|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuję
![]() kocham Cię, lecz to jest mój najmniejszy problem. i mimo wszystko kocham Cię za przeszłość. właściwie do szczęścia nie potrzebowała wiele.
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
CaMa , CookieCrisp , BananowaDelma , kamisha , RobCoChcesz ,
Chocolaaate , Drift , daciaaaaaa - okradam ![]() Naughty- dziękuje ;* Tęsknię za sposobem w jaki spaliśmy. Tęsknię za sposobem w jaki oddychaliśmy. Utrudniasz mi widoczność.
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Interesuje mnie przyszłość, bo tam zamierzam spędzić resztę życia... Mam dość mężczyzn, którzy pytają mnie, czy mogą mnie gdzieś porwać. Co to za porwanie, gdy ja się na to zgadzam?! Od weekendu do weekendu. Z ramion Twoich, tylko w Twoje. Ta mega elektryczna siła, ta wielka iskra przy zderzeniu naszych spojrzeń. Za tym dziś tylko tęsknię. Trochę się zatraciła. Trochę oszalała. Ale nie było w tym jej winy. Wszystko co robiła - robiła z prawdziwej miłości. Kiedyś opowiem Ci o tym jak Cię kochałam. Nie uwierzysz. |
|
|
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
wiesz jak to jest mieć skrzydła a móc tylko chodzić ? twój szept zostaje w moim ciele na bardzo długo. patrzył w moje oczy jakby uczył się ich na pamięć. szybko zapomniał jak wyglądają... |
|
|
|
#2375 |
|
BAN stały
|
Ruda, Słońce. <3 Też mi tutaj Was wszystkich brakuje.
![]() naughty_, ZakreconaNaMaxa, Kochane, kolejnych setek postów życzę. Daćka, sto latek i mocnej głowy do picia! _________ Uwielbiam Twoje żarty. Najzabawniejszy jest ten, gdy mówisz, że będzie dobrze. Kochanie, wracamy do gry. Nie ma nas. A ja i tak kocham tę seksistowską świnię. ![]() Dzień zbawienia, dniem śmierci. Kieszenie pełne wczorajszego rozczarowania. Przeterminowałeś mi się. Czas na reklamacje. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-25 o 13:55 |
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
ruda wiewiora - ja wśrod takich talenciar.
aż się sama do siebie uśmiecham. ![]() dontgivemenames - do usług w jej oczach nie było gniewu,raczej wesołe ogniki.
czy można wygłupić się jeszcze bardziej? tak zaprzepaścić wszelkie szanse! czy ma wierzyć swym oczom? ludzie są różni,więc wolę trzymać ich na dystans.
|
|
#2377 | ||
|
Rozeznanie
|
Z racji, że to mój ostatni post na jakiś czas na opisowym (na razie odchodzę ) , wymienię słoneczka, które uwielbiam
:Missi_16, Extremalna, latin, NieidealnaJa, Toogether_93, kontrastowaO, kreskowa, RozowaSkeyterka, _ZaaagubiOna_, TajemniczaPanna, z innej bajki, ZakreconaNaMaxa, Paralogiczna, patrysiowa_, _mandarynka, karmelowomi, myCh, Siatkarka18, poprostu Asiss, keeendy, grise, kamisha, absorbeed, DorotaComa, beMine, CukrowaPanna, dajsesiana, WiecznieZakochana, Magari91, daciaaaaaa kocham was Cytat:
Cytat:
to najlepszego wszystkiego itd. . no i czuj się zawsze młodo,to starość cię tak łatwo nie złamie ![]() a ten biorę Wciąż oddycham.
To dziwne, przecież zamarzłam w twoich oczach. Każdą moją myśl dedykuję jemu. To co dla ciebie martwe, dla mnie jest podstawą życia.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-07-25 o 13:50 |
||
|
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki, choć to pewnie pomyłka... ALe gdzie ty się wybierasz.?? I nawet jeśli bylibyśmy na pustyni, bez wody, bez jedzenia...to wiem, że przeżylibyśmy dzięki naszej miłości.. Nasycam się twoim wzrokiem....Bo tylko w nim widzę nasze przyszłe życie. Pchełki....Brak wenuśki.!!!!
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia - moja misia ![]() Dziękuję za pochwały, bo coś tam mi mignęło. Weszłam tylko na chwilę więc nie mam czasu pisać tych nicków ***
Zeszmaciłeś sie. Tylko tak mogę Cię opisać... Nie nawidzę powrotu ranem do szarej rzeczywistości. Wolę noc. Wtedy wszystko jest takie proste. *** sorki za to badziewie, ale kompletnie nie mam weny...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
marikab, Naughty_, RobCoChcesz & ruda wiewiora - czyli jednak mam do kogo wracać ?
dziękuję. ♥daciaaaaaa - wszystkiego naj, naj Skarbie. ![]() Patrząc na gwiazdy nocą można stwierdzić, że są na wyciągniecie ręki. Jaki człowiek może być naiwny.. Tak też było z Tobą. Widziałam, pragnęłam, ale byłeś nieosiągalny. Jak dobrze, że jesteś. Tylko Ty jedyna mnie rozumiesz. Co prawda nie ocierasz mi łez i nie próbujesz mnie pocieszać, ale to dlatego, że wiesz - nic mi to nie pomoże. Po prostu siedzisz przy mnie całą noc i słuchasz. Słuchasz mojego szlochu, przekleństw. Dziękuję, że jesteś Ciszo. 'ubieram się w zmysłowość Twoich najdelikatniejszych pocałunków.' 'psychodeliczny kur.wizm wnętrza.' 'coś miedzy 'przytul mnie' a 'wypie.rdalaj'.'
|
#2381 |
|
Raczkowanie
|
Ranię Cię - nigdy tak nisko nie upadnę.
Wymieńmy buty - będę Tobą. Misiu, daj łapkę. - chodź. Nie pytaj dokąd. - nie powiem. Nie pytaj czemu. - tajemnica. Nie pytaj jaka. - nic nie powiem. Nie krzycz na mnie, gdy dojdziemy. Nie zostawiaj mnie tam. To miejsce nie jest przyjemne. Patrz. Widzisz.? Światełko. Załóż okulary, bo razi w oczy. Chodź dalej. Nie zatrzymuj się.! wiem , że nigdy nie widziałeś szczęścia, ale musimy iść dalej. Nie patrz w stronę serca. Jeszcze się zarazisz niewyleczalną chorobą. Ty nie możesz cierpieć. Ty nie. - dlaczego.? - nie ważne, chodź dalej. Nie daj się uwieść tym aniołkom w bieli. To nie są dobre anioły.. One mają specjalny proszek, który hipnotyzuje serca. Chodź, chodź.. już niedaleko. Jesteśmy. - ale.. tak, tak.. to miłość. - a ta obok, malutka.? Przyjaźń.. nie ufaj jej. Całe to gówno jest fałszywe. - a czy cokolwiek tu jest dobre.? Zależy, jak na to spojrzysz. Wiesz.. Twoje serce kocha tylko to, co złe. Dlatego jest dobre. - bo kocha zło .? Tak. nie zauważyłeś jeszcze, że wszystko co złe, jest dobre.? Przez całą tą beznadziejną podróż próbuję Ci wytłumaczyć, czym jest dobro. - nadal nie rozumiem.. czym.? Złem.. dobro jest złem. - chcę wiedzieć więcej. Nie.! Naszym zadaniem jest kochać. po prostu.. kochać. nie możemy się wtrącać w ich sprawy. - ich .? No ich, ich.. Miłości, przyjaźni, Serca i Rozumu. - rozumu jeszcze nie znam. i nie poznasz. Nikt nie zna. - więc.. co teraz będzie z nami .? Wrócimy do domu i o wszystkich zapomnisz. O. czekaj.! Jedno się zmieni.. będziesz mnie kochał. - wiesz.. to ja wolę tu zostać. ![]() |
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
marikab - a proszę bardzo, kradnij do woli
![]() daciaaaaaa - najlepszych stu lat życzę Włosy miała rozczochrane, usta, pogryzione, całe we krwi. Oczy spuchnięte od płaczu, jej twarz była zmęczona. Może to użalanie się nad sobą nie było potrzebne. Przecież to nic, że rzucił ją chłopak. To nic, że miłość jej życia, osoba, którą znała tyle lat, ufała bezgranicznie zostawiła ją dla jakiejś dziwki. Może jednak to nie jest nic. Może to trochę boli. Boli to, że ktoś kto znał jej największe tajemnice, znał każdą , nawet najmniejszą cząstkę jej ciała olał ją. Dobra kur.wa. To nie boli tylko trochę. To istna masakra. Dziś przeżyłam koszmar. Spotkałam Cię. Byłeś z nią. Musiałam przejść obok i udawać, że nie obchodzisz już mnie. Tak, to był koszmar. Mogę skaleczyć Cię, uderzyć. Mogę nawet Cię zabić. Ale nie zranię Cię aż tak bardzo jak on mnie. Ty tego nie zniesiesz. Chore ciało przezwyciężyło jej kaleki umysł. Choć nie chciała, przeszła obok Ciebie z doskonałą obojętnością. Sama się prawie nabrała.
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty - dziękuję robaczku ![]() papergirl - mam nadzieje że wrócisz do Nas, i do mnie. bo będe tęsknić, ale Cię rozumiem , nie mam chęci do oddychania ale musze sama sie trzymac bo czasem nawet głupi wymyslony opis pomaga tzn Mi. Kocham Cię <3 i czekam. ps. opisy okradłam bo pasuja do mojej sytuacji.marikab - wiele nieoczekiwanych rzeczy dzieje się w naszym życiu, sama wiem po sobie ![]() drift, absurdalnie, latin , ruda wiewiora, kontrastowa0, ciiri kocham <3 daciaaaa- wszystkiego najlepszego mała <3 *nydee, TiS, kama2704 , caroline2324, caroline060 , LadyPoziomka - gdzie jesteście ?NieidealnaJa - okradaj ile chcesz ![]() Malinowa Girl - wracaj szybko nie opuszczaj nas na długoo --- Oddycham , jem , śpie, po prostu zyję, ale każdy mój ruch staje się po prostu mechaniczny. potrzebuję miłości. i jeszcze... całuj, dotykaj , pieść. świat się nie zatrzyma, gdy Ty stoisz. Idzie dalej a Ty musisz Go dogonić i nadrobić stracony czas. kiedyś byłeś Ty, byłam Ja, jeszcze niedawno byliśmy MY, a dziś wracamy do starej wersji. Jest zimno , brakuje mi twoich ciepłych dłoni, lecz one mnie już nie dotkną Pokazałes mi coś w co nie wierzyłam. obudziłeś we mnie pragnienie miłości. nie kochał jej, a ona kochała go najbardziej na świecie. Skończyło się, happy endu nie było. - Czy będziesz mnie kochać? - tak puki nie zabranie mi tlenu w płucach. |
|
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ - jeju, dziękuję kochanie. ;******
Serce moje, zostań mi chociaż ty. . Gdy nastanie świt, naszych imion w sercu już nie będzie. przeprowadzam recykling serca, bo formatowanie już nie działa.
|
|
#2385 |
|
Przyczajenie
|
jestem nowa więc proszę o wyrozumiałość , ale okradam was od dość dawna .
don't call me like that , i'm not your princess , you know . ( nie nazywaj mnie tak , nie jestem twoją księżniczką , przecież wiesz ) friendship zone , you and me , nothing else . ( strefa przyjaźni , ja i ty , nic więcej ) only child could insert stick in the earth , give it name and give love . ( tylko dziecko potrafi zatknąć kij w ziemi , nadać mu imię i obdarzyć miłością ) do frustracji doprowadza mnie jedynie brak motywacji . i'm not a girl , not yet a woman . Edytowane przez IneedSomeSweet Czas edycji: 2010-07-25 o 14:48 |
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
`I znów wstanę rano. pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie :Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować.
`Zapadnięte policzki i półprzymknięte oczy- w nich same białka. Słaby taniec rzeczywistości. `Opowiem Ci kiedyś historię, jak pewna młoda dziewczyna przegrywała walkę z samą sobą w mdłym blasku świec. `Rękoma dotknę biel twych włosów, z twych czarnych oczu odczytam kim dla Ciebie jestem.
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie _________________________ ___________ A pewnej nocy, gdy już przypomnisz sobie kim byłeś jak się poznaliśmy, będziemy razem patrzeć w Księżyc i śmiać się ze wszystkich problemów. Jest tak wiele gatunków przyjaciółek. A jak nazwać tę, która robiąc na złość, kokietuje chłopaka marzeń? Obojętna. Nieczuła. Nieufna. Zdradliwa. Podstępna. Zawzięta. Oto kim się stałam. Dzięki tobie. Edytowane przez MaliMariposa Czas edycji: 2010-07-25 o 14:53 |
|
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
Malinowa Girl RobCoChcesz patrysiowa_ Drift ruda wiewiora Naughty_- wielkie dzięki ciiri Chocolaaate kamisha - moje słońca daciaaaaaa - sto lat! ![]() Ona kochać chce..
Spytaj ją co czuje gdy szminkę zmywa kropla łzy Spytaj ją czy o czymś śni Pod tym samym przecież słońcem, będzie pachnieć nam powietrze I tych parę chwil z których niby nie wynika nic... Spójrz na zachód słońca kawałkiem swej wyobraźni Odszedłeś cichutko tak i jestem tylko ja - zabrakło jednak nas Ale w ten gorzki dzień pocałuj gorzko mnie, na odległość by poczuć barwy smak wciąż niewidzialnych warg Obok mnie złośliwa samotność postawiła swe bagaże: mętny smutek na obdrapanym krześle Czasami tylko mam ochotę się śmiać gorzkim śmiechem omotać nas Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-25 o 14:59 |
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
I spaliła Go żywcem.. no wkur.wił ją.!
Spróbuj w nas uwierzyć, cholerny pesymisto.! - a co zrobisz, gdy odejdzie.? - zainwestuję w respirator. Łza kapnęła mi do oceanu.. Przestanę Cię kochać, kiedy ją odnajdą. Przez rok cierpiałam na jakąś chorobę mózgową, a zdawało mi się, że jestem zakochana. Drogi Panie. To co ma pan po lewej stronie klatki piersiowej nazywa się Serce - należy tego czasami używać. Wracamy do normalności.. nic już nie czujemy, za nikim nie tęsknimy. eh.. było miło. 2 posty. ![]() Możliwe, że ktoś czytał.. Dziękuję i żegnaaam. < 3 |
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Na pustym polu chodzę szukając kwiatu, który da mi szczęście.!
Otarłeś mi łzy gdy płakałam, więc teraz powiedz, że mnie kochasz bo pęka mi serce.... Kocham Cię.!!! Tylko jak ci to powiedzieć byś poczuł to samo.?? Łzy wycieram rękawem białe bluzy, na której pozostają czarne smugi. Wtedy mam pewność, że nie zapomnę co działo się wczoraj.;(
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Ona nie da rady wejść na tą przystań . Tak bardzo kojarzy jej się z nim . Tyle chwil tu spędzili . Tu całowali się pierwszy raz . Tylko w tym miejscu tak fajnie moczyło się nogi w upalne wieczory tamtego lata . Postanowiła że nie będzie płakać . Weszła . ' Wcale nie tęsknie' powtarzała , a łzy kapały z jej błękitnych oczu przepełnionych tęsknotą za wspomnieniami ubiegłego lata..
'Powiedz czy jest raj, powiedz ze tak'
|
#2392 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czy wyście poszalały? nie było mnie jakieś 7 stron i tyyyyyyyyle pochwał. oh ah eh robaczki. <3
Cytat:
ojejku. kochana, wchodź tu jak najczęściej. dziękuję za pochwałę. Cytat:
to ogromnie miłe uczucie kruszynko. ![]() ależ się cieszę, no. dziękuję, mi też się podoba. ![]() Cytat:
lustereczko w twoją stronę myszeczko. a czy ty wiesz? nie wiesz? musisz wiedzieć. KOCHAM CIĘ. Cytat:
wchodź jak najczęściej się da! big love. Cytat:
niach, niach. ja wśród takich talentów? ![]() dziękuję, dziękuję, dziękuję! Cytat:
maaała. zostań z nami. ![]() dziękuję ci, moja ty miłości też cię koffciam. ![]() a między nimi tylko gruby mur kilometrów.
tam gdzie życie i śmierć miały się połączyć, stanęła miłość. |
||||||
|
|
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
ale z ciebie baran.
odtąd chciała przebywać z nim jak najczęściej,ale on zachowywał dystans,ktory ją krępował. nie można było przełamać tego niewidzialnego kręgu,który wytworzyli wokół siebie. on nie uwalniał jej ze swoich objęć ani na chwilę i nie spuszczał z niej wzroku. cały świat był gdzieś daleko.
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam.
Papergirl, nie wiesz, jak tu Ciebie brakuje. grise, jesteś niesamowita i rozbrajasz mnie każdym postem. ___ Widocznie nie wystarczyło tylko kochać. .. ale on dla niej nie potrafił istnieć. chcę przejść obok Niego i nie drżeć . Chcę przejść i nie poczuć nic. ... choć Ciebie już dla tej miłości nie ma, ja nie znam drogi powrotnej Zabrał mi mnie i zostawił w samym centrum pustki Wszystko traktował zbyt poważnie, a jej nie umiał wziąć sobie do serca Oddycham dajesz mi swój oddech wzrokiem gonimy nasze cienie uśmiechami mówimy do siebie Co za podłość, nie miałam już nic a nawet to mi zabrano Upuściłam łzę w jego dłonie, nie skończyło się na jednej Wpadłam na pewną myśl; przestanę kochać.
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa Girl - Kotek dziękuje , ale gdzie Ty się wybierasz co?
![]() ciiri , absorbeed , Toogether93 - okradam <3 Myślę , że lepiej , że boli niż miałbym nie czuć nic.
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
; ***
kamisha lovelovelove. trzymaj się, Kamilka. jestem z Tobą <3 ruda wiewiora buziaczki ;*** Malinowa Girl tez kochamy. x3 Naughty_ miłooo. ![]() daciaaaaa duża nam rośnij! ![]() Drift jesteś papergirl takich osób sie nie zapomina. życzę Ci jak najszybszego pozbierania się w jedna całość. czekam na Ciebie z niecierpliwością. BananowaDelma kwitniesz.. dzięki Tobie zapominam co to kłamstwo nasze serca zbłądziły głęboko w smutku to nic to tylko trochę uczuć obrazy, które zostawiłeś po sobie są wspomnieniami naszego życia nie mam więcej czasu na przegraną ta miłość łamie moje zasady uczucia ciagną mnie w dół gram w swoich myślach by zatrzymać Ciebie po mojej stronie będę czekać zawsze spakujmy nasze dawne marzenia i nasze życie
znajdźmy miejsce, gdzie nadal świeci słońce
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa - toż to zaszczyt! ;d niezmiernie mi miło kochanie
. . . . . . . . . . . ' mistrzyni w ` kocham Cię misiu ` ' ;-* Ty + Ja = żart . pisząc mu 'zw' nie chodziło jej o 'zaraz wracam' tylko 'zawsze wracaj' .. obiecał, że wróci! mija trzeci dzień, a go nadal niema.. ![]() + tak, tak wiem. totalny brak weny! -.-
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Naughty, BananowaDelma, absurdalnie, chcialam byc - dziękuje niektóre decyzje niszczą nas podwójnie.kamisha - jestem Misia papergirl - mimo wszystko, będę na Ciebie czekać ruuda - przekochana <3 i w tych tłumach tutaj miło się Ciebie czyta groszek - już się poprawiam ![]() + kontrastowa0, CaMa - zachwycacie ![]() --- sznur pereł rozsypany na podłodze. cierpię ja i ten, który się o nie potknie. nie ma słońa. na niebie, w sercu. niszczy. psuje, rozwala, rozkleja i łamie. oh, dziękuję, to była tylko chwila, nie całe życie. nie ma co, fajnie.
|
#2399 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
RATUNKU! Boję się kochać . Nie kocham Cię, ale oddała bym wszystko, abyś był teraz ze mną, więc jak to nazwać ? Edytowane przez illy12 Czas edycji: 2010-07-25 o 17:47 |
|
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChcesz- ja nigdy nie klamie kochaniutka
jestes cudowna i dziekuje ![]() kamisha, nydeee, papergirl- genialne Wy i mam nadzieje, ze papergirl wróci jeszcze do Nas ![]() DAĆKA najlepszego staruszko hehe szczescia i w ogole wszystkiego czego chcesz ![]() ![]() Obiecałeś, że zobaczę wschód słońca, nie powiedziałeś że sama rozpłakana w moim pokoju. poszukuję głupszego od siebie ![]() to koniec kochanie, jesteś wolny.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

:

jestes cudowna