|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
ojj
![]() Cytat:
ja na kolację wszamię jakieś jajko:p i może troszkę orzeszków
|
|
#2462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lecę na aerobik
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
dziś
śniadanie: kawałek piernika(dziś już ostatni;P), galaretka z kurczakiem 2. śniadanie: pomarańcza, 2 łyżki sałatki (papryka, ogórek, jajo, cebulka, ser żółty, marchewka, jogurt naturalny) obiad: kawałek kurczaka z ogórkiem podwieczorek: jabłko kolacja: twarożek z pomidorem i 1 sucharkiem ostatnio nie mam weny na ćwiczenia :/ dziś tylko zrobiłam pare wymachów i brzuszków i to wszystko.. (no poza 3-godzinnych zakupach ) ale od jutra się mobilizuję
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
tak tlyko , że ja byłam w pewien sposób troszkę uzalezniona od przeczyszczaczy dlatego staram się nie używać .. w weekend zażyję a dzisiaj aż wstyd mówić co mi mama dała |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
oj dzisiaj u mnie kiepsko z jadłospisem
byłam u rodzinki i przez to mam rozwalone całe menu.Śn. - płatki fit +mleko II śn - kawałek ciasta marchewkowego + kawka ( obiad ? - u rodzinki niewielka porcja sałatki - ryż, jajko, szynka, rzodkiewka, czerwona cebula, majonez :/ keczup :/ ( taka warstwowa, swoją drogą pyszna )niedawno wróciłam i przed chwilą jogurt naturalny + parę płatków fit bez sensu
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-07 o 20:08 |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
dirtyy, OneSweetTaste
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma co się łamać! ja się dzisiaj objadłam, przynajmniej mam takie wrażenie...:/ ehh, ale jutro już się poprawię i będę grzeczna! Ty też musisz! ![]() słodkie:p co się tak cieszysz? ![]() Cytat:
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-04-07 o 20:27 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-07 o 20:29 |
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś fatalny dzień brak humoru ! I w ogóle :/
Masakra !! Macie jakiś pomysł na 1 śniadanie?? Bo nie moge ciągle jeść omletów jajecznicy i takie tam !!
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
co takie zdziwione jesteście ... ? smutna prawda niestety :| miałam zaburzenia odżywiania i się leczyłam u psychologa , dlatego uważam teraz z takimi środkami
|
|
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, że już uważasz na to... zdziwione, bo...po prostu dużo tego było. :/
|
|
#2472 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bierz się za ćwiczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
6 torebek? kobieto chcesz paść na twarz, wiesz co jedna torebka robi z ciśnieniem? a co dopiero 6 ciesz się, że jeszcze chodzisz i funkcjonujesz ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- [QUOTE=OneSweetTaste;18422 895] ja się dzisiaj objadłam, przynajmniej mam takie wrażenie...:/ ehh, ale jutro już się poprawię i będę grzeczna! Ty też musisz! ![]() QUOTE] cooooooooooooooooo zrobiłaaaaaaaśśśśśśśś? ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
zjedz musli z mlekiem lub jogurtem i wkrojonym owocem lub ciemne pieczywo kromkę czy dwie z sałatą, chudą szynka i warzywami ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
za ciasto
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
słodka jesteś, wiedziałam, że się nie powstrzymasz
ale poćwiczyłam dodatkowo dzisiaj Totaly Body Burn, prawda, że ładnie? i jeszcze mam ochote potańczyć promise! 15 minut jak nic potańczę. Już? wybaczysz? ![]() tzn. mój taniec to trzęsienie tyłkiem a co!
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-04-07 o 22:10 |
|
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
słodka? eeeeeeeee nie lubie słodyczy ostatnio mogę być gorzka? albo kwaśna chociaż ??? powiedzmy, że wybaczam
64-63-62-61,1-60-59-58-57-56-55-54 Edytowane przez dirtyy Czas edycji: 2010-04-07 o 22:14 |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie pytanie mi się nasunęło wieczorową porą, nie wiem czemu. ![]() ważycie się w bieliźnie, czy w ubraniu ? ![]() na szczęście już się skończyło moje ulubione ciasto, więc problem zniknął ![]() za to dziś dzielnie u cioci walczyłam z pokusą wzięcia porcji sernika ( - wezmę, -nie wezmę, -wezmę ociupinkę, - nie, nie wezmę! i tak w kółko ) i nie wzięłam he he . także jakiś sukces dnia dzisiejszego zaistniał. < dumna >
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-07 o 22:27 |
|
|
|
|
#2476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez bielizny i bez ubrania ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- dobranoc ryjki moje
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo, że nie wzięłaś! ![]() ja żem nago się ważę ![]() dirtyy - dobranoc
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dirtuś
) ja jeszcze ćwiczenia 4x 8 minute i spać ![]() OneSweetTaste, tańcowałaś ?
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tańcowałam! ( pod koniec coraz lepszą sobie muzykę puszczałamzrobiłam dziś: - Plyometric Cardio Circut - Totaly Body Burn - 100 skoków na skakance - 15 minut tańca ![]() wyjdzie tego z 2h ćwiczeń
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
w zasasdzie to zawsze biorę 7 , ale napisałam 6 żeby było mniejsze zaskoczenie
, i wiecie co przy takiej ilości tylko 3 razy chodzę do łazienki
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór
nagrzeszyłam w święta, ale skruplatnie się karałam ćwiczeniami i nic nie przybyło trzymam 62 póki co, od dziś wracam znów do całkowitej kontroli, jest ok, czuje sie dobrze buziaki i dobrej nocy
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ło matko 7?!?!? Chociaż w sumie nie mnie oceniać. Mam za sobą epizod z takimi przeczyszczaczami.. eh. Zawsze mialam problemy z wypróżnianien w sensie że rzadko... Raz na dwa 3 dni. Odkąd pamiętam.. no i zachciało mi się poprawić matkę naturę. W pewnym momencie ten senes to ja popijałam codziennie chociaż ze 2 czy 3 szkaneczki. Jak już się opamiętałam to zniszczenia były wielkie. Ileż to ja się namęczyłam żeby bez tego senesu się wypróżniać... Eh... dopiero ostatnio rzuciłam palenie. Wreszcie! |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
no 7 -.- kurde ciągle jestem zmęczona.. czasem mam wrażenie , żej uż nie mam siły na nic
jak wstaję z rana , boli mnie całe ciało , kości i mięśnie ;/ [oczywsicie + głowa ale to każdy tak ma ;p ] Wy też tak macie?
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Nie pijcie tego świństwa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
|
|
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na szczęście mam " farta" i chodzę codzienne przynajmnie 2 razy na króciutkie "posiedzenie". Na mnie działa kawa-3 kubeczki na dzień i śmigam do klopika Z rana 1 wypita kawa już na mnie działa. Ale kiedyś, jak brałam bio-błonnik, to o dziwo zaparcia zaczęły mi dokuczać -zamiast działać na" tę" dolegliwość-nasilał ja tylko, wiec odstawiłam to cudo i jest okU mnie z dietą wzorowo! Zero podjadania! Zero słodyczy, tłustego i smażonego! Oby tak dalej było ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- moja mama niestety to pije
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie moja mama kiedyś to piła i nabawiła się przez to niezłych problemów:/
Na niektórych działa też zwykły kefir, może warto spróbować najpierw tego typu metod, niż od razu sięgać po te pseudo herbatki inne cuda Chociaż też czasem miewam problem z wypróżnianiem i wiem, że to może być uciążliwe i czasem trzeba sięgać po różne metody...A jak tam dziewczyny po śniadanku? Ja to mam styl życia i jedzenia...:/ O 6 rano zjadłam jajko na miękko, kromkę ciemnego chlebka z dżemem i filiżankę białej herbaty. O 8 przyszłam do pracy, to już byłam głodna:/ Więc zjadłam jogurt naturalny i wafla ryżowego, popiłam zielona herbatą. Teraz znowu chce mi się jeść:P Mam jeszcze dwie marchewki, serek wiejski i wafle ryżowe w biurku Wy też tak często czujecie głód?
|
|
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja piłam herbatki typu slim figura, ale w sumie nie dawce większej niż 3 razy dziennie. Opamiętałam się w porę
od razu wszystko wróciło do normy(przy herbatkach leciałam 3 razy, a normalnie wiadomo 1 ).Ehh specyfiki to tylko z głową :/ Wszędzie chcą nas naciągnąć, biedne starające się odchudzić kobitki...
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, żerują na naszej naiwności...
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego tak często czujesz głód. Najpierw skacze Ci cukier, czujesz super wiele energii, a potem nagle opada. Chociaż przyznam, że i ja tak czasem mam
|
|
#2490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

ja z Tobą zostanę 

dlatego staram się nie używać .. w weekend zażyję a dzisiaj aż wstyd mówić co mi mama dała
byłam u rodzinki i przez to mam rozwalone całe menu.

Eh... dopiero ostatnio rzuciłam palenie. Wreszcie!
72
60
jak wstaję z rana , boli mnie całe ciało , kości i mięśnie ;/ [oczywsicie + głowa ale to każdy tak ma ;p ] Wy też tak macie?

).