|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
ponoć za mamusią jak byłam mała i na ferie pojechałam do babci to wywaliłam ponoć czapkę w błoto scenę odwaliłam z krzykami na pół ulicy a miałam już 5 lat ![]() małżeństwo naszych nerwusków będzie bardzo widowiskowe ![]() Judi - ale foty a w trawie...miodzio |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
hej. dziecko mi humor popsuło,bo ją siłą ściągnęłam z ogródka na obiad
było ze 30min. spazmów i rzucania się po podłodze. cała mokra była i się zanosiła pinda mała.ale między 15-17 przyjedzie dostawa z nowym meblem to mi się humor poprawi dziś wyniki w żłobku
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iga??? nieeeee, toc to oaza spokoju przeciez
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
u nas większa kicha pogodowa,
niestety moje pranie nie doschnie na balkonie dwukrotne podchodzenie Mikiego do drzemki, ale się w końcu przemógł i chyba sama też się przekimam ![]() oczami wyobraźni widzę Igusiową wściekliznę mam to codziennie dwa razy dziennie ![]() od 3 dni jak się katar zaczął Mikiemu ponownie, to się wybudza w nocy, więc biorę go do naszego łózka, i śpimy tak z rozwalonym na 3/4 łóżka królewiczem więc jestem połamana i niewyspana |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
wpadł sms od psióły. już siedzi z gustownym,zielonym wdzianku i czeka na pana z nożami
planowane cc za 15min.
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dumam jaką kupić czapkę dziecku
bo szukam czegoś z otworem z tyłu na kucyka teraz muszę jej ściągać gumki jak wychodzimy bo pod czapką to nie bardzo wygląda... aaa, i nie wiem jakie kapcie na lato? z wolnym paluszkiem i tak są bardzo zabudowane. skarpety itp odpadają, bo u mnie podłogi nie grzeszą aż taką czystością
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
moja pewnie w naprawdę ciepłe dni znów będzie latać na gołe stopy
odpowiedziałam ci na roślinach ![]() czapki też szukam, znaczy kapelusika bo nie mam nic. |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, miałam pisać już wtedy jak zadałam pytanie, ale wieczorem mi net znikł. A potem jakoś nie miałam głowy. Moja panna też ma ostatnio obiady w dupie. Nie powinna jeść mleka i jajek, więc żywi się głównie sinlaciem.
Ten Smoleńsk dał mi mocno w kość. Zbyt nerwowa i emocjonalna jestem. Dawno nie miałam takiego złego stosunku do ludzi. Pocieszałam Cestię, żeby się nie przejmowała głupotą, a ja sama nie mogę. Co do kolejek pod Wawelem, płakania za prezydentem, kilkunastu godzin stanie pod pałacem prezydenckim - absolutnie mi to nie przeszkadza. Jak ktoś potrzebuje, to co w tym złego. A swoją drogą, to Kaczyńskiego ktoś wybrał, więc miał też swoje poparcie. Ja na niego nie głosowałam, ale też mi było bardzo mocno przykro. Poryczałam się nawet. ALE DEBILI NIE BRAKUJE I PO JEDNEJ I PO DRUGIEJ STRONIE. JAK SŁYSZĘ TYCH, KTÓRZY TWIERDZĄ, ŻE TO BYŁ ZAMACH PRZYGOTOWANY RZEZ Tuska i Putina, którzy na filmikach ze Smoleńska widzą dobijanie rannych, którzy opluwają teraz przeciwników Kaczyńskiego, tylko dlatego, że wyrazili współczucie (że co, ze nie może im być przykro??), tych , co chcą, żeby Jarosław starotwał , tych przeciwniku Wawelu (ja też bym wolała Warszawę) co popierdywali po uliacach z Wajdą na czele (trzeba było jechać rozmawiać, mediować, a nie pisać list do gazety,) to mnie cholera trafia. I nie oczekuję żadnej odpowiedzi na moje smoleńskie wywody - wolę, żeby jej nie było, bo sama mam serdecznie dość tej dyskusji i zaraz pójdę sprzątać... tyle w temacie.. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- p.s. mam mimo wszystko nadzieję, ze coś z tego będzie dobrego.. Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2010-04-19 o 15:00 |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Sosna - ja też mam podobne zdanie do twojego w tym temacie. Nie podobało mi się wiele spraw w trakcie tej żałoby, ale rozumiem ludzi którzy płakali. Przecież przeciwnicy nie będą stali godzinami w kolejkach żeby zobaczyć trumny
poszli ci co chcieli i mieli potrzebę. dla mnie to przede wszystkim dramat wielu rodzin a nie tylko strata prezydenta. |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Sosna, ja sie z toba absolutnie zgadzam
co do smolenska, zamachów, dobijania ofiar to juz gromki smiech mnie ogarnia, bo widzialam filmik z tlumaczeniem, ze gosc wskazuje na kogos ze niby tam ktos strzela, ze rece w gore ktos ma podniesione, ze biegnie gosc w czerwonej kurtce, wpatrywalam sie jak gupia i nic nie widzialam, a strzaly owszem padly, ostrzegawcze w powietrze by wlasnie przegonic ciekawskich dziennikarzy... gdyby tego nie zrobili, juz dzisiaj chodzilyby po necie zdjecia badz filmik z rozerwanymi cialami ofiar ![]() Ludzka glupota nie zna granic.. Jowiszowa, sms twojej psióły mnie rozwalił
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Anka ile kosztowało Cię wysłanie rowerka??
i dalaś cenę minimalną??
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest tu jeszcze jakieś dziecię, które korzysta z butelki? i czy macie z tym jakiś problem (w sensie: "olaboga! co będzie z ząbkami")
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ![]() u mnie wszystkie najgorsze plagi znajdziesz Maja pije mleko z butli i "co gorsza" herbatki i soczki również nie chce wogóle pić z niekapka i innych wynalazków...próbuję bez żadnego efektu od czasu jak skończyła 9 mies. chyba aha, i nie rozpaczam z tego powodu
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
moje pije mleko 2x dziennie z butli, zeby sa OK, codziennie myte elmexem, ktorego piane z lubością przełyka, nie widze ubytkow, a u dentysty tez bylismy na czekingu i wsjo oK
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Judi tu masz aukcję
http://www.allegro.pl/item1002822401...n_idealny.html dziś tż mi nadał z przesyłką zapłaciłam 120 zł tak coś mi się przypomina jak go kupowałam rok temu ![]() ![]() ![]() możesz wystawić na licytację, ale mi się nigdy nie chce domu zagracać jak mam ekspresowy plan w głowie sprzedażowy ![]() Miki pije mleko z kaszką, raptem 90 ml z bidona lub kapka niekapka, butelki smoczkowej prawie nie uzywał
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-19 o 16:02 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam z obiadem na resztę domowników
tz gdzieś się błąka biedaczyna, Majusia się chyba zapomniała bo śpi od 13.30 a ja wszystko gotowe mam i z głodu umieram
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe co ze żłobkiem Igi...
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
jak to
![]()
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam się
na ogrodzie mam sprawę pogoda u nas był spoko ciepło bez wietrznie słońce co prawda od czasu do czasu chowało się za chmurami ale liczy się że było ciepło dopiero ok 18 troszkę popadała ale tylko chwilę od rana mnie boli głowa //chyba ciśnienie nie ciekawe/ Cytat:
ja tam zawsze wolałam bardziej mokre chusteczki niż te suchsze Cytat:
ooo to już cię nie ma myślałam że dopiero jutro rano pojedziesz trzymam kciuki by wszystko poszło jak należy a co do strachu to znam go doskonale //wiesz co cię czeka // ale nie masz powodu podpis twój wymiata Judi fajne zdjęcia a to z Tymusiem w kwiatach super //a wiesz że one pod ochroną // Karolek już dawno nie pieje z butelki pije tylko z kubków i szklanek praktycznie to się z wszystkiego napije ale muszę mu lać malutko bo czasem za szybko przechyla i jak by miał dużo to na bank wyleje Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-04-19 o 19:42 |
||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak u Maluśnej - wszelkie zbrodnie bobasowe
i bardzo się z tego cieszę, bo to są 2 pełne posiłki dzienni, reszta w biegu, bo ona NIE MA CZASU
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie uważam, że to tragedia jak bobas pije smoczkowo, byle to się nie przeciągało do okresu szkolnego, jak to moj brat cioteczny
musiał mieć, na kolajcję butelkę i gazę opatrunkową
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde
![]() Piter lubi kolderke a jak czasem nie umie swojej zlokalizowac, to z sypialni ciagnie nasza z lozka
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
nie dostała się
![]() ponieważ dziś pisałam,że chcę kupić kapelusik to pokazuję bo kupiłam na popołudniowym spacerze na żywo wygląda w nim bosko ![]() u nas butleka odstawiona na jesieni. teraz pije z kubka z pepco, zwykły z przykrywką i dzióbkiem, ale nie niekapek. |
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
o Jowiszku to chyba dla mnie te fotki wstawiacie, żebym się na drogę córeczkową jeszcze nastawiła
fajowe, te czapeczki dziewuszkowe, Miki nawet kaszkietówki nie da sobie nałożyć, jak już to chyba kapelusik się nada tylko w cieplejsze dni
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czym motywuja odmowe?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

ponoć za mamusią
jak byłam mała i na ferie pojechałam do babci to wywaliłam ponoć czapkę w błoto 

było ze 30min. spazmów i rzucania się po podłodze. cała mokra była i się zanosiła pinda mała.

i dalaś cenę minimalną??

ciekawe czym motywuja odmowe?