Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 23:14   #2371
Remmi
Rozeznanie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Hej, dawno nie byłam, ale już jestem... tyle napisałyście, że nie sposób teraz nadrobić.
Mam nadzieję, że wszystkie zdrowo się mają.

I w razie co, witam nowe PMki

Cytat:

Czy ktos umie zrobic suwaczka na viscie ??
Ja umiem ;D to troche inaczej sie robi jak w xp, zaraz poszukam strone www, gdzie
to jest opisane i tu podam.

Znalazłam: to ten link: http://www.suwaczek.pl/blog/2008/02/...windows-vista/

czytajcie dokładnie i wpiszcie dokładnie nazwę pliku ściąganego jak podano w instrukcji.
W razie problemów - pytajcie. Wg tej instrukcji mam nawet 4 suwaczki na moim pulpicie

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-10-20 o 23:17
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 23:34   #2372
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja też się wstydzę... Ale wiesz co? Zaproponowalam TŻtowi, że zatańczymy walca, później się niby plyta zatnie i zatańczymy "taniec wywijaniec", bo nie umiałabym mu tak po prostu powiedzieć "nie". może Ty takie coś zaproponuj swojemu TŻtowi, wtedy być może się zgodzi. Cieszę się, że Ci się ten pomysł podoba, bo przynajmiej wiem, że są również inni zwolennicy takiego tańca. Jakiś czas temu wkleiłam link do tego "tańca - wywijańca" który podoba się TŻtowi, jak chcesz zobaczyć to znajdę go i wkleję jeszcze raz.
o super super super
chcialabym zeby ktos zapamietal ten pierwszy taniec

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hej, dawno nie byłam, ale już jestem... tyle napisałyście, że nie sposób teraz nadrobić.
Mam nadzieję, że wszystkie zdrowo się mają.

I w razie co, witam nowe PMki

Ja umiem ;D to troche inaczej sie robi jak w xp, zaraz poszukam strone www, gdzie
to jest opisane i tu podam.

Znalazłam: to ten link: http://www.suwaczek.pl/blog/2008/02/...windows-vista/

czytajcie dokładnie i wpiszcie dokładnie nazwę pliku ściąganego jak podano w instrukcji.
W razie problemów - pytajcie. Wg tej instrukcji mam nawet 4 suwaczki na moim pulpicie
hej dzieki ma suwaczka 291 dni pozostało

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Ok dziewczynki ide spac bo jutro mam wazna rozmowe o prace musze wygladac bajecznie

dobranoc
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 23:36   #2373
madmuazelle
BAN stały

szyszynko,trzymam kciuki i życze powodzenia na rozmowie w sprawie pracy.

Wszystkie idą/poszly spać,a ja będe tu chyba sama siedzieć.
Oglądne sobie komedie romantyczną,która się właśnie zaczeła na tvp2
"Mężczyzna idealny"

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-20 o 23:39
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 00:01   #2374
Jazzmanka
Zadomowienie

O jaaaa, ale dzisiaj poszalałyście z postami. Nadrobiłam połowę, reszty nie dam rady - wstaję rano o 5, bo chcę iść przed pracą na siłownię

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2010... Pragnę się również przyłączyć... data moje cudownego dnia to 26.06.2010
Hejka, ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Woooo hooooo !!!
Mam jutro rozmowe o prace )) W firmie konkurencyjnej od tej ktora mnie zwolnila dopiero co ))) Juz ja im pokaze
No to im pokaż

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ta pierwsza taka podbierana na boku jest bardzo podobna do modelu Shelby z Annais Bridal więc możesz ją sobie zmierzyć http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-shelby
a o tą ostatnią to podpytaj Jazzmankę jak wejdzie na wątek bo zdaje mi się że ona ją mierzyła i powinna wiedzieć co to za model- a skoro ją mierzyła to znaczy że jest wciąż dostępna
Ja mierzyłam niby podobną, bo idea ta sama z tą koronką pod skosem, ale jednak dół inny. Wklejam taką ze stronki, Ja mierzyłam białą, ale jednak jej nie kupię. Nad innymi się teraz zastanawiam.
Załącznik 2598118

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
powiedzcie mi, czy puszczacie swoim almost mężów na imprezy ze znajomymi?
pytam bo ja swojego puściłam, mam kwestię tego typu "jak chcesz to idź.." nic na siłę, nie muszę mu towarzyszyć na każdym wyjściu gdy np nie mam ochoty..
Jak zobaczyłam zdjecia z imprez tych ' męskich typowo' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać

tęskno mi!
dziś rok i 6m-cy od zaręczyn jak to zleciało..

ps. witam nowe PM'ki
Ja znam z grubsza kolegów TŻ (nie wszystkich, ale tych z którymi się najczęściej spotyka, to przynajmniej raz w życiu widziałam) i wiem, że nie mam się o co martwić. No chociaż jedyne o co mogę się bać, to że jak TŻ spotyka się z kolegami z uczelni, to że po alkoholu do mnie zadzwoni i znowu da słuchawkę jednemu takiemu koledze, który jak się rozgada, to Ja walę głową w biurko jak dotąd zawsze też chciał mi coś powiedzieć. Raz mi nawijał o jakimś fotografie, że ma znajomego, a ostatniej pogadanki, to nawet nie pamiętam, monolog prowadził jakiś.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, trochę podobne pytanie jak to Black, bo my też do znajomych chodzimy razem, a na męski i typowo żeńskie wypady osobno.
Ale co robicie jeśli np. nie możecie z jakiś przyczyn pójść na spotkanie ze znajomymi gdzie zawsze chodzicie razem? Tzn czy Wasi TŻci wtedy chodzą sami? My mamy czasami takie sytuacje że ja nie mogę pójść na spotkanie, ale Ci znajomi katują mojego TŻ żeby przyszedł sam, niestety zawsze tak jest że wszyscy są z parami, a jak ktoś z tej pary nie może to nie przychodza, no i jak ja nie mogę to też powinni uszanować to że nie przyjdziemy razem a nie wydzwaniać do TŻ żeby i tak przyszedł sam, czasami to są sytuacje że on by chciał iść, a ja nie mogę i wtedy mi przykro że on chce iść beze mnie. ( jestem chora, czy mam spotkanie rodzinne, albo po prostu nie mam ochoty ) I ostatnio już byłam tak wkurzona, bo Tż mówi że dzwonią do niego i nie wie co ma im powiedzieć, więc mu odpowiedziałam że ma zapytać czy oni kiedykolwiek przyszli na te imprezy sami, bez swoich partnerek. Odpowiedz oczywiście byłaby nie, bo jak którąś koleżankę boli głowa czy nie chce iść to razem nie idą, a tak to namawiają TŻ żeby przyszedł, nawet beze mnie. No dobra nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a oni wszyscy już są żonaci / dzieciaci ale czy to jest w porządku? Mojemu TŻ to z początku nie przeszkadzało, ale odkąd zrozumiał ze trochę mi przykro jak chodzi sam a ja nie mogę, to zmienił podejście, bo twierdził że oni są małżeństwem to muszą razem chodzić, a my nie to nie musimy. Więc go zapytałam czy po slubie my też tak jak oni będziemy chodzić tylko razem, a osobno już nie. Dla mnie to jakaś parodia, nie rozgraniczam stanu : "jesteśmy narzeczeństwem" , czy " jesteśmy małżeństwem" NIe lubię jak TŻ sam chodzi na takie wspólne spotkania, bo najpierw się napala a potem mówi że mu tak głupio było bo same pary a on sam. A on nie umie/ nie chce/ nie wiem odmówić. Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie
My nie mamy takich naprawdę wspólnych znajomych. Ja znam jego znajomych on zna moich i jak jedziemy w odwiedziny, to razem, ale jestem wręcz pewna, że gdybyśmy jednak mieli taką wspólną paczkę, to bez problemu chodzilibyśmy osobno gdyby drugie akurat nie mogło.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
P.S co myślicie o biżuterii w załączniku?
Jak do twojej kremowej (w każdym razie nie białej) sukni, to spoko

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-21 o 00:08
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 00:33   #2375
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

My nie mamy takich naprawdę wspólnych znajomych. Ja znam jego znajomych on zna moich i jak jedziemy w odwiedziny, to razem, ale jestem wręcz pewna, że gdybyśmy jednak mieli taką wspólną paczkę, to bez problemu chodzilibyśmy osobno gdyby drugie akurat nie mogło.

no właśnie my też nie mamy takich "wspólnych znajomych" tylko tych ode mnie i od niego, i myślę tak jak TY ze wspólna paczka to co innego, a w innej sytuacji znajomym Tżta zależy tylko na jego obecności, może ewentualnie mojej, ale jak mnie nie ma to nic się przecież nie dzieje i to samo moim znajomym, tylko że akurat u moim znajomych sytuacja taka że prawie wszyscy są bez partnerów.

W tym moim poście bardziej chodziło mi o zachowanie znajomych TŻta którzy sami bez swoich dziewczyn się nie ruszą, a mojego TŻ wyciągają nawet beze mnie i nie mogą zrozumieć czego ten nie chce iść. Bo na wszystkie inne spotkania tj. typowo męskie czy typowo żeńskie chodzimy osobno, i to nie stanowi dla nas żadnego problemu, ale jak już się spotykają same małżeństwa- czyli znajomi Tż to chciałabym chodzić z nim jak mogę a jeśli nie mogę to byłoby fajnie gdyby oni nie nalegali żeby przychodził nawet beze mnie bo to po prostu nieładnie moim zdaniem

Szyszynka mam nadzieję że dasz im jutro popalić, będzie dobrze

Mad i ja nie śpię właśnie skończyłam oglądać plotkarę i chyba sobie obejrze californication

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 00:58   #2376
madmuazelle
BAN stały

Certi,no jak mogłam zapomnieć przecież tak jak ja cierpisz na bezsenność.
Ja skończyłam oglądać czeską komedie romantycznąnawet fajny był.
Ide chyba sobie zaprzyć herbatke ta anti stresową na sen,albo melise
Stary 2009-10-21, 01:38   #2377
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Certi,no jak mogłam zapomnieć przecież tak jak ja cierpisz na bezsenność.
Ja skończyłam oglądać czeską komedie romantycznąnawet fajny był.
Ide chyba sobie zaprzyć herbatke ta anti stresową na sen,albo melise

widzisz jakies efekty po stosowaniu tej herbatki na sen?
Kurcze ja jakoś jak jestem bardzo zmęczona to zasnę po 12, ale jak jakoś specjalnie się w dzień nie przemęczałam to i na noc ciężko jeszcze musiałam bawić się w oczyszczanie kuperka mojemu królikowi bo ewidentnie szkodzą mu warzywa i z targu i ze sklepu, pomimo tego że solidnie są wymyte i wysuszone. Jakimś cholerstwem psikają i później zwierzątka się męczą. Mam nadzieję że będzie mu już lepiej bo jakiś strasznie niespokojny był

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

aj szkoda że nie mam tv u siebie w pokoju bo też mogłabym sobie coś zobaczyć oprócz tych moich seriali mam nadzieje że się przestawię z tego późnego zasypiania jak pójde do pracy, bo mój TŻ już po 21 mógłby iść spać, taki wykończony wraca z pracy, a ja się męczę jak On u mnie śpi bo wtedy kilka godzin gapię się w sufit i kręcę z boku na bok.

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

znalazłam sobie coś ciekawego do roboty oglądam biustonosze w necie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 01:48   #2378
madmuazelle
BAN stały

Certi biedny króliczek. A co do herbaty anty stresowej,hm czy pomoga chyba świadomość że ją pije to mnie uspakaja.
Stary 2009-10-21, 08:48   #2379
tancerka212
Zakorzenienie

hej czyzbym ja tu była dzis pierwsza
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:56   #2380
kaska87
Zakorzenienie

Jestem przyjaciółka pozwoliła mi sobie zainstalować playa na lapie póki co śmiga, bo ona ma troszkę zmulony komp i się bałam, że on taki zmulony, ale na naszym chodzi super

będę dzisiaj z Wami bo mam wolne

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:58   #2381
lain
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a w domku mam kołdrę z kaszmiru i jest super mięciutka i milutka i już nie zakładam na nią żadnych "poszewek"
to tak czesto pierzesz cala posciel jak gdybys prala poszewki? to musi byc bardzo upie.rdliwe

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
myslę, że bardziej niż suszarka włosy niszczy farbowanie włosów z taką częstotliwością jak masz zwyczaj, wiec bym się na Twoim miejscu nie przejmowała
zapewniam Cie, ze mimo regularnego farbowania od 10 lat moje wloski sa w swietnej kondycji: geste, blyszczace, nie lamia sie, nigdy w zyciu nie mialam rozdwojonych koncowek grunt to odpowiednio je pielegnowac. i moze wlasnie dzieki temu, ze nie uzywam suszarki, tak swietnie sie trzymaja w zyciu tez nie mialy do czynienia z prostownica no i jednak nie farbuje wyzerajacymi blond farbami
wole regularnie farbowac i je odzywiac nic chodzic jak burak z odrostami na kilometr

Cytat:
Lain ile przyszły mąż ma wzrostu?
190cm z tego co pamietam Twoj jeszcze wiecej

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
na Nk dodalam jedno zdjęcie z wesele btara z naszego pierwszego tanca więc jak chcecie zobaczyć to zapraszam
to chyba nie zobacze, bo nie mam nk dyskryminacja

Cytat:
Ostatnio przejeżdżalam obok nowopowstałego salonu z melbami na wymiar, o dziwo nie tylko kuchennymi ale tez do sypialni i salonu, ciekawe czy wyjdzie to taniej czy drozej od gotowych mebli
ja mam wszystkie meble (biurko, szafa) w moim pokoju na wymiar. w ogole wszystkie szafy w domu mamy na wymiar taniej to raczej nie wychodzi, ale za to ladniej i tak jak sie chce z takich materialow jak sie chce no i jaka oszczednosc czasu jak sie nie lata po salonach szukajac czegos o okreslonych wymiarach zeby sie zmiescilo do pokoju ja swoje meble zaprojektowalam z siostra, potem tylko pan zobaczyl czy ten projekt ma rece i nogi, okazalo sie, ze jest dobry i mamy takie meble jakie chcialysmy

Cytat:
Dziękuję

http://www.wec.com.pl/Obraczki-z-Bialego-Zlota-c20.html

U tego jubilera Tż kupił pierścionek zaręczynowy, a dziś zamówiliśmy obrączki (drugie na tej stronie podlinkowanej, tylko nie matowione)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ilości wzorów, cen i obsługi
jesli nie matowe to ladne
tez mam z tej firmy pierscionek zareczynowy minely prawie 4 lata, a on nadal swietnie sie trzyma i biale zloto jest biale, a nie zolte w ogole to mam tego jubilera za ulica

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
chyba sobie obejrze californication
my juz z TZem po stwierdzilismy, ze cos ostatnio takie nieciekawe pod wzgledem wygladu ma Hank te laski szczegolnie striptizerka, ktora w realu jest corka Susan Sarandon

jestem po wczorajszej relacji kolezanki z podrozy do Malezji byla interesujaca najwieksze wrazenie zrobily na mnie karaluchy w ilosci jak mrowki, lazace po scianach nawet w restauracji w wielkim miescie (Kuala Lumpur) i wizyta w dzungli, gdzie nie trzeba wlazic do wody zeby znalezc na sobie przyklejona pijawke - one sobie same przyczlapia po ziemi i sie przykleja nawet sciagajac buty mozna w nich znalezc niespodzianke w postaci pijawek kolezanka w przyszlym roku wybiera sie w podroz do Indii - juz nie moge sie doczekac relacji
a dzis spotykamy sie ze znajomymi, ktorzy maja slub 2 miesiace po nas ciekawe co nowego zalatwili

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-21 o 08:59
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:58   #2382
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jestem przyjaciółka pozwoliła mi sobie zainstalować playa na lapie póki co śmiga, bo ona ma troszkę zmulony komp i się bałam, że on taki zmulony, ale na naszym chodzi super

będę dzisiaj z Wami bo mam wolne
Kasia ja jadę teraz na uczelnię bo mam jedne ćwiczenia- niedługo bedę na wizażu- czekaj cierpliwie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:02   #2383
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ja jadę teraz na uczelnię bo mam jedne ćwiczenia- niedługo bedę na wizażu- czekaj cierpliwie
ok spoko ja muszę iść do łazienki wziąc prysznic i sie ogarnąć bo od rana to tylko zęby umyłam, bo musiałam instalować neta-jak narkomanka normalnie TZ jeszcze śpi i dobrze w ogóle wczoraj miał być "dzień dziecka", ale on dowalił w trakcie tekstem i nic z tego....sam jest sobie winien a tekst brzmiał "Ty to robisz z przymusu?" wkurza mnie ten chłop czasem

Stary 2009-10-21, 09:10   #2384
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Dziewczyny , a co mogą robić druhny na weselu? Mam 4 takie w wieku 7-10 lat Od razu mówię, że sypanie kwiatkami i niesienie trenu odpada Myślałam, że moze córka poda nam obrączki ewentualnie, ale co jeszcze?
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:11   #2385
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Cześć

jestem po wczorajszej relacji kolezanki z podrozy do Malezji byla interesujaca najwieksze wrazenie zrobily na mnie karaluchy w ilosci jak mrowki, lazace po scianach nawet w restauracji w wielkim miescie (Kuala Lumpur) i wizyta w dzungli, gdzie nie trzeba wlazic do wody zeby znalezc na sobie przyklejona pijawke - one sobie same przyczlapia po ziemi i sie przykleja nawet sciagajac buty mozna w nich znalezc niespodzianke w postaci pijawek kolezanka w przyszlym roku wybiera sie w podroz do Indii - juz nie moge sie doczekac relacji
a dzis spotykamy sie ze znajomymi, ktorzy maja slub 2 miesiace po nas ciekawe co nowego zalatwili

Mój TŻ pół roku siedzi w Indiach i już ma ich dosyć... a ja tu tęsknię, ale na szczęście teraz jest ze mną.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:15   #2386
kaska87
Zakorzenienie

nowe PM jak chcecie być w naszym cudownym kalendarzu to proszę piszcie na pw do mnie bo nie jstem w stanie Was ogarnąć

Stary 2009-10-21, 09:36   #2387
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
http://www.bobovita.com.pl/fotogaler...O&sys_id=30234

Dziewczyny jak możecie to zagłosujcie- Dzieci te pochodzą z potrzebującej rodziny więc roczny zapas jedzonka który jest nagrodą przyda im się
zaglosowalam

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
własnie jedyny, niepowtarzalny moment naszego zycia nawet sobie nie wyobrazam co bede w tym dniu czuc, bo jak do tej pory to uwazam ze najbardziej stresujacy i emocjonujacy był dla mnie egzamin na prawo jazdy, ale slub pewnie go przebije

ide na tv, miłego wieczorku
mnie egzamin n aprawko nie stresował, największe chwile grozy przeżyłam jak jechaliśmy ze znajomymi autem i kolega prowadził i wpadl w poslizg a przed nami stalo nowiutkie subaru w którego dupe prawię sie władowaliśmy - ale udało sięNa ślubie przewiduje pozytywny stresik
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a teraz jeszcze dodatkowo mama kupiła mi takie zimowe "bambosze" wełniane i w ogóle wyglądam w nich jak jakiś eskimos
ja mam góralskie u tż

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
I podobno zniżki dla studentów mają zlikwidowaćTo my chyba tymi samymi pociągami jeździmy:d Tylko, że ja na krótkiej trasie Leszno-Poznań
zniżki sa ustawowe, nie tak łatwo je znieść

Cytat:
dziewczyny pytanie za 100 punktów
czy jak się robi meble na wymiar ale nie pod zabudowę to trzeba mieć już kupione AGD typu kuchenka i lodówka bo jak tak to coś czuję że niedługo czekają mnie poważne zakupy.. ups..
meble do zabudowy maja typowe wymiary i za dużego wyboru nie ma, kupowac nie musisz ale musze byc zrobione pod taki wymiar jaki zamierzasz kupić

Cytat:
ok spoko ja muszę iść do łazienki wziąc prysznic i sie ogarnąć bo od rana to tylko zęby umyłam, bo musiałam instalować neta-jak narkomanka normalnie TZ jeszcze śpi i dobrze w ogóle wczoraj miał być "dzień dziecka", ale on dowalił w trakcie tekstem i nic z tego....sam jest sobie winien a tekst brzmiał "Ty to robisz z przymusu?" wkurza mnie ten chłop czasem
widocznie wygladałaś jakbys robiła z przymusu to co się dziwisz. I lepiej sie zastanawó nad swoim podejsciem
Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Dziewczyny , a co mogą robić druhny na weselu? Mam 4 takie w wieku 7-10 lat Od razu mówię, że sypanie kwiatkami i niesienie trenu odpada Myślałam, że moze córka poda nam obrączki ewentualnie, ale co jeszcze?
pierwsze słysze o siedmioletnich druhnach NA pewno nie będa pic wódki i tańczyc z gośćmi Po co Ci dzieci nazywane druhnami????

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:38
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:37   #2388
anesh_
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie
Zrobiłam sobie suwaczki i jak były widoczne linki to wszystko ok- działały, ale jak chciałam zrobić hiperłącze- tak jak np. ma kaśka87 to nie działają... wiecie dlaczego?
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:46   #2389
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie wygladałaś jakbys robiła z przymusu to co się dziwisz. I lepiej sie zastanawó nad swoim podejsciem
ciemno było to raczej nie było widać a nad czym mam się zastanawiać poza tym on jest taki przewidywalny....

Stary 2009-10-21, 09:49   #2390
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie
Zrobiłam sobie suwaczki i jak były widoczne linki to wszystko ok- działały, ale jak chciałam zrobić hiperłącze- tak jak np. ma kaśka87 to nie działają... wiecie dlaczego?
Musisz wkleić w podpis takie cudo:
napis który chcesz żeby ci się wyświetlał

Tylko zwróć uwagę jaki link wklejasz!! Tylko część od "http" do ".png"
Mam nadzieję że pomogłam

Dzień dobry wszystkim
Ale naprodukowałyście od wczoraj..
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:50   #2391
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie
mogłaś cos pokickac z linkowaniemO ile sama sie nie myle powinno być nazwa
zrobię ze spacjami bo tak to mi sie polinkowuje słowo, które chcesz podlinkować
strona onetu

ale głupie, kod mi wcina:| [url= adres strony)slowo, ktore chcesz podlinkować /url w kwadratowych nawiasach

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:52
Stary 2009-10-21, 09:50   #2392
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:

pierwsze słysze o siedmioletnich druhnach NA pewno nie będa pic wódki i tańczyc z gośćmi Po co Ci dzieci nazywane druhnami????
To będą takie "druhenki" (nie wiem jak to inaczej nazwać) bardzo im zależy Tańczyć mogą, pić wódki raczej nie, chociaż nie słyszałam o takim obowiązku druhen

Edytowane przez izzie
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:51 Powód: dopisek
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:50   #2393
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie
Musisz wkleić w podpis takie cudo:
[ url="http://www.suwaczek.pl/cache/46c093a87c.png"]napis który chcesz żeby ci się wyświetlał[/url ]

Tylko zwróć uwagę jaki link wklejasz!! Tylko część od "http" do ".png"
Mam nadzieję że pomogłam I pousuwaj spacje

Dzień dobry wszystkim
Ale naprodukowałyście od wczoraj..

O. sorry. Zdublowały mi się posty

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:51
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:55   #2394
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ciemno było to raczej nie było widać a nad czym mam się zastanawiać poza tym on jest taki przewidywalny....
nad tym, że pewnie zbyt zachęcająca nie byłas i wyglądalaś jakbys łaskę robiła. Skądś takie pytanie musiało sie nasunąć, bez powodu by go nie zadał skoro juz mial okazję podziałać. i zamiast sie foszyc powinnaś docenić, ze zwraca na Ciebie uwagę a nie robi swoje i nara. Chociaz z drugiej strony nie dziwię się, że nie chciał skoro Ty prawdopodobnie zachowywałas sie tak jakbys sie niecierpliwiła kiedy koniec.
Stary 2009-10-21, 09:57   #2395
kaska87
Zakorzenienie

źle link wkleiłaś
https://wizaz.pl/forum/[img]http//s2.suwaczek.com/20090627650113.png[/img]
wklej tylko to pogrubiony i tak samo w innych-to jest akurat Twój link "slub cywilny"

Samoa wczoraj mi powiedział, że się mylił mówiąc, że sex nie jest ważny....i foch, że 3 miesiące nic

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:59
Stary 2009-10-21, 09:57   #2396
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
To będą takie "druhenki" (nie wiem jak to inaczej nazwać) bardzo im zależy Tańczyć mogą, pić wódki raczej nie, chociaż nie słyszałam o takim obowiązku druhen
no to niech w trójke czy dziesiątke przyniosa obrączki, poza tym moga ładnie wygladac i robic różne slodkie rzeczy np. takie http://www.czarneswiatlo.com/?slub;27;1
Stary 2009-10-21, 10:01   #2397
kaska87
Zakorzenienie

oooo przebudzenie obok mnie Tadzik się wyłania spod kołdry

Stary 2009-10-21, 10:54   #2398
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
źle link wkleiłaś
https://wizaz.pl/forum/[img]http//s2.suwaczek.com/20090627650113.png[/img]
wklej tylko to pogrubiony i tak samo w innych-to jest akurat Twój link "slub cywilny"

Samoa wczoraj mi powiedział, że się mylił mówiąc, że sex nie jest ważny....i foch, że 3 miesiące nic
no i ma rację, mylił się, bo seks jest ważny. Bez seksu to sa przyjaciele a nie para, seks jest nieodłącznym elementem związku i jak ktos mówi, że nie jest ważny to wg mnie obłuda.

Certina chyba Ty wczoraj pisałas o Martini Asti a ja dzis wchodzę do spiżarni(tam mamy barek) i po kilku miesiącach zwrocilam uwagę, że mam Martini AstiW takim złotym kartonieAż otworzyłam, żeby zobaczyc czy jest w takiej butelce jak szampan i jest, więc przy najbliższej okazji spróbujęDobrze, że mi powiedziałaś, bo ja nawet nie wiedziałam co to, jakoś to ignorowałam, bo nie lubie Martini i myślałam, ze to normalne tyle, że w jakiejś jubileuszowej edycji W ogole mam tyle wypaśnych alkoholi w barku(których nikt nie pije), że spokojnie mogę z jego zawartosci zrobić stolik na wesele i jeszcze zostanieI chyba tak zrobię

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Właśnie mi tżcik powiedział, ze wrzucił całe nasze oszczędności w giełdę Hehe adrenalinka jest Ja bym jeszcze chciała, zeby grał kasą na wesele, ale na razie tego nie ruszamy
Stary 2009-10-21, 11:00   #2399
kaska87
Zakorzenienie

wkurzyłam się TZ ojciec puszcza TZ zawsze rano sygnały i nas to budziło o 6-7 rano więc wyłączał dźwięki i dzisiaj dzwoniła pani z pośrednictwa pracy, ale nie słyszał a jak do niej oddzwonił to już nie aktualne wściekłam się

Stary 2009-10-21, 11:01   #2400
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wkurzyłam się TZ ojciec puszcza TZ zawsze rano sygnały i nas to budziło o 6-7 rano więc wyłączał dźwięki i dzisiaj dzwoniła pani z pośrednictwa pracy, ale nie słyszał a jak do niej oddzwonił to już nie aktualne wściekłam się
a po co mu te sygnały puszcza A Ty czegoś szukasz?Obydwoje jesteście na dziennych?

masz tu w multibanku praktyki https://www.multibank.pl/kariera/?offer_id=31342

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-21 o 11:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości