Wszystko o Oriflame część V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-23, 16:11   #2461
gosha2504
Raczkowanie

GG do gosha2504 Send a message via Skype™ to gosha2504
Dot.: Wszystko o Oriflame część V

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
No widzisz, a dla mnie to on wcale intensywny nie jest :P Zobaczymy jak koleżanka zrobi zdjęcia czy opłaca się zamawiać czy nie
Mam niestety taką urodę, że strasznie mi nie pasują ciemne usta :/ A szkoda, bo strasznie podobają mi się seksownie czerwone lub bordowe szminki.
Ciemne oczy owszem, ale usta muszę mieć jak najbardziej jasne, blade, czasem matowe, żeby dobrze wyglądać. Ciemna szminka albo bardzo intensywny błyszczyk w połączeniu z moimi jasnymi, niebieskimi oczami sprawiają, że wyglądam potem jak...ekhm... :p

Za każdym razem jak się pomaluje w stylu - jasne oczy, prawie w ogóle makijażu, tylko tusz i delikatny akcent eye-linerem, a usta ciemniejsze, to mama się mnie pyta, co mi się stało?/co z sobą zrobiłam?/ czy dobrze się czuję, bo wyglądam, jakbym miała opuchnięte oczy?/czy zamierzam wyjść tak na dwór, bo jak tak, to lepiej nie...itd.
A mój facet zrobi zawsze minę w stylu --> I mi zaraz zje tą szminkę, bo mu się w takiej nie podobam tylko właśnie z ciemnymi oczami i bladymi ustami :p no cóż... heh

„Nie ma kobiet brzydkich, są tylko leniwe"
I cel (osiągnięty): 69,5 --> 60,0
II cel: 60-59-58-57-56-55
gosha2504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 16:14   #2462
STARLA77
BAN stały

Dla zainteresowanych linki do katalogow zagranicznych - maja inna oferte wyprzedazową na stronie 92-93

http://pt.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml

http://sk.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml

http://hu.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml

http://mk.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml

http://ro.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml

http://cz.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 16:23   #2463
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez gosha2504 Pokaż wiadomość
mam niestety taką urodę, że strasznie mi nie pasują ciemne usta :/ a szkoda, bo strasznie podobają mi się seksownie czerwone lub bordowe szminki.
Ciemne oczy owszem, ale usta muszę mieć jak najbardziej jasne, blade, czasem matowe, żeby dobrze wyglądać. Ciemna szminka albo bardzo intensywny błyszczyk w połączeniu z moimi jasnymi, niebieskimi oczami sprawiają, że wyglądam potem jak...ekhm... :p

za każdym razem jak się pomaluje w stylu - jasne oczy, prawie w ogóle makijażu, tylko tusz i delikatny akcent eye-linerem, a usta ciemniejsze, to mama się mnie pyta, co mi się stało?/co z sobą zrobiłam?/ czy dobrze się czuję, bo wyglądam, jakbym miała opuchnięte oczy?/czy zamierzam wyjść tak na dwór, bo jak tak, to lepiej nie...itd.
A mój facet zrobi zawsze minę w stylu --> I mi zaraz zje tą szminkę, bo mu się w takiej nie podobam tylko właśnie z ciemnymi oczami i bladymi ustami :p no cóż... Heh
ja mam tak samo lubie czerwone, wyraźne usta a mam twarz bladą i wyglądam źle ;/ JAK RAZ WYMALOWAŁAM SIE POMADKĄ POWER SHINE TA NUMER Z KOŃCÓWKA 66 TO MÓJ KOCHANY POWIEDZIAŁ ,,ZMYJ TO '' ;P

Edytowane przez pycia17
Czas edycji: 2010-03-23 o 16:24
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 16:27   #2464
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam niestety taką urodę, że strasznie mi nie pasują ciemne usta :/ A szkoda, bo strasznie podobają mi się seksownie czerwone lub bordowe szminki.

Za każdym razem jak się pomaluje w stylu - jasne oczy, prawie w ogóle makijażu, tylko tusz i delikatny akcent eye-linerem, a usta ciemniejsze, to mama się mnie pyta, co mi się stało?/co z sobą zrobiłam?/ czy dobrze się czuję, bo wyglądam, jakbym miała opuchnięte oczy?/czy zamierzam wyjść tak na dwór, bo jak tak, to lepiej nie...itd.
A mój facet zrobi zawsze minę w stylu --> I mi zaraz zje tą szminkę, bo mu się w takiej nie podobam tylko właśnie z ciemnymi oczami i bladymi ustami :p no cóż... heh

Ja mam podobnie Albo jeszcze gorzej :P Jestem szatynką o błękitnych oczach i bardzo jasnej karnacji. Ani dla mnie smoky eyes (wyglądam strasznie) ani krwisto czerwona szminka Z cieni to najciemniejszy w jakim mi dobrze, to taki hmm... "lekki granat" :P oraz wszelkie róże, fiolety, lila. A jeśli chodzi o usta, to w czerwieni mi nieładnie, ale w malinowych błyszczkach już tak :P Mój facet, to w ogóle nie lubi jak się maluję i już kilka razy jak chciałam się umalować, zaglądam do szafki/kosmetyczki/ itp. patrzę... a tam nie ma kosmetyków i mój misiek siedzi i patrzy z miną niewiniątka i udaje, że nie wie o co chodzi, hehe :P
Ale ten nowy błyszczyk mnie bardzo ciekawi

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
ja mam tak samo lubie czerwone, wyraźne usta a mam twarz bladą i wyglądam źle ;/ JAK RAZ WYMALOWAŁAM SIE POMADKĄ POWER SHINE TA NUMER Z KOŃCÓWKA 66 TO MÓJ KOCHANY POWIEDZIAŁ ,,ZMYJ TO '' ;P

Patrz, a mi w tej z końcówką 66 jest dobrze :P A za to w 69 okropnie :P Nie wiem od czego to zależy. A też blada jestem jak ściana zawsze. A o problemie z podkładami, to już nie wspomnę :P

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 16:55   #2465
Karolinka18222
Rozeznanie

dziewczynki czy któraś z was zamawiała przepaskę ??
okropna jest

Karolinka18222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:06   #2466
garfieldek
Zakorzenienie

Ja zamawialam ten zestaw bizuterii i jestem ciekawa, jak bedzie na zywo wygladac

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:18   #2467
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co ja zawsze używałam jagodowej serii, ale ostatnio kupiłam w promocji tą z aloesem. Mam cerę mieszaną, podczas okresu zaczyna mnie wysypywać, ale nie mam skłonności do wyprysków. Dla mnie te kosmetyki były ok. Cera była po nich taka rozpromieniona (nie mylić ze świecącą się ), a wypryski, nawet małe, (bo przecież nikt nie ma nieskazitelnej cery) znacznie rzadziej występują. Krem jagodowy w porównaniu do innych kremów (aloes, winogronko) wydaje mi się gęstszy.
Nie wiem jak ta seria sprawdzi się u Ciebie, ale myślę, że żel i tonik będzie ok, nie wiem jak z kremem.
Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
może nie jestem juz nastolatką, ale mam cerę tłustą i czasami borykam sie z niespodziankami. tez uzywałam aloe vera zelu do mycia twarzy i mi służył. teraz uzywam właśnie jagodowego i bardzo sobie go chwalę. dokladnie oczyszcza mi buzie z makijażu, podkladu i tuszu, ladnie pachnie, troche działa odświeżająco no i najwazniejsze, nie mam po nim brzydkich niespodzianek lub wysuszonej i podraznionej buzi. polecam
dziękuję Wam dziewczyny za odp ja też nie jestem juz nastolatka (25 lat mam) ale niestety niespodzianki mi sie zdarzają i raz jest lepiej raz gorzej z serii aloesowej byłam strasznie zadowolona, niestety nie zrobiłam zapasów, ale za Waszymi radami spróbuję tej serii jagodowej (żel i tonik) relacje zdam na forumjeszcze raz dziękuję za pomoc

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:30   #2468
Li O
Wtajemniczenie

Red face Dot.: Wszystko o Oriflame część V

Cytat:
Napisane przez Karolinka18222 Pokaż wiadomość
dziewczynki czy któraś z was zamawiała przepaskę ??
okropna jest
Ja widziałam ją w filii i aż takiego złego zdania o niej nie mam Co prawda mojej 54-letniej mamusi odradziłam, bo zupełnie nie dla niej, ale na pewno znajdą się osoby, którym będzie pasowała. Myślę, że w połączeniu z torebką i klasycznym ubiorem może być ciekawie. Gdyby złoto miało odcień satynowy, a nie ciemno żółty, to na pewno pasowałaby większej liczbie klientek. A gdyby łańcuszek był srebrny, to wzięłabym i torebkę i opaskę
Stary 2010-03-23, 17:32   #2469
chococabana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Ja zamawialam ten zestaw bizuterii i jestem ciekawa, jak bedzie na zywo wygladac
Ja jak widziałam w katalogu to w ogóle mnie nie zachwyciła, jakoś nie jestem nauczona kupowania biżuterii przez katalogi, no i kasy mi było szkoda.
Ale jak ją przymierzyłam na spotkaniu o nowościach katalogu 5 to od razu uznałam, że zamawiam cały zestaw
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:35   #2470
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Zestaw też widziałam w filii i przyznam, że zrobił na mnie dobre wrażenie. W katalogu nie prezentuje się zbyt ciekawie, bo jest taki prosty. Ale w rzeczywistości przykuwa uwagę. Prosty i elegancki, przez co uniwersalny (czyt. pasuje do wszystkiego)

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez chococabana Pokaż wiadomość
Ja jak widziałam w katalogu to w ogóle mnie nie zachwyciła, jakoś nie jestem nauczona kupowania biżuterii przez katalogi, no i kasy mi było szkoda.
Ale jak ją przymierzyłam na spotkaniu o nowościach katalogu 5 to od razu uznałam, że zamawiam cały zestaw
A no właśnie
Ja niestety poskąpiłam sobie, bo zainwestowałam w pudry z ulotki Przy okazji... Z 10 zostało mi 5 (sprzedaję po 29,90) i teraz boję się, że nie dla wszystkich klientek mi starczy
Stary 2010-03-23, 17:42   #2471
STARLA77
BAN stały

Ja sprzedaję po 25 zł te pudry - specjalnie wyciełam z katalogu nr 1 strone z tym pudrem co byl w promocji za 44,90zł a i tak klientki krzywo patrza...
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:50   #2472
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorciaj Pokaż wiadomość
Nowe osoby znowu dostają na powitanie zestaw starterowy z segregatorem i długopisem - i bardzo mnie to cieszy
ciekawe ...
nic takiego nie dostałam a teraz składałam moje I zamówienie.
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:05   #2473
ola_gie
Zakorzenienie

Bardzo fajna ulotka, Li O
Zgadzam się również, że torebka i opaska wyglądałyby o niebo lepiej ze srebrem
Co do makijażowych rozterek to również mam niebieskie oczy i brązowe włosy i czasem uzyskuję teatralny efekt - muszę unikać intensywnych kolorów na ustach i zbyt ciemnych cieni do oczu Także solidaryzuję się z Wami ;D

Aha i mam prośbę - jeśli któraś z Was zamawiała ten podkład w sztyfcie to bardzo proszę o informację, ile ma cały sztyft długości nie wpadłam na to po zakupie, a chciałabym oszacować wydajność

Ja dziś odebrałam moją paczkę, ale jeszcze jej nie mam w domu, bo mi tata dopiero przywiezie

Aha, przeczytałam dziś w filii ogłoszenie, że zestawy startowe będą zawsze dołączane do pierwszego zamówienia i nie będzie możliwości odebrania ich w filii. Trochę szkoda, bo pamiętam, jak się cieszyłam z segregatora i reszty papierów Jakoś tak milej było - pierwsza radocha zanim się zbierze zamówienia i odbierze pierwszą paczkę

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2010-03-23 o 18:08
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:07   #2474
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Ja widziałam ją w filii i aż takiego złego zdania o niej nie mam Co prawda mojej 54-letniej mamusi odradziłam, bo zupełnie nie dla niej, ale na pewno znajdą się osoby, którym będzie pasowała. Myślę, że w połączeniu z torebką i klasycznym ubiorem może być ciekawie. Gdyby złoto miało odcień satynowy, a nie ciemno żółty, to na pewno pasowałaby większej liczbie klientek. A gdyby łańcuszek był srebrny, to wzięłabym i torebkę i opaskę
no wiadomo każdemu w czymś innym dobrze. ja ją mierzyłam (bo mi przyjaciółka pozwoliła) no i tak sobie. ogólnie mi się nie podoba, wygląda jak pasek do torebki

kupiłam sobie lakier o.b clover haze ale jutro ide go oddać bo to jakaś pomyłka a nie lakier :/

Stary 2010-03-23, 18:13   #2475
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
no wiadomo każdemu w czymś innym dobrze. ja ją mierzyłam (bo mi przyjaciółka pozwoliła) no i tak sobie. ogólnie mi się nie podoba, wygląda jak pasek do torebki

kupiłam sobie lakier o.b clover haze ale jutro ide go oddać bo to jakaś pomyłka a nie lakier :/

dlaczegO? ja byłam zadowolona z tego lakieru, ma jakąś wadę czy co?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 18:17   #2476
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez li o Pokaż wiadomość
zestaw też widziałam w filii i przyznam, że zrobił na mnie dobre wrażenie. W katalogu nie prezentuje się zbyt ciekawie, bo jest taki prosty. Ale w rzeczywistości przykuwa uwagę. Prosty i elegancki, przez co uniwersalny (czyt. Pasuje do wszystkiego) :d

---------- dopisano o 17:35 ---------- poprzedni post napisano o 17:33 ----------

a no właśnie
Ja niestety poskąpiłam sobie, bo zainwestowałam w pudry z ulotki przy okazji... Z 10 zostało mi 5 (sprzedaję po 29,90) i teraz boję się, że nie dla wszystkich klientek mi starczy

mi zostały 3 sztuki a sprzedaje po 25 zł
Stary 2010-03-23, 18:17   #2477
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
[/B][/U] dlaczegO? ja byłam zadowolona z tego lakieru, ma jakąś wadę czy co?
jakoś źle mi się nim maluje :/ i matowy jest. W katalogu wyglądał trochę inaczej i jak się pytałam koleżanek to każda mówiła żebym ten sobie kupiła bo jest ładny. Ale nie jestem zadowolona

Stary 2010-03-23, 18:21   #2478
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś źle mi się nim maluje :/ i matowy jest. W katalogu wyglądał trochę inaczej i jak się pytałam koleżanek to każda mówiła żebym ten sobie kupiła bo jest ładny. Ale nie jestem zadowolona
rozumiem na szczęście mamy to "szczęście że można zwrócić kosmetyk i odzyskać pieniążki

Stary 2010-03-23, 18:24   #2479
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez STARLA77 Pokaż wiadomość
Ja sprzedaję po 25 zł te pudry - specjalnie wyciełam z katalogu nr 1 strone z tym pudrem co byl w promocji za 44,90zł a i tak klientki krzywo patrza...
Też wzięłam tą stronę, ale ją zeskanowałam i wstawiłam obok swoją cenę. To samo zrobiłam z ofertą z katalogu na żelowy tusz do kresek. Więc w sumie wyszła mi taka ulotka, którą każdemu pokazuję lub daję do przekazania innym.
Mówię, że udało mi się kupić taniej i że sprzedaję za 2/3 ceny (z 45 na 30 zł) i to działa
Może właśnie boją się kupić bo za tanio? Z zawodu jestem marketingowcem i z doświadczenia wiem, że czasem tak bywa. Skoro coś sprzedaje się dużo taniej bez jakiegoś mocnego argumentu, to zaraz jest to podejrzane. A może przeterminowane, a może kradzione, a na pewno niedobre skoro tak tanio chcą się pozbyć Sama nie ufam takim ofertom i staram się kupować zawsze za "rozsądną" cenę
Stary 2010-03-23, 18:24   #2480
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
rozumiem na szczęście mamy to "szczęście że można zwrócić kosmetyk i odzyskać pieniążki
no i oddam, trudno się mówi

Stary 2010-03-23, 18:25   #2481
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
mi zostały 3 sztuki a sprzedaje po 25 zł
Ale ja dopiero jeden sprzedałam swojej klientce. Reszcie dopiero teraz pokażę, jak paczkę dostanę i będę rozdawać zamówienia
Stary 2010-03-23, 18:49   #2482
djd1987
Raczkowanie

dziewczyny, jak sprawdzic gdzie jest paczka? w sensie co sie z nia dzieje
djd1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:10   #2483
Karolinka18222
Rozeznanie

a jak wam się podobają te nowe perfumy ze str. 103 ?? mnie się podoba Eclipse szkoda że nie dali próbki tylko pachnącą stronę

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 19:29   #2484
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
a jak wam się podobają te nowe perfumy ze str. 103 ?? mnie się podoba Eclipse szkoda że nie dali próbki tylko pachnącą stronę
a skąd wiesz jak eclipse pachnie? W katalogu jest Sun, z próbek tylko Sun i Moon.
Stary 2010-03-23, 19:44   #2485
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sumi Pokaż wiadomość
a skąd wiesz jak eclipse pachnie? W katalogu jest Sun, z próbek tylko Sun i Moon.
a nie pomyłka mój nos coś dzisiaj szwankuje :P

Stary 2010-03-23, 20:46   #2486
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Napisane przez djd1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak sprawdzic gdzie jest paczka? w sensie co sie z nia dzieje
wiem tylko jak sprawdzić kiedy Twoja paczka zostanie dostarczona do filii itd. wchodzisz w faktury i klikasz na numer tej ostatniej faktury i tam na górze masz napisane data dostawy

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Wrzucam ulotkę jaką zrobiłam do kat. 6. Może komuś się przyda
Przeznaczona jest do druku 2x lub 4x na stronę i do włożenia do katalogu, więc nie umieszczałam żadnych pól "kontakt" itp. Jeśli komuś potrzebne, to na odwrocie można napisać co się chce
bardzo fajna ulotka, trochę skomplikowana ale fajna :P
może wrzucę do katalogu i się coś ruszy z zamawianiem większym :P

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:56   #2487
Blanche Noire
Przyczajenie

wie ktoś ile maksymalnie może leżeć zamówienie w Oddziale? (Katowice)
Blanche Noire jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 20:59   #2488
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Napisane przez karolina1989 Pokaż wiadomość
A dziewczyny co do tea tree ja nie miałam żadnych wyprysków po nim, ani mi nie pomógł w walce z krostkami, pamietajcie że żaden żel nie pomoże w walce z wypryskami, bo przez ten czas jak myjecie buzię (kilka sekund) żadne składniki aktywne nie przenikną głęboko do skóry i nie będą miały czasu ani mozliwośći zadziałać.Uczyłam się o tym,wiem co mówię,a raczej piszę
Dlatego polecane jest, by trzymać go na twarzy dłużej, 2-3 minuty Albo masować tyle, albo zostawić chwilę jak maseczkę.

Cytat:
Napisane przez dorciaj Pokaż wiadomość
Nowe osoby znowu dostają na powitanie zestaw starterowy z segregatorem i długopisem - i bardzo mnie to cieszy
Przecież do tej pory też dostawali, ci co się zapisywali za 19 zł...

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:17   #2489
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Blanche Noire Pokaż wiadomość
wie ktoś ile maksymalnie może leżeć zamówienie w Oddziale? (Katowice)
W Krakowie 7 dni.
Stary 2010-03-23, 21:18   #2490
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

dostałam smsa od frmy kurierskiej , jutro dostanę paczkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości