|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuje, za wyróżnienie
![]() następnej wspaniałej 100 życzę a MY kochamy Ciebie dzięki kociaaku, i wracaj szybko Dziękuje słonko myszka23101 -nie ma za co robaczku, ciesze się że jednak zostaniesz jak będziesz chciała jeszcze pogadać o swoich problemach to zapraszam na nasze piękne forum "POCIESZYCIELSKIE BIEDRONKI" - ja niestety jestem tam rzadko ale inne dziewczyny dbają o siebie nawzajem, trzymaj sie i powodzenia życzę. marikab- ja wcale nie kituje szczera prawda. powodzenia kochanadaciaaaaaa - spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wgl. _________________________ i szukała sensu życia, pośród zwiędłych kwiatów. oddech serca wystukuje żałosny rytm samotności. kiedyś spotkamy się na rozstaju dróg, skąd wiem? przeczucie, i od razu Cię prosze, nie patrz w moje oczy, wtedy nie będzie w nich już nic. żałuje tylko tego, że nie byłam w stanie spojrzeć Ci prosto w oczy i krzyknąć jak bardzo cie nienawidze. Szli razem za ręke, przed siebie. jak równy z równym smutek i szczęście dwa światy w jednym miejscu. Ujrzeli na ławce małą, zagubioną dziewczynkę. Gdy spostrzegła przyglądające się jej uczucia , uniosła głowę ku niebu i rzekła: - Zapytajcie mnie o miłość.- pierwsze odezwało się szczęście. - Dobrze..a za tem pytam cię czym jest miłość? - Miłość... - zaczeła mała dziewczynka- jest wszystkim, pragnieniem, pożądaniem, niebem i piekłem, wodą i ogniem, ziemią i powietrzem, jest wszechobecna i trudno się jej pozbyć. przynosi szczęście i smutek - w tem przerwał jej smutek. - jak to szczęście i smutek? - zapytał - po prostu... gdy jesteś z bliską osobą ogarnia cie szczęście, lecz ono mija, zawsze mija, i wtedy pozostaje Ci smutek bo zostałeś z niczym, i sam radzisz sobie z życiem. To taka, mieszanka wybuchowa rozumiesz? - nie bardzo.. - wyjąkało szczęście.. - kiedy coś mija... to i tak w naszym sercu powinno być trochę radości z powodu tego, że przeżyliśmy naszą miłość. - Tak to prawda. - odpowiedziała dziewczynka - Chwileczkę... więc gdzie w sercu jest miejsce dla mnie? skoro tam mieści się też szczęście? - zapytał zdołowany smutek. - Już Ci tłumaczę, otóż nasze serca są podzielone na pół, na szczęście i smutek, szczęście- bo uczestniczyliśmy w tej miłości i smutek - dlatego że ta miłość nas opuściła, serca są różne, nie ma dwóch identycznych, każdy miłość odczuwa inaczej i w każdym sercu inaczej wyglądają połówki szczęścia i smutku. to dość skomplikowane, jednak serce jest tylko sercem, zakochuje się w kim popadnie, a potem rozpacza że znowu było głupie i zaślepione. I tak właśnie funkcjonuje miłość. - Ah.. - westchnęły oba uczucia - to dość dziwne.. - tak macie racje, to jest dziwne i piękne zarazem. - A co zostaje człowiekowi ? - zapytało szczęście, - Cóż... człowiek musi po prostu znosić reguły miłości i czekać na tę prawdziwą. - A ty czekasz? - zapytał smutek. - Tak, cały czas na nią czekam. Dlatego patrze w niebo... ( przepraszam że takie długie, nie mogłam przestać pisać )Na złotym piasku narysowane najważniejsze słowa, znasz je, z pewnością Zaczynają się we właściwym miejscu alfabetu. Tam gdzie zaczyna się wszystko
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
![]() Bezgranicznie oddam się osobie, która pomimo moich licznych wad, będzie mnie pożądała bez opamiętania. Mocne zimne drinki, głośna rytmiczna muzyka, sexownie poruszające się ciało, DJ godny podziwu. Nie szufladkujmy naszej przelotnej znajomości. Jeśli przekraczasz granice, przekraczaj je do końca.
|
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
poprostu Asiss Naughty_ Malinowa Girl katrin_love - dziękuję, miło że ktoś pamięta pomimo iż tak rzadko wpadam. kocham was <3
_____________________ I want to live
In your eyes Die in your arms and be buried In your heart /chce żyć w Twoich oczach umrzeć w Twoich ramionach i być pochowaną w Twoim sercu/ |
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
katrin_love - dziękuję dziubku ;***
Daj mi się nacieszyć kilkoma ruchami Twoich nerwów przywargowych. Jeśli jutra nie ma , to chcę widzieć Jego twarz i wiedzieć , że jest ze mnie dumny ten ostatni raz . I dziewczyna nauczyła się , że kochać to niszczyć i że być kochanym to znaczy zostać zniszczonym.
|
|
#2465 |
|
Przyczajenie
|
Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień
" Znać drogę to jedno, ale podążać nią to co innego ..." rasta. wiecznie pozytywna! Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji... "A więc pokochałem w niej to, że była niezależna, że nikt nie był jej potrzebny. W tłumie uczniów wyróżniała się na kilometr z tą swoją fryzurą, w glanach i ciężkiej kurtce. Wyróżniała się, ale mimo to nosiła się dumnie, za nic nie przepraszając." A jednak potrzeba mi twoich słów i trzeba twojej pamięci . Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej... "I cóż mi pozostało z Twoich wielkich małych słów .." ;( Kropla deszczu zatraca swą tożsamość w oceanie... "Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne" "Wyrabiamy w sobie obojętność, bezwzględność, nawet pogardę i ostatecznie nienawiść wobec cierpiących, podobnie jak w świecie zwierząt spotykamy liczne wypadki zamęczania na śmierć chorych towarzyszy" W życiu człowiekowi wszystko wolno - z wyjątkiem sięgania po luksus bycia innym. smutna istotka, z cudownymi marzeniami, uśmiecha się przez łzy do własnych myśli... There's a freedom in your arms that carries me through, I need you W życiu człowiekowi wszystko wolno - z wyjątkiem sięgania po luksus bycia innym. " Znać drogę to jedno, ale podążać nią to co innego ..." / Miłość przychodzi na palcach...a wychodząc trzaska drzwiami / *** Nie ma przyszłości...jest nadzieja, w krzyku się rodzi, w ciszy umiera *** "...Ich höre wenn du leise schreist Spüre jeden Atemzug von dir Und auch wenn das Schicksal uns zerreißt Egal was danach kommt das teilen wir..." Tam gdzie nie ma już dróg szlak przetrę swój do celu tam gdzie nie ma już dróg stanie mój drogowskaz Możesz spotkać mnie tam gdzie serce gra dla duszy gdy cię zmyli trop i zgubisz krok wtedy serca cichych nut posłuchaj " Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować... " Nie wystarczy mieć dokąd wrócić, trzeba mieć jeszcze kogoś, kto będzie czekał... ja niestety nie mam nikogo takiego ... Uziemiam swoje marzenia. Mówili: naiwna "Czasami szczęście kosztuje Kolejny nieprzespany dzień." ...uniosłam dłoń moją i dotknęłam oblicza Boga!... "Muzyka reggae jest muzyką serc od ludzi z Jamajki. Muzyka własnego wnętrza. Muzyka jest rodziną, a nie można oddzielać muzyki i rodziny ... możesz oddzielić słowa, ale nie możesz oddzielić muzyki..." Dwa magiczne słowa Proszę i Dziękuje Mała smutna królewna, której od dawna uśmiech z buzi znikł... "Są słowa bez których nie potrafimy żyć, takie jak miłość,sprawiedliwość i dobroć Dajemy się im zwieść,potem się do nich rozczarowujemy, tylko po to, żeby wierzyć w nie jeszcze bardziej" 'Nigdy nie jest za późno na zrozumienie,co jest ważne w twoim życiu (...) Każdy dzień, który przeżywamy,może być cudem.' ...po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się goni.. Wiesz co [.?.] "Żal mi Ciebie..." - mówiła... Patrząc na swoje odbicie... Biała czekolada z malinowym nadzieniem- Moje antidotum na rzeczywistość... Czym siebie usypiasz, by nie czuć, by się nie bać, nie pamiętać...? Wszystko już było i wszystko jeszcze będzie. Nie zawsze możesz mieć co chcesz Choć gonisz tak że brak ci tchu. P.S Chyba do Was jednak nie pasuje..
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
'Mówisz, że kochasz, a ja czuję, że to ściema! Gdybym nie miała tego co posiadam, To nie chciałbyś nawet ze mną nawet gadać... To nie była miłość jak w "Przeminęło z Wiatrem" '
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
za mało odwagi by
czasem coś wprost powiedzieć. rany, tyle szczęścia ! czas wspomnień .. chwile spędzone razem z Tobą , to chwile warte zapamiętania <3
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-07-26 o 14:05 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Rozeznanie
|
doszłam do punktu,w którym miłość staje się najważniejsza.
mówisz,że mnie kochasz,ale to tylko słowa. jestem ci potrzebna,żeby utrzymać się na powierzchni,żebyś mógł zaspokoić twoje potrzeby. wylałam całą swą gorycz. małostkowa-to słowo doskonale mnie określało. ujrzałam wszystko w nowym świetle... moja skryta miłość.
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
agattee - okradam ;*
Trzymać blisko tych , którzy wierzą Ci na słowo .
|
#2470 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
aaaaaa, boskie! <3 kradnę, o ile mogę ?
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
kochana, gdyby to się tak dało... wiem, że zaniedbałam, no ale chyba mi to wybaczysz?
<3---------------------------------------------- 1. bo szczęście to właśnie on . .
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
Kocham ten dźwięk kiedy wychodzisz z siebie.
Nigdy mnie nie złamiesz. Nie masz szczęścia - nie dostaniesz kawałka mnie. Nie mogę Cię wiecznie prosić. W ogóle nie mogę Cię prosić. Nawet się ze mną nie prześpisz. czuję się jak świeczka paląca się z obu stron. nie pasuję tutaj. Na podłodze pudełko po cygarach.. Nie potrafił nawet wyjaśnić, dlaczego odszedł. Niedobrze mi od uczucia, że cię potrzebuję.
|
#2473 |
|
Przyczajenie
|
Leżąc w łóżku, dokładnie analizowałam Twoje słowa..
Największym błędem jest udawać . Dla Ciebie umarłam. W powietrzu czułam Twój ciepły oddech . Nie było jeszcze takiego dnia, w którym nie pomyślałabym, co by było gdyby.. ." Bo bez Ciebie nie umiem oddychać, nie będę szukać sensu, bo bez Ciebie go nie ma." `Może to i lepiej, że los nie postawił na nas.`
Ogarnij swoje uczucia. Brak mi Twego dwukropka i gwiazdki . Wolę mieć kamień niż serce. Bajer to nie wszystko, kochanie. Rzucę krótkie 'przepraszam' i już nigdy mnie nie zobaczysz..
zmęczona Tobą, odpoczywam. Edytowane przez naprzeciw_Tobie Czas edycji: 2010-07-26 o 18:28 |
|
|
|
#2474 | ||
|
Raczkowanie
|
dontgivemenames , Martusssia , myCh , Siatkarka18 , agattee - okradłam.
KaMa2704 - rewelacyjna, jak zawsze. wśród takich pereł? ach. dziękuję. Cytat:
![]() Cytat:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . a kumpelskie słowo raz dane, nie zostało dotrzymane. the whole situation made me think. cała ta sytuacja zmusiła mnie do myślenia. 'Nauczyłam się już płakać z zamkniętymi oczami. I wciąż naiwnie jak dziecko wmawiam sobie, że nikt tego nie zauważy.' Chciałabym kiedyś usłyszeć od Ciebie, że żałujesz...
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
ruda wiewiora, dontgivemenames, NieidealnaJa, kamisha, latin - <3.
dziękuję. moje wspaniałe ;** kocham :milion <3.: Tęsknię za twoją miłością. Za policzkiem tulącym moją skroń. I nie oglądaj się za siebie gdy wokół mgła, jedyne co ujrzysz to ból wczorajszego dnia. Ty przy mnie, to zbyt wiele. Pokaż mi jak kochać do utraty tchu, jak to jest nie móc spać, nie słysząc twojego oddechu.
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Obiecaj, że mnie znajdziesz...Nawet jeśli na całym świecie zabraknie prądu. Obiecaj mi to do chol*ry.!! Zagubiona pośród czterech ścian szukam szczęścia w butelce Wina.;/ I powiedz, że jeśli się rozstaniemy zostawisz mi te nasze zdjęcie...Będę mogła powiedzieć koleżankom, że tylko wyjechałeś.!<3 Sory pchełki ale brak weny.!!
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zbyt pochopnie piliśmy tą miłość. dziś musimy walczyć z kacem...w samotności. czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? pocałunek na śniadanie, dobre słowo na obiad i czułe spojrzenie na kolację. to nie była miłość bez endu, jak obiecywałeś... anioł. stał nade mną, strzegł mnie, kochał bezgranicznie... a ja zdradziłam go ze zwykłym śmiertelnikiem.
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Daremnie ingerujesz w przyrodę, człowieku, a wkurzasz się jak gołąb bezpodstawnie nasra Ci na przednią szybę. Nie wie czy Go kocha, lecz w Jej głowie nie ma myśli, w której go nie ma. Mam zielone oczy z charakteru.
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
katrin_love - łooh ;3 uderzcie mnie bo nie wierzę! ;d dziękujęę ;-* !
. . . . . . . . . . . 100 post ! ![]() więc jak tradycja nakazuje wymienię moje najukochańsze dziewuszki ![]() katrin_love Extremalna dontgivemenames NieidealnaJa dreams_x33 (gdzie pani? ;/) no, nazbierało was się 'trochę'. hah ale nie mogłam powstrzymać się. pewnie i tak o połowie zapomniałam. moje serducho należy do was! <3 . . . . . . . . . . . . czasem marzenia się jednak nie spełniają. ogarnij moje życie. ' urodziłaś się ku*wą to księżniczką nie umrzesz ' ![]() zrób ze mną coś swojego. ![]() bo czasami trudno jest powiedzieć 'kocham' ... nie chcę tęsknić i myśleć o Nim. ale to silniejsze ode mnie. ![]() - nasza miłość ma smak truskawek. - dlaczego akurat truskawek? - bo wiem jak bardzo je uwielbiasz. ![]()
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Wymyślasz milion powodów dlaczego go tak bardzo nienawidzisz, ale i tak między Twoimi oddechami słychać jeszcze cichutkie westchnienia miłości..
mam siedemnaście lat i żyję wśród nastolatek, które myślą, że zachowując się jak dziw.ki osiągają dorosłość; chłopaków dla których klepnięcie w tyłek to satysfakcja; samotnych matek i bezpańskich psów. to nie jest moje marzenie, więc nie mów mi że zazdrościsz mi mojego życia. widzę ten cały syf na świecie tak samo jak wszyscy. Zatrzymałam się na nim, ale przecież trzeba iść dalej.doskonale znam to spojrzenie - smutne, nieobecne, pełne tęsknoty za czymś, czego się pragnie ponad wszystko na świecie.
w sumie wiem dużo o miłości. tylko nie potrafię jej zaufać. już nie. wszyscy Cię pocieszają, ale tak naprawdę to z wszystkim zostałaś sama. nikt przecież nie popłacze za ciebie, nie będzie czytał wiadomości, przeglądał zdjęć, tęsknił za tym co było. mówią że będzie dobrze bo to nie ich problem, a Ty jesteś ze złamanym sercem. _mandarynka - cieszę się, ze sie podobają i z wzajemnością, kochanie z wzajemnoscia <3 Naughty_ , turka24 , NieidealnaJa zabierajcie ![]() ruda wiewiora - jedna z moich guru ciiri, grise UWIELBIAM
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-07-26 o 15:52 |
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
without_demur, Chocolaaate & Naughty_ -
![]() Teraz patrzyła na Niego nie jak na chłopaka, ale jak na mężczyznę swojego życia. Kiedyś zastanawialiśmy się jak dwoje kochających się bezwarunkową miłością ludzi, może się rozstać. Przekreślić swoje wczoraj, dziś i wszystkie następne jutra. Nie mogliśmy tego zrozumieć. Pewnego dnia Ty postanowiłeś mi pokazać, a zarazem zrozumieć jak to boli. 'Człowiek musi poczuć, że coś stracił, a wkrótce będzie istniała nadzieja, że odzyska to na nowo.'
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-07-26 o 15:55 |
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
nie przywykłam do tego, by wiele rozmyślać nad życiem
i może dlatego tak mało o nim wiem...
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pamięć.!
Wracam na dłużej. ![]() Mgła mnie otacza ze wszystkich stron, padam na kolana. Słyszę to stado kraczących wron, wiem, że łza zostanie wylana. Biorę do ręki garść wilgotnej ziemi, wiem, że zostałam sama. Wstaję, widzę - jesteście przytuleni, i znów padam na kolana. Coś w jego wzroku odpycha mnie, ale dalej o nim marzę i śnię. Jak to być mogła, że ona i On..
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
without_demur -
![]() katrin_love - ja w takim gronie? dziękuję serdecznie, słoneczko CukrowaPanna - __
nie wyczuwam już Twojej obecności. o spójrz, świat płacze nad Twoją naiwnością. ' dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu. ' wiem, że nie jestem ostatnią nawiną. odsłoń dla mnie chmury, spraw aby nie padało - chcę zobaczyć słońce. podarował bukiet róż, w tym jedna sztuczna - idiota, myślał, że nie zauważę. |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Wywijam życiem jak prostytutka torebką. Jestem głodna tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia. Zabawa w miłość: ja strzelam - ty strzelasz oni umierają z wrażenia. Zawsze gdy widzę przystojnego mężczyznę, myślę sobie czy to bramy do raju, czy przedsionek piekła. Razem robimy pranie i myjemy garnki. Żyjemy w wyobraźni, bo w rzeczywistości tylko uśmiechamy się do siebie z daleka. Łudzi się, iż telepatycznie prześle mu odrobinę swojego uczucia. |
|
|
|
#2486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się , że moje wybrakowane opisy się przydają . Nie piszę kogo okradam , ponieważ : * nadrabiam i jestem w tyle . * za dużo tego by było . A kiedy za Tobą tęsknię czytam nasze rozmowy z archiwum .
Nie lubię Ci mówić , że się nie spotkamy . Ale chyba zacznę to robić częściej , bo uwielbiam widzieć to rozczarowanie w Twoich oczach . I nie mów nigdy "chcę Ci coś powiedzieć" . Myślę , że chcesz mi wyznać miłość , a Ty mi tylko oświadczasz , że musisz już iść . Robimy z siebie głupców . Uwielbiam kiedy jesteś zazdrosny , z zwłaszcza wtedy , kiedy pytam o Twoich kolegów .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
. . . . .
'ona kochać chce...' 'Stojąc gdzieś między prawdą i kłamstwem szukam mojej drogi' 'wszystko jest możliwe jeśli masz chociaż jedno z dawnych marzeń..' 'Może przyjdzie taki dzień, gdy przestanę się już bać Może kiedyś będę mógł wyrzucić z siebie wszystko'
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z okazji mojego 200 postu, wymieniam moje misiaki myCh, poprostu Asiss, grise, kamisha, absorbeed, Chocolaaate, _mandarynka, Naughty_, marikab,Mrs Unfabulous, katrin_love, latin, Paralogiczna, ruda wiewiora, istny_paradoks, agrr, otojest, ciiri, kontrastowao, NieidealnaJa, MalinowaGirl, Toogether93, nydee, BananowaDelma, blondii69, _sasza_, TwojaKokaina, Extremalna
<3 alkohol wypełnia moje ciało, które chce ci wykrzyczeć, że cie kocham przecież Ciebie nigdy nie było obok, prawda? Nie liczę już dni, miesięcy, nawet lat, liczę tylko, że kiedyś wrócisz. o losie! brak mi weny |
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę znieść nocy bez Ciebie .
I cant stand another night without you. Nie mogę żyć bez Twojej miłości. Cant live without your love. Mieć Cię znowu przy sobie. Just to have you back again. Chodź i daj mi więcej. Come on and give me some more.
|
#2490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziękuje bardzo słoneczko Cytat:
aaa 'Znowu zastanawiasz się skąd w Twojej głowie myśli te, nie wiesz sam co prawdą jest, a może to, co ukryć chcesz...' Znowu przeliczyłam się z ambicjami,odeszłeś a mówiłeś :KOCHAM!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

jak będziesz chciała jeszcze pogadać o swoich problemach to zapraszam na nasze piękne forum "POCIESZYCIELSKIE BIEDRONKI" - ja niestety jestem tam rzadko ale inne dziewczyny dbają o siebie nawzajem, trzymaj sie i powodzenia życzę.
szczera prawda. powodzenia kochana

<3

<3