|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
mi to się marzy jakiś taki ambitny walc wiecie taki pokazowy ale weźcie mojego tżta i go przekonajcie do pierwszego tanca=walca.. jak się czasem chcę z nim powygłupiać i tylko na sferę tanca przechodzimy to tż pada na łóżko i jest "niedysponowany":cool :---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=SuW6k...eature=related tutaj ok 1minuty i 30 sekund filmiku zaczyna się prawdziwy walc wiedeński więc właśnie tak i się marzy zatanczyć a nie te połamańce jakieś a'la walc
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
A takie zwykłe "bujanie" też jest nie fajne. I taniec z "niespodzianką" też nie. Kurde. Chyba zatańczę jakieś tańce wygibańce.... |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj ktoras z was pisala ze jej TZ ja namawia i miala wkleic jakis wygibaniec dla mnie ale nie moge znalezc musze poszukac tego postu jeszcze raz. |
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qdkgu...eature=related i tu sobie puśćcie od połowy czasu ten filmik chlip chlip ja chcę tak na pierwszy taniec- niech ktoś powie tżtowi że ma się tak nauczyć
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale dzis przyjemnie jesiennie
spotkalam dzis znajoma, ktorej nie widzialam chyba od 6 lat... jak te swiat sie zmienia... okazuje sie, ze kolezanka ma juz meza i 3-letnia coreczke ![]() oczywiscie pierwsze pytanie o moj slub to bylo czy mam juz suknie Tancerko polecalas ten kremik Humektan i sobie go dzisiaj kupilam. widze, ze jakas finska produkcja ostatnio mama mi kupila jakis AA i fatalnie wplynal na moja cere (na nieszczescie mieszana ), dlatego teraz trzeba to naprawic, a jeszcze jak przeczytalam ochy i achy na KWC to stwierdzilam, ze czemu nie. w ogole zastanawiam sie jakim cudem te kosmetyki AA sa dla alergikow balsam antycellulitowy sprawial ze swedziala mnie skora, krem do twarzy zapchal mi twarz i jakos tak podraznil... dramat... ciekawe co bedzie po tym Humektanie... na razie spodziewam sie samych dobrych rzeczy posmarowala juz buzke i bardzo fajne uczucieCytat:
my mamy 31cm roznicy, ale mi to w ogole nie przeszkadza w sumie lubie to - mam takie poczucie bezpieczenstwa TZ duzy, a ja malutka i bardzo wygodne w lozku z przeniesieniem przez prog tez nie bedzie problemu a co bedziesz jesc na tej diecie? Cytat:
![]() o prosze, kolejna PMka bedzie roztanczona my idziemy od stycznia (jak postanowienie noworoczne ![]() nie bo ja w tym semestrze mam praktycznie codziennie 'weekend' no a TZcika to wiadomo - codziennie mam na szczescie![]() Jazz w czwartek idziemy na bowling zostaw TZa i przyjezdzaj ![]() ide sobie zrobic jakas salatke na obiad i zabieram sie za nowy odcinek Desperatek
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-21 o 14:13 |
||
|
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
Oj ten pierwszy taniec, bedzie stres, ale tak sobie myśle, że pod długą suknią nie bedzie widać moich nieporadnych kroków, będziemy się delikatnie bujać i wszystko będzie ok
![]() Gdy podpisywaliśmy umowe z Zespołem to odrazu Pan nas zapytał o pierwszy taniec, u nas będzie piosenka "Zakochani" zespół wykonuje to jeszcze ładniej niz NK. A Wy macie pierwszą piosenkę? |
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
My też planujemy jakieś wygibańce
) a Młody to tancerz jakich mało |
|
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile sama sie nie myle powinno być nazwazrobię ze spacjami bo tak to mi sie polinkowuje słowo, które chcesz podlinkować strona onetu ale głupie, kod mi wcina:| [url= adres strony)slowo, ktore chcesz podlinkować /url w kwadratowych nawiasach[/QUOTE] Cytat:
Dzięki . Nareszcie się udało . Brakowało dwukropka pomiędzy "http", a "//"
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam w depresję przez tego walca wiedeńskiego...
spadam na zajęcia dziewczyny niedługo będę.. zajęcia z tanca powinny być w szkole jako dodatkowa lekcja w-fu
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh, ale się męczyłam
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Raczkowanie
|
Ha! Udało mi się załadować fotki wreszcie
Miszczu jestem to sukienki kótre mierzyłam oprócz Reese - druga to penelope annais bridal, pierwsza też mierzona w salonie Boston, a dwie ostatnie z Cymbeline (z wyprzedaży nawet nie wiem jaka firma i model)
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
o i mamy pierwszą kłótnię
ale kij z tym nie będę pisać bo jak zwykle chodzi o głupoty....
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
tak.... :marzyciel:
Cytat:
Co do pierwszego tańca, to jeszcze nie mamy wybranego, ale to jakiś przytulaniec bedzie, bo wybitnymi tancerzami neistety nie jesteśmy ![]() friday Miszczu mi się w 2 bardzo podobasz. Ta 1 strasznie poszerza Ci bioderka,a 2 ostatnie są (dla mnie) koszmarne ![]() Kaśka o wizaż?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-21 o 14:32 |
|
|
|
|
#2475 |
|
BAN stały
|
friday,mi się podoba/sz ta/w tej druga sukni/a
|
|
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=xna-_...eature=relatedja przez polowe podstawowki mialam lekcje tanca jako w-f fajnie bylo - smiesznie ![]() mysle, ze lekcje tanca moglyby w szkolach byc, ale w ramach fakultetu - na tej zasadzie co na studiach - kazdy wybiera czy chce chodzic na aerobic, tenisa, taniec czy siatkowke no bo nie kazdy moze lubic/chciec tanczyc ![]() Cytat:
za to te z Cymbeline to jakas tragedia nie podobaja mi sie Cytat:
dobra, salatke juz mam, wiec zasiadam do ogladania
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-21 o 14:32 |
|||
|
|
|
#2477 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, 2500 z poprawinami i 100 za każdą godzinę przedłużenia, czyli tak w miarę, bo widzialam zespoły nawet za 5000.
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo Kobitki
Ta druga to Penelope, która obok Czarnego Konia Reese też wchodzi w grę te z cymbeline były dodatkowo strasznie brudne i wiązałyby się z dopasowaniem od 2 do 4 rozmiarów |
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zamiast kwiatów na ślub - piwo dla Tż ![]() a ile ich jest przypomnij?
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te dwie pierwsze sa sliczne i bardzo ci w nich ładnie natomiast ta ostatnia to porazka |
|
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
jak my robiliśmy rozeznanie, to 5000 (w mojej mieścinie i okolicach) to był standard
więc 2500 to malutko (my płacimy 4000, ale obejmuje to granie nawet do 6 rano
|
|
|
|
#2483 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A po zewnętrznej są płaskie te nasze obrączki, bo na moich łapkach te półokrągle niefajnie wyglądają Cytat:
bo to tylko robociznaCytat:
![]() Cytat:
Masz jakąś stronkę albo galerię? ![]() W sumie jeszcze zaproszeń nie zamówiłam ![]() Cytat:
Też mi się podoba, że Tż taki wysoki Na każdym robi wrażenie-jak pojechaliśmy rozmawiać o sali na wesele, właścicielka witała się z nami po kolei tzn. z moją mamą, ze mną, a potem odwróciła się do Tż i zamiast się przywitać rzuciła:"Ale Pan wysoki!"
|
|
#2484 |
|
BAN stały
|
Friday,widziałam inną wizażanke w tej sukni którą mierzyłaś,wygląda w niej pięknie.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=190 |
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Mój Młody malutki jest
ale i tak nie zamieniłabym go na żadnego innego |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
nie no co Ty
Cytat:
|
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
A czemu nie?
Bardzo dobry pomysł! Lepsze to niż rzucanie durną piłką lekarską albo bieganie jak głupi naokoło sali![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3 i 4 - ja akurat takich nie lubię.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
A jak znaleźć ten wątek? Też chciałabym poczytać.
|
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a macie jakas stronke z fryzurkami slubnymi bo ja kompletnie nie mam pojecia jak uporac sie z moimi wlosami... najchetniej poszlabym w ropuszczonych ale niestety trza je jakoś upiac. A wy jakie fryzurki bedziecie miały ?
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

mi to się marzy jakiś taki ambitny walc wiecie taki pokazowy ale weźcie mojego tżta i go przekonajcie do pierwszego tanca=walca.. jak się czasem chcę z nim powygłupiać i tylko na sferę tanca przechodzimy to tż pada na łóżko i jest "niedysponowany":cool :

posmarowala juz buzke i bardzo fajne uczucie

więc 2500 to malutko (my płacimy 4000, ale obejmuje to granie nawet do 6 rano
mam nadzieję że u nas wszystkie panienki będą szczęśliwe w małżeństwie aż do końca świata... aż mi się smutno zrobiło jak tamto przeczytałam