|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
bombowe są te Twoje dzieciaczki ![]() ale jak mały podrośnie jeszcze troche to sie bedą napewno bić nawzajem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Olalicious a brzuszkiem co zrobilas?
bo ja juz tez schudlam :/ ale tak samo m isie chydnie ![]() Madziawikp ale sladziaski ![]() ![]() ![]() Aniulka to czekamy na wiecej filmikow ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-26 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
![]()
wrzuce jeszcze jeden filmik i spadamy na spacerek bo jest super a właśnie tez pojadłyśmy sobie to uciekamy
kurcze jak wstwie filmik to potem go nie umie znaleść i aparat musze ustawić bo dziwne kolory są http://w587.wrzuta.pl/film/9F9LfgtInkA/p4260217
![]() |
#2465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ząbki mogą długo wychodzić, nie martw się. musimy czekać cierpliwie. a ja właśnie jeżdżę autem, jak nie chce mi się znów tych samych tras pokonywać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no to chyba sie skuszę na taka matę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cudne fotki
![]() Karenina ale towarzyski ![]() ![]() Madzia pyzy bardzo fajowe ![]() ![]() Pinky zdjecie dnia ![]() Aniulka mała będzie miała rwanie wśród wizazowych kawalerów ![]() A my po spacerku na działce taty znowu... mały mniej śpi i wogóle zaczepiła tam wszystkich ![]() a jak z jedzeniem w taką pogodę u Waszych pociech? Mój więcej pije więc mniej je... Woggóle nawet tearz ma jeść ale go nie budzę, bo wymęczony więc lepiej żeby się wyspał ile potrzebuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
wpadłam podziękować wszystkim ciociom za życzenia
![]() i życzyć wszystkiego najlepszego dla Filipka, Oliwci, Olivierka ![]() ![]() ![]() U nas zamieszanie z budową- trzymajcie kciuki- bo są nie małe problemy. Postaram sie odezwać jutro bo dzis juz musze leciec |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze jak moja niunia dupcie dzwiga a stęka przy tym oj straszny wysiłek straszny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=zebra666;18837201]Dziewczyny cudne fotki
![]() Aniulka mała będzie miała rwanie wśród wizazowych kawalerów ![]() QUOTE] oj wszyscy pozajmowani chyba że Wiki od Katekatee ![]()
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
jejku jakie słodziuchne dzieciaczki!!!!!
wszystkie filmiki i zdjęcia - rewelacyjne ![]() Kareninka, Ty JAK ZWYKLE pięknie wyglądasz ![]() my teraz wychodzimy na cały dzień na spacer - idziemy ok 11-12 wracamy ok 16 ![]() ![]() ![]() coś chciałam się zapytać ale zapomniawszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale super!! a tu na tym smrodlawym radlinie nie ma gdzie spacerować i cholera mnie już bierze
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
aniulka, moja mała też tak kuper unosi i się denerwuje bo kopie nóżkami i pozostaje w miejscu a najwyraźniej chciałaby przesunąć się do przodu
![]() a jak lezy na brzuszku to podnosi się na wyprostowanych rączkach i caaała się zaśmiewa tak jej się to podoba! a to my niedzielnie w parku ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-04-26 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() śliczne zdjęcia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm...nie pamietam skad... ![]() A mate polecam, fajna. Bedzie nasza watkowa-mata - tak jak Konik FP i bujaczek... ![]() Hehehe....wysiedzi....on nie tylko wysiedzi, ale jeszcze pozaczepia i pogada ze wszystkimi i na koniec zasnie... ![]() ![]() Slicznie! Jaka buzka rozesmiana...jak ja to mowie - radosc totalna ![]() Ehhh....mowie wam - im wiecej dziecko potrafi sie ruszac i przemieszczac tym gorzej mu idzie zasypianie....przynajmnie j u nas - maly wedruje po lozeczku, przewraca sie...wszystko tylko nie spi.... ![]() Dziewczynki, nie pamietam ktora z was, ale chyba ktoras zna sie na bankach itp.....moge prosic o rade??
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-26 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Kareninko a czemu ja nie mogę otworzyć galerii Andre?
![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-04-26 o 19:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Piękne dzieciaczki
![]() Umieram... Spacer mnie wykończył i pworót w tym zaduchu... Myslałam, że własne płuca zadeptam ![]() Mój jak leży na plecach to odpycha się nogami i jeździ na dupsku... i czasem próbuje je podnosićale to na plecach jak leży- żeby się przemieścić. Na brzuszku jak leże(a tez nie luiał) to łapie za zabawki albo uderza rączką jak jakiś wzorek na kanapie go zaciekawi i uzna, że trzeba z nim pogadać. Fajny jest.... Karenina zazdroszcze, że sam usypia po tym wszystkikm.... Ja juz nie wiem jak swojego w dzien usypiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Karenina na bankach zna sie katee
![]() xpresja Ty i Lenka ![]() ![]() Agusia aniulki widze, ze szaleje ![]() Jesli chodzi o przemieszczanie sie, to moja Lala zaczela sie przemieszczac lezac na pleckach:. poprostu tak kreci bioderkami, ze o 90 stopni sie obraca. W zwiazku z tym jesli zostawiam ja na lozku to musze bardzo uwazac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale zobaczcie ile bobasków to tyle różnych sposobów na przesówanie się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Aniulka, bo maja ten sam cel- zmienić punkt widzenia:F:F:F
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
dziekuję Wam za pamięć
![]() ![]() tu wklejam dzisiejszą fotkę
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Witam kochane ale produkujecie
![]() My dzis z Kamilka caly dzien na polu bo taka ladna pochoda ze trzeba korzystac. Ogladnelam zdjecia dzieciakow sa ![]() ![]() ![]() ![]() A na was to nawet patrzyc nie moge takie laski jestescie ze szok. J to juz patrzyc na siebie nie moge i zwisajacy brzuch ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze jutro was nadrobie ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
O właśnie ale jestem:P Sto lat naszym maluchom
![]() Pietrusia ja mimo powrotu do dżinsów sprzed ciązy i anwet troche niższej wagi to brzuchem nie będę się mogła pochwalić długo... Flak do potęgi entej... a cyce zwisy... nigdy nie sądizłam, że kiedyś będę układać je w steniku żeby jakoś wygladały... Marta fotki śliczne ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-04-26 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |||
Zakorzenienie
|
I wszystkie 3 ślicne...
świetne... Cytat:
Cytat:
Państwowe - miesiąc wyniesie mnie około 80-100zł ( z wyżywieniem)... Współczuję powrotu... Bardzo mi się podobacie, dziewczyny... Cytat:
Madzia wychodzi mi z leżaczka - podkurcza nogę, opiera o leżaczek, tyłek w górę do mostka i fiuuu do dołu :-0 1. dziękuję za kliki... tarasiu i domi - głosuję... 2. Pomocy - Coś dziwnego dzieje mi się z wizażem - znikneły wszystkie emotki, nie mogę wklejać zdjęć i w ogóle cały rozjechany.... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-04-26 o 21:20 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Paulina po kojcu lata jak wskazówka... Ona ma jakiś dziwny sposób przemieszczania, przewraca się na boczek i wtedy jakoś nóżkami i ciałkiem się obraca...
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
laski ogladalyscie dzis uwage?? jak nie to obejzyjcie na onecie
bylo o fotelikach samochodowych
#2486 |
Zakorzenienie
|
Kamyk na początku konsekwentnie kładłam go raz dziennie chociaż i zabawiałam jak tlyko mogłam, klepałam po pucpci, mówiłam do uszka, pokazywałam zabawki, piszczałam klaunem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Bo najwidoczniej nie masz mnie zaprzyjaznionej...zaraz wysylam ci zaproszenie i musisz potwierdzic ![]() Cytat:
![]() No to musze sie podlizac... ![]() Cytat:
Hehehe....jaka jestem ladna w tej opasce... ![]() ![]() Dzien doberek ![]() czyzbym byla pierwsza?? ![]()
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
cudowne dzieciaczki!
To niesamowite uczucie kiedy można tak obserwować jak rosna i się rozwijają. Ponadto czuję się jakbym te wszystkie maluchy znała od urodzenia ![]() U nas wczoraj była piękna pogoda. Dzisiaj też zapowiada się iście wiosennie. A na trasy spacerowe narzekać nie możemy bo tutaj tras pod dostatkiem ![]() ![]() Ditu zagłosowane a u Domi nie chce mi zaliczyć głosu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim i tym dużym i tym malusim
![]() Kareninko dziękuję ![]() ![]() moja niunia sie obudziła jakieś 20 minut temu i narazie sobie leży grzeczni w łóżeczku i gaworzy do ściany ![]() a z tym usypianiem w dzień to u mnie jest tak że ostatnio wogóle smoka nie chce bo usypia mi praktycznie przy mleku i jak jej sie odbije to kłade ją i śpi ale mam problem na dworze bo zanim ją ubiore to już sie obudzi i wtedy nie chce leżeć w wózku smoka nie chce płacze podniose jej troche pod główką zeby miała wyżej to próbuje bardziej usiąść i sie drze bo jej tak nie pasuje no to na rączki i jak ręką odjoł! wszystko widzi śmieje sie łapie lekki wiaterek ale jak ja tu mam iść z nią na rękach i pchać wózek ![]() Zeberko masz rację z goła pupa moja Agusia leży też super, wczoraj po kąpieli to nie chciała sie ubrać bo fikła mi na brzuszek i sie bawiła a miała iść spać bo taka śpiąca była a tu z tą gołą pupcią leżąc na brzuszku to zaczela sie śmiać i bawić kropeczko widziałam ten reportaż z tymi fotelikami masakra a niby z homologacją a i tak bardzo niebezpieczne i bądz tu człowieku mądry wydasz mnóstwo kasy na "niby" porządny fotelik żeby dziecko bezpiecznie wozic w aucie a i tak może być fatalny
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
muszę obejrzeć ten reportaż! gdzie na onecie to jest?
no i wpadam z nowym konkursem i błagał o głosy! Raz na 24 godziny ![]() http://*****************/puszka/praca/15480 http://*****************/puszka/praca/15482 z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.