|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
witam, jak mi szkoda córki Ś.P. Kaczyńskich, teraz w takich momentach zapewne wolałaby, żeby to wszystko odbylo sie w kameralnym gronie, a nie publicznie..
Truskaweczko - jeśli umiesz to walcz ![]() ![]() W koncu skonczyl mi sie okres i myslalam, ze spadne do 72 kg, a tu psikus ciagle 73. Tak wiec to juz postanowione, od 70 zaczynam III faze ![]() Milego dzionka (ja zabawiam sie na gieldzie, otworzylam swoje konto maklerskie ![]()
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Poszło do
![]()
![]() |
#2463 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() -------------- A w ogóle to witam was cieplutko. U mnie dzisiaj spadek o całe 0,2 kg czyli mam już 104,8kg - muszę w podpisie zmian dokonać ![]() Z was widzę ranne ptaszki, ale ja dzisiaj wstałam o 5tej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
megi Slonko
![]() ![]() A na sniadanko zrobilam sobie nalesniki z twarogiem, mmmm pycha, a najedzona bede do wieczora ![]() Tak w ogole to jutro zaczynam P, moze znow zawita 72 u mnie, tymczasem zmienilam podpis na -6kg ![]() Juz nie moge doczekac sie III fazy normalnie szoook, podobaja mi sie tamte zasady. Obiecalam sobie, ze jak osiagne stabilne 70 zaczynam cwiczyc, jaka to bedzie forma zobaczymy, ale po cichutku marze, ze uda mi sie jeszcze na stabilizacji ze dwa kilo zrzucic ![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie dziś 1 dzień II fazy, strasznie się cieszę ![]() Mocno przytulam wszystkie mające kłopoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Więc tak wracając jeszcze na chwilę do zaczętego przeze mnie wczoraj wieczorem tematu lewatywy, to z tym stosowaniem przez miesiąc oczywiście nie chodzi tu o codzienne wykonywanie zabiegu - w pierwszym tygodniu codziennie, w drugim co drugi dzień itd. Nie wiem czy takie przepłukanie może rozleniwić jelita. Czytałam, że właśnie nie, że wręcz przeciwnie. One są teraz zawalone, ich ściany są pozaklejane różnymi odpadami, które gniją itp. Właśnie czyszcząc je odkopuje się, że tak powiem te wszystkie rzęski, czy jak to się nazywa i one wtedy sprawniej przesuwają pokarm. Podkreślam, że tak czytałam a w praktyce nie sprawdzałam. Rozleniwiają pracę jelit ponoć znacznie bardziej wszelki środki przyjmowane doustnie - tabletki, herbatki itp.
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
Mam strasznego dola... zeby bylo malo to dzis pan od ktorego wynajmuje mieszkanie powiedzial ze mam sie do konca tygodnia wyprowadzic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
oj dziewczynki chyba musicie mega slotkie jakies ciasto dukanowe zrobic - na poprawe humoru! wspolczuje Wam z tymi problemami! mysle ze wszystkie dukanki beda z wami chociaz wirtualnie i nie dacie sie!!!!!
pamietajcie zyvie jest za krotkie zeby sie smucic..... a poza tym to wrocilam w koncu z zakupow chyba ze 4 godz mnie nie bylo! ale oprocz przerozniastych warzywek kupilam cos extra - makaron ze skrobi kukurydzianej!!! sklad : skrobia i woda! w chinskim sklepie i to 2 rodzaje! cienki i spagetti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Vardos co chwilę zaskakujesz nas nowymi nieszczęsciami trzymaj się. Wszystkie dziewczyny z kłopotami TRZYMAJCIE SIĘ.!!!!! Codzienne rano po przebudzeniu gdy wspomnicie kłopoty powtarzajcie "A co mi tam, a co mi tam ja szystko w d... mam" Pomyślcie także o tym że jesteście zdrowe życie przed WAMI !!!!! Głowa do góry!!!!!!
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
przede mna g..o a nie cale zycie. czarna
![]() wiosenko nawet nie mam sie czego trzymac. przed dieta mialam boczki za ktore moglam sie zlapac a teraz.... nawet ich nie ma Edytowane przez vandros Czas edycji: 2010-04-13 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
vandrosku
![]() ![]() a mnie dzisiaj przeczyscilo, tak mnie brzuch boli, ze szok, czuje, ze kiszki nie powiedzialy ostatniego slowa ![]() ![]() nie dajmy sie klopotom, jestesmy fajne babki, z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie, naprawde, vandrosku moze znajdziesz jeszcze lepsze mieszkanko, truskaweczko - moze dacie sobie szanse z mezem, moze to bedzie strzal w dziesiatke i docenicie siebie znow wzajemnie ![]()
![]() |
#2472 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
|
ja tez sie dopisuje do tego ze zycie ejst zbyt krotkie aby sie poddawac!!! walczcie dziewczyny, zawsze po burzy wychodzi slonce, nie mam zbyt duzego doswiadczenia jesli chodiz o mezow, mam chlopaka 5 lat czasem bylo zle itp ale ja to gowniara jestem przy was
![]() karadko- jesli chodzi o makaron z maki kukurydzianej znalazlam tez cos takiego w cerfurze, ale kosztowalo ponad 17zl wiec sobie odpuscilam ![]() elskede- ja mam mobilizacje cwiczyc jak chlopa mnie glaszcze po brzuchu i pupci i mowi- kurcze miska gdzie sie zapodziala moja dupcia? ![]() ![]() no i ogolnie sama zobaczylam w lusterku ile daja cwiczenia, moze nie uprawiam ich mega instensywnie nie zawsze mi sie chce ale mysle ze chocby 15min dziennie daje juz efekt i pierwsez sukcesy ![]() oki zycze milego popoludnia, ja uciekam zaraz do kina sie odchamic, bo dzis mialam emga ciezki dzien, uczelnia, praca i pobudka o 7... ;] pewnie dla niektorych to i tak luksus i codziennosc ale dla mnei masakra, wstawac tak rano ![]()
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=elskede;18549789]vandrosku
![]() ![]() no ma powod zaczynaja przyjezdzac turysci... a ja nie podpisalam z nim umowy bo ze niby znajomy to sie dogadamy wiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o wstawanie o 7, ojjjj odzwyczailam sie od tego ![]() Vandros - to inna sprawa, ale mysle, ze i tak nieladnie z jego strony.. ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-13 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ja ćwiczę Rockin body z Shaun T polecam. Ćwicznia są fajne i dają dużo frajdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za dopisanie mnie na początku oraz za przyjęcie do klubu
![]() Chciałam wrzucić jakąś swoją fotkę, żeby nie było, że ktoś się ujawnia a ktoś nie ![]() ale chyba też jestem głąbem jak to któraś z was napisała, bo nie potrafię :| czy to trzeba najpierw taką fotkę gdzieś zamieścić na necie, żeby potem móc tylko podać ten adres URL? Ktoś mi pomoże? ![]()
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
puk
aleście popisały nie było mnie cały dzień w domu waga bez zmian -6,1 tylko zmykam bo zajęcia różne
![]() |
#2479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
|
sylwusia ja jestem 37 dzien na a6w. zaczelam jak moj brzusio byl dosyc hm.. zwisajacy jeszcze. w tej chwili jest jeszcze sporo tluszczyku ale ladnie wyglada, wudac ze pod nim sa wyrzezbione mesnie, cialko takie jedrnieszje. jestem zadowolona, widze efektyi polecam wam ja. ale trzeba byc systematycznym. ciazka to jest na poczatku ale potem jest juz lzej. na poczatku zrobienie 6 cwiczen bylo ciezkie ale traz to 22 powtorzenia pykne w mgnieniu oka. gorzej z druga seria a trzecia... uuu hahahah. postanowalm ze jak skoncze zrobie sobe 2 tygodnie przerwy i zaczne od nowa. do 6 dodaje 100 przysiadow ale nie takich zwyklych staje w lekkim rozkroku i robie takie niepelne przysiady (10 przysiadow w 10 seriach). to na uda, posladki i lydki rewalacja. stosowalam to dwa lata temu i robila po 100 rano i wieczorem po 2 miesiacach zero cellu. do tego dodaje cwiczenia na talie sklony boczne i skretosklony przy scianie tez w seriach 10/10
Edytowane przez vandros Czas edycji: 2010-04-13 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane dukanki
nie było mnie kilka dni a Wy tak szalejecie.jestem porażona tragedią,ze nie siedziałam w internecie ![]() waga w górę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za wyjaśnienie elskede, udało się
![]() Ja kiedyś też ćwiczyłam 6 Weidera i dojechałam prawie do końca. Teraz nie mam za bardzo warunków, bo mieszkam w akademiku, mam dwie współlokatorki i śmiesznie by było tak ćwiczyć przy nich :P
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
wiecie co ja jestem może jakaś dziwna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2484 |
Przyczajenie
|
Mam dola giganta w pracy coraz gorzej boje sie glebiej odetchnac wywalaja za cokolwiek . Przynajmniej jesc mi sie niechce
![]() |
#2485 |
Rozeznanie
|
galloway - kazdy ma jakis fetysz
![]() suonko - wiem, co czujesz, kiedys tez tak mialam, az sie sama zwolnilam, bo psychika siadala, ale nie zaluje, bo to byla beznadziejna praca, chociaz kaski mialam tam najwiecej.. ![]()
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
suonko - nie daj sie! i w miedzyczasie szukaj czegos nowego zeby miec jakas alternatywe!
ja padam na ryjek doslownie! od kad bylam tu ostatni raz to ciagle siedze w kuchni! zrobilam pieczarki faszerowane miesem mielonym i zapieczone w piekarniku, zrobilam zupe pieczarkowa z wolowymi kuleczkami i makaronem ze skrobii i upieklam placek - taka fantazja na probe ![]() ![]() juz 2 dzien pije sobie porto - pycha, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
#2487 |
Rozeznanie
|
hihi karadko to widze lubisz w kuchni rządzić tak jak ja kiedys... przed dieta
![]() vandros- ![]() ja oprocz tego cwicze rece hantelkami, zeby mi nie wisialy robie 3 cwiczenia- 2 serie po 20 razy, bo one sa 3 kg i na poczatek byloby za ciezko robic wiecej. elskede- wydaje mi sie ze jak bys sie mega postarala to bys sie przemogla ![]() galloway- ja swego czasu tez jak chodizlam na aerobik to najbardziej mi sie brzuchy podobaly bo lezalam hehe, chodzilam na ABF cw miesni ud, brzucha i posladkow, teraz nie chodze juz z pol roku ale miesnie brzucha mimo ze mega wielkiego i grubego sa dosc mocne ![]()
![]() |
#2488 |
Raczkowanie
|
karadka dziewczyno ile Ty masz sily i pomyslow... Jak czytam co Ty wyprawiasz w tej kuchni to poprostu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ---------- sylwusia ja jak nie zrobie swoich brzucholow i innych cwiczen to spac nie moge. Na a6w mozna robic 1 w rygodniu dzien wolny dla regenracji organizmu. Ale sie nie dalam nawet jak mialam zakwasy to gielam sie i gielam sie. Wlasnie nie mam zadnych cwiczen na ramiona, a cos by mi sie przydalo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
Witam od rana
![]() Wczoraj sylwusia pisała o 6 waidera ja przyznam się że dopiero wczoraj dowiedziałam się co to jest i od wczoraj zaczęłam Ja w ogóle nie chodzę na żadne ćwiczenia-jak pamiętacie mieszkam na wsi. Kiedyś był u mnie aerobik,chodziłam ale nie bardzo schudłam Teraz mam płytę z ćwiczeniami taką na wszystkie części ciała i staram się ćwiczyć chociaż jest z tym różnie ![]() Uczciwie przećwiczyłam cała płytę +6 waidera(to dopiero 1 raz ) i dziś na wadze -0.6 a wczoraj cały dzień mnie nosiło i coś podżerałam-tyko dozwolone rzeczy a tu rano taka niespodzianka Teraz mam 79.2 jak zejdę poniżej 78 to zmieniam podpis ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Zobaczyłam w klubie nowe zdjęcia kasia wreszcie się uśmiecha a grewana czy to Twoje aktualne zdjęcie bo jeśli tak to z czego Ty sie odchudzasz? Jesteś szczupła ,śliczna-ja w życiu nie byłam taka chuda ![]()
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
puk
a ja drepczę przedział 6-6,5 na minusie czuję, ze dopóki na aqua nei pójdę to nic nie ruszy a narazie podziebiona jestem może w piątek kanapki rozpustne na śniadanie, wkroiłam w kostkę wędlinki i razem wymieszałam, fajne ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- ewamik a płytkę skąd masz/? jest do kupienia? fajna sprawa z tymi fotkami zaglądam do klubu coś wrzucę od siebie, ale później
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.