![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
:p
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze muszę zobaczyć plan zajęć na tym kierunku ![]() A dostać się dostaniesz. Gdzieś mi chyba mignęły Twoje wyniki z matury jeżeli dobrze pamiętam. I jeżeli był taki próg w tamtym roku to na pewno się dostaniesz ponadto wydaję mi się, że w tym roku będą niższe progi rozszerzenia wcale tak dobrze nie poszły a na dodatek cały ten niż demograficzny i uczelnie "się biją o studentów" - tak słyszałam :d.
Edytowane przez Emi1507 Czas edycji: 2012-07-02 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj napisałam maila w sprawie zdjęć (nie posiadam już dowodowych ani legitymacyjnych, poza tym wyglądałam trochę inaczej) do działu rekrutacji. Otrzymałam taką odpowiedź: "Witam, mogą to być inne zdjęcia niż to które ma Pani na legitymacji." Kurcze, nie mogę wymyślić powodu rezygnacji z płatnej specjalizacji na kierunku macierzystym... ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
-To wódka?- słabym głosem zapytała Małgorzata. Kot poczuł się dotknięty i aż podskoczył na krześle. -Na litość boską, królowo- zachrypiał- czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wpłacałam kasę przelewem internetowym w niedzielę i już dzisiaj jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj juz też uzyskałam od nich odpowiedź, że -biologia - 90pkt, -ochrona środowiska-92pkt, -pedagogika kultury fizycznej i zdrowotnej - 178,5 pkt, -biotechnologia - 388pkt -mikrobiologia - 482,5pkt -analityka chemiczna - w ub.roku jako specjalność - 174pkt -chemia kosmetyczna - w ub. roku jako specjalność - 156pkt Jakby ktoś potrzebował udzielam te progi ![]() Dziewczyny, ja się martwię tym przelewem bo jak nie dojdzie a u mnie nie ma potwierdzenia w sensie robiłam przelew internetowy i nie widzę nigdzie potwierdzenia (jestem w BPH) a zawsze jak robiłam przelewy nie widziałam potwierdzenia jakiejkolwiek przelanej sumy.
Edytowane przez Emi1507 Czas edycji: 2012-07-03 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
No ale wtedy mam że nie dokonałam do konca kroków rejestracji i się świeci na czerwono...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Raczkowanie
|
wyniki rekrutacji są 11-12 lipca?
![]() za 8/9 dni się dowiemy wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Zrobiłam wczoraj przelew koło 14, dzis wchodzę o 10 i już mam zapłacone. ![]()
![]() |
#2470 |
Przyczajenie
|
Ale co Wy przeżywacie tak te wpłaty, bo nie rozumiem za bardzo ?
Do 4 lipca trzeba zrobić przelew, więc skoro zrobiłyście go do tej pory, to kiedy by nie doszedł, zrobiłyście wszystko dobrze! Specjalnie jest potem te kilka dni zaplanowane żeby wszystko poksięgować i poprzypisywać na stronie. Ja dopiero dziś będę przelew nadawał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
A sądzicie, że progi jakoś się zmieniły od tamtego roku? Bo zastanawiam się czy jest sens (w moim przypadku) brać kierunek gdzie w zeszłym roku próg był większy niż moja ilość punktów...
#2472 |
Raczkowanie
|
Niektórym po prostu dochodzi dłużej nawet 2-3 dni robocze stąd to przejmowanie się : ) mi też już doszło
![]() mam nadzieje, że te dni zlecą szyyyyybciuutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Wszystkie kroki w rekrutacji na zielono! Teraz tylko czekać na ten 11...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wybiera się ktoś na filo germańską+włoski?
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
Witam!
Siedzę na tej nieszczęsnej stronie UŁ, wpłaciłam 165 zł i gdybam... Otóż najbardziej zależy mi na kierunku międzynarodowe studia kulturowe i wybrałam stacjonarne oraz niestacjonarne, ale myślę co wpisać jako 3.. Matura poszła mi średnio - polski rozszerzony 63, angielski rozszerzony 47 a wosu rozszerzonego nie zaliczyłam- 24 ![]() Czy ktoś orientuje się jakie były progi na międzynarodowe studia kulturowe? Czy mam w ogóle jakieś szanse... A może dziennikarstwo? Tylko że ono jest dość oblegane i już sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
co Wy się tak stresujecie : D idzie ktoś na logistykę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Z tego co widzę to na informatykę to całkiem sporo osób się wybiera 220/25o miejsc zajętych
![]() Ale pewnie po pierwszej sesji znowu zostanie z 30-40 osób.
![]() |
#2480 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o kierunku Business Management na UŁ? studiował ktoś? jakie mogą być progi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
hej
![]() mega ważne pytanie: termin wpłacanie jest do 4 lipca, czyli do jutra. Ale do jakiejś określonej godziny, czy po prostu jutro? bo ja mam możliwość wpłacenia przelewem bankowym dopiero koło 16 i nie wiem, czy tak da radę? Czy może lepiej przez pocztę rano? Tylko, że przez pocztę dłuuugo idzie... A i jeszcze taka sprawa: czy jeżeli przelewem bankowym będę płacić z konta taty to nie będzie problemem? bo szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcie o świecie, jak to działa, więc zadaję takie głupie pytania ![]()
![]() |
#2482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale na wszelki wypadek zeskanuję dowód wpłaty czy cokolwiek w ten deseń (bo chyba dostanę coś takiego?) i wyślę, bo widziałam informację, że jeżeli do 6 nie zostało zaksięgowane, to trzeba wysłać jakieś potwierdzenie.
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
Widać że dużo ludzi do nich pisze z pytaniem o wpłaty bo aż w aktualnościach wpisali:
Kandydaci na studia stacjonarne pierwszego stopnia i jednolite magisterskie Informujemy, że na studia stacjonarne pierwszego stopnia i jednolite studia magisterskie opłatę rekrutacyjną należy dokonać najpóźniej dnia 4 lipca. Jeżeli do 6-go lipca terminowo uiszczona opłata rekrutacyjna nie będzie widoczna na koncie, prosimy o zgłoszenie się z dowodem wpłaty do Centrum Obsługi Studenta Rekrutacja i Tok Studiów Łódź ul. Lindleya 3, p. 7a lub przesłanie skanu dokumentu potwierdzającego dokonanie wpłaty mailowo na adres: webmaster-rekrutacja@uni.lodz.pl
![]() |
#2485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() Ja również wszystkie kroki rekrutacji mam na zielono ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich maturzystów bardzo serdecznie
![]() Przegrzebywałam całe forum ale temat UŁ i poszczególnych kierunków jest tutaj dość obszerny i rozlazły tak więc zapytam czy są osoby, które chciałyby dostać się na romanistyke z j.francuskim (od podstaw) i angielskim ;> Matura poszła mi bardzo słabo : Polski PP 83 Angielski PP 86 Matematyka PP 60 Polski PR 55 Angielski PR 49 Historia PR 36 Czy ktoś orientuje się w progach i czy mam jakiekolwiek szanse by dostać się na romanistyke ew na dziennikarstwo i komunikacje społeczną ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.