Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 08:49   #2461
metropolitan
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

gosiu, powiem ci, że po twojej focie tak się zaczynam zastanawiać nad tą chustą.. powiedz mi, czy to jest jakieś zdrowsze od nosidełka takiego na szelkach? bo widzę że teraz jest bardziej moda na chusty a nosidełka się rzadko widzi... no i czemu one są tak pieruńsko drogie? na allegro widziałam tak ok. 200 zł?

kardashi, to widzę, że obie będziecie błyszczeć na tych chrzcinach.

ja byłam dzisiaj na badaniach.. kurde, skłuły mi obie ręce, bo zapomniały że mam jeszcze jedno badanie do zrobienie i za mało krwi sobie ściągnęły.... ręce opadają...

a ja od wczoraj mam mętlik w głowie, bo mamy potencjalnego kupca na nasze mieszkanie... i nie wiem czy nie sprzedamy.. to by oznaczało że musimy przyspieszyć prace wykończeniowe w domu i na ten czas wynająć mieszkanie. na szczęście teściowa się zaoferowała, że nam swoje wynajmie, już tam kiedyś mieszkaliśmy, więc nie miałabym takiego szoku.. no i wtedy może już na święta byśmy się wprowadzili do naszego domu... niby wszystko fajnie. ale ze względu na malutką, przeraża mnie teraz taka perspektywa.. przeprowadzki z takim maluszkiem...
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 09:15   #2462
Gosiaro
Wtajemniczenie

Metropolitan to jest podobno zdrowsze.fizjoterapeutka na szkole rodzenia polecala chusty a odradzla nosidelka.W nosidelku mozna dziecko nosic dopiero az zacznie samo siadac.W chuscie elastycznej mozna nosić juz noworodki.Ja swoja kupilam uzywana za 80 zł.Jest to elastyczna firmy lenny lamb.Na allegro sa takie nowe, ale drozsze.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 09:25   #2463
metropolitan
Zadomowienie

no właśnie teraz trochę poszukałam info o tych chustach... podoba mi się to.. ale może kupię już po porodzie? to podobno też jest super, jak dziecko ząbkuje i jest niespokojne.

kurcze mała mnie dzisiaj tak maltretuje po pęcherzu, że litości normalnie nie ma dla mamy! niedobre dziecko!
Stary 2010-07-30, 09:40   #2464
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Metropolitan na malutką nie moge na razie narzekać i zycze tobie tez aniołka, z reszta jaka by twoja kruszynka nie była to i tak będzie najukochańszym skarbkiem na swiecie.
Widze, że zakupki ida pełna parą?

Kardashi widze ze twoja Blaneczka tez daje ci chwilę na relaks?
Super, że juz sukienusia kupiona zarowno dla malutkiej, jak i dla ciebie.Wklej fotki jak mozesz
A no nie narzekam
Każdy wieczór mam dla siebie bo jak wykąpie mała ok 19 i kłade do łóżeczka to zasypia sama.
A na zakupy to tatuś został z córeczką w domu. I caaały dzien z nią siedział takze się spisał

Mała zasnęła o 22 i obudziła sie na jedzonko o 6

A sukieneczkę kupilam taką.
Na wiosnę mam tez wesele także myślę że i na wesele ja założę

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 09:48   #2465
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
karadashi normalnie wygladasz jakbys niedawno nie rodziła -kurcze super sukienka tez bardzo ładana

nie wiecie jak tam Darusia z tym polbankiem? udało jej sie cos załatwić? jestem bardzo ciekawa ....

pogoda jest tak paskudna ze mam ochote spać spac i spac
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 09:57   #2466
Gosiaro
Wtajemniczenie

Kardashi cudna sukieneczka!!!No i twoja figurka super!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 09:57   #2467
metropolitan
Zadomowienie

ładna sukienusia!! i już ją gdzieś widziałam ...

aa2 ja chyba też idę spać.... ponuro za oknem, nuuuuudaaaa....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-30, 09:59   #2468
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc dziewczynki!

Jestem tak znudzona juz ze po prostu padam. Wczoraj pojechalam do miasta i jedyne co kupilam to skarpetusie dla malutkiej. Jakos nie mialam weny do wydawania kasy co do mnie wogole nie jest podobne... Mam nadzieje ze tz dotrzyma slowa i jutro pojedziemy na caly dzien do jego brata. Musze sie troche rozerwac. Wszystkie moje kolezanki jak jeden maz sa na wakacjach!!!

Kochane mamusie ja mam pytanie odnosnie swojej koncowki ciazy. Produkuje ogromne ilosci bialawego sluzu, czy wy tez tak mialyscie????

kardashi wow . Czy to jestes ty na tym zdjeciu? Wogole nie widac ze ty dopiero co rodzilas kobieto!!! A sukienka sliczna

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:05   #2469
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
a ja się wam pochwalę moim prawie 35 tygodniowym brzusiem

ja mam taki w 28 tygodniu

slicznie wyglada!

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

dziewczyny, przepraszam,ze sie nie odzywam,ale mam duzo na glowie i malo czasu

jestem juz we Wroclawiu i sie oswajam powoli

wchodze w 7 miesiac :O
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:38   #2470
aa2
Zakorzenienie

metropolitan ty to masz przynajmniej mozliwośc położenia sie spac bo ja to musze siedzieć w pracy, a oczy mi leca jak nie wiem przed chwila nawet mi opadły i musiałam sie iśc przejśc po oddziale -pogoda taka że nic tylkko spac maze o popołudniu jak bede juz mogła byc w domku
Stary 2010-07-30, 10:47   #2471
jaga1
Przyczajenie

pomocy.....

Witam szczesliwe mamysie i zycze wszystkiego naj naj
pisze w tym watku i blagam o pomoc,
staramy sie o dzidziusia juz dlugo i oto w poniedzialek pojawily sie 2 kreseczki na dwoch testach dosc slabiutkie ale jednak, w srode zrobilam hcg i wynik 79.94, wczoraj bylam u mojej gin i od wczoraj stres i masakra. nic nie widac..... macica powiekszona, jajniki ok, przydatki czyste itd itp.
powiedziala mi ze niepokoi sie bo to powinien byc ok 4 tydz (miesiaczka ostatnia 13 czerwiec) hcg troche za male, no i nic w macicy za bardzo nie ma tzn. endometrium powiekszone i jakis tam maly punkcik ale nie moze nic stwierdzic, obawia sie o pozamaciczna. czy jest jeszcze dla nas szansa? czy ktoras z was tak miala a pozniej sie wyjasnilo na dobre? wariuje
jaga1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 11:15   #2472
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

marlenka moja Oliwka jak skonczyla 4 tygodnie zaczela cale noce przesypiac( wczesniej budzila sie raz lub dwa) a od skonczonych 4 tyg kladziemy ja po kapieli do lozeczka i sama zasypia w 5 minut.

Ja chusty nie mam, malej od poczatku na rekach za duzo nie nosilismy co by sie nie przyzwyczaila bo pozniej kosmos bysmy mieli wiec wiekszosc czasu z nia lezelismy, mam nosidlo Active Infant i mala uwielbia w nim ze mna chodzic, wczesniej jak na zakupy jechalam to wozek do bagaznika, i pod sklepem wozek rozkladalam a teraz mala do nosila i juz.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 12:22   #2473
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobry
karadashi normalnie wygladasz jakbys niedawno nie rodziła -kurcze super sukienka tez bardzo ładana

nie wiecie jak tam Darusia z tym polbankiem? udało jej sie cos załatwić? jestem bardzo ciekawa ....

pogoda jest tak paskudna ze mam ochote spać spac i spac
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Kardashi cudna sukieneczka!!!No i twoja figurka super!

Cytat:
ładna sukienusia!! i już ją gdzieś widziałam ...

aa2 ja chyba też idę spać.... ponuro za oknem, nuuuuudaaaa....

ja tez gdzieś kiedyś ją widziałam u kogoś i mi sie bardzo podobała

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki!

Jestem tak znudzona juz ze po prostu padam. Wczoraj pojechalam do miasta i jedyne co kupilam to skarpetusie dla malutkiej. Jakos nie mialam weny do wydawania kasy co do mnie wogole nie jest podobne... Mam nadzieje ze tz dotrzyma slowa i jutro pojedziemy na caly dzien do jego brata. Musze sie troche rozerwac. Wszystkie moje kolezanki jak jeden maz sa na wakacjach!!!

Kochane mamusie ja mam pytanie odnosnie swojej koncowki ciazy. Produkuje ogromne ilosci bialawego sluzu, czy wy tez tak mialyscie????

kardashi wow . Czy to jestes ty na tym zdjeciu? Wogole nie widac ze ty dopiero co rodzilas kobieto!!! A sukienka sliczna
Ja mialam dużo śluzu pod koniec ciaży i zawsze myślałam że to może wody

A noo jaa
dziękuje bardzo

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ja mam taki w 28 tygodniu

slicznie wyglada!

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

dziewczyny, przepraszam,ze sie nie odzywam,ale mam duzo na glowie i malo czasu

jestem juz we Wroclawiu i sie oswajam powoli

wchodze w 7 miesiac :O
łoo maatkoo.. pamiętam jak pisałaś że jesteś w 7 tygodniu

A ja bylam w papierniczym po kartki i duperelki na zaproszenia. i za to wszystko zapłaciłam 25zł. a za te zaproszenia bym zapłaciła 80 zł

Stary 2010-07-30, 12:23   #2474
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: pomocy.....

Cytat:
Napisane przez jaga1 Pokaż wiadomość
Witam szczesliwe mamysie i zycze wszystkiego naj naj
pisze w tym watku i blagam o pomoc,
staramy sie o dzidziusia juz dlugo i oto w poniedzialek pojawily sie 2 kreseczki na dwoch testach dosc slabiutkie ale jednak, w srode zrobilam hcg i wynik 79.94, wczoraj bylam u mojej gin i od wczoraj stres i masakra. nic nie widac..... macica powiekszona, jajniki ok, przydatki czyste itd itp.
powiedziala mi ze niepokoi sie bo to powinien byc ok 4 tydz (miesiaczka ostatnia 13 czerwiec) hcg troche za male, no i nic w macicy za bardzo nie ma tzn. endometrium powiekszone i jakis tam maly punkcik ale nie moze nic stwierdzic, obawia sie o pozamaciczna. czy jest jeszcze dla nas szansa? czy ktoras z was tak miala a pozniej sie wyjasnilo na dobre? wariuje
Jaga wydaje mi sie ze musisz sie teraz uzbroic w cierpliwosc i wogole dziwie sie ze jakikolwiek lekarz zamiast kazac ci wrocic za tydzien lub dwa mowi ci takie rzeczy. Na samym poczatku ciezko stwierdzic w jakim tygodniu ciazy jestes bo nie ma szans powiedziec dokladnie kiedy mialas owulacje i kiedy doszlo do zaplodnienia. Moja szwagierka tez poszla za wczesnie do lekarza i ten powiedzial jej ze poroni w ciagu kilku dni bo serduszko nie bije. Po tygodniu w ktorym nie bylo krwawienia poszla do innego lekarza ktory pokazal jej bijace serduszko i powiedzial ze tamten lekarz byl niepowazny ze tak jej powiedzial. Ja wiem ze bardzo wam na dzidzi zalezy i chcialabys wszystko wiedziec jak najszybciej, ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc i przegonic negatywne mysli. Na wszystko jest odpowiedni moment i przede wszystkim jest taki na przerozne diagnozy. Zycze zeby wszystko szczesliwie sie skonczylo i zebyscie zostali rodzicami za 9 miesiecy

Stary 2010-07-30, 12:32   #2475
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja mialam dużo śluzu pod koniec ciaży i zawsze myślałam że to może wody

no to dobrze bo juz sie zastanawialam czy przypadkiem nie zalapalam jakiejs infekcji, ale nieprzyjemnego zapachu nie ma, ani swedzenia czy cos wiec mialam cicha nadzieje ze tak po prostu sie dzieje i tyle

A ja wam sie pochwale moim nowym dzielem, tym razem zrobione na szydelku

Stary 2010-07-30, 13:00   #2476
Montii
Zakorzenienie

KASIU ale to śliczne!

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:18   #2477
Linka24
Wtajemniczenie

NO katarzyno gdybys szybciej poszła na zwolnienei to byś cuda wyszydełkowała z nudów ale ślicznie podziwiam bo ja bym nigdy czegoś takiego nie zrobiła, a tym śluzem sie nie martw too zupełnie normalne!!! ja tez tak miałam, wkładki poszły w ruch!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:29   #2478
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

hej dziewczyny
do mnie przyszła dziś @, boli mnie brzuch okrutnie, normalnie tak mnie bolał że się popłakałam z bólu, nawet wzięłam tabletkę ale nic nie pomogło, teraz już trochę lepiej ale ciągle czuję się jak pogryziona i wypluta... spodziewałam się że @ przyjdzie, bo czułam to od kilku dni, ale martwi mnie to że cykl mi się rozregulował, wyszło na to że w tym miesiącu dostałam dwie @, w zeszłym nic, bo tak mi się mocno spóźnił, a teraz powinnam dostać 2 sierpnia, a przyszedł dzisiaj, kto wie co się wydarzy w następnym miesiącu. i teraz już sama nie wiem kiedy powinnam się starać skoro taki dziwny ten cykl mi się porobił...
zaraz znikam bo jedziemy z mężem do kina i może dla poprawy nastroju namówię go na lody
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 14:57   #2479
metropolitan
Zadomowienie

kasiu, ja za to śluzu nie mam wcale. ale podobno to normalne że tak dużo pod koniec jest . no i śliczny kocyk, też bym taki chciała zrobić. kiedyś umiałam coś stworzyć na szydełku, ale teraz juz zapomniałam....

kardashi, ale ty mnie nakręcasz tymi chrzcinami...ja już też niedługo będę zaproszenia wybierać

jaga, myślę że niestety musisz jeszcze poczekać z tydzień, może 2. i może spróbuj iść do innego lekarza, żeby zasięgnąć drugiej opinii. może po prostu jeszcze nie widać? jeśli jesteś w ciąży, a testy na to wskazują to najważniejszy jest teraz spokój.

ja dzisiaj cały dzień się byczę... rano źle się czułam więc oszczędzam się.

irsin, jednak się przeprowadziliście?

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

rinoa, teraz nie ma wyjścia, jak tylko iść na żywioł!!! bo tak to nie utraficie, a testy owulacyjne będą cię tylko stresować... no przecież w końcu się musi udać, nie???? nie ma innej opcji
Stary 2010-07-30, 15:00   #2480
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
kasiu, ja za to śluzu nie mam wcale. ale podobno to normalne że tak dużo pod koniec jest . no i śliczny kocyk, też bym taki chciała zrobić. kiedyś umiałam coś stworzyć na szydełku, ale teraz juz zapomniałam....

kardashi, ale ty mnie nakręcasz tymi chrzcinami...ja już też niedługo będę zaproszenia wybierać

jaga, myślę że niestety musisz jeszcze poczekać z tydzień, może 2. i może spróbuj iść do innego lekarza, żeby zasięgnąć drugiej opinii. może po prostu jeszcze nie widać? jeśli jesteś w ciąży, a testy na to wskazują to najważniejszy jest teraz spokój.

ja dzisiaj cały dzień się byczę... rano źle się czułam więc oszczędzam się.

irsin, jednak się przeprowadziliście?

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

rinoa, teraz nie ma wyjścia, jak tylko iść na żywioł!!! bo tak to nie utraficie, a testy owulacyjne będą cię tylko stresować... no przecież w końcu się musi udać, nie???? nie ma innej opcji
tak, ale jak na razie podoba mi sie
musze odciac kiedys pepowine tak naprawde- z mama nie spedze calego zycia, a z TZ najprawdopodobniej tak.

w ogole ostatnio spotykaja mnie niemile rzeczy - na Allegro poklocilam sie ze sprzedajaca, na ebayu wplacilam kase za aukcje- zawiesili konto sprzedawcy i tym samym moje pieniadze sie ulotnily
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 18:41   #2481
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my podjelismy decyzje ze nie bedziemy robic na razie gory bo po prostu nie mamy na to pieniedzy, przeprowadzimy sie do mieszkania tz w blokach , szkoda ze tam tylko 2 pokoje sa Nie wiem jak to bedzie jak bedziemy chcieli drugie malenstwo;/ dziwnie prawda? ale innej opcji nie bedzie, teraz mieszka tam babcia tz ale mysle ze chyba jakos damy rade w 2 pokojach nie?
A.Camus
Stary 2010-07-30, 18:43   #2482
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
musze odciac kiedys pepowine tak naprawde- z mama nie spedze calego zycia, a z TZ najprawdopodobniej tak.

w ogole ostatnio spotykaja mnie niemile rzeczy - na Allegro poklocilam sie ze sprzedajaca, na ebayu wplacilam kase za aukcje- zawiesili konto sprzedawcy i tym samym moje pieniadze sie ulotnily
dokładnie, ja ci powiem, że od momentu jak poznałam mojego małża, to chciałam jak najszybciej się od rodziców wyprowadzić. nie żeby byli jacyś straszni, bo są spoko ludzie, ale jednak z rodzicami za długo mieszkać nie wyobrażam sobie. no i była szybka akcja, bo małż mi się oświadczył po niecałych 3 miesiącach znajomości

kurczaki, nic nie mogę zrobić bo mnie bóle łapią.... jak tak ma być do 40 tc, to chyba zwariuję... marzy mi się już normalny stan, choć pewnie jak urodzę, to będę tęskniła za byciem w ciąży...
Stary 2010-07-30, 18:49   #2483
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja ci powiem ze wcale nie tesknie za byciem w ciazy, a przeciez przez 8 miesiecy nie mialam zadnych dolegliwosci, dopiero w 9 miesiacu dala mi ciaza w kosc- oczywiscie nie liczac tych jakichs inwazji;D ale generalnie nie tesknie za ciaza
A.Camus
Stary 2010-07-30, 18:55   #2484
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
my podjelismy decyzje ze nie bedziemy robic na razie gory bo po prostu nie mamy na to pieniedzy, przeprowadzimy sie do mieszkania tz w blokach , szkoda ze tam tylko 2 pokoje sa Nie wiem jak to bedzie jak bedziemy chcieli drugie malenstwo;/ dziwnie prawda? ale innej opcji nie bedzie, teraz mieszka tam babcia tz ale mysle ze chyba jakos damy rade w 2 pokojach nie?
bez przesady, ja żyje 17 lat (bo tyle ma mój brat) w jednym pokoju z bratem, rodzice w drugim i żyjemy

Kasiu piękny kocyczek! Jak ja żałuje ze nie umiem dziergać

A mi się skończył pergamin i nie moge dokończyć dwóch zaproszeń

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:

Ee.. u mnie tez by pasowało odciąć pępowinę od mamy

Stary 2010-07-30, 18:59   #2485
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my na razie mamy jeden ale mysle ze w 2 tez da sie wytrzymac, kardashi a ty mieszkasz teraz u tza? ja juz nie pamietam jak to bylo:P
A.Camus
Stary 2010-07-30, 19:05   #2486
kardashi
Zakorzenienie

[QUOTE=Darusiaaaa;21039568]my na razie mamy jeden ale mysle ze w 2 tez da sie wytrzymac, kardashi a ty mieszkasz teraz u tza? ja juz nie pamietam jak to bylo:P[/QUOTE

jeszcze nie..

Najpierw robili drogę tam i było pełno kurzu, piachu i wogole.. no i nie chciałam tam być.. później Tż nie miał pracyy.. a teraz to juz kwestia czasu..
Myślę że na koniec sierpnia sie przeprowadzę

hmm.. czas najwyższy

Stary 2010-07-30, 19:18   #2487
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ale on sam mieszka czy lecisz do tesciowej?
bo ja wlasnie pamietam cos ze chyba mialas sie przeprowadzic ale nie pamietalam konca sprawy

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

to moment- wy mieszkacie razem czy nie? <brzydal> ja to sie gubie albo po prostu wolno mysląca dzis(?) jestem:P
A.Camus
Stary 2010-07-30, 19:24   #2488
Kasia_Dublin
Zadomowienie

irsin ale chyba bedziesz probowac odzyskac ta kase co? Na pewno cos da sie jeszcze zrobic...

darusia jak wogole wyglada sprawa z tym polbankiem? Wyjasnilo sie cos?

Jesli chodzi o mieszkanie to ja wiem ze w polsce jest ciezko i czesto mlodzi mieszkaja z rodzicami czy dziadkami, ale ja sama po prostu nie umiem sobie tego wyobrazic. Jak wiedzielismy juz z tz-em ze nasz zwiazek jest jak najbardziej powazny to od razu szukalismy miejsca gdzie bedziemy sami. Ale pewnie gdybym nie miala innego wyjscia to i podejscie by mi sie zmienilo wiec nie ma co tutaj wymyslac. Darusia na pewno bedzie wam tam dobrze

Stary 2010-07-30, 19:25   #2489
aa2
Zakorzenienie

Kasiu śliczne to , kurcze a ja nigdy nie umiałam takich rzeczy
Darusia jak tam sprawy w banku? mam nadzieję ze wszystko ok?

a co do mieszkania na dwóch pokojach to myślę ze spokojnie dacie rade ja jak kupowała mieszkanko chciałam strasznie aby były 3 pokoje niestety ceny były takie mega ze skończyło sie na dwóch i powiem szczerze ze jest ok na razie mamy w małym zrobioną sypialnie a jak kiedyś pojawi sie dzidzia to sie wyniesiemy do drugiego i już , kiedys tak było: rodzicie w pokoju duzym dzieci miały pokoje na współe i dało sie żyć zresztą jakby przyszła dzidzia to tez pierwsze lata możemy być w pokoju z nia a kiedys moze bedzie szansa na większe mieszkanko a jak nie to trzeba będzie dac rade innego wyjscia nie ma
Stary 2010-07-30, 19:44   #2490
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wyjasnilo sie tyle ze pan powiedzial ze wystawila widocznie awaria kazal zlozyc reklamacje i w ciagu 30 dni bedzie rozpatrzona, powiedzial ze na 99% pieniadze wroca na konto ale zobaczymy jak bedzie;/
w kazdym badz razie wymowienie karty juz zlozylismy ze po wyjasnieniu sprawy konto likwidujemy
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości