ostroznie ale co z tego skoro jakis pijany wjedzie do nas ![]() ![]() a wiesz ja bylam w c&a, naweyt nie wiem ktory to dzial mlodziezowy, wiem ze rozm sa od 34 ale tego co mnie interesowalo znalazlam 34 jedna sztuke i do tego brudna ![]() rzadko tam wchodzilam ale weszlam ostatnio dzieki Tobie bo pisalas ze fajne rzeczy i faktycznie fajne ![]() Ewelain ![]() ![]() Iwcia dens Natanek ostatnio dostal wysypki na buzi po kapieli ... chyba cos w wodzie bylo bo kilka godzin po mu zniknelo. a krosti na buzi ma czesto, pierw myslelismy ze to od skazy bialkowej ale jakprzestalam jesc nabial to i tak sie pojawia i tez nie wiadomo ![]() Cinusiowa o rany Ty wszystko wiesz ![]() pepco u mnie tez nie ma ![]() Mielismy isc do kina wczoraj ale pomylily nam sie kina i nie bylo seansu ![]() ![]() szkoda tylko ze tak duzo mlodych nacpanych chodzi, ja pamietam jak oni wszyscy w piaskownicy sie bawili ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Gdzie Wy wszystkie gaduły poznikałyście ? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ciekawe jak Sashka i jej Tata... i ciekawe jak reszta dziewczyn które sie nie odzywają...
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy robi jak uważa.Ja zawsze wolę robić tak aby później sobie nie pluć w twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Filipek w kosciolku dzis bardzo grzeczny, pol mszy sie bawil a pol przespal i zasnal bez zajeczenia...
![]() wogole coraz grzeczniejszy sie robi i coraz ladniej jezdzi w wozeczku, bardzo mnie to cieszy ![]() Odnosnie tych fotelikow i innych sprzetow, po czesci zgodze sie z ciniusiowa a po czesci z blondynka... Mianowicie mysle, ze czasem rzeczywiscie warto kupic cos drozszego, bo ja juz nie raz nacielam sie ze kupilam cos tanszego, a pozniej zalowalam, bo tak naprawde musialam i tak kupic nastepne bo mi sie popsulo, rozwalilo, itd...wiec bylam stratna ![]() Nie zawsze drozsze lepsze, ale czesto nawet jak kupuje ciuszki, powiedzmy w supermarkecie, zdarza sie ze te co sa tanie, szybko mi sie albo rozciagaja, albo cos sie dzieje innego z materialem, a drozsze sa lepszej jakosci i dluzej sluza...wiec czasem jest tak ze nie stac mnie na tansze rzeczy bo wychodza drozej..ale tez nie zawsze Nie wiem czy mnie rozumiecie co mialam na mysli.. ![]() pakusia, superzabula, iwcia dens, kuroikaze nie moge pokazac bo sie wstydze ![]() jak mi tz zrobi mnie rozneglizowane to dodam fotki do albumu ![]() superzabula no wlasnie musze dokladnie sprawdzic czy tam oparcie sie rozklada ![]() A potrzebujemy bo Filipa ledwo co wcisnelam do tego foteliczka malego a nawet nie wiedzialam ze tak wyrosl, tak nagle sie to stalo, ale duzo nie jezdzilam z nim w aucie wiec dlatego taki szok ![]() marika ja tez chce takiego tzta! ![]() ![]() a buciki wygladaja na duuzo drozsze ![]() co do opieki nad Filipem, to super jakby maly moglbyc z dziadkiem (tata tzta) bo on potrafi sie zajac malym, jest taki rozrywkowy, a to zaspiewa, zagada itd...ale on idzie dopiero w marcu na emeryture wiec do tego czasu musi maly byc z tesciowa. No chyba ze tesciowa jak przyjedzie, powie ze nie da rady to wtedy jestesmy zmuszeni szukac opiekunki.
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-18 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
jednak kupiliśmy buciki Emu Olivierkowi
![]() ![]() mój Tż pojechał na mecz do Wronek a ja się nudzę mały śpi ![]() marika ja się staram wszystko czytać ale nie raz szczerze mówiąc nie wiem co odp ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-18 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.