ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-13, 10:09   #2461
elskede
Rozeznanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

witam, jak mi szkoda córki Ś.P. Kaczyńskich, teraz w takich momentach zapewne wolałaby, żeby to wszystko odbylo sie w kameralnym gronie, a nie publicznie..
Truskaweczko - jeśli umiesz to walcz nawet najgorsza sytuacja ma jakieś wyjście
W koncu skonczyl mi sie okres i myslalam, ze spadne do 72 kg, a tu psikus ciagle 73. Tak wiec to juz postanowione, od 70 zaczynam III faze
Milego dzionka (ja zabawiam sie na gieldzie, otworzylam swoje konto maklerskie )

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 10:14   #2462
ewamik1971
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Poszło do albo muszę zmienić okulary na mocniejsze albo poczekać aż syn wróci ze szkoły a to dopiero po 20
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 10:22   #2463
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskaweczka20 Pokaż wiadomość
Cześć kochaniutkie, zamilkłam troszeczkę mom duży kłopot bardzo osobisty nie wiem jak z niego wybrnąć i bardzo mi ciężko i źle odezwę się jak ochłonę.

U mnie koniec uderzeniówki - 4kg mam siódemkę z przodu !!!! chociaż tu sukcesy.
Idę popłakać trzymajcie się wszystkie i pamiętajcie jesteście piękne !
Truskaweczko gratuluję spadku, a z kłopotami tak bywa, że kiedyś w końcu mijają. Wiem że to żadne pocieszenie ale uwierz mi "co nas nie zabije to nas wzmocni". Najważniejsze to wierzyć w siebie, a wszystko się ułoży. Trzymaj się dzielnie kochaniutka

Cytat:
Napisane przez domino166 Pokaż wiadomość
truskaweczko-głowa do góry,nie wiem co się stało ale zgadzam się z galloway,skup się na sobie,dbaj o siebie(każda chłopa to jełopa)wiem jedno-bycie z kimś za wszelką cenę i pomimo wszystko na dłuższą metę się nie sprawdza,trzymam za Ciebie kciuki
domino super okreslenie masaż brzucha zaliczony

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
Milego dzionka (ja zabawiam sie na gieldzie, otworzylam swoje konto maklerskie )
no no no rośnie nam biznes-women
--------------
A w ogóle to witam was cieplutko.
U mnie dzisiaj spadek o całe 0,2 kg czyli mam już 104,8kg - muszę w podpisie zmian dokonać
Z was widzę ranne ptaszki, ale ja dzisiaj wstałam o 5tej, i codziennie tak. Niestety do 14tej w pracy ale dzisiaj musiałm do was zajrzeć, chociaż w pracy raczej nie wchodzę na forum, bo nie mam czasu, uzależnienie jednak robi swoje
Stary 2010-04-13, 11:00   #2464
elskede
Rozeznanie

megi Slonko jak nie mam pracy, to chociaz pobawie sie papierami, jakies tam liche oszczednosci mam, ale na start wystarczy

A na sniadanko zrobilam sobie nalesniki z twarogiem, mmmm pycha, a najedzona bede do wieczora

Tak w ogole to jutro zaczynam P, moze znow zawita 72 u mnie, tymczasem zmienilam podpis na -6kg

Juz nie moge doczekac sie III fazy normalnie szoook, podobaja mi sie tamte zasady. Obiecalam sobie, ze jak osiagne stabilne 70 zaczynam cwiczyc, jaka to bedzie forma zobaczymy, ale po cichutku marze, ze uda mi sie jeszcze na stabilizacji ze dwa kilo zrzucic

Stary 2010-04-13, 11:03   #2465
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam

U mnie dziś 1 dzień II fazy, strasznie się cieszę

Mocno przytulam wszystkie mające kłopoty

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 13:03   #2466
grewana
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
Więc tak wracając jeszcze na chwilę do zaczętego przeze mnie wczoraj wieczorem tematu lewatywy, to z tym stosowaniem przez miesiąc oczywiście nie chodzi tu o codzienne wykonywanie zabiegu - w pierwszym tygodniu codziennie, w drugim co drugi dzień itd. Nie wiem czy takie przepłukanie może rozleniwić jelita. Czytałam, że właśnie nie, że wręcz przeciwnie. One są teraz zawalone, ich ściany są pozaklejane różnymi odpadami, które gniją itp. Właśnie czyszcząc je odkopuje się, że tak powiem te wszystkie rzęski, czy jak to się nazywa i one wtedy sprawniej przesuwają pokarm. Podkreślam, że tak czytałam a w praktyce nie sprawdzałam. Rozleniwiają pracę jelit ponoć znacznie bardziej wszelki środki przyjmowane doustnie - tabletki, herbatki itp.

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 15:36   #2467
vandros
Raczkowanie

Mam strasznego dola... zeby bylo malo to dzis pan od ktorego wynajmuje mieszkanie powiedzial ze mam sie do konca tygodnia wyprowadzic jak sie pier... to wszytko na raz....
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 15:53   #2468
karadka
Zadomowienie

oj dziewczynki chyba musicie mega slotkie jakies ciasto dukanowe zrobic - na poprawe humoru! wspolczuje Wam z tymi problemami! mysle ze wszystkie dukanki beda z wami chociaz wirtualnie i nie dacie sie!!!!!
pamietajcie zyvie jest za krotkie zeby sie smucic.....

a poza tym to wrocilam w koncu z zakupow chyba ze 4 godz mnie nie bylo! ale oprocz przerozniastych warzywek kupilam cos extra - makaron ze skrobi kukurydzianej!!! sklad : skrobia i woda! w chinskim sklepie i to 2 rodzaje! cienki i spagetti byl jeszcze makaron z zielonego groszku chyba ale nie wiedzialam czy moge wiec sie wstrzymalam ide jeszcze po cebule - bo zapomnialam i biore sie za obiad dzis szef kuchni poleca mini klopskiki w sosie pieczarkowym z makaronem
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 16:10   #2469
50wiosen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Mam strasznego dola... zeby bylo malo to dzis pan od ktorego wynajmuje mieszkanie powiedzial ze mam sie do konca tygodnia wyprowadzic jak sie pier... to wszytko na raz....
Hej Dziewczyny co się dzieje ? Tyle kłopotów na takie nieduże grono.
Vardos co chwilę zaskakujesz nas nowymi nieszczęsciami trzymaj się.
Wszystkie dziewczyny z kłopotami TRZYMAJCIE SIĘ.!!!!!

Codzienne rano po przebudzeniu gdy wspomnicie kłopoty powtarzajcie "A co mi tam, a co mi tam ja szystko w d... mam"

Pomyślcie także o tym że jesteście zdrowe życie przed WAMI !!!!!
Głowa do góry!!!!!!

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 16:51   #2470
vandros
Raczkowanie

przede mna g..o a nie cale zycie. czarna ... nie wiem jakies fatum czy co. dzis wypilam kubek kawy i czekolade zjadlam. bez kitu nawet nie mam ochoty zeby oczami mrugac...

wiosenko nawet nie mam sie czego trzymac. przed dieta mialam boczki za ktore moglam sie zlapac a teraz.... nawet ich nie ma

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-04-13 o 16:54
Stary 2010-04-13, 17:05   #2471
elskede
Rozeznanie

vandrosku no ale ten gosc musial miec jakis powod, na pewno jakies prawa Ci przysluguja, powinien dac co najmniej miesiac czasu, palant jeden, wez go nastrasz urzednikiem ochrony konkurencji i konsumentow, w gaciach mu sie cieplej zrobi

a mnie dzisiaj przeczyscilo, tak mnie brzuch boli, ze szok, czuje, ze kiszki nie powiedzialy ostatniego slowa ale moze kg mniej bedzie jutro

nie dajmy sie klopotom, jestesmy fajne babki, z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie, naprawde, vandrosku moze znajdziesz jeszcze lepsze mieszkanko, truskaweczko - moze dacie sobie szanse z mezem, moze to bedzie strzal w dziesiatke i docenicie siebie znow wzajemnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 17:25   #2472
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
biedna ale mówi się, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, więc uwierz i my wierzymy vandros że wyjdzie wszystko na dobre. zobaczysz że wszystko się ułoży
Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
a poza tym to wrocilam w koncu z zakupow chyba ze 4 godz mnie nie bylo! ale oprocz przerozniastych warzywek kupilam cos extra - makaron ze skrobi kukurydzianej!!! sklad : skrobia i woda! w chinskim sklepie i to 2 rodzaje! cienki i spagetti byl jeszcze makaron z zielonego groszku chyba ale nie wiedzialam czy moge wiec sie wstrzymalam ide jeszcze po cebule - bo zapomnialam i biore sie za obiad dzis szef kuchni poleca mini klopskiki w sosie pieczarkowym z makaronem
no to dzisiaj zaszalałaś!! taki makaron to skarb dosłownie
Stary 2010-04-13, 17:29   #2473
sylwusia085
Rozeznanie

ja tez sie dopisuje do tego ze zycie ejst zbyt krotkie aby sie poddawac!!! walczcie dziewczyny, zawsze po burzy wychodzi slonce, nie mam zbyt duzego doswiadczenia jesli chodiz o mezow, mam chlopaka 5 lat czasem bylo zle itp ale ja to gowniara jestem przy was jednak z doswiadczenia moich rodzicow wiem ze czasem lepiej sie rozstac, i ulozyc zycie na nowo.. nikt nie cierpi, a ci ktorzy sa razem ze wzgledu an dzieci robia najgrosza rzecz na swiecie, bo dzieci jak malo kto odgaduja jakie warunki, i emocje panuja miedzy rodzicami, mowie z wlasnego doswiadzcenia ze traca wtedy poczucie bezpieczenstwa, stabilizacji itp!!! takze dziewczyny glowa do gory, walczcie!!

karadko- jesli chodzi o makaron z maki kukurydzianej znalazlam tez cos takiego w cerfurze, ale kosztowalo ponad 17zl wiec sobie odpuscilam

elskede- ja mam mobilizacje cwiczyc jak chlopa mnie glaszcze po brzuchu i pupci i mowi- kurcze miska gdzie sie zapodziala moja dupcia? albo nie ma maciusia (brzucha) i co ja teraz bede glaskal? hehe
no i ogolnie sama zobaczylam w lusterku ile daja cwiczenia, moze nie uprawiam ich mega instensywnie nie zawsze mi sie chce ale mysle ze chocby 15min dziennie daje juz efekt i pierwsez sukcesy dodam ze najlepieej i najaldniej rzezbi mi sie cialko po bieganiu, i szostce waidera, wpiszcie sobie a6w w googlach, tylko uprzedzam mega ciezkie to ejst.

oki zycze milego popoludnia, ja uciekam zaraz do kina sie odchamic, bo dzis mialam emga ciezki dzien, uczelnia, praca i pobudka o 7... ;] pewnie dla niektorych to i tak luksus i codziennosc ale dla mnei masakra, wstawac tak rano wpadn do was wieczorkiem
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 17:32   #2474
vandros
Raczkowanie

[QUOTE=elskede;18549789]vandrosku no ale ten gosc musial miec jakis powod, na pewno jakies prawa Ci przysluguja, powinien dac co najmniej miesiac czasu, palant jeden, wez go nastrasz urzednikiem ochrony konkurencji i konsumentow, w gaciach mu sie cieplej zrobi

no ma powod zaczynaja przyjezdzac turysci... a ja nie podpisalam z nim umowy bo ze niby znajomy to sie dogadamy wiec
Stary 2010-04-13, 17:58   #2475
elskede
Rozeznanie

Cytat:
elskede- ja mam mobilizacje cwiczyc jak chlopa mnie glaszcze po brzuchu i pupci i mowi- kurcze miska gdzie sie zapodziala moja dupcia? albo nie ma maciusia (brzucha) i co ja teraz bede glaskal? hehe
no i ogolnie sama zobaczylam w lusterku ile daja cwiczenia, moze nie uprawiam ich mega instensywnie nie zawsze mi sie chce ale mysle ze chocby 15min dziennie daje juz efekt i pierwsez sukcesy dodam ze najlepieej i najaldniej rzezbi mi sie cialko po bieganiu, i szostce waidera, wpiszcie sobie a6w w googlach, tylko uprzedzam mega ciezkie to ejst.

oki zycze milego popoludnia, ja uciekam zaraz do kina sie odchamic, bo dzis mialam emga ciezki dzien, uczelnia, praca i pobudka o 7... ;] pewnie dla niektorych to i tak luksus i codziennosc ale dla mnei masakra, wstawac tak rano wpadn do was wieczorkiem
no wlasnie slyszalam ze 6 weidera pomaga, ale trzeba byc systematycznym, a z tym u mnie krucho

a jesli chodzi o wstawanie o 7, ojjjj odzwyczailam sie od tego

Vandros - to inna sprawa, ale mysle, ze i tak nieladnie z jego strony..

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-04-13 o 17:59
Stary 2010-04-13, 18:15   #2476
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Hej Dodałam zdjęcie

Ja ćwiczę Rockin body z Shaun T polecam. Ćwicznia są fajne i dają dużo frajdy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 18:55   #2477
grewana
Wtajemniczenie

Dziękuję za dopisanie mnie na początku oraz za przyjęcie do klubu
Chciałam wrzucić jakąś swoją fotkę, żeby nie było, że ktoś się ujawnia a ktoś nie
ale chyba też jestem głąbem jak to któraś z was napisała, bo nie potrafię :| czy to trzeba najpierw taką fotkę gdzieś zamieścić na necie, żeby potem móc tylko podać ten adres URL? Ktoś mi pomoże?

Stary 2010-04-13, 19:03   #2478
agamagda
Rozeznanie

puk
aleście popisały
nie było mnie cały dzień w domu

waga bez zmian
-6,1 tylko

zmykam bo zajęcia różne
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 19:22   #2479
elskede
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
Dziękuję za dopisanie mnie na początku oraz za przyjęcie do klubu
Chciałam wrzucić jakąś swoją fotkę, żeby nie było, że ktoś się ujawnia a ktoś nie
ale chyba też jestem głąbem jak to któraś z was napisała, bo nie potrafię :| czy to trzeba najpierw taką fotkę gdzieś zamieścić na necie, żeby potem móc tylko podać ten adres URL? Ktoś mi pomoże?
wiesz co, musisz zalozyc swoj album tam (wybierz album prywatny) i potem bedziesz mogla wstawic z tego albumu zdjecia do klubu mam nadzieje, ze w miare jasno wyjasnilam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 19:24   #2480
vandros
Raczkowanie

sylwusia ja jestem 37 dzien na a6w. zaczelam jak moj brzusio byl dosyc hm.. zwisajacy jeszcze. w tej chwili jest jeszcze sporo tluszczyku ale ladnie wyglada, wudac ze pod nim sa wyrzezbione mesnie, cialko takie jedrnieszje. jestem zadowolona, widze efektyi polecam wam ja. ale trzeba byc systematycznym. ciazka to jest na poczatku ale potem jest juz lzej. na poczatku zrobienie 6 cwiczen bylo ciezkie ale traz to 22 powtorzenia pykne w mgnieniu oka. gorzej z druga seria a trzecia... uuu hahahah. postanowalm ze jak skoncze zrobie sobe 2 tygodnie przerwy i zaczne od nowa. do 6 dodaje 100 przysiadow ale nie takich zwyklych staje w lekkim rozkroku i robie takie niepelne przysiady (10 przysiadow w 10 seriach). to na uda, posladki i lydki rewalacja. stosowalam to dwa lata temu i robila po 100 rano i wieczorem po 2 miesiacach zero cellu. do tego dodaje cwiczenia na talie sklony boczne i skretosklony przy scianie tez w seriach 10/10

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-04-13 o 19:27
Stary 2010-04-13, 19:28   #2481
aniela40
Raczkowanie

Witajcie kochane dukanki
nie było mnie kilka dni a Wy tak szalejecie.jestem porażona tragedią,ze nie siedziałam w internecie
waga w górę ale teraz proteinki wiec może spadnie

aniela40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 19:49   #2482
grewana
Wtajemniczenie

Dzięki za wyjaśnienie elskede, udało się
Ja kiedyś też ćwiczyłam 6 Weidera i dojechałam prawie do końca. Teraz nie mam za bardzo warunków, bo mieszkam w akademiku, mam dwie współlokatorki i śmiesznie by było tak ćwiczyć przy nich :P

Stary 2010-04-13, 20:03   #2483
galloway
Rozeznanie

wiecie co ja jestem może jakaś dziwna ale na aerobiku uwielbiam robić brzuszki, i zawsze czuję niedosyt gdy już koniec a najbardziej lubię na skośne mięśnie sama nie wiem czemu W brzuszkach najważniejsze jest wbijać lędźwia w podłogę i oddychanie a dopiero potem same ćwiczenia
Stary 2010-04-13, 20:16   #2484
suonko36
Przyczajenie

Mam dola giganta w pracy coraz gorzej boje sie glebiej odetchnac wywalaja za cokolwiek . Przynajmniej jesc mi sie niechce
Stary 2010-04-13, 20:23   #2485
elskede
Rozeznanie

galloway - kazdy ma jakis fetysz

suonko - wiem, co czujesz, kiedys tez tak mialam, az sie sama zwolnilam, bo psychika siadala, ale nie zaluje, bo to byla beznadziejna praca, chociaz kaski mialam tam najwiecej..

Stary 2010-04-13, 21:28   #2486
karadka
Zadomowienie

suonko - nie daj sie! i w miedzyczasie szukaj czegos nowego zeby miec jakas alternatywe!

ja padam na ryjek doslownie! od kad bylam tu ostatni raz to ciagle siedze w kuchni! zrobilam pieczarki faszerowane miesem mielonym i zapieczone w piekarniku, zrobilam zupe pieczarkowa z wolowymi kuleczkami i makaronem ze skrobii i upieklam placek - taka fantazja na probe spod z przepisu z muffinek cytrynowych wylalam na tortownice silikonowa, jak sie leciutko przyrumienilo wylalam na to ser utarty z 2 zoltkami, slodzikiem, proszkiem, mlekiem w proszku, mlekiem, aromatem waniliowym i dalam ziarenka z polowy laski wanili, a jak juz prawie bylo to na gore ubilam 2 bialka, dosypalam troche skrobii i slodzika i wylalam ta pianke na juz prawie gotowy ser i zrumienilo sie na zloto, przed chwula dopiero go wyciaglam wiec rano bede probowac w miedzyczasie zrobilam pranie i 2 razy mialam prawie zawal - raz przez moja kicie, a drugi raz przez kicie i mezulka - ale mnie nastraszyli!
juz 2 dzien pije sobie porto - pycha, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 22:16   #2487
sylwusia085
Rozeznanie

hihi karadko to widze lubisz w kuchni rządzić tak jak ja kiedys... przed dieta
vandros- mega wielki szacunek dla ciebie za ten 37 dzien, malo kto potrafi dotrwac do konca, ja sie przyznam choc troche mi teraz wstyd ze nie cwiczylam zawsze codziennie... jestem na 13 dniu i tak czasami robilam co 2 -3 dzien... ale efekty i tak widac, tluszcz sie stapia, a brzuch sie zaczyna ladnie rzezbic.
ja oprocz tego cwicze rece hantelkami, zeby mi nie wisialy robie 3 cwiczenia- 2 serie po 20 razy, bo one sa 3 kg i na poczatek byloby za ciezko robic wiecej.

elskede- wydaje mi sie ze jak bys sie mega postarala to bys sie przemogla a po kilku razach robisz te cwiczenia automatycznie. jest ich jeden minut bo zajmuja duzo czasu ....

galloway- ja swego czasu tez jak chodizlam na aerobik to najbardziej mi sie brzuchy podobaly bo lezalam hehe, chodzilam na ABF cw miesni ud, brzucha i posladkow, teraz nie chodze juz z pol roku ale miesnie brzucha mimo ze mega wielkiego i grubego sa dosc mocne
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 23:06   #2488
vandros
Raczkowanie

karadka dziewczyno ile Ty masz sily i pomyslow... Jak czytam co Ty wyprawiasz w tej kuchni to poprostu klask i: skad bierzesz an to sile...

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ----------

sylwusia ja jak nie zrobie swoich brzucholow i innych cwiczen to spac nie moge. Na a6w mozna robic 1 w rygodniu dzien wolny dla regenracji organizmu. Ale sie nie dalam nawet jak mialam zakwasy to gielam sie i gielam sie. Wlasnie nie mam zadnych cwiczen na ramiona, a cos by mi sie przydalo:pala :. nie mam niestety zadnych hantelkow ani innych sprzetow
Stary 2010-04-14, 06:53   #2489
ewamik1971
Raczkowanie

Witam od rana
Wczoraj sylwusia pisała o 6 waidera ja przyznam się że dopiero wczoraj dowiedziałam się co to jest i od wczoraj zaczęłam
Ja w ogóle nie chodzę na żadne ćwiczenia-jak pamiętacie mieszkam na wsi.
Kiedyś był u mnie aerobik,chodziłam ale nie bardzo schudłam
Teraz mam płytę z ćwiczeniami taką na wszystkie części ciała i staram się ćwiczyć chociaż jest z tym różnie ale po wczorajszym dniu to się zmieni
Uczciwie przećwiczyłam cała płytę +6 waidera(to dopiero 1 raz ) i dziś na wadze -0.6 a wczoraj cały dzień mnie nosiło i coś podżerałam-tyko dozwolone rzeczy a tu rano taka niespodzianka

Teraz mam 79.2 jak zejdę poniżej 78 to zmieniam podpis

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Zobaczyłam w klubie nowe zdjęcia kasia wreszcie się uśmiecha a grewana czy to Twoje aktualne zdjęcie bo jeśli tak to z czego Ty sie odchudzasz?
Jesteś szczupła ,śliczna-ja w życiu nie byłam taka chuda
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 07:35   #2490
agamagda
Rozeznanie

puk
a ja drepczę
przedział 6-6,5 na minusie
czuję, ze dopóki na aqua nei pójdę to nic nie ruszy
a narazie podziebiona jestem
może w piątek

kanapki rozpustne na śniadanie, wkroiłam w kostkę wędlinki
i razem wymieszałam, fajne

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

ewamik a płytkę skąd masz/?
jest do kupienia?

fajna sprawa z tymi fotkami
zaglądam do klubu
coś wrzucę od siebie, ale później
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości