![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
W ogóle, skoro już się uparli na inflację, to niech podniosą ceny o te 3,5% a nie obniżają nam wartości w PP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
dokładnie... co ma piernik do wiatraka wogóle.
#2463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to chyba wymyslili ta inflacje tak na poczekaniu bo posypały się maile i telefony z pytaniami. Myślą, ze konsultantki są takie głupie. Nieładnie ![]()
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co... Ja mam wrażenie, że oni mają za dużo konsultantów... Na dodatek za dużo osób na wyższych poziomach %. Jak teraz obniżą PP to taki ktoś na 21% zamiast 10 000 PP będzie miał powiedzmy 9 000 PP, bo tak policzyłam, że biorąc pod uwagę najpopularniejsze ceny (16,90, 19,90, 22,90 itp) to teraz ze 100PP zostanie mi powiedzmy 90PP. No i taki dyrektor będzie musiał się bardziej starać żeby odzyskać swój poziom. Niestety przez ostatnie wydarzenia (akcja z kremami, braki, nowa strona, niedoinformowanie i teraz nowe wartości PP) grupa mu się jeszcze ukruszy. W związku z czym, zamiast 21% dostanie 18%
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, właśnie okazało się, że muszę zrobić reklamacje na wode, nie psika mi....naciskam naciskam i nie psika a po kilku naciśnięciach leje sie po bokach;/
nigdy nie robiłam reklamacji i średnio wiem jak to uczynić...pomożecie mi? ![]()
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
może poinformowali.. na nowej czytelnej stronie www
![]()
#2467 |
Rozeznanie
|
I wszystkim piszą taką samą treść maila,mi napisali to samo słowo w słowo z tą inflacją. Tu jest chyba tylko "kopiuj" i "wklej". Masakra
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- mam jeszcze pytanko,czy jesli chce pisać maila do tej samej osoby to mogę pisać wprost na jej maila z nazwiskiem czy muszę na ogólną pocztę ori? |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
Ja od Ori nie dostaję żadnych maili i wszystkiego się dowiaduje dzięki temu forum.
![]()
#2469 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny na fakturze przy kosmetykach brakujących mam napis 0 Out of stock (under minimum).
sprawdziłam teraz czy w oczekujących mam te produkty i ich nie ma , oriflame mi anulował te produkty z zamówienia j??? zależy mi aby je dostać po tej cenie co dzisiaj zamówiłam , nie wiem o co chodzi; / |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
ja pisałam na mila z nazwiskiem osoby z ori i ona mi cały czas odpisywała
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
Czy Wy też tak macie, że po wejściu na stronę my.oriflame coś się blokuje i nie otwiera się potem główna strona ori tylko pozostaje cały czas ta sama? Wkurza mnie to, bo nie mogę wejść na stronę główną aż do wygaśnięcia sesji...
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A konsultantów w Polsce jest mało, bo co to jest ok 100 tys osób na 38/39 mln... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za odpowiedź w spr. przyrządu do usuwania słosków
![]() A z tymi PP to rzecywiście jakieś jaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych konsultantów to była ironia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
wracając do tematu braków
wyświetla mi się obok błyszczyka Cloudberry "Exp. 19.01.2010", ale nie pojawił się w produktach dostępnych w tym dniu wiecie co to oznacza? |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy któraś z Was miała okazję wypróbować ten nowy, podwójny tusz do rzęs? Bo wypytuje mnie o niego jedna z klientek i nie wiem co jej powiedzieć... ![]() Ja za to mogę polecić ten nowy krem do rąk wiśniowo-kawowy.... jest po prostu..... boski ![]() ![]()
#2477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a kremik rzeczywiście super ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Rozmawiałam z moją liderką na temat tych wszystkich zmian w ori i powiedziała mi że dyrektor dał taką odp : OBOWIĄZUJE KATALOG 2 I TERAZ SIĘ NIM ZAJMUJEMY. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
Tymi pkt sie na serio wku....łam.
Bo jak ja dzwonilam to ta Paniusia z Warszawy o niczym nie wiedziala, tylko prawila farmazony, co juz pisalam wczesniej. Juz teraz przy kiepskim katalogu bylo kiepsko ze 100 pkt, a teraz.... ale dlaczego nas nie informują!!!!???!!!??? po prostu złe traktowanie osob ktore dla nich pracują jestem rozczarowana ta sytuacja
~D ![]() ![]() Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2010-01-21 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak będzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
niby jasne ze teraz jest katalog 2 i oriflame nim zyje. ale wypuscili juz katalog nastepny. ja w sumie nastepnym katalogiem zyje od razu po odebraniu paczki z poprzedniego ( a zamowienie skladam pierwszego dnia katalogu). klienci pytaja mnie juz o "trojke", zbieram zamowienia z trojki, mysle, ze oriflame powinno i takim osobom jak ja, wyjsc naprzeciw...
#2481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i tak jestem tym rozgoryczona i tyle ![]() eh szkoda bic piane
![]() |
#2482 |
Pani Buka
|
no jaja z tymi punktami. miałam poważny problem z dociągnięciem do stówy wcześniej a teraz to już w ogóle :/
i rzeczywiście, nie podoba mi się to, że jest tyle niedopowiedzeń, większości rzeczy dowiaduję się tutaj ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
ja tez o wiekszosc rzeczy dowiaduje sie z wizazu... bo jesli konsultant nie bywa regularnie w towarzystwie sponsora czy dyrektora to nie ma szans sie tego wszystkiego dowiedziec. czasem sie cos przegapi w przychodzacych emailach...
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
a może z tymi punktami jakiś błąd jest ...
wiem że 1 pkt mniej może zaszkodzić jeśli komuś zależy żeby mieć 100 pkt musimy czekać |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Eh, i okazuje się, że Wizaż stał się także moim głównym źródłem informacji ostatnio... ale takiego obrotu sprawy z punktami to się nie spodziewałam. Czasem naprawdę pojedyncze PP odgrywają znaczącą rolę, a tutaj będziemy tracić średnio te 10... Masakra
![]() ![]() PS. przynajmniej średnie reklamówki nie są już w brakach ![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-01-21 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a kremik tak, cuuuudoooo ![]()
![]() |
#2487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Potrzebana ci ta karteczka z gwarancją (jak zamawiasz na dom to prawie zawsze dorzucają jedną do zamówienia, a w filii można sobie brać zawsze gdzieś jest leżą koło kasy albo możesz poprosić o nią) 2. Wpisujesz nr rejestracyjny konsultanta, imie nazwisko, nr faktury i te daty w których zamówiłaś i date odbioru. 3. Jak woda jest zepsuta to ja wpisywałam w "braku jakościowym" kod produktu i ilość oraz w rubryce "wada" np. zepsuty atomizer. 4. Na dole się podpisujesz i wpisujesz date No i tyle mi babka jeszcze sprawdziła i sobie coś z boku gwarancji napisała. Musisz mieć fakture ze sobą jak bedziesz zwracać. I koniecznie powiedz czy chcesz zwrot(znaczy że maja ci przyszłać nową) czy oddać. Edytowane przez Nektaryna Czas edycji: 2010-01-21 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy błąd, bo mi dyrektorka mówiła, że punkt podrożał, więc tak chyba zostanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.