|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() skąd takie rzeczy się biorą? A moje dziecko nie chcę żeby jej czytać bajki... Już tyle podejść robiłam...Gniecie kartki, nie potrafi usiedzieć i słuchać a mam piękne,ilustrowane bajki i pewnie koło 3 r.ż będą w użyciu. Nie umie też z nam spać-ogólnie zachować się na łóżku.Zaraz wariacje są, a fajnie byłoby dłuuugo poleżeć i się potulić. Na przytulasy to w ciągu dnia przychodzi, na takie krótkie i intensywne. Pojechałyśmy na obiadek niedzielny do mamy i siorki a tam prezenty ![]() Już się chwalę ![]() Oczywiście na tą zjeżdżalnie to próbuje wejść ![]() A tablica już przyozdobiona kredkami
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() u nas zjezdzalnia to hit(mamy ta pileczkowa zyrafe)-teraz mala dzwiga ja i targa za soba ![]() ![]() Wercia ostatnio wciska sie w katy, za fotele , chowa sie, wlazi na schodek przy oknie na balkon i tak siedzi sobie i nogami macha- coraz wiecej broi ![]() ![]()
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
To ja się zawijam
Chcę obejrzeć film na tvn i doczytać gazetę z południa Kawę zimną właśnie dopiłam.Pokręcę się chwilę i spadam do jutra
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Amelka ![]() teraz to co bym nie zjadła to mam alergie, musialabym chyba głodówke wypróbować, chociaż nie wiem czy i wtedy bym nie miała alergii. no to wstawiłam kilka zdjęć troche późno, ale niedawno wrócilismy od teściów. Mąż poszedł na chwile na ryby, a ja ze szwarierką nazrywałyśmy malin (wiaderko 5 litrów) jutro soczek zrobie. Będzie jak znalazł na zimne wieczory. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- do jutra Kasiu ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a no zapomniałabym Kat, fajne prezenciki ![]() Cass, ja jestem z lubelskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
bylam z Werka i moim bratem na tym festynie co malz organizowal w lokalu gdzie pracuje io tyle ludzi ze masakra , dzwonil wlasnie ze nie wie czy wroci przed polnoca, a jutro musi o 9.00 byc w pizzeri bo maja odbior sanepidu(otwiera na spole ze swoja siorka pizzerie
![]() Cytat:
![]() jakos tam mam ze musze miec goraca az parzy Cytat:
moj malz to dopiero jest alergik -nie moze jesc bananow, cytrusow,bo puchna mu usta i jezyk szczypie, nie moze dotykac drobiu ( w rekawiczkach musi) bo odrazu ma bable ![]() ide zobaczyc Oliwke w akcji ![]() ooo malinki pyszne ![]() ![]() http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/i...l?ticaid=6acad robilam z tego przepisu wlasnie i jest niebo w gebie ![]() czyzby spotkanko Oliwki i Kubusia?? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-08-29 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A masz takie książki z grubymi kartkami? Ja małej tylko takie daję bo inaczej by podarła. Całej bajki nie wysłucha, ale sama pokazuje palcem na kartkę i patrzy na mnie żeby jej powiedzieć co to ![]() ![]() Miło ze strony siostry i mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj usypianie trwało 10 min ![]() Byliśmy na chwilkę na festynie ale to za duże słowo jak na tą imprezę ![]() ![]() ![]() Jutro wraca moja mama ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-08-29 o 21:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jezu jak ja zazdroszcze tego zasypiania.....narazie sama musze nazbierac sile zeby wprowadzic w zycie..... a masz jakas fotke z karuzeli? bo moja jak jechala to zadowolona byla i wszystkim robila papa wiem jak sie cieszysz ![]()
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czeko na zmiany w usypianiu wybierz dzień kiedy będziesz wypoczęta i niezestresowana ![]() ![]() Fotki mam, ale na każdej Amelka jest tyłem ![]() ![]() Net mi muli nici z wizażowania ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2469 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana za zdrówko Amelki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie ![]() Idę spać, nocka zapowiada się znów nieciekawa ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
hej.
wpadłam sie tylko przywitać widze że czeka mnie duzo nadabiania..... ale mykam juz spac bo jutro rano do pracy...znów kurcze ale ten weekend krótki.... A powiem wam, że Tż wczoraj wyciągnął mnie na dozynki do jego rodzinnej wioski i ubawiłam się za wszystkie czasy, był świetny zespół, takie fajne weselne piosenki grał, i wogóle ludzie sie bawili, że zamiast do 24 to do 2 grał, u nas jak jest festyn i gra zesp,ół to tylko paru pijaków wywija a reszta sterczy i sie śmieje a tam w szoku bylam jak ludzie fajne się bawili, jeździmy tam co roku ale pierwszy rok jak tak ładnie wszyscy sie bawili....duzo robił ten zespół dobras uciekam jutro was nadrobie buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to tablica z odgłosami zwierząt.Po przełączeniu na każdym guziku jest melodyjka. Chciałby coś ? ![]() extra, ale będzie miło ![]() Cytat:
Cytat:
Jak raz mó były (tuż przed mężem ![]() O nieeee ona wchodzi na leżak od huśtawki i na nim stoi ![]() Może ciut dłużej bym pospała, ale kot chciał wejśc do szafy i mnie zbudził ![]() Oglądałyście Białą Masajke?
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z takich fajnych o jeszcze ostatnio Ondine widziałam. Dzień dobry ![]() Jak tam nasza Zuzinka dzisiaj?Gorgulku jak nocka?
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- u nas noc masakryczna - Tomek ma katarek wodnisty (całe szczęście) i nie mógł spać - budził się co chwilę, nie pozwalał sobie oczyścić noska, wrzeszczał - masakra ![]() ![]() małż też smarka, boli go gardło i jak nie trudno się domyślić - umiera i jedzie do lekarza na 11 (ale to akurat sama mu kazałam zrobić, zeby miał zwolnienie i leki, bo nie wytrzymam zrzędzenia i stękania ![]() Wojtusiu, pędzę do albumu
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2475 |
Ola-Unhola
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() megi, współczuję kolejnych problemów ze zdrówkiem Amelci ![]() Skąd to się przyplątało? gorgulku, jak Zuzia w nocy. Dalej się budziła, czy juz spała spokojnie? p4w, oby ten katar to tak "bez powodu". No i współczuję chorego Męża. Bardzo dobrze, ze poszedł do lekarza. Może jak usłyszy od specjalisty, ze będzie żył, to nie będzie konał na kanapie ![]()
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio miał jakąś niestrawność to kazał się wieźć na pogotowie i tak jęczał, ze nie był w stanie odpowiadać na pytania gdzie go boli i czy po lekach jest lepiej ![]() dopiero jak zaczęło mu się odbijać to ja mówię - widzę, ze jest już lepiej, bo zaczeły się ruchy perystaltycznie, zaraz poczujesz się lepiej - to małż napadł na mnie, ze wcale nie jest lepiej i w ogóle nie intersuje mnie jego stan zdrowia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
BAN stały
|
Witam sie z kawka
![]() zdrowka zycze wszystkim chorowitkom tym duzym i malym ![]() u nas nocka ok. jutro idziemy na szczepienie takze kciuki ![]() a i jeszcze ejedno pyt mam do was. Amelka do tej pory spala w body i skarpetki. ale chyba jej chlodno bylo, zawsze zimne raczki i jak przykrywalam to od razu sie budzi i odkrywa. to ja wczoraj zapakowalam w pajaca i spala jak zabita na poczatku. chyba taka temp jej odpowiada. i teraz nie wiem czy kupic jej pajaca wiekszego na pizamke - bo ten maly sie robi, czy taka pizamke bluzeczka i spodenki - czy w nocy nie bedzie sie luzka podwijac i goly brzuszek? Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-08-30 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta alergia, no wszystko możliwe ze tak masz. a jak ostawiałs to ostre jedzenie to sie poprawiło? musialabys testy zrobic. alergia moze miec różną postać, mogą to byc wlasnie takie krostki jak ty masz, ja akurat mam pokrzywkę, męczące cholerstwo ze szok. na szczescie nie zaraźliwe ![]() a testów pewnie nie miałas robionych na alergie? A Kubus z Oliwką moze kiedys sie spotkają, tylko teraz cierpie na brak czasu. zapraszam ![]() dzien dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
No chyba, ze wolisz body w dł. rękaw i spodenki. Ja też mam kilka i jak zrobi się zimno będę w nie ubierała Antosia. Szczególnie, że to mistrz w odkrywaniu.
![]() |
#2481 |
BAN stały
|
dzieki za kciukasy
![]() o takiej pizamce myslalam http://allegro.pl/emil-pizamki-early...203621175.html poradzcie cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martynce też już teraz pajacyki ubieram, mam przynajmniej pewność że nic gołego w nocy nie będzie wystawało ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2483 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Kiedys wertowałyśmy temat tych piżamek, fajne są. Ale jeżeli mówisz, że Mała taka ciepłolubna, to pewnie wygodniej i lepiej pajac.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Skierko, L śpi w 2częściowej piżamce z frotki.Czasem zakładam jej skarpetki, czasem nie.
Kocyk na nią rzucę ale też się rozkopię. Pajaców mam kilka sztuk i lada chwila z nich wyrośnie więc tylko w 2cz. będzie spała.
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
BAN stały
|
dzieki
![]() ![]() to i ja dolaczam do grona chorowitkow, cos mnie bierze... a jeszcze swedzi mnie oko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Ola-Unhola
|
http://wiadomosci.onet.pl/2215283,12...arke,item.html
... Aaaa Kasiu, fajne prezenty dostałas ![]() Filmu niestety tego nie oglądałam. Wczoraj "zasiadłam" w łózku, żeby obejrzeć 2/ ost. odcinek Rebeki Hitchcocka i usnęłam po 20 minutach. Małż siedział na kompie i jednym uchem słuchał, więc co nie co wiem, ale to nie to samo ![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
a gore wkladam w spodnie i mimo krecenia nic nie ma golego
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() malz wrocil przed 2 ![]() Slodkie caluski dla swietujacych dzis malych dam ![]() ![]() ![]() na mala chyba pogoda dziala sennie bo zasnela ![]() Cytat:
![]() dzieki za rady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie wczoraj zalozylam malej pajaca-za duzy jest troche bo na 86 ale wygodny dostala od kogos w prezencie takze narazie pizamki nie kupuje, mam tez pizamke 2 czesciowa i daje bluzke do spodni ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
anula-dokładnie taki mam term.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.