|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Cytat:
Ciemne oczy owszem, ale usta muszę mieć jak najbardziej jasne, blade, czasem matowe, żeby dobrze wyglądać. Ciemna szminka albo bardzo intensywny błyszczyk w połączeniu z moimi jasnymi, niebieskimi oczami sprawiają, że wyglądam potem jak...ekhm... :p Za każdym razem jak się pomaluje w stylu - jasne oczy, prawie w ogóle makijażu, tylko tusz i delikatny akcent eye-linerem, a usta ciemniejsze, to mama się mnie pyta, co mi się stało?/co z sobą zrobiłam?/ czy dobrze się czuję, bo wyglądam, jakbym miała opuchnięte oczy?/czy zamierzam wyjść tak na dwór, bo jak tak, to lepiej nie...itd. A mój facet zrobi zawsze minę w stylu --> I mi zaraz zje tą szminkę, bo mu się w takiej nie podobam tylko właśnie z ciemnymi oczami i bladymi ustami :p no cóż... heh
|
|
#2462 |
|
BAN stały
|
Dla zainteresowanych linki do katalogow zagranicznych - maja inna oferte wyprzedazową na stronie 92-93
http://pt.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml http://sk.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml http://hu.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml http://mk.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml http://ro.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml http://cz.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml |
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-23 o 16:24 |
|
|
|
|
#2464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam podobnie Albo jeszcze gorzej :P Jestem szatynką o błękitnych oczach i bardzo jasnej karnacji. Ani dla mnie smoky eyes (wyglądam strasznie) ani krwisto czerwona szminka Z cieni to najciemniejszy w jakim mi dobrze, to taki hmm... "lekki granat" :P oraz wszelkie róże, fiolety, lila. A jeśli chodzi o usta, to w czerwieni mi nieładnie, ale w malinowych błyszczkach już tak :P Mój facet, to w ogóle nie lubi jak się maluję i już kilka razy jak chciałam się umalować, zaglądam do szafki/kosmetyczki/ itp. patrzę... a tam nie ma kosmetyków i mój misiek siedzi i patrzy z miną niewiniątka i udaje, że nie wie o co chodzi, hehe :P Ale ten nowy błyszczyk mnie bardzo ciekawi ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Patrz, a mi w tej z końcówką 66 jest dobrze :P A za to w 69 okropnie :P Nie wiem od czego to zależy. A też blada jestem jak ściana zawsze. A o problemie z podkładami, to już nie wspomnę :P |
||
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki czy któraś z was zamawiała przepaskę ??
okropna jest
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też nie jestem juz nastolatka (25 lat mam) ale niestety niespodzianki mi sie zdarzają i raz jest lepiej raz gorzej z serii aloesowej byłam strasznie zadowolona, niestety nie zrobiłam zapasów, ale za Waszymi radami spróbuję tej serii jagodowej (żel i tonik) relacje zdam na forum jeszcze raz dziękuję za pomoc |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda mojej 54-letniej mamusi odradziłam, bo zupełnie nie dla niej, ale na pewno znajdą się osoby, którym będzie pasowała. Myślę, że w połączeniu z torebką i klasycznym ubiorem może być ciekawie. Gdyby złoto miało odcień satynowy, a nie ciemno żółty, to na pewno pasowałaby większej liczbie klientek. A gdyby łańcuszek był srebrny, to wzięłabym i torebkę i opaskę
|
|
#2469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak ją przymierzyłam na spotkaniu o nowościach katalogu 5 to od razu uznałam, że zamawiam cały zestaw
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
|
|
|
#2470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Ja niestety poskąpiłam sobie, bo zainwestowałam w pudry z ulotki Przy okazji... Z 10 zostało mi 5 (sprzedaję po 29,90) i teraz boję się, że nie dla wszystkich klientek mi starczy
|
|
#2471 |
|
BAN stały
|
Ja sprzedaję po 25 zł te pudry - specjalnie wyciełam z katalogu nr 1 strone z tym pudrem co byl w promocji za 44,90zł a i tak klientki krzywo patrza...
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna ulotka, Li O
![]() Zgadzam się również, że torebka i opaska wyglądałyby o niebo lepiej ze srebrem ![]() Co do makijażowych rozterek to również mam niebieskie oczy i brązowe włosy i czasem uzyskuję teatralny efekt - muszę unikać intensywnych kolorów na ustach i zbyt ciemnych cieni do oczu Także solidaryzuję się z Wami ;DAha i mam prośbę - jeśli któraś z Was zamawiała ten podkład w sztyfcie to bardzo proszę o informację, ile ma cały sztyft długości nie wpadłam na to po zakupie, a chciałabym oszacować wydajność ![]() Ja dziś odebrałam moją paczkę, ale jeszcze jej nie mam w domu, bo mi tata dopiero przywiezie ![]() Aha, przeczytałam dziś w filii ogłoszenie, że zestawy startowe będą zawsze dołączane do pierwszego zamówienia i nie będzie możliwości odebrania ich w filii. Trochę szkoda, bo pamiętam, jak się cieszyłam z segregatora i reszty papierów Jakoś tak milej było - pierwsza radocha zanim się zbierze zamówienia i odbierze pierwszą paczkę
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-03-23 o 18:08 |
|
|
|
#2474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) no i tak sobie. ogólnie mi się nie podoba, wygląda jak pasek do torebki ![]() kupiłam sobie lakier o.b clover haze ale jutro ide go oddać bo to jakaś pomyłka a nie lakier :/ |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczegO? ja byłam zadowolona z tego lakieru, ma jakąś wadę czy co? |
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zostały 3 sztuki a sprzedaje po 25 zł |
|
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
jakoś źle mi się nim maluje :/ i matowy jest. W katalogu wyglądał trochę inaczej i jak się pytałam koleżanek to każda mówiła żebym ten sobie kupiła bo jest ładny. Ale nie jestem zadowolona
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście mamy to "szczęście że można zwrócić kosmetyk i odzyskać pieniążki
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówię, że udało mi się kupić taniej i że sprzedaję za 2/3 ceny (z 45 na 30 zł) i to działa ![]() Może właśnie boją się kupić bo za tanio? Z zawodu jestem marketingowcem i z doświadczenia wiem, że czasem tak bywa. Skoro coś sprzedaje się dużo taniej bez jakiegoś mocnego argumentu, to zaraz jest to podejrzane. A może przeterminowane, a może kradzione, a na pewno niedobre skoro tak tanio chcą się pozbyć Sama nie ufam takim ofertom i staram się kupować zawsze za "rozsądną" cenę
|
|
#2480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja dopiero jeden sprzedałam swojej klientce. Reszcie dopiero teraz pokażę, jak paczkę dostanę i będę rozdawać zamówienia
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, jak sprawdzic gdzie jest paczka? w sensie co sie z nia dzieje
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
a jak wam się podobają te nowe perfumy ze str. 103 ?? mnie się podoba Eclipse
szkoda że nie dali próbki tylko pachnącą stronę
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
a skąd wiesz jak eclipse pachnie? W katalogu jest Sun, z próbek tylko Sun i Moon.
|
#2485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pomyłka mój nos coś dzisiaj szwankuje :P
|
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wchodzisz w faktury i klikasz na numer tej ostatniej faktury i tam na górze masz napisane data dostawy ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
może wrzucę do katalogu i się coś ruszy z zamawianiem większym :P
|
|
#2487 |
|
Przyczajenie
|
wie ktoś ile maksymalnie może leżeć zamówienie w Oddziale? (Katowice)
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież do tej pory też dostawali, ci co się zapisywali za 19 zł...
|
|
#2489 |
|
Nie depcze krokusów
|
W Krakowie 7 dni.
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam smsa od frmy kurierskiej , jutro dostanę paczkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

czy opłaca się zamawiać czy nie 
I mi zaraz zje tą szminkę, bo mu się w takiej nie podobam tylko właśnie z ciemnymi oczami i bladymi ustami :p no cóż... heh

Z cieni to najciemniejszy w jakim mi dobrze, to taki hmm... "lekki granat" :P oraz wszelkie róże, fiolety, lila. A jeśli chodzi o usta, to w czerwieni mi nieładnie, ale w malinowych błyszczkach już tak :P Mój facet, to w ogóle nie lubi jak się maluję i już kilka razy jak chciałam się umalować, zaglądam do szafki/kosmetyczki/ itp. patrzę... a tam nie ma kosmetyków i mój misiek siedzi i patrzy z miną niewiniątka i udaje, że nie wie o co chodzi, hehe
:P