Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 12:00   #2461
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

czesc

niestety nie mam dzis nastroju na pogaduszki z Wami (a zauwazylam ze fajny temat na tapecie) wiec bede tylko podczytywac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:05   #2462
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc

niestety nie mam dzis nastroju na pogaduszki z Wami (a zauwazylam ze fajny temat na tapecie) wiec bede tylko podczytywac

A co się dzieje ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:06   #2463
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykmyk Pokaż wiadomość
W sumie nawet nigdy o tym nie myslalam - u mnie w domu najwyrazniej tak bylo i tak ja tez mam. Pewnie, jesli bede miec dzieci, to przy nich tez nie bede robic tych rzeczy, co wymienilam...
O to, to! takie a nie inne zachowanie wynosi sie z domu. U mnie nigdy nie było zamykania sie na klucz w łazience, siostra paradowała po domu w samych majtach i biustonoszu, mama to samo. Od zawsze rozmawia się normalnie i bez skrępowania o intymnej części życia.

U meża to samo...mama fanka opalania się toples, też biega po domu w samej bieliźnie, pazury zawsze robi w salonie często jak u nich jesteśmy, z maseczką łzi po domu...często (do tej pory) teściu i teściowa siedzą razem w łazience

Ja to w ogóle laziłabym nago po domu...ale mąż nie pozwala bo na parterze mieszkamy

Ale spać nie umiem w piżamie. Zakładam ją jak wstaję
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:10   #2464
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A co się dzieje ?

dzis zmarla moja prababcia i troche rozbita jestem

Stary 2009-11-24, 12:15   #2465
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj... Kotku, to bardzo mi przykro...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:16   #2466
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
O to, to! takie a nie inne zachowanie wynosi sie z domu. U mnie nigdy nie było zamykania sie na klucz w łazience, siostra paradowała po domu w samych majtach i biustonoszu, mama to samo. Od zawsze rozmawia się normalnie i bez skrępowania o intymnej części życia.

U meża to samo...mama fanka opalania się toples, też biega po domu w samej bieliźnie, pazury zawsze robi w salonie często jak u nich jesteśmy, z maseczką łzi po domu...często (do tej pory) teściu i teściowa siedzą razem w łazience

Ja to w ogóle laziłabym nago po domu...ale mąż nie pozwala bo na parterze mieszkamy

U mojego exa, zapamiętałam takie zdarzenie- w porze letniej przyszliśmy na obiad rodzinny do teściowej, a jej siostra usiadła do obiadu w biustonoszu - bo było jej gorąco , no nie mówcie mi, ze to jest normalne ? Obrzydliwość po prostu, zwłaszcza że modelką nie była ...
Nienawidzę jak ktoś mnie zmusza do oglądania swojej nagości, nienawidzę
Uważam, że nagość to coś wyjątkowego, a nie powszechnego jak dress code domowy Poza tym aby nagość była wyjątkowa i piękna trzeba umieć z nią się obnosić, nie epatować po prostu

I tu nie chodzi o kołtunizm, skrępowanie jakieś, ja jestem bardzo wyzwolona ale wtedy jak ja chcę
Malowanie paznokci natomiast jest całkiem sexy, nawet u stóp, pod warunkiem, że stopy są ładne i wypielęgnowane już

Kotku bardzo mi przykro

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-11-24 o 12:19
Stary 2009-11-24, 12:17   #2467
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

-----------------

Dziewczyny dajcie pomysł na obiad z rybą

Nie chcę w panierce, nie klasycznie z ziemniakami i surówką, nie zapiekaną ze szpinakiem w kropce jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 12:22   #2468
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję

Cytat:

Nie chcę w panierce, nie klasycznie z ziemniakami i surówką, nie zapiekaną ze szpinakiem w kropce jestem
a upieczoną - w folii z przyprawami i ziołami?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:23   #2469
kotekk81
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny

ja wiem ze babcia byla juz staruszeczka, ale pomimo wieku byla calkiem sprawna i zdrowa tylko teraz dopadlo ja zapalenie pluc smutno mi i dlatego wole Was podczytywac

Stary 2009-11-24, 12:25   #2470
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
U mojego exa, zapamiętałam takie zdarzenie- w porze letniej przyszliśmy na obiad rodzinny do teściowej, a jej siostra usiadła do obiadu w biustonoszu - bo było jej gorąco , no nie mówcie mi, ze to jest normalne ? Obrzydliwość po prostu, zwłaszcza że modelką nie była ...
Uważam, że nagość to coś wyjątkowego, a nie powszechnego jak dress code domowy Poza tym aby nagość była wyjątkowa i piękna trzeba umieć z nią się obnosić, nie epatować po prostu
Malowanie paznokci natomiast jest całkiem sexy, nawet u stóp, pod warunkiem, że stopy są ładne i wypielęgnowane już

Kotku bardzo mi przykro
O nie to masakra!
Toleruję nagość tylko bliskich mi osób

...A do przeźroczystej podomki mojej teściowej już się przyzwyczaiłam

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
współczuję

a upieczoną - w folii z przyprawami i ziołami?
No właśnie tak zawsze robię, albo w panierce bo mąż lubi, albo zapiekaną pod szpinakiem

Jakąś zapiekankę z ryby bym zrobiła

Tylko nie mam pomysłu jak i z czym połączyć.
Stary 2009-11-24, 12:27   #2471
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

I tu nie chodzi o kołtunizm, skrępowanie jakieś, ja jestem bardzo wyzwolona ale wtedy jak ja chcę

Kotku bardzo mi przykro
O łeeeee...nie, tego też nie lubię...czułabym się skrępowana jakąś półgołą dziewuchą jedzącą ze mną obiad...
No bez przesady....

Cytat:

-----------------

Haniu, a jaką masz rybę?

Jak masz miseczki do zapiekania w piekarniku, proponuję wyłożyć każdą miseczkę ciastem francuskim, tak aby duzo wystawało na to kawałek ryby do środka przyprawionej, może być trochę pieczarek np już podsmażonych, albo tylko dużo ziół...zamknąć ciastem francuskim i bach do pieca
Aha, możesz dać szpinak do środka, albo rukolę...albo np. pora... no różne rzeczy, wg uznania ;-)

Albo może rybkę na parze?

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-11-24 o 12:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 12:29   #2472
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
O nie to masakra!
Toleruję nagość tylko bliskich mi osób

...A do przeźroczystej podomki mojej teściowej już się przyzwyczaiłam

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

No właśnie tak zawsze robię, albo w panierce bo mąż lubi, albo zapiekaną pod szpinakiem

Jakąś zapiekankę z ryby bym zrobiła

Tylko nie mam pomysłu jak i z czym połączyć.

ja piekę często albo z mnóstwem ziół i cytryną w folii alu, albo z pieczarkami, papryką, cebulą i serem żółtym, albo robię jakiś sos śmietanowy i w tym ta ryba się piecze, albo coś pomidorowego - plus pieczary i ser żółty.
Stary 2009-11-24, 12:32   #2473
dorinka30
Zakorzenienie

Ja dzisiaj mam frankfurterki na gillu i frytki, do tego surówka z kapusty Mało dietetyczne to fakt, ale jakie pyszne

I do tego przydałby się Koźlak

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-11-24 o 12:36
Stary 2009-11-24, 12:35   #2474
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj mam frankfurterki na gillu i frytki, do tego surówka z kapusty Mało dietetyczne to fakt, ale jakie pyszne
ja mam ruskie pierogi od teściowej a potem jeszcze bardziej dietetyczne ciasto też od niej
Stary 2009-11-24, 12:37   #2475
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ruskie pierogi od teściowej a potem jeszcze bardziej dietetyczne ciasto też od niej
Też nieźle
Stary 2009-11-24, 12:45   #2476
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Też nieźle
darowanemu koniowi...
wolałabym mniej kaloryczne, ale przynajmniej mam gotowca - tylko wracam i odgrzewam, więc nie narzekam.
Mój tż dostał też smalec domowy, słoiki z leczo i bigosem, więc mam spokój na jakiś czas i znów mogę sobie sama robić to, co lubię a on nie i wtedy zwracać uwagę na ew. kaloryczność żarcia
Stary 2009-11-24, 12:51   #2477
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham ruskie pierogi. Mama mi ulepiła w sobotę i zjadłam 20 na raz po czym ruszać się nie mogłam

Wiem jak zrobię...rybę w porach..mam dużo pora a kuraka zastapię mintajem.
Stary 2009-11-24, 12:53   #2478
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć

Melodio to nieładnie ci powiedział, ale może był zdenerwowany? albo miał zły dzień

Ja zależy w jakiej sprawie, bo z Tż rozmawiam o wszystkim [prawie ], ale jak chce ponarzekać na niego, to rozmawiam z siostrą albo przyjaciółkami

Ja w sumie nie staram się nie zastanawiać nad przeszłością, bo nie mogę jej zmienić.Mimo, że w obecnej pracy atmosfera jest straszna, małe zarobki i dużo pracy, uważam że sporo się nauczyłam w ciągu tych 7 lat i poznałam parę fajnych osób

Dziewczyny pojechaliśmy w końcu wczoraj wpłacić zaliczkę na salę weselną (30.07.2011 )
goosiu, no nieładnie powiedział W sumie to kłóciliśmy się przez telefon drugi dzień z rzędu Bo coś co dla mnie jest problemem, dla niego nie jest Nawet zarzuciłam mu jedną bardzo niefajną rzecz ehhh

Super, że wpłaciliście już zaliczkę Pokaż salę

Cytat:
Cześć

..ja nawet na męża narzekam do..męża
Zdecydowanie to mój jedyny wyjątkowy i niepowtarzalny przyjaciel

Gratuluję zaklepania terminu
Pokazaj salę

Nigdy Ja generalnie rzadko myśl o przeszłość..było minęło, czasu nie cofnę..po co sobie coś wkręcać i myśleć co by było gdyby....

Melodio reagujesz chyba strasznie impulsywnie na wszystko.
Spokojnie.
Nie wiem jaka dokładnie jest sytuacja..ale może jak jesteście na odległość po prostu za dużo mu "marudzisz" o tym że jest źle, że się boisz że to że tamto. Facet może nie wytrzymywać...bo ile można słuchać narzekania własnej kobiety.
Jakoś nie chce mi sie wierzyć ze tak po prostu bez przyczyny wyjechał z takim tekstem

Ja mam jedną radę..jak jesteście zdaleka od siebie nie wyciągaj trudnych tematów...przez gg sms czy telefon nie zawsze da sie dogadać i dobrze zrozumieć
Haniu, no jestem impulsywna i TŻ sam mówi, że go to wkurza strasznie I fakt, że jak już sobie znajdę problem to gadam o nim i drążę I tak mogę godzinami, podczas gdy dla TŻta sprawa wydaje się zamknięta

No ja wiem, że nie przez telefon, ale czasem trudno wytrzymać te 2 tygodnie

Padłam z tego narzekania na męża mężowi

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ooo...to tak jak u nas.
Ja nie mam tajemnic przed TŻ, mam nadzieję, że on przede mną też już nie.
I nie uważam, że to brak prywatności w związku...jakos nie mam potrzeby po prostu, żeby być taką tajemniczą. Cieszę się, że mogę TŻ się zwierzać, mówić mu o swoich obawach, problemach, wątpliwościach, a on często jest jak miód na moje serce i zawsze wie, co powiedzieć, żeby mi było lepiej...
Wiele nas łączy i nie chcę na siłę nas dzielić...
Butter, zazdroszcze takiego miodu na serce Ja to jak się żalę TŻtowi, to ten wymyśla mi 10 tysięcy rozwiązań problemu i próbuje mnie stawiać do pionu, żebym się nie łamała A ja mu mówię, że ja potrzebuję TYLKO przytulenia, pocieszenia, ciepłego słowa, a nie miliona porad

Cytat:
Kotku Przykro mi

Cytat:

Kotku bardzo mi przykro
Dorinko, w 100% się z Tobą zgadzam!!! Moim zdaniem nagość jest czymś wyjątkowym i przeznaczona jest dla wyjątkowych osób w moim życiu

A z TŻtem się nie odzywamy On milczy i ja też A moja sis zerwała z facetem teraz po 2 latach, więc nastrój w domu wojowniczo-wisielczy A w domu na cały głośnik leci http://www.youtube.com/watch?v=wN0fCXJOgeo Prawdziwe do bólu

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2009-11-24 o 13:47 Powód: dopisek
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 12:54   #2479
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham ruskie pierogi. Mama mi ulepiła w sobotę i zjadłam 20 na raz po czym ruszać się nie mogłam

ja tego kuraka w porach raz zrobiłam - ale zapomniałam wcześniej przyprawić mięso i wyszło jakby bez smaku ponoć - no i jakoś dużo wody pływało na dnie naczynia - może to wina majonezu, że nie taki albo za dużo - nie wiem. W każdym razie tż nie podpasowało to danie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 13:11   #2480
hania811
Zakorzenienie

Melodio, ale co? w ogole nie odczuwa przyjemności z niczego?? czy niektóre pieszczoty które twoim zdaniem powinny go podniecać nie działają??
Mój TŻ w ogole gry wstępnej nie potrzebuje..bo kizianie i mizianie go uspokaja a nie podnieca, calować się nie lubi w ogole..ale swoją namiętnośc wyraża w inny sposób.

Melodio może czasem warto odpuścic i nie drążyć tematu??
Przynajmniej odpuścić do czasu spotkania.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-11-25 o 07:59
Stary 2009-11-24, 13:14   #2481
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
darowanemu koniowi...
wolałabym mniej kaloryczne, ale przynajmniej mam gotowca - tylko wracam i odgrzewam, więc nie narzekam.
Mój tż dostał też smalec domowy, słoiki z leczo i bigosem, więc mam spokój na jakiś czas i znów mogę sobie sama robić to, co lubię a on nie i wtedy zwracać uwagę na ew. kaloryczność żarcia
Dokładnie, ja czasem odpuszczam sobie dietetykę jak mam ochotę, na żarcie typu fast food jak dzisiaj np.
Cytat:

I co z tą rybką, też smarujesz majonezem ?
Stary 2009-11-24, 13:17   #2482
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Co do zwierzania się - tylko TŻ.

Macie czasem takie poczucie, że zmarnowałyście kilka ważnych lat życia?
Ja mam czasem takie wrażenie, albo myślę często, że mogłam zrobić coś inaczej. A to wszystko przez to, że nie studiuję tego co lubię

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć

Dziewczyny pojechaliśmy w końcu wczoraj wpłacić zaliczkę na salę weselną (30.07.2011 )
Gratuluję

Cytat:
Ja nie miewam takiego wrażenia, że mnie nie rozumie, no może sporadycznie
Co do zwierzania ja mam taki charatker, że nie lubię się zwierzać mężowi, raczej w jego oczach jestem twardą babką i chyba wolę aby tak było. Lubię wyżalić się przyjaciółce, bo to jednak zmienia spojrzenie na wiele kwestii, co innego osoba postronna, która umie spojrzeć obiektywnie i ocenić problem a co innego np. Tżet- jako zaangażowany w sprawę. Więc w kwestii przyjaźni to owszem przyjaźnimy się ale nie paplę mu wszystkiego, bo tego nie lubię, od tego mam przyjaciółki i Tżet nie jest w stanie mi ich zastąpić

Mam tak czasem niestety , ale to zazwyczaj jak mam doła

Cześć
Ja mam właśnie z tym zwierzaniem tak samo. Wiem, że mogę o wszystkim z Tż pogadać i często tak robię, ale nie przepadam za tym, żeby mu wszystko mówić. Ale zwierzać się, radzić to tylko przyjaciółki i mamy (chociaż teraz już trochę mniej, bo nie wtajemniczam jej za bardzo w tajemnice małżeńskie ). Tż tak jak Tobie nie może mi tego zastąpić

Cytat:
A i zapomniałam dodać...mnie mąż często gęsto rozumie lepiej niż ja samą siebie

Przyjaciółka ostatnio powiedziała do mnie " tobie Igor to sie trafił jak ślepej kurze ziarno"
Zastanawiam sie czy nie powinnam sie na nią obrazić
Ja tak mojemu Tż zawsze mówię, a przy tym wymieniam wszystkie swoje zalety

Cytat:
Nic na siłę , widocznie są związki takie jak Wasz i takie jak nasz, fajnie że każdy może wpływać na kształt swojego związku

Jeny, to jak za darmo , pokażesz jak uszyją?, ta kiecka była zajefajna na jaką okazję ją szyjesz ?
U mnie w regionie to kupe kasy za uszycie takiej sukienki. Moja krawcowa bierze ok. 120zł za sukienkę

Cytat:

U mnie też zawsze tak było, że każdy latał w bieliźnie bez skrępowania Dlatego ja też tak mam, nie wstydzę się niczego przy Tż, a Tż przy mnie

Twoja teściowa przypomniała mi mamę mojego kolegi Pamiętam jak chodziliśmy do niego w liceum, to ona biegała sobie np w bieliźnie czy bikini po domu, w wieku 55lat. Fakt figurę miała niezłą, ale ja bym się wstydziła przy nastoletnich kolegach syna

Cytat:

Cytat:

I do tego przydałby się Koźlak
Oj frankfurterke bym pochlonela, a frytki to juz w ogóle A ja na diecie jestem i nic z tego

Dziewczyny mam pytanie, jakich golarek używają Wasi Tż? Chciałam kupić mężowi w prezencie świątecznym, ale kompletnie nie wiem jaką

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 13:19   #2483
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
I co z tą rybką, też smarujesz majonezem ?
Tak zrobię
Tylko pora przesmażę wcześniej na patelni
I chyba dodam jeszcze pieczarek
Stary 2009-11-24, 13:20   #2484
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Melodio, ale co? w ogole nie odczuwa przyjemności z niczego?? czy niektóre pieszczoty które twoim zdaniem powinny go podniecać nie działają??
Mój TŻ w ogole gry wstępnej nie potrzebuje..bo kizianie i mizianie go uspokaja a nie podnieca, calować się nie lubi w ogole..ale swoją namiętnośc wyraża w inny sposób.

Melodio może czasem warto odpuścic i nie drążyć tematu??
Przynajmniej odpuścić do czasu spotkania.
Ja też gry wstępnej nie lubię, bo mnie nudzi i wręcz usypia czasem
Ale całować się uwielbiam i Tżet też musi uwielbiać

Haniu teraz mi chodzi po głowie jak też Twój mąż wyraża swoją namiętność ?

Melodio ale jak nic nie sprawia przyjemności, przecież ostatnio pisałaś, że sex jest wspaniały ? Coś mi się wydaje, że szukasz dziury w całym
Stary 2009-11-24, 13:22   #2485
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość

U mnie w regionie to kupe kasy za uszycie takiej sukienki. Moja krawcowa bierze ok. 120zł za sukienkę

Dziewczyny mam pytanie, jakich golarek używają Wasi Tż? Chciałam kupić mężowi w prezencie świątecznym, ale kompletnie nie wiem jaką
co do sukienki, to ja jestem szeroka i wysoka, to zwiększa koszt może. Poza tym pani stwierdziła, że musi być na podszewce, tu miałam do wyboru tańszą i droższą - wybrałam droższą - ponoć jakaś naturalna, że człowiek się nie poci. Nie wiem. Cena jest też z kosztem materiału, za który oni płacą. Więc te 200-300 zł to za gotową sukienkę. Ja uważam, że nie jest to wygórowana cena.

Chodzi ci o golarkę elektryczną? Jeśli tak, to w sumie jakiej byś nie kupiła - nie opłaca się ponoć wymieniać tych nożyków, bo one kosztują tyle, co nowa golarka. Mojemu tż właśnie się stępiły i do takiego wniosku doszedł, że lepiej kupić nową.
Stary 2009-11-24, 13:27   #2486
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
co do sukienki, to ja jestem szeroka i wysoka, to zwiększa koszt może. Poza tym pani stwierdziła, że musi być na podszewce, tu miałam do wyboru tańszą i droższą - wybrałam droższą - ponoć jakaś naturalna, że człowiek się nie poci. Nie wiem. Cena jest też z kosztem materiału, za który oni płacą. Więc te 200-300 zł to za gotową sukienkę. Ja uważam, że nie jest to wygórowana cena.

Chodzi ci o golarkę elektryczną? Jeśli tak, to w sumie jakiej byś nie kupiła - nie opłaca się ponoć wymieniać tych nożyków, bo one kosztują tyle, co nowa golarka. Mojemu tż właśnie się stępiły i do takiego wniosku doszedł, że lepiej kupić nową.
A ja myślałam, że za samo uszycie To jak z materiałem to zmienia postać rzeczy To taniocha w takim razie

Tak chodzi mi o elektryczną

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 13:28   #2487
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
No nie jest takim typowym facetem No nie działają właśnie Np. miłość francuska On nie lubi

On mi mówi, że to jest do wypracowania i że wszystko z czasem Że z czasem wszystko przyjdzie i że namiętność w związku wzrasta z czasem A jak się pytam co najbardziej lubi jak robię to że jak go głaszczę po głowie albo drapię po plecach Załamka I podkreśla non stop jak lubi się do mnie przytulać Kocham go, zależy mi bardzo, ale nie wiem czy dam radę

W jaki sposób Twój TŻ wyraża namiętność, jeśli mogę zapytać?

Co do spotkania to ja nie wiem kiedy będzie, bo na razie wolę iśc z kumpelami na dicho, niż spotkać się z nim i tyle
Melodio, ale przecież normalne jest, ze każdy lubi coś innego. Moim zdaniem przesadzasz z tym załamywaniem się i kombinowaniem. Czy nie można zaakceptować tego, że ty lubisz tak a on tak i po prostu kochać się na różne sposoby? Nigdy nie znajdziesz faceta, którego kręci w 100% to, co ciebie. Ale to też jest właśnie fajne moim zdaniem. Ja uwielbiam nieraz tak się zachowywać, że wiem, że kręci to na maksa mojego tż, mimo że sama wolałabym co innego. Jego reakcja i mina potem są bezcenne. On za to wie, co ja lubię i jestem pewna, że nieraz stara się to robić specjalnie dla mnie.
A czego ty wymagasz od swojego tż, co on powinien zrobić, żebyś była zadowolona?
Stary 2009-11-24, 13:29   #2488
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też gry wstępnej nie lubię, bo mnie nudzi i wręcz usypia czasem
Ale całować się uwielbiam i Tżet też musi uwielbiać

...
Ja mam tak samo Wolę przejść do rzeczy i na tym się skupić...

Ale akurat jesli chodzi o mizianie, to mój TŻ to wręcz uwielbia....jak tak go smyram paznokciami po karku i plecach, tylko nie w kontekście erotycznym...raczej relaksująco-usypiającym
Ja za to preferuję masaże

Betti, odnośnie golarki Ci nie pomogę, bo mój TŻ jest zarośnięty jak Rumcajs (na moje własnie życzenie) i się nie goli

Hania

Stary 2009-11-24, 13:30   #2489
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Melodio ale jak nic nie sprawia przyjemności, przecież ostatnio pisałaś, że sex jest wspaniały ? Coś mi się wydaje, że szukasz dziury w całym

Ale jesteście ciekawskie
No jak to jak....przechodzi od razu do rzeczy czyli do orala

Melodio to chyba pierwszy facet o jakim słyszałam który nie lubi miłości francuskiej- jak Ty to ładnie nazwałaś

Według mnie namiętność przychodząca z czasem to jakaś bzdura totalna
Moim zdaniem to z czasem będzie gorzej, a nie lepiej

Też byłabym zaniepokojona.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-11-25 o 08:00
Stary 2009-11-24, 13:37   #2490
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Melodio, ale przecież normalne jest, ze każdy lubi coś innego. Moim zdaniem przesadzasz z tym załamywaniem się i kombinowaniem. Czy nie można zaakceptować tego, że ty lubisz tak a on tak i po prostu kochać się na różne sposoby? Nigdy nie znajdziesz faceta, którego kręci w 100% to, co ciebie. Ale to też jest właśnie fajne moim zdaniem. Ja uwielbiam nieraz tak się zachowywać, że wiem, że kręci to na maksa mojego tż, mimo że sama wolałabym co innego. Jego reakcja i mina potem są bezcenne. On za to wie, co ja lubię i jestem pewna, że nieraz stara się to robić specjalnie dla mnie.
A czego ty wymagasz od swojego tż, co on powinien zrobić, żebyś była zadowolona?
Masz rację, wszystko sie zgadza...Mój TZ np. też się czasem "poświęca" i jak mi zafunduje całusa to kolana mi miękną i staję sie w sekundzie gotowa do dzieła

Chodzi o to że Melodia mówi o zupełnym braku iskier...a to jest dla mnie dziwne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości