|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
A ja właśnie przeczytałam taki alert => "Witaj!
Już podczas najbliższej Kampanii Rekrutacyjnej masz szansę skorzystać z oferty specjalnej! Wystarczy, że osiągniesz poziom 12% w Katalogu 2/2010, aby otworzył się przed Tobą świat niezwykłych możliwości. Wykorzystaj szansę, którą daje Ci Oriflame." <= ciekawe co wymyślą
|
|
|
|
#2402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale bez przesady też są. Ja kiedyś na krem dużo czekałam. i wolę oriflame bo wszystko jest dla mnie ok a ostatnio kupiłam w Avonie 4 rzeczy i wszystkie do d.... :/ |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Konkurs Powershine miałam z głowy bo nie odczytałam maila i wiadomości o konkursie
![]() Mam pyt. co do tostera. Jest tam jakaś szufladka na okruchy, ale jak to się wyjmuje? Czy może odwraca się do góry nogami i się wytrząsa? Ja w katalogu 3 wezmę niewiele Na pewno lakiery do zdobienia paznokci, bo tego mi brakowało. Brakuje mi jeszcze w ofercie lakieru bezbarwnego, albo chociaż te do francuskiego manicure żeby nie były perłowe. A co z tymi kremami co miały być dodawane? Bo nie dostałam. |
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki, na którymś poście radziłyście jak nawilżyć twarz -maseczki i takie tam. Za cholerę nie mogę teraz tego znależć. Pomocy okazało się ,że mam bardzo suchą skórę.
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2406 |
|
BAN stały
|
Kurde ja mam sporo zamowien na puder i ta kredke Oriflame Beauty ktore sa w brakach... Czy beda one jakos niedlugo niedostepne czy juz moge sie z nimi pozegnac?
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
tabeh!
Dziękuję pięknie za informację o czterocyfrowych kodach No i będę miała Gold Toucha ![]() Cytat:
przynajmniej moja mama tak robi, szczerze mówiąc ja jeszcze nie używałam.a co do kremów to one są tylko dla osób, które nie składały zamówień od 16 katalogu bodajże. parę stron wcześniej pisałam, że dzwoniłam na infolinię i tak mi powiedzieli. a ta ulotka mi się też nie wyświetla, komuś się udało w ogóle otworzyć?
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej emalii wierzchniej to nie jestem z niej zadowolona, bo schodzi mi całymi płatami z paznokcia. Poza tym przez jakiś czas nie używałam jej i wyparowała mi ze słoiczka ![]() Ulotka też mi się nie wyświetla. |
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
czyli najwidoczniej jednak emalia się nie nadaje
a jest jeszcze taka utwardzająca płytkę, była chyba w promocji w poprzednim katalogu.Co do akcji z tym kremem, to w ogóle jakieś zamieszanie, bo mail miał w tytule coś odnośnie braków, cała wiadomość napisana jakoś tak... bez enterów (nie w stylu powiadomień, które normalnie otrzymujemy) i nie było oczywiście ani słowa o właściwej grupie docelowej. Mnie się wydaje, że wysłali to w ogóle przypadkiem. W sumie nigdzie indziej żadnej informacji o tym kremie nie ma, a kiedy zapytałam panią z infolinii o całą sprawę, ta zniknęła gdzieś na dobrą chwilę się dowiedzieć, komu właściwie gratis przysługuje. Szkoda, że nie dostaniemy, ale jakoś śpiochów motywować też muszą, a w sumie regularnie zamawiający mają z tego tytułu programy lojalnościowe itp. Także nie zginiemy
|
#2410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak się cieszę dzisiaj dostałam zamówienie na 2 wody i mam ponad 100 punktów w drugim katalogu i dostane hologram Mam pytanie bo zamówiłam kiedyś maseczke z serii dotleniająco-nawilżającej Oxygen Boost. I ja ją używam tak, że nakładam ją i po kilku minutach zmywam. A kumpela mi powiedziała że niektóre maseczki to można wetrzeć i zostawić na noc i na to jeszcze krem i działanie jest mocniejsze. Robiecie tak? Bo ja pierwszy raz o tym słysze. I moge tak z tą maseczką zrobić? I mam jeszcze maseczke z swedish spa ona też się nadaje? |
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy od maseczki
ja mam np. taką, na której jest napisane, żeby zmyć, z kolei moja mama stosuje maseczkę, na której piszą, żeby po tych 15 minutach resztę wklepać. Stosowanie na noc też powinno być w opisie wyszczególnione, gdzieś się z tym spotkałam. Generalnie tyle jest tych kosmetyków, że nie sposób uogólnić
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
mam pytanie jeszcze odnośnie Power Shine - jeśli dany odcień jest niedostępny, to pomadka się w ogóle nie pojawia w koszyku? Bo wygrałam 2 kody - Charming Mauve i Gold Touch i żaden mi nie wchodzi (wklepuję 4 cyferki oczywiście)
|
|
|
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
A, zamówiłam dzisiaj 2 próbki na filię Kraków - dołączyły mi się dwa błyszczyki Vibes - za darmo. Ja o czymś nie wiem czy co? Infolinia też nie wie .
|
||
|
|
|
#2414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
sluchajcie,mam problem dostalam maila od oriflame z brakami i na dole byl link ze jak niechce wiecej otrzymywac wiadomosci od oriflamu to zeby w niego kliknac,a ja go niechcacy kliknelam
i teraz niewiem jak to cofnac???
|
|
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie
![]() W poprzednim programie lojalnościowym udało mi się zebrać wszystkie 3 hologramy. Wysłałam kartkę do Warszawy jak zwykle, dość wcześnie(tak, żeby spokojnie zdążyła dotrzeć przed rozpoczęciem katalogu 2). Jednak gdy złożyłam zamówienie z katalogu 2, nie dodało mi na fakturze ani wybranego zestawu Embrance, ani żadnej innej nagrody ![]() Co powinnam zrobić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
VISIONS - BŁYSZCZYK DO UST V. - TUSZ DO RZĘS NAUGHTY EYES
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw się... Jeśli jesteś konsultantką, to i tak będziesz dostawać informacje. Tak dla spokoju sprawdź sobie w swoim profilu na stronie, czy masz zaznaczone krzyżykami, że zgadzasz się na otrzymywanie maili o ori - jak będzie zaznaczone, to znaczy że będziesz je dostawać |
|
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, cos z ta ich strona jest nie tak. Przed chwila tez mi dodawali do koszyka błyszczyk i tusz do rzęs a w tej chwili juz tego nie ma
A wogóle to nie moge sie połapac z tą nowa stroną, nie widze alertów i denerwuje mnie to
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też już nie ma ciekawe co by było gdybym bez zamówienia zatwierdziła?
|
|
|
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
A jak zatwierdzić zamówienie, jezeli mam juz 2 faktury na kredyt a chciałabym coś jeszcze domówić i zapłacić przy odbiorze. nie widzę takiej opcji do klikniecia
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
Też akurat mam dwie faktury niezapłacone w chwili obecnej i jak wchodzę w weryfikację zamówienia, to pod tabelką mam przyciski "Powrót", "zobacz oczekujące", "Za pobraniem" i po prawej "e-płatność". Jeśli chcesz zapłacić przy odbiorze, to kliknij "za pobraniem". Należy jednak pamiętać, że opcja ta jest dostępna tylko i wyłącznie przy zamawianiu na adres domowy! W takiej sytuacji na biuro/filię/oddział masz do dyspozycji tylko e-płatność, bo placówki nie realizują zamówień płatnych przy odbiorze. Owszem można zapłacić fakturę w kasie, ale jest ona wystawiona z 14-dniowym terminem płatności.
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co jest grane z tym katalogiem... Zawsze sobie punkty i ceny z pamięci pisze, a dziś dostałam już zamówienie na katalog 03 i coś mnie tknęło i patrze w ten cennik... A tu jakie zdziwienie
Zawsze za cenę np: 16,90 było 6 pp, teraz jest tylko 5 Za 19,90 jest teraz 6 pp Nic już nie rozumiem Czy wy też tak macie? To kolejny błąd czy wprowadzili jakieś zmiany nie informując o niczym? Kurcze no i jak tu zbierać te punkty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

już mam dość świecenia oczami za ciągłe braki, błędy i wszystko, i wieczne tłumaczenie. Już kilka razy usłyszałam że w Avonie to nie ma aż tylu braków i że lepiej tam zamawiać.

i teraz niewiem jak to cofnac???
Zawsze za cenę np: 16,90 było 6 pp, teraz jest tylko 5
Za 19,90 jest teraz 6 pp
Nic już nie rozumiem