Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 22:07   #2401
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

A ja właśnie przeczytałam taki alert => "Witaj!
Już podczas najbliższej Kampanii Rekrutacyjnej masz szansę skorzystać z oferty specjalnej! Wystarczy, że osiągniesz poziom 12% w Katalogu 2/2010, aby otworzył się przed Tobą świat niezwykłych możliwości. Wykorzystaj szansę, którą daje Ci Oriflame." <= ciekawe co wymyślą

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:09   #2402
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
eh niby nie, ale wiadomo co to Ori znowu wymyśli już mam dość świecenia oczami za ciągłe braki, błędy i wszystko, i wieczne tłumaczenie. Już kilka razy usłyszałam że w Avonie to nie ma aż tylu braków i że lepiej tam zamawiać.
Tak Ori motywuje do pracy....
widocznie w Avonie tak dużo nie kupują i nie ma braków:P
ale bez przesady też są. Ja kiedyś na krem dużo czekałam.
i wolę oriflame bo wszystko jest dla mnie ok a ostatnio kupiłam w Avonie 4 rzeczy i wszystkie do d.... :/

Karolinka18222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:22   #2403
wskazówka
Zakorzenienie

Konkurs Powershine miałam z głowy bo nie odczytałam maila i wiadomości o konkursie
Mam pyt. co do tostera. Jest tam jakaś szufladka na okruchy, ale jak to się wyjmuje? Czy może odwraca się do góry nogami i się wytrząsa?
Ja w katalogu 3 wezmę niewiele Na pewno lakiery do zdobienia paznokci, bo tego mi brakowało. Brakuje mi jeszcze w ofercie lakieru bezbarwnego, albo chociaż te do francuskiego manicure żeby nie były perłowe.
A co z tymi kremami co miały być dodawane? Bo nie dostałam.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:23   #2404
Lilka44
Raczkowanie

GG do Lilka44

Kobietki, na którymś poście radziłyście jak nawilżyć twarz -maseczki i takie tam. Za cholerę nie mogę teraz tego znależć. Pomocy okazało się ,że mam bardzo suchą skórę.
Lilka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:31   #2405
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Już podczas najbliższej Kampanii Rekrutacyjnej masz szansę skorzystać z oferty specjalnej! Wystarczy, że osiągniesz poziom 12% w Katalogu 2/2010, aby otworzył się przed Tobą świat niezwykłych możliwości. Wykorzystaj szansę, którą daje Ci Oriflame." <= ciekawe co wymyślą
z takimi brakami i problemami to mi się połowa grupy wykruszyła... firma sama sobie szkodzi

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:42   #2406
MadameButterfly6
BAN stały

Kurde ja mam sporo zamowien na puder i ta kredke Oriflame Beauty ktore sa w brakach... Czy beda one jakos niedlugo niedostepne czy juz moge sie z nimi pozegnac?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:27   #2407
ola_gie
Zakorzenienie

tabeh!

Dziękuję pięknie za informację o czterocyfrowych kodach No i będę miała Gold Toucha

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Konkurs Powershine miałam z głowy bo nie odczytałam maila i wiadomości o konkursie
Mam pyt. co do tostera. Jest tam jakaś szufladka na okruchy, ale jak to się wyjmuje? Czy może odwraca się do góry nogami i się wytrząsa?
Ja w katalogu 3 wezmę niewiele Na pewno lakiery do zdobienia paznokci, bo tego mi brakowało. Brakuje mi jeszcze w ofercie lakieru bezbarwnego, albo chociaż te do francuskiego manicure żeby nie były perłowe.
jako lakier bezbarwny można stosować emalię wierzchnią przynajmniej moja mama tak robi, szczerze mówiąc ja jeszcze nie używałam.

a co do kremów to one są tylko dla osób, które nie składały zamówień od 16 katalogu bodajże. parę stron wcześniej pisałam, że dzwoniłam na infolinię i tak mi powiedzieli.

a ta ulotka mi się też nie wyświetla, komuś się udało w ogóle otworzyć?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:35   #2408
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
jako lakier bezbarwny można stosować emalię wierzchnią przynajmniej moja mama tak robi, szczerze mówiąc ja jeszcze nie używałam.

a co do kremów to one są tylko dla osób, które nie składały zamówień od 16 katalogu bodajże. parę stron wcześniej pisałam, że dzwoniłam na infolinię i tak mi powiedzieli.

a ta ulotka mi się też nie wyświetla, komuś się udało w ogóle otworzyć?
A to ja źle odczytałam ten post, bo myślałam, że dla osób które składały zamówienia od kat. 16. W takim razie przykro mi, że moje zamówienia nie zostały docenione, a osoby które nie składały zamówień dostaną krem
Co do tej emalii wierzchniej to nie jestem z niej zadowolona, bo schodzi mi całymi płatami z paznokcia. Poza tym przez jakiś czas nie używałam jej i wyparowała mi ze słoiczka
Ulotka też mi się nie wyświetla.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:50   #2409
ola_gie
Zakorzenienie

czyli najwidoczniej jednak emalia się nie nadaje a jest jeszcze taka utwardzająca płytkę, była chyba w promocji w poprzednim katalogu.

Co do akcji z tym kremem, to w ogóle jakieś zamieszanie, bo mail miał w tytule coś odnośnie braków, cała wiadomość napisana jakoś tak... bez enterów (nie w stylu powiadomień, które normalnie otrzymujemy) i nie było oczywiście ani słowa o właściwej grupie docelowej. Mnie się wydaje, że wysłali to w ogóle przypadkiem. W sumie nigdzie indziej żadnej informacji o tym kremie nie ma, a kiedy zapytałam panią z infolinii o całą sprawę, ta zniknęła gdzieś na dobrą chwilę się dowiedzieć, komu właściwie gratis przysługuje. Szkoda, że nie dostaniemy, ale jakoś śpiochów motywować też muszą, a w sumie regularnie zamawiający mają z tego tytułu programy lojalnościowe itp. Także nie zginiemy

Tak właśnie.
Stary 2010-01-20, 23:54   #2410
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
cos mi nie grało, wiec zadzwoniłam do Warszawy z pytaniem...
i okazuje sie ze niedokladnie czytamy regulaminy.
okazalo sie ze kody musza byc 4-cyfrowe, jesli dostałyście kody 3-cyfrowe, trzeba przed nimi wpisac zero.
ja tak zrobilam i weszły!!!!
szkoda ze wczoraj nie wpadłam aby tam zadzwonic bo bym juz jutro miala paczuszke, a tak dopiero we wtorek, ale i tak sie ciesze!!!
Oj dzięki kochana dzięki tobie mam trzecią pomadkę - Hot Peach
Jak się cieszę dzisiaj dostałam zamówienie na 2 wody i mam ponad 100 punktów w drugim katalogu i dostane hologram A tak się martwiłam w poniedziałek że pierwszy raz składam zamówienie poniżej 100 punktów.

Mam pytanie bo zamówiłam kiedyś maseczke z serii dotleniająco-nawilżającej Oxygen Boost. I ja ją używam tak, że nakładam ją i po kilku minutach zmywam. A kumpela mi powiedziała że niektóre maseczki to można wetrzeć i zostawić na noc i na to jeszcze krem i działanie jest mocniejsze. Robiecie tak? Bo ja pierwszy raz o tym słysze. I moge tak z tą maseczką zrobić? I mam jeszcze maseczke z swedish spa ona też się nadaje?
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:16   #2411
ola_gie
Zakorzenienie

To zależy od maseczki ja mam np. taką, na której jest napisane, żeby zmyć, z kolei moja mama stosuje maseczkę, na której piszą, żeby po tych 15 minutach resztę wklepać. Stosowanie na noc też powinno być w opisie wyszczególnione, gdzieś się z tym spotkałam. Generalnie tyle jest tych kosmetyków, że nie sposób uogólnić

Tak właśnie.
Stary 2010-01-21, 01:13   #2412
słonik
Zakorzenienie

hej Dziewczyny mam pytanie jeszcze odnośnie Power Shine - jeśli dany odcień jest niedostępny, to pomadka się w ogóle nie pojawia w koszyku? Bo wygrałam 2 kody - Charming Mauve i Gold Touch i żaden mi nie wchodzi (wklepuję 4 cyferki oczywiście)
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:17   #2413
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ale zeby potem nie bylo "ale"
w katalogu 3, w konkursie GG pisze tak:

1. zrob zakupy za 49,90zl w tym katalogu

2. otrzymasz karte-zdrapke gratis! wyslemy ja do ciebie wraz z twoim nastepnym zamowieniem.

czyli zdrapke klient otrzyma wraz z zamowionymi kosmetykami z katalogu 3, czy w katalogu 4 bedzie musial zlozyc kolejne zamowienie, by otrzymac zdrapke?
A gdzie jest napisane, że następne zamówienie ma być w 4 katalogu? Bo ja wcale tak tego nie rozumiem .

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Wkurza mnie to strasznie. Dlaczego ja nie mogę przyspieszyć swojego wzrostu? Pracuję lepiej niż moja liderka, a to ona będzie miała przywileje :/.

A, zamówiłam dzisiaj 2 próbki na filię Kraków - dołączyły mi się dwa błyszczyki Vibes - za darmo. Ja o czymś nie wiem czy co? Infolinia też nie wie .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:27   #2414
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Toster ma szufladkę na okruchy, którą się wysuwa z boku
Stary 2010-01-21, 09:28   #2415
paulaz0
Raczkowanie

sluchajcie,mam problem dostalam maila od oriflame z brakami i na dole byl link ze jak niechce wiecej otrzymywac wiadomosci od oriflamu to zeby w niego kliknac,a ja go niechcacy kliknelam i teraz niewiem jak to cofnac???
paulaz0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:33   #2416
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie

W poprzednim programie lojalnościowym udało mi się zebrać wszystkie 3 hologramy. Wysłałam kartkę do Warszawy jak zwykle, dość wcześnie(tak, żeby spokojnie zdążyła dotrzeć przed rozpoczęciem katalogu 2).
Jednak gdy złożyłam zamówienie z katalogu 2, nie dodało mi na fakturze ani wybranego zestawu Embrance, ani żadnej innej nagrody

Co powinnam zrobić?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Stary 2010-01-21, 09:43   #2417
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie

W poprzednim programie lojalnościowym udało mi się zebrać wszystkie 3 hologramy. Wysłałam kartkę do Warszawy jak zwykle, dość wcześnie(tak, żeby spokojnie zdążyła dotrzeć przed rozpoczęciem katalogu 2).
Jednak gdy złożyłam zamówienie z katalogu 2, nie dodało mi na fakturze ani wybranego zestawu Embrance, ani żadnej innej nagrody

Co powinnam zrobić?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Załatwić telefonicznie 0 801 122 000 lub 22 45 80 300 .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:52   #2418
dorciaj
Raczkowanie

GG do dorciaj

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A, zamówiłam dzisiaj 2 próbki na filię Kraków - dołączyły mi się dwa błyszczyki Vibes - za darmo. Ja o czymś nie wiem czy co? Infolinia też nie wie .
U mnie jeszcze lepiej, dołączyły mi się:
VISIONS - BŁYSZCZYK DO UST
V. - TUSZ DO RZĘS NAUGHTY EYES
Stary 2010-01-21, 09:57   #2419
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorciaj Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze lepiej, dołączyły mi się:
VISIONS - BŁYSZCZYK DO UST
V. - TUSZ DO RZĘS NAUGHTY EYES
mi to samo :P na początku myślałam, że to zamiast pomadek power shine, ale teraz to już nie wiem
Stary 2010-01-21, 09:58   #2420
dorciaj
Raczkowanie

GG do dorciaj

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
mi to samo :P na początku myślałam, że to zamiast pomadek power shine, ale teraz to już nie wiem
Ja nie brałam udziału w konkursie więc to chyba nie ma z tym nic wspólnego
Stary 2010-01-21, 10:04   #2421
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Mam pytanie bo zamówiłam kiedyś maseczke z serii dotleniająco-nawilżającej Oxygen Boost. I ja ją używam tak, że nakładam ją i po kilku minutach zmywam. A kumpela mi powiedziała że niektóre maseczki to można wetrzeć i zostawić na noc i na to jeszcze krem i działanie jest mocniejsze. Robiecie tak? Bo ja pierwszy raz o tym słysze. I moge tak z tą maseczką zrobić? I mam jeszcze maseczke z swedish spa ona też się nadaje?
Właściwie każdą maseczkę o działaniu nawilżającym można zostawić spokojnie na noc. Ja tak robię od długiego czasu i nic się złego nie dzieje, wprost przeciwnie cerę mam w lepszym stanie. Tylko oczyszczające i peel off trzymam na twarzy zgodnie z zaleceniami.
Stary 2010-01-21, 10:08   #2422
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Mi się dołaczył 1 vibes i 1 tusz visions

Cytat:
Napisane przez paulaz0 Pokaż wiadomość
sluchajcie,mam problem dostalam maila od oriflame z brakami i na dole byl link ze jak niechce wiecej otrzymywac wiadomosci od oriflamu to zeby w niego kliknac,a ja go niechcacy kliknelam i teraz niewiem jak to cofnac???
Zobacz w ustawieniach profilu czy Ci się ptaszek nie odznaczył przy "Wyrażam zgodę na przesyłanie informacji handlowej, dotyczącej Klubu Oriflame, drogą elektroniczną na podany przeze mnie adres poczty elektronicznej oraz numer telefonu."
Stary 2010-01-21, 10:10   #2423
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
hej Dziewczyny mam pytanie jeszcze odnośnie Power Shine - jeśli dany odcień jest niedostępny, to pomadka się w ogóle nie pojawia w koszyku? Bo wygrałam 2 kody - Charming Mauve i Gold Touch i żaden mi nie wchodzi (wklepuję 4 cyferki oczywiście)
Stary 2010-01-21, 10:19   #2424
Lilka44
Raczkowanie

GG do Lilka44

Cytat:
mi też dodano i co dalej kliknąć zatwierdż?
Stary 2010-01-21, 10:33   #2425
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulaz0 Pokaż wiadomość
Ja też kliknęłam niechcący i to już nie pierwszy raz Nie martw się... Jeśli jesteś konsultantką, to i tak będziesz dostawać informacje. Tak dla spokoju sprawdź sobie w swoim profilu na stronie, czy masz zaznaczone krzyżykami, że zgadzasz się na otrzymywanie maili o ori - jak będzie zaznaczone, to znaczy że będziesz je dostawać
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:49   #2426
kosmetyczkaa
Raczkowanie

Słuchajcie, cos z ta ich strona jest nie tak. Przed chwila tez mi dodawali do koszyka błyszczyk i tusz do rzęs a w tej chwili juz tego nie ma udało mi się za to z tym kodem, tez musiałam wpisać 0 i mam GOLD TOUCH
A wogóle to nie moge sie połapac z tą nowa stroną, nie widze alertów i denerwuje mnie to
Stary 2010-01-21, 10:55   #2427
Lilka44
Raczkowanie

GG do Lilka44

u mnie też już nie ma ciekawe co by było gdybym bez zamówienia zatwierdziła?
Stary 2010-01-21, 11:25   #2428
kosmetyczkaa
Raczkowanie

A jak zatwierdzić zamówienie, jezeli mam juz 2 faktury na kredyt a chciałabym coś jeszcze domówić i zapłacić przy odbiorze. nie widzę takiej opcji do klikniecia
Stary 2010-01-21, 12:39   #2429
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosmetyczkaa Pokaż wiadomość
A jak zatwierdzić zamówienie, jezeli mam juz 2 faktury na kredyt a chciałabym coś jeszcze domówić i zapłacić przy odbiorze. nie widzę takiej opcji do klikniecia
Też akurat mam dwie faktury niezapłacone w chwili obecnej i jak wchodzę w weryfikację zamówienia, to pod tabelką mam przyciski "Powrót", "zobacz oczekujące", "Za pobraniem" i po prawej "e-płatność". Jeśli chcesz zapłacić przy odbiorze, to kliknij "za pobraniem". Należy jednak pamiętać, że opcja ta jest dostępna tylko i wyłącznie przy zamawianiu na adres domowy! W takiej sytuacji na biuro/filię/oddział masz do dyspozycji tylko e-płatność, bo placówki nie realizują zamówień płatnych przy odbiorze. Owszem można zapłacić fakturę w kasie, ale jest ona wystawiona z 14-dniowym terminem płatności.
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 12:41   #2430
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ja nie wiem co jest grane z tym katalogiem... Zawsze sobie punkty i ceny z pamięci pisze, a dziś dostałam już zamówienie na katalog 03 i coś mnie tknęło i patrze w ten cennik... A tu jakie zdziwienie Zawsze za cenę np: 16,90 było 6 pp, teraz jest tylko 5 Za 19,90 jest teraz 6 pp Nic już nie rozumiem Czy wy też tak macie? To kolejny błąd czy wprowadzili jakieś zmiany nie informując o niczym? Kurcze no i jak tu zbierać te punkty

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości