|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Cytat:
No, ale chciałam zobaczyć to zobaczyłam ![]() ![]()
![]() |
#2462 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gość, który ciągnie dwie sroki za ogon i jeszcze mu to na dobre wychodzi... bo jak to nieładnie zabrzmi- kot przy jednej dziurze się nei uchowa... i tak o to ten Wasz cudowny wspaniały facet- pięknie sobie życie ustawił. Jak Pepuś pisała- gościu chce zrobić również z Ciebie kobiete niezależną. Kobietę, która będzie musiała jemu podlegać... Wyobraź sobie jak tfu tfu Wasze dziecko miało by żyć w takim Świecie? - Mamusiu dlaczego tatusia nie ma nigdy ze mną w weekendy? - bo wiesz synusiu, on ma jeszcze jedną Panią i jeszcze jednego synka i nie może być tylko z Tobą, bo wiesz... "BÓG KAZAŁ SIĘ DZIELIĆ" ! :/ ![]() ![]() Madziora- zbierz siły i kopnij go w dupe! Bo i Tobie zniszczy życie. Pamiętaj, że jakbyście mieli dziecko i jak by ono wyrosło- by zrozumiało dlaczego mamusia ma dochodnego męża, a ono tatusia - BO MAMA BYŁA SŁABA I TAK SIĘ DAŁA! Stracisz autorytet wtedy. Dziecko będzie Ciebie miało za gorszą, będzie wielbiło tatusia, że taki sprytny lisek z niego. Stracisz wtedy też dziecko... Zastanów się, bo mi się aż krew wzburzyła. Ten niby Twój, ale jednak nie Twój... traktuje Cie jak szmacianą lalkę, taką na pocieszenie. "Kocham Cię, chce miec z Toba dziecko- ale tak Cie kocham, że nie potrafie odejsc od żony" jak z tym opowiesci w gazetach! Gdyby Cię kochał, a z żoną byłoby mu tak bardzo źle... to by już dawno odszedł! On Was wykorzystujesz, a Ty dałaś się w to wciągnąć.
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
im własnie dostałam@.. hihihii ale akcja
![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Maggie no jak Ty w styczniu, to też oczywiście trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() Mi i Kasiuli może się uda na luty załapać ![]()
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
odezwe się później
![]() ![]()
#2471 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki kochane
![]() zaraz was postaram sie nadrobic, ale na poczatku dnia mam mala prosbe ![]() ![]() ![]() a;le czyktóas z Was pracuje, albo pracowała jako asystentka albo skeretarka??? ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() jak tam minoł weekend? u mnie pokręcony, już wspominałam o przestawieniu mebli w pokoju to dodam że jeszce poprzestawialiśmy w sypialni ![]() a jak tam nasze dziewczęta zafasolkowane? jak sie czujecie? kasiula kurcze szkoda ze ta @ przyszła już myślałam że test jednak wskazuje na fasolinkę ![]() madziorka_82 nigdy nie by łam w takiej sytuacji i szczerze to niezazdrosze, ale jak to sie mówi każdy jest kowalem swojego losu i ty w jakimś sensie sama skazujesz sie na tortury, wiem że pewnie nie jest Ci łatwo bo kochasz itd ale kochana w ten sposób sie wykończysz wiec moze warto zastanowić sie nad zmianą? życzę powodzenia i trzymam kciuki abyś wkońcu była szczęśliwa motylek a u ciebie dalej nie ma@ a moze te testy z allegro to jednak jakieś trefne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam jutro rozmowe kwalifikacyjna pierwszy raz w zyciu o takie stanowisko i chcialabym dobrze wypasc
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
ojej kasiu, no to powiem ci, ze się ciesze w sumie bo przynajmniej masz jasną sprawę a ja dalej zachodze w głowę co jest??? w brzuchu mi jeździ jak na @ ale ta tempka z rana mnie zmyla... za wysoka jak na @... miałam dziś dzwonić do gina ale może poczekam do poświętach jeśli @ jeszcze nie przyjdzę a co do testów z allegro to nie wiem czy trefne czy nie, pokazują niby tą kontrolną kreskę a tam gdzie powinna być testowa to nie ma nic a nic, nawet cienia kreski, zero nul.... więc już raczej nic się nie pokaże i tylko czekać na tą wredotę ale ile można???? niunia a ty jak tam??? też nadal @ nie ma???? co z tym kochana robisz? może na pogotowie??? skoro nie można prywatnie, powiedz, że boli cię brzuch czy cos i, że @ się spoźnia i to już 50dc, a co, trzeba trochę pościemniać żeby się przejeli...
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co do rozmowy to ja nei jestem specjalistą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Motylku dziekuje ci
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
no Ty sie smiej, a ja mowie powaznie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Nie było mnie cały weekend u was, ale nie miałam czasu na nic, całą sobotę sprzątaliśmy, byliśmy po choinkę, a w niedziele raniutko pojechaliśmy na zakupy po reszte prezentów a później do północy robiłam pierogi, masakra. Dziś znowu z rana praca, a jeszcze żeby tego było mało to nawał pracy. Po za tym strasznie się ciesze bo moja przyjaciólka okazało się że jest w ciąży (ta co też poroniła) i będzie miesiąc później rodziła ![]() Kochane a jak tam u was? Mi już brzusio się wyłonił mam taką malutką piłeczkę ![]() ![]() A jak u was przed świętami? Dużo pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Wtajemniczenie
|
motylku kochana nie smutaj sie
![]() ![]() Cytat:
![]() a to tez jest firma miedzynarodowa i potrzebna jest znajomosc j ang .. mysle ze to ich zaintersowalo ze bylam w anglii 2 lata i teraz robie studia z ang...ale czy sobie poradze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- powiem wam cos Kochane.. od teraz naprawde sceptycznie bede podchodzic do wszystkich testów.. i do wszystkich spóznien.....troche sie zawiodłam.....nie na testach.. ale na mojej psychice..powaznie ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki. Przede wszystkim dziękuję Wam wszystkim za zrozumienie i rady. Wiecie że w naszym świecie nieważne kto zawinił i kto oszukał-taka kobieta jak ja zawsze jest szufladkowana jako ta zła, że już innych określeń nie przytoczę... Szczerze mówiąc bałam się Waszej reakcji i odrzucenia a tu taka miła niespodzianka. Dziękuję
![]() Co do wychowywania się dzieci bez ojców...wiecie, wydaje mi się że to zależy od sytuacji. Jest to bardzo indywidualna sprawa dla każdego. Moja znajoma opowiedziała mi przypadek swojej kuzynki (czy kogoś tam, mniejsza z tym), która po prostu nie mogła znaleźć sobie partnera. To co zrobiła może było egoistyczne z jej strony ale wyszło na dobre. Mianowicie zaczęła poznawać nowych ludzi, mężczyzn. Oceniała ich sobie pod wieloma względami i jak już wybrała sobie odpowiedniego "dawcę" że to tak nieładnie określę, zaszła z nim w ciążę i ich drogi się rozeszły. Facet chyba do tej pory nie wie że jest ojcem. Wiem że to nie fair wobec niego ale co do dziecka-jest to śliczna, zdrowa, inteligentna i przede wszystkim szczęśliwa dziewczynka. Znam wiele przypadków wychowywania się bez ojców, nie jestem do końca za tym bo też uważam że dziecko powinno mieć obojga rodziców ale... te przypadki o których mówię raczej nie są przepełnione żalem do matek czy ojców. Przeciwnie. Co do mojego partnera, na jego przykładzie doskonale widzę jaki błąd popełniają ludzie którzy zostają ze sobą (a w zasadzie obok siebie) dla "dobra" dziecka. Dobra które tak naprawdę nie jest dobrem bo krzywdząc siebie nawzajem krzywdzą też dziecko, które nic nie zawiniło a przecież wiadomo że w życiu różnie się układa i wiele rzeczy się zmienia. Byłoby to chyba zbyt proste gdyby każdy miał poukładane od początku do końca jak to będzie i że zawsze będzie pięknie. Oczywiście oszykałabym i siebie i Was gdybym powiedziała że nie wolałabym żeby został wtedy przy mnie. Pewnie że tak. Jednak po tym co się stało, po tym wszystkim czego się dopuścił wobec mnie (bo były nawet i wyzwiska przez tel żeby tylko zadowolić wściekłą żonę a chwilę potem jak tylko wyszedł z domu telefony z przeprosinami) nie wiem jak by się to wszystko ułożyło później. Jedno wiem na pewno-nie trwałabym w związku tylko ze względu na dobro dziecka bo ja jakoś inaczej rozumiem dobro dziecka... Póki co niestety cały czas staram się go w jakiś sposób usprawiedliwiać. Podobno doszło do szantażu: jak stąd wyjdziesz nigdy więcej nie zobaczysz naszego syna, albo nawet któregoś razu była groźba że skończy ze sobą i z dzieckiem! Moje zdanie-kobieta jest psychiczna. Która matka grozi że zrobi coś dziecku, własnemu dziecku???? Gdyby on miał odwagę i chociaż trochę jaj, walczyłby o dobro tego dziecka w inny sposób. Bo te groźby były wysłane smsem- nic czego nie można odzyskać i przedstawić odpowiednim organom. Ale on oczywiście twierdzi że z góry jest na przegranej pozycji. Ech...szkoda gadać. Wogóle to mam już takie mieszane uczucia. Niby tęsknię, usycham, umieram, płaczę, im bardziej chcę przestać kochać tym silniejsze jest to uczucie. Ale z nim rośnie inne-rozgoryczenie, żal, wściekłość, może już nawet nienawiść. Tyle że co z tego jak tylko stanie przede mną, popatrzy na mnie i mięknę... ![]() ![]() ![]() No już koniec tych smutów bo zaraz znowu zacznę płakać a Wy pewnie też nie macie ochoty czytać takich rzeczy. Dziś robiłam kolejny test owulacyjny. Mój 8-my dzień cyklu. Wyszła jedna kreska ale po upływie tych 5-ciu minut które trzeba czekać na wynik druga była, tyle żę widoczna tylko pod światło. Taka naprawdę bardzo blada. Nie wiem co to znaczy, czy ona zawsze jest pod światło widoczna? ![]() Z resztą zobaczymy jutro. Może będzie bardziej widoczna i przynajmniej dowiem się że owulacja u mnie jeszcze występuje... Bo nie wiem, mam wrażenie że po tamtym zdarzeniu jakoś tak się zatrzymało. Nie mam żadnych dolegliwości jak ma teoretycznie nadejść. Za to każda następna @ jest gorsza od poprzedniej ![]() Sas powodzenia życzę na rozmowie. Będzie wszystko dobrze tylko się nie denerwuj ![]() Motylku moja ginekolog twierdzi że test może wyjść fałszywie pozytywny kiedy zbliża się @ A teraz i ja muszę niestety uciekać ![]() ![]() ![]()
to think that I was so naive. maybe didn't mean that much. but it meant everything to me. Edytowane przez madziorka_82 Czas edycji: 2009-12-21 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
hEJ DZIEWCZYNKI, JA TYLKO SIE PRZYWITAC
![]() duuuzo pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki,no ja niestety 46 dc i @ nadal niema kurde,ale czuje sie dobrze niebede latac po szpitalach poczekam cierpliwie do 5 styznia na wizyte u gina,i sie zobaczy,niemialam wczoraj i dzis rano neta dopiero teraz dziala,
Madzia wez ty go zostaw skoro nieumie sie na nic zdecydowac to jest poprostu dupek do kwadratu,choc mialam tu kolege ktory tez przez pol roku zyl w dwoch zwiazkach,i twierdzil ze niewie co ma zrobic bo nieumie zdecydowac,bo kocha obie jedna w polsce a druga poznal w holandi,ale zycie samo za niego zdecydowalo,bo pani w polsce sie skapnela i go olala,bo dowiedziala sie o zdradzie,i jest teraz szczesliwa z fajnym facetem niedlugo pozniej go poznala,mam z nia kontakt,i radze cie wiem ze teraz myslisz ze nikogo nieznajdziesz ze niemasz ochoty ale to bzdura,zadbaj o siebie zacznij wychodzic z domu a nie czekac na tego dupka ktory niepotrafi sie ogarnac,bo bedziesz tak zyla latami i tylko zmarnujesz sobie zycie
#2488 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Generalnie pokaz sie z jak najlepszej strony, jak spytaja sie cos po angiellsku to nawet ''kali jesc kali pic'' ale odpowiadaj, pokaz ze jestes pelna energii, systematczna obowiazkowa i ze to wlasnie Ciebie szukali ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to dzien dobry ![]() Co slychac? Mysmy wczoraj wybrali sie do PL, do Torunia konkretnie.... kurde jechalismy ponad 16 h ... Niemcy cale zasypane, ciezko bylo przejechac, autostrady nawet nie poodsniezane! Masakra. Dopiero teraz ustawilam neta w hotelu, musialam sprawdzic kilka pokoi zeby ustalic w ktorym jest a w ktorym nie- okazalo sie ze cale 3 pietro jest wywalone od internetu, to przenioslam sie na 2 ![]() Bylam na szybko w Duglas'ie kupilam TZ krem- moglam to zrobic w DE bo tak kosztuje ok 35 euro a tu dalam 160 zl ... no ale niech ma ![]() Tak mi sie fajnie spacerowalo, nawet zimna nie czulam.. i ten sniezek grrr ![]() Ach jeszcze chcialam Madziorce co powiedziec....Kochana, wiem ze ciezko, ale przemysl sobie czy wlasnie tak wyobrazasz sobie dalsze zycie... i taka przyszlosc dla dziecka?? On raczej nie jest wart zachodu, tym bardziej lez. Zycze Ci duzo sily, by walczyc o siebie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() cossmaa witaj w moim miescie kochana. pieknie dzis sniezek pada prawda? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.