|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
monis bedziesz chyba moja motywacja bo mamy tyle samo wzrostu 176 ( pysiu... w tabelce jest błąd z moim wzrostem
![]() ![]() mi tez naleza się baty bo dziś wypiłam gorącą czekoladę i małe piwko w ramach świętowania 13stu miesięcy z moim Szczęściem ![]() misia ja też nie mogę nosić wysokich obcasów bo ze swym narzeczonym jestem równa wzrostem a czasem w porywach to tak odrobinkę wyższa.. ale coż miłość nie wybiera ![]() obiecuje zrobić dziś zrobić serię brzuszków z hantlami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
Właśnie ! Powiedzcie mi jakie ćwiczenia stosujecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc, buziaczki ![]()
![]() |
#2464 | |
Wtajemniczenie
|
sunshine16 lepiej nie wpychaj żebyś nie oddała
Camila i to ja rozumiem spowiedź przyjęta mooniisss mam nadzieję że regulamin przeczytany witam jako M.CH ![]() czarownica2010 bardzo ładnie tak trzymaj bez grzechu ![]() nigdziebyc zgodnie z życzeniem ![]() ![]() misialinana mówiłam,że nie będziesz jedyna ![]() ![]() margolka baty powinny być ale daruje,bo masz dyspense przez wasze święto mysia informacje się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- zapomniałam z tego wszystkiego o spowiedzi po kolacji była niemiła niespodzianka[wiecie jaka] ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
-dlugie spacery z psem -brzuszki -przysiady -pompki -rower -rozciaganie
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-03-14 o 21:09 Powód: pysiowa ortofrafia ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do jedzonka: 1 śniadanie omlet + herbata czerwona 2 śniadanie troszkę sałatki z pora obiad 2 ziemniaczki, 3 kotlety sojowe i buraczki + herbata czerwona podwieczorek orzeszki kolacja pół bielucha z rzodkiewką i szczypiorkiem + herbata czerwona nie wiem czy przypadkiem nie za dużo zjadłam ![]() ![]()
#2466 |
Wtajemniczenie
|
czerwona jak dla mnie to oki typowy jadłospis jak na sb
![]()
#2467 |
Rozeznanie
|
no wreszcie mogę wejść na forum, bo się nie dało
![]() ![]() ![]()
#2468 |
Raczkowanie
|
jestem spóżniona ze spowiedzia...niestety mamciu zgrzeszyłam ale tak troszeczkę. byłam u chrześniaczka na urodzinach i wypiłam mała literatkę szampana. za to dumna jestem bo nie ruszyłam torta-a słodycze to moja zmora- tu dziekuje że byłam z moimi dziecmi bo pomogły pozbyć sie z talerza tej słodkości i niky nie zauważył...hi hi a to ja zawsze po nich kończyłam. a tak poza tym ide właśnie do pierwszej pracy a od 12 do drugiej wiec maseczki do wieczora...pa
#2469 |
Raczkowanie
|
DZIEEEN DOBRY !!
![]() Jaaaa ale namachalyscie :| nie chcialo mi sie wczoraj kompa wlaczac wieczorem jak przyjechalam od kolezanki i tez nagrzeszylam ![]() ![]() ![]() Spowiedz z wczoraj hmmm sniadanie ok bez rewelacji obiad pulpety z salatka krabowa i tu sie zaczyna .... pojechalam do kolezanki a ta przyszykowala obiad karkowa pieczona :d z ziemniakami i salatka tyle ze zjadlam karkowke i salatke ale kawalek najmniejszy jaki zdarzylam upolowac i... wypilam lampke wina ale to chyba nie tak zle z winkiem jedna na dobre krazenie (i tak za winem nie przepadam bo mi buzia sie wykrzywia po nim ![]() ![]() To i mi wyszlo ale kolezanki zamurowalo jak mnie zobaczyly ![]() ![]() ![]() Dzisiaj juz normalny tryb zarcia bez rewelacja bedzie dla zwalenia wczorajszego zarcia dzisiaj zupka tylko jakas jarzynowa i trzeba bedzie dupke ruszyc ![]() Witam nowa dziewczynke ![]() Anecia no ty smigasz do nowej pracy a ja mam dzisiaj rozmowe kwalifikacyjna ![]() ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-15 o 06:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
Czesc Chudzinki!!!
Desi, na pewno bedziemy trzymaly za Ciebie kciuki. A o ktorej masz te rozmowe??? Nie wiem, jak Wy, ale ja zawsze, kiedy napije sie coca-coli light (i nie tylko light) jestem wzdeta bardziej, niz nazarlabym sie nie wiadomo jak tlustego miesa. Dzis w nocy czulam sie, jakbym w brzuchu miala ogromny balon!!! Mam nadzieje, ze do swiat nie trafi sie juz zadna imprezka, bo chcialabym schudnac jeszcze ze 3 kg (1 tydzien=1 kilogram ![]() ![]() Milego dnia!!!
#2471 |
Raczkowanie
|
czarownica2010 kochana mam o 10 ale wstalam wczesniej bo nie wydrukowalam sobie wiecej cv a lepiej jakby miec przy sobie bo zgloszenie wyslalam przez maila wiec pisemne dobrze tez miec wiec musze sobie wydrukowac, ale nie wiem czy tam chce pracowac chociaz to tez w biurowa robota ale hmm nie wiem nawet sie tak bardzo nie stresuje ..jeszcze no i w jeansach pojde chyba mozna isc nie? aby tylko gora byla jakas elegancka.
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Witam drogie Panie
![]() No i się wyspałam, pomimo wstawania o 6:30 ![]() Dziś odetchnęłam z ulgą, po wczorajszym zaparciu(winny sobotni popcorn) dziś już normalnie się wypróżniłam i od razu mi lepiej ![]() Nie chcę, żeby było tak jak wczoraj, więc trzeba się zdrowo odżywiać, żeby tego uniknąć ![]() Nie wiem jak dziś będzie z jedzonkiem, bo lodówka w prawdzie pełna, ale same rzeczy, których do dietetycznych nie można zaliczyć, a z kasą coś kiepsko, dopiero na wieczór lub jutro rano będzie, ale coś wykombinuję żeby było dietetycznie ![]() Miłego dnia ![]() Desi powodzenia życzę i na pewno będę trzymać kciuki ![]() Pysiu mi się to nie podoba, takie nie miłe niespodzianki, to nic dobrego, może czas do lekarza iść ![]() Misia ja tam się przed moim nie wstydzę, może z początku naszej znajomości się wstydziłam, ale teraz jakoś mi to zwisa i tak widział mnie już z każdej strony, każdą fałdkę, więc nie mam się czego wstydzić i nago przy nim paraduję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
|
doberek, laseczki.
![]() ![]() Dzis nie wytrzymalam i znow wlazlam na wage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() des, trzymam kcuki! i czekam na wiadomosci z frontu! ![]() ![]()
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny ale jakos mnie moj stroj nie przekonuje jeansy i wiszaca marynarka horror jakis normalnie wiec pewnie dobrego pierwszego wrazenia nie zrobie a to tez sie liczy, zdaje sie ze mimo braku duzej kasy bede musiala sie wykosztowac na jakas ludzka marynarke bo masakra, spodnicy nie zaloze bo cholera zimno jest zeby zapindalac w niej wrrrr....
ejjj dziewuchy przestancie sie wazyc bo paranoi dostaniecie :| no za to tez powinny byc baty bo sie bedziecie dolowac !!! i ochota Wam spadnie na odchudzanie a to nie o to chodzi zeby co chwile wskakiwac na wage i patrzec ruszylo? czy nie? w obsesje wpadniecie na punkcie tej wagi a jak Wam nie ruszy to tym bardziej jestescie sklonne do tych "malych" grzeszkow!! spierniczac mi z wagi ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-15 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
Desi, w moim przypadku wazenie sie raz na 2 tygodnie odpada. Za dobrze siebie znam i wiem, ze za kilka dni moglabym zobaczyc +2 kg zamiast -2kg!!! Ja musze miec bat nad soba w postaci wagi. Waze sie 2-3 razy w tygodniu i zawsze rano!!! Ale wydaje mi sie, ze kazdy zna siebie i wie, co go najbardziej motywuje. Co do stroju na te rozmowe to idz w tym, co masz. Teraz przeciez nie kupisz nic nowego. Ale skoro nie masz kasy i wszystko na Tobie wisi to ja bym na Twoim miejscu wybrala sie do ciuchlandu (chyba, ze bardzo nie lubisz). Czasem naprawde mozna wybrac tam takie szmatki, ze w sklepie nigdy by nas nie bylo na nie stac.
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
witam Was dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pysia zapomnialas o mnie przy batach. czuje sie wyrozniona ![]() Dzien dobry ![]() Ja juz po sniadanku, wlasnie ogarniam nasze gniazdko ![]() ![]() Ja na wage staje raz na tydzien albo i rzadziej:P eraz o po okresie stane dopiero czyli za jakies 2,5 tyg ![]()
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dziś miałam poćwiczyć ale tego nie zrobie bo wczoraj z wieczora mnie @ nawiedził. Cóż, brzuch mnie boli i jest wypchany jak balon ![]() Pogoda ładniutka ![]() ![]() ![]() Muszę się zająć moim referatem ale mi sie nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Ach dzień dobry
![]() Przeczytałam wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nigdy więcej was tak nie zaniedbam . Nie odpisuje bo miałam zaległych 20 stron , za dużo tego a wyróżniać nikogo nie będę ![]() Ja już po śniadanku . przesadziłam i zjadłam aż 3 małe kromki razowce z wędlinką , na ogół jem dwie ![]() Ja co do mojego wyglądu to się bardzo wstydzę . Jestem z moim 4 lata a nigdy nie widział mnie nago ![]() Zawsze gaszę światło , i nigdy się przy nim nie przebieram . Już tak mam i boje sie że jak zobaczy moje sadło to się przestraszy , a do tego teraz doszły rozstępy po ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
oprócz brzuszków pomolestowałam też wczoraj skakankę
![]() ![]() ![]() desi 3mamy kciuki za rozmowę ![]() słonko za oknem a do tego.. śnieg :/ jak mi się chce już wiosny !!! Dziewczyny orientujcie się jakie sa w Waszych okolicach ceny za sale weselna w okresie wakacyjnym ? musze podzwonić i popytać i chciałabym się zorientować jak to jest ogólnie w innych regionach. może któras coś słyszała akurat . Milenka - nigdy ?? przecież skoro jesteście razem to Twój partner powinen kochać Cie taka jaka jesteś ! ja też się kiedyś cholernie wstydziłam.. ale z dnia na dzien przekonuje się, że nie warto... a tak mi sie przypomniało, że ja Was kiedyś widziałam na nk a Wy mnie nie ![]() ![]() Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2010-03-15 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Raczkowanie
|
czesc lasencje
wczoraj cały dzien mnie nie było w domu, do tego wróciłam poźno, a musiałam jeszcze TZ na wyjazd spakować i prace z anglika znow napisac i kurde nie miałam juz sil kompa włączyc....za to teraz musiałam nadrabiać znow kilka stron, do tego komp znow szaleje i zeszły prawie 2 godz.ale w koncu jestem mysiunia ciesz sie, ze romantyczny wieczór sie udał ![]() ![]() Kurcze mam znów grzech na sumieniu....jak wspominałam byłam wczoraj na obiadku u mamy i na urodzinach i kurde mimo, ze wydaje mi sie , ze ilościowa duzo nie zjadłam (w porównaniu do tego co bym chciała) ale był to tak nieziemski mix(słodkie, kwaśne, słone, tłuste) do tego mało ruchu i nie miałam czasu na ćwiczenia,ze dziś odchorowałam swoje. Nie musicie mnie nawet za kare chłostać, uwierzcie mi. O 4.30w nocy jak TZ wyjezdzał jeszcze było dobrze,o 6 rano juz sie zwijałam z bólu, żoładek miałam jak kamień,ćwiczenia nic nie pomagały,łyk mineralki zabijał, jakby nagle moj zołądek ważył tone więcej.Meczyłam sie do 8, specyfikow szczególnie brac nie mogłam , bo o 9rano na badanie krwi musiałam.W końcu wymyśłiłam, ze papieros moze coś ruszy, zdązyłam sie 3 razy zaciągnąc i ledwie co do toalety zdązyłam od razu z dwóch rur poszło. Uwierzcie mi dziewczyny, tak koszmarnie sie nie czulam chyba od ciązy,a nauczke mam jak cho**ra, teraz to niekt mnie z diety nie odwiedzie, choćby złote góry obiecywał. Może to głupio zabrzmi, ale nIgdy się tak nie czieszyłam, ze mogłam zwymiotować.Myśle , ze przeszłam chrzest bojowy i teraz to juz mnie nic a nic nie skusi do grzechu. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() No sorki dziewczyny, moze sie nie zgodzicie ze mna ale co chwila przychodza nowe osoby, ktore nie czytały forum, wpadaja na chwile, zadaja pytnia , chcą mieć wszystko na tacy i juz ich nie ma, myslą, ze dostaną przepis na szczupła sylwetke w tydzien.a to wprowadza chaos moim zdaniem.Dla mnie osobiscie to formu to niesamowita przyjacielska grupa, ktora sie wspiera, pomaga sobie, podpowiada. Ja zanim tu trafiłam przeczytałam WSZYSTKIE posty(choć wiadomo nie było ich tyle co teraz) i były dla mnie kopalnia wiedzy, przy tym poznałam troszke dziewczyny, ich problemy, i ogólnie problemy towarzyszace zrzucaniu kilogramow. Tego forum nie idzie stescic w małej pigułce. Tu sa wspaniałe dziewczyny, które ciezko pracuja i nie można tego wszystkiego steścić w małej pigułce..Ale ostra sie dziś zrobiłam, jak przeginam to sorki. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- misia kurcze, przykro mi z powodu Twoich problemow zołądkowych, moze to tylo jednorazowe?Pilnuj sie, moze faktycznie to dobre przerzuwanie pomoże. A może ty za bardzo odtłuszcozna jestes?( wiesz chyba o co mi chodzi). Kurde laski głodna jestem, ale az sie boje jesc, zeby znow mi żołądek nie zaszalał...boje sie nawet wody popić...dam sobie jeszcze troszke czassu i chyba zabiore sie za wafle ryzowe...brykam na chwile, musze psy nakarmic. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Milenkar witaj słonko. Jak tam dietka idzie?No fakt dawno CIe nie było, ale widze, ze nie zapomniałas o nas ![]() No ja w tym miesiacu nie bede mogła sie pochwalić oszałamiajacymi efektami diety. Ale coz [przyczyna moja słaba wola, ktora zezwoliła na obzeranie sie. Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-03-15 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bym Ci radzila popic troszke wody malymi lyczkami... i zobaczysz jak Ci wchodzi. Bez skojarzen, jak z tym drazkiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
gdzie sie podziały te dziewczyny co maja 37 kilosow do zrzucenia? chyba tylko ja zostałam ,
Witam nowy nabytek SUNSCHINE- DOBRZE PAMIETAM TO TY JESTES Z MRĄGOWA? my prawie co roku odwiedzamyMragowo ,wykupujemy kwatery w Kosewie bo moi panowie uwielbiaja ryby łowic nad jeziorem Kuc. UWIELBIAM MAZURY !!!!!!!!!!1 Anecia-pisałas ze postanowiłas nie miec więcej dzieci...... ![]() ![]() ![]() ![]() na poleprzenie nastroju http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&NR=1 fiolka i misialina-macie racje dziewczyny przychodza na gotowca to troche nie fer, ale coz mozemy zrobic ..... mnie czesto sie myla wasze awatary wiec prosze o wyrozumiałosc CZY WY NIE MOZECIE SIE JAKOS N.O.R.M.A.L.N.I.E NAZYWAC????? MARGOLKA- PYTASZ O CENY -co masz na mysli ? sale,wystroj,czy ,knajpe i ile licza od osoby?-- napisz konkretnie tak sie składa że pracuje w tej branzy postaram ci sie odpowiedziec na pytania. Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2010-03-15 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
Milenkar, no super, ze jeszcze jestes, dziołcha
![]() ![]() Co do tej nagosci.. to pomysl, ze prawda jest taka, ze Twoj Man kocha kazdy Twoj skrawek ciala i choc moze nie oglada go przy swietle, to i tak zna kazdy milimetr na pamiec ![]() ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-15 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale teraz przebywam głównie w stolicy, ale wakacje oczywiście na mazurach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Raczkowanie
|
misia a o to mi chodziło: (Twojego autorstw str. 81 tego formu) i tak mi się od razu z Tobą skojarzyło
4.Nadmierne spożywanie odtłuszczonych produktów może być przyczyną biegunek i niestrawności. Czasami powoduje zaburzenia snu. Ich jedzenie jest szczególnie szkodliwe dla kobiet w ciąży, karmiących oraz osób starszych. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() nigdziebyc co do tych butów, to kurde zaj***ist są i podziwiam, ze takie wysokie nosisz.wow. tez bym tak chciała, ale na takich szpilach bym sie szybciej zabiła niż przeszła 10m, a te moje kg by mnie tylko dobiły... ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- kurde, dzowniłąm do laboratorium , moja krewka nie jest taka rzadka, jak być powinna, czeka mnie znow częstsze latanie do labolatorium.ide troszke posprzatac, ale bede tu zagladac co wypisujecie, zebym znów tyłow nie miała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście zaj....e
![]() Dietka mi idzię dobrze . weszłam na wagę i teraz ważę 106kg ![]() jak zaczynałam to ważyłam 115 od stycznia 9 kg ![]() ![]() ![]() Daga ja mam dużo do zrzucenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jak mi się uda to dodam zdięcie fifiego chce się wam pochwalić jakiego mam super syna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
mysiunia85g takich niespodzianek dawno nie miałam pewnie to dlatego,że może źle pogryzłam. dobra koniec o tym,bo widzę,że nie tylko mi się to wczoraj zdarzyło
miiilenka za 2,5 tygodnia to już spowiedź jest ![]() ![]() ![]() misialinana mnie to wszystko się kojarzy ![]() daga101 37 było wpisane, bo tyle M.Ch miała do zrzucenia ![]() słońce ładnie świeci i niech tak zostanie ![]() zaraz zaczynam sprzątać, bo taka ładna pogoda i stwierdziłam,że ładnie posprzątam mieszkanko i dużo poćwicze jak już na innym forum pisałam misja pod kryptonimem "RUCH" rozpoczęta [nic z seksem hehe ![]()
#2489 |
Raczkowanie
|
Wiecie co??? Z tymi wymiotami i biegunkami (w moim przypadku), moze to jakies wirusowe jest??? Ja cala sobote spedzilam na kibelku, wczoraj bylo ok, a dzis od rana mnie mdli... Tylko patrzec, jak polece do lazienki!!! Nie wiem, co jest grane??? A moze to faktycznie przez te odtluszczone produkty??? Juz sama nie wiem, co myslec???
#2490 |
Raczkowanie
|
hej wpadłam na chwilke bo uciekam na drugą zmianę zaraz. daga ja nie mogę już nieć dzieci ze wzgledów zdrowotnych. trzy cięcia w tym jedno bardzo cięzkie z komplikacjami. nawet jak bym zaszła w ciąże to podobno jak mi mówili żaden lekarz nie podjął by sie jej prowadzenia a wszczególności porodu. wiec tak sie ma sprawa z ciąża w moim przypadku. nie usunęła bym jej w zadnym wypadku ale bym za bardzo ryzykowała.. a co do pracy to spoko dam rade. tylko ciekawe jaka bedzie atmosferka dziś w sklepie po tym jak powiedziałam że odchodze...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.