![]() |
#2461 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
A teraz - ni w ząb ![]() moze i tak, bo już odkupiła ode nie 2 flaszki, co mi się znudziły ![]() (ale reszty nie dam ![]() Cytat:
![]() też tak reaguję - dlatego unikam tych tematów ![]() nawet jak sie odchudzam (bo jak nie wytrzymam na diecie i się zacznę zaraz objadać, to chociaż nikt nie będzie wiedzieć ![]() Cytat:
![]() tez tak miałam, ze 3 lata temu... cały dzień na butelce kubusia i mineralnej... ![]() kurde, może by tak zmienic temat, bo już od samego czytania i pisania o dietach ( ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 13:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Wkurzyłam się - ad tego pieska. Założyłam na WiZOOżu wątek Shih Tzu do oddania, piesek poszedł w dobre ręce- ale na tym nie koniec! Bo psina miała tatuaż- czyli był rodowodowy, a to znaczy, że miałam obowiązek skontaktować się z hodowcą, zanim cokolwiek zadecyduję, bo hodowca ma prawo pierwokupu. A że nikt nie chce na piesku zarobić, to na to mądre doradczynie z tamtego forum gluche są. Fak!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-09-24 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2464 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Tak szczerze to tamto forum dość specyficzne jest... A nie mogły ci tego powiedzieć WCZEŚNIEJ, tylko jak już jest po ptokach? A jak hodowca był z wioski w Chinach to też miałaś go poszukiwać? Bez przesady.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się dowiedziałam, że mój Fumfel zmnienił na Litwie właściciela, to krew mnie zalała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
ale nie napisałam najważniejszego, wspomnienie Fumfla zaburzyło tok mojego myślenia
Uważam, że dobrze się stało, że Tao nie wrócił do swojego hodowacy, bo przepraszam dla mnie hodowca sprzedający psa wietnamczykowi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2468 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
to super
![]() ![]() Cytat:
![]() co mi przypomniało o kolejnyej kapeli z Grecji, Shadows Dance, tyż kwadratowo grają: http://www.youtube.com/watch?v=1EEVPmRr0U0 ![]() ja, ja ![]() ![]() ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-09-24 o 14:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wierze ze chłop (wietnamczyk) przyjechał do Polski na zarobek i kupił se psa za 1500 zł...bez sensu to by było... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
ha! poprzedni....a moze pies mial juz 10 ciu właścicieli i ten ostatni tez nie podpisywał umowy z hodowcą ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- jestem głodna-chcem placka ziemniaczanego ![]()
![]() |
#2472 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w takim razie pierwszy właściciel. chociaż nie sądzę żeby ich tylu aż było..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
|
Cytat:
To zapraszam. ja ich nie zjem, błeh Cytat:
1500 to podróbka z zoologicznego kosztuje, z tatuażem na uchu to ze dwa razy tyle ![]() Zapraszam, przybywaj ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale wietnamczyk mowił ze tyle za niego dał ![]() a! mam teorie spiskową-moze ten pies jest podrabiany ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wątpię jednak aby we Wietnamie tatuowali psy przeznaczone na posiłek ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee..co ty-taki kudłaty na posiłek? wiesz ile by to skubania było? ![]()
![]() |
#2477 |
|
Moze faktycznie już przez kilka par rąk sie przewinął? I był taniej odsprzedany? Albo tyle u hodowcy kosztował, who knows. Ale zwykle jak się rozmawia to około 3k chcą
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zakorzenienie
|
Ju, ale sie porobiło ztym psem...
![]() ja tyż głodna ![]() ale ziemniaczanych nie lubiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do domuuu... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 14:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde! fakt-a tymczasem borem lasem zlikwidowali hurtownie mięcha pod dworcem i wyszło ze sie nie przyda ![]()
#2480 |
Zakorzenienie
|
I ja tysz chcem placka ziemniaczanego
![]() ![]() A w kwestii pracy to u mnie jest masakra i juz chyba gorzej byc nie moze ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Ma kotleciki jakieś stare. A w parku faaajnie (w końcu byłam w parku a konkretnie w Łazienkach), pawie puszczali i kaczki, i sójki, i wewiórki, i była też sarna, ki diabeł ![]() Tunik ciekawych nie odnotowałam w C&A, a przynajmniej nic w jesiennych kolorach, za to był dzień zniżkowy (wszytko -20%!) więc skusiłam się na czarną "skórzaną" kamizelkę za niecałe 40 zeta ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Spadam już do domu z pracy
![]() Lece do fryzjera bo się wczoraj umówiłem na jakieś cięcie włosów ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() byłam w drogerii, kupiłam cienie, będę cwiczyc mejkap ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- o, ja tyż ich nie cierpię! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |||
BAN stały
|
No tak, piątek dzisiaj
![]() A nie prościej po prostu zadzwonić? ![]() Cytat:
![]() Nie pójdę! Tak będę leżał! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj dont lajk ju nał ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||||
Wiedźma
|
Przyszłam na placki. Truskawkowe.
![]() ![]() Cytat:
Przeciez na mnie i tak perfumy piękniej pachną, sukienka lepiej leży, a cokolwiek jakkolwiek jest bardziej może i basta. ![]() ![]() (Basta zostało mi po nauce gry w Veto ![]() Potwierdzam, że piekna jest nieziemsko. Ochrzciłam ją mianampaczulowej miss świata i podtrzymuję. ![]() Cytat:
![]() A naśladownictwo jest najwyższą formą uznania. I to sobie zwykle powtarzam, kiedy przychodzi mi do głowy stresować się tym, że ktoś rżnie moje pomysły. Z resztą... Patrz wyżej. ![]() Cytat:
![]() Sabbasth ma druta... Yeah! ![]() ![]() Cytat:
Zdarza mi się iść z kumplami na piwo wieczorem i w pewnym momencie zorientować się, że powinnam coś zjeść, bo ostatni raz jadłam... Przedwczoraj. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
pomalowałam oko
![]() ![]()
![]() |
#2489 |
grozi wypollizowaniem
|
zdecydowałam sie na kranik
![]() ![]() co do druta-to sie zastanawiam czy on jest bezpieczny ![]()
#2490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra kuniec o dietach, jedzeniach i piciach ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.