|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
JA SIE O TYM TRZĘSIENIU DOPIERO WCZORAJ W NOCY DOWIEDZIAŁAM
![]() sory za capsa ja na placu zabaw bylam tylko raz bo my mamy swój osobisty zreobiłam muffinmki cytrynowe ale nie dobre wyschły mi za bardzo bo pieluche zmieniałam no i zdecydowanie wole te czekoladowe
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się
u nas też bajeczna pogoda była słońce i bezwietrznie Karolka poubierałam na dwór a jak tylko wyszliśmy to go musiałam rozbierać po południu poszliśmy do rodziców / wróciliśmy wieczorem Cytat:
tak wiem że się wyjmuje i dlatego mówię że dla dziewczynek jest wygodny bo to można wyjąć a że chłopcu sikają do góry to muszą to mieć a jest to nie wygodne bo się to wżyna w nogi i źle się siada na nocnik co do publicznych piaskownic i placy zabaw to ja dlatego właśnie nie lubię tam przebywać dzieciaki mają na placu swoją piaskownicę swoje huśtawki,swoje zabawki, zjeżdżalnie też mają ale narazi jest w domu /taka mała/ czekam aż będą stałe pogody by ją wynieś na plac Kasiulka mam nadzieję że się uda naprawić autko małym kosztem Paulette jak za pierwszym razem miałaś takie problemy z laktacją to musisz być przygotowana że tym razem będzie tak samo choć nie koniecznie liczy się tylko pozytywne myślenie i nastawienie |
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ja co do placu zabaw mam takie same odczucia wredne bachory choć przyznam że tu w czechowicach dzieci są lepiej wychowane i grzeczniejsze niż w moim rodzinnym Bielsku![]() Dzisiaj byliśmy w parku w Pszczynie, ale pięknie było. Tymek poszalał, zbierał kwiatki i leżał w trawie potem była koopa i trzeba było się zmywać do auta przebrać portasy![]() no nic zmykam spać |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo Judi byłaś tak blisko
będziemy musiały się kiedyś zgadać |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Pogoda już dzisiaij gorsza więc się udało z tą pogodą na niedzielę
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() U nas tez pogoda niby OK, ale coś pochmurno sie robi Chcialam z mlodym wyjsc na spacer, moze zajrzelibysmy do szpitala bo kolezanka urodzila wczoraj, nie wiem czy z takim prawie dwulatkiem moge wejsc? ![]() a poszłabym piechotką, bo to rzut beretem ![]() no nic zobaczy sie ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- zapisałam moje dziecko na zaległe szczepienie... miał je miec z poczatkiem grudnia, bedzie mial pod koniec kwietnia..
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas badziewiasta pogoda , pochmurno jakby miało padać Anisia z takimi bobasami to chyba nie można do szpitala Miki się wścieka na jeździku pchaczu , do tej pory tylko pchał, a teraz częściej odpycha się nogami,ale ten Playskool to dla małych dzieci, a nie prawie 2-latka ![]() Anisia czy Piteros nie ma jakiegoś motorka ? http://www.allegro.pl/item969490810_...pychaniec.html |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anisia gratulacje dla kumpeli u mnie na porodówce była informacja ze dzieciom nie wolno wchodzic, ale moze to zalezy od szpitala
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Aha wczoraj widziałam w Pszczynie ten drewniany "rowerek" dziecko szło a tata rower niósł
![]() Dzisiaj wystawię mojego 3 kołowca i zobaczymy czy się sprzeda... Idziemy na spacer z sąsiadka i jej córcią z sierpnia zeszłego roku. Jest piękna pogoda
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostał od babci ducati monster https://ssl.allegro.pl/item989780366...l.html#gallery lubi go, bo mozna wciskac taki guzik gdzie jest ryk jadącego motoru ale najwiecej frajdy jak mama pcha jeszcze nie jarzy odpychania się nogami hmm, no to kurde poczekam na TZ, zostanie z mlodym, a ja zajrze do kolezanki..
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzięki Anisia
a czy kojarzycie może które z chusteczek nawilżanych są najbardziej suche? pufa się pyta, bo pampki i dada takie mokre , że musi małego osuszać dodatkowo ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-19 o 11:20 |
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam teraz bella happy i wg mnie sa ciut za suche
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Zofia zasypia i śpiewa ciółka maaaaajaaaaa
![]() u Was też tak kradną na cmentarzach? byłam dziś na grobie dziadków i tam za każdym razem złupią jak nie kwiaty/wiązanki to duże znicze co za hieny cmentarne ![]() ![]() a tak w ogóle to nienawidze placów zabaw, gdzie jest pełno tych rozpuszczonych bachorów edit: Anka jak dla mnie suche są niebieskie chustki pampersowe. Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-04-19 o 11:38 |
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
ciółka majaaaa.......
![]() dobrze, że mój jak zasypia to nie śpiewa, tylko się mizia kołderką po buzi apropos placu zabaw.. niedawno byłam z Piotrusiem no i młode wlazlo do piaskownicy, coś tam się pobawił piaseczkiem, oczywiscie chciał się poczęstować czyjąś zabawką, ale dziecko ktore było starsze i właścicielem, szybko sprzątnęło mu ją z przed nosa.. no i siedzi na przeciwko siebie dwóch takich 3-4 latków. Mieli identyczne czapki, a ich mamusie trajkotaly na ławce.. Ja pilnując mojego, spogladam na te dzieci w tych czapkach, bez słowa patrzą sobie w oczy, a po chwili jeden z nich walnął tamtemu z "basi" (głowa centralnie w czolo), a mamusie nic.. no wiec, skoro tamtego nie zabolało, no to poprawił i wtedy ryk.. i dopiero spiace królewny sie obudzily, ze cos sie stalo, ze dziecko placze, az taka inna matka musiala powiedziec tym dwom co sie wydarzylo.. Wzielam moje dziecko pod pache i tyle mnie tam widzieli. No doslownie żenua na całego!
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz od dawnien dawna używam Johnsons, na początku paczki faktycznie dość suche ale im dalej w paczkę tym coraz mokrzejsze, te ostatnie są już dla mnie za mokre, ale ogólnie to najdelikatniejsze chusteczki jakie miałam Bry baby My już po spacerze, wczoraj dzień był cudowny a dziś popaduje i pochmurno, syf!!! że też u nas to tak musi wyglądać ![]() Wywaliłam do śmietnika pół szafy swoich butów (tzn. do pck) i od razu luźniej się mi w szafie zrobiło Werstunia u nas też kradną, najgorzej przed świętami Baby a tak w ogóle odkryłam nową funkcję w wózku. Magic ma budkę przypiętą do rączki, a można ją odpiąć i wtedy da się manewrować budą jak np./ w graco tzn. można ją opuścić do pałąka ![]() Marti myślimy nad zmianą wozu ale w kredyt się nie chcemy pakować (ja absolutnie nie chcę) a na całość nas póki co nie stać
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
o Kasiulka ma rację, te nivea tez są suche, pamiętam jak się na nie wkurzałam
nawet do |
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za spostrzeżenia chusteczkowe
![]() oglądam tv, zdziwiona jestem , że ludziska w nocy stali w kolejce na Wawelu, zanim kryptę otworzyli dla zwiedzających , co ludźmi kieruje to pojąc nie mogę
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszak najlepszym prezydentem był ![]() sory jesli kogos uraziłam ale nie mogę pojąć jak mozna byc taką chorągiewką, jeszcze z 2 tygodnie temu sie nabijali z nich albo wyzywali a teraz tacy wspaniali. Ja powiem szczerze cieszę sie ze juz po wszystkim i wreszcie dadzą pozyc własnym zyciem
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny,
no i stalo sie. O 17.00 jade do szpitala. Nie wiem czy bede miala jeszcze czas, zeby tu dzis wrocic, wiec pisze juz teraz. Mam miec cesarke jutro rano. Trzymajcie za mnie kciuki, bo sie troche boje.... ![]() Zeby wszytsko odbylo sie bez komplikacji i zeby dzidzius byl zdrowy. ![]() Postaram sie wyslac sms'a jutro pod wieczor. Jak nie zapomne z tego wszytskiego. A do domu wroce dopiero za tydzien, wiec wczesniej sie mnie tu nie spodziewajcie. Pa ! |
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
no jak stało. przecież wg. planu
trzymamy kciuki za Was, na bank będzie dobrze!nie trzęś gaciami, toż to nie pierwszyzna ![]() |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj sie dzielnie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! wszystko będzie dobrze i juz niedługo bedziemy podziwiac zdjęcia oseska
i nic sie nie bój, tyle kciuków to pójdzie jak z płatka. "Do zobaczenia" za tydzien
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette! zaciskamy kciuki i daj jakoś na sms znać jak juz bedzie po
![]() a podpis masz wyczesany
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Paulette trzymamy i ja mocnoooooooo kciukasy !! Powodzenia
Ja w tym tygodniu będę miała piaskownicę w moim 40 metrowym ogródku i już nie mogę się doczekać. Dzisiaj tz zaczyna stawiać płot Nie lubię placów zabaw ale też chcę by Tymek miał kontakt z dziećmi więc poswięcam się czasem![]() Już obskoczyłam biedronkę i spacer nad stawami. Teraz dziecię uśpiłam i mam relaks obiad z wczoraj jest więc lusssAha Maluśna, robiłam wcvzoraj te muffinki i jestem zadwolona z formy ![]() Idę zrzucić fotki z Pszczyny. Może Wam co nie co pokażę
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette kochana i ja mocno zaciskam kciuki
trzymaj się dzielnie i pamiętaj że za chwilkę będziesz w domu z dwójką cudownych, ślicznych, zdrowych dzieciątek Judi my też mamy piaskownicę i myślę nad jakąś huśtawką, do piaskownicy musimy dokupić tylko z 4 worki piachu bo jest uboga
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
u nas lato
20 stopni jest byłam minutę i jak wyszłam dziecko nie miało kapelusza ani chustki, kurtka cała rozpięta jakiś przechodzień podał mi kapelusz bo wywaliła go aż na ulicę!!! brudny jak święta ziemia więc spylałam czym prędzej do chaty bo wstyd z takim brudasem łazić a Maja jaka obrażona była Judi - ty masz formę tą na 15 sztuk? http://www.muffinki.com/21,forma-sil...ackelmann.html ja jeśli nic nie dostanę w marketach w najbliższym czasie to chyba też jakąś silikonową zakupię Poulette - ja również trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze czekamy na wieści ![]() a podpis dobry, hehe |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
łooo Maluśna, to ci charakterna kobitka z Majki jest
![]() Ten mój to też nerwus i niecierpliwiec, więc się dobrali wywiesiłam dzisiaj pranie na dwór im szybciej wilgość z jeansów wyparuje tym lepiej
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
foty
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
tak Maluśna tą mam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

byłam dziś na grobie dziadków i tam za każdym razem złupią jak nie kwiaty/wiązanki to duże znicze
co za hieny cmentarne 

trzymaj się dzielnie i pamiętaj że za chwilkę będziesz w domu z dwójką cudownych, ślicznych, zdrowych dzieciątek
a Maja jaka obrażona była